Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש עם מערכת הפעלה של ויסטה,למחשב החדש חיברו לי את הדיסק הקשיח של המחשב הישן. שאני מנסה להעביר קבצים(תמונות,מוזיקה וכו') מההארד דיסק הישן להארד דיסק החדש מופיעה לי הערה מויסטה שאין לי הרשאה לקובץ זה או לתיקייה ..איך אני מסדר את זה?? דחוףף.!! תודה.
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הסיבה? ה Windows הותקן רק אתמול
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
טוב אנשים יש לי windows xp service pack 2 קיצור היה לי explorer 6 מוגדר והכל. עכשיו אנשים המליצו לי להתקין fireox קיצור התקנתי לא ממש אהבתי אבל עכשיו explorer 6 לא מוגדר כברירת מחדל אני מגדיר אותו? תודה על העזרה יוני
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
התקנתי קספרסקי 7.0 שהעיף לי המון וירוסים מהמחשב. עכשיו כשאני מנסה להסיר אותו וזה מגיע ל windows installer זה נותן לי שגיאה :\ עכשיו כל מה שמשתמש באינסטולר הזה (כמו כל תוכנה בעולם) זה מציג לי שגיאה וסוגר את הישום זה שגיאת: msiExec.exe איך אני מסדר את הגיאה הזאת אני ממש מתחרפן :'( הנה צילום של המסך: http://img236.imageshack.us/img236/77/errorba2.jpg
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
1)איפה נכנסים למה שהיה בxp "הפעלה"-שאפשר לרשום שם פעולות וכו'? 2)אני מנסה להיכנס לחשבון של הפלאפון שלי באתר של פלאפון..והמסנן של האינטרנט לא נותן לי להיכנס! וניסיתי לסגור אותו! וזה פשוט לא נותן לי...מה לעשות? תודההה
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
-
שלום! יש לי בבית מחשב מהממש ישנים אומנם אני לא משתמש בו אבל לא משנה בקיצור לפני שבוע הלך לו ההארד דיסק והחלפתי לו בהרד דיסק החדש פירמטתי והכל היה בסדר עד שהעלתי את ההתקנה של הווינדוס דרך הדיסקט איתחול של WIN 98 זה סרק דרך SCANDISK ואח"ג עללתה ההתקנה והמחשב נתקע בה מה לעשות? למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני מידי פעם מפרמט ואכשיו אני רוצה לדעת מתי היה הפירמוט האחרון,כאילו באיזה תאריך הותקן הווינדוס איך בודקים? תודה שמואל
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
ונגיד שיעלה איתו מצב דוס. תודה
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
נגיד שאני בא לפרמט מחשב ויש כמה כוננים כאילו C וD איך אני מפרמט ? כולל למחוק הכל
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
יש לי תמיד אזהרה שהאנטי-וירוס לא מעודכן למרות שהוא כן ... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
הפעלתי את המחשב ויש לי הודעה ntdlr is missing מה עושים?? ניתן לפתור זאת מבלי להתקין שוב? דרך אגב ההודעה מופיעה מיד לאחר מסך האיתחול ---לפני עלית המערכת!! תעזרו לי פליז
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי xp pro sp2 , הוא בעברית , ופתאום היום שאני מדליק אותו ראיתי שגם הכל עברית כרגיל חוץ משאם פותחים תקייה כלשהי , אז במקום שיהיה כתוב בסרגל למעלה "קובץ,כלים,תצוגה,עזרה" וכו'.... זה רשום פתאום באנגלית file,tools וכו'... בדקתי בלוח בקרה והכל על עברית כרגיל . ליתר ביטחון העברתי הכל לאנגלית עשיתי ריסט , והחזרתי הכל לעברית ועשיתי שוב ריסט .... התוצאה הייתה בדיוק כמו קודם -כלומר הכל עברית חוץ מהסרגל הזה עם ה"קובץ,כלים.." וכו'... שעדיין באנגלית. זה מוזר כי זה הופיע רק היום פתאום ,ואני לא מוצא כיצד לסדר זאת. כרגע בלוח בקרה בדקתי שוב -והכל על עברית בהגדרות וזה עדיין כך. מה עושים ? אשמח לעזרה. תודה מראש והמשך יום נעים לכולם.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אם כן האם גם למערכת זאת יש כבר SP2 ? ומה מיוחד במע' זאת ( כמובן לבעלי מעבד שתומך ב 64bit ) ?
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
יש את ה 64X ו יש 86X ואני לא יודע מה כדי לי להתקין... יש לי DUAL CORE של AMD, מספיק חזק.. מה עדיף? ואני לא צריך תגובות כמו: "לא כדאי ויסטה"... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שמעו, יש לי מין מחלה כזאת שאני אוהב תסקין של 98, פעם אמרו לי שזה עוזר לביצועים אחרי זה גיליתי שזה כמעט אפסי אבל בכל זאת, התרגלתי. ההגדרה של הסקין נמצאת ב"ביצועים", דרך לחיצה ימינית על המחשב שלי>מאפיינים>מתקדם. שאני מוריד שם את ה- V מהאופציה האחרונה (ביטול סקינים והחזרה של הסקין לזה של 98) אז זה באמת שם את הסקין של 98 אבל שאני עושה ריסטרט זה חוזר לסקין המכוער של XP, מה שמוזר זה ששאר ההגדרות שהגדרתי באותה הקטגוריה נשארות כמו שהן ! רק האופצייה האחרונה מתאפסת... מה עושים ? הבעיה השנייה היא שכל פעם שאני מדליק את המחשב אני צריך ללחוץ F4 , רשום שם את המצב של המחשב ואת זה שהזיכרונות שלי בסינגל צ'אנל וזה... זה ממש מעצבן כל פעם ללחוץ F4, מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
קנתי מחשב חדש עם צורב dvd teac, אני משתמש ב ghost גרסה 2001 בעבר שהייתי מגבה לא היה לי שום בעיה. רציתי לעשות גיבוי על גבי דיסק רגיל וכל הזמן הוא נתקע לי עם אותה הודעת שגיאה application error 12030 error 3 closing cd-r session if this problem persists' contact symantec technical support
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
איך אני זוכר לפני כמה שנים כל עולם המחשבים קפץ ונעמד לקראת כניסתם של מעבדי ה64BIT אמרו יהיה שיפור ביצועים ניכר וכו'וכו' אבל וואלה מאז היה לי לפחות שני מעבדים בעלי תמיכה כזאת ולא השתמשתי פעם אחת אפילו בפונקצייה אז אני שואל אותכם אם כדאי בכלל להתקין את המערכות האלו שלוותר<?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ומנסה לברר איזו גרסא של חלונות הכי יהיה כדאי לי לרכוש. ייקח זמן שייצא הויסטה, ולכן אני מעוניין במערכת טובה שגם תאפשר לי בקלות לשדרג. אני ממש לא בקיא בגרסאות הקיימות. לפני כן היה לי XP PRO. עכשיו אני מבין שיש XP עם גרסאת 64 ביט. הבנתי גם שיש גרסאת SERVER אך האם היא נחוצה לי? יש לציין שאני הולך לקנות מחשב חייתי במיוחד: E6400 עם OC לא קטן ו-2GB זכרון 800, ככה שמבחינה זו הוא יכול לסחוב כל מה שתזרקו עליו. אז יאללה - הצעות.
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם מעבד AMD 64BIT 3200 SOCKET 939 עם לוח אם תואם. דיסק קשיח SATA של WD, הגדרנו הכל, חילקנו ופירמטנו את הדיסק ל-5 מחיצות. קודם ניסנו להתקין Windows XP PRO (צרוב), אך באמצע תהליך ההתקנה אירעו הרבה שגיאות והסידירום לא יכל לקורא הרבה קבצים. אחרכך, שהXP לא הותקן בהצלחה, הפעלנו דרך הBOOT את וינדוס 98 מקורי שיש לי. הכל נטען, הוא עושה SCANDISK אך כשהתקנה עולה - המחשב נתקע, הנורה בסידירום לא דולקת וכנ"ל המחשב.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום, יש לי XP חדשה (חוקית), כשבתיקיית הפונטים יש לא מעט פונטים מיותרים. אני רוצה לזרוק אותם, אך חושש לזרוק בטעות פונטים שנחוצים למערכת ההפעלה. אילו פונטים אני חייב להשאיר בתיקיית הפונטים של מערכת ההפעלה? תודה פיני
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
לא מזזה את הדיסק .. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
זה התחיל אחרי שהסרתי את המשחק EMPIRE EARTH 2. הווינדוס קופא כל 50 דק' משהו כזה. ואחרי שאני עושה ריסט, לוקח למחשב חצי שנה לעשות את הDETECTING IDE DRIVES(לא יודע אם זה קשור אבל רציתי להיות בטוח). מדובר בווינדוס XP פרו. SERVICE PACK 2. מקווה שתוכלו לעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
נא עיזרו לי
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-