עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כאשר אני מנסה להתקין את המשחק או את הDIRECTX9C שיש על הדיסק אני מקבל שגיאה שלא מאפשרת לי להתקין: מישהו יכול לעזור לי? אגב יש לי windows xp sp2 [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  2. הוא מציג לי חלון ב shut down, אני רוצה לבטל אותו ולא יכול בגלל זה

3. שלום כרגע מותקנות אצלי גם ויסטה וגם XP על שתי מחיצות נפרדות. לפני כמה חודשים לויסטה לא הייתה גישה לתקיית הdocuments and settings של XP ולכן נכנסתי להרשאות שלה בויסטה כאן: ושיחקתי בהרשאות שם עד שלוויסטה הייתה הרשאה להכנס לתקייה. לפי דעתי דבר זה גרם לחסימת ההרשאה של documents and settings לXP ולכן שאני מפעיל את XP הוא מייד מודיע שאין גישה לdocuments and settings (וזה גם גורם לשולחן עבודה להיות ריק מאייקונים). השאלה שלי עכשיו היא-איך אני עושה שהגישה לתקייה הזאת תהיה פתוחה גם לXP וגם לוויסטה בלי שאחד יחסום את השני? ד"א-למחוק את הויסטה לא בא בחשבון...חייב להיות פתרון. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  4. Started by FatallChill,

כרגע יש לי שתי windows מותקנים אחד פועל אבל השני תמיד נתקע בשלבי התיקון ,היתי צריך לעשות לו תיקון בגלל כמה בעיות אבל הוא תמיד נתקע בחלק אחד של התיקון ולא ממשיך עכשיו לא כל כך אכפת לי מאותו הווינדוס כי התקנתי אחר והוא פועל אבל אני רוצה להעביר את כל מאפיינים שלו לחדש כי כל התוכנות ויש הרבה שהתקנתי לא מתיחסות לחדש כלומר הwindows אומר שהם לא מותקנות בכלל (הרוב) ולאחרים הוא אומר שאני לא עשיתי להם register למרות שעשיתי להם בwindows הקום מישהו יודע איך אני יכול להעביר את זה לwindows החדש או דרך אחרת להמשיך את התיקון שכל הזמן נתקע ?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  5. Started by gigi,

שלום איך אני מקליט חצי שיר מהווינאמפ? זאת אומרת אני רוצה לקצר שיר רגיל ואחר כך לשמור אותו... האם יש דרך לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  6. Started by alice in chains,

יש לי בעיה עם לוג אין בXP PRO פשוט שכחתי את הסיסמה שלי ואני לא מצליח להכנס לWINDOS אני משתמש יחיד שנכנס דרך אדמינסטר. תודה AIC

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  7. אחרי שאני מוחק אותם הם חוזרים לתקייה ושאני מנסה למחוק שוב זה אומר לי שהקובץ בשימוש ואי אפשר למחוק מה שכן בדקתי אחרי שאני מאתחל את המחשב אני יכול למחוק אותם, ושוב אם אני רוצה למחוק קבצים אחרים הוא לא נותן לי ושוב אותו סרט... מה לעשות תודה..

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  8. Started by moo2004,

היי, יש לי ערך ב Registry שעשיתי לו Export מהמחשב שלי ואני רוצה לייבא אותו לשאר המחשבים. (בערך 10 מחשבים) את כל המחשבים הללו אני התקנתי מאותו Image, בכולם מערכת ההפעלה היא XP+SP1. לכל המשתמשים אין הרשאות Administartor על המחשבים. בשמונה מחשבים הצלחתי לייבא את הערך של ה Registry אבל בשניים קיבלתי את הודעת השגיאה הבאה: Cannot import <file name>.reg Not all data was successfully written to the registry. Some keys are open by the system or other processes. כשאני נכנס עם משתמש בעל הרשאות Admin לאותן שתי תחנות אני יכול לייבא את הערך הזה ב Registry. השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות כדי שאותם משתמשים יוכלו לייבא את הערכים ב Registry מבלי שיקבלו הרשאות Admin. (המחשבים לא מחו…

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  9. Started by alonkl,

הוא אומר לי שאי אפשר.. איזה להוריד?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  10. Started by geebor,

(אמנם זאת שאלה לפורום בנושא אופיס, אבל מכיוון שאין.. אני מקווה שאתם מבינים)

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  11. Started by liloli,

אהלן אנשים. קיימת אצלי תוכנת הפעלה מסוג ווינדוס XP SP2 באנגלית, ובכניסה הוא מבקש סיסמת משתמש, מסתבר שישנם שני משתמים רשומים אחד הוא ADMINISTRATOR והשני הוא אני עם הרשאות של מנהל (בדיוק כמו ה-administrator) שאלתי היא האם ניתן לאחד בין המשתמשים הפעילים ולבטל את בקשת הסיסמא בכניסה? או שצריך למחוק אחד מהם (עדיפות למחוק את ה-administrator ולא את שלי) ולבטל את הסיסמא בכניסה? כיצד מבטלים את הסיסמא בכניסה?? תודה. לירן

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  12. Started by THX,

אני עובד עם XP ויש לי כרטיס קול של creative blaster live כל פעם שאני מגדיל חלון לפעמים או שאני עובר בין לינקים באתרים או סתם סוגר חלון כל שיר שאני שומע ברקע במדיה פלייר הסאונד נקטע לשנייה, מישהו נתקל בזה?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  13. Started by skywalker13,

מה ההבדל בין האקספי? מה זאת אומרת Server Enterprise? יש כל מיני גרסאות (כמו סארוויס פאק 2 בווינדוס) או שביינתיים רק אחת? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  14. שלום לאחר שתי דקות שמערכת ההפעלה עולה, עולה לי מסך אזהרה כחול שבו רשום : driver irql not less or equal עקב כך איני יכול להשתמש במחשב יותר משתי דקות. ידוע לי שיש לי תולעת מסוג BAGEL אותה כמעט ניקיתי לחלוטין והיא משפיעה על מחשבי אך מסך זה התחיל לעלות רק לאחר כמה ימים של הדבקות לכן איני בטוח שזה כתוצאה מתולעת. האם למישהו יש ידע מה האזהרה אומרת?? האם זה קשור לתולעת??

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  15. Started by dj_horse,

שלום! רציתי לשאול כיצד אני מחזיר את רשימת ההפעלה שלי המופיעה בצד שמאל של התוכנה,בה אני יכול לראות את רשימת השירים שאני שומע? תודה.

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  16. Started by badmama,

ערב טוב. ברשותי עותק מקורי של XP PRO SBE (מהדורה לעסקים קטנים). לפני כחודש פירמטתי את המחשב ומהשבוע האחרון, בכל פעם שאני עושה RESTART, רואים היטב את פס ההרצה של המערכת, אבל מיד לאחר מכן - נאדה. המסך עדיין דולק, המחשב שקט. לא קורא כלום מההארדיסק. כלום! את המערכת אני מצליח לעלות רק במצב SAFE MODE. כל ניסיון לשחזר מערכת מימים קודמים כשלו כעת, והיא ממשיכה להתקע בכל פעם שמעלים אותה רגיל. לפרמט שוב?

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  17. Started by sheff2k1,

בתמונה המצרופת שימו לב שכמות הזיכרון הפנוי והתפוס שווה, וביחד עוברת בהרבה את כמות הזיכרון הכוללת........לא מובן לי איך זה ייתכן- או שיש כאן טעות של ווינדוס, או שיש משהו שאני לא מבין פה. מה אתם אומרים? מדובר בamd 3000 עם ג'יגה זכרון, רק אתמול התקנתי אותו. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  18. Started by First Squad,

Temporary internet files בויסטה? אני פשוט לא יכול למצוא את הקבצים שנגן הפלש מוריד למחשב.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  19. Started by easyuri,

היה לי וירוס על המחשב שמחק לי את התהליך WINLOGON.EXE אז החלטתי לפרמט את המחשב הכנסתי את הדיסק של XP והופיע הודאה שהיא אפשר להתקין כיוון שאין דרייברים לכונן הקשיח האם יש משהו שפיספסתי?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  20. יש לי ווינדאוס XP פרו. פירמטתי את המחשב שלשום, אז הפעלתי את שירות העדכונים האוטומטיים ולבנתיים הכל מעודכן חוץ משני העדכונים שבתמונה! הסמל הצהוב המעצבן מודיע לי כל הזמן שיש אותם להתקנה, אני מפעיל אותו ונותן לו אישור להתקין, וכל פעם עולה אותה השגיאה. ניסיתי גם את האופציה של ההתקנה ברגע שהמחשב מכבה את עצמו, אבל זה לא עוזר. יש לכם מושג איך אני גורם לעידכונים האלה לעבוד כמו שצריך? ואם לא, איך אני מעיף אותם מהמחשב שהסמל הצהוב של ווינדאוס לא יהיה שם כל הזמן ויודיע על שני עידכונים שאי אפשר להתקין בכלל!? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  21. Started by LBC,

שלום, קניתי מחשב השבוע עם הכרטיס הגרפי המוזכר בכותרת, מעבד E6750 ושני ג'יגה זיכרון. התקנתי עליו חלונות Vista Home PREMIUM. אני יודע שבגירסה הזו יש את הממשק Aero. אבל הוא לא מופיע לי ברשימת ה - Themes. מחיפושיי בגוגל עולה, שאם הממשק הזה לא מופיע ברשימה, זה אומר שהכרטיס הגרפי לא תומך בו. אבל איך זה ייתכן??? הרי זה כרטיס חדש מאד ועדכנתי את הדרייברים לאחרונים! אה, כן ועל הקופסא רשום "Certified for Windows Vista" למישהו יש הסבר/פתרון?

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  22. היי, מותקנים אצלי על המחשב שתי מערכות , XP הרגיל וXP 64, הייתה לי שגיאה חמורה עם קובץ הREG במערכת של הXP הרגיל והיא לא עולה יותר, נתקעת באמצע, למזלי ממש לפני השגיאה עשיתי נקודת שמירה בSystem Restore, אז אני מעוניין לדעת לאיפה הSystem Restore שומר את כול הניתונים כדי שאני אוכל, בעזרת המערכת השניה שעדין עובדת, ליבא את קובץ הREG השמור ולהחליפו עם הקובץ המקולקל. תודה מראש לעוזרם.

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  23. Started by ofsher,

שלום לכולם יש לי בעיה - קניתי מחשב חדש לא מזמן - המפקט נמצא בקישור "המפרט שלי" התקנתי ווינדוס XP חוקי והכל עובד חלק... אבל לאחרונה צצו שתי בעיות: 1. כאשר המחשב נכנס למצב סטנד ביי (שהגדרתי שייכנס לפעולה אחרי 20 דקות ללא שימוש) אז המחשב נתקע במסך שאומר preparing to stand by ואז הדרך היחישה לחדש את פעילות המחשב היא ללחוץ על הריסטרט (ctrl alt del לא עוזר) 2. כאשר אני רוצה לאתחל את המחשב - התחל - הפעלה מחדש, אז המחשב תקע במסך דומה שאומר שהמחשב מתכונן לאתחול או משהו כזה... מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  24. בויסטה יש את האפשרות "קבץ לפי" שאתה יכול ליצור קבוצות עפ"י גודל, שם וכו'... השאלה שלי היא אם יש דרך ליצור קבוצות בהתאמה אישית כלומר שאני יבחר כמה קבוצות יהיו איך יקראו להם ואיזה קובץ יהיה באיזה קבוצה?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים