עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by idanzo,

אז ככה ,אחרי כל פעם שאני קורא לחברים שיפרמטו לי תמחשב .. אני רוצה ללמוד לבד איך לפרמט מחשב .. מישהו יכול להסביר לי איך אתם התחלתם לפרמט לבד? תנו טיפים דרכים ? מאמרים שקל להבין אותם לזכור אותם ...אשמח לעזרה ..

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  2. Started by חיימקה,

כאשר אני משתמש בדוס מסך מלא (alt+enter) אם אני עוזב רגע את הדוס על ידי Alt+Tab כאשר אני חוזר אל הדוס המסך לא נדלק והנורית הכתומה נדלקת. כרטיס המסך שלי ג'יפורס 6600 אם מישהו שמע על בעיה דומה נא לענות ולהסביר. אני נוטה להניח שהבעיה קבורה בדריבר של כרטיס המסך אבל הורדתי והתקנתי את העדכון האחרון ולא הועיל. תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  3. למחשב... אז כל פעם זה עושה לו ריסט. יש לכם מושג למה?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  4. Started by Shiker,

היי חבר'ס אני מחפש את הפאטץ שפותח את הפורטים ב- TCP בויסטה ULTIMATE

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  5. בוינדוס XP איך אני מעלים את ה Documents מתפריט ה"התחל" או לחילופין מוחק את התוכן של אותה תיקיה

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  6. בהתקנה של כל תוכנה, מזוהה ולא מזוהה, קופץ לי החלון הזה. אני מסיר את הוי- אך זה שוב יקפוץ עם תוכנה אחרת. התקנתי כבר כמה פעמים ווינדוס עם SP2 ולפי מה שזכור לי הדבר הזה קפץ רק פעם אחת, הייתי מבטל את זה ומעולם זה לא היה מופיע שוב. אחרי ההתקנה הנוכחית, משום מה זה שואל ספציפית לגבי כל קובץ. אציין שהדבר היחיד ששונה בהתקנה הזאת מההתקנות הקודמות זה שהפעם פירמטתי בNTFS במקום FAT32 כמו שהייתי עושה פעם.....................ואני לא ממש לא מבין מה הקשר, ומה עוד יכול לגרום פתאום לשינוי המוזר הזה? איך אני מעיף את החלון הארור הזה?????? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  7. Started by assaf8888,

ה XP PRO בעברית היא עם ההתקנה של ה MUI? של עברית? ואם כן.. אז זה זה הופך הכל לעברית? גם את ההתחל שם בימין וכו? תודה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  8. התקנתי את הווינדוס וגם את חבילת השירות 2 ולא היו לי שום בעיות,לאחר כשבוע בהפעלת המחשב לפני שהלוגו של הווינדוס עצמו והטעינה הזאת של הווינדוס מופיעים יש מין תקיעה כזאת,אתה מן רואה את התמונה של הלוגו על המסך במשך כ-10 שניות והיא עמומה כזאת לא בהירה ומושחרת ורק אחרי 10 שניות היא מתבהרת והטעינה עצמה של ווינדוס מתחילה. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה הזאת?אני מקווה שזה קשור לפה

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  9. Started by Skid,

חבר מנסה להתקין ווינדוס,שהוא מנסה לפרמט זה אומר שהווינדוס אומר לו שאי אפשר כי יש קבצים טמפורריים שהוא צריך להתקננת ווינדוס. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  10. Started by Kriz,

מעוננין לדעת בשביל הסרת הדפדפן והתקנתו מחדש

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  11. Started by ofsher,

שלום לכולם יש לי בעיה - קניתי מחשב חדש לא מזמן - המפקט נמצא בקישור "המפרט שלי" התקנתי ווינדוס XP חוקי והכל עובד חלק... אבל לאחרונה צצו שתי בעיות: 1. כאשר המחשב נכנס למצב סטנד ביי (שהגדרתי שייכנס לפעולה אחרי 20 דקות ללא שימוש) אז המחשב נתקע במסך שאומר preparing to stand by ואז הדרך היחישה לחדש את פעילות המחשב היא ללחוץ על הריסטרט (ctrl alt del לא עוזר) 2. כאשר אני רוצה לאתחל את המחשב - התחל - הפעלה מחדש, אז המחשב תקע במסך דומה שאומר שהמחשב מתכונן לאתחול או משהו כזה... מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  12. Started by dj shay 30010,

בכמה ימים אחרונים יש לי את הודעות הבאות והדפדפן לא ממש עובד טוב התקנתי WINFIX אבל זה לא ממש שינה משהו

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  13. רוב הזמן זה בסדר ולפעמים הוא משתגע ורושם גיבריש וריבועים ריקים כאלה

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  14. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש ויסטה למחשב HTPC שלי. אני מבין שיש שתי גירסאות מתאימות (ULTIMATE ו- PRIMIUM). ההבדל במחיר משמעותי ביותר. האם יש הבדל ביציבות של המערכות? השימוש במחשב הוא לצרכי HTPC בלבד.

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  15. למה בחלק מהמשחקים זה נותן קיצורי דרך לשולחן עבודה ולstart ובחלק לא ? אני כן מסמן את האפשרות שיעשה קיצור דרך ! זה באג ? יש לי windows 7 ulitimate מעודכן

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  16. Started by THX,

אני עובד עם XP ויש לי כרטיס קול של creative blaster live כל פעם שאני מגדיל חלון לפעמים או שאני עובר בין לינקים באתרים או סתם סוגר חלון כל שיר שאני שומע ברקע במדיה פלייר הסאונד נקטע לשנייה, מישהו נתקל בזה?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  17. Started by mazoneli,

אני מקבל את ההודעה המצ"ב תוך ניסיונות כיבוי, מה היא אומרת ?. כל האפליקציות סגורות

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  18. Started by rony1880r,

היי לכם ניכנסתי לאתר של AMD וראיתי שיש להורדה עידכון למעבד ליבה כפולה של AMD 3800+ שניקרא - AMD Dual-Core Optimizer Release Notes For Version 1.0.0 March 22, 2006 ---General Description--- AMD Dual-Core Optimizer utility synchronizes Time Stamp Counter (TSC) MSRs on AMD Dual-Core Processors. ---Improvement and Fixes--- Version 1.0.0 * This is the initial release רציתי לברר אם כדאי לי לעדכן אותו במחשב והאם הוא יכול להרוס לי פיזית את המעבד? לי יש מעבד עם ליבה כפולה בתודה רוני

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  19. שלום הכונן הקשיח שמריץ את מערכת ההפעלה שלי הוא IDE, לאחרונה הוא התחיל לנקוש באופן חשוד וקניתי כונן SATA כדי להחליפו. האם אוכל פשוט לבצע GHOST מהכונן הישן לחדש ולחבר את הכל, או שמערכת ההפעלה [WIN XP] לא תהיה במיטבה ואצטרך הלתקין הכל מחדש? רון.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  20. Started by alonkl,

להתקין ווינדוס אני ידוע לא בעיה. אבל איך אני מפרט כולל מחיקה טוטאלית של כל המידע?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  21. Started by fenigst,

שני מחשבים מחוברים בראוטר.הxp לא מזהה קבצים הנמצאים בכונן המוגדר כshare למרות שמזהה תיקיות האם קשור לאבטחה של ה xp?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  22. היי יש לי חלונות חוקי PRO SP2 עם כל העידכונים כשאני רוצה לצאת ממשתמש כלשהוא או לסגור אני נדרש לעשות זאת פעמיים כדי שיבצע כאילו מישהוא חוסם את הבקשה הראשונה. מה זה יכול להיות? תודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  23. Started by STRENGTH,

התקנתי משחק ישן אחד ואז ראיתי ש WIN דורש MAC98 בשביל להפעיל את המשחק. איפה אפשר להשיג אחד כזה?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים