עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום חברים , ברצוני להעיף את XP קליל ולשים במקומו ויסטה אולטימייט , אני גיימר ואני רוצה לנצל את יתרונות ה DX10 אזי זאת הסיבה שבגינה אני שם ויסטה. עכשיו רציתי לשאול אם אני יכול פשוט לשדרג את XP לויסטה וכל התוכנות וההתקנות של המשחקים יישארו לי עדיין ב VISTA כמו שהיה ב XP כי פשוט רוב ההתקנות של המשחקים והתוכנות הם ב PROGRAM FIELS ב C אז הם יישארו וייפעלו או שפשוט לפרמט וזהו?!

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  2. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי ויסטה אולטימט הבעיה שכאשר עדכנתי את הדייבר של בסאונד ללוח גיגה בייט 865 הכל עבד תקין עד שניסיתי להפעיל את ה SPDIF שלי למערכת אני לא מצליח לשמוע סרטים או מוזיקה ומה שפעם היה פותח לי התוכנה של רילטק את עניין ה SPDIF להפעלה נעלם רק בקונטרול פאנל אני רואה את ה SPDIF כמופעל אך אין סאונד???

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  3. Started by sheff2k1,

אני רוצה להוסיף אפשרות למסך שנפתח כאשר אני לוחץ קליק ימני על קבצי תמונות. למי שלא מבין על מה אני מדבר, הוספתי תמונה. אני לא רוצה שזה יופיע בopen with , אלא במסך המידי. אני פשוט רוצה שתהיה אפשרות לפתוח את זה עם פוטושופ CS3, שמשום מה לא מוסיף את האפשרות הזאת.. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  4. עריכה: כן הבנתי שזה לא המקום הנכון =\ אני יפתח שם. אם מישהו יודע שיענה בכל זאת. תודה [: שלום [: אוקי אז אינלי מושג איך זה קרה, רק לפני איזה פחות משבועיים פירמטתי את המחשב. עכשיו, בדקתי ווירוסים וספייווארים עם מיטב התוכנות ad aware, spybot S&D והאנטי ווירוס שלי הוא McAfee ביומיים שלושה האחרונים הוא נותן לי כל פעם הודעה אחרי שאני עושה ריסט למחשב שיש ווירוס והMcAfee מחק אותו אוטומטית. הווירוסים שיש הם: Downloader PS וZarox וגם יש איזה משהו שקוראים לו Generic StartPage.g שנראה לי ZAROX הדביק אותו והוא הדביק איזה שהוא קובץ ב \C:\Documents and setting\Nadav\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\JU75O3O3 הDownloader PS הדביק איזה קובץ שנקרא Boot וגם יש איזה …

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  5. שלום לכולם, יש לי מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה ULTIMATE 64 BIT. במנהל המשימות של הווינדוס שמתי לב ליישום מסוים שצורך לי כמות גבוהה מאוד של זיכרון. שם היישום הוא:audiolog.exe ובעמודת התיאור כתוב: windows audio device graph isolation אם אני סוגר את היישום אז אין לי כלל קול במחשב. שאני פותח את המחשב היישום צורך 20MB אבל ככל שהמחשב נשאר פתוח אז כמות צריכת הזיכרון שלו עולה עולה,למשל עכשיו הוא צורך קרוב ל700MB זיכרון. מה ניתן לעשות בקשר לזה? יש לי מחשב חזק מאוד וזיכרון של 4GB אבל בכל זאת זה נראה לי מוגזם מאוד שיישום ככה צורך זיכרון גדול. תודה לעוזרים וחג שמח!

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  6. There is nothing left to say, this is a very wired problem, PLEASE HELP ! Thanx, Happy Holiday !

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  7. Started by galr52,

אני עומד לקנות מחשב נייד אבל הוא בא בלי מערכת הפעלה ותהיתי אם יש איזושהי בעיה להתיקן XP? כלומר מתקינית XP על נייד בדיוק כמו שמתקינים XP על מחשב נייח?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  8. אני מדבר מהמחשב נייד,פתחתי את המחשב אתמול וזה נעצר בביוס וזה אומר שישנו קובץ שנפגם ויש צורך ללחוץ R בBOOT CD של הXP,עכשיו אני עושה R אבל אז נפתח לי כזה כמו CMD ו C:,אני לא יודע מה לרשום,ואני חייב לדעת עם ישנה דרך לסדר את זה כי אני ממש חייב לגבות דברים,ואז ישר אחרי זה אני אפרמט... תודה רבה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  9. Started by Lurkers,

שלום אני חדש בפורום..... רציתי לשאול האם מישהו יודע אם יש כבר ממשק עברי לגירסאת ה64BIT....

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  10. Started by Shay17,

כל תקייה אצלי מסודרת באופן שונה, לדוגמה השירים ב details לפי name , בתקיית האימיול לפי date created תמונות thumbnalis וכו' הבעיה היא שלפעמים הסדר שלהם משתנה הורדתי וסימנתי מחדש את ה V ב REMEMBER EACH FOLDER VIEW SETTINGS (שב FOLDER OPTIONS) אבל לא עזר תוך כמה השעות הסדר עוד פעם מתחלף למה זה קורה ? ואיך אפשר לסדר את הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  11. Started by r0ck1t,

הורדתי את דרייבר הקול של לוח האם שלי(Asus P4P800S), ניסיתי להתקין, וזה פשוט עצר לי בשלב הזה - http://img96.imageshack.us/img96/3136/untitledea9.jpg, ולא המשיך. אשמח לקבל עזרה, תודה.

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  12. שלום, לאחר התקנת הויסטה , צצות כל מיני הודעות מנהלתיות מציקות על כל חצי דבר שאני מפעיל, נכנסתי למרכז האבטחה ביטלתי את הפיצ'ר הזה , אבל צץ למטה הסמל X האדום , איך נפטר ממנו? מנטרל אותו? שאלה שנייה: אני עובד עם ממשק AERO , יש לי כרטיס מסך לא רע בכלל והוא רץ מעולה , אך משהו מוזר.... כשאני מפעיל את המחשב ( ורק כשאני מפעיל אותו) עם עליית שולחן העבודה , בא מסך שחור לשניה אחת.. עם קצת ,"שלג" , איך נפטרים מזה? תודה

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  13. אני רוצה ליצור לעצמי משימות מתוזמנות ואני לא מצליח ליצור...לא משנה מה אני עושה הוא אומר לי "משך הזמן אינו חוקי"....תמיד...יש מצב שיש פאק בזה? יש מישהו שגם יש לו את זה?

14. יש לי בעיה רצינית מאז שקיבלתי מחשב חדש והתקנתי עליו את הויסטה ULTIMATE 32BIT . התקנתי את המסנג'ר וכל פעם שאני פותח אותו הוא מראה את השמות בשפה כזאת מוזרה (ראו תמונה). התקנתי כל מיני גרסאות של הMSN MESSENGER שום דבר לא עוזר זה אותו הדבר. גם בICQ קורה לי משהו מוזר, בסוף ההתקנה נותן לי שגיאה שלא הצלחתי למצוא שום דבר עוזר ברשת (ראו תמונה). הוא מסיים את ההתקנה למרות השגיאה אך כשמפעילים את התוכנה זה נותן בדיוק את אותה השגיאה (ראו תמונה). מקווה שמישהו יוכל לעזור לי פה בפורום לפתור את הבעיות הנ''ל אחרת אצטרך לחזור לXP כי אני לא יכול להיות בלי המסנג'ר והICQ. תודה מראש לכל העוזרים .

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  15. יש לי כרטיס טלוויזיה במחשב, אבל הוא לא מחובר לכלום :-\ בכל מקרה ראיתי באפשרויות שם שאפשר לראות סדרות/סרטים מהרשת, זה מעוצב יפה והכל, אבל המבחר מוגבל לYNET ONE קשת ועוד כמה.. וגם בהם אין פרקים מלאים של הסדרות השונות.. יש אפשרות להרחיב את המגוון? (כעיקרון המטרה שלי זה לראות חברים (FRIENDS חח) ) מצאתם שימושים מעניינים למדיה סנטר? כי מהר נמאס מהתכנים שיש שם.. (לדוגמא בקשת מלא אם היה את כל הפרקים של מסודרים אבל יש לרוב את הראשון והאחרון.)

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  16. Started by iakovl,

אני יודע שיש מספר SP2 הSP2 שהרבה אנשים הורידו כאשר הוא רק הופיע , הIT ואני יודע שיש את זה שמורידים דרך הUPDATE מה ההבדלים ביניהם?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  17. Started by mazoneli,

יש לי בעייה שהתחילה ב WMP ועכשיו עברה ל outlook express שאני פותח אותם הם פעילים ועובדים אבל לא נראים על המסך. רק בtaskbar שאני מקליק עליהם יש אנימציית חלון שעף לצד ימין של המסך ו.......................... כלום. אם אני עובר פרופיל הבעייה נפתרת, אבל נשבר לי להחליף כל חודשיים פרופיל משתמש. בבקשה עזרה.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  18. בצער רב קרסה לי מערכת ההפעלה יש לי כיום מערכת הפעלה נקיה יפה ומתפקדת על דיסק אחר רק מה ... יש לי קבצים אי שם על הדיסק הישן ושאני מנסה לגשת אליהם אני מקבל הודעות נבזיות על מחסור בהרשאות איך אני ניגש לקבצים שלי ? נסיונות לשחזר את מערכת ההפעלה ולהעלות בוט דרך ההרדיסק הישן כשלו סו פאר ... מישהו (: ?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  19. Started by needleboy,

מצאתי תוכנה של "טאו פתרונות מחשוב" שמאפשרת לעבוד עם תוכנות DOS על ה-Vista החדש. אני מריץ בעסק חשבשבת על VISTA עם פלאג LPT ישן, עובד מצוין. לידעתכם.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  20. Started by QQQ,

יש לי במחשב שני HDD, אני צריך להעביר קובץ מסויים מHD אחד לשני, הקובץ שוקל 4.3G, ובתוך הHD שאני רוצה להעביר את הקובץ אליו יש 7 ג'יגה פנויים, כשאני מנסה להעביר את הקובץ הWINDOWS אומר שאין לי מספיק מקום, ויש לי מספיק... עשיתי ריסט למחשב וזה לא תיקן את זה אגב, אני משתמש בWIN XP SP2 תודה. ועוד משהו קטן: הקובץ הוא קובץ RAR, אם במקום להעתיק אותו אני לוחץ עליו קליק ימני, וגורר לHD השני, ואז לוחץ EXTRACT HERE זה כן עובד

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  21. אני עושה חשבון משתמש נפרד למשחקים, הבעיה שלי היא שכשאני משתמש בmsconfig כדי להגיד אילו תוכנות יעלו ואילו לא בחשבון הזה הבחירה שלי משפיעה על החשבון השני ולהפך, מה שעוד יותר מתסכל הוא שלפני הפירמוט הצלחתי ליצור שתי חשבונות משתמשים עם הגדרות נפרדות לכל אחד בלי בעיה אני פשוט לא מצליח להבין מה קורה עכשיו. למישהו יש רעיונות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  22. יש לי ווינדאוס XP פרו. פירמטתי את המחשב שלשום, אז הפעלתי את שירות העדכונים האוטומטיים ולבנתיים הכל מעודכן חוץ משני העדכונים שבתמונה! הסמל הצהוב המעצבן מודיע לי כל הזמן שיש אותם להתקנה, אני מפעיל אותו ונותן לו אישור להתקין, וכל פעם עולה אותה השגיאה. ניסיתי גם את האופציה של ההתקנה ברגע שהמחשב מכבה את עצמו, אבל זה לא עוזר. יש לכם מושג איך אני גורם לעידכונים האלה לעבוד כמו שצריך? ואם לא, איך אני מעיף אותם מהמחשב שהסמל הצהוב של ווינדאוס לא יהיה שם כל הזמן ויודיע על שני עידכונים שאי אפשר להתקין בכלל!? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  23. בויסטה יש את האפשרות "קבץ לפי" שאתה יכול ליצור קבוצות עפ"י גודל, שם וכו'... השאלה שלי היא אם יש דרך ליצור קבוצות בהתאמה אישית כלומר שאני יבחר כמה קבוצות יהיו איך יקראו להם ואיזה קובץ יהיה באיזה קבוצה?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  24. Started by DarkSight,

התקנתי ווינדוס 2000 לחבר ולאחר יום עבודה עליו המחשב קפא לחלוטין אי אפשר להזיז את העכבר והמקלדת לא מתפקדת המעלות של המחשב עומדות על 47 מעלות וזהו פנטיום 3 עם 933 מגה הרץ כאשר היה לו ווינדוס ME המחשב לא היה קופא ומאז שהתקנתי 2000 הוא התחיל לקפוא חשבתי אולי גם הבעיה נוצרה כי נסיתי להוסיף לו זיכרון והזיכרון לא היה מתאים אז אולי זה גרם לבעיה בבורד התחלתי לחשוב אולי זאת בעיה הקשורה לדרברים אבל נסיתי לאתר את החומרה המדויקת על ידי EVEREST חשוב לציין שללוח אם יש הרבה כרטיסים ON BOARD למחשב יש 128 מגה בייט זיכרון SDRAM נסיתי לשנות את הSLOT של הזיכרון ולמשך כמה שעות המחשב עבד חלק עד שחזרו הבעיות לאחר מספר שעות והוא חזר להיתקע וליפול למישהו יש רעיון מה הבעיה???? אני כבר מי…

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  25. שלום לכולם מזה כמה ימים אני סובל מהבעיה קשה במחשב. המחשב נורא כבד ואיטי והכי גרוע כשאני גולש באינטרנט הדפדפן שלי כל הזמן נתקע. היה לי אקספלורר 7 כל הזמן היה נתקע לי הדפדפן והדרך היחידה לצאת ממנו היה דרך CTL+ALT+DETE וככה הייתי סוגר. אמרתי אוקי אולי הבעיה הוא בדפדפן ואני יסיר אותו ויתקין מחדש או שהגרסה 6 תעבוד לי מצויין, אבל לא הבעיה לא נפתרה. הרצתי סריקת אנטיוירוס ואנטיספאם והוא לא מצא לי כלום. יש לי נוד 32 גרסת 3+ וXSOFTSPY. מצ"ב מנהל המשימות שלי: אולי מישהו יוכל לזהות את הבעיה. פרטים כללים נוספים: וינדוס XP SP2 - עברית. זכרון 768 מגה. כונן 120 ג'גיה. תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים