Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אני עובד עם כרטיס קול חיצוני (כרטיס FIREWIRE) ויש לי בעיה... יש לי ווינדוס XP PRO, ויש לי בעיה בחיבור והזיהוי שלו בווינדוס. באתר של הכרטיס הם אומרים שאם יש service pack 2 צריך להוריד אותו, ואני לא ממש מצליח... למישהו יש מושג איך עושים את זה? הוא לא מופיע לי בהוספה והסרה של תוכניות שזה מה שאומרים לי לעשות באתר של הכרטיס קול... בבקשה אני חייב עזרה... הווינדוס מקורי כמובן ועל העטיפה רשום שהוא ורסיה מ-2002...
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
2180 או 2600 או בכלל משהוא אחר בבקשה תענו זה מאוד חשוב!
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
היי, יש לי ויסטה מותקן ו-XP.. כל אחד במחיצה נפרדת ב-HDD נפרד. בויסטה לא השתמשתי בערך מאז שהתקנתי אותו.. עכשיו אני רוצה למחוק את הויסטה.. מה שניסיתי לעשות זה פשוט למחוק את כל הקבצים שלו מהמחיצה שהוא נמצא בה.. הוא מחק כמה קבצים ואז נתן הודעה שאי אפשר להמשיך כי חלק מהקבצים נמצאים בשימוש.. איך בכל זאת אפשר להעיף את זה? תודה, אור. -- כשאמרתי הקובץ נמצא בשימוש התכוונתי להודעה הזאת של קובץ בשימוש/גישה נדחתה וכו'...
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מישהו פעם שמע על לפטופ שלא מזהה קוראי כרטיסים? בדקתי שני סוגים, והוא לא מזהה אותם באף אחד מהפורטים של ה USB2 הדבר נהיה עוד יותר מוזר - דרך hub של usb1.1 הם כן עובדים! בנוסף - הארדיסק חיצוני עובד נפלא באותם פורטים ממש. מדובר על Thinkpad R40 ושני קוראים לא דומים בעליל. ניסיתי דרייברים, למרות שזה mass storage device סטנדרטי, ניסיתי להסיר את הדרייבר של הפורט USB וכלום... במחשב אחר כמובן שזה עובד חלק.
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
זה לא נראה כמו SPYWARE וגם נעשתה סריקה. נעשה גם סריקה של ווירוסים, גם ב- MSCONFIG אין שום דבר שמרמז על זה
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
היה לי וינדוס 2000 ופירמטתי ולא יודע איך אבל נשארו לי שאריות שלו, אז על המחשב המפורמט עם השאריות התקנתי אקס פי וכל פעם בהפעלה של המחשב זה נותן לי אפשרות לבחור באיזה וינדוז אני רוצה להשתמש אז רציתי לשאול אם אפשר להסיר איכשהו את ה2000 בכדי שלא יופיע בSTARTUP? תודה!
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום ליושבי הפורום לא בטוחה שזה המקום המתאים, אבל מכל הרשימה אתם הייתם נראים לי הכי קרובים. אז מה שקרה זה ככה- אתמול החלטתי למחוק את תוכנית הICQ שהורדתי לפני שבוע, כי היתה לי הרגשה שהיא מאטה את כל העניינים במחשב. נכנסתי ללוח בקרה ומחקתי אותה ועוד משהו שהיה עליו הפרח של ICQ ונראה לי שהיה כתוב סרגל הכלים של ICQ. לאחר מכן, קיבלתי הודעה שיש להפעיל את המחשב מחדש ואישרתי. ואז התחילו כל הבעיות- כל התצוגה של המחשב- אייקונים ואותיות ממש גדלה, בצורה שנורא מציקה. זה לא קשור לגודל טקסט בתצוגה (של האינטרנט) או בגודל שאפשר לכוונן במאפיינים של שולחן העבודה. על-מנת שאוכל להמשיך להשתמש במחשב, הקטנתי את הרזולוציה, אבל זה הקטין לי גם את המסך וזה לא נוח. בנוסף, כשאני בוחרת ב"כיבוי" א…
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
ניסיתי סיסטם ריסטור וסריקות אם נוד 32 וAVG ולא גילה ווירוסים המערכת עשתה פירמוט אתמול ממש לא בא לי לפרמט אז קיצר משהו יודע מה לעשות [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
תקראו ותחוו דעתכם מה אהבתם, מה לא . . . http://www.bit-tech.net/bits/2008/03/26/windows_vista_sp1_core_performance/1
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
התקנתי משחק ישן אחד ואז ראיתי ש WIN דורש MAC98 בשביל להפעיל את המשחק. איפה אפשר להשיג אחד כזה?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אם יש לי XP על כונן C, VISTA על כונן D, ותוכנות שמותקנות דרך הXP על כונן E יש איזשהי אפשרות שהתוכנות יעבדו גם על הVISTA מבלי שיתפסו לי מקום כפול
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
תראו היתה לי איזה תוכנה שסידרה את העיצוב של הווינדוס ליותר ביצועים והיא שינתה לסקין הקלאסי...ואני מנסה להכנס להגדרות לAPPEREANCE וזה נמחק משם יש רק WINDOWS CLASSIC STYLE איך אני מחזיר את זה? מאוד אודה לעוזר!
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
לפני מספר חודשים העלתי את הנושא הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=202781.0 התקנתי מחדש את ווינדוס לפני מספר ימים ואחרי שהתקנו העידכונים חזרה גם המסגרת מסביב למוצגי פלאש... העידכונים שאמרו לי להסיר בנושא הקודם אינם מופיעים ברשימה הפעם ואני תוהה את מי מהם אני צריך להסיר כדי להיפתר מהבעיה הזו! דרך אגב, למי עוד מופיעה המסגרת הזו?? כי לא ראיתי אותה אצל אחרים וגם לא שמעתי אחרים מתלוננים עליה... וגם האם יש דרך אחרת להיפתר מהבעיה הזו שלא דרך ווינדוס?? אולי לעדכן את תוכנת הפלאש או משהו...
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום. לידידה שלי התחילה להופיע הודעה של ERROR כשהיא נכנסת לאתר של MSN. יש תמונה מצורפת. מה אפשר לעשות על מנת להעלים את הERROR הזה? תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
טוב אנשים יש לי windows xp service pack 2 קיצור היה לי explorer 6 מוגדר והכל. עכשיו אנשים המליצו לי להתקין fireox קיצור התקנתי לא ממש אהבתי אבל עכשיו explorer 6 לא מוגדר כברירת מחדל אני מגדיר אותו? תודה על העזרה יוני
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
יש לי ויסטה ויש לי בעיה עם העברית במסנג'ר! בכל תוכנה אחרת יש עברית כמו שצריך אבל רק במסנג'ר זה מראה לי רוסית אני יודע מה.. כל ההגדרות של השפה והמקום הם ישראל ועברית.. רק אני רוצה להדגיש שבאייסיקיו ועוד מקומות העברית כמו שצריך אבל במסנג'ר לא.. אה וחלק מהעברית במסנג'ר עובדת כמו שצריך.. למשל רק הודעות אישיות ושמות של משתמשים ושמות של קטגוריות אם הם בעברית אני רואה ברוסית.. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
היי. פתאום אני לא מצליחה להרשם לאתר הבנק שלי ע"מ לבצע פעולות - ומקבלת שגיאה שלא ניתן לזהות אותי. פניתי לתמיכה שלהם והבחור מלמל כל מיני דברים על פיירוול (אין לי) או אנטי וירוס (נורטון) החלפנו שם משתמש אבל זה לא עזר. יש למישהו נסיון עם תופעה דומה ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מעבד: 2.66 ספק:450W כרטיס מסך:GF7600GS זכרון:1.50 ג'יגה דיסק קשיח:250 ג'יגה ..
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
חבר מנסה להתקין ווינדוס,שהוא מנסה לפרמט זה אומר שהווינדוס אומר לו שאי אפשר כי יש קבצים טמפורריים שהוא צריך להתקננת ווינדוס. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
1)איפה נכנסים למה שהיה בxp "הפעלה"-שאפשר לרשום שם פעולות וכו'? 2)אני מנסה להיכנס לחשבון של הפלאפון שלי באתר של פלאפון..והמסנן של האינטרנט לא נותן לי להיכנס! וניסיתי לסגור אותו! וזה פשוט לא נותן לי...מה לעשות? תודההה
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום . התקנתי ויסטה חדשה ויש דבר שמאוד מפריע לי ( חחח לא יודע למה ) . איך אני מסיר את הלוגו של חברת DELL כמו שאתם רואים בתמונה ?? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יצא לי להשתמש ב כלי system restore בכדי לפתור בעיות שהיו לי עם ווינדווס לדוגמא לאחרונה התכנתי כמה תוכנות ושמתי לב שהמערכת מגמגמת באיתחול ואז ניסיתי לעשות דיפרגמת דיסק ו צק דיסק לאחר ששניהם לא פעלו עשיתי system restore ללפני כ חודש והכל הסתדר ובכל זאת ברצוני לשמוע ממבני ענין חוות דעת על פעולה זו
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
יש לי WIN XP. התקנתי WIN 2003 ונוצר BOOT לשתי מערכות ההפעלה. WIN XP נמצא בכונן אחד ו WIN 2003 בכונן פיזי SLAVE. מחקתי את WIN 2003. אתחלתי את המחשב עם דיסק התקנה של WIN XP. בחרתי Repair. בחרתי 1 = מספר ברשימה של מערכות WIN המותקנות. יש רק אחת. נשאלתי לססמת ADMIN. לחצתי ENTER (לא הזנתי ססמא אי פעם). הקשתי FIXMBR. ואח"כ EXIT. המחשב אותחל. שום שינוי. עדיין מופיע אופציות ל WIN XP וגם WIN 2003. חזרתי על הנ"ל והקשתי: FIXBOOT. עדיין שום שינוי. אז איך אני יכול לאתחל את ה MBR?! תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
ראיתי לא מזמן שמחשב בבית ספר נתקע ובא טכנאי והשתמש במה שנראה כ FILE Checker זה נראה כמו חלק של הוינדוס ולכן אני כותב פה רציתי לדעת אם יש כזה דבר או משהו דומה (ולא אני לא מדבר על SCANDISK או על איחוי) ואיך אני מפעיל אותו
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-