Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב נייד, אני משאיר אותו עובד כל הזמן (e-mule). רציתי למחוק את כל ה power scheme,ולהשאיר רק אחד שאני אצור בעצמי. לאחר שמחקתי את כולם, לא ניתן להוסיף חדשים. עכשיו אין לי אפשרות להשאיר את המחשב עובד. המטרה שלי בסופו של דבר היא רק שהמחשב ימשיך להוריד ולא יכנס ל stand by או hibernate למישהו יש רעיון ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם בכול פעם שאני מעלה את הוינדוס אני לא יכול לשנות רקע אני לוחץ על מאפינים ורוצה לשנות את הרקע אבל משום מה חסרה לי האפשרות להחליף תמונת רקע וזה מוזר הנה תמונה להמחשה איזו אופציות קימות ומה שחסר לי!! מה לעשות?? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
הורדתי את דרייבר הקול של לוח האם שלי(Asus P4P800S), ניסיתי להתקין, וזה פשוט עצר לי בשלב הזה - http://img96.imageshack.us/img96/3136/untitledea9.jpg, ולא המשיך. אשמח לקבל עזרה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום אני חושב שזה קורה בד"כ אחרי הרבה זמן בלי ריסט אבל לא בטוח.. בכל מקרה הכוונה שלי היא שנגיד אני לוחץ על תוכנית פתוחה שנמצאת בשורה ההתחלה היא פשוט לא עולה, רק מהבהבת כמו חלונות שמהבהבים בתוכנות IM שמקבלים הודעה ואז האופציות שלי זה: להשתמש ב-alt+tab או אם החלון ברקע ללחוץ עליו או ללחוץ 3 פעמים על התוכנית- הבהוב מזעור והגדלה (והאופציה השלישית לא תמיד עובדת ) חשבתי אולי סתם לוקח זמן אבל חיכיתי כמה פעמים ולא עזר וגם בכלל בטאסק מנג'ר המערכת לא משתמשת בכלל במשאבים.. איך פותרים את הבעיה .? תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
יש לי ויסטה ויש לי בעיה עם העברית במסנג'ר! בכל תוכנה אחרת יש עברית כמו שצריך אבל רק במסנג'ר זה מראה לי רוסית אני יודע מה.. כל ההגדרות של השפה והמקום הם ישראל ועברית.. רק אני רוצה להדגיש שבאייסיקיו ועוד מקומות העברית כמו שצריך אבל במסנג'ר לא.. אה וחלק מהעברית במסנג'ר עובדת כמו שצריך.. למשל רק הודעות אישיות ושמות של משתמשים ושמות של קטגוריות אם הם בעברית אני רואה ברוסית.. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני עובד עם כרטיס קול חיצוני (כרטיס FIREWIRE) ויש לי בעיה... יש לי ווינדוס XP PRO, ויש לי בעיה בחיבור והזיהוי שלו בווינדוס. באתר של הכרטיס הם אומרים שאם יש service pack 2 צריך להוריד אותו, ואני לא ממש מצליח... למישהו יש מושג איך עושים את זה? הוא לא מופיע לי בהוספה והסרה של תוכניות שזה מה שאומרים לי לעשות באתר של הכרטיס קול... בבקשה אני חייב עזרה... הווינדוס מקורי כמובן ועל העטיפה רשום שהוא ורסיה מ-2002...
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
1)איפה נכנסים למה שהיה בxp "הפעלה"-שאפשר לרשום שם פעולות וכו'? 2)אני מנסה להיכנס לחשבון של הפלאפון שלי באתר של פלאפון..והמסנן של האינטרנט לא נותן לי להיכנס! וניסיתי לסגור אותו! וזה פשוט לא נותן לי...מה לעשות? תודההה
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
מה הערך ברגיסטרי שמעלים את האייקונים משולחן העבודה? מצאתי את הערך הבא: Hive: HKEY_CURRENT_USER Key: Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced Name: HideIcons Type: REG_DWORD Value: 1 אבל כשאני משנה אותו, כלום לא קורה. אני לוחץ F5 בשביל ריפרש, וכלום לא קורה. האייקונים נעלמים (או מופיעים) רק כשאני לוחץ עכבר ימיני -> ריפרש. בעיה במחשב שלי, או שיש ערך אחר שמעלים את האייקונים?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
עשיתי איזה טעות דרך מנהל הורדות ואמרתי לו לפתוח קובץ exe כקובץ rar. זה גרם לכל קבצי הexe במחשב להפוך לrar... ועכשיו אני לא יכול לפתוח שום תוכנה.... הוא רושם לי שהארכיון פגום... איך אני מחזיר את המצב למה שהיה קודם? ואני לא יכול לעשות גם סיסטם ריסטור בגלל שזה קובץ exe ... אני נואש וצריך עזרה דחוף בבקשה... מה אני עושה?????? אני מתחרפן פה אנשים
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום אני באמצע התקנה למחשב חדש , וכשאני רוצה לחלק את הארד דיסק האופציה מושחרת , לעדכן דרייבר אני לא יכול כי אין לי דיסק ל Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS מישהו יכול לתת לי קישור אם צריך איזה קובץ אני צריך לצרוב על גבי דיסק . הבעיה נפתרה : מחקתי את הכונן יצרתי חדש ונתן לי לחלק רק שאת ההפרש הגדול הוא עדין לא יצר מחיצה תודה
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי Windows Vista Home Premium (באנגלית עם התקנת התוספת לעברית, וב-widget של הלוח שנה אני לא מצליח לגרום לו להראות את הימים. עבור כל הימים מופיעה לי האות י' מלבד יום שבת, מצורפת גם תמונה כדי להמחיש את הבעיה. אשמח לעזרה! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום כשהייתי עובד על Windows XP Version 2002 ( לפני SP2 ) היה מציג לי את ההודעה "it`s now safe to turn off your computer" כשהייתי עושה כיבוי למחשב. אבל כשעדכנתי ל SP2 הוא כבר לא מציג לי את ההודעה ההיא ורק מציג לי חלון שחור למה השינוי הזה קרה ? * המחשב שלי לא כבה לבד כאלו אני לוחץ על לחצן Power לאורך כמה שניות ומשחרר והוא יכבה.
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם,לכל מי שיכול לעזור... ברשותי מחשב נייח יחסית חדש בן פחות מחצי שנה עם מערכת הפעלה windows xp home.היום כשהפעלתי את המחשב הא פשוט קפא עוד בטרם נטען ווינדוס. כיביתי דרך כפתור reset,וכשעלה המסך המורה לי לבחור באיזו צורה ארצה להפעיל את המחשב ניסיתי כמה פעמים להפעיל את ווינדוס normaly וגם כמה פעמים בשיטת safe mode.המחשב המשיך ליקפוא,ותמיד הפסיק לעבוד כשהגיע לטעינת הקובץ mup.dll חשבתי לנסות ולהתקין את מערכת ההפעלה מחדש אך הדיסק התקנה מריץ בדיקת מערכת ומגיע לשלב טעינת ווינדוס,ואז שוב המחשב קופא. שאלותי הן כאלו: 1.מה זה קובץ MUP.DLL,על מה הוא אחראי במעכת ההפעלה? 2.כיצד קורה שפתאום ביום בהיר המחשב יוצא מכלל תפקוד בגלל בעיית תוכנה כזו? 3.מה יכולה להיות הסיבה לקיפאון ולתקל…
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
כבר די הרבה זמן יש לי בעיה כשאני מריץ קבצי WMV כמו שרואים בתמונה ... עכשיו הבעיה התפשטה גם לחלק מתוכני האינטרנט אז הגיע הזמן לפתור אותה , זה בטח בעיית קודק מישהו יודע איך לשחזר את הקודק ? אין בעיה בצפיה בשאר הפורמטים (AVI , MPEG , MOV וכו ) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום... מישהו יכול לתת לי ממשק עברית לוינדוס בכדי להפוך את הווינדוס לכל שפה אחרת חוץ מאנגלית ..?? תודהה
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד לנובו עם ויסטה הום ואני רוצה להעיף אותו ולהתקין איקספי. כשאני מכניס את דיסק ההתקנה של האיקספי אי אפשר לבחור באופציה של ההתקנה. כשאני מתחיל את המחשב מחדש ובוחר בוט דרך הדיסק פשוט נהיה לי מסך שחור ולא קורה כלום. הבנתי שהוציאו דאונגרייד אבל הוא לא להום ועולה כסף (נראה לי).. מה עושים?? אני צריך את זה די דחוף לפני שאני טס עוד שבוע.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי ויסטה שבאה עם נייד HP חדש יש איתה בעיה שלפעמים לוקח לה 10 דקות או יותר לעלות ולפעמים צריך כמה ריסטרטים עד שהיא עולה יש לציין שהיא עובדת די טוב כשהיא מחליטה לעלות במצב שינה היא עולה ישר מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הפיירוול. כשאני מנסה להעלות את הפיירוול הוא רושם לי שגיאה: "עקב בעיה לא ברורה ווינדוס אינו יכול להעלות את הפיירוול" הוא לא רושם לי עוד כלום!! אני צריך לנתק אותו כי הוא פוגע לי ברשת בבית... מאז שהוא הפסיק לעבוד הרשת אינה פועלת... יש תמונה שהוספתי.
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להתקין את האמור לעיל אך לאחר ההתקנה אני נתקל בהודעת שגיאה ולא חסר מקום בכונן! ניסיתי להתקין גם בעיברית וגם באנגלית יש לי ויסטה SP1 והמערכת מעודכנת צילום מצורף [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
בעיקרון השאלה בכותרת אני לא מתכוון לקיצור דרך רגיל אני מתכוון לכזה שבXP הייתי עושה מההגדרות של התצוגה של השולחן עבודה שמהקיצור הזה אפשר להיכנס ישר למאפייני אינטרנט תודה לעוזרים! ofeky1
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
היי, אני יודע שזה יישמע מפגר, אבל אני קונה מחשב חדש...בכל מקרה, את התקנת הווינדוס אני אבצע בבית דרך דיסק מקורי שקניתי בעבר... [החברת מחשבים שאני קונה דרכה מוכנים להתקין את זה רק אם אני קונה עוד עותק של XP דרכם...וזו בדיחה] בכל מקרה, בהנחה ומדובר במחשב חדש וBLANK, כיצד אני מתקין ווינדוס XP דרך דיסק? אפשרי בבקשה מדריך של צעד צעד? [ איך אני עושה BOOT דרך הדיסק ע"מ להתחיל את ההתקנה, איפה בהתקנה אני מגדיר שפות וכו']
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
אם יש לי XP על כונן C, VISTA על כונן D, ותוכנות שמותקנות דרך הXP על כונן E יש איזשהי אפשרות שהתוכנות יעבדו גם על הVISTA מבלי שיתפסו לי מקום כפול
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
זה התחיל אתמול לבד =\.. הוא מחכה שאני אלחץ על שם המשתמש שלי כדי להיכנס לוינדוס.. אבל יש לי רק משתמש אחד.. איך לעשות שזה יכנס לבד?.. נ"ב: זה תמיד נכנס ... פתאום אתמול זה התחיל לבקש ממני ללחוץ =\
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום רב! עיקר ההתעסקות שלי עם המחשב היא לצורך משחקים, ולכן חשבתי שאולי הגיע הזמן לעבור לויסטה בעקבות ה-directx10 רק שאני לא יודע איזה מכל הגרסאות מתאימה לי? ... והאם כדאי 64 או 32? יש לי מחשב חדש ברמה גבוהה כולל Nvidia 8800 640Mb התומך בdirectx 10. אז מה אתם אומרים? ואגב, יצא כבר SP1 לויסטה כך שכבר הגענו לעידן בו כן משתלם להשתמש בויסטה? בתודה מראש אופיר
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם. ניסתי לרשום עוד מחשב על אותה מערכת של xp וקיבלתי הודעה מאד לא חברית מwindows שאין באפשרותי לרשום מחשב נוסף על אותה מערכת הפעלה לשאלתי: האמנם ? באם אני מחזיק שני מחשבים אני צריך לקנות שתי מערכות הפעלה ? האם יש דרך לעקוף את זה ? האם microsoft יכולים לאשר לי באיזו דרך ? אשמח לתשובה מהירה, כי בינתיים אי אפשר להפעיל את המחשב, רב תודות
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-