Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, מערכת חלונות מתקינה בכל מחיצה בדיסק, תיקייה סמוייה בשם system volume information. באופן רגיל אין אפשרות לפתוח תיקייה זו כמו שפותחים תיקיות אחרות. לאחרונה, סריקת in-depth analysis שבצעתי ע"י האנטיווירוס nod32, זיהתה שני 'ג'וקים' שמסתתרים בתוך תיקייה כזו באחת ממחיצות הדיסק (לא C). סריקת וירוסים רגילה באמצעות אותו אנטיווירוס, לא גילתה דבר. nod לא הצליחה להסיר את אותם שני 'ג'וקים', וגם הגרסה החדשה של ad-aware נכשלה במשימה. האם יש דרך כלשהי לפתוח את התיקייה הזו באופן ידני? האם יש תוכנה שמסוגלת בוודאות לעשות זאת? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה: 1.לפעמים אחרי שאני מדליק את המחשב לא יודע למה אבל פתאום מופיע מסך קטן כזה (מצטער אני לא מספיק לעשות פרינט סקרין) שאומר לי שבעוד 30 שניו המחשה יעשה ריסטרט,מה עושים אם זה? 2.לפעמים ב-login שהוא מבקש סיסמא אז אני נותן לו את הסיסמא הנכונה (בדוק!!!חחח) והוא אומר איקורקט פאסוורד ורק כאשר אני עושה ריסטרט למחשב אז הוא מוכן לקבל את הסיסמא ,למה??? תודה רבה רבה רבה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
Why the hell Windows XP PRO SP2 is so expensive 830 NIS!!! :-X dammit
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היה לי SPYCRUSH במחשב (למי שלא יודע זה SPYWARE מעצבן ביותר שקשה רצח להיפטר ממנו) וניסיתי למחוק אותו עם מלא תוכנות ריגול שונות וגם עם אנטיוירוסים ושום דבר לא הצליח למחוק אותה לגמריי אז מצאתי אתר http://www.schrockinnovations.com/removespycrush.phpשמסביר איך להיפטר מהקרציה הזאת ע"י התוכנה הזאת smitRem.exe ולאחר שניסיתי להשתמש בה כל הWINDOWS קרס לי ולא היה מוכן לעלות בשום מצב (אפילו לא בSafe mode) פשוט בזמן העליה הוא היה מראה את המסך הכחול הידוע ועושה RESET, אז פשוט פירמטתי את המחשב והתקנתי WINDOWS מחדש ואז גילית שצצו בעיות חדשות: 1. לפני שהWINDOWS מתחיל לעלות מופיעים לי למטה הרבה פסים לבנים (סוג של תהליך שרץ) ורק אז הWINDOWS מתחיל לעלות - מה שמאריך את זמן העליה בכחצי דקה. 2…
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מותר למחוק אותה, כי אני רואה הרבה קבצים של כל תוכנה אחרי שאתה מתקין ואז עושה חיפוש לראות איזה קבצים לא נמחקו תמיד נמצא איזה קובץ בתקייה הזאת (פרפצ'). אז האם זה בטוח למחוק אותה ?? תודה רבה וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
יש לי Win XP Pro SP 2 ויש לי בעיה שלפעמים ההתחל קופא או שהוא קופא וגם חלונות קופאים ואני תמיד מסדר את זה שאני לוחץ Ctrl+Esc שזה בעצם פותח את ההתחל. וגם לפעמים בלי קשר לזה הכפתורים Delete ו-End לא פועלים לי. איך אני מסדר את זה? אין וירוסים ואין ספייוור.
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי אקס פי באנגלית ואני רוצה להפוך אותו לעברית... אין לי את האפשרות במאפינים להפוך לעברית אז אל תתאמצו. בבקשה אחותי לא יכולה להסתדר עם האנגלית כולכך טוב ואני יודע שאני צריך להוריד קובץ אז מאיפה מורידים [אני הורדתי מהאתר שלל מיקרוסופט אבל אני לא יודע איפה שמים את זה...] ואיפה שמים את מה שמורידים.... תודה מראש וביי
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה התקנתי במחשבי חלונות 7 ופתחתי מספר חשבונות משתמש, כל חשבון מיועד לתחום עבודה מסויים (גרפיקה, אודיו, משרדי, וחשבון ניהול). חשבון הניהול מוגדר כ- admin ויתר החשבונות הם חשבונות רגילים שמוגדרים כחשבונות מקומיים. השאלה - כיצד להתקין תוכנה בחשבון במערכת כך שקיצור הדרך אליה, יופיע רק בדסקטופ של חשבון יחיד ולא בדסקטופים של כל החשבונות (התקנתי כמה תונות בחשבון הניהול וקיצורי הדרך הופיעו בכל החשבונות. כאשר מחקתי קיצור דרך בחשבון מסויים, הוא נמחק גם מהדסקטופ של חשבון הניהול. כיצד ניתן למנוע זאת?) תודה מראש לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מתלבט אם להתקין WINDOWS 64BIT (יש לי גם XP וגם VISTA) אני רוצה לשחק משחקים והשאלה האם זה יותר טוב למשחקים או שרוב המשחקים לא עובדים בגירסאת 64 BIT?
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני לא רוצה שדיסקים יעלו אוטומטית ואני גם לא רוצה שאני יעשה עליהם דאבל קליק בMY COMPUTER הם יעלו את ההתקנה או את המשחק אני רוצה שהם היו כמו כל דיסק DATA רגיל שאני לוחץ עליהם הם יפתחו את התיקיה.. WINDOWS XP בעברית אפשר גם לקבל הסבר באנגלית אני ינסה למצוא את זה בעברית תודה.
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להוריד את SP1 מהאתר של מיקרוסופט לשם התקנה במחשב שאין לו אינטרנט?
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום רב, אחי הזמין מחשב נישא חזק של HP שהגיע עם vista 64bit מותקן עליו. החלטתי לא להתקין לו מחדש מערכת הפעלה ולהשאיר לו את זו. עכשיו אחרי שהתקנתי והגדרתי אותה כמו שצריך (אופיס תוכנות וכו) אני רוצה להריץ גיבוי נקי שלה. שיהיה להבא. השתמשתי ב: Paragon Drive Backup 8.5 Professional Edition אבל כאשר רציתי להתקין אותה VISTA טענה שאפליקציה זו אינה יכולה לרוץ עליה. אם ככה אשמח לקבל המלצה לתוכנת גיבוי טובה - שניתן לבצע גם BOOT CD שיאפשר התקנת גיבוי קיים מחדש. וכמובן שתתמוך בVISTA 64 הקפריזית... נ.ב. אשמח גם לקבל המלצה לתוכנת ניקוי רג'יסטרי טובה בשביל הXP הישנה שלי. תודה! נערך ע"י multicore לצורך הסרת תוכן warez
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
יש לי Windows Pro אם זה קשור... אני מנסה להכנס למחשב שלי.. לא נכנס מסנג'ר.. נכנס ולא מגיב אייסיקיו אותו דבר.. אינטרנט במזל זה נכנס לי.. זה הדבר היחידי שפועל... הפעלתי את כל התוכנות שבודקות.. הפעלתי במצב בטוח וגם הפעלתי את vCleaner עכשיו אין שום וירוס... וכיביתי את המחשב כל הלילה ועדיין הוא ככה. אפילו הקיצורי דרך לא עובדים.. ולא הווינאמפ... כלום חוץ מהפיירפוקס וה-JetAudio סך הכל עשיתי ריסטרט למחשב, יש לזה פיתרון ? [shadow=red,left][glow=red,2,300]תודה למי שיעזור.[/glow][/shadow]
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום במערכת מחשב בה יש 4 כוננים עם מערכת הפעלה Win 10 אני מעוניין שמערכת ההפעלה לא תוכל לגשת ל 2 כוננים באופן קבוע (לא קריאה ולא כתיבה). איך עושים זאת ? המטרה שלי להתקין 2 מערכות הפעלה של win 10 על דיסקים שונים ולכל מערכת הפעלה יהיו 2 כוננים בלבד (אחד SSD ואחד רגיל), וכל אחד ממערכות ההפעלה לא יוכל לגשת לזוג הכוננים השני. זה לטובת שימוש במחשב ע"י 2 משתמשים, במקום לעשות 2 משתמשים ב win 10. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כמה שבועות כתבתי פה הודעה על הודעה שעולה לי לפעמים בווינדוס שעוד 60 שניות יכבה המחשב. כמה אנשים ענו לי ואמרו לי שזה וירוס תולעת ואמרו לי לעשות חיפוש בפורום להודעות שנכתבו כבר. אני קראתי את ההודעות וניסיתי לחפש ב- Task Maseenger את התולעת ולא מצאתי... ואני לא יודע איך אפשר להוריד את התולעת בבקשה תרשמו לי את הפתרון שלכם פה, ושאני לא אצטרך לעשות חיפוש כי לא ממש הצלחתי לעשות לפי איך שמסבירים שם. תודה
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מסבר שמיקרובלעכס מתכננת להפוך את xp ל 2000 עם 20 מיליון חבילות הרחבה !מקור http://www.thehotfix.net/comments.php?catid=1&shownews=271 אם יש משהו יוצא דופן, תביאו תמונות
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי היום SP3, והבעיה נמצאה בוודאות שם (אחרי שחזור בעזרת WIN לאיך שהייתה לפני ההתקנה) הבעיה נעלמה . הבעיה היא שבמידה ואני מפעיל את הוינדוס מחדש (או בהדלקה ראשונה), המחשב לא מעפיל את האינטרנט. כדי להפעיל אותו אני צריך להוציא ולהחזיר את הכרטיס האלחוטי והאינטרנט מזוהה. מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי חברים, מדובר על מחשב לעבודה משרדית,הורדות,גלישה ומשחקים בינוניים (באיכות HD 720P) כמו call of duty black ops... המעבד הינו 4 ליבות ממשפחת סנדי ברידג' I5 2400, ו4GB זיכרון DDR3 1333 בסטיק בודד. כרטיס מסך GTS450. 32? 64? למה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי הודעה מהאנטי וירוס שלי של איזה וירוס (יש תמונה מצורפת) ואני לא מצליח להסיר את הוירוס או לסגור את החלון המעצבן של ההודעה. עזרה בבקשה. תמונה:
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מדבר על הפיצר של שלוחצים על WIN KEY + P ואפשר להעביר את המחשב למצב פרזנטציה הבעיה שלי היא שאחרי שמנתקים את המסך/ברקו/תקן פלט אחר או עם לא מחובר אחד בכלל אז המחשב חוזר חזרה למצב רגיל ואני רוצה שהמחשב ישאר במצב הזה עד שאנחנו מסימים. מישהו?
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
לבן מסנוור אותי, בווינדוס XP הייתי משנה לאפור, אבל ב-WIN7 אותה השיטה לא עובדת. ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
האם ניתן לעבוד במחשב שמחוברים אליו 2 מסכים באפליקציות שונות בכל אחד מהמסכים ? לדוגמא : מסך אחד שאיתו נשתמש ב- וורד ומסך שני שאיתו נשתמש ב- פייסבוק . זה אגב המפרט ש- gil28 המליץ / הרכיב לי ואותו הזמנתי (עם שינוי במארז + ספק): מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪882 קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪354 מארז: באנדל תקציבי - SilverStone Presicion PS08 USB3 + Silverstone Strider 400W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪385 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪147 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3 כמות…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קישוריות אינטרנט בכל זמן ובכל מקום, חיי סוללה ארוכים ומחיר תחרותי יחסית - האם צריך משהו אחר במחשב נייד מודרני? לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יכול להגיד לי מה אני צריך לרשום בשורת ה-run כדי להגיע למקום בו אני בוחר איזה תוכנות יעלו לי עם ה-windows ואיזה לא? אני אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר שבו יהיו את כל האפליקציות של ה-run
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום אתמול השתמשתי ב Windows Media Player 11 והוא עבד מעולה. היום כאשר אני נכנס לשיר, אז השיר מתנגן ב Windows Media Player 9, ולא שיניתי או עשיתי שום דבר. פתאום ה Windows Media Player 9 עולה ולא ה 11. עקב כך הורדתי שוב את ה Windows Media Player 11 ולמרות שהתקנתי אותו, עדיין ה 9 עולה לי במקומו. איך פותרים את הבעיה המוזרה הזאת? תודה [br]פורסם בתאריך: 9.08.2009 בשעה 19:14:57 סידרתי את הבעיה.עשיתי ב 9 בהגדרות - switch to full mode
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-