עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by dj_horse,

שלום! רציתי לשאול כיצד אני מחזיר את רשימת ההפעלה שלי המופיעה בצד שמאל של התוכנה,בה אני יכול לראות את רשימת השירים שאני שומע? תודה.

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  2. Started by erezMASTER,

שלום, תגידו כשאני מתקין VISTA אני חייב שקודם יהייה לי מותקן XP? כי אני קניתי מחשב חדש ואני לא יודע אם אני חייב קודם XP בשביל להתקין עליו VISTA. אפשר פשוט להתקין את ה- VISTA על מערכת ריקה, כלומר, אין מערכת הפעלה מותקנת?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  3. Started by yarl,

יש לי בעיה מוזרה ב-XP שהשעון חול ליד הסמן של העכבר כל הזמן מהבהב פעם ראשונה שאני רואה את זה וזה מרגיז רצח מה עושים ??? בכדיי להוריד את זה תודה

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  4. Started by ZiV PerRy,

אז ככה התחלתי לפרמט תמחשב ובטעות בהתקנה ששאל אותי איזה שפה אני רוצה סימנתי גם את האפשרות של east languages אחרי שזה מגיע לקטע שזה מתקין את הווינדוס קופצץ לי הודעה שמחפשת את הFILE ניסיתי לחפש אותו בדיסק בתיקייה i386 ולא מצאתי את הFiLE שהם ביקשו וזה גם לא נותן לי להמשיך את ההתקנה בלי זה , וכשאני מנסה לעשות ריסט זה חוזר לי להתקנה . אז חברה מישהו יכול בבקשה לעזור לי ולהגיד לי איך אני יוצא מההתקנה בכלל וכשאני יעשה ריסט זה לא יחזור לי להתקנה?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  5. Started by Raz20,

יש לי מחשב פנטיום 4 3.2 1GB זיכרון , Windows XP Professional sp2 תוך כדי פעילות במחשב מופיעה לי ההודעה הזאת , בדרך כלל באיי סי קיו, וברגע שמופיעה ההודעה האיי סי קיו לא פועל בגלל ההדעה הזו [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  6. Started by dannygnh,

איך ניתן להתקין ווינדוס כאשר הקובץ מקובץ winrar ולהפוך אותו שהיה דיסק bootable?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  7. Started by assaf8888,

ה XP PRO בעברית היא עם ההתקנה של ה MUI? של עברית? ואם כן.. אז זה זה הופך הכל לעברית? גם את ההתחל שם בימין וכו? תודה

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  8. Started by prhing,

הורדתי WINDOWS XP BLACK EDITION, וכשאני נכנס להתקנה היא מוזרה מאוד.. מישהו שהתקין יכול הסביר בקשה ?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  9. כאשר אני מנסה להתקין את המשחק או את הDIRECTX9C שיש על הדיסק אני מקבל שגיאה שלא מאפשרת לי להתקין: מישהו יכול לעזור לי? אגב יש לי windows xp sp2 [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  10. Started by ofsher,

שלום לכולם יש לי בעיה - קניתי מחשב חדש לא מזמן - המפקט נמצא בקישור "המפרט שלי" התקנתי ווינדוס XP חוקי והכל עובד חלק... אבל לאחרונה צצו שתי בעיות: 1. כאשר המחשב נכנס למצב סטנד ביי (שהגדרתי שייכנס לפעולה אחרי 20 דקות ללא שימוש) אז המחשב נתקע במסך שאומר preparing to stand by ואז הדרך היחישה לחדש את פעילות המחשב היא ללחוץ על הריסטרט (ctrl alt del לא עוזר) 2. כאשר אני רוצה לאתחל את המחשב - התחל - הפעלה מחדש, אז המחשב תקע במסך דומה שאומר שהמחשב מתכונן לאתחול או משהו כזה... מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  11. לאחר התקנת SP2 אני לא מצליח להתקין את אופצית הפאקס (שבעבר כן היתה) מתחילה ההתקנה ובתהליך מתחיל להופיע האייקון של הפאקס אבל נעלם ולא מותקן כלום אציין שחיפשתי במאמרים של מיקרוסופט פתרונות ויש כמה עם קונסולת MMC ועדכון מסד נתוני האבטחה אבל ללא הועיל... גם שלחו לי עדכון ממיקרוסופט לאחר שביקשתי וגם לא עזר אשמח לקבל עזרה תודה.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  12. בויסטה יש את האפשרות "קבץ לפי" שאתה יכול ליצור קבוצות עפ"י גודל, שם וכו'... השאלה שלי היא אם יש דרך ליצור קבוצות בהתאמה אישית כלומר שאני יבחר כמה קבוצות יהיו איך יקראו להם ואיזה קובץ יהיה באיזה קבוצה?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  13. Started by alfus73,

שלום. שאני מעתיק קובץ מכונן ה- DVD שלי ל- HD המתשב מאתחל את עצמו לאחר שהוא מראה לי מסך כחול לשנייה. אני מצרף קובץ MiniDump. אודה לכם על פענוחו. (יש לשנות את הסיומת TXT ל- DMP) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  14. שלום ושבת שלום! חבר סיפר לי שבעצם החבילה השלישית של XP אחת המטרות היא שימוש במעבד הנוסף של CORE 2 DUO כאילו שעד עכשיו המערכת הפעלה לא יודעת מה זה מעבד כפול ועובד כאילו יש מעבד אחד ולאחר ההתקנה של החבילה השלישית של XP המערכת תכיר במעבד הנוסף והמחשב יהיה יותר מהיר כי היא תזהה שבעצם יש שני מעבדים האם זה נכון?,כדאי להתקין אותה? תודה רבה ליאור

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  15. Started by QQQ,

לא יודע אם זו נקראת כותרת עניינית או לא, אבל לא ידעתי איך לתאר את הבעיה שלי במשפט. כנראה שיש לי וירוס מעצבן מאוד (אחרי הרבה מאוד פירמוטים ומחשב חדש הגעתי למסקנה שלא יכול להיות שזו בעיה טכנית שקשורה בחומרה) שמה שהוא עושה זה פשוט לחמם ולאמץ את המעבד שלי. וזה בעצם יוצר ביצועים איטיים וקריסות מערכת (הטמפ' של המעבד שלי מגיעה ל48-50 מעלות במצב IDLE עם קירור לא סטוק -זה אמור להיות ככה? (יש לציין שהקירור הוא לא איזה SCYTHE INFINITY אבל הוא עדיין יותר טוב מהסטוק). אז איך זה בעצם בא לידי ביטוי: -אחרי כמה זמן של משחק מאסיבי המחשב פשוט קורס ועושה ריסט. לאחר הריסט, בשלב הBOOT, הוא מודיע שחסר איזה קובץ מערכת (למרות שלא חסר), או שהוא עושה עוד ריסט (בגלל הטמפ' - ואז אני בעצם צריך לחכות 2…

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  16. Started by sahargt,

היי התקנתי על המחשב שלי את חלונות הגירסה השני ושמתי שם סיסמא של מנהל החשב כול פעם שאני מדליק את המחשב אני צריך להקיש את הסיסמא איך אני מבטל את זה

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  17. Started by alice in chains,

יש לי בעיה עם לוג אין בXP PRO פשוט שכחתי את הסיסמה שלי ואני לא מצליח להכנס לWINDOS אני משתמש יחיד שנכנס דרך אדמינסטר. תודה AIC

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  18. Started by m.l,

קודם כול סליחה על הדאבל פסט אבל אלו שני שאלות שונות שאני נאלץ לשאול בפרק זמן קצר... יש שני מערכות הפעלה על המחשב אחת XP HOME ואחת XP PRO וכשמדליקים את המחשב מופיע המסך לבחור את התוכנית הפעלה..אני רוצה לבטל אחת מהמערכות הפעלה כדי שהוא ייכנס ישירות לXP HOME נגיד ולא יהיה צורך לבחור...איך אני מבטל את זה??

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  19. Started by moo2004,

היי, יש לי ערך ב Registry שעשיתי לו Export מהמחשב שלי ואני רוצה לייבא אותו לשאר המחשבים. (בערך 10 מחשבים) את כל המחשבים הללו אני התקנתי מאותו Image, בכולם מערכת ההפעלה היא XP+SP1. לכל המשתמשים אין הרשאות Administartor על המחשבים. בשמונה מחשבים הצלחתי לייבא את הערך של ה Registry אבל בשניים קיבלתי את הודעת השגיאה הבאה: Cannot import <file name>.reg Not all data was successfully written to the registry. Some keys are open by the system or other processes. כשאני נכנס עם משתמש בעל הרשאות Admin לאותן שתי תחנות אני יכול לייבא את הערך הזה ב Registry. השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות כדי שאותם משתמשים יוכלו לייבא את הערכים ב Registry מבלי שיקבלו הרשאות Admin. (המחשבים לא מחו…

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  20. Started by BABA_Z_Z,

כל פעם כשלוחצים דרך התחל כיבוי ->כיבוי המחשב מבצע RESET תודה מראש

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  21. שלום לכולם .... האייקונים של הוויסטה מעצבנים אותי ורציתי לחזור לאייקונים של XP הקטנים הפשוטים האלה אז מצאתי אפשרות בFOLDER OPTIONS SHOW AS ICONS NEVER THUMBLAR משהו כזה ואז זה עושה לי אותם את האייקונים כמו שרציתי אבל התמונות לא מצוגות ! אני צריך לפתוח תמונה תמונה כדי שיציג לי הנה 2 תמונות דוגמא : [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  22. ורק אחרי כמה שניות מעלה תתמונה (זה עם התוכנה לצפיית תמונות של הווינדוס XP) למה זה ככה? זה רק לאחרונה קרה

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  23. שלום רב, יש לי בעיה שכבר קרתה בעבר. אני מדליק את המחשב, ופתאום שזה מגיע לשולחן עבודה , אז הקבצצים שם מוצגים בתור קובץ שווינדוס לא יכול לפתוח, כמובן שזה פתאומי כי לפני הכל היה עובד כרגיל, והווינדוס זיהה יפה מאוד הכל... דבר כזה כבר קרה לי מספר פעמים בעבר.. באותן פעמים פשוטות עשיתי פירמוט ואני יודע שיש לזה פתרונות אחרים, בבקשה תעזרו לי. תודה. עוד דבר: win xp pro sp2

• 1 תגובה
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.