Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום התקנתי ויסטה לפני כמה ימים וזה מצא חן בעייניי, אז אני רוצה להשאיר את זה ולפרמט את הכונן שעליו מותקן XP , ניסיתי מניהול דיסקים ואתחול, כלום לא עבד, רציתי לשאול איך אני יכול לפרמט את הווינדוס XP ולהשאיר את הויסטה. תודה
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שאני מדליק את המחשב יש לי מין מסך פתיחה כזה שאני צריך ללחוץ על שם המתמש שלי(לא שמתי סיסמא) כדי להיכנס למחשב. .זה פתאום הופיע לי... איך אני עושה שזה יראה את המסך ברוך הבא וייכנס לוינדוס אוטומטית כמו תמיד .<?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום יש לי אקספי הום 2 בשורת הכתובות אני פותח את אחת התיקיות שבמועדפים לוחץ תצוגה אני מסמן סמלים במקום משבצות וסדר לפי אני מבטל את הוי vב"סדר אוטומטית" אבל זה לא נשמר וחוזר למשבצות וסדר אוטמטית. מה עלי לעשות כדי לשמור את סידור קיצורי הדרך בתיקית מועדפים לפי סמלים ובאופן לא אוטמטי? תודה
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה ממש רצינית!... לא מזמן הפעלתי איזשהו קובץ שכנראה הכיל בתוכו וירוס. מסתבר שזה מחק לי המון קבצי מוזיקה מהמחשב. עכשיו, הלכתי אל שחזור המערכת ושם קיבלתי את ההודעה הבאה: גם כשאני מנסה להיכנס ללוח הבקרה או מנהל המשימות מופיעה הודעה דומה.. מישהו יודע מה אפשר לעשות?? או לפחות להחזיר את כל השירים שהיו לי במחשב? :s05:
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה קטנה ומסקר שעשיתי הבנתי שאני לא היחיד עם הבעיה הזאת, הבעיה היא שהויסטה לא שומר את הצורה בה אני רוצה שהתיקיות שלי יראו. לדוג' אם אני רוצה שהקבצים בתיקייה מסויימת יהיו בגודל גדול או קטן אז אני קובע לו שיהיו כך אבל כל פעם שאני פותח את התיקייה הם מופיעים בצורה רנדומאלית שונה. בניגוד ל XP שם איך שהייתי מגדיר את האופן בו הקבצים יראו ככה זה היה נשאר. מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש אפשרות להוריד את כל העדכונים של sp1 במרוכז בהתקנה אחת?
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
לפני כמה שעות עליתי לחדר, ופתאום אני רואה על מסך כחול עם ההודעה הבאה: Stop: c0000221 {Bad Image Checksum} The image gdi32.dll is possibly corrupt. The header checksum does not match the computed checksum. ניסיתי להפעיל מחדש, וההודעה חזרה. ניסיתי להפעיל את הווינדוס ב-safe mode וגם אז ההודעה עלתה. ממש אין לי שמץ של מושג מה לעשות עכשיו. נ.ב. אין לי דיסק של ווינדוס, אז אם יש אפשרות לתקן את הבעיה בלי דיסק של ווינדוס אני אשמח.
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי הארד דיסק שמחולק לשני מחיצות,C ו-D. ב-C מותקן ה-XP. כשהתחלתי להתקין את ויסטה היא שאלה אותי איפה להתקין ובחרתי ב-D אבל אני רואה שיש לי תיקיה של WINDOS גם ב-C (אני לא מתכוון ל-XP שרשום בתור WINDOWS.OLD אלא תיקיה חדשה של WINDOS ששוקלת 7 ג'יגה בנוסף לזאת שיש לי ב-D ששוקלת ג'יגה ומשהו. בעיה שאולי נוצרת מכך היא אחרי שאני מתקין אנוי וירוס AVG שמתאים לויסטה אחרי כמה ריסטים אני מקבל הודעה שיש בעיה עם פתיחת התוכנה והיא לא עולה אוטומטית עם העליה של ה-WINDOS ואותה בעיה חוזרת על עצמה עם האנטי וירוס F-SECURE שגם היא גירסה חינמית שמותאמת לויסטה. עזרתכם בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לעצור את הזמן כמו שכתוב באתר של מיקרוסופט ע"י הפיכת w32time לdisabled אבל הזמן עדיין ממשיך... מה שאני בעצם מנסה לעשות זה לנעול את התאריך על יום מסויים. אם אין אפשרות לנטרל את השעון אז איך אפשר להריץ קובץ מסויים כל X זמן? כמו CJ רק על המחשב האישי... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
עריכה: כן הבנתי שזה לא המקום הנכון =\ אני יפתח שם. אם מישהו יודע שיענה בכל זאת. תודה [: שלום [: אוקי אז אינלי מושג איך זה קרה, רק לפני איזה פחות משבועיים פירמטתי את המחשב. עכשיו, בדקתי ווירוסים וספייווארים עם מיטב התוכנות ad aware, spybot S&D והאנטי ווירוס שלי הוא McAfee ביומיים שלושה האחרונים הוא נותן לי כל פעם הודעה אחרי שאני עושה ריסט למחשב שיש ווירוס והMcAfee מחק אותו אוטומטית. הווירוסים שיש הם: Downloader PS וZarox וגם יש איזה משהו שקוראים לו Generic StartPage.g שנראה לי ZAROX הדביק אותו והוא הדביק איזה שהוא קובץ ב \C:\Documents and setting\Nadav\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\JU75O3O3 הDownloader PS הדביק איזה קובץ שנקרא Boot וגם יש איזה …
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=392717&sid=127
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
-
רוב הזמן זה בסדר ולפעמים הוא משתגע ורושם גיבריש וריבועים ריקים כאלה
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
לפעמים כשאני גולש באינטרנט ומעביר שפות לרשום בשפה אחרת, לפעמים אני רואה שהוונדוס התקין לבד את השפה הצרפתית. אין לי מושג למה ואיך. לא הופיע חלון ולא כלום. פשוט נוספה השפה הזאת בסרגל השפה. אני מוחק אותה ואחרי כמה זמן היא שוב מופיע לי שם. למה זה קורה? זה ממש מעצבן
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד, אני משאיר אותו עובד כל הזמן (e-mule). רציתי למחוק את כל ה power scheme,ולהשאיר רק אחד שאני אצור בעצמי. לאחר שמחקתי את כולם, לא ניתן להוסיף חדשים. עכשיו אין לי אפשרות להשאיר את המחשב עובד. המטרה שלי בסופו של דבר היא רק שהמחשב ימשיך להוריד ולא יכנס ל stand by או hibernate למישהו יש רעיון ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
יש לי עותק אבל אני צריך את ה - CD Label כדי שאוכל לצרוב כ - Bootable CD תודה
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
זה לא נראה כמו SPYWARE וגם נעשתה סריקה. נעשה גם סריקה של ווירוסים, גם ב- MSCONFIG אין שום דבר שמרמז על זה
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום ! אני משתמש בתוכנה Acronis True Image Home 10.0 כדי לעשות שיחזור למערכת שלי. אני דיי בטוח שעכשיו יש לי וירוס או טרויאני על המחשב אם אני עושה שיחזור לכונן C הוירוס הזה לא יהיה יותר ? (כמובן שאני משחזר מצב שלא היה לי בו את הוירוס) תודה
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
זה התחיל אתמול לבד =\.. הוא מחכה שאני אלחץ על שם המשתמש שלי כדי להיכנס לוינדוס.. אבל יש לי רק משתמש אחד.. איך לעשות שזה יכנס לבד?.. נ"ב: זה תמיד נכנס ... פתאום אתמול זה התחיל לבקש ממני ללחוץ =\
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני פשוט יכול להתקין את זה בכונן השני שלא מותקן בו הווינדוס הראשון ואז יהיה לי שתי מערכות הפעלה??-אני באמצע התקנה.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
ניסיתי סיסטם ריסטור וסריקות אם נוד 32 וAVG ולא גילה ווירוסים המערכת עשתה פירמוט אתמול ממש לא בא לי לפרמט אז קיצר משהו יודע מה לעשות [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
התקנתי משחק ישן אחד ואז ראיתי ש WIN דורש MAC98 בשביל להפעיל את המשחק. איפה אפשר להשיג אחד כזה?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
ידוע לי שישנם משחקים שדורשים DX10, אבל לא מעניין אותי משחקים. חשובה לי רק מערכת ההפעלה והשאלה שלי היא האם הממשק של ויסטה דורש DX10 כדי להראות יפה? האם בשביל ה-earo (לא בטוח שככה רושמים...) צריך DX10?? האם בשביל השקיפות היפה צריך DX10??
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מחשב נייד עם ויסטה בעברית (לצערי) מובנה. רציתי לדעת: 1) האם יש אפשרות להסיר את הויסטה והלתקין במקום XP? (הכל מקורי כמובן....נו אז עוד 400 שח) 2) אולי עדיף לשדרג לויסטה Ultimate או כל גרסה מתקדמת אחרת שתאפשר לי לשנות את השפה -כמה עולה כזה שדרוג? בתודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום. בוינדוס XP יכלתי להגדיר 2 מקורות סאונד שיעבדו בו זמנית. למשל המחשב מחובר למערכת ובנוסף לרמקולים שמחוברים למסך. ולא הייתה שום בעיה. בויסטה זה אחרת. אני תמיד צריך לבחור בין המקורות ואי אפשר (לפחות ממה שאני יודע) לתת לשניהם לפעול בו זמנית. אני תמיד צריך לסמן set as default device על המקור שממנו אני רוצה סאונד. אם מישהו יודע אשמח לקבל תשובה איך אפשר (אם בכלל) לגרום לשניהם לעבוד יחד. תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-