עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by SuBeX,

לאחרונה החל המחשב שלי , ללא התראה מוקדמת, להגיע למצב של 100% CPU USAGE. הדבר קורה בצורה אקראית, כלומר, אין דפוס עבודה מסויים שלי על המחשב שבו הבחנתי שזה קורה. יחד עם עליית ה-CPU USAGE גם טמפ' המעבד והכ. מסך שלי נוסקות להן אל-על, לכן אני לא בטוח אם זו בעיית חומרה או תוכנה :s05: הנה כמה נתונים: מערכת הפעלה: WINDOWS XP. מעבד: P4 2.8GHZ NORTHWOOD. כ. מסך: RADEON 9600XT. אני אוסיף שלאחרונה פירקתי את כל המחשב והתקנתי BIG TYPHOON לקירור המעבד ותוך כדי גם פירקתי את הכ. מסך ונתתי לו ניקוי טוב. אולי זה מסביר את הבעייה ושולח אותי בחזרה לפורום תוכנה, אך כרגע אם מישהו יכול לנסות לעזור לי פה אני אודה לו רבות. נ.ב. זה לא קשור ל-SYSTEM IDLE PROCESS. קראתי לגבי זה וזאת לא הבעייה שלי. נ.נ.…

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  2. Started by dor444,
    • 0 תגובות
    • 576 צפיות
  3. Started by assafcohen1,

התקנתי קספרסקי 7.0 שהעיף לי המון וירוסים מהמחשב. עכשיו כשאני מנסה להסיר אותו וזה מגיע ל windows installer זה נותן לי שגיאה :\ עכשיו כל מה שמשתמש באינסטולר הזה (כמו כל תוכנה בעולם) זה מציג לי שגיאה וסוגר את הישום זה שגיאת: msiExec.exe איך אני מסדר את הגיאה הזאת אני ממש מתחרפן :'( הנה צילום של המסך: http://img236.imageshack.us/img236/77/errorba2.jpg

4. Started by lordgod,

אחרי כמה זמן שאני לא נוגע במחשב המחשב עושה RESTART . שאני מגיע לשולחן עבודה יש error משהו של הווינדווס. מישהו יודע איך לתקן ?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  5. Started by benma,

יש לי WIN XP. התקנתי WIN 2003 ונוצר BOOT לשתי מערכות ההפעלה. WIN XP נמצא בכונן אחד ו WIN 2003 בכונן פיזי SLAVE. מחקתי את WIN 2003. אתחלתי את המחשב עם דיסק התקנה של WIN XP. בחרתי Repair. בחרתי 1 = מספר ברשימה של מערכות WIN המותקנות. יש רק אחת. נשאלתי לססמת ADMIN. לחצתי ENTER (לא הזנתי ססמא אי פעם). הקשתי FIXMBR. ואח"כ EXIT. המחשב אותחל. שום שינוי. עדיין מופיע אופציות ל WIN XP וגם WIN 2003. חזרתי על הנ"ל והקשתי: FIXBOOT. עדיין שום שינוי. אז איך אני יכול לאתחל את ה MBR?! תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  6. שלום,יש לי windows xp ובעת שאני עובר בין משתמש אחד לשני,למרות שאני לא מתנתק מהמשתמש הראשון,רק עובר, אחרי דקה או שתיים הוא מתנתק מהאינטרנט שהמשתמש הראשון היה מחובר,יצוין שהמשתמש השני לא מתחבר לאינטרנט ואני גם לא מעונין שהוא יתחבר. בתודה יהודה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש ויסטה למחשב HTPC שלי. אני מבין שיש שתי גירסאות מתאימות (ULTIMATE ו- PRIMIUM). ההבדל במחיר משמעותי ביותר. האם יש הבדל ביציבות של המערכות? השימוש במחשב הוא לצרכי HTPC בלבד.

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  8. Started by dudu26,

שתי שאלות: 1. במחשב החדש יש לי Samsung 250GB SATA2 ו- Maxtor 40GB IDE. המאקסטור התגלה ככונני C, D ו-E (הוא היה מחולק ממזמן) בביוס. על הסמסונג התקנתי ווינדוס וחילקתי אותו ל-3 (האותיות הבאות ברצף) בגדלים של: 15GB for XP, 35GB for Programs and the rest for storage. האם זה משנה שהווינדוס שלי מותקן על כונן G ? 2. לאחר הפיצול של ה-250GB (NTFS) גיליתי שהקבצים ב-G תופסים כ-3GB (ב"מאפיינים") אבל כתוב ב- my computer ש- Total Size - 14.6GB Free Space - 9.42GB --------------------------- לאן נעלמו יותר מ-2 ג'יגה? האם ה- pagefile כל כך גדול? או לדוגמה בכונן הגדול שנותר לאכסון (אין בו כלום כעת) כתוב שגודלו 134 ג'יגה ויש בו 133 ג'יגה פנויים (אין בו כלום!). מה קורה פה? תודה!

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  9. Started by hichcock,

היי. יש לי בעיה עם כל מיני דברים של הויסטה שקופצים לי.... כל שניה קופצות לי הודעות האם לאשר התקנה זה ושימוש זה, גם כששיניתי את השמות של הכוננים הקשיחים הוא רשם שצריך אישור של ה-administrator והקפיץ הודעה אישרתי ועשה. יש דרך לבטל את הבקשה לאישור כל חצי שניה??? אני חדש עם ויסטה.... רחמים.... תודה מראש!!!

10. Started by pincher77,

שלום לכולם. יש לי כרגע Win XP Pro ואני רוצה להתקין את הויסטה.. הבעיה שאני רוצה לפרמט רק את כונן C ועם האקס פי התרגלתי שישר אני מכניס תדיסק ויש אפשרות איזה כונן לפרמט וכל זה ועם הויסטה משום מה אין תמסך הכחול הזה... איך בעצם מגיעים לאפשרות של פרמוט רק כונן C??? ודבר שני יש כבר חבילת עברית לגירסת ה64 ביט?, ושאלה אחרונה- אם יש לי כרגע 512MB אז לא מומלץ להתקין או שאפשר להתקין תווינדוס ואז כבר לעשות שידרוג זיכרון? חייב עזרה עם כל זה חבר'ה... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  11. שאלה שבטח תישמע טיפשית פה למומחים אבל אני לא הצלחתי למצוא לה פיתרון. איך אני מגדיר שמצב החלפת המשתמשים יעלה אוט' במצב המתנה (לאחר פרק זמן מסויים).והאם אני יכול גם להגדיר לאחר כמה זמן זה יעלה. אני משתמש בויסטה אולטימט ועוד שאלה קטנטנה אם אני יכול (סליחה מראש אם זה אסור) שאני נכנס למאפיינים של המחשב אני רואה שיש שם ציון למערכת שלי,מה הציון המקסימלי ? תודה מראש ולילה טוב

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  12. Started by excellence,

טוב יש לי WINDOWS VISTA X86 והוא לא רוצה לקבל שום DRIVRS לא של הכתמסך לא של הלוח אם וגם האנטי וירוס לא עובד מה הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  13. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי ויסטה אולטימט הבעיה שכאשר עדכנתי את הדייבר של בסאונד ללוח גיגה בייט 865 הכל עבד תקין עד שניסיתי להפעיל את ה SPDIF שלי למערכת אני לא מצליח לשמוע סרטים או מוזיקה ומה שפעם היה פותח לי התוכנה של רילטק את עניין ה SPDIF להפעלה נעלם רק בקונטרול פאנל אני רואה את ה SPDIF כמופעל אך אין סאונד???

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  14. מופיע לי בסרגל כלים ליד השעון סמל של מגן אדום עם X אדום עליו כשאני פותח אותו נפתח חלון של WINDOWS SECURITY שמתריא באדום שUSER ACOUNT CONTROL בOFF בXP היתי מסמן שלא יציג לי את ההודע וזה לא היה מראה זאות שוב כאן אני לא מוצא אפשרות כזו[br]פורסם בתאריך: 23.09.2007 בשעה 11:27:35 לא משנה הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  15. Started by sheff2k1,

בתמונה המצרופת שימו לב שכמות הזיכרון הפנוי והתפוס שווה, וביחד עוברת בהרבה את כמות הזיכרון הכוללת........לא מובן לי איך זה ייתכן- או שיש כאן טעות של ווינדוס, או שיש משהו שאני לא מבין פה. מה אתם אומרים? מדובר בamd 3000 עם ג'יגה זכרון, רק אתמול התקנתי אותו. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  16. יש לי שני הארדיסיקים על המחשב, אחד IDE ואחד SATA. כאשר התקנתי מחדש את ווינדוס המחשב זיהה את ה IDE כדיסק 0 ואת ה SATA כ דיסק 1. מה שגרם לאותיות של המחיצות להתחיל מה IDE ואני רוצה שב SATA ישב מחיצה C כבר סידרתי בבוט שה SATA ראשון אבל למקרה שלא עשיתי את זה נכון אנא ספרו בדיוק איך למישהו יש רעיונות איך לסדר את זה, (רק לא לנתק את הדיסק השני בזמן התקנת הווינדוס, אני מכירה את זה כבר ולא בא לי לפתוח את המחשב אם אני לא חייבת) תודה

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  17. בויסטה יש את האפשרות "קבץ לפי" שאתה יכול ליצור קבוצות עפ"י גודל, שם וכו'... השאלה שלי היא אם יש דרך ליצור קבוצות בהתאמה אישית כלומר שאני יבחר כמה קבוצות יהיו איך יקראו להם ואיזה קובץ יהיה באיזה קבוצה?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  18. Started by DarkSight,

התקנתי ווינדוס 2000 לחבר ולאחר יום עבודה עליו המחשב קפא לחלוטין אי אפשר להזיז את העכבר והמקלדת לא מתפקדת המעלות של המחשב עומדות על 47 מעלות וזהו פנטיום 3 עם 933 מגה הרץ כאשר היה לו ווינדוס ME המחשב לא היה קופא ומאז שהתקנתי 2000 הוא התחיל לקפוא חשבתי אולי גם הבעיה נוצרה כי נסיתי להוסיף לו זיכרון והזיכרון לא היה מתאים אז אולי זה גרם לבעיה בבורד התחלתי לחשוב אולי זאת בעיה הקשורה לדרברים אבל נסיתי לאתר את החומרה המדויקת על ידי EVEREST חשוב לציין שללוח אם יש הרבה כרטיסים ON BOARD למחשב יש 128 מגה בייט זיכרון SDRAM נסיתי לשנות את הSLOT של הזיכרון ולמשך כמה שעות המחשב עבד חלק עד שחזרו הבעיות לאחר מספר שעות והוא חזר להיתקע וליפול למישהו יש רעיון מה הבעיה???? אני כבר מי…

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  19. סירטונים ברשת אני רואה בכל מיני צבעים ולא ברור, סרטים מהמחשב שאני מוריד את רמת ה-3D והצבעים אני אורה טוב! התקנתי ועידכנתי דרייברים אבל לא עזר מישהו מכיר תבעייה?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  20. בעיקרון השאלה בכותרת אני לא מתכוון לקיצור דרך רגיל אני מתכוון לכזה שבXP הייתי עושה מההגדרות של התצוגה של השולחן עבודה שמהקיצור הזה אפשר להיכנס ישר למאפייני אינטרנט תודה לעוזרים! ofeky1

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  21. שלום כרגע מותקנות אצלי גם ויסטה וגם XP על שתי מחיצות נפרדות. לפני כמה חודשים לויסטה לא הייתה גישה לתקיית הdocuments and settings של XP ולכן נכנסתי להרשאות שלה בויסטה כאן: ושיחקתי בהרשאות שם עד שלוויסטה הייתה הרשאה להכנס לתקייה. לפי דעתי דבר זה גרם לחסימת ההרשאה של documents and settings לXP ולכן שאני מפעיל את XP הוא מייד מודיע שאין גישה לdocuments and settings (וזה גם גורם לשולחן עבודה להיות ריק מאייקונים). השאלה שלי עכשיו היא-איך אני עושה שהגישה לתקייה הזאת תהיה פתוחה גם לXP וגם לוויסטה בלי שאחד יחסום את השני? ד"א-למחוק את הויסטה לא בא בחשבון...חייב להיות פתרון. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  22. הנה : [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  23. נכנסתי ל-windows update ולא מופיעה לי האפשרות לשדרג ל-SP1. הבנתי שבמצב שמותקנים במערכת דרייברים שלא תואמים ל-SP1, לא תופיע אפשרות השדרוג עד לעדכון לדרייברים המעודכנים. אין לי שום דרייברים שלא מעודכנים לגרסה האחרונה. איך אפשר לדעת איזה דרייבר הוא הבעייתי?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  24. Started by danglam,

שלום! לאחר שקיבלתי BLUE SCREEN, שלחתי ERROR REPORT והאבחנה (האוטומטית של מיקרוסופט) הייתה שלא ידוע מה בדיוק הבעיה אבל היא קשורה לאנטי-ווירוס (המליצו לבדוק שאין 2 תוכנות אנטי-ווירוס מותקנות וכו'). האם ניתן לסמוך על האבחנה הזאת או שזו יכולה להיות חארטה? תודה!

• 3 תגובות
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים