Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אני פירמטתי את המחשב שלשום, ועכשיו שאני נכנס לכתבות עם תמונות, לפעמים אני לא רואה את התמונה אלא ריבוע לבן עם איקס אדום קטן בצד למעלה. גם ניסיתי להכנס לכספת וראיתי בראש בראש גם אותו דבר, ורשום שאם לא רואים את הסמל של הכספת אז צריך להוריד פלאש. הורדתי פלאש והתקנתי ושום דבר לא השתנה. מישהו יודע מה צריך לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
קודם כול סליחה על הדאבל פסט אבל אלו שני שאלות שונות שאני נאלץ לשאול בפרק זמן קצר... יש שני מערכות הפעלה על המחשב אחת XP HOME ואחת XP PRO וכשמדליקים את המחשב מופיע המסך לבחור את התוכנית הפעלה..אני רוצה לבטל אחת מהמערכות הפעלה כדי שהוא ייכנס ישירות לXP HOME נגיד ולא יהיה צורך לבחור...איך אני מבטל את זה??
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
אחרי שהפעלתי את יציאת הטלויזיה בכרטיס מסך שלי, מסך המחשב לא רצה לחזור להציג שוב אז עשיתי אתחול (רגיל לא ריסט) וקבלתי את ההודעה המצורפת ובנוסף הוינדוס הראה שאין דרייברים לכרטיס מסך כרטיס קול ובקר scsi\raid ! ועכשיו כשאני מנסה להתקין שוב את הדרייבירים, ואחרי שאני מאתחל, שוב שוב דבר לא משתנה - כאילו לא התקנתי כלום. למישהו יש רעיון?!? תודה מראש.... (על הדרייברים החסרים כתוב code 39 זה כאילו שיש לי הרדיסק דפוק שהורס קבצים אבל הוא חדש לחלוטין וגם בדקתי אותו כמה פעמים והוא יצא תקין כל פעם) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני משתמש בחלונות SE 98, אני רוצה תוכנה קטנה שמאפשר לי לראות כל מחיצות בצורה ב- NTFS. ולהיסתכל קבצים ותיקיות ולשמור קבצים בתוך המחיצות האלה.ולעתיק אותם. ולעשות הכל. פעם שאלתי בפורום איפה יש תוכנה כזאת. אבל הם נתנו לי תשובה קישור לאתר של התוכנה. אבל התוכנה עובדת בדוס זה לא עזר לי. אני רוצה לעבוד בחלונות 98 ולא בדוס. אפילו להכניס פקודות קבצים של מערכת הפעלה שעובדת תחת דוס. לא עוזר. אני מעדיף בדרך חלונות 98. איפה אוכל לימצוא תוכנה טובה מאוד שמאפשרת לי לראות ב- NTFS בחלונות 98? מיקי
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 98 ואני רוצה למחוק את האפשרות "find" מתפריט התחלה איך אני יכול לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד עם מערכת ווינדוס אקס פי ועשיתי איחוי ואחריי שהפעלתי את המחשב מחדש הוא לא עולה לווינדוס ויש מסר שחור ורשום opertion system not found מישהו יודע מה הפירוש של זה? והאם ניתן לפתור את הבעיה וממה זה קרה? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
איך אני מראה את סוף הנתיב של קובץ בשורת המשימות ולא את ההתחלה, כלומר שבמקום D:\C\FUCKU\.. זה יראה ...\FUCKU\XXX\silvia.mpg תודה זה דחוף אם אפשר
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום ! איך אני קובע אפשרות שכל מסמך שאדפיס בסוף המסמך יהיה כתוב היכן הוא קיים על המחשב ? לתשובתכם אודה !
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
-
יש לי VISTA 64BIT ויש לי פתאם בעיה מוזרה יש לי סקין שאני איתו תמיד, וכל התיקיות בדסקטופ עם אייקונים שאני שם כל פעם שאני מדליק את המחשב מחדש המחשב כאילו "שוכח" מה היה ומדליק את זה עם הסקין הראשוני " WINDOWS CLASSIC" אין לי בעיה כל פעם לשים את הסקין ואת התיקיות מחדש אבל עדיף לפתור את זה כי זה די מציק.. זה לא היה תמיד זה התחיל רק אתמול .. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן נייד שאני מחבר אתו ב-USB למחשב, בד"כ המחשב מזהה אותו בתור כונן E משום מה הוא החל לזהות אותו בתור כונן F, מישהו יכול להגיד לי איך אני מחזיר אותו חזרה לכונן E? תודה
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
כל יומיים שלושה פתאום ללא כל הודעה מוקדמת מע' ההפעלה הזאת פשוט נתקעת לחלוטין ,העכבר והמקלדת פשוט נתקעים למרות שמקש ה NumLock עובד שום מקש אחר לא מתפקד. ב Event Logs פשוט לא רואים מה הבעיה. עדכנתי דרייבר לכרטיס מסך. אודה לעזרה לפחות לכיוון בדיקה
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית מאז שקיבלתי מחשב חדש והתקנתי עליו את הויסטה ULTIMATE 32BIT . התקנתי את המסנג'ר וכל פעם שאני פותח אותו הוא מראה את השמות בשפה כזאת מוזרה (ראו תמונה). התקנתי כל מיני גרסאות של הMSN MESSENGER שום דבר לא עוזר זה אותו הדבר. גם בICQ קורה לי משהו מוזר, בסוף ההתקנה נותן לי שגיאה שלא הצלחתי למצוא שום דבר עוזר ברשת (ראו תמונה). הוא מסיים את ההתקנה למרות השגיאה אך כשמפעילים את התוכנה זה נותן בדיוק את אותה השגיאה (ראו תמונה). מקווה שמישהו יוכל לעזור לי פה בפורום לפתור את הבעיות הנ''ל אחרת אצטרך לחזור לXP כי אני לא יכול להיות בלי המסנג'ר והICQ. תודה מראש לכל העוזרים .
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
לא במקש ימני על שולחן העבודה ולא דרך לוח הבקרה . WIN XP GEFORCE 6600 עדכנתי דרייברים לכרטיס ועדיין אין שינוי (ברגע שמסירים את הדרייברים מהמערכת ניתן להכנס למאפיינים...) תעלומה תודה
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 3.2 1GB זיכרון , Windows XP Professional sp2 תוך כדי פעילות במחשב מופיעה לי ההודעה הזאת , בדרך כלל באיי סי קיו, וברגע שמופיעה ההודעה האיי סי קיו לא פועל בגלל ההדעה הזו [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
-
אני רוצה לעדכן את הוינדוס XP שלי לאחד אחר דרך דיסק (חשוב לציין ששניהם מקוריים כמובן) אבל מה שיש לי עכשיו על המחשב הוא באנגלית ומה שאני רוצה להתקין הוא בעיברית והא כותב לי שגיאה שהוא יכול רק ליצור התקנה חדשה ולא לעדכן ומשום מה הדיסק לא פועל בבוט מדיסק איך אני יכול לפתור את זה בבקשה בבקשה תעזרו לי אני מתכנן אני חייב את זה תודה מראש s_b54
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני לא יכול לכתוב בעברית באינטרנט, מה לעשות? אז איך כתבתי עכשיו? כתבתי בוורד והעתקתי
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
התקנתי את הווינדוס וגם את חבילת השירות 2 ולא היו לי שום בעיות,לאחר כשבוע בהפעלת המחשב לפני שהלוגו של הווינדוס עצמו והטעינה הזאת של הווינדוס מופיעים יש מין תקיעה כזאת,אתה מן רואה את התמונה של הלוגו על המסך במשך כ-10 שניות והיא עמומה כזאת לא בהירה ומושחרת ורק אחרי 10 שניות היא מתבהרת והטעינה עצמה של ווינדוס מתחילה. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה הזאת?אני מקווה שזה קשור לפה
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום שלום.. אני רץ על Windows Vista Home Premium על נייד של לנובו -- intel core dual proc. מזה מספר חודשים (!!) אני מנסה להריץ DEFRAG בתוכנת הDISKEEPER שהגיעה עם המחשב. הדיסקיפר הוא 9.0.545.0 HOME EDITION . הבעיה היא: אני מפעיל את התוכנה בוחר דיסק "לדפרג" לוחץ PLAY ו.... כלום!!! שום פעולה לא מתרחשת או אפילו רומזת על איזה שהוא רצון קל שבקלים להתחיל לשקול אולי לפעול... המחשב רץ מאפריל בלי DEF פעם אחת, וכמויות המידע שאני מעלה ומוחק וחוזר חלילה ע-צ-ו-מ-ו-ת. כמובן שניסיתי את מזלי מול תמיכות טכניות של MS ו DISKEEPER ואפילו LENOVO (שאמרו לי "לך חפש..." אינעל אחותם...) מה יש שם בתוכנה שאני מפספס? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
היה לי וירוס על המחשב שמחק לי את התהליך WINLOGON.EXE אז החלטתי לפרמט את המחשב הכנסתי את הדיסק של XP והופיע הודאה שהיא אפשר להתקין כיוון שאין דרייברים לכונן הקשיח האם יש משהו שפיספסתי?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
עם איזה תוכנה משהו , או דרך הווינדוס עצמו איכשהו..? תודה.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
חברים אני זקוק לתוכנה שמתקנת כל מיני קבצים או שמסדרת את ה XP ישעבוד ללא פירמוט שמעתי על זה אבל אני לא יודע איזה תוכנה עושה את זה הכי טוב למשל אני לא מצליח להכנס ל-MSCONFIG וכו' חוצמיזה ה- XP עובד נורמלי בלי תופעות מוזרות יותר מידי אז בבקשה עזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום, אני חושב על מעבר מוינדוס XP לvista ורציתי להתייעץ איתכם האם המחשב שלי חזק מספיק. המפרט של המחשב שלי: זכרון ceon 2GB DDR-2 667MHZ (הוא ישודרג ל3 או 4 לקראת המעבר) לוח אם MSI V2 945GCM5-F 1333 מעבד intel PENTIUM D.CORE E2160 דיסק קשיח 250GB 16MB S2 SEGATE תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-