עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ^HocK^,

מותקנות אצלי 2 מערכות הפעלה: windows XP pro windows 2000 איך אני יכול להסיר אחת מהן? את ווינדוס 2000? תודה.

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  2. ב-Windows XP כשיש תמונה רואים אותה כזאת מצונזרת ! איך אני יכול לעשות שתמונה ב-98 תהיה מצונזרת כמו ב-XP תודה מראש על העזרה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by iPsych,

אז ככה, אני אשתף אותכם במה שקרה למחשב שלי בזמן האחרון- זה התחיל ביום סגריר, הפעלתי את הXP והוא לא זיהה לי את הצורב והסידי, ניסיתי למצוא פתרונות, כלום לא עזר... (כולל דרייברים, כבלים, ג'אמפרים, וכל דבר אחר), בביוס הוא כן זיהה.. החלטתי לשחזר את המערכת למועד מוקדם יותר, וכאן התחילה הבעיה, לאחר השיחזור, המחשב כל הזמן נתקע בבוט, אחרי זמן ארוך, פירמטתי, והבעיה נשארה... למישהו פתרונים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by sxs,

עשיתי פורמט למחשב והתקנתי שוב WinXP רק שאני לא זוכר איך ביטלתי פעם את הPreview הזה כשפותחים קבצי תמונות... והתקנתי ACDSee, פשוט כשאני לוחץ Right click ו Open זה עובד, אבל ה Default של ה Double click זה ה Preview המחורבן. :-\

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by MDK,

הצביעו בהמוניכם!

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by cganir,

שלום. משום מה נעלם לי המסך הזה. לא רואים כלום כאשר המחשב עולה, והדבר הראשון שכן רואים זה המסך של ה LOGIN לביחרת המשתמשים ! ניסיתי גם להחליף את סכימת ה BOOT (קובץ אחר) אולם הבעיה עדיין קיימת ! האם למישהו יש מושג לאן זה נעלם ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by iyehuda,

יש לי תוכנה שעובדת בעברית תקין ב WIN98 התקנתי אותה ללא בעיות ב XP אבל את הכתוביות אני בגיבריש במקום בעיברית נכנסתי בהגדרות ל REGIONAL AND LANGUAGE ושיניתי כל מה שאפשר לעברית ולא עזר האם למישהו יש פיתרון ?

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  8. Started by itayze,

הבעיה שלי היא שבטעות לחצתי על לא לשאול לעולם ועל לא , לכן אני צריך לדעת כיצד ניתן להחזיר מצב זה , יש לי winxp . תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by KoDkOd,

ניסיתי הרבה דברים אבל לא הולך לי כמו שאמרתי מקודם : NTFS מקווה למושיע ;D

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Joe Blow,

שלום לכולם ותודה על העזרה מראש. ונעבור לשאלות: 1. מה הפקודה שאני צריך לרשום ב run כדי לקבל את האופציה שאני יכול לבחור איזה תוכנות יעלו אם המחשב ואיזה לא ? (שוכחים, קורה) 2. למישהו יש מושג איך מפעילים.מתקינים netmeeting ב XP PRO?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Wolf-Net,

יש לי כל הזמן בעיה שחוזרת על עצמה Explorer היא מופיע משום מה שאני פותח בדרך כלל את internet explorer יש חלון עם שיגאה שמופיע וסוגר את החלונות ואת האייקונים שליד השעון. אני משתמש ב windows me בעברית אני תמיד חושב שאני מתקין את התוכנות שלי (עריכה,חיפוש,וכולי...) הבעיה מתחילה אני פשוט לא מבין בזה אבל הבעיות האלה חוזרות התקנתי לפני מספר ימים את Norton Utilities 2002 שהוא בעצם מתקן את המחשב ודווקא נראה שהוא מזיק למחשב כי שהתקנתי אותו בעיות חדשות וחוזורת נפתחו, כך אני חושב לפחות הבעיה החדשה שלפעמים שעושים alt+ctrl+del ונפתח החלון של התוכנות הפעלה שיש על המחשב ושאני לוחץ על סיים משימה המחשב נתקע לי לגמרי ואני חייב להפעיל אותו מחדש וזה אף פעם לא קרה לי. הורדתי גירסות חדשות של הו…

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  12. Started by KoDkOd,

אני יודע שהיו כבר הרבה דיונים על זה אבל ממש אני לא מצליח , אני חייב הדרכה אישית אם מישהו מוכן לעזור או אפילו לרשום פה אני ממש ישמח

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by TZuKi,

אני רוצה להחליף את ה 98 ל 2000. אני מביא פירמוט מלא. מה הדרך הכי טובה להתקין?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by RockFord,

שלום! התקנתי ווינדוס 2000 אחרי פירמוט והכל היה בסדר עד שהתקנתי את האיסיקיו למשל ויוזרים ששמם בעברית נראים כסימני שאלה אני יכול לכתוב בעברית ולקבל הודעות בעברית אבל יש בעיות.. בבקשה תעזרו לי

15. אם אני עושה למודם הלא מותקן שלי UPDATE DRIVER דרך WINDOWS XP PRO האם הדרייבר שהWIN XP PRO מתקין יהיה מתאים למודם שלי?,מודם 56 קיי אני מתכוון האם יהיה אפשר לגלוש באינטרנט? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אם אני את קין את win98 הגרסא הראשונה על AMD Athlon xp 2000 ואח"כ אעשה UPGRADE ל- WIN XP PRO לא יהיה בעיות????

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. איך לעזעזל אני יכול להוריד ווינדוס 2000 מהמחשב? יש לי מחשב נייד compaq Armada M7000 ואני לא יודע איך אני יכול לכנס לדוס לפני שהווינדוס עולה כדי לפרמט את הכונן! (אני יודע שחלק מפה לא קשור לווינודס לבד)אז תסבירו לי בבקשה איך אני יכול להוריד ווינדוס 2000 מהמחשב שלי... תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. לפעמים די רחוקות כאשר אני סוגר את המחשב הוא מודיע לי פתאום שאין לי מספיק זיכרון לתוכניות,משהו כזה ושיש סיכוי שחלק מהתוכניות יחסמו מלעלות! מה זה?? אגב אני עובד במחשב כל היום ואין שום בעיות איתו ,אבל אני פשוט מוכר את המחשב היום!!!!!!!!!!!, ואני לא רוצה בעיות עם הקונה שהיא במקרה בת דודה שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ויש לי פנטיום 3 800 ו-256 זיכרון!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. זה משהו שבאתר של מיקורסופט אמרו לי לעשות, להיכנס ל-SAFE MODE ולעשות לזה UNINSTALL ! אבל איך עושים אם אני לא מוצא את זה אפילו!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. סיסמה (לא SERIAL NUMBER סיסמא או כ OWNER או כ GUEST בשעת ההתקנה לא נתתי סיסמא בשום מקום

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. ....

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. בכל פעם שאני פותח יותר מחלון אחד באקספלורר 6 והחלון השני מתעדכן במשהו חדש הוא אוטומטית קופץ לי לחלון המעודכן וזה ממש מעצבן. איך מפסיקים את זה? ???

• 39 תגובות
    • 4.7k צפיות
  23. Started by SpiritKnight,

היי בעוד כשבוע אני אקבל את המחשב החדש שלי, ואני אתקין בו WIN2000. השאלה שלי, איך אני עושה דיסקט "הצלה" כזה, שכשיש בעיה אני מכניס אותו לפלופי ומפרמט? יש לי כזה עם המחשב הנוכחי, אבל הוא עובד רק על מחשבים מעתיד. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היום קם ניגש למחשב, (השארתי אותו דלוק...) אני רואה שהוא תמיד על 100% ביצועים, אז רציתי לעשות LOG OFF ולמשתמש ולחזור להשתמש בו שוב... (כלומר מין ריסטרט שכזה...) אז פיתאום אני מגלה שהמשתמש שלי MARK הלך לעולמו, והיתה רק אפשרות אחת לבחור והיא ADMINISTARTOR... אז אני הולך לבדוק מה הבעיה, ומגלה שהמשתמש שלי הלך לעולמו, אפילו שלא עשיתי "שחזור מערכת." ואחרי כן אני הולך לראות את התיקיה של כל המשתמשים ואני מגלה שהתיקיה לא נמחקה, אבל אי אפשר לעשות בה כלום, והXP לא מזהה אותה או משהו! בבקשה עיזרו לי כל הקבצים וכל השטויות שלי הלכו לעולמם, ואני גם לא עשיתי נקודת שיחזור מערכת

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  25. Started by hagay,

היי אז ככה נמאס לי מהוינדוס אק פי הזה.. ואני רוצה להתקין וינדוס 98 אז ככה הפעלתי את המחשב דרך הדיסק של הוינדוס אק פי ועלה לי 3 אפשריות 1. להתקין את הוינדוס 2.לתקן את הוינדוס ואפשריות אחרות 3.לצאת בחרתי האפשרות השניה ואז הגיע לי למסך שחור והוא שואל אותי ככה: "which windows installation would you like to log onto" אז לחצתי על 0 וזה לא עשה כלום וחצתי על 2 וזה לא עשה כלום (וככה זה ממשיך) ושלחצתי 1 הוא מבקש ממני להכניס את הסיסמא של המערכת אז רשמתי את הסיסמא והוא רושם לי שהיא לא נכונה ... ואני זוכר את הסיסמא שלי... אז מה אני עושה? ובכלל איך אני מפרמט ב וינדוס אק פי ..???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים