עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by SMAZ,

זאת אומרת שתוכנות איטרנט והכול לוקח הרבה מאוד זמן ובאמצע התהליך הוא נתקע מדיי פעם אז כחה יש לי שתי מחשבים: אחד נייד אם XP והשני נייח אם ויסטה לפני כמה זמן אני מצאתי פה באתר מישהו שעשה כתבה ב2007 על ניקיון מחשב ואם הרבה תמונות אבל מחקו אותו :-\ :'( אבל אני לא מוצא את הלינק וגם התגובה הראשונה לאותו נושא נראה לי איזה מנהל כתב שזה כללי ולא המקסימום שאפשר לנקיון מה שהוא כזה אז בקיצר לנושא מישהו יכול להגיד לי מה אני צריך לעשות כדאי שהWIN יפעל בשתי המחשבים מהר ?

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  2. מחשב חדש,הגדרתי שתי מחיצות (כרגיל,יש לציין) ב-C מערכת ההפעלה והכל בסדר. ב-D,כשאני לוחץ פעמיים כדי לפתוח,זה פותח לי כשעץ התיקיות בצד. אם אני לוחץ מקש ימיני ואז Open זה פותח לי רגיל. מזה,ואיך אני מבטל את זה? כמובן שנסיתי לסגור ולפתוח מחדש וכו' ולא עוזר

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  3. Started by shacharoren,

אהלן, אם אני מתקין שתי מערכות הפעלה על מערך RAID אחד, לצורך העיניין XP 64 ביט וויסטה 64 ביט, האם שתי מערכות ההפעלה צורכות משאבים מהמחשב בו זמנית? כלומר מעבד וזכרון? או שרק זו שאני עובד איתה בו ברגע? תודה.

• 7 תגובות
    • 589 צפיות
  4. אוקי. אני צריך מערכת DOS (ממש מערכת הפעלה של DOS!) ומערכת של XP על אותו מחשב. מה שאני יודע עד עכשיו: יש צורך ב- 2 מחיצות. יש צורך להתקין קודם את המערכת הישנה יותר ואז את החדשה. (כלומר קודם DOS ואז XP) השאלות שלי: 1. מאיפה ניתן להשיג DOS 6.22? 2. האם ניתן להתקין רק את ה- DOS מ- 98? אשמח לתשובות.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by NIVTAL,

בכללי היה לי על המחשב כבר WINDOWS 7 בכונן קשיח א' אבל התקנתי עוד פעם על המחשב רק עם כונן קשיח ב' שונה והוצאתי את אותו כונן ושמתי במחשב אחר, עכשיו והוא מראה לי לפני הפעלת ה-WINDOWS שני מערכות הפעלה ששתיהן עם שם Windows 7 עכשיו רציתי למחוק את ההיא שלא עובדת שהותקנה על הכונן הקשיח ב' ואני לא רוצה לפרמט מהכונן הקשיח ההוא.. תודה על העזרה, ניב.

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  6. יש לי מחשב ובו שתי מע' הפעלה, הבנתי שזה לא כ"כ מומלץ. מערכת XP ומערכת ווינדוס 2000. קיבלתי את המחשב עם מערכת ווינדוס 2000 והתקנתי עליו XP, בנוסף ל-2000, באי ברירה. הבעיה היא שאיני יכול לפרמט דרך דיסק אתחול מכיוון שה-BIOS אינו תומך בתקני אתחול, לכן אני חייב להפעיל את דיסק של מערכת ה-XP דרך ווינדוס 2000 - דבר היוצר קבצים זמניים (לשם התקנת ה-XP) בווינדוס 2000 הנוכחי ולא מאפשר את מחיקתו. מה לעשות? איני רוצה שתי מערכות הפעלה.[br]פורסם בתאריך: 27.07.2007 בשעה 18:46:01 מצטער על התגובה הנוספת אבל בטעות על הכפתור "ליידע" ולחצתי אישור והיה כתוב שזה לא יאפשר תגובה ולא שמתי לב..

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  7. Started by idang,

יש לי מחשב אחד ( מארז ) ויש לי שני דיסקים קשיחים שבכל אחד מהם ישנה מערכת הפעלה משלה. אני רוצה לחבר את שני הדיסקים למחשב ובמהלך האיתחול אני אסמן לו איזה מערכת הפעלה להפעיל ... ישנה אפשרות כזאת ? ? ?

8. שני דיסקים, אחד 80 ג'יגה והשני 500 ג'יגה. אני רוצה להתקין WIN XP PRO על שניהם כדי ליצור הפרדה מוחלטת בין שתי מערכת ההפעלה. את ה-80 משאיר כפי שהוא ואת ה-500 מחלק לשניים 80 והיתרה לאחסון סרטים שירים וכו. מה עלי לעשות כדי שלא יהיו בעיות? להתקין מערכת הפעלה בשניהם כשבכל פעם דיסק אחד יהיה מחובר? אם כן, איך יווצר תפריט איתחול המאפשר לי לבחור עם איזו מערכת הפעלה להתחיל? להתקין כששני הדיסקים מחוברים ובהתקנה של השני ההתקנה תזהה שישנה מערכת הפעלה נוספת, ותיצור תפריט איתחול? בקיצור, מהי הדרך הטובה ביותר להתקין וגם לקבל באופן אוטומטי תפריט איתחול שבו יתאפשר לי לבחור עם איזו מערכת הפעלה לעבוד? אגב, אני רוצה שברירת המחדל תהיה המערכת ההפעלה שתותקן על ה-500 ג'יגה, בתפריט אתחול בדרך כלל מ…

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  9. Started by zohar678,

יש לי דיסק קשיח המחובר כרגע על ידי חיבור SATA למחשב. ברצוני להוסיף עוד דיסק קשיח ישן שיחובר עם חיבור של IDE (יש לי במחשב את שתי סוגי החיבורים). בשתי הכוננים תהיה מערכת הפעלה של XP. השאלות שלי הם כאלו: האם בהדלקת המחשב אני יקבל הודעה שבה יהיה עלי לבחור עם איזה מערכת הפעלה לעבוד? אחת לשבועיים אני ירצה לפרמט ולהתקין את מערכת ההפעלה שנמצאת בכונן עם חיבור ה IDE וזאת על מנת לקבל שבועיים ניסיון חינם נוספים לתוכנה מסויימת. אני מגדיר למחשב בביוס שיעשה לי בוט מהסידי, אבל איך אני מגדיר לו שאני רוצה את הפירמוט וההתקנה של מערכת ההפעלה שנמצאת בכונן של ה IDE ולא של ה SATA?

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  10. Started by Cynicoren,

שלום, יש לי מחשב עם WIN7 32 Bit שמסיבות שונות אינני יכול לפרמט. האם אני יכול להתקין WIN 7 64 Bit על כונן אחר (נניח SSD) ולבחור מתי להריץ כל אחת ממערכות ההפעלה? תודה

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. חבר שלי התקין לי חלונות 7 על המחשב נייד של DELL והכל הלך בסדר גמור,כל הדרייברים הכל! אחרי זה ביקשתי ממנו שיעשה לי שלושה מחיצות במחשב,בקיצור הוא הישתמש בתוכנה partition magic שלבסוף חילוק המחיצות במחשב נכשל. כתוצאה מכך נדפקה המערכת והייתי צריך להתקין אותה שוב. עכשיו יש לי חלונות 7 על המחשב אחרי שהתקנתי אותה שוב,אבל יש לי בעיה: כל פעם שעולה המחשב,בדוס הוא שואל אותי איזה מערכת הפעלה להריץ ורשום פעמיים: windows 7 windows 7 דבר נוסף שמחזק את הדעה שלי זה שבשני הכוננים גם C וגם D ראיתי שמותקנת מערכת ההפעלה windows 7. - השאלה שלי היא איך אני יכול למחוק אחת מהם ?,או שאם אין אפשרות אז איך למחוק את שניהם ולהתקין שוב הכל מחדש.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אם יש לי XP על כונן C, VISTA על כונן D, ותוכנות שמותקנות דרך הXP על כונן E יש איזשהי אפשרות שהתוכנות יעבדו גם על הVISTA מבלי שיתפסו לי מקום כפול

13. במחשב של אמא שלי מותקנות שתי מערכות הפעלה, הראשונה WinXP Pro והשנייה WinXP Home, וברצוני למחוק את הPro. כיצד עושים זאת?

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  14. 1) ה windows במחשב שלי נדפק והתקנתי בנוסף אליו עוד windows שכמובן עולה ב windows הישן היה microsoft outlook איך אפשר למצוא את ה emailים שהיו בו? היכן נמצא ה storage folder של microsoft oulook 2)כאשר אני מפעיל את המחשב אני מקבל תפריט ובו אני יכול לבחור בין ה windows הישן לחדש איך אני יכול למחוק / לשנות שם וכו'?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  15. Started by RobiNooB,

בתמונה...היה לי קודם (אין לי מושג למה ולאן זה נעלם) לשונית גם של SECURITIY ככה שיכלתי לנעול תקיה מסויימת א.איך אני מחזיר את זה ? ב. בזמנו עשיתי מן אפשרות ב WINDOWS שע"י מקש ה WINDOWS+L המחשב היה ננעל ...איך אפשר להחזיר את זה ? תודה ! ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  16. Started by predator_008,

שאלה ראשונה יש לי לפטופ חדש מעבד intel core 2 due T5450 עם 2GB DDR667 וכרטיס מסך 8400G, איזה WIN אתם ממליצים להתקין? ועוד שאלה קצת לכיוון אחר... WIN XP PRO 32BIT יש תמיכה בריבוי ליבות וניצול של זה? זיהוי אני יודע שיש אבל השאלה אם המע' הפעלה תדע לנצל זאת? תודה לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  17. 1)איפה נכנסים למה שהיה בxp "הפעלה"-שאפשר לרשום שם פעולות וכו'? 2)אני מנסה להיכנס לחשבון של הפלאפון שלי באתר של פלאפון..והמסנן של האינטרנט לא נותן לי להיכנס! וניסיתי לסגור אותו! וזה פשוט לא נותן לי...מה לעשות? תודההה

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  18. יש לי 2 בעיות שכבר די הרבה זמן מעצבנות אותי, אז ככה: 1. זה לא כזה קריטי אבל זה מעצבן אותי כל פעם מחדש. כל פעם שאני רוצה לפתוח דף חדש ב-P.P אז נכון תמיד יש את הדף הזה עם כל האפשרויות שיש?! אז לי זה לא נפתח וכל פעם שאני רוצה לפתוח דף חדש אז אני צריך למחוק את התבנית שהייתה שם קודם. איך לעזאזל אני מסדר את זה שזה ייתפח לי את הדף עם כל האפשרויות של התבניות שיש, כשפותחים דף חדש? 2. נכון ב"התחל" יש מה שנקרא "כל התכניות"?!, אז משום מה הוא לא נפתח לי. ז"א אני עומד עליו עם העכבר(אפילו לוחץ עליו) אבל הוא לא נפתח לי. איך אני מסדר את זה?(יש לי XP) תודה. [br]פורסם בתאריך: 21.02.2007 בשעה 11:57:43 מישו?

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  19. Started by bluemail,

1 ) תוך כמה זמן מיקרוסופט תובעים טכנאי שהתקין וינדוס לא חוקי ? ( בשביל למסור לו דרישת שלום ממני . הנה הקישור למי שלא מבין http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=204337.0) 2 ) קיבלתי היום הודעה על שהוינדוס שלי לא חוקי בגלל שאני לא יכול להתקין על (המנייק התקין פרו ויש לי ביתי ) הישן . כמה זמן אני יכול לעקב את זה ? פשוט איני רוצה לפרמט לפני ויסטה יצא

20. Started by Joe Blow,

שלום לכולם ותודה על העזרה מראש. ונעבור לשאלות: 1. מה הפקודה שאני צריך לרשום ב run כדי לקבל את האופציה שאני יכול לבחור איזה תוכנות יעלו אם המחשב ואיזה לא ? (שוכחים, קורה) 2. למישהו יש מושג איך מפעילים.מתקינים netmeeting ב XP PRO?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by dvvon,

א.למה האינטרנט מתנתק לי? (מה זה החרא הזה) ב.אפשר להשאיר את הביטורנט פועל כי כל הכיף להוריד בלילה ולקום עם ההורדה וזה פשוט כיף שאין את הרעש והזיוני המוח פשוט מומלץ ואני צריך תגובה די מהירה כי אני רוצה ללכת לישון חח

• 9 תגובות
    • 765 צפיות
  22. אז ככה: יש לי WINXP PRO+SP1 במחשב שני יוזרים-אני (אדמין) ועוד אחד (power user). (1) אצלי הכל בסדר, אבל ביוזר השני יש לי בעיה להגדיר את ההופעה של סרגל התכניות: נכון יש את האופציה לבטל את 'גלול תפריט תוכניות'? זתומרת שהתפריט יפתח לשני דפים צמודים במקום שיהיו את החיצים האלה למטה כדי לגלול את התפריט. ביוזר שלי הצלחתי לבטל את זה, אבל משום מה אני לא מצליח לעשות את זה ביוזר השני. ניסיתי הכל: לעבור לתפריט רגיל (זה כרגע בקלאסי) ולחזור, לאפשר את הגלילה ואז לבטל, להפוך את היוזר השני לאדמין ולשנות במצב כזה, לשנות במצב רגיל...... כלום לא עובד... למישהו יש רעיונות? (2) אצלי במחשב השמות של הקבצים על הדסקטופ מופיעים עם רקע שקוף (כתב לבן שמאחוריו רואים את הטפט, בלי רקע). ניסיתי לעשות את …

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  23. Started by King Of Action,

1. ההרדיסק שלי מחולק לשלושה כוננים , C , D , ו-E . אני רוצה לפרמט רק את C . יש לי וינדוס XP PROFFESIONAL . אודה מאוד אם מישהו יוכל להדריך אותי . 2. כל המשחקים שלי מותקנים ב-D וב-E אבל יש רישומים שלהם ב-ADD/REMOVE PROGRAMMES . האם כשאני אפרמט את C אז הרישומים הללו ימחקו , ואם כן אז האם זה יפגע במשחק (בקבצים או משהו כזה) ? תודה רבה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אני חושבת שזה בחומרה, אבל אני לא בטוחה . במידה ולא אנא הפנו אותי לפורום המתאים. אז קניתי מחשב נייח לפני מספר חודשים א. יש לי שני דיסקים מקומיים C ו E. רק כנראה שאת E הם לא איתחלו... ההודעת שגיאה: הדיסק אינו מאותחל : הדיסק בכונן E אינו מאותחל. האם ברצונך לאתחל אותו כעת? ואז יש לי אופציה לאתחל ובאפשרויות אתחול יש לי אתחול מהיר... מה לעשות ? במה לבחור? האם לעשות אתחול רגיל ואם כן כמה זמן זה אמור לקחת? נתון לי שיש 129 G בכונן E.. זה הגיוני בכלל? פשוט בC יש לי הרבה פחות ב. לפעמים כשאני מפעילה את המחשב אז זה דורש ממני להפעיל אותו מחדש.. משהו כנראה בBOOT SEQUENCE.. דיברתי עם אחד מאלה שקניתי הם את המחשב והוא אמר שזה כנראה בעיית חומרה .. שאלתי אותו על הבוט סיקוונס, הוא הפנ…

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  25. 1.מופיע במסך הכניסה סיסמא אבל לא יצרתי סיסמא אני לא מצליח לבטל את זה 2.האם קיימת אפשרות להחליף מס' סיראלי של הוינדוס?יש לי וידנוס מקורית ואני רוצה להשתמש בסיראל המקורי(בהתקנה השתמשמתי בסיראל אחר )

• 3 תגובות
    • 3.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.