עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. ישן לא ישן, רק רציתי להמליץ לכם על DESKTOP MANAGER, חלק מחבילת הPOWERTOYS לXP מMICROSOFT כמו בלינוקס, יוצר לך 4 דסקטופים נפרדים לעבודה, מאוד נוח! :-* http://download.microsoft.com/download/whistler/Install/2/WXP/EN-US/DeskmanPowertoySetup.exe או לדף הראשי של הPOWERTOYS לXP בMICROSOFT ISRAEL: http://www.microsoft.com/israel/windowsxp/pro/downloads/powertoys.asp

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Gnome,

איך אני יכול להפעיל את המשחק GTA3 על מערכת ההפעלה WINDOWS XP?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by izikd,

מה זה אומר? פתאום זה אומר שהוינדוס ניסיוני או מה? יש לי אותו משנה שעברה והתקנתי מלא פעמים ועשיתי פורמט ואף פעם לא היה כזה דבר מה זה לכל הרוחות????????????? http://www.freewebz.com/izikd/otherpic/xptest.JPG

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  4. Started by Bone-Breaker,

מהו הווינדוס הכי טוב למשחקים ???

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. קודם כל הקדמה: היה לי Windows XP Pro עד לא מזמן...מדי פעם, היו צצים מסכים כחולים (memory dump) , ולאחר שהייתי מאתחל מחדש את המחשב, הווינדוס היה נתקע, וגם system restore לא היה עוזר בשלב זה....לכן הייתי צריך להתקין מחדש את ה xp כל פעם מחדש. היום החלטתי שנמאס לי מזה , וכשהבעיה קרתה היום החלטתי לפרמט את C (יש לי C ו-D) ולהתקין שם 98 SE. עכשיו המחשב עובד טוב, אבל אני מתגעגע לאפשרויות של ה xp...ה 98 לא נוח לי כל כך... עכשיו חשבתי על אולי להתקין שתי מערכות הפעלה, xp ו-98 (ה98 מהדורה שנייה מותקן כעת) ואני אעבוד עם ה-xp וכשאצטרך אני אעבור ל-98. איך אני עושה את זה? אני רוצה ששניהם יהיו ב-C, זה אפשרי? תודה

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  6. החייגן שלי לא שומר את הסיסמא והכפתור של שמירת הסיסמא אפור תמיד מה אפשר לעשות? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. כאשר אני לוחץ ALT+CTR+DEL או שיש איפה שהו יותר מפורט ? כי אני פשוט לא מעמין מה שכתוב שם !

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by guyyug,

משהו מכיר את MSS32.DLL בXP מה עועה או בכלל קיים בXP

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by PeaS,

I just installed win XP, and I have some hebrew support problems. I can read Hebrew, but I can't write Hebrew, as you see. There are some more Hebrew issues here, but let's try solve this one first, because it's probaly will solve the others too.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by le cat,

כמה GB להקציב למערכת Win98? כמה GB להקציב למערכת WinXP? תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by maverick,

כאשר אני צורב עם תוכנת צריבה של נרו אני רואה שהתוכנה מקצה את כל המשאבים לצריבה בעצם שמה את תהליך הצריבה על אופציית high priority. אני כל הזמן משנה את העדיפות ל-normal אך התוכנה בכל פעם שמתחילים אותה מחדש מחזירה את זה ל-high. הבעיה היא שאי אפשר לעשות כלום עם המחשב כאשר צורבים משהו. מה עושים?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. יש לי מספר שאלות, אני צריך להודיע על החלטתי בדחיפות לספק המחשב... האם קיים חיסרון בכך ששתי מערכות, XP ו- 98, מותקנות על מחשב אחד? האם קיים יתרון כלשהו? מה בעצם קורה כשיש שתי מערכות הפעלה? האם בכל איתחול של המחשב יהיה עלי לבחור את המערכת שתעלה? תודה רבה!

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. 4:00 PM.... איך אני משנה את זה ??? אם אפשר הסבר מדוייק... תודה

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  14. Started by aaalon,

אני לא מצליח לשמור את הסיסמא בdail-up בווידוס הצעות ופיתרונות יתקבלו בברכה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by hagai-,

כשאני מפעיל את המחשב משאבי המערכת נמצאים בסביבות ה-80%. לאחר מספר שעות הם יורדים בקצב די מהיר, מבלי שאני אפעיל איזשהן תוכנות זוללות זיכרון, אלא פשוט המחשב נשאר מחובר לאינטרנט. בעבר יכולתי להישאר שבוע שלם מחובר לאינטרנט ללא בעיות, אך עכשיו משאבי המערכת יורדים בקצב מהיר משום מה עד למצב בו המחשב זוחל, המחשב מתחיל להתחרפן ולא נותרת לי ברירה אלא לצאת לריסט. כרגע לאחר 28 שעות רצופות של חיבור לאינטרנט משאבי המערכת עומדים על 26%, וממשיכים לרדת. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שמתי את העברית בAdvanced ואני עדיין רואה ג'יבריש בוורד בנוטפד ובאייסיקיו מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by juve12,

אני מפעיל את המחשב והוא נתקע על בעיה על האקספלורר ולא רוצה להמשיך לעלות אני חושב שהבעיה היא בגלל שיש לו קישור ב startup לתמונה. זה מה שאני חושב מבקש לדעת אולי זה משהו אחר ואם זה מה שאני חושב איך אני מסיר את התמונה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. כי אני נגיד רוצה למחוק ידנית את הדריברים של חלונות של כרטיס הקול שלי (ולעשות uninstall ב device manager) ואז להתקין את הדריברים של creative נקי יענו בלי התקנת דריברים על דריברים. הבעיה היא שבחלונות XP הוא אוטומטית מתקין את הכל בלי לשאול אותך בלי כלום וזה נורא מעצבן לפעמים... האם יש דרך לבטל את זה (את ההתקנה האוטומטית) זמנית או לגמרי?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by maverick,

מהיכן ניתן להוריד JVM ל-XP?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. בהתחלה הם הגבילו את המקום ב Hotmail ועכשיו הם גם התחילו לגבות תשלום על דפדפן (אמנם זה msn explorere ) אבל מאיפה אתם יודעים לאן זה ימשיך , הרי אינטרנט אקספולרר הוא הדפדפן היחידי שיש לו תמיכה מלאה בעברית . אני אישית מתחיל לשנוא את מיקרוספט :asthanos: .

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by idank,

אם אני משתמש במחיצה אחת עם ntfs ומחיצה אחרת fat 32 בשביל משחקים זה צריך לעבוד בסדר?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by itayze,

התקנתי לסבא שלי winxp וכעת משחקים לא עולים אצלו ( פרעה , קליאופטרה , sim city 3000 וכו... ) מה יכולה להיות הבעייה ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by udi,

יש לי WINDOWS XP PRO . יש בWINDOWS תיקיה בשם TEMP שבהתחלה היא היתה ריקה ועכשיו יש בתוכה 2.6GB ואם אני יכול למחוק את הדברים שיש שם מבלי לפגוע במערכת ההפעלה מיקומה של התיקיה הוא : C:\Documents and Settings\udi\Local Settings\Temp תודה מראש .

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים