עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by VolTAge,

אוקיי, פתחתי היום בצהריים את המחשב, וכמו תמיד, בחרתי במסך בחירת ה-OS בדוס, ב-WinXP, אבל הוא לא עולה.. אין לי מושג למה, בכלל לא נגעתי בשום הגדרות או בתיקיית הווינדוס, פתאום אני לא יכול להיכנס.. קיבלתי את ההודעה הזאת בדוס : Windows could not start because this following file is missing or corrupt: \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM You can attempt to repair this file by starting windows setup using the original setup CD-ROM. Select 'r' at the first screen to start repair. נכנסתי לתיקיית הווינדוס דרך Win98 שגם מותקן על המחשב שלי, והקובץ היה שם, אז כנראה הוא השתנה או משהו, אין לי מושג.. ניסיתי גם לתקן אותו דרך מה שהיה כתוב, אבל אז אתה רק נכנס לדוס, ואתה נמצא בתיקיית ווינדוס, ואי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by JUVE,

יש לי 2 H.D נפרדים על אחד (כונן C ) יש לי WIN XP ועל השני יש לי WIN 98SE . אני רוצה פעם להתחיל עם XP ופעם להתחיל עם 98 האם אפשר, איך עושים את זה . תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by JUVE,

יש לי 2 H.D נפרדים על אחד (כונן C ) יש לי WIN XP ועל השני יש לי WIN 98SE . אני רוצה פעם להתחיל עם XP ופעם להתחיל עם 98 האם אפשר, איך עושים את זה . תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היא בודקת את סיפריית WINDOWS הקיימת או מספיק שהיא מזהה שיש עוד כוננים וקבצים (אפילו שלא קשורים לWINDOWS) והיא תתן להתקין?

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  5. Started by Ibrow-Now,

יש אפשרות בלי תוכנה חיצונית, או איזה תוכנה חיצונית קטנה לא גדול כמו פרטישן מג'יק?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by eh123,

יש לי WIN 98 וסרגל הכלים למטה משמאל (תוכנות פעילות) לא יציב בזמן האחרון הוא קופץ , נמחק ושוב חוזר מה הסיבה תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Real_Me,

אני רוצה להתקין מחדש את XP ורציתי לדעת אם כמו ב-98 התקנה בספריית חלונות הקיימת לא דורסת דברים חשובים כמו הגדרות מסך, דסקטופ, מועדפים וכו'. אם כך הוא, השאלה היא מה בעצם זה יכול לשפר לעומת המצב שלפני ההתקנה שכלל בעיות של כרטיס מסך ומערכת שמפסיקה לתפקד אחרי זמן מה. אני מקווה שכל זה ייפתר עם ההתקנה המחודשת והשאלה האם לא עדיף כבר לעשות התקנה נקיה לספריה אחרת ולהתחיל מחדש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני חייב דוס מלא ולא הדוס המובנה שמגיע בווינדוס XP. ניסיתי להפעיל עם דיסקט איתחול של 98 אבל אין אפשרות לדוס שם, יש רק התקנת ווינדוס ועזרה. שאלה נוספת, הם יש אפשרות להגדיל את גודל החלון של הדוס הקיים בווינדוס XP כך שיהיה במסך מלא? תודה.

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  9. איזה מערכת הפעלה יותר טובה? WinXp Home או Win98, מביחה של יציבות הפעלת משחקים הפעלת תוכנות וכל הדברים שהמשתמש הבייתי מרבה להשתמש בו? * אנשים בבקשה אני רוצה שתדברו מתוך ניסיון כי זה ממש חשוב לי התשובה..

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. זה קרה לאחר שהתעסקתי ב- Thumbnails Options ב-Tweak UI XP החדש, אני לא זוכר איך מחזירים את זה. אני על WinXP. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by dR-TraNce,

זה לא קורה פעם ראשונה ובטח לא תיהיה פעם אחרונה לצערי... אני לא יודע למה או איך זה קרה אבל אני לא יכול לשנות את השפות ע"י המקשים Shift+Alt בצד שמאל של המקלדת. וזה ממש מעצבן כדי לשנות אני חייב ללכת למטה לשנות. האם יש דרך לשנות זאת? ???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. לפני כמה זמן המחשב הפסיק להפעיל CHECK DISK בעת נפילת המחשב (הפסקת חשמל וכו') איפה בדיוק ההגדרות של זה? איפה אני מחזיר את זה?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Spawn123,

הלן יש לי בעיה מאוד מעצבנת בשעון של הווינדוז (בצד ימין למטה) שכל הזמן הוא קופץ שעה אחת קודם , אני מכוון אותו ואז יום למחרת הוא שוב חוזר שעה אחורנית. מה אני יכול לעשות שזה לא יקפוץ שעות? העזרה שלכם תעזור לי מאוד... :user:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by yoyo04,

יש לי מחשב נייד עם מערכת הפעלה XP HOME שחקתי במשחק מסויים ולאחר מכן המחשב נתקע כיבתי והפעלתי מחדש אבל מערכת לא עולה וגם פעם אחת שהיא עלתה לכך לזה 10 דקות ןהיא מייד קרסה גם במצב בטוח זה אותו דבר נסתי להחזיר את ההגרות למצב האחרון שבו המערכת עבדה טוב אבל גם זה לא עזר דחוף מישהוא יודע מה לעשות עוד דבר יש לי את הדיסקים לשיחזור מערכת אבל הוא מבקש סיסמת ADMENISTRATOR ואני לא הכנסתי שום סיסמה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by jj516,

ב windows xp החדש שהתקנתי אין תמיכה ל java ויש המון אתרים שדורשים את זה כדי שיעבדו מאיפה אני יכול להוריד את ה plugin???

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by godisme171,

יש לי WINDOWS 98 עכשיו התקנתי WINDOWS XP PRO UPDATE בD ועכשיו יש לי 2 ווינדוסים אז אם אני רוצה רק אחד אז אני צריך להתקין אותו על C?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by godisme171,

יש לי מסך MAG 786FD ואני מנסה לקבוע את הצג ואין לי אותו ברשימה מה לעשות

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  18. Started by DEMON HUNTER,

רציתי לדעת מה יהיו ההבדלים בין הגרסאות מה יתמוך במה והאם ההבדל יהיה כזה גדול כמו ב98 הרגיל וה98 SE המצויין.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by godisme171,

התקנתי את הWINDOWS XP PRO ואי אפשר לרשום בעברית מה לעשות

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  20. Started by nissanva,

:AR15:

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  21. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

אני שמח להודיע שסוף כל סוף, בעלי חלונות 98, 2000, NT ומילניום יכולים לחזור ולהוריד עדכונים דרך Windows Update! שלושה חודשים חיכינו לזה לא?...

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by mar_adon,

לילה טוב לכולכם , לא, לא השתגעתי. אני באמת רוצה להתקין Windows 98se. אבל הבעיה היא שאני לא יודע איך. במחשב שלי מותקן כבר XP Pro, ומכיוון שאני לא אוהב את הגישה החדשה של מייקרוסופט (לזנוח את כל המשחקים הממש-ישנים שיש להם עוד חוצפה להשמיע קול ברמקולים ו/או להשתמש ב-IPX), אני מעוניין להתקין Win98 שלא עושה בעיות עם משחקים ישנים שכאלה (למשל Doom, Duke 3D ואפילו Worms Armageddon לא עובד אצלי). כבר ניסיתי את כל "מצבי התאימות", ושום דבר לא עובד. האם מישהו/י מוכן/ה להדריך אותי ולהסביר כיצד דבר זה נעשה? תודה מראש ולילה טוב, מר אדון.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by KoM,

לאחרונה, כשאני מתחיל את המחשב בפעם הראשונה לאחר לילה מנוחה הוינדוס עולה כרגיל, אבל אז האקספלורר של הוינדוס קורס... לאחר איתחול מחדש הוינדוס חוזר לעצמו כרגיל... אתמול התקנתי את הראדון, אבל אני לא ממש יודע אם זה בגלל זה, מה הסיבה לכך לדעתכם ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. יש במחשב שלושה כוננים קשיחים, הראשי הוא החדש ביותר ובו XP במשני מותקן ME המשני היה הראשי עד שנוסף החדש ובו הותקן XP באיתחול מקבלים תפריט איתחול ובו בחירה בין ה-XP לבין ה-ME אך משום מה זה לא עובד. ניסיתי להשתמש ב-BOOT (מתוך חלונות) הנמצא בתוכנה פרטישון מג'יק אך מתקבל חלון 'דוס' ובו אפשרות לבחור *רק* מהדיסק הראשי (להקיש את ה-ID) בכל זאת בחרתי את הברירה היחידה שהופיעה שם ולא עזר מה יכולה להיות הסיבה? והאם אפשר לנהל את תפריט האיתחול מתוך XP? בנוסף האם יש עוד תוכנות היכולות ליצור תפריט איתחול ליותר ממערכת הפעלה אחת? וכמובן אם כן מה השם שלהן ומהיכן אפשר להוריד אותן?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by jj516,

יש לי בעיה ב xp שלי אני יכול לכתוב בעברית ב word או כל מסמך טקסט אחר אבל אני לא רואה את השמות ב icq בעברית וכך גם הפרטים, אני לא יכול לשלוח email בעברית (אני משתמש ב incredimail xe) ככה אני יכול לכתוב וגם לראות מסמכים בעברית אבל הבעיה העקרית היא ב icq ו ב incredimail מישהוא יכול לעזור לי ???

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים