Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
כנראה שבטעות נמחקה פקודה של הרג'יסטרי בשם regcreatekeyex ובגלל זה יש לי הודעת שגיאה בהתקנות של תוכנות כי אין אפשרות לרשום אותן ברג'יסטרי אני הייתי צריך למחוק משהו ידנית מהרג'יסטרי וכנראה שמחקתי משהו שקשור לזה וזה למה זה נדפק אז איך אני משחזר את regcreatekeyex איך אני פותר את זה בקיצור? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום אני מטפל במחשב בעסק שהוא שרת ראשי ועליו מותקנת Windows 2000 Server אתמול כאשר הפעלנו את המחשב כל העברית על שולחן העבודה היתה הפוכה וכן בתוכנות של DB של המשרד גם הכל הפוך באאוטלוק העברית היא כרגיל ללא שום בעיה כמו כן גם באינטרנט חיפשתי בהגדרות איזוריות ושם הכל על עברית וכל סימוני יוניקוד מסומנים רק אציין שלא בוצע שום שינוי כזה או אחר במחשב למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה הנ"ל??
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
לאחר התקנת ווינדוס חסרים לי תחת "device manager" הדברים הבאים (סימן שאלה צהוב לידם...): o Multimedia Audio Controller o Other PCI bridge device o PCI memory controller o SM bus controller הכנסתי את דיסק לוח האם שלי ועשיתי התקנה אוטומטית ע"י ווינדוס אך הוא לא מצא דבר דרייברים מתאימים. איך אני יכול לפתור את הבעיות, ואגב מה ההשפעה שלהן? עריכה: הלוח שלי הוא GA-K8NF-9 nForce4
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי! יש לי vista ultimate מקורי. הייתה לי בעיה בלוח האם אז החליפו לי אותו (לאותו דגם אבל חדש) ומאז אני לא מצליח להפעיל אותו. אני מקבל הודעה שהקוד שאני רושם כבר נמצא בשימוש! תגידו הם עושים ממני צחוק? אחרי המחיר ששילמתי עבוד זה?!
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום נישרט לי הדיסק שהביאו לי של מערכת ההפעלה xp . אני חייב לפרמט תמחשב יש מי שיכול להפנות מהייכן להוריד? ואם אפשר מס סריאל שלא אתקע בלי זה. ממש תודה לכל המסייעים.
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש בwindows 7 64x ultimate. מטעמי נוחות שיניתי את האופציה בסייר הקבצים כך שפתיחת קובץ תעשה על ידי קליק אחד, ולא שניים. הענין הוא שחברה שלי גם משתמשת במחשב פעם ב-, והיא משתגעת מזה. שאלתי היא, האם יש אפשרות ליצור איזשהו מקרו או משהו בסגנון, כך שבלחיצה אחת אפשר יהיה להחליף בין המצבים? אני לא רוצה ליצור לה user משלה. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
קראתי את הבקורת שיש באתר הראשי על הMedia Center של Vista. ושם נראה שלפי המיקוד וינדוס נתנה למשתמש את האפשרות לבחור את שירות הTV GUIDE של YES. קישור: http://hwzone.co.il/articles/vista_mce/ עמוד 5 ו-6. עכשיו אני משתמש ב-XP + Media Center 2005 עם כל העדכונים. הגדרתי בכל מקום שמצאתי בוינדוס וגם בMC את ארץ ישראל כמקום שבו אני נמצא, וכשאני מנסה להפעיל את מדריך השידורים, הוא מראה לי הודעה שאין שירות כזה אשר זמין במקום בו אני גר. ניסיתי כל מיני מספרי מיקוד ושום דבר לא עבד. אני כ"כ רוצה להפעיל את האפשרות הזו! האם הדבר אפשר בMC 2005 או שזה דורש ממני להשתדרג לVISTA? משהו שאני לא ממש מעוניין בו בלשון המעטה. אודה למי שיענה תשובות לעיניין עם רעיונות לפתרון הבעיה. *ועוד שאלה כדרך אגב. …
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין ליצור IMG של ווינדוס 10 שיתקין ביחד עם ההתקנה מספר מסויים של תוכנות שאני יקבע או לחלופין אם ישנה איזושהי דרך להתקין את כל התוכנות שאני בוחר בבת אחת בלי להתחיל להריץ כל אחת בנפרד (זה משגע אחרי התקנות חוזרות) אני מכיר את האופציה של ACRONIS TRUE IMAGE אבל את זה אני אעשה אחרי שהכל כבר יהיה חלק
-
- 11 תגובות
- 8k צפיות
-
-
אני בבעיה רצינית.. נכנס לי איזה וירוס למחשב שפועל בחסות הקבצים yedkreq וnqlisty לגבי השני אני לא בטוח לגבי האיות אבל YEDKREQ אני די בטוח..כשמנסים להקליד אחד מהשמות האלה בגוגל הוא סוגר את החלון , הוא לא מאפשר לי להתקין שום אנטי וירוס והוא סוגר לי חלונת אינטרנט ומציף אותי ב"שגיאות" אתמול השארתי את המחשב דלוק כשהגעתי היו כ1308 חלונות שגיאה, עשיתי ריסט שהמחשב עלה נודע לי שהוינדוס לא מוצא את svchost.exe וגם שהוא נעלם מהregistry , כרגע אני לא יכול לעשות 90% מפעולות הוינדוס.. לא יכול להיכנס לכוננים זה אומר לי שאין לי רשות קיצור זה די גמר אותי.. אם מישהו יכול לעזור אני מאוד אודה לו. כל מה שהצלחתי להבין עליו זה שהוא מכונה גם cfdc worm אני לא בטוח עד כמה זה מדוייק.. ושמדובר בmalwar…
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
היי! יש לי תופעה מוזרה שפתאום צצה בXP. יש סימנים שלא משנה מה עושים - לא ניתן להסיר אותם מהשולחן העבודה. הדבר מתואר בצילום מסך... יש לציין שביצעתי סריקות עם HiJackThis ועם ESET NOD. המון תודה לעוזרים [חיוך] [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם היום התקנתי דרייבר חדש ואני מעוניין לחזור לדרייבר הקודם שהיה לי לפניו, וחשבתי אולי עדיף לי לעשות שחזור מערכת במקום כל הפרוצדורה של למחוק-להתקין מחדש.. יש לי נקודת שחזור מלפני ההתקנה, השאלה היא האם זה יקח אותי לנקודה שלפני התקנת הדרייבר החדש? כלומר, האם זה ישחזר לי את הדרייבר?[בשביל להתקין את החדש היה צורך למחוק כליל את הקודם!] ועוד שאלה- נגיד ושיחקתי במשחק מסויים, והתקדמתי בו והעליתי את הדרגה ליותר גבוהה - האם לאחר השחזור הדבר יחזור ללפני ששיחקתי? תודה רבה לכל מי שעוזר, אבי.
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
הניסוח של השאלה קצת בעייתי, אבל אני יודע (מהמחשב שלי בעבודה) שקיימת אפשרות בה כל פעם שיש אופציה להחליט משהו (בין אם זה בין YES/NO ובין אם זה NEXT/BACK וכד'), ברירת המחדל היא החיובית, כלומר ה"כן" או "הבא". למשל כשאני יוצא ממסמך בוורד והוא מקפיץ דיאלוג בו הוא שואל אם לשמור- אני לא רוצה שהסמן ישאר לי ליד ה-X בפינה למעלה, אלא יקפוץ אוטומטית ל"כן" (כי הרי כנראה שזו האופציה העדיפה). אני לא מתכוון שהוא יחליט בשבילי שכן, אלא רק יעמוד על האפשרות (כשהשליטה עדיין שלי!). אז איך עושים את זה?
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום, שאלה אולי קצת שטותית - איך אני משנה את התיאור של הרשת בתמונות שצרפתי ל-"רשת" או "רשת 1" במקום "רשת 2"?
-
- 5 תגובות
- 6.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ok אז ככה ,מזה מספר חודשים שאני סובל מהודעת שגיאה שגורמת לסגירת תוכנה\משחק\ישום , ההודעה היא 'The Instruction at 0x####### referenced memory at 0x#######. The memory could not be 'read' Click OK to terminate program." ההודעה נגרמת לעיתים בצורה סימולטנית ולעיתים בצורה נקודתית כשאני עושה פעולה מסוימת (למשל להפעיל משחק מסוים) לאחרונה קצב ההודעות ומגוון התוכנות\משחקים שהיא פגעה בהם עלה והפך לממש בילטי נסבל , 60% מהמשחקים שאני מנסה להפעיל סובלים מהבעיה הנ"ל לאחר חרישת גוגל במשך שעות על גבי שעות מצאתי עשרות דיונים ענקים על אותה הבעיה עם מכנה משותף אחד ... באף אחד מהם לא הגיעו לפיתרון ודאי וכולל אז חשבתי לאתגר אותכם טיפה ולראות עם תצילחו לפתור את התעלומה כמה מסקנות וטיפים ל…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אנשים, הופיעו לי צלליות על האייקונים בשולחן עבודה.. איך מסירים אותן ? http://img250.imageshack.us/img250/5725/48798808qg2.jpg תודה. עריכה-פתרתי את הבעיה
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
הי לכולם! יש לי רשת ביתית (3 מחשבים, 1 עם XP PRO ו-2 עם 98SE) הגדרתי ICS ועכשיו אני רוצה לשלוח מסרים למחשבים שמחוברים ברשת, הבנתי שצריך את windows messenger שירוץ גם על 98 עשיתי חיפוש באתר של מיקרוסופט אבל כל מה שאני מוצא זה MSN MESSENGER, האם [sbj] אפשרי??? אולי למישהו יש דרך אחרת לעשות את זה?? תודה מראש -שי-
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני להתחבר למחשב ברשת פנימית(אין חיבור לאינטרנט ברשת זו,כמובן שגם המחשב שלי ברשת זו) במחשב שבו אני מעוניין להתחבר מותקן WIN 7 HOME, ניסיתי באמצעות הכלי של ווינדוס "שולחן עבודה מרחוק" אך לא הצלחתי, לדעתי בגלל הגרסה הבסיסית של הווינדוס. כיצד ניתן להתחבר למחשב זה מרחוק?האם יש דרך להפעיל את השולחן עבודה מרחוק בגירסאות בסיסיות של ווינדוס?(זה יהיה מצויין) האם teamviewer יכול לעבוד ברשת פנימית, ללא חיבור לאינטרנט? תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן פנטיום 1.5,RAM 128 ,ואני רוצה שזה יתמוך בהרבה שפות רוסית, אנגלית ועברית. WINDOWS XP עובד לאט ולכן אני לא רוצה אותו. אני מתלבט בין WIN 2000 ל WIN ME. תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS 98 SE וניסיתי להתקין XP בעזרת דיסק שידרוג. לאחר האיתחול הראשון מופיעה הודעה האומרת ש-WINDOWS נסגר כדי למנוע נזק למחשב. מה אפשר לעשות במצב כזה? במחשב מותקן AMD 2600 על לוח ABIT AN7 אם זה עוזר....
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
בוקר טוב. התקנתי בשישבת XP PRO. מייד אחרי סיום ההתקנה הורדתי את הכונן אופטי מהאופציה של "BOOT FROM". ברגע שביטלתי את הכונן הופיעה הודעת השגיאה החביבה הזו. עכשיו לתעלומה: כשאני מחזירה את הסדר של ה BOOT FROM לכונן אופטי ראשון ורק אח"כ לדיסק הקשיח, מערכת ההפעלה עולה תקין למרות שכאשר הוא מבקש PRESS ANY KEY TO BOOT FROM CDROM אני לא לוחצת על כלום ניסיתי לתקן את המערכת ההפעלה ע"י העלאה של דיסק ההתקנה ויישום פקודות ה FIXMBR ו FIXBOOT - ללא הועיל. בנוסף הרצתי גם CHKDSK ליתר בטיחות. כרגע המצב הוא כזה - אם הדיסק התקנה בכונן והכונן נבחר כאופציה ראשונה ב BOOT SEQUENCE, הכל עובד נפלא. ברגע שאני בוחרת את הדיסק הקשיח עליו הותקנה מערכת ההפעלה כראשון, השגיאה החביבה הזו מופיעה. אני …
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי ווינדווס xp, ויש לי איתו בעיה מרגיזה שהוא פשוט מאתחל את עצמו, כשלפני זה הוא מודיע לי הודעה בה נאמר לעשות שמירה בכל תוכנה שהיא, ושהמחשב יסגר תוך דקה, ומופיע שם קאונטר של זמן. זה קרא לי לאחר שפירמתתי את המחשב... אני מודע לזה שהבעיה הזו אמורה להיפתר ע"י שידרוג winxp, אבל שידרגתי מהאתר של מיקרוסופט וזה עדיין קורה!
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני רואה לא אחד ולא שתיים בכל מיני תיקיות את הקובץ Thumbs.db לפעמיים הוא מוסתר ולפעמיים לא. רציתי לדעת מזה הקובץ הזה? מה התפפקיד שלו? מה הוא עושה? האם הוא חיוני למחשב או לעשות סריקה בכל המחשב והלעיף תקובץ הזה?
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
חבר'ה.. אני רוצה שמישהו יעזור לי להבין מה הפירוש של כל מה שרשום במנהל המשימות אני מתכוון למספרים שמופיעים מתחת לגרף ! אבל אני מבקש הסבר מקצועי ) תודה זה יעזור לי מאוד [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
היו לי על המחשב 2 מערכות הפעלה מסוג WinXP, פירמטתי את הכונן שעליו היתה אחת ממערכות ההפעלה. כשאני פותח את המחשב, עדיין יש לי את המסך שבו אני צריך לבחור בין 2 המערכות. איך מבטלים אותו? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אוקי אז ככה כרגע אני כותב עם מקלדת ווירטואלית , התקנתי מחשב חדש ווינדוס אקס פי , בכל מקרה אני לא מצליח להקליד בעברית , יש או אנגלית או אנגלית... אשמח לעזרה.. יום טוב.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-