Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, רציתי לדעת כיצד ניתן להוסיף או לשנות שורה במאפייני משתמשים ב- AD 2003 (לדוגמא טלפון נוסף או שורת הערה כלשהי) בעזרת AD Schema. תודה לעוזרים ושבוע טוב.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
-
שלום אני חדש בפורום..... רציתי לשאול האם מישהו יודע אם יש כבר ממשק עברי לגירסאת ה64BIT....
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אני משתמש ב-IE7 ורוב הפעמים שאני מחליף בין טאבים הסימן של העכבר משתנה למין לוגו של "אין גישה" או משהו כמו זה ואני חייב ללחוץ סתם לחיצה אחת בשביל שזה יעלם ושאני יוכל לחזור לפעילות רגילה עם העכבר. אני חושב שזה בגלל שאני לוחץ על טאב מסוים וגם בטעות גורר אותו קצת, יש דרך לבטל את הדבר הזה? (אני יודע שזה מנוסח בצורה דפוקה אבל אני זה לא ממש קל להסביר את השטות הזאת. אם אתם לא מבינים רק תגידו ואני ינסה לנסח את זה אחרת)
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
ואם כן בכמה יותר?. למה יש לי X64 והוא לא נותן כלום במשחקים וחשבתי אולי זה משתמש ביותר זיכרון של המחשב מ32 . ולכן אני יעדיף להתקין 32
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב נייד של דל בארה"ב שמגיע עם vista basic באנגלית בלבד. האם יש אפשרות להתקין תמיכה בעברית? יש לי דיסק שדרוג ל vista ultimate בעברית - האם אפשר לשדרג? הייתי מעדיף להתקין תמיכה בלבד ולא לשדרג. תודה מראש שי
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות מחשב נייד של TOSHIBA דגם A200-13O והמחשב מגיע עם מערכת הפעלה WINDOWS VISTA HOME BASIC . רציתי לדעת אם זוהי מערכת הפעלה טובה לצפיה בסרטים או עדיף לשדרג לפרימיום?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית מאז שקיבלתי מחשב חדש והתקנתי עליו את הויסטה ULTIMATE 32BIT . התקנתי את המסנג'ר וכל פעם שאני פותח אותו הוא מראה את השמות בשפה כזאת מוזרה (ראו תמונה). התקנתי כל מיני גרסאות של הMSN MESSENGER שום דבר לא עוזר זה אותו הדבר. גם בICQ קורה לי משהו מוזר, בסוף ההתקנה נותן לי שגיאה שלא הצלחתי למצוא שום דבר עוזר ברשת (ראו תמונה). הוא מסיים את ההתקנה למרות השגיאה אך כשמפעילים את התוכנה זה נותן בדיוק את אותה השגיאה (ראו תמונה). מקווה שמישהו יוכל לעזור לי פה בפורום לפתור את הבעיות הנ''ל אחרת אצטרך לחזור לXP כי אני לא יכול להיות בלי המסנג'ר והICQ. תודה מראש לכל העוזרים .
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שאלה שבטח תישמע טיפשית פה למומחים אבל אני לא הצלחתי למצוא לה פיתרון. איך אני מגדיר שמצב החלפת המשתמשים יעלה אוט' במצב המתנה (לאחר פרק זמן מסויים).והאם אני יכול גם להגדיר לאחר כמה זמן זה יעלה. אני משתמש בויסטה אולטימט ועוד שאלה קטנטנה אם אני יכול (סליחה מראש אם זה אסור) שאני נכנס למאפיינים של המחשב אני רואה שיש שם ציון למערכת שלי,מה הציון המקסימלי ? תודה מראש ולילה טוב
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום, למרות שקראתי כאן בפורומים, לא הצלחתי לקבל תאריך מדוייק שבו אני יוכל להוריד את העידכון החדש הזה מ- Windows Updates ?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך 8800GT ומעבד 2 ליבות מהירות 2.6 MHZ קיצר רציתי לשאול עם יעבוד על ה direct X 10 על וינדוס אקס פי..? וכרגע ויסטה מסוגל להריץ כל משחק? או שעדין יש איתו כמה באגים שעושים בעיות?
-
- 5 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר ....... שאני לוחת CTRL +ALT +DEL ואז תהליכים אז יש הרבה תהליכים אני רוצה להוריד הרבה תהליכים שהמחשב יהיה יותר מהיר מי (MSCONFIG..) איזה תהליכים לא לבטל?יש לי SP 2..
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
PAKATNEWS ואינטרנט אקספלור רושם לי כזה דבר C:\DOCUME~1\OHAD\LOCALS~1\Temp\WER2E.tmp.dir00\appcompat.txt חתימת שגיאה MOD NAME:INCFIN~1.DLL OFFSET:00003B7A מה זה אומר עשיתי עדכוני אבטחה רק באתר הזה זה עושה לי תבעיה הזאת
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
בתמונה המצרופת שימו לב שכמות הזיכרון הפנוי והתפוס שווה, וביחד עוברת בהרבה את כמות הזיכרון הכוללת........לא מובן לי איך זה ייתכן- או שיש כאן טעות של ווינדוס, או שיש משהו שאני לא מבין פה. מה אתם אומרים? מדובר בamd 3000 עם ג'יגה זכרון, רק אתמול התקנתי אותו. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום, משום מה נעלמו לי כל תפריטי הצד ב-my computer, my network וכו'.... מעבר לזה שזה מעצבן יש פעולות שרק שם ניתן לבצע כמו לראות ולהתחבר למחשבים אחרים ברשת הביתית. מישהו יודע איפה ניתן להחזיר אותם?
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום,יש לי windows xp ובעת שאני עובר בין משתמש אחד לשני,למרות שאני לא מתנתק מהמשתמש הראשון,רק עובר, אחרי דקה או שתיים הוא מתנתק מהאינטרנט שהמשתמש הראשון היה מחובר,יצוין שהמשתמש השני לא מתחבר לאינטרנט ואני גם לא מעונין שהוא יתחבר. בתודה יהודה
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש שנים באנשי הקשר של גוגל בכדי לשמור את אנשי הקשר שלי ולסנכרן אותם לטלפון הנייד. בחודש האחרון שמתי לב ל -3 בעיות מרגיזות שפתאום הופיעו: 1. שאני בוחר תמונה לאיש קשר באיכות טובה ומעלה אותה לפרופיל של איש הקשר, אז בכמה ימים ראשונים התמונה נראית באיכות כמו המקור שהעלתי. אחרי כמה ימים התמונה נהיית מטושטשת באיכות ירודה. וזה לא קורה בכל אנשי הקשר , זה קורה באנשי קשר רנדומליים . 2. שאני עורך פרטים של אנשי קשר (למשל, מקום עבודה ותפקיד) אז אחרי השמירה הוא שומר את המידע לכמה ימים ואז כל המידע שעדכנתי באיש קשר נעלם ואני צריך שוב להוסיף את המידע ואז אחרי כמה ימים זה שוב נמחק וככה זה חוזר על עצמו... וגם לא בכל אנשי קשר אלא רק במסוימים ו…
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
הגעתי ל.... מחיצה בלוח הבקרה ב"ניהול מחשב" שם איך יוצרים מחיצה נוספת שם?0_0
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי xp pro sp2 , הוא בעברית , ופתאום היום שאני מדליק אותו ראיתי שגם הכל עברית כרגיל חוץ משאם פותחים תקייה כלשהי , אז במקום שיהיה כתוב בסרגל למעלה "קובץ,כלים,תצוגה,עזרה" וכו'.... זה רשום פתאום באנגלית file,tools וכו'... בדקתי בלוח בקרה והכל על עברית כרגיל . ליתר ביטחון העברתי הכל לאנגלית עשיתי ריסט , והחזרתי הכל לעברית ועשיתי שוב ריסט .... התוצאה הייתה בדיוק כמו קודם -כלומר הכל עברית חוץ מהסרגל הזה עם ה"קובץ,כלים.." וכו'... שעדיין באנגלית. זה מוזר כי זה הופיע רק היום פתאום ,ואני לא מוצא כיצד לסדר זאת. כרגע בלוח בקרה בדקתי שוב -והכל על עברית בהגדרות וזה עדיין כך. מה עושים ? אשמח לעזרה. תודה מראש והמשך יום נעים לכולם.
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם לוג אין בXP PRO פשוט שכחתי את הסיסמה שלי ואני לא מצליח להכנס לWINDOS אני משתמש יחיד שנכנס דרך אדמינסטר. תודה AIC
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי כנראה בעיה ב Mobile Center ,אני מצליח לראות את התיקיות שב PPC שלי וכמו כן לסנכרן ביניהם אבל משום מה אנני מצליח לצאת לאינטרנט דרך ה PPC . במחשב אחר (לא ויסטה) שהתקנתי את ה Active Sync 4.5 אין בעיה וכאשר במכשיר מסונכרן אני גם מצליח לצאת החוצה לאינטרנט. הדבר גורם לי בעיות בעיקר כשאני רוצה לעדכן את המפות של FreeMap ולאו דווקא בגלישה עצמה.
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
לכל מי שיכול לעזור. ברשותי מחשב חדש עם WINDOWSXP ובכל פעם שאני מכניס מתקן כמו DISK ON KEY או כל דבר אחר המערכת לא נותנת לנתקו דרך SAFELY REMOVE. המערכת מודיעה ש "A PROGRAM IS TRYING TO ACCESS IT". לא משנה אם שום אפליקציה אינה פועלת דרך ה- TASK MANAGER ויצאתי מתוכנות האנטי-וירוס, שום דבר לא עוזר. הורדתי את תכנת UNLOCKER בשביל לנסות לנתק את מתקן אך התכנה שאמורה לנתק תיקיות ומתקנים מודיעה לי שאין מה לנתק. אשמח אם למישהו יש רעיון שיכול לעזור.
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה יש לי ווינדוס ויסטה הום פרימיום אחריי שהווינדוס עולה המנורה של ההרדיסק לא מפסיקה לדלוק במשך 10 דקות הראשונות אני שומע את ההרדיסק נטחן ואחריי 10 דקות המחשב עובד טוב מישהו יודע למה? האם יש תהליך שגורם לכך? ועוד משהו שמתי לב שבויסטה יש מלא תליכים מישהו יודע מה אפשר לבטל מה לא? תודה רבה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אהלן האם משהו יודע להעלים את הודעת השגיאה הזאת? אני מצרף תמונה של התקלה, וכן קישור לאתר שמסביר איך אמורים לטפל בזה(בתגובה השלישית)- אולם זה כנראה למביני עניין (ואני ככל הנראה לא מהם) http://forums.microsoft.com/MSDN/ShowPost.aspx?PostID=327951&SiteID=1 אודה לכם/ן אם תעזרו לי! תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
כאשר אני משתמש בדוס מסך מלא (alt+enter) אם אני עוזב רגע את הדוס על ידי Alt+Tab כאשר אני חוזר אל הדוס המסך לא נדלק והנורית הכתומה נדלקת. כרטיס המסך שלי ג'יפורס 6600 אם מישהו שמע על בעיה דומה נא לענות ולהסביר. אני נוטה להניח שהבעיה קבורה בדריבר של כרטיס המסך אבל הורדתי והתקנתי את העדכון האחרון ולא הועיל. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-