עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. בויסטה יש את האפשרות "קבץ לפי" שאתה יכול ליצור קבוצות עפ"י גודל, שם וכו'... השאלה שלי היא אם יש דרך ליצור קבוצות בהתאמה אישית כלומר שאני יבחר כמה קבוצות יהיו איך יקראו להם ואיזה קובץ יהיה באיזה קבוצה?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  2. Started by eliil1,

כשהמחשב עולה , אני לא יכול להיכנס לשום מקום עד שהוא לא פותח אחרי חצי שנה איזה אתר אינטרנט (נענע) ורק אז אני כבר יכול להמשיך לעבוד ולהיכנס לאן שאני רוצה. איך אני מבטל את זה?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  3. Started by hellyeahmofo,

עברו הרבה שנים מאז פעם אחרונה שהתקנתי במהלך ההתקנה הוא מבקש להכניס פלופי עם לייבל של windows 98 startup disk אני לא זוכר שבעבר זה התבקש אי אפשר בכלל לתת label כ"כ ארוך לפלופי [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  4. Started by kinggil,

ויסטה יפעל רק עם מעבדיי 64?

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  5. Started by PCguy,

קניתי מחשב AMD 939 3000 עם לוח neo2 platinum וצורב DVD LG ומערכת אקס פי פרו בכל אופן הינה הבעיה שאני מאתחל או מדליק את המחשב ויש CD בכונן מכל סוג שהוא{ווינדוס-משחק-או סתם של מדיה}אני מקבל הודעה במסך כחול!!!{והמחשב ניתקע} שאין כלום בכונן הוא לא עושה בעיות ועולה כרגיל מממה זה נובע? בעיה בווינדוס? כונן דפוק? תעזרו לי דחוף תודה

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  6. Started by I T Z I King,

בשעה טובה קיבלתי מחשב חדש , התקנתי מערכת הפעלה והכל רץ מעולה. שיניתי את האייקונים של שתי תיקיות במחשב ומאז כמעט כל האייקונים שיש ב "לוח בקרה" נעלמו לי. חשבתי על זה שאולי הקובץ שמכיל את האייקונים (נדמה לי shell32.dll) נפגע אבל לא הייתה לי אפשרות להחליף אותו כי המערכת תמיד עושה בו שימוש. יש לכם רעיון איך לפתור את זה? צרפתי תמונה להמחשת הבעיה. תודה! עריכה: הבעיה נפתרה בעזרת TweakUI [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  7. Started by gigi,

שלום איך אני מקליט חצי שיר מהווינאמפ? זאת אומרת אני רוצה לקצר שיר רגיל ואחר כך לשמור אותו... האם יש דרך לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  8. אחרי שאני מוחק אותם הם חוזרים לתקייה ושאני מנסה למחוק שוב זה אומר לי שהקובץ בשימוש ואי אפשר למחוק מה שכן בדקתי אחרי שאני מאתחל את המחשב אני יכול למחוק אותם, ושוב אם אני רוצה למחוק קבצים אחרים הוא לא נותן לי ושוב אותו סרט... מה לעשות תודה..

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  9. שלום לכולם יש לי בכונן C את xp ואני רוצה להתקין וינדוס ויסטה בכונן D שיהיה לי אפשרות בחירה איזה וינדוס לעלות מתי שאני מדליק את המחשב ... אז עכשיו אני צריך להתקין את הויסטה דרך הוינדוס xp או דרך הBOOT שיהיה לי אפשרות בחירה?? אני חייב לציין שאני לא רוצה לפרמט את כונן D ......

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  10. Started by liloli,

אהלן אנשים. קיימת אצלי תוכנת הפעלה מסוג ווינדוס XP SP2 באנגלית, ובכניסה הוא מבקש סיסמת משתמש, מסתבר שישנם שני משתמים רשומים אחד הוא ADMINISTRATOR והשני הוא אני עם הרשאות של מנהל (בדיוק כמו ה-administrator) שאלתי היא האם ניתן לאחד בין המשתמשים הפעילים ולבטל את בקשת הסיסמא בכניסה? או שצריך למחוק אחד מהם (עדיפות למחוק את ה-administrator ולא את שלי) ולבטל את הסיסמא בכניסה? כיצד מבטלים את הסיסמא בכניסה?? תודה. לירן

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  11. Started by mazoneli,

אני מקבל את ההודעה המצ"ב תוך ניסיונות כיבוי, מה היא אומרת ?. כל האפליקציות סגורות

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  12. Started by BABA_Z_Z,

כל פעם כשלוחצים דרך התחל כיבוי ->כיבוי המחשב מבצע RESET תודה מראש

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  13. שלום לכולם .... האייקונים של הוויסטה מעצבנים אותי ורציתי לחזור לאייקונים של XP הקטנים הפשוטים האלה אז מצאתי אפשרות בFOLDER OPTIONS SHOW AS ICONS NEVER THUMBLAR משהו כזה ואז זה עושה לי אותם את האייקונים כמו שרציתי אבל התמונות לא מצוגות ! אני צריך לפתוח תמונה תמונה כדי שיציג לי הנה 2 תמונות דוגמא : [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  14. סתם לצורך הידע התקנתי היום ויסטה הכל טוב ויפה ויש לי עכשיו 2 מערכות הפעלה של אקס פי אחת מפוצצת וירוסים השניה חטפה תבעיה (היא תקינה) קיצר אחרי ההתקנה הכל טוב ויפה חזרתי לXP כדי לגבות דרייברים וכ'ו פתאום אני מגלה שאני לוחץ נגיד על קרייסיס הוא מחפש לי תקובץ הפעלה שלו ואני לא רואה אותו בתקיה שהוא אמור להיות וכל שאר המשחקים ישנם אבל אני לא מצליח לפתוח קבצי MP3 עם וינמאפ אני זוכר שיש איזה כלי שמסיר את הוירוס הזה או ש..?[br]פורסם בתאריך: 14.03.2008 בשעה 17:53:14 טוב הצלחתי לשחזר חלק מהדברים על יד כניסה ממצב בטוח אבל עדין נעלמו חלק תודה בכל זאת

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  15. Started by אסף_ב,

שלום התקנתי ווינדוס חדש על המחשב לאחר שהלך לי ההארדיסק.. והוינדוס הזה עושה לי בעיות מוזרות.. יש קבצים (כמו הקונטר סטרייק ומירנדה 3) שמתי שאני מנסה לפתוח אותם הם פשוט לא נפתחים.. בתהליכים רשום את התהליך של אותו קובץ אבל אני יכול ללחוץ גם 10 פעמים על הקיצור דרך ושום דבר לא יקרה.. למישהו יש פתרון לזה? תודה

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  16. יש לי מערכת הפעלה XP PRO בנייד,ויש לי בעייה אחרי שאני חוזר ממצב שינה או המתנה,המסך נתקע,הסמן של העכבר לא זז והוא לא חוזר למצב הרגיל. ניסיתי להסיר התקנים ולהחזיר וזה לא פותר את הבעייה. יש למישהו רעיון?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  17. לפני שמדפיסים ב XP, הוא נותן preview של התמונה (עם יתר התמונות\מסמכים שהדפסתי בעבר... אלו שצריך לסמן ב V), מאיפה מוחקים את כל התמונות האלו?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  18. Started by momi2004,

יש לי מחשב נייד ישן שאין לו אפשרות לכונן תקליטורים או דיסקטים. יש אפשרות לחיבור רשת או ל USB KEY. אין אפשרות לאתחל מה USB KEY. במחשב יש שתי מחיצות, אחת עם XP. אני מעוניין להתקין בשנייה 2000. איך אפשר לעשות זאת? יש צורך להפעיל את המחשב בדוס ואז להריץ את ההתקנה של 2000, ואני לא מצליח למצוא דרך שתאפשר לי לעשות זאת. כמובן שההתקנה של XP צריכה להשאר. במקרה הגרוע ביותר צריך להדפק האתחול שלה אחרי ההתקנה של ה 2000, אבל זה ניתן לתיקון. כל רעיון יתקבל בברכה.

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  19. יש לי במחשב ווינדוס 2000 ואני צריך להחליפו לווינדוס 98 בגלל הדוס.אמרו לי כי העלאת מערכת הפעלה דרך סי.די.חיצוני היא שונה,מישהו יכול להסביר לי במה מדובר?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  20. Started by easyuri,

היה לי וירוס על המחשב שמחק לי את התהליך WINLOGON.EXE אז החלטתי לפרמט את המחשב הכנסתי את הדיסק של XP והופיע הודאה שהיא אפשר להתקין כיוון שאין דרייברים לכונן הקשיח האם יש משהו שפיספסתי?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  21. Started by yair35,

יש לי דיסק xp ואני רוצה הוא יעלה דרך הבוט אבל כנראה שאין בדיסק בוט האים יש איזה קובץ או משהו כדאי להפוך תדיסק הקיים שיהיה דיסק שעולה דרך הבוט נ.ב שיניתי את הגדרות בביוס שיעלה מהסידי למי ששואל ותודה על העזרה שתגיע

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  22. Started by -Stolen,

או קיי אני עוד מעט קונה מחשב חדש אז יש לי כמה שאלות.. א.עכשיו יש לי במחשב הישן windows home edition מה ההבדל בינו לבין ה-pro ? ב. אם אני יתקין את ה-home שיש לי כבר במחשב אחד על המחשב השני, אני לא יוכל לעשות איתו עידכיונים כי יש אותו על מחשב אחר? תודה למי שעוזר

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  23. היי, מותקנים אצלי על המחשב שתי מערכות , XP הרגיל וXP 64, הייתה לי שגיאה חמורה עם קובץ הREG במערכת של הXP הרגיל והיא לא עולה יותר, נתקעת באמצע, למזלי ממש לפני השגיאה עשיתי נקודת שמירה בSystem Restore, אז אני מעוניין לדעת לאיפה הSystem Restore שומר את כול הניתונים כדי שאני אוכל, בעזרת המערכת השניה שעדין עובדת, ליבא את קובץ הREG השמור ולהחליפו עם הקובץ המקולקל. תודה מראש לעוזרם.

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  24. שלום כרגע מותקנות אצלי גם ויסטה וגם XP על שתי מחיצות נפרדות. לפני כמה חודשים לויסטה לא הייתה גישה לתקיית הdocuments and settings של XP ולכן נכנסתי להרשאות שלה בויסטה כאן: ושיחקתי בהרשאות שם עד שלוויסטה הייתה הרשאה להכנס לתקייה. לפי דעתי דבר זה גרם לחסימת ההרשאה של documents and settings לXP ולכן שאני מפעיל את XP הוא מייד מודיע שאין גישה לdocuments and settings (וזה גם גורם לשולחן עבודה להיות ריק מאייקונים). השאלה שלי עכשיו היא-איך אני עושה שהגישה לתקייה הזאת תהיה פתוחה גם לXP וגם לוויסטה בלי שאחד יחסום את השני? ד"א-למחוק את הויסטה לא בא בחשבון...חייב להיות פתרון. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 535 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.