Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
פירסמתי הודעה זו באשכול SP2 אבל יכול להיות שזה לא קשור דווקא לגירסה 2 אז מפרסם פה גם. והשאלה: אם בהתקנה של תוכנת מייקרוסופט מתקבלת ההודעה: "Setup has detected an incomplete XP service pack installation on your computer. Office will not run properly until this update has been completed." האם ניתן לעקוף זאת איכשהו ללא התקנה בפועל של הערכה המדוברת? מישהו יודע אם קיימת אפשרות כזו? בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
מישהו פעם שמע על לפטופ שלא מזהה קוראי כרטיסים? בדקתי שני סוגים, והוא לא מזהה אותם באף אחד מהפורטים של ה USB2 הדבר נהיה עוד יותר מוזר - דרך hub של usb1.1 הם כן עובדים! בנוסף - הארדיסק חיצוני עובד נפלא באותם פורטים ממש. מדובר על Thinkpad R40 ושני קוראים לא דומים בעליל. ניסיתי דרייברים, למרות שזה mass storage device סטנדרטי, ניסיתי להסיר את הדרייבר של הפורט USB וכלום... במחשב אחר כמובן שזה עובד חלק.
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני פשוט יכול להתקין את זה בכונן השני שלא מותקן בו הווינדוס הראשון ואז יהיה לי שתי מערכות הפעלה??-אני באמצע התקנה.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
ניסיתי סיסטם ריסטור וסריקות אם נוד 32 וAVG ולא גילה ווירוסים המערכת עשתה פירמוט אתמול ממש לא בא לי לפרמט אז קיצר משהו יודע מה לעשות [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
תראו היתה לי איזה תוכנה שסידרה את העיצוב של הווינדוס ליותר ביצועים והיא שינתה לסקין הקלאסי...ואני מנסה להכנס להגדרות לAPPEREANCE וזה נמחק משם יש רק WINDOWS CLASSIC STYLE איך אני מחזיר את זה? מאוד אודה לעוזר!
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
טוב אנשים יש לי windows xp service pack 2 קיצור היה לי explorer 6 מוגדר והכל. עכשיו אנשים המליצו לי להתקין fireox קיצור התקנתי לא ממש אהבתי אבל עכשיו explorer 6 לא מוגדר כברירת מחדל אני מגדיר אותו? תודה על העזרה יוני
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום. בוינדוס XP יכלתי להגדיר 2 מקורות סאונד שיעבדו בו זמנית. למשל המחשב מחובר למערכת ובנוסף לרמקולים שמחוברים למסך. ולא הייתה שום בעיה. בויסטה זה אחרת. אני תמיד צריך לבחור בין המקורות ואי אפשר (לפחות ממה שאני יודע) לתת לשניהם לפעול בו זמנית. אני תמיד צריך לסמן set as default device על המקור שממנו אני רוצה סאונד. אם מישהו יודע אשמח לקבל תשובה איך אפשר (אם בכלל) לגרום לשניהם לעבוד יחד. תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום אנשים, במחשב שלי מותקנת מערכת הפעלה winxp-sp2. היום כשהדלקתי את המחשב, מערכת הפעלה עלתה עד הרגע שהיא הייתה אמורה להיכנס ל- desktop, ושם נעצרה. ניסיתי לבחור באפשרות - Last Known Good Configuration אך נסיוני עלה בתוהו. האם ניתן להתגבר על בעיה זו בדרך אחרת?? תודה.
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום יש לי אקספי הום 2 בשורת הכתובות אני פותח את אחת התיקיות שבמועדפים לוחץ תצוגה אני מסמן סמלים במקום משבצות וסדר לפי אני מבטל את הוי vב"סדר אוטומטית" אבל זה לא נשמר וחוזר למשבצות וסדר אוטמטית. מה עלי לעשות כדי לשמור את סידור קיצורי הדרך בתיקית מועדפים לפי סמלים ובאופן לא אוטמטי? תודה
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שיחקתי בgunz שיצאתי ראיתי את כל שולחן העבודה הפוך כל הסמלים ישתנו הפיפא ישתנה לסמל של המחשב שלי ועוד הרבה ישתנו מה הבעיה ומה אני יכול לעשות בשביל לסדר את הבעיה??? [br]פורסם בתאריך: 6.01.2008 בשעה 17:13:41 בבקשה זה דחוף המחשב חדש לפני חודש אני מפחד שקרה משהו
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אם אני עוזב את המחשב לזמן ממושך שאני חוזר המסך מחפש סימן חיים מהמערכת לא מוצא ונסגר ואני צריך ללחוץ על כפתור הריסט הפיזי פתרון? הגעתי בקונטרול פאנל ושמתי לו לכבות מסך אחרי 20 דקות והארד דיסק NEVER
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי הארד דיסק שמחולק לשני מחיצות,C ו-D. ב-C מותקן ה-XP. כשהתחלתי להתקין את ויסטה היא שאלה אותי איפה להתקין ובחרתי ב-D אבל אני רואה שיש לי תיקיה של WINDOS גם ב-C (אני לא מתכוון ל-XP שרשום בתור WINDOWS.OLD אלא תיקיה חדשה של WINDOS ששוקלת 7 ג'יגה בנוסף לזאת שיש לי ב-D ששוקלת ג'יגה ומשהו. בעיה שאולי נוצרת מכך היא אחרי שאני מתקין אנוי וירוס AVG שמתאים לויסטה אחרי כמה ריסטים אני מקבל הודעה שיש בעיה עם פתיחת התוכנה והיא לא עולה אוטומטית עם העליה של ה-WINDOS ואותה בעיה חוזרת על עצמה עם האנטי וירוס F-SECURE שגם היא גירסה חינמית שמותאמת לויסטה. עזרתכם בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
היי, ב XP היית צריך רק לסמן את העדכון ולראות פרטים בחלק התחתון של חלון העדכונים. איך רואים את הפרטים של העדכונים בויסטה? ויסטה מציג רק את הכותרת והשם של העדכון בחלון עדכונים ולא את הפירוט. אופיר
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
רציתי לשנות איקון לתיקיות.. וחשבתי ש file folder שם משנים.. שיניתי וזה שינה לי גם הגדרות מלמטה אם אני לא טועה.. עכשיו שום תיקיה לא נפתחת לי.. זה פותח לי חלון חדש של search.. מה עושים??? תודה לעוזריםם
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
ראיתי לא מזמן שמחשב בבית ספר נתקע ובא טכנאי והשתמש במה שנראה כ FILE Checker זה נראה כמו חלק של הוינדוס ולכן אני כותב פה רציתי לדעת אם יש כזה דבר או משהו דומה (ולא אני לא מדבר על SCANDISK או על איחוי) ואיך אני מפעיל אותו
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי נייד חדש של HP שהגיע עם ויסטה.. המחשב בא עם הארד דיסק של 160 ג'יגה שאחרי מחיצה של 5 ג'יגה והתקנות של וינדוס וHP קיבלתי את המחשב עם 143 ג'יגה פנויים.. היום שמתי לב (כמובן אחרי שהתקנתי תוכנות וכל מה שאני צריך) שכשאני עושה right click>properties על האייקון של ההארד דיסק הוא טוען ל78.8 ג'יגה בשימוש... כשאני נכנס לכונן עצמו ובודק את גודל סך כל הקבצים (כולל מוסתרים) אני רואה שהגודל הוא כ-60 ג'יגה... איפה 18.8 ג'יגה נעלמו?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
לפעמים כשאני גולש באינטרנט ומעביר שפות לרשום בשפה אחרת, לפעמים אני רואה שהוונדוס התקין לבד את השפה הצרפתית. אין לי מושג למה ואיך. לא הופיע חלון ולא כלום. פשוט נוספה השפה הזאת בסרגל השפה. אני מוחק אותה ואחרי כמה זמן היא שוב מופיע לי שם. למה זה קורה? זה ממש מעצבן
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי דיסק עם ווינדוס XP ואני רוצה לדעת אם הווינדוס שעל הדיסק הוא הווינדוס שמותקן אצלי במחשב. איך אני עושה את זה? יש איזשהו קוד או סיסמא שאני יכול לבדוק? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין ויסטה על מחשב ללא DVD ROM חייבים לעשות BOOT או שיש דרך להתקין דרך הווינדוס ?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי חבר בן 30 והוא קנה מחשב חדש הוא רוצה להתקין SP2 דרך מיקרוסופט בעידכו8נים האוטומטים וכשהוא מתקין הכל.. בסוף המחשב עושה ריסט.. וכשהוא נידלק הוא מגיע למסך השחור שכתוב WINDOWS XP והוא ניתקע באמצע, כלום לא זז. אני לא מבין למה?! ואז כדי שאני יצליח להיכנס למחשב כיאלו בלי שהיתקע לי המחשב בהתחלה במסך השחור אני אפילו לא מגיע למסך הכחול של הברוך הבא אז אני צריך להיכנס דרך הסאפ מוד ומישם להסיר תSP2 וזהו. נישאר לי SP1 . תעזרו לי בבקשה אם יש פיתרון לזה אני אודה לכם מאוד!
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני עובד עם כרטיס קול חיצוני (כרטיס FIREWIRE) ויש לי בעיה... יש לי ווינדוס XP PRO, ויש לי בעיה בחיבור והזיהוי שלו בווינדוס. באתר של הכרטיס הם אומרים שאם יש service pack 2 צריך להוריד אותו, ואני לא ממש מצליח... למישהו יש מושג איך עושים את זה? הוא לא מופיע לי בהוספה והסרה של תוכניות שזה מה שאומרים לי לעשות באתר של הכרטיס קול... בבקשה אני חייב עזרה... הווינדוס מקורי כמובן ועל העטיפה רשום שהוא ורסיה מ-2002...
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי 4 מחשבים שמרושתים ע"י ראוטר אלחוטי. 3 מחשבים מרושתים ע"י WIRELESS ואחד מחובר עם כבל ישירות לראוטר. ב2 מחשבים מותקן WINDOWS 2000 וב2 WINDOWS XP. מה שקורה שכל פעם שאני רוצה לגשת לספריות רשת אני צריך להכניס שם וסיסמא של יוזר לוקאלי של אותו מחשב שבו נמצאת הסיפרייה. רציתי לדעת אם אפשר לעשות כמו בדומיין שיש שרת DC שהוא מזהה עפ"י היוזר שמבקש את הכניסה לספריית רשת - האם יש לו הרשאות ואם כן איזו הרשאות בדיוק. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ומנסה לברר איזו גרסא של חלונות הכי יהיה כדאי לי לרכוש. ייקח זמן שייצא הויסטה, ולכן אני מעוניין במערכת טובה שגם תאפשר לי בקלות לשדרג. אני ממש לא בקיא בגרסאות הקיימות. לפני כן היה לי XP PRO. עכשיו אני מבין שיש XP עם גרסאת 64 ביט. הבנתי גם שיש גרסאת SERVER אך האם היא נחוצה לי? יש לציין שאני הולך לקנות מחשב חייתי במיוחד: E6400 עם OC לא קטן ו-2GB זכרון 800, ככה שמבחינה זו הוא יכול לסחוב כל מה שתזרקו עליו. אז יאללה - הצעות.
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-