Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום אחים שלי ! יש לי בעיה גדולה. אז ככה עשיתי פורמט התקנתי את הווינדוס עכשיו אני בא לכבות את הפיירוול אני נכנס לקונטרול פאנל לווינדוס פיירוול ומבטל אותו, אחרי זה אני ניכנס לסיקיורטי סנטר ואני רואה שהפיירוול עדיין דולק באור ירוק יענו עובד אבל הוא מכובה !!! ניסיתי לעשות עוד פעם ועוד פעם ולא עזר עכשיו הוא לא מביא לי להפעיל שום תוכנה כמו אימול או קאזה וכדומה. מישהו יודע מה לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
נגיד שנכנסתי עכשיו לתיקייה מסויימת במחשב. יש לי כאן מלא קבצים ותיקיות שעשיתי שיראו אותם בצורת התצוגה LIST, במקום ב ICONS. אבל כשאני נכנס לאחת התיקיות, אז התצוגה חוזרת ל ICONS איך אני עושה שזה תמיד יהיה על מה שאני בוחר? תודה
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP על מחיצה אחת ושאר המשחקים על מחיצה השנייה. עכשיו אני רוצה להתקין מחדש את הווינדוס בלי לשמור את כל מה שהיה באותה מחיצה(משמע לפרמט). השאלה שלי היא כזאת, אני רק צריך להכניס את הדיסק ולהתקין את זה , או שאני צריך לעשות איזה תהליך?? אשמח למדריך. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם לוח אם של אינטל 915PCY ללוח אם יש כרטיס קול עליו של ריאלטק .. הבעיה זה שהוינדוס מסרב להתקין את הדרייברים הוא מציג שגיאה מוזרה : Microsoft bus driver must be loaded ??? ??? למישהו יש רעיון ??? , כל החומרה חוץ מהכרטיס קול הותקנה בהצלחה , בנוסף המחשב מזהה כרטיס שהוא לא מצליח להתקין ...
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני כוננים אחד של 80 ג'יגה - ואחד של 320 ג'יגה שניהם sata 2 - והייתה לי בעיה היה לי מסך כחול כל פעם עוד לפני שהווינדוס עולה - אז לצערי הייתי צריך להתקין את הווינדוס מחדש על ה80 ג'יגה בלי שאין לי גיבוי ואין לי כלום.. עכשיו הווינדוס מזהה רק את ה80 ג'יגה שעליו הוא מותקן..ורק 137 ג'יגה מהדיסק של ה320 ג'יגה - ואני יודע שזה בגלל שאני עוד לא התקנתי סרביס פאק 2 ורק אחרי שאני אתקין זה יסתדר.....עכשיו השאלה שלי היא..איך אני מחזיר את כל המידע שלי ?????? :'( :'( את הדיסק של ה320 ג'יגה אני לא פרמטתי וכל המידע שלי עליו - שירים שאספתי שנים ואין ספור דברים - אחרי שאני מתקין את הסרביס פאק 2 ומריץ את ה data lifeguard של ווסטרן דיגיטל שגורם למחשב לזהותת את כל הגודל של הכונן ..…
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
קניתי את גרסת הupgrade של windows vista במחיר מוזל מהסתדרות המורים אם למישהו יש מדריך או שהוא יודע איך מתקינים את זה על מחשב עם xp לא חוקי או על מחשב בלי מערכת הפעלה שיעזור לי בבקשה תודה!
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואחרי שהתקנתי את הXP כל תיקייה שאני פותח נהיית לקריאה בלבד, ואני לא יכול לשנות את זה. כל פעם שאני משנה, זה חוזר שנייה אחרי זה. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
"Warning, Microsoft Antispyware has encountered a critical error (Error 101). Please restart Microsoft Antipyware again. If you continue to experience this problem, please contact Microsoft technical support at support@giantcompany.com for immediate assistance." הודעת השגיאה מופיעה בזמן שאני מנסה להריץ
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
אם אני עוזב את המחשב לזמן ממושך שאני חוזר המסך מחפש סימן חיים מהמערכת לא מוצא ונסגר ואני צריך ללחוץ על כפתור הריסט הפיזי פתרון? הגעתי בקונטרול פאנל ושמתי לו לכבות מסך אחרי 20 דקות והארד דיסק NEVER
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
הבעיה: השומר מסך מופעל לפי הזמן שהגדרתי, אבל הוא לא מכבה את הדיסקים ואת המסך, אלא חוזר לפעול שוב. עד לפני כשבוע וחצי/שבועיים הכל היה תקין. מה יכולה להיות הבעיה שפתאום זה קורה? מה יכול להיות הפתרון?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
התקנתי WINDOWS חדש ומשום מה הפונטים בחדשים בכל הWINDOWS לא נראים טוב. איך משנים אותם?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לעצור את הזמן כמו שכתוב באתר של מיקרוסופט ע"י הפיכת w32time לdisabled אבל הזמן עדיין ממשיך... מה שאני בעצם מנסה לעשות זה לנעול את התאריך על יום מסויים. אם אין אפשרות לנטרל את השעון אז איך אפשר להריץ קובץ מסויים כל X זמן? כמו CJ רק על המחשב האישי... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
לפני כמה ימים התקנתי SP1 לוינדוס אומי דיזן שלי שחקתי במשחק אתמול והתנתק האינטרנט (החות) שיצתי מהמשחק אני רואה שהסמל של ההאינטרנט מחובר לחצתי להתנתק לא התנתק אז הוצתי תמודם מהמקום והמחשב לא זז כאילו נישאר על תמונה ואיפשר לעשות עלום המחשב לא חושב אז עשיות כיבוי מהכפתור שהדלקתי אני רואה לא פועל שום תוכנה בצד חוץ מהעוצמה (הדבר הזה של הקול) נכנסתי לMsconfig.exe ואני לא יכול לסמן את התוכנות שאני רוצה (חומת אש אנטי וירוס וכו' פשות נעלמו מהרשימה(אני יכול לסמן את התוכנות שאני רוצה שיפעלו שאני מדליק תמחשב) אז מה אני עושה פה מה הבעיה???
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
זה יתן לי משהו או שעדיף רק להתקין את הדרייבר של הכרטיס רשת ?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
צהריים טובים, יש לי בעיה בוינדוס, דבר בשם Dr.Watson תוקע וסוגר לי תכונות וכל מיני דברים אחרים במחשב ברגע שאני מנסה לפתוח אותם. כשאני פותח ישר מופיעה ההודעה והוא נסגר, רק לאחר כמה ניסיונות נואשים לבסוף אני מצליח. כאלה אמרו לי שיכול להיות שהבעיה היא בגלל הגירסת וינדוס שיש לי, 32 bit כאשר המחשב שלי תומך ב64 Bit. אני באמת לא יודע אם זו הסיבה אבל אני חייב לפתור את מה שמתרחש אצלי במחשב. הנה המפרט שלי אם זה רצוי: מעבד Amd athlon 64 Dual core x2 3800+ לוח אם: GYGABYTE GA-M55PLUS-S3G כרטיס מסך: GYGABYTE Geforce 7600 gt זיכרון: 1024 667MHZ DDR2 מקווה שמישהוא יכול לעזור לי , אני מאוד אשמח, תודה ויום טוב.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
הפעלתי את המחשב ויש לי הודעה ntdlr is missing מה עושים?? ניתן לפתור זאת מבלי להתקין שוב? דרך אגב ההודעה מופיעה מיד לאחר מסך האיתחול ---לפני עלית המערכת!! תעזרו לי פליז
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום , לפני כחודש בערך הפעלתי את המחשב (עד אז הוא עבד כמו גדול ) ופתאום הוא נתקע לי במסך של הקו הכחול הזה שרץ , הוא פשוט לא הפסיק "לרוץ". ניסיתי להתקין מחדש את הווינדוס וכל פעם שהתקנתי את חבילת ההרחבה SP2 הוא לא עלה לי. בהתחלה חשבתי שזה ההארד דיסק או הזיכרונות אבל זה לא. מה עוד יכולה להיות הבעיה שזה קורה? יש המון דברים שלא רצים לי על המחשב בגלל שאני תקוע עם ה-SP1.. האם זה יכולה להיות בעיה בחומרה של המחשב? המון תודה לעוזרים !! שבוע טוב.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אח שלי עשה בטעות עדכון לוינדוס ונעשה רסטרט לוינדוס והופיע לי הדבר שזה לא חוקי וזה אז חפשתי באינטרנט לפתרון ומצאתי הכל טוב ושמח חזרתי לשחק ואה.. הפלא ופלא המשחקים לא עולים לי יותר הם נתקעים אז החלטתי לעשות פרמוט מהיר והבעיה עדיין לא נפתרה מה עושים במקרה כזה עזרה בבקשה!!!
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכם חברים יקרים. אני עובד כרגע על מחשב חדש דנדש עליו התקנתי XP 32 ביט על מחיצה של 60 ג'יגה בעוד על המחיצה השניה של 240 ג'יגה יש לי את כל החומרים החשובים (משחקים, סרטים תמונות וכו') אני רוצה להתקין עכשיו את ויסטה 64 שרכשתי. האם אני צריך לפרמט? איך אני עושה את זה מבלי לאבד את כל המידע החשוב שיש לי על המחיצה השניה? תודה מראש על התשובות. שם.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי עותק אבל אני צריך את ה - CD Label כדי שאוכל לצרוב כ - Bootable CD תודה
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
נמחקה לי מערכת ההפעלה ולפני קניית מחשב אז לבינתיים קיבלתי דיסק התקנה חוקי של XP מקרוב משפחה. הוא ביקש ממני להחזיר לו אחרי ההתקנה ולא לעשות עותק. בכל מקרה רציתי לשאול לידע כללי מה קורה כאשר אותו עותק מקורי מותקן על כמה מחשבים ? האם מייקרוסופט מזהים את זה? בכל מקרה אולי הגיע הזמן לרכוש עותק מקרוי משלי.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שמעו, יש לי מין מחלה כזאת שאני אוהב תסקין של 98, פעם אמרו לי שזה עוזר לביצועים אחרי זה גיליתי שזה כמעט אפסי אבל בכל זאת, התרגלתי. ההגדרה של הסקין נמצאת ב"ביצועים", דרך לחיצה ימינית על המחשב שלי>מאפיינים>מתקדם. שאני מוריד שם את ה- V מהאופציה האחרונה (ביטול סקינים והחזרה של הסקין לזה של 98) אז זה באמת שם את הסקין של 98 אבל שאני עושה ריסטרט זה חוזר לסקין המכוער של XP, מה שמוזר זה ששאר ההגדרות שהגדרתי באותה הקטגוריה נשארות כמו שהן ! רק האופצייה האחרונה מתאפסת... מה עושים ? הבעיה השנייה היא שכל פעם שאני מדליק את המחשב אני צריך ללחוץ F4 , רשום שם את המצב של המחשב ואת זה שהזיכרונות שלי בסינגל צ'אנל וזה... זה ממש מעצבן כל פעם ללחוץ F4, מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
היה לחבר שלי בעיה במחשב והוא רצה להתקין Windows XP מחדש אבל בהתקנה עשינו להתקין לתיקייה חדשה ובסוף ההתקנה ראינו שזה התקין עוד Windows ובהפעלת המחשב יש בחירה להפעיל או Windows XP החדש או הישן. עכשיו אנחנו רוצים למחוק אחד מהם ואם אי אפשר אז להתקין מחדש הכל. איך אפשר להכין דיסק הפעלה להיכנס ל-DOS (אין כונן דיסקטים) ולפרמט ? ועוד משהו, המחשב דיי חדש (כחודש) ונתקע רוב הפעמים אחרי עליית מערכת ההפעלה ולפעמים בעלייה לא מפעיל את האקספלורר וצריך להפעיל לבד. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
Windows Server 2003 אפשר להתקין על מחשב PC רגיל?
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
היה לי וינדוס 2000 ופירמטתי ולא יודע איך אבל נשארו לי שאריות שלו, אז על המחשב המפורמט עם השאריות התקנתי אקס פי וכל פעם בהפעלה של המחשב זה נותן לי אפשרות לבחור באיזה וינדוז אני רוצה להשתמש אז רציתי לשאול אם אפשר להסיר איכשהו את ה2000 בכדי שלא יופיע בSTARTUP? תודה!
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-