Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
לפני שמדפיסים ב XP, הוא נותן preview של התמונה (עם יתר התמונות\מסמכים שהדפסתי בעבר... אלו שצריך לסמן ב V), מאיפה מוחקים את כל התמונות האלו?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
קניתי את גרסת הupgrade של windows vista במחיר מוזל מהסתדרות המורים אם למישהו יש מדריך או שהוא יודע איך מתקינים את זה על מחשב עם xp לא חוקי או על מחשב בלי מערכת הפעלה שיעזור לי בבקשה תודה!
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
אני הבנתי ש WIN 2000 על שלל הגרסאות שלה ,הייתיה מערכת הפעלה לשרתים ולא לשוק הביתי ,חברים שלי טוענים שהיא גם הייתיה מערכת הפעלה לשוק הביתי מי צודק ? ואפשר להביא קישור לאתר כלשהו שמוכיח את זה
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן שאין לו אפשרות לכונן תקליטורים או דיסקטים. יש אפשרות לחיבור רשת או ל USB KEY. אין אפשרות לאתחל מה USB KEY. במחשב יש שתי מחיצות, אחת עם XP. אני מעוניין להתקין בשנייה 2000. איך אפשר לעשות זאת? יש צורך להפעיל את המחשב בדוס ואז להריץ את ההתקנה של 2000, ואני לא מצליח למצוא דרך שתאפשר לי לעשות זאת. כמובן שההתקנה של XP צריכה להשאר. במקרה הגרוע ביותר צריך להדפק האתחול שלה אחרי ההתקנה של ה 2000, אבל זה ניתן לתיקון. כל רעיון יתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
לאחרונה קיבלתי נייד חדש ברוך ה'. אני מעוניין להתקין עליו XP אבל שאני מתחיל את ההתקנה הוא לא מזהה את ההארד דיסק ויוצא מההתקנה. ניסיתי להתקין דרך לחיצה על F6 בהתחלה לRAID וזה לא עבד. בנוסך ניסיתי לשנות הגדרות בביוס ללא הועיל. האם ניתן לעשות משהו בנידון?? בתודה מראש חברים.
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
האינטרנט עובד בכל המחשבים (שלושה), אבל רק למחשב אחד ניתן להיכנס לתיקיות המשותפות (בכל המחשבים אפשרות "שיתוף קבצים פשוט" מבוטלת). את שני המחשבים האחרים רואים בENTIRE NETWORK וגם במחשבים בקבוצת העבודה (כולם קבוצת עבודה MSHOME), אבל כדי להיכנס לתיקיות המשותפות בשני המחשבים הללו מאחד המחשבים האחרים צריך להכניס שם משתמש וסיסמא, בעוד שלמחשב השלישי הכל עובד כמו שצריך ואפשר לשתף תיקיות ולהיכנס אליהם בלי לכתוב שם משתמש וסיסמא. קראתי שזו מין הגנת סיסמא כזאת ואפשר לבטל אותה. יש למישהו רעיון??
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
לאחר התקנת SP2 אני לא מצליח להתקין את אופצית הפאקס (שבעבר כן היתה) מתחילה ההתקנה ובתהליך מתחיל להופיע האייקון של הפאקס אבל נעלם ולא מותקן כלום אציין שחיפשתי במאמרים של מיקרוסופט פתרונות ויש כמה עם קונסולת MMC ועדכון מסד נתוני האבטחה אבל ללא הועיל... גם שלחו לי עדכון ממיקרוסופט לאחר שביקשתי וגם לא עזר אשמח לקבל עזרה תודה.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אהלן. פתאום כשאני מעלה את המחשב אני מקבל שתי הודעות שגיאה. צירפתי תמונה. עשיתי סריקת spyware ולא עזר. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה.. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום,יש לי windows xp ובעת שאני עובר בין משתמש אחד לשני,למרות שאני לא מתנתק מהמשתמש הראשון,רק עובר, אחרי דקה או שתיים הוא מתנתק מהאינטרנט שהמשתמש הראשון היה מחובר,יצוין שהמשתמש השני לא מתחבר לאינטרנט ואני גם לא מעונין שהוא יתחבר. בתודה יהודה
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם כידוע לכם ישנם אתרים מסויימים אשר עם הכנסתם לתפריט המועדפים הם מופיעים כשלצידם האייקון שלהם, וזאת בניגוד לאתרים אחרים אשר פשוט נשמרים עם האייקון הכללי של האקספלורר. האייקונים שהי לי נעלמו עם כיבוי והדלקת המחשב ולא נשמרו. שאלתי היא- האם עליי לשנות משהו בהגדרות האינטרנט או הדפדפן שלי שימנעו את מחיקת האאיקונים לאחר כיבוי המחשב? האתרים נשמרים בתפריט המועדפים טולם ללא האייקונים שלהם ובמקומם מופיע האייקון הקבוע של האקספלורר. תודה על תשומת הלב alphaseeker
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום אנשים... התקנתי אתמול בלילה את גירסאת הULTIMATE והכל עובד כמו שצפיתי חוץ ממצב SLEEP ו HIBERNATE. כשהוא עובר למצב הזה הוא מכבה רק חלק מהרכיבים (לפטופ) אך נשאר דולק והדרך היחידה להדליק אותו היא ע"י כיבוי חזק. נא עצתכם... אני נואש עדכון... הבעיה היא לא בכניסה לSLEEP אלא ביציאה ממנו... כשאני לוחץ על ההפעלה אחרי שהוא ישן הוא לא מתעורר לי... בבקשה!!!
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שהמחשב לא מתכבה כאשר אני מכבה אותו... כלומר START>>TURN OFF COMPUTER>>TURN OFF הוא פשוט לא עושה כלום. מתנהג כאילו לא לחצתי על כיבוי. עשיתי סריקת וירוסים עם NOD ו ובדקתי SPYWARES ועדיין כלום... למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני פירמטתי את המחשב שלשום, ועכשיו שאני נכנס לכתבות עם תמונות, לפעמים אני לא רואה את התמונה אלא ריבוע לבן עם איקס אדום קטן בצד למעלה. גם ניסיתי להכנס לכספת וראיתי בראש בראש גם אותו דבר, ורשום שאם לא רואים את הסמל של הכספת אז צריך להוריד פלאש. הורדתי פלאש והתקנתי ושום דבר לא השתנה. מישהו יודע מה צריך לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
שלום לכם!!! יש לי מערכת הפעלה xp בעברית pro. אחי גולש באתרים של כדורגל וכל מיני אתרים אחרים. לפני בערך חצי שנה חסמתי לו את זה דרך הwindows עצמו יש איזה קובץ טקטס שאני רושם שם אתרים ושומר , ואחרי זה אפשר להכנס אליהם. אני לא זוכר איפה נמצא הקובץ הזה. אם תוכלו לעזור לי בעיניין הזה אני מאוד יודה לכם. בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם .... האייקונים של הוויסטה מעצבנים אותי ורציתי לחזור לאייקונים של XP הקטנים הפשוטים האלה אז מצאתי אפשרות בFOLDER OPTIONS SHOW AS ICONS NEVER THUMBLAR משהו כזה ואז זה עושה לי אותם את האייקונים כמו שרציתי אבל התמונות לא מצוגות ! אני צריך לפתוח תמונה תמונה כדי שיציג לי הנה 2 תמונות דוגמא : [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
הכוונה שלי היא לכל מיני קישורים שמופיעים בתוך טקסטים ואז ששמים עליהם את הסמן נפתחת תיבה קטנה. איך מבטלים את זה?
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, מותקנת אצלי במחשב מערכת הפעלה windows vista ultimate באנגלית. ישנו דבר שנורא מפריע לי - תמיד ההארד דיסק "עובד" ונמצא בפעולה ויש לי הרגשה שתמיד משהו פועל ברקע, גם כשלא פתוחה אצלי שום תוכנה או דפדפן. לפי דעתי זה משהו שפועל תמיד ברקע בגלל תזמון מראש של משימות (schedule tasks). למישהו יש אולי מושג איך אני מבטל משימות כאלו שהוגדרו מראש והאם זה בטוח? (אני מצד שני לא רוצה להגיע למצב שביטלתי משהו בטעות). תודה
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
חברה איך אני יודע אם הגירסה שברשותיי היא הגרסה האחרונה של הויסטה? בתודה lidor_Abo
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
היי חבר'ס אני מחפש את הפאטץ שפותח את הפורטים ב- TCP בויסטה ULTIMATE
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
בזמן כניסה לתיקיה כלשהי במחשב.. :s05: כיצד? תודה
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
אז ככה מה שקרה זה, התקנתי מס' תוכנות רלוונטיות למחשב אחרי פרמוט והכול היה מצוין, ואז פיצלתי את הדיסק הקשיח (80GB) ל2 מחיצות 30 ו-50 ע"י פרטישן מג'יק 8. ואז הסרתי את התוכנה מכיוון שאין לי עוד שימוש בה. ולבסוף רציתי ליצור אימג' של כונן C ע"י תוכנת GOST שעולה מה-BOOT. ביצעתי את כל הפעולות הנדרשות. במהלך היצירה המחשב (נייד) נכנס למצב שינה, ואחרי כמה דקות לחצתי על הכפתור "שמעיר אותו" וראיתי שהוא סיים את האימג'. ועכשיו באתי להפעיל אותו מחדש ומה שאני רואה זה כך: המסך הראשוני של IBM ואז הוינדוס XP מעלה את המסך הראשוני שלו ופתאום קופץ המסך הכחול ל- 3 שניות ואז המחשב מבצע ריסט וחוזר חלילה. הנתונים של מסך זה הם: STOP: 0x00000024 (0x00190203,0x866C9EF0,0Xc0000032,0x00000000) ניסיתי ל…
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
ה XP PRO בעברית היא עם ההתקנה של ה MUI? של עברית? ואם כן.. אז זה זה הופך הכל לעברית? גם את ההתחל שם בימין וכו? תודה
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-