עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. מידי פעם כאשר המערכת עולה המחשב נתקע ולאחר ריסטרט אחד עד שלושה המחשב ממשיך לעבוד , הסתכלתי ב EVENT VIEWER וזה מה שכתוב : The COM+ Event System detected a bad return code during its internal processing. HRESULT was C0000005 from line 44 of d:\qxp_slp\com\com1x\src\events\tier1\eventsystemobj.cpp. Please contact Microsoft Product Support Services to report this error. לפי מה שקראתי מחיפושים ב GOOGLE זה נגרם כתוצאה מעדכוני אבטחה אבל לא רשום באף מקום איך לטפל בזה , אשמח אם מישהו יודע איך לעזור. המשך יום מעולה

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  2. תמונה ראשונה ג'יבריש במקום עברית , רק ב WinRar תמונה שניה בתפריט יש אופציה "ריקה" [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  3. Started by zik125,

שלום לכולם יש ברשותי WINDOWS 2000 PROFESSIONAL ואני לא מצליח לפתור בעיה שקיימת כבר הרבה מאוד זמן.כשאני מנסה לפתוח תיקייה(לא משנה איזו) מכל מקום אני מקבל את ההודעה הבאה:IEXPLORER.EXE HAS GENERATED ERRORS AND WILL BE CLOSED BY WINDOWS.YOU WILL NEED TO RESTART THE PROGRAM הנקודה היא שאני רוצה לפרמט את המחשב ולשדרג ל-XP אבל לפני כן אני רוצה לגבות חומר שיש על המחשב(אגב גם אחרי RESTART המצב זהה וגם ב-SAFE MODE).איך פותרים את הבעיה הזו?אשמח לתגובה ועוד יותר לפיתרון בתודה מראשZIK

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  4. מה לדעתכם הבעיה? זה לא קורה כל הזמן. לפעמים זה כן מזהה, לפעמים לא

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  5. עשיתי עידכון של הווינדוסואחרי הריסטרט אני בא להעלות את הקאזה אני רואה אין קאזה!!איזה מוזר!! קיצר התקנתי שוב קאזה אני מעלה את הקאזה והיא לא מתחברת! יש לי SP1

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  6. השתמשתי ב-partitionmagic ליצירת partion חדש, לא כיביתי את האנטיוירוס ולכן כנראה נדפק התהליך, נוצר חדש אבל c: נהפך לי ללא נגיש - לא מעלה ווינדוס ולא ניתן לקרוא נתונים, האם יש רעיון כיצד להחלץ מהמצב (כשאני נכנס עם recovery console ועושה map הוא מראה לי את c ללא filesystem מוגדר ו-d נראה תקין) .

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  7. אני זוכר שפעם התעסקתי עם קובץ ששומר log של כל הפעילות במחשב כמו איזה קבצים נפתחו איזה URL הוזנו בדפדפן וכו'. אני לא מצליח למצוא אותו, מישהו יכול להזכיר לי איפה לחפש ?

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  8. Started by Gal84,

התקנתי ME באנגלית , יש אפשרות להוספת תמיכה בעברית ?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  9. Started by Gliding,

היי, העליתי בהתחלה את הנושא בפורום אוברקלוקינג וקירור...אבל אחרי שיחה קצרה הבנתי שהבעיה לא קשורה לכרטיס, אלא לתוכנות שאני משתמש בהן התקנתי את גרסת התנסות של XPx64, ואת הדרייברים המתאימים, גם של ATI מאז, תוכנת TRIXX לא עובדת, אז ניסיתי את ATI TRAY TOOLS שגם מסרבת לעבוד (אחת בגלל שאין לה גישה ל low level driver, והשנייה בגלל שאין לה אפשרות גישה לביוס, אפילו שמותקנת בה תמיכה ב LOW LEVEL DRIVER). התוכנת ATI TOOL, לעומת זאת, כן עובדת (מזהה טמפ', מאפשרת לשנות את מהירויות הזיכרון והמעבד וכו) מה אני אמור לעשות כדי להפעיל את TRIXX? ממה הבעיה בכלל נובעת? והאם קיימות תוכנות אחרות ל OC ל-64 ביט?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  10. שלום רב, הדיסק שלי מפוצץ ומצאתי כי ספריית C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download\6ca7b3a8efd5a9b6f87fff395a2eb989 תופסת מעל 1/2 ג'יגה. אני מריץ Win XP SP1 ולפי מה שבררתי הספרייה שציינתי כוללת התקנה של Win XP SP2 (שאין בכוונתי לעשות). האם ניתן בביטחון למחוק את הספרייה? האם ניתן בבטחון למחוק את כול C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download\ ? תודה, אבירם.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by coorva,

אני משתמש ב - WIN XP PRO זה זמן רב. פירמוט אחרון לפני כחצי שנה. מקפיד מאוד על מחשב נקי מוירוסים וסוסים טרויאנים למיניהם. בימים האחרונים החלה אצלי תופעה מוזרה. כשאני לוחץ עם העכבר על start או באקספלורר על favorites מופיע לי התפריט לשבריר שנייה ומיד נעלם. התופעה ממשיכה כך מספר לחיצות רב ורק לאחר מכן בלחיצה העשירית בערך התפריט נישאר ולא נעלם. אולי מישהו יודע כיצד ניתן לפתור תקלה זו ומדוע היא הופיעה. תודה

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  12. Started by 111111,

שלום פתאום כל קבצי התמונות שלי קיבלו אייקון כזה ג'נרי ובמאגר האייקונים שלי נעלם האייקון הכתום הזה ש קבצי התמונות אז אם מישהו יכול לשלוח לי תקובץ אייקון הכתום של קבצי התמונות אודה לו מאוד תודה

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  13. Started by miki891,

שלום אני עובד מחשב אחד , ומשתמש בחלונות XP. היתקנתי כמה תוכנות לא הרבה. הכל בסדר. יש לי מעבד 3.2GHZ זיכרון 512X2=1024G כרטיס מסך AGP - 256MB 1 דיסק קשיח IDE-160GB מחולק 2 מחיצות ניפרדות יש בפנים חלונות XP באנגלית והשני עברית. הבעיה אחרונה כשאני מתקין אנטי וירוס סיקיוריטי 2005. בפעם ראשונה בעליה לחלונות שמגיע למצב כתוב "ברוך הבא" תוך 60 או 70 שניות רואים שחור ועכבר ועולה לי לאט שולחן עבודה. ואילו חלונות XP בעברית מגיע למצב "ברוך הבא". ואחריו תוך שנייה מיד רואים שולחן עבודה נסיתי לבדוק התקנה מחדש זה לא עזר עדיין אותו דבר רק בחלונות XP באנגלית. בחלונות XP באנגלית שמתי לב כשאני לוחץ מקשים ALT + CTRL + DELETE מופיע לי חלון ביצועים מראה לי PF USAGE מספר כבוהה מאוד מגיע לסביבו…

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  14. Started by eo178,

שלום קניתי מחשב שהיה מותקן עליו SP2 , אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין את SP1 אבל יש בעיה קטנה אני מכניס את דיסק ההפעלה (מקורי) הוא מעלה את כל הדריברים הנחוצים ואז שהוא מסיים מופיע לי מסך שהוא לא מזהה שיש כוננים קשיחים במחשב ואז מוציא אותי מההתקנה הכוננים שיש ברשותי הם בטכנולוגית SATA נכנסתי לביוס (לוח של אינטל D955-XBK ) ואני רואה שהוא כן מזהה את כל הכוננים גם את האופטים יש לי שני דיסקטים אחד RAID DRIVER sata controller והשני RAID DRIVER matrix storage technology נאמר לי כאשר מע' ההפעלה מעלה את הדריברים יש ללחוץ F6 ולהכניס את הדיסקט הדיסקט sata controller לא מבצע כלום ודיסקט matrix storage technology כן מבצע אבל הוא נותן לי לבחור ידנית מה להתקין ואני לא י…

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  15. Started by skywalker13,

שלום קניתי לא מזמן מחשב כף יד ipaq של hp. ומותקנת עליו מערכת ההפעלה windows mobile. וישם שמה כמה דברים ממש מעצבנים ולא נוכים שלא הצלחתי לשנות. שהם: המסך הראשי - אם 4 אייקונים של מולטימדיה התפרטי start והשאלה שלי היא האם אפשר לעשות את הדברים הבאים ואיך: המסך הראשי - לעשות כמו במחשב שיהייה לי תמונת רקע כלשהי ואייקונים שאני יגדיר מראש. התפריט start - התפריט מחולק ל-3 חלקים. רשימה של תוכנות שמוגדרת מראש. רשימה של התוכנות האחרונת בהם השתמשתי. והרשימה האחרונה הכוללת את programs ו-settings. האם אפשר בתפריט זה להעיף את את הרשימה של התונכנות האחרונת שהשתמשתי בהן? תודה מראש לכל העזורים.

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  16. Started by dingo,

שלום לכולם יש לי בעיה נעלמה לי התוכנה windows picture and fax viewer יש לי WIN XP עכשיו אני לא יכול ליראות את התמונות שיש לי במחשב בקטן לפני שאני נכנס לתוכנה אחרת אשמח עם מישהו יודע איך מחזרים אותה? תודה מראש!!!!

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  17. היי יש לי את הקובץ הנ'ל בתוך דיסק של וינדוס XP SP2 בעברית, אני חושב שהשתמשתי גם בNLITE אך לא בטוח כי זה היה מזמן. יש לי איתו שתי בעיות: 1. הוא קופץ על שלב הפירמוט ויצירת הכוננים בהארדיסק וישר מתקין את הווינדוס בלי לפרמט את המחשב. ואני לא רוצה שהוא יקפוץ על השלב הזה. 2. בהמשך ההתקנה קופץ חלון שבו רשום שההתקנה ללא התערבות נתקלה בבעיה אני לוחץ על אנתר, הוא נותן לי אפשרות לרשום יוזר אדמינסטרטור וססמא, אני סתם לוחץ אנטר והוא עובר את השלב הזה וכל השאר אוטומטי. השאלה איך מתקנים את זה ואם אני רק אשנה פרטים בקובץ הנ'ל זה יוכל לפתור את הבעיות הללו?. (בעיקר את הראשונה) ואלה פרטי הקובץ winnt.sif הנמצא בדיסק ההתקנה: ;SetupMgrTag [Data] AutoPartition=1 MsDosInitiated="0" Unatten…

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  18. כל עידכון או משו שצריך להתקין מהאתר של microsoft זה לא נותן לי להיכנס לאתר של מייקרוסופט אני נכנס.. וזה מפנה אותי ישירות לmsn.com ניסיתי להוריד דרך מחשב אחר את הקבוץ שהייתי צריך (.net framework 1.1) אבל הוא המחשב שלי לא מקבל ת'קובץ הזה הוא מקבל את זה כHTML .. (למרות שזה EXE.. התקנה) ופותח משו דפוק כזה .. לא קשור לחיים קיצר מישו יודע מה הבעיה? זה מעצבן אי אפשר להתקין WMP 10 ועוד דברים מהאתר של מייקרוסופט ! (האתר של מיקרוסופט גם כלל את windows update מה שמשאיר אותי בלי עודכונים למחשב ()

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  19. Started by HellBoY,

לא ידעתי אם לשים את זה פה או בתוכנה אבל ביגלל שזאת יכולה להיות וסביר להניח שזאת בעיה בווינדוס אז שמתי את זה פה,אם לא טוב אז תעבירו. טוב אז ככה זה הארור: http://img138.imageshack.us/my.php?image=011020062010328zc.jpg ניסיתי לעשות כל מה שעלה לי בראש שיחזור מערכת איחוי רגיסטר בדיקת וירוסים ורגולות איחוי דיסק התקנה מחדש של SP2 התקנה של windows installer ובדיקת ארורים לדיסק. ועדיין אותה הבעיה אין לי כבר מושג מה לעשות אם למישהו יש הצעות או פתרונות בבקשה תעזרו.. 10x

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  20. יש לי בעיה מוזרה שלא הייתה לפני פרמוט המחשב ואני רוצה להחזיר את האפשרות של תצוגה מקדימה שמסמנים קובץ תמונה מסויים. לאחר פתיחת תיקיה המכילה קבצים תמונה בדר"כ אם מסמנים את הפריט, עם לחיצה אחת עם העכבר, נוצרת תצוגה ממוזערת בצד החלון. בצד החלון=משימות נפוצות בתיקיה. במשימות נפוצות בתיקיה יש כמה נושאים: משימות מערכת מיקומים אחרים פרטים ותחת הנושא "פרטים" יש את שם וגודל הקובץ תאריך וכו'... עכשיו המערכת הפעלה לא נותנת לי תצוגה מקדימה על אותו הקובץ לפני הפתיחה. רק שאני פותח את הקובץ הוא כרגיל. אבל גם אין את האפשרות של תצוגת קבצים כתמונות ממוזערות ז"א לחצן ימני עם העכבר בתוך תיקיה ->תצוגה-> תמונות ממוזערות. אני לא רואה תמונות ממוזערות למה ??????? אני מקווה שאני מובן.

• 0 תגובות
    • 6k צפיות
  21. אני רוצה ליצור דיסק מסויים שיהיו בו מלא תיקיות , עכשיו לכל תיקיה שיהיה איקון מסויים , הבעיה היא שהאיקונים לא עובדים במחשבים אחרים אלה רק במחשב שלי ניסתי לשים את האיקון בתוך התיקיה המסויימת הזאת ולקשר אותו לאותה תיקיה אבל זה עדיין לא עובד ועוד כל מיני שטויות ותוכנות אבל משום מה שום דבר לא מצליח פעם הצלחתי לעשות את זה אבל אני לא זוכר איך ... מישהו יודע איך עושים את זה ? או תוכנה שעושה את זה ? תודה

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  22. אני תמיד מבצע סריקת ווירוסים ורוגלות במצב בטוח ב-XP PRO, ואני לא מצליח לשנות את הרזולוציה של המסך :-X. אני תקוע על רזולוציה של 480*640, וזה ממש מעצבן (במיוחד כשרגילים לרזולוציה של 768*1024). איך אני מצליח לשנות את הרזולוציה?! אני מנסה בדרך הרגילה, ולמרות ששם על הרזולוציה שאני רוצה, היא לא משתנה אחרי שאני לוחץ על אישור! שוב, הרזולוציה לא משתנה רק כשאני נכנס במצב בטוח. בעבודה רגילה בווינדאוס, אין לי את הבעיה הזאת ואני פועל על רזולוציה של 1024*768. יש לי כרטיס מסך RADEON 9200, עם דרייבר של OMEGA. עריכה: החלפתי לדרייברים של ATI, והבעיה נפתרה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני יודע לעבוד עם קובץ ה SIF... אבל איך אני מגדיר שהWINDOWS יתקין את עצמו עם השפה העיברית אוטומטית....?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  24. הרבה פעמים (בעצם כמעט תמיד ) שאני לוחץ על כיבוי אז לא קורה כלום ואז אני לוחץ עוד פעם וגם לא קורה כלום.. אותו דבר עם הריסטרט אמרו לי שיכול להיות בגלל המודם או משהו.. זה קשור ביכלל? אם צריך את המפרט או משהו זה בחתימה

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  25. Started by Luli,

שלטם לכולם, מישהו מכיר תוכנה \ מערכת שיודעת לבצע הכנת imag-ים והפצתם מרחוק (משהו בסגנון ה BDD של מיקרוסופט)? :s05: תודהץ

• 0 תגובות
    • 516 צפיות

דיונים חדשים בפורומים