Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
2 סטיקים של קינגסטון, מערכת הפעלה 64 bit. להלן התמונה: http://img268.imageshack.us/i/79611728.jpg/ מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני יכול לדעת באיזה שעות (עדיף כמה שיותר מדוייקות) המחשב שלי היה פעיל בתאריך מסויים? (אגב מדובר במ"ה win xp pro) בתודה, טל נ.ב. מקווה שזה המקום המתאים לשאול? אם לא תעבירו.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
1)מהראשון ליולי עד היום קיבלתי36 הודעות נגועות בnetsky ועוד עם sasser 2)קיבלתי היום הודעה שנדבקתי ב bloodhound.exploit 6 , התקנתי את ה security patch רק אחרי שנדבקתי , פעם ראשונה שזה קורה לי 3) spybot כל הזמן מודיע לי שאני מנסה להוריד avenue A inc. ושואל אותי אם לאשר או לא כי זה "איום מוכר" spybot לא מוצא שום דבר בסריקה
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היי יש לי תופעה ממש מוזרה!! נניח עכשו אני רושם פה ומעלה אתרים והכל נחמד ויפה. אבל אם אני מעלה UTORRENT אפילו לכמה שניות ואז סוגר (כלומר זה לא מוריד מהרוחב פס וכו') אני כבר לא יכול לפתוח אתרים ברשת! אני יכול לעשות PING הרשת פעילה הכל תקין אבל שמעלה אתר כמו האתר הזה, רשום למטה (FIREFOX או IE7) שRESOLVE ושום דבר לא פועל או עולה! כאילו תקוע איזה שעה ככה מישהו יודע מה הבעיה ויכול לעזור לי בבקשה? עדכון: אוקיי שמתי לב שהבעיה התחילה מאז שהתקנתי NOD32 זאתי תוכנת אנטי וירוס. התקנתי גרסה אשר כוללת גם את הFIREWALL שלהם וכו'. בכל מקרה הגרסה היא גרסת 64 ביט ואמורה לפעול כמו שצריך בחלונות VISTA אך כפי ששמים לב, יש את הבעיה למעלה מישהו יודע מה לעשות ואיך לפתור את ז…
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
כמשתמש ב-Q6600 (קירור אוויר) תמיד ליבה 0 מגיעה לטמפ' מקסימלית ולכן גם משפיעה על האחרות מין הסתם. האם יש דרך להגדיר בוויסטה להשאיר את ליבה 0 לעצמה בלבד? זה יכול להיות מועיל ומוסיף לאמינות של המחשב וגם אם יש למע' ההפעלה סדרי עדיפות לגבי תהליכים, עדיין נראה לי יעיל להשאיר ליבה פנויה במיוחד כשהיא רגישה לעומסים. מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 944 צפיות
-
-
הביקורת פה http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35821 כפי שנראה המחבר של הביקורת די מרוצה מן החלונות החדש בכול מקרה מאמר קצר, ממליץ לכם לעיין בו :
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
התקנתי לא מזמן את הויסטה ומשום מה אני לא מצליח להתחבר למסנג'ר עם Windows Live Messenger יכול להיות שאני צריך משתמש שונה בשביל התוכנה החדשה ? או שפשוט יש אצלי בעיה כי הוא נותן לי שגיאה מספר: 80027ee7 והוא אומר שכנראה שיש בעיה עם הפיירוואל שלא מאפשר לו להכנס או משהו אבל בכלל ביטלתי את הפיירוול תודה רבה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב ניד חדש של ACER ואיתו בא לי מערכת הפעלה WIN VISTA ואין לי צורך בה(המחשב לעבודות משרד בלבד!) כאשר נשאתי להתקין את הWIN XP כמו תמיד הוא האלה לי שתיי אפרויות אחת היא תיקון והשני להפעיל את VISTA.... עכשיו רציתי לדעת למה זה אם זה בגלל שאני צריך להשאר עם VISTA.... ואם אני יכול להתקין דרך VIST ולא דרך BOOT כמו תמיד זה יהיה גם בסדר?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני צריך למפרט את הנייד דרך DISK ON KEY, איך אני עושה את זה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
נכנסתי אליו לפני כמה ימים, לחצתי בטעות על צירוף של שני מקשים או יותר, ופשוט כל המסגרת של החלון נעלמה, כאילו אין FILE ואת כל התפריטים וכותרת, פשוט כמו חלון צף כזה וזה ממש מוזר.
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
כבר התקנתי את הXP כמה וכמה פעמים (אני מפרמט את המחשב פעם בחודש בערך ) והכל היה בסדר עד שחבר שלי הביא אליי את ההארד דיסק שלו שהיה ב NTFS ובוינדווס 98 באותו הזמן שהיה במחשב שלי (זה היה אחרי שפירמטטי אותו-והתקנתי 98 בשביל להתקין על ה 98 XP) וזה התקין ל במחשב משהו של ה NTFS בשביל לקרוא את ההארד דיסק (אני אפילו לא יודע מה זה התקין כי זה התקין את זה לבד- בלי אישור) ומאז כל פעם שאני מנסה להתקין את ה XP אחרי שזה מסיים את הבדיקות של המחשב ועושה ריסט בשביל להתחיל להתקין הוא רושם לי שיש בעיה בקובץ ntdll.dll ושהוא לא יכול להמשיך את ההתקנה ניסיתי לפרמט את ההארד דיסק ולהתקין את הכל מחדש אבל הזה ממשיך לרשום לי את אותה ההודעת שגיאה מה אני יכול לעשות ??? בתודה מראש רועי
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לחסום אתרים מסויימים אבל כך שכאשר מנסים להיכנס לאתר מסויים בעצם זה מעלה אתר אחר, אני יודעת שזה אפשרי - רציתי דעת איך עושים את זה כמו כן רציתי לדעת איך ניתן לחסום כניסה לפורט מסויים, בכל דרך אפשרית ואם אינכם יכולים לעזור לי, רציתי לדעת איפה המערכת שומרת את הכתובות IP, יש זכרון המיועד לכך - כך שאם נכנסים לאתר שנמצא ברשימה - המחשב נכנס למה שמוגדר שם כל מידע או הפניה למקום הנכון תעזור תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לאחי מחשב חדש עם לוח אם עם כרטיס קול מובנה.... INTEL ComancheCreek D915PCML עכשיו המיקרופון עובד דרך "הבקרת עוצמה" וכו' והוא בחיבור הנכון... הקטע הוא שתוכנות שמדברים איתן כמו סקייפ אמסן לא מזהה את המיקרופון כי ההתקן שלו לא מצויין שם... מצויינים התקנים אחרים אחד משהו עם rear green או צבע אחר לא זוכר ושניים עם front .... עכשיו אין לי בקדימה של המארז כניסות אודיו אז מן הסתם אני לא יכול לבחור את האפשרויות האלו והאפשרות של ה REAR לא נותנת כלום.... בקיצור אני לא יודע איך לגרום למיקרופון לעבוד ואח שלי בכלל מעוצבן אשמח לעזרה כלשהי בנידון תודה
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם! ניסיתי להתקין לאחרונה חלונות 7 על המחשב הנוכחי שלי (מפרט קיים בפרטים). בתחילה, ניסיתי להפעיל את ההתקנה ישירות באמצעות boot מה-CD. ההתקנה עלתה קצת באיטיות, אבל לאחר מספר דקות הופיע מסך ההתקנה. לחיצה על install גרמה למחשב להיכנס למצב מוזר, בו המאוורר של כרטיס המסך פועל בעוצמה מלאה, המסך לא מציג כלום (שחור, אחרי הודעה שאיבד תקשורת עם המחשב), ושום כפתור לא מגיב מלבד reset/power שמכבה אותו (גם reset!). הדבר נראה לי מוזר, כיוון שהתעסקתי עם גרסה ישנה יותר של windows 7 (לא התקנתי עד הסוף) לפני, כשעוד היה לי כרטיס מסך ישן יותר (HD3870). יש לציין כי אותה גרסה לא עשתה לי בעיות אז, אבל עושה לי אותן בעיות בדיוק כעת. לאחר מכן, העתקתי את ההתקנה לכונן קשיח חיצוני, והתקנ…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם , יש לי nod32 אנטיוירוס ווהוא רושם לי על שני קבצים בלתי נראים שנמצאים בC שהם "חסומים" או file blocked .error opening השמות של הקבצים הם : hiberfil.sys ן pagefile.sys הקובץ הראשון שוקל 261 מגה והשני 393 מגה. יכולתי לראות את הקבצים האלה רק אחרי ששיניתי את ההגדרות בווינדוס שיכולו לראות קבצים בלתי נראים של המערכת או משהו כזה. בכל מקרה לחבר שלי זה לא עושה את הבעיה הזאת ויש לו את אותו אנטיוירוס ואת אותה מערכת הפעלה + SP2. זה נראה לי ממש חשוד , מה אתם אומרים ,? חשבתי למחוק תקבצים
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
בעיה באקטיבציה של התקנה חוזרת של וינדוייז אקס פי על מחשב נטבוק של ACER... שלום רב, קניתי נטבוק של חברת ACER ASPIRE ONE D250. אחרי שסידרתי אותו הורדתי תוכנות שלו הייתי צריך של ACER והוספתי מה שכן הייתי צריך,עשיתי RESTART והמחשב לא עלה. במקום זה קיבלתי המחשב נתקה וקיבלתי את ההודעה: NO BOOTMRG..." לא משנה מה ניסיתי לעשות המחשב לא עלה. המחשב מגיע עם מערכת הפעלה חוקית WINDOWS XP HOME EDITION ULCPC עם מדבקה ומספר סיראלי. המחשב הגיע מחולק עם מחיצת שחזור ומחיצה של ההתקנה. התקנתי את המערכת מחדש,דגש על- לא מחקתי את מחיצת השחזור, ובסיום ההתקנה קופצת הודעה שאומרת שאם אני רוצה להיכנס לוינדויז אני חייב לבצע אקטיבציה. ברגע שאני אומר כן מתחיל תהליך שלא מסתיים כוון שאין גישה לרשת ואז אני…
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום לכם מומחים יקרים......... תראו אני התקנתי את הוינדוס שלי על כונן d עכשיו אני רוצה שזה יתקין לי את כל מה שאני מתקין על כונן c איך אני עושה שזה יהיה לברירת מחדל ולא יצטרך לעשות כל פעם מחדש בתוכנות לשנות את השורה של איפה אני רוצה שזה יתקין..............וגם יש בעיה עם תוכנות שלא נותנות לך לבחור אז ככה שזה עדיף תודה לעוזרים ולכל מי שניסה
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי בעיה בדיסק התקנה שזה לא מקבל את הקוד וצריך להתקשר אליהם ולעשות את זה.. זה דיסק מקורי... זה תמיד ככה.. וזה תמיד עובד אחרי שאני מתקשר. מתי שהוא מבקש פרודוקט קי... עשיתי שיבקש יותר מאוחר כדי שאני יוכל להתקין כמה דברים קודם כל וזה לא מופיע בשום מקום עכשיו ולא מבקש (בד"כ זה בשורה למטה נמצא...). אני לא יכול להתקין service pack 2 בגלל זה - הופיעה לי שגיאה שאמרה שזו הבעיה. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, ברשותי 3 התקני שמע, מהם 2 בשימוש: 1. Realtek HD Autio 2. C-Media USB Headphone Set אני יודע שאני יכול להחליף ביניהם מהלוח בקרה, דרך צלילים והתקני שמע. השאלה שלי היא האם יש דרך להחליף בין התקן ה- output בלחיצת כפתור? (ע"י יצירת פקודה כלשהי עם קישור)
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מה אני כותב לקובץ WINNIN.SIF (או איך שלא קוראים לו) כדי שיעשה פירמוט מלא אוטומטי מסוג NTFS ? ואם אני שם תוכנות כמו ICQ, SKYPE, COMPLETE REGISTRY CLEANER וכאלו בדיסק של הווינדוס ואני רוצה שהם יותקנו עם הווינדוס אוטומטית איך אני עושה את זה ? תודה, וסליחה על השאלות המרובות
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
באתר מייקרוסופט מבקשים לבצע הפעלה עם הפקודה : MSXML3.dll אך ללא הועיל. מישהו יכול לעזור ?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
כשאני נכנס לכונן D רואים רק קבצים במשקל כולל של 2 מגה (כולל קבצים מוסתרים)... איך אני יכול לראות את הקבצים שנמצאים בכונן D אבל לא רואים אותם? חשוב לציין שזה קרה אחרי שהרצתי GHOST וכנראה שה-GHOST עשה לי שכבה חדשה על השכבה של הקבצים שישבו שם...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה קשור לפה אבל יש לי שאלה.... האם המפרט הבא מתאים להרצה טובה שלWIN VISTA 32? מעבד INTEL 3.2GHZ 541 64BIT 800MHZ לוח אם ASUS P5PE-VM משולב כרטיס מסך, קול ורשת משולבים בלוח זיכרון 512MB DDR 400MHZ דיסק קשיח WD 80GB SATA2 7200RPM צורב DVDRW X18
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-