Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, רכשתי מחשב חדש והיום הוא הגיע, חיברתי והכל, התחלתי להתקין את הווינדוס XP והבעיה שבגלל שזה מחשב חדש, הוא אומר שהוא לא יכול לבצע את ה"שדרוג" שהוא אמור לבצע כי אין לי מערכת הפעלה ישנה יותר כגון ווינדוס 95 \ 98 ... ולכן הוא לא נותן לי להתקין... אז חשבתי אולי להוריד ווינדוס 95 \ 98 או משהו אחר ופשוט להתקין אותה על המחשב החדש, ואז להתקין את הווינדוס... אולי יש דרך אחרת? או אם אני צודק אפשר בבקשה הורדה?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להתקין את המשחק או את הDIRECTX9C שיש על הדיסק אני מקבל שגיאה שלא מאפשרת לי להתקין: מישהו יכול לעזור לי? אגב יש לי windows xp sp2 [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
התקנתי WINDOWS חדש ומשום מה הפונטים בחדשים בכל הWINDOWS לא נראים טוב. איך משנים אותם?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום כרגע מותקנות אצלי גם ויסטה וגם XP על שתי מחיצות נפרדות. לפני כמה חודשים לויסטה לא הייתה גישה לתקיית הdocuments and settings של XP ולכן נכנסתי להרשאות שלה בויסטה כאן: ושיחקתי בהרשאות שם עד שלוויסטה הייתה הרשאה להכנס לתקייה. לפי דעתי דבר זה גרם לחסימת ההרשאה של documents and settings לXP ולכן שאני מפעיל את XP הוא מייד מודיע שאין גישה לdocuments and settings (וזה גם גורם לשולחן עבודה להיות ריק מאייקונים). השאלה שלי עכשיו היא-איך אני עושה שהגישה לתקייה הזאת תהיה פתוחה גם לXP וגם לוויסטה בלי שאחד יחסום את השני? ד"א-למחוק את הויסטה לא בא בחשבון...חייב להיות פתרון. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום ושבת שלום! חבר סיפר לי שבעצם החבילה השלישית של XP אחת המטרות היא שימוש במעבד הנוסף של CORE 2 DUO כאילו שעד עכשיו המערכת הפעלה לא יודעת מה זה מעבד כפול ועובד כאילו יש מעבד אחד ולאחר ההתקנה של החבילה השלישית של XP המערכת תכיר במעבד הנוסף והמחשב יהיה יותר מהיר כי היא תזהה שבעצם יש שני מעבדים האם זה נכון?,כדאי להתקין אותה? תודה רבה ליאור
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
במחשב שלי רשומה 2 חלונות XP2 אנגלית ואני רציתי למחוק XP למרות שיש לי עוד אחד .. אז איך מוחקים את חלונות XP2 השני למרות שיש לי .. משו יודע?? תביאו תגובות ..תוד ה
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
כמה גיגה צריך כדי שויסטה תרוץ טוב ויסטה אולטימיט ואני מתכוון להתקין רק ווינדוס בלי תוכונות בלי כלום כמה צריך כדי שזנ יעבוד חלק תודה
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני פירמטתי את המחשב שלשום, ועכשיו שאני נכנס לכתבות עם תמונות, לפעמים אני לא רואה את התמונה אלא ריבוע לבן עם איקס אדום קטן בצד למעלה. גם ניסיתי להכנס לכספת וראיתי בראש בראש גם אותו דבר, ורשום שאם לא רואים את הסמל של הכספת אז צריך להוריד פלאש. הורדתי פלאש והתקנתי ושום דבר לא השתנה. מישהו יודע מה צריך לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
התקנתי IIS והכל טוב ויפה... עכשיו אחרי כמה חודשים הוא עושה כמה בעיות: 1. אני לא יכול ליצור אובייקט FSO. השגיאה שאני מקבל היא: invalid class string
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום..... רציתי לשאול האם מישהו יודע אם יש כבר ממשק עברי לגירסאת ה64BIT....
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
הכוונה שלי היא לכל מיני קישורים שמופיעים בתוך טקסטים ואז ששמים עליהם את הסמן נפתחת תיבה קטנה. איך מבטלים את זה?
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום ! איך אני קובע אפשרות שכל מסמך שאדפיס בסוף המסמך יהיה כתוב היכן הוא קיים על המחשב ? לתשובתכם אודה !
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם.. תאמת שלא ידעתי בדיוק איפה לשים את הת'ראד אבל החלטתי לבסוף לשים אותו פה.. אז ככה הווינדוס שלי ווינדוס הום חבילת שרות 1 לא מזמן פורמט עובד חלק רץ מצויין כל הזמן נסרק עם אנטיוירוסים ואנטיספייוורים והכל תקין וטוב.. אבל יש לי בעיה עם משחקים לא משנה איזה גם לא כבדים... אחרי שאני מפעיל תמחשב ונכנס אליהם הם רצים מצויין אבל לפעמים אחרי הרבה זמן שהמחשב יכול להיות אפילו סתם על idle אני נכנס ויש מלא תקיעות וזה קורה לי במלא משחקים המפרט שלי אגב - amd 1800+ ati r9600xt 512 sam קיצוור המערכת יכולה להחזיק משחקים ואני לא מדבר איתכם פה על שיא הטכנולוגיה וכמעט כל מחשק שאני מריץ עובד מצויין אבל אחרי זמן מה במחשב פשוט יש המון תקיעות ואז אני עושה ריסטרט והכל מסתדר.. זה איזה בעיה …
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שאלה שבטח תישמע טיפשית פה למומחים אבל אני לא הצלחתי למצוא לה פיתרון. איך אני מגדיר שמצב החלפת המשתמשים יעלה אוט' במצב המתנה (לאחר פרק זמן מסויים).והאם אני יכול גם להגדיר לאחר כמה זמן זה יעלה. אני משתמש בויסטה אולטימט ועוד שאלה קטנטנה אם אני יכול (סליחה מראש אם זה אסור) שאני נכנס למאפיינים של המחשב אני רואה שיש שם ציון למערכת שלי,מה הציון המקסימלי ? תודה מראש ולילה טוב
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
לפני שמדפיסים ב XP, הוא נותן preview של התמונה (עם יתר התמונות\מסמכים שהדפסתי בעבר... אלו שצריך לסמן ב V), מאיפה מוחקים את כל התמונות האלו?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
קניתי כרטיס 8800GT ואני רוצה לנצל את הDX10, ולשחק בהרבה משחקים חדשים וגם ישנים יותר (אובליביון, MTW 2) , איזו גירסאת ויסטה עליי להתקין כדי להנות מהביצועים הטובים ביותר, לא אכפת לי ממראה מערכת ההפעלה, גאדג'טים בפנים ושטויות כאלה, על מנת לקבל את הביצועים והמהירויות הגבוהות ביותר האם עליי להתקין X64, X86 ? ואיזו גירסא מהגירסאות שמייקרוסופט שיווקה, אולטימייט? הום? הום פרמיום? תודה.
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
בתמונה המצרופת שימו לב שכמות הזיכרון הפנוי והתפוס שווה, וביחד עוברת בהרבה את כמות הזיכרון הכוללת........לא מובן לי איך זה ייתכן- או שיש כאן טעות של ווינדוס, או שיש משהו שאני לא מבין פה. מה אתם אומרים? מדובר בamd 3000 עם ג'יגה זכרון, רק אתמול התקנתי אותו. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
בויסטה יש את האפשרות "קבץ לפי" שאתה יכול ליצור קבוצות עפ"י גודל, שם וכו'... השאלה שלי היא אם יש דרך ליצור קבוצות בהתאמה אישית כלומר שאני יבחר כמה קבוצות יהיו איך יקראו להם ואיזה קובץ יהיה באיזה קבוצה?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום. שאני מעתיק קובץ מכונן ה- DVD שלי ל- HD המתשב מאתחל את עצמו לאחר שהוא מראה לי מסך כחול לשנייה. אני מצרף קובץ MiniDump. אודה לכם על פענוחו. (יש לשנות את הסיומת TXT ל- DMP) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
-
שלום איך אני מקליט חצי שיר מהווינאמפ? זאת אומרת אני רוצה לקצר שיר רגיל ואחר כך לשמור אותו... האם יש דרך לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
אחרי שאני מוחק אותם הם חוזרים לתקייה ושאני מנסה למחוק שוב זה אומר לי שהקובץ בשימוש ואי אפשר למחוק מה שכן בדקתי אחרי שאני מאתחל את המחשב אני יכול למחוק אותם, ושוב אם אני רוצה למחוק קבצים אחרים הוא לא נותן לי ושוב אותו סרט... מה לעשות תודה..
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
היי יש לי ווינדוס XP וכשאני מעלה את המחשב הוא מעלה לי מסך שחור עם אפשרויות של LAST GOOD CONFIGURATION NORMAL BOOT SAFE MODE ניסית להיכנס לנורמל מוד אבל הוא עושה כאילו הוא טוען את ה-XP ובשלב של ה- מסך הכחול של הברוכים הבאים הוא עושה מסך שחור ולא מגיב ניסיתי לעשות גם את ה-LAST GOOD CONFIGURATION וזה עושה את אותו דבר רק ה-SAFE MODE עולה איך אני מתקן את הבעיה כדי שיעלה לי הווינדוס תודה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה המצ"ב תוך ניסיונות כיבוי, מה היא אומרת ?. כל האפליקציות סגורות
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
ורק אחרי כמה שניות מעלה תתמונה (זה עם התוכנה לצפיית תמונות של הווינדוס XP) למה זה ככה? זה רק לאחרונה קרה
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-