עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by STRENGTH,

התקנתי משחק ישן אחד ואז ראיתי ש WIN דורש MAC98 בשביל להפעיל את המשחק. איפה אפשר להשיג אחד כזה?

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  2. Started by The-Devil,

ראיתי לא מזמן שמחשב בבית ספר נתקע ובא טכנאי והשתמש במה שנראה כ FILE Checker זה נראה כמו חלק של הוינדוס ולכן אני כותב פה רציתי לדעת אם יש כזה דבר או משהו דומה (ולא אני לא מדבר על SCANDISK או על איחוי) ואיך אני מפעיל אותו

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  3. Started by zozoo,

יש לי ויסטה שבאה עם נייד HP חדש יש איתה בעיה שלפעמים לוקח לה 10 דקות או יותר לעלות ולפעמים צריך כמה ריסטרטים עד שהיא עולה יש לציין שהיא עובדת די טוב כשהיא מחליטה לעלות במצב שינה היא עולה ישר מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  4. יש לי בעיה עם הפיירוול. כשאני מנסה להעלות את הפיירוול הוא רושם לי שגיאה: "עקב בעיה לא ברורה ווינדוס אינו יכול להעלות את הפיירוול" הוא לא רושם לי עוד כלום!! אני צריך לנתק אותו כי הוא פוגע לי ברשת בבית... מאז שהוא הפסיק לעבוד הרשת אינה פועלת... יש תמונה שהוספתי.

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  5. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מנסה להתקין את האמור לעיל אך לאחר ההתקנה אני נתקל בהודעת שגיאה ולא חסר מקום בכונן! ניסיתי להתקין גם בעיברית וגם באנגלית יש לי ויסטה SP1 והמערכת מעודכנת צילום מצורף [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  6. בעיקרון השאלה בכותרת אני לא מתכוון לקיצור דרך רגיל אני מתכוון לכזה שבXP הייתי עושה מההגדרות של התצוגה של השולחן עבודה שמהקיצור הזה אפשר להיכנס ישר למאפייני אינטרנט תודה לעוזרים! ofeky1

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  7. Started by Toxin II,

היי, אני יודע שזה יישמע מפגר, אבל אני קונה מחשב חדש...בכל מקרה, את התקנת הווינדוס אני אבצע בבית דרך דיסק מקורי שקניתי בעבר... [החברת מחשבים שאני קונה דרכה מוכנים להתקין את זה רק אם אני קונה עוד עותק של XP דרכם...וזו בדיחה] בכל מקרה, בהנחה ומדובר במחשב חדש וBLANK, כיצד אני מתקין ווינדוס XP דרך דיסק? אפשרי בבקשה מדריך של צעד צעד? [ איך אני עושה BOOT דרך הדיסק ע"מ להתחיל את ההתקנה, איפה בהתקנה אני מגדיר שפות וכו']

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  8. אם יש לי XP על כונן C, VISTA על כונן D, ותוכנות שמותקנות דרך הXP על כונן E יש איזשהי אפשרות שהתוכנות יעבדו גם על הVISTA מבלי שיתפסו לי מקום כפול

9. זה התחיל אתמול לבד =\.. הוא מחכה שאני אלחץ על שם המשתמש שלי כדי להיכנס לוינדוס.. אבל יש לי רק משתמש אחד.. איך לעשות שזה יכנס לבד?.. נ"ב: זה תמיד נכנס ... פתאום אתמול זה התחיל לבקש ממני ללחוץ =\

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  10. שלום רב! עיקר ההתעסקות שלי עם המחשב היא לצורך משחקים, ולכן חשבתי שאולי הגיע הזמן לעבור לויסטה בעקבות ה-directx10 רק שאני לא יודע איזה מכל הגרסאות מתאימה לי? ... והאם כדאי 64 או 32? יש לי מחשב חדש ברמה גבוהה כולל Nvidia 8800 640Mb התומך בdirectx 10. אז מה אתם אומרים? ואגב, יצא כבר SP1 לויסטה כך שכבר הגענו לעידן בו כן משתלם להשתמש בויסטה? בתודה מראש אופיר

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  11. Started by lampit,

שלום לכולם. ניסתי לרשום עוד מחשב על אותה מערכת של xp וקיבלתי הודעה מאד לא חברית מwindows שאין באפשרותי לרשום מחשב נוסף על אותה מערכת הפעלה לשאלתי: האמנם ? באם אני מחזיק שני מחשבים אני צריך לקנות שתי מערכות הפעלה ? האם יש דרך לעקוף את זה ? האם microsoft יכולים לאשר לי באיזו דרך ? אשמח לתשובה מהירה, כי בינתיים אי אפשר להפעיל את המחשב, רב תודות

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  12. אני רוצה להתקין ויסטה במקביל ל-XP שמותקן לי כרגע איזה גירסה עדיף להתקין ? שלא תהיה כבדה ותוריד ביצועים ?

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  13. Started by dror_gh,

שלום. בוינדוס XP יכלתי להגדיר 2 מקורות סאונד שיעבדו בו זמנית. למשל המחשב מחובר למערכת ובנוסף לרמקולים שמחוברים למסך. ולא הייתה שום בעיה. בויסטה זה אחרת. אני תמיד צריך לבחור בין המקורות ואי אפשר (לפחות ממה שאני יודע) לתת לשניהם לפעול בו זמנית. אני תמיד צריך לסמן set as default device על המקור שממנו אני רוצה סאונד. אם מישהו יודע אשמח לקבל תשובה איך אפשר (אם בכלל) לגרום לשניהם לעבוד יחד. תודה רבה על העזרה.

14. שלום לכולם יש לי מחשב נייד עם מערכת ווינדוס אקס פי ועשיתי איחוי ואחריי שהפעלתי את המחשב מחדש הוא לא עולה לווינדוס ויש מסר שחור ורשום opertion system not found מישהו יודע מה הפירוש של זה? והאם ניתן לפתור את הבעיה וממה זה קרה? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  15. Started by benma,

יש לי WIN XP. התקנתי WIN 2003 ונוצר BOOT לשתי מערכות ההפעלה. WIN XP נמצא בכונן אחד ו WIN 2003 בכונן פיזי SLAVE. מחקתי את WIN 2003. אתחלתי את המחשב עם דיסק התקנה של WIN XP. בחרתי Repair. בחרתי 1 = מספר ברשימה של מערכות WIN המותקנות. יש רק אחת. נשאלתי לססמת ADMIN. לחצתי ENTER (לא הזנתי ססמא אי פעם). הקשתי FIXMBR. ואח"כ EXIT. המחשב אותחל. שום שינוי. עדיין מופיע אופציות ל WIN XP וגם WIN 2003. חזרתי על הנ"ל והקשתי: FIXBOOT. עדיין שום שינוי. אז איך אני יכול לאתחל את ה MBR?! תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  16. לכתבות: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3387994,00.html http://computers.walla.co.il/?w=/4015/1092167 עוד צעד נואש של מייקרוסופט לדחוף לאנשים ויסטה בכוח חבל רק שעכשיו כבר לא יהיו מחשבים חלשים ומי שלא צריך מחשבי על יצטרך בכל זאת לקנות כזה

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  17. Started by messi,

תשמעו התקנתי לאחותי הקטנה סימס2 חיי לילה היא משחקת במשחק 20 דקות ופתאום המשחק נתקע לה קופא ולא זז בכלל כל המשחק תקוע אצלה ואי אפשר לעשות כלום למישהו יש פיתרון מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  18. Started by dudu26,

שתי שאלות: 1. במחשב החדש יש לי Samsung 250GB SATA2 ו- Maxtor 40GB IDE. המאקסטור התגלה ככונני C, D ו-E (הוא היה מחולק ממזמן) בביוס. על הסמסונג התקנתי ווינדוס וחילקתי אותו ל-3 (האותיות הבאות ברצף) בגדלים של: 15GB for XP, 35GB for Programs and the rest for storage. האם זה משנה שהווינדוס שלי מותקן על כונן G ? 2. לאחר הפיצול של ה-250GB (NTFS) גיליתי שהקבצים ב-G תופסים כ-3GB (ב"מאפיינים") אבל כתוב ב- my computer ש- Total Size - 14.6GB Free Space - 9.42GB --------------------------- לאן נעלמו יותר מ-2 ג'יגה? האם ה- pagefile כל כך גדול? או לדוגמה בכונן הגדול שנותר לאכסון (אין בו כלום כעת) כתוב שגודלו 134 ג'יגה ויש בו 133 ג'יגה פנויים (אין בו כלום!). מה קורה פה? תודה!

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  19. Started by Lirux,

מותקנת אצלי ויסטה ושמתי לב שהמערכת הקצתה לכרטיס מסך שלי עוד 256 מגה של זיכרון "משותף" בנוסף ל256 הפיזים שיש לו... המערכת גם ככה צורכת כמות דיי נכבדת של זיכרון ואני רוצה לבטל את הזיכרון המשותף לכרטיס מסך, איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  20. Started by itzik00,

שלום, הבן שלי מחק בטעות את העיברית מהמחשב, כרגע יש אנגלית וכאשר אני מעלה מסמך בעברית אני מקבל הרבה ???????? השאלה שלי האם על מנת להחזיר את העברית אני צריך להתקין את מערכת ההפעלה מחדש או יש איזה מוד שמתקן רק את הבעייה הזאת תודה, איציק.

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  21. אני מנסה לגשת למדפסת שמחוברת למחשב XP, דרך מחשב אחר עם מערכת הפעלה ויסטה. ב-XP הגדרתי את המדפסת בשיתוף. שני המחשבים נמצאים על אותו WORKGROUP ורואים את אחד השני כולל גישה לקבצים. במחשב עם הויסטה אני רואה את המדפסת, אבל בנסיון להתחבר אליה אני מקבל את ההודעה: Windows cannot connect to the printer. there is not enough memory to complete this operation. Please close some programs and try again. כשחיברתי את המדפסת ישירות למחשב עם הויסטה לא היו בעיות והיא הותקנה בהצלחה.

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  22. Started by IlanF,

לפעמים כשאני גולש באינטרנט ומעביר שפות לרשום בשפה אחרת, לפעמים אני רואה שהוונדוס התקין לבד את השפה הצרפתית. אין לי מושג למה ואיך. לא הופיע חלון ולא כלום. פשוט נוספה השפה הזאת בסרגל השפה. אני מוחק אותה ואחרי כמה זמן היא שוב מופיע לי שם. למה זה קורה? זה ממש מעצבן

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  23. Started by Buffer,

היי, יש לי ויסטה מותקן ו-XP.. כל אחד במחיצה נפרדת ב-HDD נפרד. בויסטה לא השתמשתי בערך מאז שהתקנתי אותו.. עכשיו אני רוצה למחוק את הויסטה.. מה שניסיתי לעשות זה פשוט למחוק את כל הקבצים שלו מהמחיצה שהוא נמצא בה.. הוא מחק כמה קבצים ואז נתן הודעה שאי אפשר להמשיך כי חלק מהקבצים נמצאים בשימוש.. איך בכל זאת אפשר להעיף את זה? תודה, אור. -- כשאמרתי הקובץ נמצא בשימוש התכוונתי להודעה הזאת של קובץ בשימוש/גישה נדחתה וכו'...

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  24. Started by PhoenixBoy,

כשאני נכנס לאתרים ואז אני נכנס לאתר עם פלאש אז הוא כל הזמן נעצר לכמה שניות והוא תוקע ככה גם את החלונות האחרים של האינטרנט אקספלורר.. Win XP Pro SP2

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  25. Started by blackbimer,

?? ?? י??ט?? י?א? ?אב? ??ך?? זה מה שרואים שאני מנסה לכתוב בעברית... לךא יודע למה ואיך יש לציין שאי סי קיו אני יכול לכתוב וגם בצא'טים ובכתבן ל ווינדוס... משום מה השפה פתאום נעלמה לי מה הבעיה?? תודה

• 0 תגובות
    • 538 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.