עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by bob24,

קניתי את גרסת הupgrade של windows vista במחיר מוזל מהסתדרות המורים אם למישהו יש מדריך או שהוא יודע איך מתקינים את זה על מחשב עם xp לא חוקי או על מחשב בלי מערכת הפעלה שיעזור לי בבקשה תודה!

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  2. לתמיכה טכנית שלום המחשב שלי פנטיום 4, זיכרון קינסון 512MBX2 .במצב טוב ואין בעיות. אני היתקנתי חלונות XP מחדש. ושניתי מאפייני תצוגה בתוך --> themes --> ובחרתי Windows Classic. ורואה שולחן עבודה הישתנה. אחרי כמה ימים פתאום הישתנה השולחן עבודה חזר לתצוגה Windows XP. עשיתי שוב הפעלה מחדש במחשב ואז שולחן עבודה חזר ל- Windows Classic. למה זה קורה לי תופעה כזאת? איך פותרים את הבעיה? מזמן כתבתי בפורום מיקרוסופט שאלה דומה. והם ענו לי להיסתכל ב-"יומן רישום". וראיתי ביומן רישום. וניכנסתי Event Viewer ---> Application וראיתי שיש סימן משולש צהוב עם סימן קריאה. לחצתי עליו פעמיים ניפתח לי חלון שבו רואים מה הבעיה התקלה ברישום. Type: Warning Event ID: 1517 Source: Userenv Time:…

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  3. אני מידי פעם מפרמט ואכשיו אני רוצה לדעת מתי היה הפירמוט האחרון,כאילו באיזה תאריך הותקן הווינדוס איך בודקים? תודה שמואל

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  4. Started by Time_Is_Money,

שלום, אני מעוניין להתקין Server, הכולל: FTP, שיתוף קבצים. DHCP, חלוקת IP . POP3, פרוטוקול דואר. ובעתיד הלא רחוק אתר ניסיוני שישב על השרת. אם יש למישהו נסיון ממשי שיצור קשר פה או במייל: eladangel@hotmail.com יש כבר microsoft server 2003 מותקן על השרת. ואין בעייה עם ה- FTP, המחשבים מזהים את הספריות, וה- DHCP מחלק כתובות כמו שצריך. הבעייה היא שהמחשבים שמחוברים לשרת לא מסוגלים לגלוש (למרות שיש שיתוף קבצים וזיהוי). צריך מישהו שידריך אותי כמו שצריך או שיש לו מדריך טוב או ספר שהוא רוצה למכור... תודה. אלעד

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  5. Started by yair35,

יש לי דיסק xp ואני רוצה הוא יעלה דרך הבוט אבל כנראה שאין בדיסק בוט האים יש איזה קובץ או משהו כדאי להפוך תדיסק הקיים שיהיה דיסק שעולה דרך הבוט נ.ב שיניתי את הגדרות בביוס שיעלה מהסידי למי ששואל ותודה על העזרה שתגיע

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  6. Started by -Stolen,

או קיי אני עוד מעט קונה מחשב חדש אז יש לי כמה שאלות.. א.עכשיו יש לי במחשב הישן windows home edition מה ההבדל בינו לבין ה-pro ? ב. אם אני יתקין את ה-home שיש לי כבר במחשב אחד על המחשב השני, אני לא יוכל לעשות איתו עידכיונים כי יש אותו על מחשב אחר? תודה למי שעוזר

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  7. Started by ofsher,

שלום לכולם יש לי בעיה - קניתי מחשב חדש לא מזמן - המפקט נמצא בקישור "המפרט שלי" התקנתי ווינדוס XP חוקי והכל עובד חלק... אבל לאחרונה צצו שתי בעיות: 1. כאשר המחשב נכנס למצב סטנד ביי (שהגדרתי שייכנס לפעולה אחרי 20 דקות ללא שימוש) אז המחשב נתקע במסך שאומר preparing to stand by ואז הדרך היחישה לחדש את פעילות המחשב היא ללחוץ על הריסטרט (ctrl alt del לא עוזר) 2. כאשר אני רוצה לאתחל את המחשב - התחל - הפעלה מחדש, אז המחשב תקע במסך דומה שאומר שהמחשב מתכונן לאתחול או משהו כזה... מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  8. Started by מאור247,

משום מה הפעלתי את המחשב יום אחד והערכת נושא השתנתה .. ניסית להחזיר אותה אבל אין לי אתזה.... (XP STYLE) עכשיו הערכת נושא שלי היא כמו ב win 98 ..איך אני יכול להחזיר זאת חזרה ל xp הרגיל??

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  9. שלום,יש לי windows xp ובעת שאני עובר בין משתמש אחד לשני,למרות שאני לא מתנתק מהמשתמש הראשון,רק עובר, אחרי דקה או שתיים הוא מתנתק מהאינטרנט שהמשתמש הראשון היה מחובר,יצוין שהמשתמש השני לא מתחבר לאינטרנט ואני גם לא מעונין שהוא יתחבר. בתודה יהודה

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  10. זה יתן לי משהו או שעדיף רק להתקין את הדרייבר של הכרטיס רשת ?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  11. Started by QQQ,

לא יודע אם זו נקראת כותרת עניינית או לא, אבל לא ידעתי איך לתאר את הבעיה שלי במשפט. כנראה שיש לי וירוס מעצבן מאוד (אחרי הרבה מאוד פירמוטים ומחשב חדש הגעתי למסקנה שלא יכול להיות שזו בעיה טכנית שקשורה בחומרה) שמה שהוא עושה זה פשוט לחמם ולאמץ את המעבד שלי. וזה בעצם יוצר ביצועים איטיים וקריסות מערכת (הטמפ' של המעבד שלי מגיעה ל48-50 מעלות במצב IDLE עם קירור לא סטוק -זה אמור להיות ככה? (יש לציין שהקירור הוא לא איזה SCYTHE INFINITY אבל הוא עדיין יותר טוב מהסטוק). אז איך זה בעצם בא לידי ביטוי: -אחרי כמה זמן של משחק מאסיבי המחשב פשוט קורס ועושה ריסט. לאחר הריסט, בשלב הBOOT, הוא מודיע שחסר איזה קובץ מערכת (למרות שלא חסר), או שהוא עושה עוד ריסט (בגלל הטמפ' - ואז אני בעצם צריך לחכות 2…

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  12. Started by kobibo,

יש לי כנראה בעיה ב Mobile Center ,אני מצליח לראות את התיקיות שב PPC שלי וכמו כן לסנכרן ביניהם אבל משום מה אנני מצליח לצאת לאינטרנט דרך ה PPC . במחשב אחר (לא ויסטה) שהתקנתי את ה Active Sync 4.5 אין בעיה וכאשר במכשיר מסונכרן אני גם מצליח לצאת החוצה לאינטרנט. הדבר גורם לי בעיות בעיקר כשאני רוצה לעדכן את המפות של FreeMap ולאו דווקא בגלישה עצמה.

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  13. Started by DT Tunong,

שלום לכולם, רציתי לדעת כיצד ניתן להוסיף או לשנות שורה במאפייני משתמשים ב- AD 2003 (לדוגמא טלפון נוסף או שורת הערה כלשהי) בעזרת AD Schema. תודה לעוזרים ושבוע טוב.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  14. אני רוצה למחוק אותם... זה לא יסכן את המערכת נכון? תודה

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  15. שלום לאחר שתי דקות שמערכת ההפעלה עולה, עולה לי מסך אזהרה כחול שבו רשום : driver irql not less or equal עקב כך איני יכול להשתמש במחשב יותר משתי דקות. ידוע לי שיש לי תולעת מסוג BAGEL אותה כמעט ניקיתי לחלוטין והיא משפיעה על מחשבי אך מסך זה התחיל לעלות רק לאחר כמה ימים של הדבקות לכן איני בטוח שזה כתוצאה מתולעת. האם למישהו יש ידע מה האזהרה אומרת?? האם זה קשור לתולעת??

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  16. שלום לכולם, קניתי מחשב נייד של דל בארה"ב שמגיע עם vista basic באנגלית בלבד. האם יש אפשרות להתקין תמיכה בעברית? יש לי דיסק שדרוג ל vista ultimate בעברית - האם אפשר לשדרג? הייתי מעדיף להתקין תמיכה בלבד ולא לשדרג. תודה מראש שי

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  17. Started by etzarfat1981,

שלום, יש לי כונן נייד שאני מחבר אתו ב-USB למחשב, בד"כ המחשב מזהה אותו בתור כונן E משום מה הוא החל לזהות אותו בתור כונן F, מישהו יכול להגיד לי איך אני מחזיר אותו חזרה לכונן E? תודה

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  18. Started by erezMASTER,

שלום, תגידו כשאני מתקין VISTA אני חייב שקודם יהייה לי מותקן XP? כי אני קניתי מחשב חדש ואני לא יודע אם אני חייב קודם XP בשביל להתקין עליו VISTA. אפשר פשוט להתקין את ה- VISTA על מערכת ריקה, כלומר, אין מערכת הפעלה מותקנת?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  19. סתם לצורך הידע התקנתי היום ויסטה הכל טוב ויפה ויש לי עכשיו 2 מערכות הפעלה של אקס פי אחת מפוצצת וירוסים השניה חטפה תבעיה (היא תקינה) קיצר אחרי ההתקנה הכל טוב ויפה חזרתי לXP כדי לגבות דרייברים וכ'ו פתאום אני מגלה שאני לוחץ נגיד על קרייסיס הוא מחפש לי תקובץ הפעלה שלו ואני לא רואה אותו בתקיה שהוא אמור להיות וכל שאר המשחקים ישנם אבל אני לא מצליח לפתוח קבצי MP3 עם וינמאפ אני זוכר שיש איזה כלי שמסיר את הוירוס הזה או ש..?[br]פורסם בתאריך: 14.03.2008 בשעה 17:53:14 טוב הצלחתי לשחזר חלק מהדברים על יד כניסה ממצב בטוח אבל עדין נעלמו חלק תודה בכל זאת

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  20. Started by yarl,

יש לי בעיה מוזרה ב-XP שהשעון חול ליד הסמן של העכבר כל הזמן מהבהב פעם ראשונה שאני רואה את זה וזה מרגיז רצח מה עושים ??? בכדיי להוריד את זה תודה

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  21. שלום רב, יש לי בעיה שכבר קרתה בעבר. אני מדליק את המחשב, ופתאום שזה מגיע לשולחן עבודה , אז הקבצצים שם מוצגים בתור קובץ שווינדוס לא יכול לפתוח, כמובן שזה פתאומי כי לפני הכל היה עובד כרגיל, והווינדוס זיהה יפה מאוד הכל... דבר כזה כבר קרה לי מספר פעמים בעבר.. באותן פעמים פשוטות עשיתי פירמוט ואני יודע שיש לזה פתרונות אחרים, בבקשה תעזרו לי. תודה. עוד דבר: win xp pro sp2

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  22. Started by elad-k1,

שלום יש לי הארד דיסק שלושים גיגה עכשיו פירמטתי אותו והוא מפוצל לשתי מחיצות עכשיו יש לי דיס של וינדוס אקס פי עם sp1 שאם אני עושה ב biso מכון שהדבר הראשון שיעלה זה הcdrom עכשיו זה אמור ישר להתקין את הוינדוס זה מתחיל להתקין את הוינדוס במסך הכחול אחרי זה זה עושה ריסטרט ובימקום להמשיך את ההתקנה של הוינדוס זה חוזר על אותה פעולה ראשונה של ההתקנה במסך הכחול ..... מה אני אמור לעשות? בתודה על העזרה אלעד

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  23. Started by smounche,

שלום, למרות שקראתי כאן בפורומים, לא הצלחתי לקבל תאריך מדוייק שבו אני יוכל להוריד את העידכון החדש הזה מ- Windows Updates ?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  24. אני לא רוצה לקנות עכבר שלא יתמוך מבחינת דרייברים...וסמסונג לא תומכים בדרייברים של 64 ביט...אז זה או מיקרוסופט, או לוגי'טק...

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  25. Started by prhing,

הורדתי WINDOWS XP BLACK EDITION, וכשאני נכנס להתקנה היא מוזרה מאוד.. מישהו שהתקין יכול הסביר בקשה ?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.