Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי אופיס 2007 ואני לא מצליח להתקין את התוכנה על xp באנגלית למרות קובץ mui בעיברית
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי 4 מחשבים שמרושתים ע"י ראוטר אלחוטי. 3 מחשבים מרושתים ע"י WIRELESS ואחד מחובר עם כבל ישירות לראוטר. ב2 מחשבים מותקן WINDOWS 2000 וב2 WINDOWS XP. מה שקורה שכל פעם שאני רוצה לגשת לספריות רשת אני צריך להכניס שם וסיסמא של יוזר לוקאלי של אותו מחשב שבו נמצאת הסיפרייה. רציתי לדעת אם אפשר לעשות כמו בדומיין שיש שרת DC שהוא מזהה עפ"י היוזר שמבקש את הכניסה לספריית רשת - האם יש לו הרשאות ואם כן איזו הרשאות בדיוק. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי, יש לי ויסטה מותקן ו-XP.. כל אחד במחיצה נפרדת ב-HDD נפרד. בויסטה לא השתמשתי בערך מאז שהתקנתי אותו.. עכשיו אני רוצה למחוק את הויסטה.. מה שניסיתי לעשות זה פשוט למחוק את כל הקבצים שלו מהמחיצה שהוא נמצא בה.. הוא מחק כמה קבצים ואז נתן הודעה שאי אפשר להמשיך כי חלק מהקבצים נמצאים בשימוש.. איך בכל זאת אפשר להעיף את זה? תודה, אור. -- כשאמרתי הקובץ נמצא בשימוש התכוונתי להודעה הזאת של קובץ בשימוש/גישה נדחתה וכו'...
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ומנסה לברר איזו גרסא של חלונות הכי יהיה כדאי לי לרכוש. ייקח זמן שייצא הויסטה, ולכן אני מעוניין במערכת טובה שגם תאפשר לי בקלות לשדרג. אני ממש לא בקיא בגרסאות הקיימות. לפני כן היה לי XP PRO. עכשיו אני מבין שיש XP עם גרסאת 64 ביט. הבנתי גם שיש גרסאת SERVER אך האם היא נחוצה לי? יש לציין שאני הולך לקנות מחשב חייתי במיוחד: E6400 עם OC לא קטן ו-2GB זכרון 800, ככה שמבחינה זו הוא יכול לסחוב כל מה שתזרקו עליו. אז יאללה - הצעות.
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
התקנתי ויינדוס ויסטה וזאת לא הפעם הראשונה והיה חסר לי קובץ DLL הורדתי איזה תוכנה ואני חושב שזה היה וירוס בגלל הסיומת שלו ופירמטתי את המחשב ועדיין יש את הבעיה .. סוג הבעיה: שאני מפעיל משחק או כל דבר שמאמץ טיפה את המעבד[CPU] פתאום מופיע לי מסך כחול למטה מתבצעת ספירה עד 100 ואז הוא עושה ריסט אוטומטי .. מי שיודע מה הבעיה אני חייב עזרה.. תודה ..!! אני ינסה לצם את הבעיה דרך מצלמה או פלאפון
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם מעבד AMD 64BIT 3200 SOCKET 939 עם לוח אם תואם. דיסק קשיח SATA של WD, הגדרנו הכל, חילקנו ופירמטנו את הדיסק ל-5 מחיצות. קודם ניסנו להתקין Windows XP PRO (צרוב), אך באמצע תהליך ההתקנה אירעו הרבה שגיאות והסידירום לא יכל לקורא הרבה קבצים. אחרכך, שהXP לא הותקן בהצלחה, הפעלנו דרך הBOOT את וינדוס 98 מקורי שיש לי. הכל נטען, הוא עושה SCANDISK אך כשהתקנה עולה - המחשב נתקע, הנורה בסידירום לא דולקת וכנ"ל המחשב.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
התקנתי משחק ישן אחד ואז ראיתי ש WIN דורש MAC98 בשביל להפעיל את המשחק. איפה אפשר להשיג אחד כזה?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
-
אחרי שהסרתי את התוכנה היא עשתה "ריסט" לכל מה ש קשור למראה של הוינדוס הכל נראה תקין חוץ מזה שהאייקון של Microsoft Office Outlook בתפריט ההתחלה (זה שמתחת ל IE) הוא אותו אייקון של ה Outlook Express ולא האייקון המקורי שלו איך אפשר לתקן את זה ??
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
טוב אנשים יש לי windows xp service pack 2 קיצור היה לי explorer 6 מוגדר והכל. עכשיו אנשים המליצו לי להתקין fireox קיצור התקנתי לא ממש אהבתי אבל עכשיו explorer 6 לא מוגדר כברירת מחדל אני מגדיר אותו? תודה על העזרה יוני
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
היי. פתאום אני לא מצליחה להרשם לאתר הבנק שלי ע"מ לבצע פעולות - ומקבלת שגיאה שלא ניתן לזהות אותי. פניתי לתמיכה שלהם והבחור מלמל כל מיני דברים על פיירוול (אין לי) או אנטי וירוס (נורטון) החלפנו שם משתמש אבל זה לא עזר. יש למישהו נסיון עם תופעה דומה ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין לנעול תקייה שלא יוכלו למחוק לי אותה מהמחשב בשום דרך , וגם לא להסתכל בתוכה ... אני אישית מעדיף שזה היה ללא כל תוכנה מחוץ ( כי אם אני לא טועה תוכנה אפשר למחוק עלידי הסרת תוכנה ואז אין סיסמא יותר ) ושנית אני מעוניין כדאי שיורידו משהוא למחשב לפני שהוא נשמר בדיסק קשיח שרק עם אישור סיסמא היה אפשר להוריד ... תודה רבה לכם ישמח לעזרה ...
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום אנשים, במחשב שלי מותקנת מערכת הפעלה winxp-sp2. היום כשהדלקתי את המחשב, מערכת הפעלה עלתה עד הרגע שהיא הייתה אמורה להיכנס ל- desktop, ושם נעצרה. ניסיתי לבחור באפשרות - Last Known Good Configuration אך נסיוני עלה בתוהו. האם ניתן להתגבר על בעיה זו בדרך אחרת?? תודה.
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מעבד: 2.66 ספק:450W כרטיס מסך:GF7600GS זכרון:1.50 ג'יגה דיסק קשיח:250 ג'יגה ..
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום יש לי אקספי הום 2 בשורת הכתובות אני פותח את אחת התיקיות שבמועדפים לוחץ תצוגה אני מסמן סמלים במקום משבצות וסדר לפי אני מבטל את הוי vב"סדר אוטומטית" אבל זה לא נשמר וחוזר למשבצות וסדר אוטמטית. מה עלי לעשות כדי לשמור את סידור קיצורי הדרך בתיקית מועדפים לפי סמלים ובאופן לא אוטמטי? תודה
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שמתי לב, שכל מה שתחת ספריית PROGRAM FILES ו PROGRAM FILES X86 נמצא ב READ ONLY וכל פעם שאני מוריד את ה READ ONLY הVISTA מחזיר את זה חזרה. זה יוצר בעייה בכל מני אפליקציות שאני שומר שם. (אי אפשר לשמות הגדרות וכו) משהו יודע דרך לפתור את הבעייה? (חוץ מלהתקין את התוכנות לא ב PROGRAM FILES)
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
לפני כמה שעות עליתי לחדר, ופתאום אני רואה על מסך כחול עם ההודעה הבאה: Stop: c0000221 {Bad Image Checksum} The image gdi32.dll is possibly corrupt. The header checksum does not match the computed checksum. ניסיתי להפעיל מחדש, וההודעה חזרה. ניסיתי להפעיל את הווינדוס ב-safe mode וגם אז ההודעה עלתה. ממש אין לי שמץ של מושג מה לעשות עכשיו. נ.ב. אין לי דיסק של ווינדוס, אז אם יש אפשרות לתקן את הבעיה בלי דיסק של ווינדוס אני אשמח.
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
הייתה לי בעיה במחשב, המחשב זז לי לאט בצורות מטורפות, אפילו סרטונים ב- youtube לא זזו לי כמו שצריך. פירטמתי אותו לגמרי (את כל הכונן קשיח כי זה מה שאמרו לי באייבורי והראו לי גם שזאת הבעיה) אבל כמה מהקבצים של החלונות XP לא הצלחתי להתקין. יש לכם אולי עצה איך אפשר להתקין את הקבצים החסרים?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי נייד חדש של HP שהגיע עם ויסטה.. המחשב בא עם הארד דיסק של 160 ג'יגה שאחרי מחיצה של 5 ג'יגה והתקנות של וינדוס וHP קיבלתי את המחשב עם 143 ג'יגה פנויים.. היום שמתי לב (כמובן אחרי שהתקנתי תוכנות וכל מה שאני צריך) שכשאני עושה right click>properties על האייקון של ההארד דיסק הוא טוען ל78.8 ג'יגה בשימוש... כשאני נכנס לכונן עצמו ובודק את גודל סך כל הקבצים (כולל מוסתרים) אני רואה שהגודל הוא כ-60 ג'יגה... איפה 18.8 ג'יגה נעלמו?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
סליחה מראש אם אני טועה בפורום.פשוט לא ידעתי מה מה מתאים. חזרתי לxp עקב כל מיני בעיות בויסטה. אבל יש לי כמה בעיות עכשיו.משום מה הXP לא מזהה מס' דיסקי DVD שצרבתי ככל הנראה בויסטה. אני מקבל הודעה "הדיסק אינו מאותחל" "לווינדוס אין אפשרות לקרוא מדיסק זה,ייתכן שהדיסק פגום,או שהוא מאותחל באופן שאינו תואם לווינדוזס" האם יש אפשרות לפתוח בכל זאת את הקבצים בדיסק ? אלו קבצים מאוד חשובים לי ואשמח אם תענו לי בהקדם. מיותר לציין שהדיסקים והצורב תקינים לחלוטין,הויסטה קראה אותם בלי בעיה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין מספר שומרי מסך ב Vista 64Bit (אקווריומים) ההתקנה עברה בסדר, בחרתי אחד מהם כברירת מחדל, אבל אח"כ כשרציתי לשנות, בהגדרות שומרי המסך בלוח הבקרה הם לא מופיעים ברשימת שומרי המסך ! מישהוא נתקל כבר בבעייה ?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב נייד אבל הוא בא בלי מערכת הפעלה ותהיתי אם יש איזושהי בעיה להתיקן XP? כלומר מתקינית XP על נייד בדיוק כמו שמתקינים XP על מחשב נייח?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
זה לא נראה כמו SPYWARE וגם נעשתה סריקה. נעשה גם סריקה של ווירוסים, גם ב- MSCONFIG אין שום דבר שמרמז על זה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שתי שאלות: 1. במחשב החדש יש לי Samsung 250GB SATA2 ו- Maxtor 40GB IDE. המאקסטור התגלה ככונני C, D ו-E (הוא היה מחולק ממזמן) בביוס. על הסמסונג התקנתי ווינדוס וחילקתי אותו ל-3 (האותיות הבאות ברצף) בגדלים של: 15GB for XP, 35GB for Programs and the rest for storage. האם זה משנה שהווינדוס שלי מותקן על כונן G ? 2. לאחר הפיצול של ה-250GB (NTFS) גיליתי שהקבצים ב-G תופסים כ-3GB (ב"מאפיינים") אבל כתוב ב- my computer ש- Total Size - 14.6GB Free Space - 9.42GB --------------------------- לאן נעלמו יותר מ-2 ג'יגה? האם ה- pagefile כל כך גדול? או לדוגמה בכונן הגדול שנותר לאכסון (אין בו כלום כעת) כתוב שגודלו 134 ג'יגה ויש בו 133 ג'יגה פנויים (אין בו כלום!). מה קורה פה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יצא סרוויס פאק 2 לאקספי לפני חצי שנה בערך. גם לאופיס יש סרוויס פאק, כאילו יש אופיס אקספי סרוויס פאק 2? ו2003 סרווי ספאק 2?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-