עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם יש לי בכונן C את xp ואני רוצה להתקין וינדוס ויסטה בכונן D שיהיה לי אפשרות בחירה איזה וינדוס לעלות מתי שאני מדליק את המחשב ... אז עכשיו אני צריך להתקין את הויסטה דרך הוינדוס xp או דרך הBOOT שיהיה לי אפשרות בחירה?? אני חייב לציין שאני לא רוצה לפרמט את כונן D ......

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  2. Started by gabig12,

היי יש לי ווינדוס XP וכשאני מעלה את המחשב הוא מעלה לי מסך שחור עם אפשרויות של LAST GOOD CONFIGURATION NORMAL BOOT SAFE MODE ניסית להיכנס לנורמל מוד אבל הוא עושה כאילו הוא טוען את ה-XP ובשלב של ה- מסך הכחול של הברוכים הבאים הוא עושה מסך שחור ולא מגיב ניסיתי לעשות גם את ה-LAST GOOD CONFIGURATION וזה עושה את אותו דבר רק ה-SAFE MODE עולה איך אני מתקן את הבעיה כדי שיעלה לי הווינדוס תודה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  3. שלום ! איך אני קובע אפשרות שכל מסמך שאדפיס בסוף המסמך יהיה כתוב היכן הוא קיים על המחשב ? לתשובתכם אודה !

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  4. מה קורה אנשים. אני עומד להתקין Vista ב Dual Boot, ורציתי להפריד את התוכן של Program Files ב C:\ משאר התכנים בפרטישן (Root Directory, NVIDIA folder, etc), וליצור פרטישן נפרד לתוכן של Program Files (חחח היה הרבה יותר פשוט לכתוב את כל המשפט באנגלית ) כל זה במטרה ליצור Recovery Point עם Norton Ghost 12... רוב מה שיש לי ב Program Files זה eMule/Incoming עם 160GB בפנים... יש לי Acronis Disk Director, Norton Ghost 12... יש דרך כלשהי לעשות את זה בלי לפגוע בשום דבר?

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  5. Started by Shiker,

היי חבר'ס אני מחפש את הפאטץ שפותח את הפורטים ב- TCP בויסטה ULTIMATE

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  6. יש לי מערכת הפעלה XP PRO בנייד,ויש לי בעייה אחרי שאני חוזר ממצב שינה או המתנה,המסך נתקע,הסמן של העכבר לא זז והוא לא חוזר למצב הרגיל. ניסיתי להסיר התקנים ולהחזיר וזה לא פותר את הבעייה. יש למישהו רעיון?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  7. Started by yotam360,

יש את העידכונים שלא מופיעים בהגדרה המומלצת, האם כדאי להתקין אותם?

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  8. Started by hagtu,

אז ככה מה שקרה זה, התקנתי מס' תוכנות רלוונטיות למחשב אחרי פרמוט והכול היה מצוין, ואז פיצלתי את הדיסק הקשיח (80GB) ל2 מחיצות 30 ו-50 ע"י פרטישן מג'יק 8. ואז הסרתי את התוכנה מכיוון שאין לי עוד שימוש בה. ולבסוף רציתי ליצור אימג' של כונן C ע"י תוכנת GOST שעולה מה-BOOT. ביצעתי את כל הפעולות הנדרשות. במהלך היצירה המחשב (נייד) נכנס למצב שינה, ואחרי כמה דקות לחצתי על הכפתור "שמעיר אותו" וראיתי שהוא סיים את האימג'. ועכשיו באתי להפעיל אותו מחדש ומה שאני רואה זה כך: המסך הראשוני של IBM ואז הוינדוס XP מעלה את המסך הראשוני שלו ופתאום קופץ המסך הכחול ל- 3 שניות ואז המחשב מבצע ריסט וחוזר חלילה. הנתונים של מסך זה הם: STOP: 0x00000024 (0x00190203,0x866C9EF0,0Xc0000032,0x00000000) ניסיתי ל…

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  9. שלום חברים , ברצוני להעיף את XP קליל ולשים במקומו ויסטה אולטימייט , אני גיימר ואני רוצה לנצל את יתרונות ה DX10 אזי זאת הסיבה שבגינה אני שם ויסטה. עכשיו רציתי לשאול אם אני יכול פשוט לשדרג את XP לויסטה וכל התוכנות וההתקנות של המשחקים יישארו לי עדיין ב VISTA כמו שהיה ב XP כי פשוט רוב ההתקנות של המשחקים והתוכנות הם ב PROGRAM FIELS ב C אז הם יישארו וייפעלו או שפשוט לפרמט וזהו?!

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  10. Started by yaron1000,

אני הבנתי ש WIN 2000 על שלל הגרסאות שלה ,הייתיה מערכת הפעלה לשרתים ולא לשוק הביתי ,חברים שלי טוענים שהיא גם הייתיה מערכת הפעלה לשוק הביתי מי צודק ? ואפשר להביא קישור לאתר כלשהו שמוכיח את זה

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  11. PAKATNEWS ואינטרנט אקספלור רושם לי כזה דבר C:\DOCUME~1\OHAD\LOCALS~1\Temp\WER2E.tmp.dir00\appcompat.txt חתימת שגיאה MOD NAME:INCFIN~1.DLL OFFSET:00003B7A מה זה אומר עשיתי עדכוני אבטחה רק באתר הזה זה עושה לי תבעיה הזאת

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  12. Started by sheff2k1,

בתמונה המצרופת שימו לב שכמות הזיכרון הפנוי והתפוס שווה, וביחד עוברת בהרבה את כמות הזיכרון הכוללת........לא מובן לי איך זה ייתכן- או שיש כאן טעות של ווינדוס, או שיש משהו שאני לא מבין פה. מה אתם אומרים? מדובר בamd 3000 עם ג'יגה זכרון, רק אתמול התקנתי אותו. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  13. Started by QQQ,

יש לי במחשב שני HDD, אני צריך להעביר קובץ מסויים מHD אחד לשני, הקובץ שוקל 4.3G, ובתוך הHD שאני רוצה להעביר את הקובץ אליו יש 7 ג'יגה פנויים, כשאני מנסה להעביר את הקובץ הWINDOWS אומר שאין לי מספיק מקום, ויש לי מספיק... עשיתי ריסט למחשב וזה לא תיקן את זה אגב, אני משתמש בWIN XP SP2 תודה. ועוד משהו קטן: הקובץ הוא קובץ RAR, אם במקום להעתיק אותו אני לוחץ עליו קליק ימני, וגורר לHD השני, ואז לוחץ EXTRACT HERE זה כן עובד

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  14. Started by gavriel_e,

יש לי בעיה שחוזרת על עצמה תמיד ואני לא מצליח לפתור אותה... כל הזמן .. לפעמים זה נהיה ממש כל כמה שניות וזה מעצבן... הוינדווס נתקע ואי אפשר ללחוץ על כלום .. צריך ללחוץ CTRL+ALT+DEL ואחרי שהחלון נפתח לסגור אותו ורק אז אפשר ללחוץ שוב פעם על כל מה שאני רוצה בוינדווס.... לפרמט את המחשב לא עוזר... כבר פירמטתי אותו כמה פעמים וזה לא עזר.... יכול להיות זה בעיה בהארד דיסק עצמו ?? תגידו מה אתם אומרים ואם מישהו יודע מה הגורם לבעיה הזאת... תודב מראש..

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  15. Started by BloodFist,

שלום לכם היה לי עד עכשיו שתי מערכות הפעלה אחת ויסטה ואחת XP. כל אחת הייתה מותקנת על כונן בנפרד, עשיתי אתחול לכונן של הויסטה ועדין הוא מעלה לי את המסך של ה BOT שאני מדליק את המחשב, איך מבטלים את זה? שהמחשב יעלה ישר ל XP. עוד שאלה, יש לי OFFICE 2007 מותקן ומשום מה הוא נדפק שאני רוצה להסיר הוא אומר שחסרים קבצים, ושאני מפעיל התקנה הוא אומר להפעיל את ההתקנה מהמיקום המקורי. מה קורה פה? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  16. שלום,יש לי windows xp ובעת שאני עובר בין משתמש אחד לשני,למרות שאני לא מתנתק מהמשתמש הראשון,רק עובר, אחרי דקה או שתיים הוא מתנתק מהאינטרנט שהמשתמש הראשון היה מחובר,יצוין שהמשתמש השני לא מתחבר לאינטרנט ואני גם לא מעונין שהוא יתחבר. בתודה יהודה

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  17. Started by PhoenixBoy,

התקנתי IIS והכל טוב ויפה... עכשיו אחרי כמה חודשים הוא עושה כמה בעיות: 1. אני לא יכול ליצור אובייקט FSO. השגיאה שאני מקבל היא: invalid class string

18. Started by alonkl,

הוא אומר לי שאי אפשר.. איזה להוריד?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  19. Started by BABA_Z_Z,

כל פעם כשלוחצים דרך התחל כיבוי ->כיבוי המחשב מבצע RESET תודה מראש

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  20. Started by etzarfat1981,

שלום, יש לי כונן נייד שאני מחבר אתו ב-USB למחשב, בד"כ המחשב מזהה אותו בתור כונן E משום מה הוא החל לזהות אותו בתור כונן F, מישהו יכול להגיד לי איך אני מחזיר אותו חזרה לכונן E? תודה

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  21. אז ככה...אני רוצה לשנות את העיצוב של הסידבר עצמו שיראה ככה: כאילו אתם מבינים את ההבדל...שיש חצי שקיפות כזאת...ולא כמו עכשיו שיש לי מלבן שחור...

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  22. Started by elad-k1,

שלום יש לי הארד דיסק שלושים גיגה עכשיו פירמטתי אותו והוא מפוצל לשתי מחיצות עכשיו יש לי דיס של וינדוס אקס פי עם sp1 שאם אני עושה ב biso מכון שהדבר הראשון שיעלה זה הcdrom עכשיו זה אמור ישר להתקין את הוינדוס זה מתחיל להתקין את הוינדוס במסך הכחול אחרי זה זה עושה ריסטרט ובימקום להמשיך את ההתקנה של הוינדוס זה חוזר על אותה פעולה ראשונה של ההתקנה במסך הכחול ..... מה אני אמור לעשות? בתודה על העזרה אלעד

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  23. Started by galr52,

שלום קודם כל אני מתנצל אם זה לא לפה. טוב אז ככה כל פעם שאני מכניס דיסק למחשב או דיסק און קי שאני מחבר את המצלמה אז פעם היה קופץ לי חלון כזה של איך אני רוצה לפתוח את זה, ואם זה הדיסק און קי אז היה נפתח לי ישר ה U3. עכשיו זה כבר לא ככה. איך אני מחזיר את זה? בברכה, גל

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  24. שאלה שבטח תישמע טיפשית פה למומחים אבל אני לא הצלחתי למצוא לה פיתרון. איך אני מגדיר שמצב החלפת המשתמשים יעלה אוט' במצב המתנה (לאחר פרק זמן מסויים).והאם אני יכול גם להגדיר לאחר כמה זמן זה יעלה. אני משתמש בויסטה אולטימט ועוד שאלה קטנטנה אם אני יכול (סליחה מראש אם זה אסור) שאני נכנס למאפיינים של המחשב אני רואה שיש שם ציון למערכת שלי,מה הציון המקסימלי ? תודה מראש ולילה טוב

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  25. Started by asaf999,

רציתי לדעת אם כבר הצליחו לפרוץ את הוויסטה?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים