עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by __MIKO__,

יש לי קובץ DMP אשמח לעזרה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  2. התקנתי ויינדוס ויסטה וזאת לא הפעם הראשונה והיה חסר לי קובץ DLL הורדתי איזה תוכנה ואני חושב שזה היה וירוס בגלל הסיומת שלו ופירמטתי את המחשב ועדיין יש את הבעיה .. סוג הבעיה: שאני מפעיל משחק או כל דבר שמאמץ טיפה את המעבד[CPU] פתאום מופיע לי מסך כחול למטה מתבצעת ספירה עד 100 ואז הוא עושה ריסט אוטומטי .. מי שיודע מה הבעיה אני חייב עזרה.. תודה ..!! אני ינסה לצם את הבעיה דרך מצלמה או פלאפון

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  3. Started by Pini Mizrahi,

שלום, יש לי XP חדשה (חוקית), כשבתיקיית הפונטים יש לא מעט פונטים מיותרים. אני רוצה לזרוק אותם, אך חושש לזרוק בטעות פונטים שנחוצים למערכת ההפעלה. אילו פונטים אני חייב להשאיר בתיקיית הפונטים של מערכת ההפעלה? תודה פיני

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  4. אני פשוט יכול להתקין את זה בכונן השני שלא מותקן בו הווינדוס הראשון ואז יהיה לי שתי מערכות הפעלה??-אני באמצע התקנה.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  5. תקראו ותחוו דעתכם מה אהבתם, מה לא . . . http://www.bit-tech.net/bits/2008/03/26/windows_vista_sp1_core_performance/1

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  6. תראו היתה לי איזה תוכנה שסידרה את העיצוב של הווינדוס ליותר ביצועים והיא שינתה לסקין הקלאסי...ואני מנסה להכנס להגדרות לAPPEREANCE וזה נמחק משם יש רק WINDOWS CLASSIC STYLE איך אני מחזיר את זה? מאוד אודה לעוזר!

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  7. Started by billlgoldberg,

ידוע לי שישנם משחקים שדורשים DX10, אבל לא מעניין אותי משחקים. חשובה לי רק מערכת ההפעלה והשאלה שלי היא האם הממשק של ויסטה דורש DX10 כדי להראות יפה? האם בשביל ה-earo (לא בטוח שככה רושמים...) צריך DX10?? האם בשביל השקיפות היפה צריך DX10??

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  8. יש לי X1800GTO ואחרי שאני מתקין את הדרייבר האחרון ואת Catalyst Control Center אני גם מתקין את ה-Microsoft .NET Framework (לפני ה-Catalyst Control Center) ואז אחרי כל ריסט זה מתקין מין יוזר שאני לא נכנס לחלונות אוטומטי אלא צריך ללחוץ על השם שלי (למרות שלא הדגרתי אף פעם סיסמא ומסך LOGIN) זה קורה רק עם ה-Microsoft .NET Framework בגירסה 2 כי עם הגירסה הקודמת (נדמה לי 1.1) אני לא מצליח לפתוח את ה- Catalyst Control Center כי אני מקבל הודעת שגיאה. זה ממש מעצבן מה עושים ????

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  9. Started by Enigma1992,

שלום התקנתי ויסטה לפני כמה ימים וזה מצא חן בעייניי, אז אני רוצה להשאיר את זה ולפרמט את הכונן שעליו מותקן XP , ניסיתי מניהול דיסקים ואתחול, כלום לא עבד, רציתי לשאול איך אני יכול לפרמט את הווינדוס XP ולהשאיר את הויסטה. תודה

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  10. Started by barash,

יש לי מחשב ישן פנטיום 1.5,RAM 128 ,ואני רוצה שזה יתמוך בהרבה שפות רוסית, אנגלית ועברית. WINDOWS XP עובד לאט ולכן אני לא רוצה אותו. אני מתלבט בין WIN 2000 ל WIN ME. תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  11. היי, יש לי בעיה קטנה ומסקר שעשיתי הבנתי שאני לא היחיד עם הבעיה הזאת, הבעיה היא שהויסטה לא שומר את הצורה בה אני רוצה שהתיקיות שלי יראו. לדוג' אם אני רוצה שהקבצים בתיקייה מסויימת יהיו בגודל גדול או קטן אז אני קובע לו שיהיו כך אבל כל פעם שאני פותח את התיקייה הם מופיעים בצורה רנדומאלית שונה. בניגוד ל XP שם איך שהייתי מגדיר את האופן בו הקבצים יראו ככה זה היה נשאר. מה אפשר לעשות ?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  12. Started by sonyvaio,

כמובן כמו בכל מחשב שמקבלים את הויסטה אני רוצה להחליף לאקס פי, וכמו תמיד יש את השגיאה שיש בעיה בדיסק (המסך הכחול). המסך מופיע טיפה אחרי שהווינדוס מעלה קבצים מהדיסק ותוקע את המחשב. אני יודע ומכיר שיש איזה קבצים שמוסיפים לדיסק וככה פוטרים את הבעיה אם יש למישהו אתר שנותן הדרכה ואת הקבצים במקביל לכלל המחשבים זה יהיה נהדר תודה. עריכה: בדקתי באתר לפי דגם ספציפי אין שם הסברים!

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  13. יש לי לינקים של אתרים.באיזה תיקיה אני שם אותם בויסטה כדי שישר יכנסו לי למעודפים?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  14. Started by perrikus,

לפני כמה שעות עליתי לחדר, ופתאום אני רואה על מסך כחול עם ההודעה הבאה: Stop: c0000221 {Bad Image Checksum} The image gdi32.dll is possibly corrupt. The header checksum does not match the computed checksum. ניסיתי להפעיל מחדש, וההודעה חזרה. ניסיתי להפעיל את הווינדוס ב-safe mode וגם אז ההודעה עלתה. ממש אין לי שמץ של מושג מה לעשות עכשיו. נ.ב. אין לי דיסק של ווינדוס, אז אם יש אפשרות לתקן את הבעיה בלי דיסק של ווינדוס אני אשמח.

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  15. Started by gil13,

התקנתי את הוינדווס ויסטה ועכשיו הורדתי את ה-SP1 וברגע שאני מנסה להתקין אותו זאת השגיאה שזה רושם לי: http://www.zix.co.il/images/z-652835090.jpg אשמח אם מישהו יסביר לי איך לפתור את זה. תודה.

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  16. Started by Idanp,

הורדתי אותו ואני רוצה להתקין .. עכשיו אפשר לעשות שיהיה שתי ווינדוזים הרגיל וה64? יעני ששלא ימחק לי כל המידע מהמחשב??

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  17. שלום נראה לי שזה לא קשור ממש לפה לכן אני ישמח שתעבירו ותגידו לאן זה כן מתאים, תודה. כעת לשאלה שלי יש לי שתי משתמשים במחשב אחד מנהל המחשב עם סיסמא ואחד חשבון מוגבל יש לי 160 גיגה בכמה כוננים, יצרתי כונן ממנהל המחשב שנקרא לו f ששוקל 50 גיגה אני רוצה שהמשתמש המוגבל כאשר הוא יכנס למחשב שלי הוא יראה רק אותו ואת כונן הוינדוס ואת יתר הכוננים הוא לא יראה ולא יוכל לגשת אליהם. זה אפשרי? תודה לעוזרים

18. Started by computer_freak,

שלום כשאני נכנס למקום שבוחרים רקעים מופיעים לי כל התמונות שיש בתיקיה התמונות שלי רציתי לדעת איך אפשר שרק התמונות הבסיסיות של הווינדוס יופיעו ד.א. אם אני מעביר את התמונות מהתיקייה התמונות שלי למקום אחר הם לא מופיעות שם אבל אני מחפש פתרון אחר תודה

19. אח שלי עשה בטעות עדכון לוינדוס ונעשה רסטרט לוינדוס והופיע לי הדבר שזה לא חוקי וזה אז חפשתי באינטרנט לפתרון ומצאתי הכל טוב ושמח חזרתי לשחק ואה.. הפלא ופלא המשחקים לא עולים לי יותר הם נתקעים אז החלטתי לעשות פרמוט מהיר והבעיה עדיין לא נפתרה מה עושים במקרה כזה עזרה בבקשה!!!

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  20. Started by pooggy,

נמחקה לי מערכת ההפעלה ולפני קניית מחשב אז לבינתיים קיבלתי דיסק התקנה חוקי של XP מקרוב משפחה. הוא ביקש ממני להחזיר לו אחרי ההתקנה ולא לעשות עותק. בכל מקרה רציתי לשאול לידע כללי מה קורה כאשר אותו עותק מקורי מותקן על כמה מחשבים ? האם מייקרוסופט מזהים את זה? בכל מקרה אולי הגיע הזמן לרכוש עותק מקרוי משלי.

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  21. Started by Aviv C,

Windows Server 2003 אפשר להתקין על מחשב PC רגיל?

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  22. שלום רב. אבי הביא ממקום עבודתו מחשב Dell OptiPlex GX260 אשר בא מותקן עם Windows XP OEM (כלומר מערכת הפעלה אשר מותקנת בייצור המחשב אצל DELL ואשר מורשת לשימוש רק על המחשב המסויים עליה היא הותקנה לראשונה; נגיד שאם אני אחליף פתאום את המעבד או את הלוח אם, ההתקנה תזהה שינוי דרסטי במפרט המחשב ותהפוך לUnregistred או משהו כזה. יענו לא תהיה חוקית) -בקיצור אין לי דיסקים ולא כלום, האם אני יכול לקחת את הProduct Key שרשום על גב המחשב(במדבקה) ולהשתמש בו עם דיסק XP לא מקורי שחברי ישאיל לי? (דרך אגב, ישנם תוכנות אשר מראות לי Key אחר. מה לעשות עם זה?) תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  23. שלום. אני יודע שלכולם בוינדוס יש בתיקיית המסמכים שלי כל מיני תקייות כמו המוסיקה שלי וכאלה... שאם מוחקים אותם הם מופיעים אוטומטית עוד פעם. איך אני יכול לעשות שהם לא יופיעו לי אחרי מחיקה.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  24. יש לי 2 יוזרים במחשב אחד שלי אחד של אחי אני משתמש בשלי כמובן.המחשב פתאום סתם נתקע והצלחתי איכשהו להגיע למנהל משימות ראיתי תEXPLORER.EXE על 100 אחוז בCPU עשיתי ריסטרט למחשב ועכשיו כל פעם שאני בוחר תיוזר שלי הוא נכנס אבל לא מפעיל הרבה כי האקפלורר כידוע פועל ראשון ותוקע תמחשב (זה קורה אחרי הריסטרט !!) מה אני יכול לעשות ?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים