Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
חבר'ה אני חייב עזרה, אני ממש משתגע Windows 7 Home Premium 64 bit הגיעה מותקנת על הנייד (אסוס). קינפגתי מקלדות באנגלית ועברית (ב-Region and Language ב-Control Panel). יש לי את המחשב כבר מעל חצי שנה, ורק לאחרונה (חודש בערך) התופעה המוזרה הבאה התחילה: אחת לכמה ימים (לאחרונה זה נהיה ממש כל יום) פתאום מתווספת לי השפה הסינית לרשימת השפות במערכת. בסרגל השפות אני רואה EN, HE ואז גם CH. השפה הזו *לא* מופיעה ב-Region and Language, כלומר כשאני נכנס לתפריט כדי לראות האם המקלדת הסינית מופיעה שם - היא לא! היא מופיעה רק בסרגל. כמובן שכשאני מנסה לעבור מעברית לאנגלית, אני עובר דרך CH וזה ממש מטריד. רק Restart מסדר את המצב, עד הפעם הבאה. חשבתי שאולי איזו אפליקציה גורמת לזה לקרות,…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שחקתי עם ההגדרות של המקלדת ועכשיו כל פעם שאני עושה ALT+SHFIT להחליף שפה יש לי רוסית. ניסיתי להחזיר אך זה עדין קיים, איך אני מגדיר שיהיה עברית ואנגלית בלבד?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
איך זה הגיוני?
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מחשב נייד מתוצרת טושיבה שמגיע עם win 7 home premium. כששאלתי לגבי שפת הממשק, אמרו שבהעלאה הראשונה של המחשב אפשר לבחור בין עברית לאנגלית. השאלה היא - האם זה באמת כך ? כי זה נשמע לי תמוה, לאור העובדה שלא ניתן לשנות שפת ממשק בגרסת home premium ... אשמח לתשובה !
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
שלום אני שם במחשב עם WIN XP SP 2 את הSP3 שהורדתי מהאתר של מיקרוסופט (הXP בעברית והSP3 בעברית גם) והעידכון רושם לי: לתוכנית ההתקנה אין אפשרות לעדכן את קבצי WINDOWS XP מכיוון שהשפה המותקנת במערכת שלך שונה משפת העידכון מה עושים? תודה
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני יודע שדיון על mui הוא לא חוקי כאן, אבל במידה ויש לי גרסה חוקית של ויסטה הום פרימיום באנגלית, האם יש אפשרות לשנות שפת הממשק לעברית? אני יודע שיש את האפשרות הזאת בגרסת ה אולטימייט, יש פתרון בגרסה שלי? לא נראה לי הגיוני לקנות רשיון חדש רק בשביל שפת ממשק.
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
מערכת XP עדכנית. בתוך חלונות הכל בסדר. בחלון CMD וגם ב COMMAND המקלדת מתפקדת בקוד שפה מוזר ולא ברור, כאשר האותיות מוצגות כראוי אבל אחרות מהמוקלדות. כך הקלדה על J נותנת אות אחרת, הקלדה על P נותנת אות אחרת וכו'. בחלון COMMAND מוצגת הודעה one or more CON code pages invalid for given keyboard code לא מצאתי כל הפניה או איזכור להגדרות קודי שפה או מקלדת בקבצי autoexec.nt config.nt אשמח להצעה לתיקון וגם להסבר.
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בסרגל התחתון קיים בחלונית אייקון ההיפוך לשפה מעברית לאנגלית וההיפך. בדר"כ ניתן היה לעבור משפה לשפה ע"י לחיצה משותפת על SHIFT + ALT ואפשרות זו אינה פעילה יותר, כך שאני נאלץ להפוך את השפה ע"י הקלקה ישירה על האייקון ומעבר לשפה השניה. זה פשוט לא נוח ומסורבל. מה הבעיה ואיך פותרים אותה. אגב, אני עובד במחשב זה עם WIN 98. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שרות termservice מסרב לעבוד -כאשר אני לוחץ על start יש הודעת שגיאה שאומרת שלא ניתן להפעיל את השרות כייוון שהקובץ לא נמצא . לא ניתן לעשות" fast user switching" כיוון שהשרות הזה תלוי בשרות ה -termservice --חוץ מזה הכל עובד בסדר . הרצתי כבר את הפקודה sfc /scannow וזה לא עזר . מה ניתן לעשות חוץ מפירמוט? שאלה למומחים תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השרותים נמצאים בלשונית SERVICES תחת MSCONFIG
-
- 9 תגובות
- 896 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להתקין מדפסת אני מקבל הודעה ששרת RPC לא זמין בדקתי בשרותים הוא זמין ופועל מה הבעיה
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני רוצה להקים שרת משחק , של משחק שרץ על WIN , איזה גירסה של מערכת הפעלה דרוש לי , והאם דרוש לי גירסה מיוחדת של המשחק? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
הבעיה קיימת כבר כמה חודשים, ביום בהיר אחד הופיעו על שולחן העבודה שלי ששה קבצים שמסרבים להימחק. ניסיתי להעביר אותם למקום, ניסיתי להסתיר אותם, השתמשתי ב-Adaware, אך כלום לא עזר. הנה כמה תמונות שימחישו את הבעיה :
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי בעיות עם ווינדוס: 1. מדי פעם כל אייקונים שבמחשב נעלמים זה כולל את תפריט ההתחלה , שורת המשימות וכל האייקונים על שולחן העבדוה. זה חוזר לעצמו רק אחרי אתחול. 2. פעם עשיתי שיש אפשרות ללחוץ על התחל ואז לסמן עם העכבר את "המחשב שלי" ואז הכל היה נפתח כמו שקורה עם "כל התוכניות". אבל עכשיו אני לא זוכר איך? בבקשה עזרה
-
- 7 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היי אחים יש לי במחשב כ קבצים שכל הזמן מנסים להתחבר לאיטרנט אבל אני לא יודע אם אני יכול למחוק אותם כי זה בתוך התיקיית ווינדוס שלי (XP) הקבצים הם - sysdll.exe dslagent.exe האם אני יכול למחוק אותם ? הם תמיד מתחילים לפעול ומנסים להתחבר לאינטרנט . בעייה מס' 2 : כל פעם כשאני נכנס ל- start ==> run ==> msconfig זה לא נפתח לי ובמקום זה פותח לי את התקייה - C:\Documents and Settings\a איך אני מתקן את זה ? תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
בעיה ראשונה מותקנים לי על המחשב שני דפדפנים אקספלורר ופייר פוקס שאני יורד ועולה בגלגלת או כותב באינטרנט אם נתקעים לשנייה ואז חוזרים לעצמם למישהו זה קרה או למישהו יש רעיון מה לעשות בנידון? ובעיה שנייה אחרי חצי שעה שאני לא נוגע במחשב הוא נכנס לפעולת שינה ואז שאני מעיר אותו הוא קם עם האינטרנט מנותק אני יודע לסדר שלא יהיה מצב שינה אבל אני רוצה ללכת ישר לבעיה ולבטל את הניתוק חיפשתי בהגדרות לא מצאתי משהו תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי שתי בעיות בXP 1.יש לי בעיה עם עברית עשיתי את כל מה שאפשר לתקן את זה ועדיין שאני מנסה לכתוב בעברית אני מקבל אותיות אחרות ממה שמודפס על המקלדת וריבועים כל מיני.אפילו כרגע אני כותב את ההודעה הזאת בוינדוס 2000 שלי כי אני לא יכול לכתוב בXP בהתחלה שהתקנתי את הוינדוס XP לא היתה בעיה ופתאום אחר כך בלי שום סיבה זה הופיע זה ממש צרה אם מישהו יכול לעזור אני אשמח מאוד. 2.יש לי איקונים מאוד יפים שמצאתי באינטרנט השאלה שלי איך מחליפים איקונים של המחיצות שלי לא מצאתי מאיפה עושים את זה מישהו יכול לעזור?? בתודה גל
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל, נתונים על המחשב: WIN XP SP1 אאוטלוק אקספרס 6 שני יוזרים בווינדוס (אחד אדמין ואחד power user) ולבעיות: 1. היום במקרה שמתי לב שמשהו לא בסדר בתיקיות "דואר יוצא", "טיוטות" ו"פריטים שנמחקו"-כשאני לוחץ עליהן אני מקבל הודעת שגיאה (ר' תמונה מצורפת). עכשיו הקטע המוזר הוא, שזה רק ביוזר המשני (power user). וזה גם לא היה עד עכשיו-עד היום כשבמקרה נכנסתי לשם הכל עבד בסדר! ד"א-זה כותב שחסר לו זכרון או משהו-וזה שטויות, כי זה קורה גם כשהמחשב רק עולה, ולא ממש פועלות מספיק תוכנות כדי לנצל את כל ה-512MB שיש לי. וגם שטח דיסק יש מספיק-יש לי עוד כמה G פנויים על C ועוד יותר על D. 2. זו יותר שאלה מבעיה: אם מחקתי (לצמיתות) הודעה, יש סיכוי לשחזר אותה? נאמר לי שבעזרת ה-norton …
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי היום וינדוס 2000 ויש לי שתי בעיות מעצבנות! הראשונה היא שכל השמות באיי סי שלי שאמורים להיות בעברית מופיעים כסימני שאלה |: והשנייה היא שאני מצלם תמונה ובא לשמור אותה אין לי פורמט JPG ): מה אני עושה?
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
לפני שבועיים קניתי כונן קשיח חדש של 500GB והחלטתי שבנוסף ל XP אני אתקין גם ויסטה. מאז ההתקנה עידכנתי אותו והכל עובד באופן מספק אבל יש לי שתי בעיות נורא מעצבנות: 1.כל לילה בסביבות 5-6 האינטרנט מתנתק ובבוקר רק אחרי שאני עושה ריסטרט למודם ולמחשב הוא מתחבר שוב. אני מניח שזה קשור איכשהו לחוסר הפעילות של המחשב במשך כמה שעות וניסיתי לבטל כל אפשרות בחיסכון בצריכת חשמל שנראתה לי קשורה לזה, ללא הצלחה. (ב - XP זה לא קורה) 2.כשאני מדפיס חומר בעברית מהאינטרנט הוא יוצא הפוך בהדפסה. אני משער שזו איזושהי בעיה בפונטים...? * החומרה במחשב תקינה לחלוטין, הרגיסטרי מתוחזק והדרייברים מעודכנים. כמו כן אני משתמש ב NOD32 עדכני * אני ממש אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. תודה מראש ויום טוב!
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי אתמול וינדוס 7 על מחשב נייד שהיה עליו XP. במחשב יש דיסק אחד שמחולק ל-2 partitions. בטעות התקנתי את הוינדוס על כונן C כאשר ה-XP נשאר מותקן בכונן D. אני מנסה להיפטר מה-XP אבל לא מצליח לפרמט את כונן D ולא מצליח למחוק את ה-partition דרך ה-disk management של וינדוס 7. זה מעצבן גם בגלל המקום שזה תופס לי וגם בגלל שכשעושים boot נפתח תפריט ששואל אותי איזו מערכת הפעלה להעלות. האם יש דרך להיפטר מה-XP בלי לפרמט עוד הפעם את המחשב?
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש היום בWIN XP והורדתי מהאתר של מיקרוסופט גם את WIN 7. יש אפשרות להתקין את ה7 בלי לפגוע בXP, וששתיהן תהינה נגישות עם אפשרות לבחירה במערכת הספציפית שאני מעוניין בה באותו רגע, בעת הפעלת המחשב? (אם כן, איך עושים את זה?) האם הקבצים שיש לי במחשב (נניח שירים וסרטים) יהיו זמינים בשתי הגרסאות? (אם שתי המערכות מותקנות על C והשירים והסרטים בD, כל הקבצים יהיו נגישים בשתיהן?) תודה
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל מחדש את ווינדאוס ומגיע לשולחן העבודה, שתי הודעות מרגיזות מופיעות לי אחת אחרי השנייה. צירפתי תמונות. איך אני יכול להעלים את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מערכת הפעלה XP PRO שלא מצליח לעלות לשולחן העבודה. כשמאתחלים את המחשב אני מקבלת הודעת שגיאת מערכת : (לא נמצאה נקודת כניסה) - לא היתה אפשרות לאתר את נקודת הכניסה SHGetFileInfoW של ההליך בספריית הקישור הדינאמי SHELL32.dll אחרי שאישרתי את ההודעה קיבלתי הודעה נוספת : טעינת קובץ DLL בשם msgina.dll עבור ממשק המשתמש לכניסה למערכת נכשלה. פנה אל מנהל המערכת כדי להחליף את הקובץ DLL או שחזר את קובץ DLL המקורי. אחרי זה יש לי לאשר "הפעלה מחדש" שכמובן מביאה אותי שוב להודעה הראשונה... האם ישנה אפשרות לסדר בעיה זאת ללא פירמוט? אני זקוקה למחשב בדחיפות :'( תודה לעוזרים. עריכת המודר: כותרת.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-