עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by urich,

יש לי win me ונמחק לי תפריט העזרים מהתחל תוכניות אבקש לשלוח עותק של התפריט לתיבת הדואר stariks@netvision.net.il אני יודע שהבקשה מוזרה אבל אין לי כוח להתקין מחדש את win בתודה מראש Urich

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by The Terminator,

היי, יש לי WIN XP PRO וחוץ מאם אני מכבה את המחשב בריסט או סתם מכבה אותו אז עולה ה SCANDISK. האם יש אפשרות להעלות אותו באמצע השימוש בחלונות? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. ברצוני להתקין את windows98 פעמיים בשתי מחיצות נפרדות. כאשר אני מתקין את העותק השני, תוכנית התקנה מתקינה אותו על העותק הראשון, כיצד אני מתקין אותו בנפרד? יש לי גם windows me שכאשר ניסיתי להתקין אותו בנוסף הוא הודיע לי כי אני צריך גירסת שידרוג, למרות שבכלל לא התכוונתי לשדרג. אני לא מתכוון להתקין חלונות XP או 2000 אז אל תמליצו לי עליהן.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by The Terminator,

מצטער שלא רשמתי את זה בכותרת... אני לא יודע איך להסביר את זה במשפט אחד. הבעיה היא ... לפעמים לא עובדות כמה תוכנות, או שמשהו לא רוצה לעלות, אני סוגר מלא תוכנות בבת אחת. בסוף תמיד מגיע הודעה מציקה ביותר : שואלים אותי אם אני רוצה ליידע את מיקרוסופט בקשר לבעיה... וכל הזמן שואלים אותי את זה... וחיפשתי וניסיתי להסיר את זה אין לי מושג איך!!! בבקשה תעזרו לי להיפטר מהתופעה המעצבנת!!!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by benor,

למרות מחשבי הרעוע ה-XP עובד דיי מהר. עכשיו לשאלתי מה היתרון בכלל ב- XP. ווינדוס 2000 יותר מהירה??

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Gohan,

קניתי 256 DDR במו שעזרו ואמרו לי ... הכשיו יש לי 512 .. אז אני צריך לדעת איך לבטל את הזכרון הוירטאלי..מישהו יכול לעזור לי?? :-[ תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by YAIR,

מיקרוסופט http://www.scorpioncity.com/mscrash.shtml

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by e-r-a-n,

hello i have a small problem... I DONT SEE HEBREW :-[ i need someone to send me the windows xp pro hebrew fonts (please) and when i try to add a language in my keyboard settings, i dont see "hebrew" in the list

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Spawn123,

הלן !!! אני רוצה לדעת לפעמים הבאות איך אפשר להתקין את- Windows Xp היישר מ- Dos? כי זה מעצבן להתקין קודם 98 ואחרי זה את ה-XP

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Divine,

יש לי windows 2000 pro והוא לא מוכן לקרוא עברית כמו שצריך לדוגמא באיי סי קיו כל העברית חוץ מההודעות עצמן וההסטוריה זה גי'בריש נגיד אם מישהו רושם בפרטים בעברית אני לא רואה אני צריך עזרה להתקין עברית שתעבוד ניסיתי במאפייני שפה ומיקום להוסיף גופנים וזה פשוט לא עבד הוא העתיק קבצים ולא עשה כלום אם למישהו יש את הפתרון הוא יוערך מאד!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. הורדתי את סיסופט סנדרה לפני משהו כמו חודש... התוכנה פעלה לי... לאחר מכן התקנתי את הדרייברים החדשים של NVIDIA גרסה 28.23 הדרייברים עשו לי בעיות... פירמטתי את המחשב. התקנתי הכל מחדש... עכשיו רציתי להתקין שוב סיסיפט סנדרה (יש לי 2 הארד דיסקים) מההתקנה שהורדתי פעם שעברה. עכשיו שאני לוחץ על SETUP זה רושם לי : "Can't run 16-bit windows program" יש לכם מושג מה מקור הבעיה ???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Boomer,

יש דרך לעשות שהשומר מסך לא יופעל בזמן שמשחקים פועלים?? (חוץ מלעשות שיקח יותר זמן עד שהוא יפעל) זה פשוט ממש מעצבן, אם אני בתוך משחק והולך ל-15 דקות השומר מסך פועל ואז לוקח איזה 2 דקות עד שאני מצליח לחזור למשחק כי אחרי השומר מסך עשיתי שיהיה את המסך של ה-Switch Users. וכשמשחק רץ ברקע כל העניין פועל מאוד לאט. בכל ה-Windows הקודמים השומר מסך לא פעל כשמשחקים פעלו! אז מה קרה הפעם?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Real_Me,

אני מעוניין לנטרל את הפעלת OUTLOOK EXPRESS. ניסיתי כמה תוכניות שנועלות קבצים עם סיסמה. זה עבד עם כל קובץ אחר אבל לא דגדג ל-OUTLOOK משום מה. מישהו יודע איך אפשר? אולי יש אפשרות מובנית בחלונות XP?

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  14. Started by DAN,

במחשב עים XP1600+512RAM עוד לפני התחלת השימוש המערכת זוללת יותר מחצי מהזיכרון יש רעיון למישהו א????

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Shmoe,

אני לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה או לפורום "כללי", תחליטו בעצמכם Prog.

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  16. Started by NISAN,

אם הדבר מותר ע"י אחראי הפורום...אני יכול ללמד אתכם שיטה לפריצת מנגנונוי הזיכרון בוינדוס אקס פי ולגרום למערכת ההפעלה לעלות לגמרי על הזיכרון...השיפור מורגש מאוד מאוד...מולץ! 8)

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  17. יש לי שאלה קצת מוזרה. אז ככה כל הדרברים של NVIDIA שהם לא רשמיים באים בלי התקנה מיוחד קובץ INF פשוט שאתה מראה לוינדוס איפה הוא נמצא והוינדוס מתקין לבד השפה של הדרברים היא נאגלית והכל טוב ויפה. עכשיו מגיעים הדרברים המקוריים עם ההתקנה שלהם והכל שאתה פשוט לוחץ על קובץ ה EXE ומחכה שזה יסמיים להתקין. וכמבובן NVIDIA שרוצים להרשים את כל העולם שילבו תמיכה במגוון שפות בדרבריים הרשמיים שלהם. השאלה שלי היא האם נתן להתקין את הדרברים הרשמיים (כמו למשל 23.11) בלי שהשפה שלהם תשאר אנגלית?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. בחלונות 98 אני מנסה לעשות איחוי לדיסק ומקבל הודעה שצריך להריץ SCANDISK. הבעיה שזה לא מצליח לפתור את הבעיה שהיא כמדומה קובץ בספריית ה-TEMP של חלונות עם אותיות עבריות וסימנים אחרים בשם. לא ניתן למחוק אותו, גם לא בדוס ללא חלונות אולי גם כי אני לא מצליח להפעיל עברית בדוס ולהשתמש בשם הקובץ לצורך המחיקה. אני מריץ את HEBREW.COM ומקבל הודעה שאין HEBREW.INI ועברית לא מותקנת. מישהו יכול לייעץ איך מוחקים קובץ כזה? הוא כבר עולה לי על העצבים...

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. יש לי פחות ממאה מגה פנויים בכל אחד משלושת המחיצות במחשב וכל הזמן קופצים לי חלונות בשורת משימות המודיעים לי על כך, זה כבר בלתי נסבל, כיצד אני מבטל את קפיצת החלונות המודיעים על חוסר מקום? (אני משתמש ב-windows xp) תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by tabbs,

נמצא באתר http://v4.windowsupdate.microsoft.com התקנתי את גירסת PRO לתקופת ניסיון וראיתי שהוא עשה לי בלאגן עם העברית קבצים נפלו די מהר, וכל פעם עם בקשת שליחת מידע לקח זמן עד שהבנתי איך לעזעזל מונעים את האיתחול בכל נפילה (והמסך הכחול שהופיע הראה את תהליך שמירת הזיכרון - מרתק! ) הדיסק הראשי פורמט כ-NTFS והמשני (שדחוס למדי) נשאר FAT32 דבר שגרם לבלאגן נוסף... ועוד ועוד... בסופו של דבר, אחרי שניסיתי להסיר את החלונות רגיל, עשיתי FDISK והסרתי את כל המחיצה. ואז התקנתי WIN98 SE שוב... עד לפעם הבאה (?)

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  21. Started by Haflo,

אני לא יודע מה הסיפור, התקנתי אינטרנט בכבלים ועכשיו הצירוף של שיפט+אלט להחלפת שפה לא עובד לי?! רק מחוץ לאינטרנט אקספלורר זה עובד! מישהו?משהו?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש לי win2000 pro ויש לי תוכנית אחת מעצבנת שכל הזמן עולה בסטארט אפ היא לא מופיעה ברשימת סטארט אפ שנכנסים דרך start וכן הלאה.... ואני לא מצליח דרך התוכנה עצמה לבטל את העליה שלה בסטארט -אפ.. מישהו יודע איך אני מוריד את זה? או איך נכנסים לתפריט של הסטארט אפ בwin 2000? כי שמתי לב שאי אפשר להיכנס לms config כמו שיש בxp.....

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  23. Started by chichy,

שלום עד לא מזמן היה לי Task Switcher יפה כזה. היום שמתי לב שהוא כבר לא פועל ובמקומו יש את ה- Task Switcher הרגיל. בדף הזה יש הסבר כיצד להוריד את המעוצב, אבל אני מחפש דרך להחזירו. למישהו יש מושג איך להחזיר את ה- Task Switcher שלי?? תודה, איל

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  24. פעם הייתה תוכנה של מיקרוסופט (שהיה ניתן להוריד אותה חינם) שהשם שלה היה REGCLEAN והיא עשתה את העבודה די טוב עכיוש משום מה מיקרוסופט "הפסיקו" אותה ז"א איאפשר להוריד ואין גירסאות עדכניות ישנה עוד תוכנה שנקראת CLEANSWEEP של NORTON שעושה את העבודה בצורה טובה אבל האם אתהם מכירים תוכנות אחרות שתומכות בוינדוס XP

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Boomer,

הייתה אתמול הפסקת חשמל ומאז יש דבר מוזר ומעצבן מאוד במסך של ה-Switch User. כשאני מעביר את סמן העכבר על השם שלי כתוב שיש לי 8 הודעות שלא נקראו! אז ניסיתי לשלוח לעצמי אי מייל ואז היה פשוט כתוב ש-9 לא נקראו. אין לי שום הודעות שלא נקראו. יש דרך לתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים