Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום כרגע מותקנות אצלי גם ויסטה וגם XP על שתי מחיצות נפרדות. לפני כמה חודשים לויסטה לא הייתה גישה לתקיית הdocuments and settings של XP ולכן נכנסתי להרשאות שלה בויסטה כאן: ושיחקתי בהרשאות שם עד שלוויסטה הייתה הרשאה להכנס לתקייה. לפי דעתי דבר זה גרם לחסימת ההרשאה של documents and settings לXP ולכן שאני מפעיל את XP הוא מייד מודיע שאין גישה לdocuments and settings (וזה גם גורם לשולחן עבודה להיות ריק מאייקונים). השאלה שלי עכשיו היא-איך אני עושה שהגישה לתקייה הזאת תהיה פתוחה גם לXP וגם לוויסטה בלי שאחד יחסום את השני? ד"א-למחוק את הויסטה לא בא בחשבון...חייב להיות פתרון. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש ויסטה למחשב HTPC שלי. אני מבין שיש שתי גירסאות מתאימות (ULTIMATE ו- PRIMIUM). ההבדל במחיר משמעותי ביותר. האם יש הבדל ביציבות של המערכות? השימוש במחשב הוא לצרכי HTPC בלבד.
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
גם כאשר אני לוחץ START וגם בMY DOCUMENTS.. איך אני משחזר את התמונה? תודה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי מחשב חדש , התקנתי מערכת הפעלה והכל רץ מעולה. שיניתי את האייקונים של שתי תיקיות במחשב ומאז כמעט כל האייקונים שיש ב "לוח בקרה" נעלמו לי. חשבתי על זה שאולי הקובץ שמכיל את האייקונים (נדמה לי shell32.dll) נפגע אבל לא הייתה לי אפשרות להחליף אותו כי המערכת תמיד עושה בו שימוש. יש לכם רעיון איך לפתור את זה? צרפתי תמונה להמחשת הבעיה. תודה! עריכה: הבעיה נפתרה בעזרת TweakUI [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
קודם כול סליחה על הדאבל פסט אבל אלו שני שאלות שונות שאני נאלץ לשאול בפרק זמן קצר... יש שני מערכות הפעלה על המחשב אחת XP HOME ואחת XP PRO וכשמדליקים את המחשב מופיע המסך לבחור את התוכנית הפעלה..אני רוצה לבטל אחת מהמערכות הפעלה כדי שהוא ייכנס ישירות לXP HOME נגיד ולא יהיה צורך לבחור...איך אני מבטל את זה??
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אז ככה ,אחרי כל פעם שאני קורא לחברים שיפרמטו לי תמחשב .. אני רוצה ללמוד לבד איך לפרמט מחשב .. מישהו יכול להסביר לי איך אתם התחלתם לפרמט לבד? תנו טיפים דרכים ? מאמרים שקל להבין אותם לזכור אותם ...אשמח לעזרה ..
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
להתקין ווינדוס אני ידוע לא בעיה. אבל איך אני מפרט כולל מחיקה טוטאלית של כל המידע?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
הכוונה שלי היא לכל מיני קישורים שמופיעים בתוך טקסטים ואז ששמים עליהם את הסמן נפתחת תיבה קטנה. איך מבטלים את זה?
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
חברה איך אני יודע אם הגירסה שברשותיי היא הגרסה האחרונה של הויסטה? בתודה lidor_Abo
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
יש לי VISTA 64BIT ויש לי פתאם בעיה מוזרה יש לי סקין שאני איתו תמיד, וכל התיקיות בדסקטופ עם אייקונים שאני שם כל פעם שאני מדליק את המחשב מחדש המחשב כאילו "שוכח" מה היה ומדליק את זה עם הסקין הראשוני " WINDOWS CLASSIC" אין לי בעיה כל פעם לשים את הסקין ואת התיקיות מחדש אבל עדיף לפתור את זה כי זה די מציק.. זה לא היה תמיד זה התחיל רק אתמול .. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית מאז שקיבלתי מחשב חדש והתקנתי עליו את הויסטה ULTIMATE 32BIT . התקנתי את המסנג'ר וכל פעם שאני פותח אותו הוא מראה את השמות בשפה כזאת מוזרה (ראו תמונה). התקנתי כל מיני גרסאות של הMSN MESSENGER שום דבר לא עוזר זה אותו הדבר. גם בICQ קורה לי משהו מוזר, בסוף ההתקנה נותן לי שגיאה שלא הצלחתי למצוא שום דבר עוזר ברשת (ראו תמונה). הוא מסיים את ההתקנה למרות השגיאה אך כשמפעילים את התוכנה זה נותן בדיוק את אותה השגיאה (ראו תמונה). מקווה שמישהו יוכל לעזור לי פה בפורום לפתור את הבעיות הנ''ל אחרת אצטרך לחזור לXP כי אני לא יכול להיות בלי המסנג'ר והICQ. תודה מראש לכל העוזרים .
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם ניתן למחוק את כל הקבצים שנמצאים בספריה Temporary Internet Files או שהם חשובים?
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 3.2 1GB זיכרון , Windows XP Professional sp2 תוך כדי פעילות במחשב מופיעה לי ההודעה הזאת , בדרך כלל באיי סי קיו, וברגע שמופיעה ההודעה האיי סי קיו לא פועל בגלל ההדעה הזו [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
איך ניתן להתקין ווינדוס כאשר הקובץ מקובץ winrar ולהפוך אותו שהיה דיסק bootable?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
ערב טוב. ברשותי עותק מקורי של XP PRO SBE (מהדורה לעסקים קטנים). לפני כחודש פירמטתי את המחשב ומהשבוע האחרון, בכל פעם שאני עושה RESTART, רואים היטב את פס ההרצה של המערכת, אבל מיד לאחר מכן - נאדה. המסך עדיין דולק, המחשב שקט. לא קורא כלום מההארדיסק. כלום! את המערכת אני מצליח לעלות רק במצב SAFE MODE. כל ניסיון לשחזר מערכת מימים קודמים כשלו כעת, והיא ממשיכה להתקע בכל פעם שמעלים אותה רגיל. לפרמט שוב?
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
האם יש אפשרות להתקנת שני מערכות הפעלה Windows XP Home Edition על מחשב אחד (כמובן על מחיצות שונות)?
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי ווינדאוס XP פרו. פירמטתי את המחשב שלשום, אז הפעלתי את שירות העדכונים האוטומטיים ולבנתיים הכל מעודכן חוץ משני העדכונים שבתמונה! הסמל הצהוב המעצבן מודיע לי כל הזמן שיש אותם להתקנה, אני מפעיל אותו ונותן לו אישור להתקין, וכל פעם עולה אותה השגיאה. ניסיתי גם את האופציה של ההתקנה ברגע שהמחשב מכבה את עצמו, אבל זה לא עוזר. יש לכם מושג איך אני גורם לעידכונים האלה לעבוד כמו שצריך? ואם לא, איך אני מעיף אותם מהמחשב שהסמל הצהוב של ווינדאוס לא יהיה שם כל הזמן ויודיע על שני עידכונים שאי אפשר להתקין בכלל!? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היי, מותקנים אצלי על המחשב שתי מערכות , XP הרגיל וXP 64, הייתה לי שגיאה חמורה עם קובץ הREG במערכת של הXP הרגיל והיא לא עולה יותר, נתקעת באמצע, למזלי ממש לפני השגיאה עשיתי נקודת שמירה בSystem Restore, אז אני מעוניין לדעת לאיפה הSystem Restore שומר את כול הניתונים כדי שאני אוכל, בעזרת המערכת השניה שעדין עובדת, ליבא את קובץ הREG השמור ולהחליפו עם הקובץ המקולקל. תודה מראש לעוזרם.
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אהלן. פתאום כשאני מעלה את המחשב אני מקבל שתי הודעות שגיאה. צירפתי תמונה. עשיתי סריקת spyware ולא עזר. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה.. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
בויסטה יש את האפשרות "קבץ לפי" שאתה יכול ליצור קבוצות עפ"י גודל, שם וכו'... השאלה שלי היא אם יש דרך ליצור קבוצות בהתאמה אישית כלומר שאני יבחר כמה קבוצות יהיו איך יקראו להם ואיזה קובץ יהיה באיזה קבוצה?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום. שאני מעתיק קובץ מכונן ה- DVD שלי ל- HD המתשב מאתחל את עצמו לאחר שהוא מראה לי מסך כחול לשנייה. אני מצרף קובץ MiniDump. אודה לכם על פענוחו. (יש לשנות את הסיומת TXT ל- DMP) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
עוד מעט המחשב החדש אמור להגיע ואני מתלבט מה לעשות. ההארדיסק הוא 320GB ואני לא יודע אם לחלק אותו למחיצות או לא. אתם מוכנים להסביר לי את היתרונות\חסרונות של חילוק למחיצות? כי אם זה לא משפיע על הביצועים של windows אז לא נראה לי ששווה לעשות את זה... נ.ב. - אני מתכנן להתקין XP בינתיים (לפחות עד שCRYSIS ייצא), אם זה משנה משהו :פ
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום איך אני מקליט חצי שיר מהווינאמפ? זאת אומרת אני רוצה לקצר שיר רגיל ואחר כך לשמור אותו... האם יש דרך לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-