Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אני פשוט יכול להתקין את זה בכונן השני שלא מותקן בו הווינדוס הראשון ואז יהיה לי שתי מערכות הפעלה??-אני באמצע התקנה.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום. יש לי דיסק מקורי של WINDOWX XP SP2 שרכשתי לפני כשנה,הוא מתחיל לקבל שריטות ואני מפחד עליו. יש לי שתי שאלות: האם מותר לי לגבות אותו לדיסק אחר? ואם אני מגבה ורוצה לפרמט את המחשב שלי ולהתקין מחדש,לצרוב אותו רגיל עם הקבצים שגיביתי או שצריך להפוך אותו לISO ? תודה רבה לכולם ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
ניסיתי סיסטם ריסטור וסריקות אם נוד 32 וAVG ולא גילה ווירוסים המערכת עשתה פירמוט אתמול ממש לא בא לי לפרמט אז קיצר משהו יודע מה לעשות [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי המון דברים חשובים ב D וC לא אכפת לי לפרמט (שם מותקן הווינדוס) אחת האפשרויות שיש לי זה לפרמט רק את C ולהתקין מהתחלה,אבל אין לי עצבים לזה. למישהו יש מושג כאן אם REPAIR WINDOWS יעזור? זה הריי מתקין את הריכים הכי חשובים מהתחלה בלי למחוק כלום ועוד הווינדוס זוכר את כל ההתקנות ואפילו לא צריך להתקין מהתחלה דרייברים.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
אני משתמש במערכת : xp sp2 home ביטלתי פעולת messenger ע"י שינוי שם קובץ: msmsgs.exe לשם: msmsgs.ex~ אם פעולה זו עלולה לפגוע בתפקוד מערכת ההפעלה?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
כשאני נכנס להתחל------>הפעלה-----> רושם msconfig מופיע לי חלון ששם אני הולך ללשונית של "אתחול" כשאני מגיע לזה יש לי כל מיני תוכנות שעולות במחשב וגם תוכנות שהורדתי מהם את ה -"וי"בעבר כדי שהם לא יעלו בהפעלה אך הם עדיין מופיעות לי שם בחלון של האתחול איך אני מוחק אותם משם לגמרי העלתי תמונה של מה שאני מדבר: http://www.siz.co.il/my.php?file=kznltyiwf3oz.jpg
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
איך המאחה דיסק בווינדוס ויסטה? יותר מהיר ואיכותי?
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה - לפעמים שאני מסמן על קובץ ווידאו אני מקבל את ההודעת שגיאה הבאה: The instruction at "0x73e6827" referenced memory at "0x02b506bc". the memory could not be "read" click on OK to terminate thr program click on CANCEL to debug the program לאחר מזה יש לי הודעה של DR Watson Postmortem Debugger ומייד ריענון של ה WIN. רציתי לדעת למה זה קורה? ואיך אני מסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת, יש לי ויסטה 64 הום פרימיום. התקנתי לפני כמה ימים תוכנה ומאז כל הפעלה של המחשב מופעל לי האינסטולר, אם אני מאשר הוא מציג שגיאה של חוסר תאימות, ואם אני מבטל אני ממשיך רגיל בכל מקרה מה שאני לא בוחר בהפעלה הבאה הוא יעלה שוב איך אני מבטל את זה (אני לא זוכר באיזה תוכנה מדובר ובכל מקרה מחקתי מאז חצי מהתוכנות כדי לראות איזה עושה את הבעיה, ללא הצלחה) עצות כי אני מתחיל להתעצבן על הויסטה הזאת!
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כ.רשת: Cnet pro200 pci fast ethernet adapter שעשיתי בדיקה לראות אם אני יכול להתקין ויסטה אז האשף אמר שהויסטה לא יכיר לי את הכ.רשת. רציתי לדעת עם יש דריברים שתומכים בכ.רשת הזה לויסטה?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שאני מדליק את המחשב יש לי מין מסך פתיחה כזה שאני צריך ללחוץ על שם המתמש שלי(לא שמתי סיסמא) כדי להיכנס למחשב. .זה פתאום הופיע לי... איך אני עושה שזה יראה את המסך ברוך הבא וייכנס לוינדוס אוטומטית כמו תמיד .<?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, ואני מתלבט מה לעשות לפני שאני מחבר אותו לאינטרנט... ידוע לי שלהשאיר אינטרנט פתוח עם הפיירוול של xp זה רשלנות... לכן אני משתמש במחשב הישן בגירסה החינמית של zonealarm. הבנתי שהפיירוול בויסטה השתפר משמעותית, האם עדיין עדיף להתקין ה-zonealrm? ועוד שאלה, קניתי אנטי וירוס nod32, וכתוב על האריזה: "for windows vista" ובמקום אחר: "v2.7 - 64bit" הויסטה הוא 32 והמעבד 64, האם זה יעבוד?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להקל על חייה של אישה מבוגרת שהתרגלה לכך שבכל פעם שלחצה על אייקון האקספלורר נפתח גם החייגן והיא פשוט לחצה על "התחבר". עכשיו אחרי פירמוט האפשרות הזו כבר לא קיימת והיא צריכה להתחבר קודם עם החייגן ורק אח"כ לפתוח דפדפן. איך מסדרים את זה ? הכוונה איננה לחיבור עם ההדלקה וכו - אלא לחיוג שעולה עם הדפדפן. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היי, אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה הזו בעסק של חבר שלי יש כמה מחשבים שמחוברים זה לזה ברשת במצב של Workgroup (לא דומיין). אני מחפש איזשהי דרך שאני אוכל להעביר קבצים ממחשב אחד לשאר המחשבים מבלי שאני אצטרך לגשת אליהם פיזית. אני גם לא רוצה להתחבר אליהם מרחוק (ע"י תוכנת שליטה מרחוק או ע"י התחברות לשיתוף). אני מעוניין לשים את הקובץ על מחשב אחד וושאר המחשבים יקחו את הקובץ ושימו אותו בתיקייה מסויימת (לפי קביעה שלי). מישהו יכול לחשוב על רעיונות???
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
ניסיתי ליצור Image של מחיצה C. קיבלתי הודעת שגיאה האומרת שה- Cluster גדול יותר מגודל ה- FAT ושעלי להריץ את Chkdsk עם הסוויץ F/. איתחלתי את המחשב במצב בטוח עם שורת פקודה והרצתי את Chkdsk. קיבלתי הודעת שגיאה האומרת שהמחיצה נמצאת בשימוש ע"י תהליך אחר. (איך שביל גייטס סיבך את העניינים). מישהו יודע מה צריך לעשות במקרה הזה? חג שמח. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
התקנתי את הוינדווס ויסטה ועכשיו הורדתי את ה-SP1 וברגע שאני מנסה להתקין אותו זאת השגיאה שזה רושם לי: http://www.zix.co.il/images/z-652835090.jpg אשמח אם מישהו יסביר לי איך לפתור את זה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
מה הערך ברגיסטרי שמעלים את האייקונים משולחן העבודה? מצאתי את הערך הבא: Hive: HKEY_CURRENT_USER Key: Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced Name: HideIcons Type: REG_DWORD Value: 1 אבל כשאני משנה אותו, כלום לא קורה. אני לוחץ F5 בשביל ריפרש, וכלום לא קורה. האייקונים נעלמים (או מופיעים) רק כשאני לוחץ עכבר ימיני -> ריפרש. בעיה במחשב שלי, או שיש ערך אחר שמעלים את האייקונים?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
בעיה ממש מוזרה, תראו בתמונה: מישהו יודע איך פותרים? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום כשאני נכנס למקום שבוחרים רקעים מופיעים לי כל התמונות שיש בתיקיה התמונות שלי רציתי לדעת איך אפשר שרק התמונות הבסיסיות של הווינדוס יופיעו ד.א. אם אני מעביר את התמונות מהתיקייה התמונות שלי למקום אחר הם לא מופיעות שם אבל אני מחפש פתרון אחר תודה
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
הווינדוס שלי קורס כאשר אני נכנס אל משחק כלשהו, ומופיע לי מסך כחול ורשום: bad_pool_header 0x00000019(0x00000020,0x82873d58,0x82879e20,0x0a19009) יש לי ווינדוס XP. ישבתי הרבה זמן בניסיון לפתור את הבעיה אבל לא מצאתי פתרון. הבנתי שזו בעיה עם דרייברים כלשהם. אשמח לקבל עזרה. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
איך אני מתקין מדיסק על מערכת מיד לאחר ההרכבה בהדלקה הראשונה. פשוט מכניס את הדיסק ועולה לי ההתקנה? תודה על כל עזרה
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בכונן C את xp ואני רוצה להתקין וינדוס ויסטה בכונן D שיהיה לי אפשרות בחירה איזה וינדוס לעלות מתי שאני מדליק את המחשב ... אז עכשיו אני צריך להתקין את הויסטה דרך הוינדוס xp או דרך הBOOT שיהיה לי אפשרות בחירה?? אני חייב לציין שאני לא רוצה לפרמט את כונן D ......
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, יש לי XP חדשה (חוקית), כשבתיקיית הפונטים יש לא מעט פונטים מיותרים. אני רוצה לזרוק אותם, אך חושש לזרוק בטעות פונטים שנחוצים למערכת ההפעלה. אילו פונטים אני חייב להשאיר בתיקיית הפונטים של מערכת ההפעלה? תודה פיני
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום שמי חן וברשותי מחשב עם WIN XP SP2. בעבר הותקן בטעות כעדכון Windows Genuine Advantage Tool, שכנראה לא אפשר לי להשתמש בכונני הCD (הם פשוט נעלמו מהמחשב שלי ובDevice Manager הופיעו כתקולי דרייברים). WGA הוסר, והכוננים חזרו להופיע. עד אתמול - שהם שוב נעלמו, הדרייברים דווקא בסדר בDM רק שהכוננים מופיעים עם ! WGA לא והתקן בשנית אגב עכשיו - םשוט אין לי מושג מה עוד יכל לגרום לכוננים להיעלם. למישהו יש רעיון / פתרון? אשמח לקבל כל עזרה...
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
איפה זה נמצא בבקשה :-*
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-