Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אחרי שאני מוחק אותם הם חוזרים לתקייה ושאני מנסה למחוק שוב זה אומר לי שהקובץ בשימוש ואי אפשר למחוק מה שכן בדקתי אחרי שאני מאתחל את המחשב אני יכול למחוק אותם, ושוב אם אני רוצה למחוק קבצים אחרים הוא לא נותן לי ושוב אותו סרט... מה לעשות תודה..
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אז ככה ,אחרי כל פעם שאני קורא לחברים שיפרמטו לי תמחשב .. אני רוצה ללמוד לבד איך לפרמט מחשב .. מישהו יכול להסביר לי איך אתם התחלתם לפרמט לבד? תנו טיפים דרכים ? מאמרים שקל להבין אותם לזכור אותם ...אשמח לעזרה ..
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
היי יש לי ווינדוס XP וכשאני מעלה את המחשב הוא מעלה לי מסך שחור עם אפשרויות של LAST GOOD CONFIGURATION NORMAL BOOT SAFE MODE ניסית להיכנס לנורמל מוד אבל הוא עושה כאילו הוא טוען את ה-XP ובשלב של ה- מסך הכחול של הברוכים הבאים הוא עושה מסך שחור ולא מגיב ניסיתי לעשות גם את ה-LAST GOOD CONFIGURATION וזה עושה את אותו דבר רק ה-SAFE MODE עולה איך אני מתקן את הבעיה כדי שיעלה לי הווינדוס תודה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מה ההבדל בין האקספי? מה זאת אומרת Server Enterprise? יש כל מיני גרסאות (כמו סארוויס פאק 2 בווינדוס) או שביינתיים רק אחת? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לאחר שתי דקות שמערכת ההפעלה עולה, עולה לי מסך אזהרה כחול שבו רשום : driver irql not less or equal עקב כך איני יכול להשתמש במחשב יותר משתי דקות. ידוע לי שיש לי תולעת מסוג BAGEL אותה כמעט ניקיתי לחלוטין והיא משפיעה על מחשבי אך מסך זה התחיל לעלות רק לאחר כמה ימים של הדבקות לכן איני בטוח שזה כתוצאה מתולעת. האם למישהו יש ידע מה האזהרה אומרת?? האם זה קשור לתולעת??
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP באנגלית, ואני רוצה להפוך אותו לעברית בעזרת Windows XP Multilingual Interface Pack אבל בפועל, חוץ מלהפוך את ה "START" ל "התחל", החבילה הזאת לא שינתה שום דבר... עדיין כל התפריטים באנגלית.... איך אפשר לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
היי חבר'ס אני מחפש את הפאטץ שפותח את הפורטים ב- TCP בויסטה ULTIMATE
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אז ככה...אני רוצה לשנות את העיצוב של הסידבר עצמו שיראה ככה: כאילו אתם מבינים את ההבדל...שיש חצי שקיפות כזאת...ולא כמו עכשיו שיש לי מלבן שחור...
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שאלה שבטח תישמע טיפשית פה למומחים אבל אני לא הצלחתי למצוא לה פיתרון. איך אני מגדיר שמצב החלפת המשתמשים יעלה אוט' במצב המתנה (לאחר פרק זמן מסויים).והאם אני יכול גם להגדיר לאחר כמה זמן זה יעלה. אני משתמש בויסטה אולטימט ועוד שאלה קטנטנה אם אני יכול (סליחה מראש אם זה אסור) שאני נכנס למאפיינים של המחשב אני רואה שיש שם ציון למערכת שלי,מה הציון המקסימלי ? תודה מראש ולילה טוב
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
-
לפני שמדפיסים ב XP, הוא נותן preview של התמונה (עם יתר התמונות\מסמכים שהדפסתי בעבר... אלו שצריך לסמן ב V), מאיפה מוחקים את כל התמונות האלו?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום אנשים אני חייב עזרה רצינית ! דוד שלי רוצה שאני יפרמט לו את המחשב .. יש דיסק של WIN XP PRO + SP2 וכל זה .. אני מסודר מבחינת זה הבעיה שאין לי מושג איך מתעסקים שם בביוס .. צריך איזה מדריך או הסבר בקצרה מה אני עושה שם בביוס והכל ואיך מגדירים משהו עם הכונן דיסקטים קיצור אתם מבינים כבר .. בתחילה מתעסקים קודם כל בביוס מגדירים הכל שם - על זה אני צריך הסברים מה צריך לעשות שם ! אחרי זה כבר זה לא בעיה אני מאמין תודה למי שיעזור זה ממש דחוף ! !
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן שאין לו אפשרות לכונן תקליטורים או דיסקטים. יש אפשרות לחיבור רשת או ל USB KEY. אין אפשרות לאתחל מה USB KEY. במחשב יש שתי מחיצות, אחת עם XP. אני מעוניין להתקין בשנייה 2000. איך אפשר לעשות זאת? יש צורך להפעיל את המחשב בדוס ואז להריץ את ההתקנה של 2000, ואני לא מצליח למצוא דרך שתאפשר לי לעשות זאת. כמובן שההתקנה של XP צריכה להשאר. במקרה הגרוע ביותר צריך להדפק האתחול שלה אחרי ההתקנה של ה 2000, אבל זה ניתן לתיקון. כל רעיון יתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב השבוע עם הכרטיס הגרפי המוזכר בכותרת, מעבד E6750 ושני ג'יגה זיכרון. התקנתי עליו חלונות Vista Home PREMIUM. אני יודע שבגירסה הזו יש את הממשק Aero. אבל הוא לא מופיע לי ברשימת ה - Themes. מחיפושיי בגוגל עולה, שאם הממשק הזה לא מופיע ברשימה, זה אומר שהכרטיס הגרפי לא תומך בו. אבל איך זה ייתכן??? הרי זה כרטיס חדש מאד ועדכנתי את הדרייברים לאחרונים! אה, כן ועל הקופסא רשום "Certified for Windows Vista" למישהו יש הסבר/פתרון?
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
הוא מציג לי חלון ב shut down, אני רוצה לבטל אותו ולא יכול בגלל זה
-
- 5 תגובות
- 551 צפיות
-
-
עברו הרבה שנים מאז פעם אחרונה שהתקנתי במהלך ההתקנה הוא מבקש להכניס פלופי עם לייבל של windows 98 startup disk אני לא זוכר שבעבר זה התבקש אי אפשר בכלל לתת label כ"כ ארוך לפלופי [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום כרגע מותקנות אצלי גם ויסטה וגם XP על שתי מחיצות נפרדות. לפני כמה חודשים לויסטה לא הייתה גישה לתקיית הdocuments and settings של XP ולכן נכנסתי להרשאות שלה בויסטה כאן: ושיחקתי בהרשאות שם עד שלוויסטה הייתה הרשאה להכנס לתקייה. לפי דעתי דבר זה גרם לחסימת ההרשאה של documents and settings לXP ולכן שאני מפעיל את XP הוא מייד מודיע שאין גישה לdocuments and settings (וזה גם גורם לשולחן עבודה להיות ריק מאייקונים). השאלה שלי עכשיו היא-איך אני עושה שהגישה לתקייה הזאת תהיה פתוחה גם לXP וגם לוויסטה בלי שאחד יחסום את השני? ד"א-למחוק את הויסטה לא בא בחשבון...חייב להיות פתרון. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
במחשב שלי רשומה 2 חלונות XP2 אנגלית ואני רציתי למחוק XP למרות שיש לי עוד אחד .. אז איך מוחקים את חלונות XP2 השני למרות שיש לי .. משו יודע?? תביאו תגובות ..תוד ה
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
גם כאשר אני לוחץ START וגם בMY DOCUMENTS.. איך אני משחזר את התמונה? תודה
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי מחשב חדש , התקנתי מערכת הפעלה והכל רץ מעולה. שיניתי את האייקונים של שתי תיקיות במחשב ומאז כמעט כל האייקונים שיש ב "לוח בקרה" נעלמו לי. חשבתי על זה שאולי הקובץ שמכיל את האייקונים (נדמה לי shell32.dll) נפגע אבל לא הייתה לי אפשרות להחליף אותו כי המערכת תמיד עושה בו שימוש. יש לכם רעיון איך לפתור את זה? צרפתי תמונה להמחשת הבעיה. תודה! עריכה: הבעיה נפתרה בעזרת TweakUI [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
-
(אמנם זאת שאלה לפורום בנושא אופיס, אבל מכיוון שאין.. אני מקווה שאתם מבינים)
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אהלן אנשים. קיימת אצלי תוכנת הפעלה מסוג ווינדוס XP SP2 באנגלית, ובכניסה הוא מבקש סיסמת משתמש, מסתבר שישנם שני משתמים רשומים אחד הוא ADMINISTRATOR והשני הוא אני עם הרשאות של מנהל (בדיוק כמו ה-administrator) שאלתי היא האם ניתן לאחד בין המשתמשים הפעילים ולבטל את בקשת הסיסמא בכניסה? או שצריך למחוק אחד מהם (עדיפות למחוק את ה-administrator ולא את שלי) ולבטל את הסיסמא בכניסה? כיצד מבטלים את הסיסמא בכניסה?? תודה. לירן
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
הכוונה שלי היא לכל מיני קישורים שמופיעים בתוך טקסטים ואז ששמים עליהם את הסמן נפתחת תיבה קטנה. איך מבטלים את זה?
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי וינדוס אקספי, ופתאום הוא הפסיק לזהות התקני USB מסויימים שכן עובדים על מחשבים אחרים כגון: IPOD מצלמה.. ניסיתי לחבר גם לפורטים אחרים אבל שום דבר לא עוזר. מישהו יודכ\ע איך לסדר את זה???
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-