Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
היה לי וינדוס 2000 ופירמטתי ולא יודע איך אבל נשארו לי שאריות שלו, אז על המחשב המפורמט עם השאריות התקנתי אקס פי וכל פעם בהפעלה של המחשב זה נותן לי אפשרות לבחור באיזה וינדוז אני רוצה להשתמש אז רציתי לשאול אם אפשר להסיר איכשהו את ה2000 בכדי שלא יופיע בSTARTUP? תודה!
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
כשאני שם את המחשב על standby, אני יכול להחזיר אותו רק ע"י המקלדת, העכבר מכובה. באפשרויות העכבר אפשרתי חזרה מSTANDBY ע"י העכבר. לוקח לעכבר כ30 שניות לחזור לפעולה ולהדלק. מה הבעיה? ווינדוס XP SP2, עכבר RAZER COPPERHEAD (לייזר). תודה!
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
ואם כן בכמה יותר?. למה יש לי X64 והוא לא נותן כלום במשחקים וחשבתי אולי זה משתמש ביותר זיכרון של המחשב מ32 . ולכן אני יעדיף להתקין 32
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
ניסיתי סיסטם ריסטור וסריקות אם נוד 32 וAVG ולא גילה ווירוסים המערכת עשתה פירמוט אתמול ממש לא בא לי לפרמט אז קיצר משהו יודע מה לעשות [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי המון דברים חשובים ב D וC לא אכפת לי לפרמט (שם מותקן הווינדוס) אחת האפשרויות שיש לי זה לפרמט רק את C ולהתקין מהתחלה,אבל אין לי עצבים לזה. למישהו יש מושג כאן אם REPAIR WINDOWS יעזור? זה הריי מתקין את הריכים הכי חשובים מהתחלה בלי למחוק כלום ועוד הווינדוס זוכר את כל ההתקנות ואפילו לא צריך להתקין מהתחלה דרייברים.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
תראו היתה לי איזה תוכנה שסידרה את העיצוב של הווינדוס ליותר ביצועים והיא שינתה לסקין הקלאסי...ואני מנסה להכנס להגדרות לAPPEREANCE וזה נמחק משם יש רק WINDOWS CLASSIC STYLE איך אני מחזיר את זה? מאוד אודה לעוזר!
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
כדאי לי להתקין ויסטה 64 ביט? על המערכת שיש לי עכשיו.... לפי CPU-Z המעבד שלי תומך ב EM64T והאם הביצועים במשחקים צפויים לרדת? האם המערכת פשוט תעבוד יותר טוב מאשר XP 32? על המערכת שלי... שהיא לא ממש טובה... אז האם כדאי לי? ויש לי עוד שאלה.. אם התקנתי ווינדוס בG אני אוכל לשנות אותו אחר כך לC??? ASUS P5LD2-Deluxe Intel Pentium 4 641 3.2 With Stock Cooling Gainward 6600 GT 256MB 128BIT 2X1GB Kingston 667 Mhz DDR2 Hec 400W
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם נוצרה אצלי בעיה במחשב יום בהיר אחד, קודם כל אומר שהמחשב מעודכן עד הגג גם ב win וגם בנורטון וגם כל הדרייברים למחשב,כרטיס מסך וכו'. זה נוגע לצפיה בסרטים, כל פעם שאני רוצה לראות סרט במחשב לא משנה באיזה פורמט - אני מקבל מסך כחול!! מוסיקה אין בעיה לשמוע הכל עובד מצויין , רק סרטים אי אפשר לראות - לא עזר לי שהתקנתי נגנים אחרים (winamp,bsplayer ) עכשיו אם אני מוריד את כל הדרייברים של לוח האם וכרטיס המסך - הסרט רץ רק ללא תמונה - צריך קודק - התקנתי קודק : קיבלתי מסך כחול!! מה עושים ? בהודעה של המסך כתוב שיש לי בעיית זיכרון : irql not less or equal stop:0x0000007f (0x00000000 לא ברור לי איך להעתיק את המסך. רק אומר שכבר פירמטתי את המחשב, פירקתי את הזיכרונות (256X2) ניקית…
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם !!! יש ברשותי מחשב בעל הנתונים האים: P-3 866 256MB 20GB-1- 2- כרטיס מסך G FORCE 2 MMX+TV 3-לוח אם JETWAY 694AS 4-WIN XP PRO SP1 אני הולך לבצע פירמוט למחשב (די מאוכזב ממע' XP) היה לי לפני כן ME שזוהי נפילה בפני עצמה. אני כרגע מתלבט מה להתקין WIN 2000או לחזור לWIN XP אני מודע לכך שפחות משחקים יעלו לי בWIN 2000-. מה שחשוב לי זה הקטע של היציבות. כרגע יש י בעיות נוראיות הדסק טופ מתחיל להשתגע ,(restore active desktop אפליקציות כל פעם נסגרות לי בקיצור חגיגה. דרך אגב איך רץ אימיול עם מע'הפעלה WIN 2000 אשמח לתגובות בנושא
-
- 6 תגובות
- 555 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה לפני כחודש והכל עובד טוב, הבעיה היא שכל הדיסקים של התוכנות הישנות שלי לא יכולות לבצע התקנה על הויסטה (בינהם גם נרו) מה אני יכול לעשות בנידון? בנוסף, גם הdisk on key שלי לא מזוהה בויסטה.. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
מותקנת אצלי ויסטה ושמתי לב שהמערכת הקצתה לכרטיס מסך שלי עוד 256 מגה של זיכרון "משותף" בנוסף ל256 הפיזים שיש לו... המערכת גם ככה צורכת כמות דיי נכבדת של זיכרון ואני רוצה לבטל את הזיכרון המשותף לכרטיס מסך, איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום התקנתי ויסטה לפני כמה ימים וזה מצא חן בעייניי, אז אני רוצה להשאיר את זה ולפרמט את הכונן שעליו מותקן XP , ניסיתי מניהול דיסקים ואתחול, כלום לא עבד, רציתי לשאול איך אני יכול לפרמט את הווינדוס XP ולהשאיר את הויסטה. תודה
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
-
שלום . התקנתי ויסטה חדשה ויש דבר שמאוד מפריע לי ( חחח לא יודע למה ) . איך אני מסיר את הלוגו של חברת DELL כמו שאתם רואים בתמונה ?? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני מנסה לגשת למדפסת שמחוברת למחשב XP, דרך מחשב אחר עם מערכת הפעלה ויסטה. ב-XP הגדרתי את המדפסת בשיתוף. שני המחשבים נמצאים על אותו WORKGROUP ורואים את אחד השני כולל גישה לקבצים. במחשב עם הויסטה אני רואה את המדפסת, אבל בנסיון להתחבר אליה אני מקבל את ההודעה: Windows cannot connect to the printer. there is not enough memory to complete this operation. Please close some programs and try again. כשחיברתי את המדפסת ישירות למחשב עם הויסטה לא היו בעיות והיא הותקנה בהצלחה.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שיחקתי בgunz שיצאתי ראיתי את כל שולחן העבודה הפוך כל הסמלים ישתנו הפיפא ישתנה לסמל של המחשב שלי ועוד הרבה ישתנו מה הבעיה ומה אני יכול לעשות בשביל לסדר את הבעיה??? [br]פורסם בתאריך: 6.01.2008 בשעה 17:13:41 בבקשה זה דחוף המחשב חדש לפני חודש אני מפחד שקרה משהו
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת האם יש דרך לגבות את כל האייקונים שלי המסנגר ולהעביר אותם למחשב אחר? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אם אני עוזב את המחשב לזמן ממושך שאני חוזר המסך מחפש סימן חיים מהמערכת לא מוצא ונסגר ואני צריך ללחוץ על כפתור הריסט הפיזי פתרון? הגעתי בקונטרול פאנל ושמתי לו לכבות מסך אחרי 20 דקות והארד דיסק NEVER
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
הבעיה: השומר מסך מופעל לפי הזמן שהגדרתי, אבל הוא לא מכבה את הדיסקים ואת המסך, אלא חוזר לפעול שוב. עד לפני כשבוע וחצי/שבועיים הכל היה תקין. מה יכולה להיות הבעיה שפתאום זה קורה? מה יכול להיות הפתרון?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
התקנתי את הוינדווס ויסטה ועכשיו הורדתי את ה-SP1 וברגע שאני מנסה להתקין אותו זאת השגיאה שזה רושם לי: http://www.zix.co.il/images/z-652835090.jpg אשמח אם מישהו יסביר לי איך לפתור את זה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין ויסטה על מחשב ללא DVD ROM חייבים לעשות BOOT או שיש דרך להתקין דרך הווינדוס ?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת הפעלה אקס פי וזה עושה לי כמה בעיות בין היתר עם הכרטיס מסך(בעיות שידועות עם האקס פי), ורציתי להחליף ל2000 הקטע שממש אבל ממש לא בא לי לפרמט שוב.. רציתי לדעת אם יש איזושהי דרך\תוכנה\פאץ' משהו שיאפשר לי להתקין את ווינדווס 2000 בלי לפרמט. תודה, שי
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי חבר בן 30 והוא קנה מחשב חדש הוא רוצה להתקין SP2 דרך מיקרוסופט בעידכו8נים האוטומטים וכשהוא מתקין הכל.. בסוף המחשב עושה ריסט.. וכשהוא נידלק הוא מגיע למסך השחור שכתוב WINDOWS XP והוא ניתקע באמצע, כלום לא זז. אני לא מבין למה?! ואז כדי שאני יצליח להיכנס למחשב כיאלו בלי שהיתקע לי המחשב בהתחלה במסך השחור אני אפילו לא מגיע למסך הכחול של הברוך הבא אז אני צריך להיכנס דרך הסאפ מוד ומישם להסיר תSP2 וזהו. נישאר לי SP1 . תעזרו לי בבקשה אם יש פיתרון לזה אני אודה לכם מאוד!
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
2180 או 2600 או בכלל משהוא אחר בבקשה תענו זה מאוד חשוב!
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-