Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
חברה של בן דוד שלי קיבלה את המחשב שהזמינה לפני מספר ימים בהמלצתי. במחשב קיים מעבד 3800 X2 של AMD כמובן... עד היום מעולם לא עבדתי עם XP64BIT אבל חשבתי שאולי כדאי כבר להתקין לה את הגרסא הזאת על המחשב כדי שתנצל יותר מהמהערכת שקנתה... היות ואני לא מעודכן כבר ממש ממזמן, רציתי לשאול פה, עדיין יש בעיות תמיכה עם המון תוכנות בXP64BIT? יש גרסא עברית לגרסא הזו של מערכת ההפעלה? מבחינת תפעול המחשב, הגרסא זהה לגרסא הרגילה? אם לא, מה שונה? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי xp pro sp2 , הוא בעברית , ופתאום היום שאני מדליק אותו ראיתי שגם הכל עברית כרגיל חוץ משאם פותחים תקייה כלשהי , אז במקום שיהיה כתוב בסרגל למעלה "קובץ,כלים,תצוגה,עזרה" וכו'.... זה רשום פתאום באנגלית file,tools וכו'... בדקתי בלוח בקרה והכל על עברית כרגיל . ליתר ביטחון העברתי הכל לאנגלית עשיתי ריסט , והחזרתי הכל לעברית ועשיתי שוב ריסט .... התוצאה הייתה בדיוק כמו קודם -כלומר הכל עברית חוץ מהסרגל הזה עם ה"קובץ,כלים.." וכו'... שעדיין באנגלית. זה מוזר כי זה הופיע רק היום פתאום ,ואני לא מוצא כיצד לסדר זאת. כרגע בלוח בקרה בדקתי שוב -והכל על עברית בהגדרות וזה עדיין כך. מה עושים ? אשמח לעזרה. תודה מראש והמשך יום נעים לכולם.
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה XP PRO בנייד,ויש לי בעייה אחרי שאני חוזר ממצב שינה או המתנה,המסך נתקע,הסמן של העכבר לא זז והוא לא חוזר למצב הרגיל. ניסיתי להסיר התקנים ולהחזיר וזה לא פותר את הבעייה. יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום יש לי הארד דיסק שלושים גיגה עכשיו פירמטתי אותו והוא מפוצל לשתי מחיצות עכשיו יש לי דיס של וינדוס אקס פי עם sp1 שאם אני עושה ב biso מכון שהדבר הראשון שיעלה זה הcdrom עכשיו זה אמור ישר להתקין את הוינדוס זה מתחיל להתקין את הוינדוס במסך הכחול אחרי זה זה עושה ריסטרט ובימקום להמשיך את ההתקנה של הוינדוס זה חוזר על אותה פעולה ראשונה של ההתקנה במסך הכחול ..... מה אני אמור לעשות? בתודה על העזרה אלעד
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
אני עובד עם XP ויש לי כרטיס קול של creative blaster live כל פעם שאני מגדיל חלון לפעמים או שאני עובר בין לינקים באתרים או סתם סוגר חלון כל שיר שאני שומע ברקע במדיה פלייר הסאונד נקטע לשנייה, מישהו נתקל בזה?
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר ....... שאני לוחת CTRL +ALT +DEL ואז תהליכים אז יש הרבה תהליכים אני רוצה להוריד הרבה תהליכים שהמחשב יהיה יותר מהיר מי (MSCONFIG..) איזה תהליכים לא לבטל?יש לי SP 2..
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין וינדוס 2000 אבל בלי דיסקת רוצה להתקין דריך המחשב. אם אתם יודעם אתם יכולים לצלם ולסים את התמונה ולארות לי דרקו הוא לרשום לי איך לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
ה XP PRO בעברית היא עם ההתקנה של ה MUI? של עברית? ואם כן.. אז זה זה הופך הכל לעברית? גם את ההתחל שם בימין וכו? תודה
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש משהו כזה ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
האפשרות של לבחור משהו אחר ב-SCREEN SAVER במחשב בעבודה שלי נעולה ויש רק את האפשרות של הלוגו של החברה (הכל כזה באפור ז"א אני לא יכול לשנות ולבחור בתפריט) האם יש אפשרות לשנות את זה ? (XP) תודה.
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד LENOVO ומותקן עליו XP אני מנסה לפרמט אותו ולהתקין עליו XP מחדש שמתי דיסק XP BOOT ועולה לי הדוס, איך אני ממשיך מפה?? הבנתי שאולי אני צריך למחוק קודם את הווינדואס מהמחשב לפני שאני מתקין אותו שוב, איך לעשות זאת? ניסיתי כבר לרשום FORMAT C: וזה לא עובד
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
היי, ב XP היית צריך רק לסמן את העדכון ולראות פרטים בחלק התחתון של חלון העדכונים. איך רואים את הפרטים של העדכונים בויסטה? ויסטה מציג רק את הכותרת והשם של העדכון בחלון עדכונים ולא את הפירוט. אופיר
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
כשהמחשב עולה , אני לא יכול להיכנס לשום מקום עד שהוא לא פותח אחרי חצי שנה איזה אתר אינטרנט (נענע) ורק אז אני כבר יכול להמשיך לעבוד ולהיכנס לאן שאני רוצה. איך אני מבטל את זה?
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה קניתי לאחותי הקטנה מחשב ומערכת הפעלה (VISTA ULTIMATE) באנגלית והתקנתי עליה גם SP1. עכשיו אחותי רוצה שהממשק יהיה בעברית ואני יודע שיש קובץ שהופך את הממשק לעברית (אני מקווה שאני לא מדבר על דברים לא חוקיים,אני מזכיר שיש לי מערכת הפעלה חוקית). אם אני מתקין על הויסטה עם ה-SP1 את הקובץ שהופך אותה לעברית אמורים להיות בעיות עקב העובדה שעדיין לא יצא SP1 בעברית או שזה לא קשור כי כבר התקנתי SP1 באנגלית ועכשיו אני רק הופך את השפה ?
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית מאז שקיבלתי מחשב חדש והתקנתי עליו את הויסטה ULTIMATE 32BIT . התקנתי את המסנג'ר וכל פעם שאני פותח אותו הוא מראה את השמות בשפה כזאת מוזרה (ראו תמונה). התקנתי כל מיני גרסאות של הMSN MESSENGER שום דבר לא עוזר זה אותו הדבר. גם בICQ קורה לי משהו מוזר, בסוף ההתקנה נותן לי שגיאה שלא הצלחתי למצוא שום דבר עוזר ברשת (ראו תמונה). הוא מסיים את ההתקנה למרות השגיאה אך כשמפעילים את התוכנה זה נותן בדיוק את אותה השגיאה (ראו תמונה). מקווה שמישהו יוכל לעזור לי פה בפורום לפתור את הבעיות הנ''ל אחרת אצטרך לחזור לXP כי אני לא יכול להיות בלי המסנג'ר והICQ. תודה מראש לכל העוזרים .
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם 4 גיגה ראם, וכשאני פותח את המאפיינים של המחשב שלי זה מראה לי שיש רק 2.74 מה יכולה להיות הבעיה? ??? זה הדגם של הזיכרונות: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-4GBPI אודה מאוד על העזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש עם לוח אם של אינטל 915PCY ללוח אם יש כרטיס קול עליו של ריאלטק .. הבעיה זה שהוינדוס מסרב להתקין את הדרייברים הוא מציג שגיאה מוזרה : Microsoft bus driver must be loaded ??? ??? למישהו יש רעיון ??? , כל החומרה חוץ מהכרטיס קול הותקנה בהצלחה , בנוסף המחשב מזהה כרטיס שהוא לא מצליח להתקין ...
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
חברים אני זקוק לתוכנה שמתקנת כל מיני קבצים או שמסדרת את ה XP ישעבוד ללא פירמוט שמעתי על זה אבל אני לא יודע איזה תוכנה עושה את זה הכי טוב למשל אני לא מצליח להכנס ל-MSCONFIG וכו' חוצמיזה ה- XP עובד נורמלי בלי תופעות מוזרות יותר מידי אז בבקשה עזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס 2000 לחבר ולאחר יום עבודה עליו המחשב קפא לחלוטין אי אפשר להזיז את העכבר והמקלדת לא מתפקדת המעלות של המחשב עומדות על 47 מעלות וזהו פנטיום 3 עם 933 מגה הרץ כאשר היה לו ווינדוס ME המחשב לא היה קופא ומאז שהתקנתי 2000 הוא התחיל לקפוא חשבתי אולי גם הבעיה נוצרה כי נסיתי להוסיף לו זיכרון והזיכרון לא היה מתאים אז אולי זה גרם לבעיה בבורד התחלתי לחשוב אולי זאת בעיה הקשורה לדרברים אבל נסיתי לאתר את החומרה המדויקת על ידי EVEREST חשוב לציין שללוח אם יש הרבה כרטיסים ON BOARD למחשב יש 128 מגה בייט זיכרון SDRAM נסיתי לשנות את הSLOT של הזיכרון ולמשך כמה שעות המחשב עבד חלק עד שחזרו הבעיות לאחר מספר שעות והוא חזר להיתקע וליפול למישהו יש רעיון מה הבעיה???? אני כבר מי…
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
כל פעם כשלוחצים דרך התחל כיבוי ->כיבוי המחשב מבצע RESET תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
1. במסך הראשי אין את ספר הכתובות , איך מחזירים אותו 2. איך שומרים את ספר הכתובות , משום מה האפשרות לעשות export היא אפורה , כלומר אי אפשר לבחור בה 3. אני מתקין פה למחשב windows98 יש לו הארד דיסק אחד עם שתי מחיצות , האם בבטחון מוחלט בעת ההקתנה המידע במחיצה השניה ישמר?
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתה לי בעיה באקספלורר ועברתי לפיירפוקס, הבעיה שהייתה הסתדרה אבל הפיירפוקס לא טוב,חלק מהדפים מוצגים חלקית(חלק קטן מוסתר!!!) איך אפשר לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לגבות את הקובץ של ההפעלה של הווינדוס (לאחר שהפעלתי אותו,אני רוצה לשמור אותו ע"מ להשתמש בו באותו מחשב בפעמים הבאות שאני מתקין את הווינדוס). אני מעוניין לעשות זאת בגלל שקרה לי כבר שהווינדוס לא איפשר הפעלה של העותק לאחר פירמוט והצטרכתי CD-key חדש.. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט הדסקטופ והסטארט מנוי נתקעים, זאת אומרת, קופאים כך שאי אפשר להפעיל כלום. רק אחרי 10 -15 דקות הכל חוזר לעצמו... האם זוהי בעיה נפוצה? מה גורם לכך?
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-