Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
היי. פתאום אני לא מצליחה להרשם לאתר הבנק שלי ע"מ לבצע פעולות - ומקבלת שגיאה שלא ניתן לזהות אותי. פניתי לתמיכה שלהם והבחור מלמל כל מיני דברים על פיירוול (אין לי) או אנטי וירוס (נורטון) החלפנו שם משתמש אבל זה לא עזר. יש למישהו נסיון עם תופעה דומה ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום יש לי אקספי הום 2 בשורת הכתובות אני פותח את אחת התיקיות שבמועדפים לוחץ תצוגה אני מסמן סמלים במקום משבצות וסדר לפי אני מבטל את הוי vב"סדר אוטומטית" אבל זה לא נשמר וחוזר למשבצות וסדר אוטמטית. מה עלי לעשות כדי לשמור את סידור קיצורי הדרך בתיקית מועדפים לפי סמלים ובאופן לא אוטמטי? תודה
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
הכרטיס של NVIDIA , הויסטה RC2 האם אפשר לעבוד עם הכרטיס הזה ב-AERO ?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה ממש רצינית!... לא מזמן הפעלתי איזשהו קובץ שכנראה הכיל בתוכו וירוס. מסתבר שזה מחק לי המון קבצי מוזיקה מהמחשב. עכשיו, הלכתי אל שחזור המערכת ושם קיבלתי את ההודעה הבאה: גם כשאני מנסה להיכנס ללוח הבקרה או מנהל המשימות מופיעה הודעה דומה.. מישהו יודע מה אפשר לעשות?? או לפחות להחזיר את כל השירים שהיו לי במחשב? :s05:
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני מנסה לגשת למדפסת שמחוברת למחשב XP, דרך מחשב אחר עם מערכת הפעלה ויסטה. ב-XP הגדרתי את המדפסת בשיתוף. שני המחשבים נמצאים על אותו WORKGROUP ורואים את אחד השני כולל גישה לקבצים. במחשב עם הויסטה אני רואה את המדפסת, אבל בנסיון להתחבר אליה אני מקבל את ההודעה: Windows cannot connect to the printer. there is not enough memory to complete this operation. Please close some programs and try again. כשחיברתי את המדפסת ישירות למחשב עם הויסטה לא היו בעיות והיא הותקנה בהצלחה.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אם אני עוזב את המחשב לזמן ממושך שאני חוזר המסך מחפש סימן חיים מהמערכת לא מוצא ונסגר ואני צריך ללחוץ על כפתור הריסט הפיזי פתרון? הגעתי בקונטרול פאנל ושמתי לו לכבות מסך אחרי 20 דקות והארד דיסק NEVER
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
נגיד שאני בא לפרמט מחשב ויש כמה כוננים כאילו C וD איך אני מפרמט ? כולל למחוק הכל
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
יש לי Windows Vista Home Premium (באנגלית עם התקנת התוספת לעברית, וב-widget של הלוח שנה אני לא מצליח לגרום לו להראות את הימים. עבור כל הימים מופיעה לי האות י' מלבד יום שבת, מצורפת גם תמונה כדי להמחיש את הבעיה. אשמח לעזרה! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי נייד חדש של HP שהגיע עם ויסטה.. המחשב בא עם הארד דיסק של 160 ג'יגה שאחרי מחיצה של 5 ג'יגה והתקנות של וינדוס וHP קיבלתי את המחשב עם 143 ג'יגה פנויים.. היום שמתי לב (כמובן אחרי שהתקנתי תוכנות וכל מה שאני צריך) שכשאני עושה right click>properties על האייקון של ההארד דיסק הוא טוען ל78.8 ג'יגה בשימוש... כשאני נכנס לכונן עצמו ובודק את גודל סך כל הקבצים (כולל מוסתרים) אני רואה שהגודל הוא כ-60 ג'יגה... איפה 18.8 ג'יגה נעלמו?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
יש לי תמיד אזהרה שהאנטי-וירוס לא מעודכן למרות שהוא כן ... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הפעלתי את המחשב ויש לי הודעה ntdlr is missing מה עושים?? ניתן לפתור זאת מבלי להתקין שוב? דרך אגב ההודעה מופיעה מיד לאחר מסך האיתחול ---לפני עלית המערכת!! תעזרו לי פליז
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד, אני משאיר אותו עובד כל הזמן (e-mule). רציתי למחוק את כל ה power scheme,ולהשאיר רק אחד שאני אצור בעצמי. לאחר שמחקתי את כולם, לא ניתן להוסיף חדשים. עכשיו אין לי אפשרות להשאיר את המחשב עובד. המטרה שלי בסופו של דבר היא רק שהמחשב ימשיך להוריד ולא יכנס ל stand by או hibernate למישהו יש רעיון ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב נייד אבל הוא בא בלי מערכת הפעלה ותהיתי אם יש איזושהי בעיה להתיקן XP? כלומר מתקינית XP על נייד בדיוק כמו שמתקינים XP על מחשב נייח?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
פירסמתי הודעה זו באשכול SP2 אבל יכול להיות שזה לא קשור דווקא לגירסה 2 אז מפרסם פה גם. והשאלה: אם בהתקנה של תוכנת מייקרוסופט מתקבלת ההודעה: "Setup has detected an incomplete XP service pack installation on your computer. Office will not run properly until this update has been completed." האם ניתן לעקוף זאת איכשהו ללא התקנה בפועל של הערכה המדוברת? מישהו יודע אם קיימת אפשרות כזו? בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שמעו, יש לי מין מחלה כזאת שאני אוהב תסקין של 98, פעם אמרו לי שזה עוזר לביצועים אחרי זה גיליתי שזה כמעט אפסי אבל בכל זאת, התרגלתי. ההגדרה של הסקין נמצאת ב"ביצועים", דרך לחיצה ימינית על המחשב שלי>מאפיינים>מתקדם. שאני מוריד שם את ה- V מהאופציה האחרונה (ביטול סקינים והחזרה של הסקין לזה של 98) אז זה באמת שם את הסקין של 98 אבל שאני עושה ריסטרט זה חוזר לסקין המכוער של XP, מה שמוזר זה ששאר ההגדרות שהגדרתי באותה הקטגוריה נשארות כמו שהן ! רק האופצייה האחרונה מתאפסת... מה עושים ? הבעיה השנייה היא שכל פעם שאני מדליק את המחשב אני צריך ללחוץ F4 , רשום שם את המצב של המחשב ואת זה שהזיכרונות שלי בסינגל צ'אנל וזה... זה ממש מעצבן כל פעם ללחוץ F4, מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יצא סרוויס פאק 2 לאקספי לפני חצי שנה בערך. גם לאופיס יש סרוויס פאק, כאילו יש אופיס אקספי סרוויס פאק 2? ו2003 סרווי ספאק 2?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום אחים שלי ! יש לי בעיה גדולה. אז ככה עשיתי פורמט התקנתי את הווינדוס עכשיו אני בא לכבות את הפיירוול אני נכנס לקונטרול פאנל לווינדוס פיירוול ומבטל אותו, אחרי זה אני ניכנס לסיקיורטי סנטר ואני רואה שהפיירוול עדיין דולק באור ירוק יענו עובד אבל הוא מכובה !!! ניסיתי לעשות עוד פעם ועוד פעם ולא עזר עכשיו הוא לא מביא לי להפעיל שום תוכנה כמו אימול או קאזה וכדומה. מישהו יודע מה לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
האם ווינדוס אקס פי למחשב הרגיל זה אותו דבר כמו לנייד? יענטו אפשר להתקין את אותו דיסק נכון?
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
כשאני נכנס להתחל------>הפעלה-----> רושם msconfig מופיע לי חלון ששם אני הולך ללשונית של "אתחול" כשאני מגיע לזה יש לי כל מיני תוכנות שעולות במחשב וגם תוכנות שהורדתי מהם את ה -"וי"בעבר כדי שהם לא יעלו בהפעלה אך הם עדיין מופיעות לי שם בחלון של האתחול איך אני מוחק אותם משם לגמרי העלתי תמונה של מה שאני מדבר: http://www.siz.co.il/my.php?file=kznltyiwf3oz.jpg
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום. בוינדוס XP יכלתי להגדיר 2 מקורות סאונד שיעבדו בו זמנית. למשל המחשב מחובר למערכת ובנוסף לרמקולים שמחוברים למסך. ולא הייתה שום בעיה. בויסטה זה אחרת. אני תמיד צריך לבחור בין המקורות ואי אפשר (לפחות ממה שאני יודע) לתת לשניהם לפעול בו זמנית. אני תמיד צריך לסמן set as default device על המקור שממנו אני רוצה סאונד. אם מישהו יודע אשמח לקבל תשובה איך אפשר (אם בכלל) לגרום לשניהם לעבוד יחד. תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שאני מדליק את המחשב יש לי מין מסך פתיחה כזה שאני צריך ללחוץ על שם המתמש שלי(לא שמתי סיסמא) כדי להיכנס למחשב. .זה פתאום הופיע לי... איך אני עושה שזה יראה את המסך ברוך הבא וייכנס לוינדוס אוטומטית כמו תמיד .<?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שמתי לב, שכל מה שתחת ספריית PROGRAM FILES ו PROGRAM FILES X86 נמצא ב READ ONLY וכל פעם שאני מוריד את ה READ ONLY הVISTA מחזיר את זה חזרה. זה יוצר בעייה בכל מני אפליקציות שאני שומר שם. (אי אפשר לשמות הגדרות וכו) משהו יודע דרך לפתור את הבעייה? (חוץ מלהתקין את התוכנות לא ב PROGRAM FILES)
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אז ככה ... הזמנתי כרטיס מסך 9800gt ואני מעוניין להוציא ממנו את המקימום בעזרת ויסטה והדירקט איקס שלה עכשיו המערכת שלי היא כזאת : מעבד e6300@2.1GHZ זיכרון 512*2 + 1GB עם מהירות 667 (לא דואל צ'אנל כפי ששמתם לב) לוח של גיגב בייט 945p-s3 ודיסק קשיח 160 גיגה עכשיו רציתי לדעת עם ויסטה של 32 ביט תרוץ לי חלק על המחשב ותריץ לי משחקים חדשים בלי בעיה זאת אומרת לא יודר גרוע מהאקס פי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום , דבר ראשון אינני בטוח שזה הפורום הנכון לפרסום אז אנא קבלו ברוח טובה ותעבירו לאן שצריך (מנהלים) ולעיניין : האינטרנט אקספלורר 6 שלי (הסטרנדתי של XP HOME). עושה בעיות בהצגת דפים ותמונות. יש זמנים שהוא מעלה חלק ויש זמנים שהוא פשוט לא מעלה אתרים , או שמעלה רק טקסט מאתרים ללא תמונות באתרים מסויימים. מיותר לציין שלא מדובר במחשב (P4 2.6 512) או במהירות האינטרנט (2 מגה של 012). ואינני רוצה לעבור לדפדפן אחר כגון FIRE FOX , אלא פשוט לנטרל את הבעיה הזאת כי חוץ ממנה אני ממש מרוצה מהאקספלורר. לכן חשבתי אולי יש עידכון טוב שמעביר את הבעיה הזאת או אולי איזה PATCH. תודה ענקית לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
ניסיתי ליצור Image של מחיצה C. קיבלתי הודעת שגיאה האומרת שה- Cluster גדול יותר מגודל ה- FAT ושעלי להריץ את Chkdsk עם הסוויץ F/. איתחלתי את המחשב במצב בטוח עם שורת פקודה והרצתי את Chkdsk. קיבלתי הודעת שגיאה האומרת שהמחיצה נמצאת בשימוש ע"י תהליך אחר. (איך שביל גייטס סיבך את העניינים). מישהו יודע מה צריך לעשות במקרה הזה? חג שמח. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-