Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש, ואני מתלבט מה לעשות לפני שאני מחבר אותו לאינטרנט... ידוע לי שלהשאיר אינטרנט פתוח עם הפיירוול של xp זה רשלנות... לכן אני משתמש במחשב הישן בגירסה החינמית של zonealarm. הבנתי שהפיירוול בויסטה השתפר משמעותית, האם עדיין עדיף להתקין ה-zonealrm? ועוד שאלה, קניתי אנטי וירוס nod32, וכתוב על האריזה: "for windows vista" ובמקום אחר: "v2.7 - 64bit" הויסטה הוא 32 והמעבד 64, האם זה יעבוד?
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אז ככה ... הזמנתי כרטיס מסך 9800gt ואני מעוניין להוציא ממנו את המקימום בעזרת ויסטה והדירקט איקס שלה עכשיו המערכת שלי היא כזאת : מעבד e6300@2.1GHZ זיכרון 512*2 + 1GB עם מהירות 667 (לא דואל צ'אנל כפי ששמתם לב) לוח של גיגב בייט 945p-s3 ודיסק קשיח 160 גיגה עכשיו רציתי לדעת עם ויסטה של 32 ביט תרוץ לי חלק על המחשב ותריץ לי משחקים חדשים בלי בעיה זאת אומרת לא יודר גרוע מהאקס פי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת האם יש דרך לגבות את כל האייקונים שלי המסנגר ולהעביר אותם למחשב אחר? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
ניסיתי ליצור Image של מחיצה C. קיבלתי הודעת שגיאה האומרת שה- Cluster גדול יותר מגודל ה- FAT ושעלי להריץ את Chkdsk עם הסוויץ F/. איתחלתי את המחשב במצב בטוח עם שורת פקודה והרצתי את Chkdsk. קיבלתי הודעת שגיאה האומרת שהמחיצה נמצאת בשימוש ע"י תהליך אחר. (איך שביל גייטס סיבך את העניינים). מישהו יודע מה צריך לעשות במקרה הזה? חג שמח. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה עם העברית משום מה מאתמול שאני נכנס לאינטרנט בכל פורום, בכל מקום שאני רוצה לרשום בעברית זה כותב לי לא בעברית הנה תמונה שתראו על מה אני מדבר: http://www.2send.us/uploads/11475e6997.JPG תראו בשורת חיפוש ותראו תסימנים האלה זה לא כותב בעיברית ! גם לכתוב פה תהודעה הייתי צריך לרשום בוורד ולהעתיק משם לפה אם מישהו יכול לעזור אני אודה לו מאוד !!![br]פורסם בתאריך: 11.02.2007 בשעה 13:35:02 ???
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את הווינדוס ואז רשום לי insert system boot disk עכשיו אני לוחץ אנטר וזה חוזר על עצמו ועכשיו עוד בעיה שאני מנסה לפרמט את המחשב דרך ההתקנה של הווינדוס המחשב נתקע ולא זז יש לי הארד דיסק בנפח 20 ג'יגה ובשתי הכוננים(D,c יש ווינדוסים אחד 98 והשני xp טוב בבקשה תעזרו לי תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד לנובו עם ויסטה הום ואני רוצה להעיף אותו ולהתקין איקספי. כשאני מכניס את דיסק ההתקנה של האיקספי אי אפשר לבחור באופציה של ההתקנה. כשאני מתחיל את המחשב מחדש ובוחר בוט דרך הדיסק פשוט נהיה לי מסך שחור ולא קורה כלום. הבנתי שהוציאו דאונגרייד אבל הוא לא להום ועולה כסף (נראה לי).. מה עושים?? אני צריך את זה די דחוף לפני שאני טס עוד שבוע.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
התקנתי את הוינדווס ויסטה ועכשיו הורדתי את ה-SP1 וברגע שאני מנסה להתקין אותו זאת השגיאה שזה רושם לי: http://www.zix.co.il/images/z-652835090.jpg אשמח אם מישהו יסביר לי איך לפתור את זה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
יש לי Windows Vista Home Premium (באנגלית עם התקנת התוספת לעברית, וב-widget של הלוח שנה אני לא מצליח לגרום לו להראות את הימים. עבור כל הימים מופיעה לי האות י' מלבד יום שבת, מצורפת גם תמונה כדי להמחיש את הבעיה. אשמח לעזרה! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מצאתי מחשב P2 ( ) ואני מתכוון לשים עליו חלונות98 ולקחת אותו לפנימיה (לכתוב עבודות, תוכנות קצת מוזיקה) השאלה היא מאיפה אני יכול להוריד את כל העידכונים? וגם , האם הUnofficial Windows 98 SE Service Pack הוא בעצם השילוב של כל העידכונים בחבילה אחת?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אז ככה ואל תגידו לי תעשה חיפוש כי עשיתי לולא מצאתי תשובה אמא קנתה מחשב חדש 64 ביט עם כול הדברים הנלווים באתי להתקין עליו את הSATA כמו שעשיתי על המחשב שלי ששם הצלחתי אבל הF6 לא מגיב ואח"כ שהוא המשיך בהתקנה הוא כותב משו על אם אני רוצה להגדיר כונן סקאסי ללחוץ S אז לחצתי הוא העלה את הדיסקט ושם יש כמה סוגי התקנה שונים ניסיתי את וכולם והאף אחד מהם לא עבד הלוח הוא ABIT KV8 PRO והכונן הוא של WD 80 גיגה עריכה : הF6 כן עובד והאפשרויות שיש לי לבחור מההתקנה בדיסקט הן intel 82801fr sata raid controller for windows intel 82801fr sata ahci controller for windows intel 82801er sata raid controller for windows silicon image sil 3112 sata raia controller for windows
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי נייד חדש של HP שהגיע עם ויסטה.. המחשב בא עם הארד דיסק של 160 ג'יגה שאחרי מחיצה של 5 ג'יגה והתקנות של וינדוס וHP קיבלתי את המחשב עם 143 ג'יגה פנויים.. היום שמתי לב (כמובן אחרי שהתקנתי תוכנות וכל מה שאני צריך) שכשאני עושה right click>properties על האייקון של ההארד דיסק הוא טוען ל78.8 ג'יגה בשימוש... כשאני נכנס לכונן עצמו ובודק את גודל סך כל הקבצים (כולל מוסתרים) אני רואה שהגודל הוא כ-60 ג'יגה... איפה 18.8 ג'יגה נעלמו?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אני הולך לקנות גירסת הום פרימיום. שמעתי ש-64bit יותר טוב וממילא כל המעבדים תומכים בו... עכשיו נשאלת השאלה האם יש בעיות תאימות רציניות לתוכנות ומשחקים והאם אפשר להחליף אחרי ההתקנה ל-32bit (או הפוך)? וצריך לבחור כשקונים מה אני רוצה?
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
הבעיה היא כזו אני לא רואה את התמונה זזה ... למשל זה לא זז ותקוע על הפריים הראשון שלו. איך בבקשה אפשר לטפל בבעיה. עריכה: לא משנה כבר.. הצלחתי.. עד שעונים פה אם בבכלל אפשר למות
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אז ככה פרמטתי ואני נכנס לכונן e ויש כמה תיקיות שאני בא להכנס אליהם וזה ההודעה שאני מקבל מה לעשות?!?!!? בבקשהההההה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
קרובת משפחה שלי רוצה לרכוש את הultimate שמציעים דרך הסתדרות המורים. עכשיו, לפי מה שאני רואה באתר שלהם זה גרסת שדרוג. האם זה אומר שכל פעם שהיא תפרמט את המחשב, היא צריכה קודם להתקין XP ואז לשדרג לויסטה?? אי אפשר לעשות התקנה נקייה וזהו מהדיסק עצמו?
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שמעו, יש לי מין מחלה כזאת שאני אוהב תסקין של 98, פעם אמרו לי שזה עוזר לביצועים אחרי זה גיליתי שזה כמעט אפסי אבל בכל זאת, התרגלתי. ההגדרה של הסקין נמצאת ב"ביצועים", דרך לחיצה ימינית על המחשב שלי>מאפיינים>מתקדם. שאני מוריד שם את ה- V מהאופציה האחרונה (ביטול סקינים והחזרה של הסקין לזה של 98) אז זה באמת שם את הסקין של 98 אבל שאני עושה ריסטרט זה חוזר לסקין המכוער של XP, מה שמוזר זה ששאר ההגדרות שהגדרתי באותה הקטגוריה נשארות כמו שהן ! רק האופצייה האחרונה מתאפסת... מה עושים ? הבעיה השנייה היא שכל פעם שאני מדליק את המחשב אני צריך ללחוץ F4 , רשום שם את המצב של המחשב ואת זה שהזיכרונות שלי בסינגל צ'אנל וזה... זה ממש מעצבן כל פעם ללחוץ F4, מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
טוב הבעיה היא כזאת.. שמו סיסמא על המחשב, אבל הסיסמא לא בעברית (או אנגלית) לכן כשעולה המחשב, אי אפשר להכנס בגלל שלא ניתן לכתוב בשפה הזאת.. מקווה שיש לכם רעיון מה עושים, תודה מראש (:
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם מעבד AMD 64BIT 3200 SOCKET 939 עם לוח אם תואם. דיסק קשיח SATA של WD, הגדרנו הכל, חילקנו ופירמטנו את הדיסק ל-5 מחיצות. קודם ניסנו להתקין Windows XP PRO (צרוב), אך באמצע תהליך ההתקנה אירעו הרבה שגיאות והסידירום לא יכל לקורא הרבה קבצים. אחרכך, שהXP לא הותקן בהצלחה, הפעלנו דרך הBOOT את וינדוס 98 מקורי שיש לי. הכל נטען, הוא עושה SCANDISK אך כשהתקנה עולה - המחשב נתקע, הנורה בסידירום לא דולקת וכנ"ל המחשב.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום שמי חן וברשותי מחשב עם WIN XP SP2. בעבר הותקן בטעות כעדכון Windows Genuine Advantage Tool, שכנראה לא אפשר לי להשתמש בכונני הCD (הם פשוט נעלמו מהמחשב שלי ובDevice Manager הופיעו כתקולי דרייברים). WGA הוסר, והכוננים חזרו להופיע. עד אתמול - שהם שוב נעלמו, הדרייברים דווקא בסדר בDM רק שהכוננים מופיעים עם ! WGA לא והתקן בשנית אגב עכשיו - םשוט אין לי מושג מה עוד יכל לגרום לכוננים להיעלם. למישהו יש רעיון / פתרון? אשמח לקבל כל עזרה...
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
היה לי וינדוס 2000 ופירמטתי ולא יודע איך אבל נשארו לי שאריות שלו, אז על המחשב המפורמט עם השאריות התקנתי אקס פי וכל פעם בהפעלה של המחשב זה נותן לי אפשרות לבחור באיזה וינדוז אני רוצה להשתמש אז רציתי לשאול אם אפשר להסיר איכשהו את ה2000 בכדי שלא יופיע בSTARTUP? תודה!
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום אנשים, קניתי מחשב חדש ללא כונן דיסקטים, הווינדוס מבצע בדיקה ביציאה מהווינדוס ומציג את ההערה: כיצד מבטלים את בדיקת הכונן הלא קיים כדי להעלים את ההערה בכיבוי? ???
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
תראו היתה לי איזה תוכנה שסידרה את העיצוב של הווינדוס ליותר ביצועים והיא שינתה לסקין הקלאסי...ואני מנסה להכנס להגדרות לAPPEREANCE וזה נמחק משם יש רק WINDOWS CLASSIC STYLE איך אני מחזיר את זה? מאוד אודה לעוזר!
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
טוב אנשים יש לי windows xp service pack 2 קיצור היה לי explorer 6 מוגדר והכל. עכשיו אנשים המליצו לי להתקין fireox קיצור התקנתי לא ממש אהבתי אבל עכשיו explorer 6 לא מוגדר כברירת מחדל אני מגדיר אותו? תודה על העזרה יוני
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-