עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by marking,

היו לי 3 וינדוסים מותקנים במחשב, ואז החלטתי שאני צריך רק את XP, ופירמטתי את הכוננים... בלה בלה בלה... ועכשיו כשאני מדליק את המחשב יש לי אפשרות בחירה בין הוינדוסים, אבל באמת אני צריך לבחור רק את XP אחרת הוא יעשה ריסט... אז אני שואל איך אפשר לעשות שהמחשב אוטומתית יכנס לXP ולא יחכה 30 שניות...??? :2gunsfiring_v1: :2gunsfiring_v1: :2gunsfiring_v1: אני כבר שובר את הראש בניסיון להבין מה יש באפשרויות כשאני לוחץ על F8 ושם יש כל מני שטויות... אפשר לקבל הסבר? :bash:

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  2. Started by digitalic,

איך?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by SpiritKnight,

אני הולך לקנות מחשב עם AMD ו 256MBDDR שבוע הבא, ואני מתלבט בין 98SE לבין 2000. כעיקרון, ה2000 יותר יציב. אבל יש לו בעיות תאימות עם משחקים?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. מי יכול להביא לי לינק ל- windows xp בעברית או אנגלית

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. מי יכול להביא לי לינק ל- windows xp?

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  6. Started by etobi,

My OS is Win2K. The option renew with the IPCONFIG command does not seem to work. Can someone please explain the reason Thx

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by DarK_NaF,

הסיפור הוא כזה - היה לי פעם משחק - שאחרי שסיימתי אותו מחקתי אותו באופן ברוטאלי למדי (Shift+Del)...כי לא היה קובץ Uninstall... משום מה לא חשבתי להסיר דרך Add\Remove Programs... בקיצר...החלטתי להתקין אותו מחדש כדי להסיר דרך הוינדוס XP... התחלתי בהתקנה ולפתע מופיעה לי ההודעה הבאה, ואחרי שאני סוגרת אותה היא מופיעה מחדש עד שעשיתי End Task להתקנה... ההודעה מופיעה עוד לפני שאמרתי לו איפה אני רוצה להתקין... מה זה רוצה ממני?!

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. יש לי קובץ REG ואני רוצה למזל אותו ברג'יסטרי בלי שישאל אותי אם אני בטוח.... ניסיתי לרשום regedit file.reg /y וזה לא עוזר... הוא עדיין שואל..... יש לכם רעיונות?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Eylon,

לפעמים קורה לי כשאני לוחץ על איקון בווינדוס למשל זה מסמן לי עוד איקונים בעת ובעונה אחת או שזה מסמן לי כמה קבצים בלחיצה אחת והדרך היחידה לפתור את הבעיה זה ללחוץ על ctrl+shift הימני ולאחר מכן על ctrl+shift השמאלי... זה ממש מעצבן ... הבעיה קורת בזמן רנדומלי לחלוטין! למישהו עוד זה קרה?

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  10. Started by KoM,

כרגע יש לי וינדוס 2000 ווינדוס 98SE ווינדוס XP בתפריט דיואל בוט, ויש לי שתי שאלות : אם אני אתקין עוד וינדוס 2000, האם תהיינה התנגשויות בתפריט הדיואל בוט ? אם אני אמחוק את הוינדוס XP ואתקין חדש, מה יגרם אז ?

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. האם התקנה של העדכונים בטוחה למי שאין חלונות xp חוקי ובלי רשיון?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ofir123,

היי יש לי בעיה עם הוינדוס אקס פי, הוא הוריד לי עידכונים אבל עכשיו כאשר אני לוחץ על הלחצן הימיני הוא מופיע לי באנגלית (באינטרנט) איך אני מסדר את זה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ofer_mat,

משהו יודע מתי יוצא ? (לא בטא) ומה העידכונים?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by Haflo,

מחשב PC שעליו מותקנת מערכת הפעלה WinXP, שגולשים באינטרנט (בעזרת IE6) ומנסים להגדיל תמונה, כמו למשל ב ynet שבכתבות לפעמיים יש תמונות קטנות שקליק עליהם אמור לפתוח חלון חדש עם התמונה מוגדלת.....אז זהו שלא! החלון נפתח ומייד נסגר! ואין אפשרות לראות תמונה מוגדלת! כבר עשיתי הכל.....החל מהסרה של ה IE והתקנתו מחדש ועד להתקנת ה Office מחדש. הוא נותן הודעת שגיאה בנוגע ל callee server (not the server service) is not avaliable or found למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  15. Started by pitosi,

יש לי win xp והמחשב החליט פיתאום לא להיתכבות דרך הווינדוס ואי אפשר להפעיל אותו מחדש דרך הווינדוס מה לעשות????????? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. איך אני יכול להסיר את ה Messenger מהXP? כי התוכנה פשוט עלתה לי לורידם. :asthanos: חתימות יפות לא? תגידו לי בבקשה אם אתם רואים אותם.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. לפני כמה ימים התקנתי XP ביחד עם חלונות 98 (לא שדרוג של 98 ) , בהתחלה כל פעם שהדלקתי את המחשב היתה לי אפשרות בחירה בין שתי מערכות ההפעלה , היום כשהדלקתי את המחשב אפשרות הבחירה נעלמה !!!! המחשב מעלה רק את חלונות XP ולא נותן אפשרות בחירה כדי להעלות את ה 98 אם משהוא ממכם יודע איך להחזיר את אפשרות הבחירה בין מערכות ההפעלה כשהמחשב נדלק או מאתחל בקשה שיעזור לי , יש לי המון מסמכים ותוכנות חשובות ב 98 , יש גם משחקים ישנים שעולים רק ב 98 ( ומי שרוצה יודיע לי אני יכול לשלוח לו משחקים ישנים ).......

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  18. Started by maphisto,

sp 1 win xp for leagal xp only sp 1 beta!!!! http://www.iexbeta.com/ אני מזהיר רק לגרסאות חוקיות !

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by bv_beaver,

אני רוצה להתקין WIN98 במקום XP בלי למחוק את הקבצים שיש לי בהארדיסק ??? ???

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Gohan,

יש לי מסך של ORTECH :'(. איפה אני יכול למצוא דריברים חדשים לWINXP ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by DarK_NaF,

בזמן האחרון אני לא מצליחה להיכנס לשום אתר בלי לקבל חפיסת Errors לא מובנים במיוחד... האם זו בעיה באקספלורר? זה פשוט באמת כמעט כל האתרים...וזה שגיאות שחוזרות על עצמן...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by QuickSilver,

היי ... יש לי את הכרטיס טלויזיה הנ"ל , כבר הרבה זמן , זה דגם דיי ישן אבל עושה את העבודה אחלה . מאז שעברתי ל ווינדוס 2000 יש לי איתו בעיות , בעזרת העדכון של החברה אני לא יכול לראות על מסך מלא , ואפילו אם אני מנסה להגדיל את החלון ע"י מתיחה מהקצוות הכל נהייה איטי למרות שיש לי מחשב חזק וכרטיס מסך טוב . מישהי נתקל \ יודע משהו ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by vsync,

חבר שלי לא מצליח להכנס לנייד שלו עם הססמא שהוא חושב שהיא נכונה ב win2k.. אולי אם מישהו מכיר איזו דרך נוחה לעקוף את הססמא עם איזו תוכנה או משהו או יוכל לעזור לי לעזור לו. תודה.

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  24. אני משתמש באיכס פי (xp) .. ושאני מעלה את המחשב הוא מתחיל להעלות את המערכת הפעלה ואז הוא מראה לי מסך כחול וכתוב עליו : ברוכים הבאים..ואז זה נעלם ונשאר המסך הכחול וזהו הוא נתקע...ואני צריך לאתחל את המחשב מחדש בשביל שהוא יעלה ..וזה קורה הרבה פעמים כמעט בכל פעם שאני מדליק את המחשב אחריי שהוא היה מכובה! 1.מה הבעייה?? 2.איך אני פותר את זה??

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום! אני יודע שיש תוכנות שהwindows xp מפעיל שאין לי שימוש בהם! ורציתי לדעת איך אני מבטל אותם! תודה! ;D

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים