Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
עם אני יתקין את tweak ui בXP היא תוכל לעזור לי במשהו נגיד להאיץ ביצועים או לשפר משהו? או שהיא סתם לא תעזור?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
איך אני מוציא את האפשרות הזאת, אם יש לי שיר למשל עם שם ארוך אז הוינדוס מקצר אותו, וכשאני לוחץ אליו השם חוזר... איך ארני מוציא ת'אפשרות הזאת? שמעתי שצריך לעשות משהו ב"מאפיני תיקיות", (בוינדוס 98 אני זוכר... עכשיו יש לי XP PRO...) בבקשה תעזרו לי...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
התקנתי משחק והוא אך שהוא שניה את הפונט בווינדוס. ועכשיו אין לי מושג אך לשנות חזרה ניסיתי דאך הDISPLAY PROPERTIES וזה אין שם אך לשנות חזרה.שמתי תמונה שאולי תסביר טוב יותר
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני רק צריך לדעת את הפקודות ב DOS אני זוכר שצריך לכתוב כך : במקרה שלי זה כך : E: E: CD I386 E:I386 אחרי זה אני לא זוכר מה צריך לכתוב
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי 2000 ויש לי 98 אנירוצה למחוק 98 אז בבדרך הכי בטוחה? ועוד שאלה כדאי להתקין את SP23 ?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני עובד על WINXP PRO ובטעות מחקתי את הקיצור דרך שב QUICK LAUNCH שקוראים לו SHOW DESKTOP ומה שהוא עושה זה בלחיצה עליו הוא עושה MINIMIZE לכל התוכנות שעובדות במחשב. בטעות מחקתי את הקיצור דרך.. יש איזושהי דרך להחזירו? מישהו יודע איפה הוא ממוקם על המחשב או פתרון דומה? (בלי להשתמש ב SYSTEM RESTORE).
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה די רצינית :-\ אני יכול לקרוא ולכתוב בעיברית בלי בעיות (חוץ מב"וואלה" שלפעמים חלק הפוך), באינטרנט ובתוכנות. אבל, יש כמה תוכנות שאני לא יכול להשתמש בהם בעיברית, כגון: otiot (i think that's the name it's a OCR program) High Q's program, which it speaks the words and write them as well in english and in hebrew. those are the progrems i have got the program in, I just can't seem to make hebrew work. I have looked all over this forums and tried some of the solutions, but none of them worked. I ever tried installing Win98SE but it just woldn't install it ever after i did a FAT32 partition. I'm asking you if you have a solution for my problem, my spec…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים התקנתי אותו על p2-300 ולמרות שהכל עבד כל העסק כמעט לא זז. זה יהיה אותו הדבר על P3-450 256 SDRAM?
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי XP . וניסיתי לעשות RESTART אבל זה עושה RESTART גם כן
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משתמש ב-Windows XP. האם יש אפשרות שלכל יוזר תהיה את הרזולוציה שלו? כי משום מה שאני משנה למשתמש אחד את הרזולוציה, זה משנה לכל המשתמשים האחרים גם.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איך כי אני חייב לפרמט ואני ממש לא יודע איך לצאת לדוס
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה מחדש XP. ומשום מה האקספלורר מסרב לעבוד עם ג'אווה סקריפט... כדוגמה יש את ערכת הצבעים של HWZONE, אני בוחר משהו ולוחץ על שנה, אך זה לא מגיב כלומר כפתור שנה לא עושה כלום, לא מגיב בכלל, לא טוען מחדש דף , כלום ... מישהו יודע מה הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
לפני מספר חודשים בתקנתי את XP PRO בגרסה צרובה עד לפני חודש הכול עבד מצוין אבל אז קרה משהוא מוזר לאחר שעשתי היתחול למחשב הWINDOWS הגיעה לנקודה מסוימת ואז המחשב פשוט ביצע היתחול מחדש וכך זה נמשך בלי הפסקה נאלצתי לפרמט את המחשב ולהתקין הכול מחדש אבל לאחר שלושה שבעות זה שוב קרה. אני עובד עיצות כי לכול החברים שלי אין בעיה אם הWINDOWS ולכן אני חושב שזו לא בעיה של נעילת הWINDOWS [כי אני חושב שXP ננעלת אחרי חודש] למשהוא יש רעיון למה הXP קרסה כי בזמן שעבדתי איתה לא היו בעיות אני נותן את מפרט המחשב אולי זה יוכל לעזור לכם P3 733עם 256 SDRAM כונןCDROM*36,DVDROM*8 וצורב yamaha*16/10/40 סקזי כמו כן לוח אם AUSUS 133 כרטיס מסך VOODOO3 עם TVOUT מודם 56K כרטיס קול 128 מקווה שתוכלו לעזור…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב לא ממש גנבו אבל הם נעלמו היו לי2 ואחרי התקנת winon cd הם נעלמו העפתי תתוכנה אבל הסידירומים לא חזרו למישהוא יש רעיון לפני פירמוט?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחשב: AMD XP 1900 SUMA GEFORCE 4 TI 4200 128 MB עכשיו יש אל הלוגו בהפעלה של הווינדוס שאומר WELCOME שעד להיום לקח לו שתיים שלוש שניות להסגר ולהגיע לדסקטופ ובואו נתחשב שהמחשב שלי כמעט ריק כמעט בלי תוכנות כמעט בלי כלום מהיום המסך שאומר WELCOME נשאר תקוע למשך של כמעט חצי דקה ולא מספיק זה!!! לאחר שה WELCOME נסגר יש לי מסך כחול(הרקע של הווינדוס שלי) למשך כמעט דקה שלמה אני לא מבין גדול אבל יש לי הרגשה שזה לא אמור להיות ככה יש לזה איזו שהוא קשר אם זה שעשיתי DEFRUG ליפני כמה ימים ??? תודה אני אשמח אם תעזרו
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
suddenly out of the bloom my windows xp stopped supporting the hebrew languge, giving me strange and gybrish like symbols...(ד??????) i tried to unload and load again the support in the windows disc and tried to fix the windows instalation the strange thing is that in word documents the hebrew is just fine nedd your advice thanx
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש לי בעיה שכל מיני משחקים שפועלים ב- OpenGL לא עובדים לי ואמרו לי שככה זה לכולם ב - XP ושיש לזה תיקון חיפשתי מלא זמן את התיקון אבל לא מצאתי מישהו יכול בבקשה להביא לי את הלינק לתיקון?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שוב הגיע העונה הזאת בחודש שההארדיסק שלי מפוצץ בזבל ויש בעיות בוינדוס שנגרמו על ידי אחים קטנים ואני צריך לפרמט הבעיה: אני לא מצליח! אני עובד ב XP והדרך היחידה שאני מכיר היא לעשות Repair ושם להיכנס ל Dos ולכתוב :Format C הוא נותן לי ת'אזהרה ואחרי שנייה חוזר למצב הרגיל של \:C ומפרמט הוא בטוח לא תעזרו לי בבקשה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שזה נשמע מטומטם אבל שכחתי את הסיסמא בשביל להיכנס לWINDOWS אם מישהו יודע אייך לבטל או לעקוף את זה אז בבקשה!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
טוב-אני דיי נואש בזמן האחרון בגלל הWIN 98 שלי שהוא מתרסק כול שעה ואני צריך לעשות reset . אז החלטתי להתקין את XP אבל נזכרתי שבעצם אני לא יכול כי הוא מפספס קבצים כשאני מנסה להתקין אותו(הוא מפספס קבצים במסך הכחול ההתחלתי של ההתקנה) ניסיתי להתקין את המערכת משני דיסקים מקוריים ששולם עליהם כסף אבל שום דבר לא הצליח - הוא תמיד מפספס קבצים בהתקנה ואומר לי FATAL error. אז מה הבעייה ואיך אני מתקן אותה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיה עם התקנת ווינדוס 2000 כשאני מנסה להיכנס לתקייה של I386 הוא רושם לי CDR101: NOT READY READING DRIVE E: ABORT RETRAY FAIL?A זה קורה גם עם 98
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה, אני וחבר מנסים להכין IMAGE ולשחזר בעזרתו את WIN XP. למה זה לא עובד ???? אנחנו משתמשים ב GHOST 2002 פשוט אין שום BOOT אחרי השחזור :AR15: תודה
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-