Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם..! יש לבת דודה שלי מערכת הפעלה של ויסטה והיא רוצה לעשות את החלונות שלה בתלת-מימד איך עושים צריך תוכנה או משהו..?? תודה לעוזרים..!
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
וגם ראיתי שהווינדוס עולה אז הסרגל כלים ניתקע כשהווינדוס אפדייט עולה והווינדוס אפדיייט לא עובד בכלל ביטלתי אותו בעליה וזה הסדר אבל המסר נישאר WTF [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
זה נכנס לי..נותן לי לבחור "מהיר" או מותאם אישית" ואז שאני בוחר זה עובר לי לשגיאה צירפתי תמונה
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
כשהמחשב דלוק ואני לא משתמש בו,מספר שעות. אני מקבל הודעה להכניס סיסמה עם הכניסה , וכאשר אני מבצע זאת . אני מקבל הודעה , שהסיסמה לא נכונה למרות שהגדרות הסיסמא נכונות. נ.ב (xp profesional).
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
אוקי לפני חודשיים עשיתי שיחזור מערכת לפני השחזור היה כרטיס רשת והאו עבד מצוין אחרי השחזור אני לא יכול להתקין תכרטיס רשת ברגע שהווינדוס מתחיל תהתקנת דריברים המחשב קורס יש תמסך הסגול ורשם שיש בעיה עם הקובץ הזה homeqos.sys מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך אני עושה שיחזור מערכת.. זה מה זה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :yelclap: תודה
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת, יש לי ויסטה 64 הום פרימיום. התקנתי לפני כמה ימים תוכנה ומאז כל הפעלה של המחשב מופעל לי האינסטולר, אם אני מאשר הוא מציג שגיאה של חוסר תאימות, ואם אני מבטל אני ממשיך רגיל בכל מקרה מה שאני לא בוחר בהפעלה הבאה הוא יעלה שוב איך אני מבטל את זה (אני לא זוכר באיזה תוכנה מדובר ובכל מקרה מחקתי מאז חצי מהתוכנות כדי לראות איזה עושה את הבעיה, ללא הצלחה) עצות כי אני מתחיל להתעצבן על הויסטה הזאת!
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
לצערי, הסיגייט ברקודה מת בטרם עת עקב התקלה הידועה. למזלי הרב, גיביתי הכל. כעת קיבלתי את ה-WD6400AAKS במקום הברקודה. אני מעוניין לבצע התקנה של הויסטה 32 ביט (BASIC) על הWD. האם לאחר ההתקנה תהיה לי בעיה בהתקנה ובעדכונים עקב שינוי החומרה? האם הסריאל עדיין יהיה תקף למרות שהיה שינוי בחומרה? תודה לכולכם ושבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
-
שלום . התקנתי ויסטה חדשה ויש דבר שמאוד מפריע לי ( חחח לא יודע למה ) . איך אני מסיר את הלוגו של חברת DELL כמו שאתם רואים בתמונה ?? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
לאחרונה קיבלתי נייד חדש ברוך ה'. אני מעוניין להתקין עליו XP אבל שאני מתחיל את ההתקנה הוא לא מזהה את ההארד דיסק ויוצא מההתקנה. ניסיתי להתקין דרך לחיצה על F6 בהתחלה לRAID וזה לא עבד. בנוסך ניסיתי לשנות הגדרות בביוס ללא הועיל. האם ניתן לעשות משהו בנידון?? בתודה מראש חברים.
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום אז ככה.... 1.אני לא מצליח להתקין תשפה העברית בלכתי ללוח הבקרה לשפות והכל אבל לא נותן לי משום מה....יש למישהו מושג? 2.אני מצליח לקבל ריענון צג של 85 הרץ אפילו על 800 על 600 ובאקס פי אני מקבל 100 (ה85 הרץ מכאיב לי את העיניים) יש למישהו מושג איך מסדרים? 3.אני לא מצליח לראות את הלוח בקרה של נוידיה כמו באקס פי התקנתי תדרייבר האחרון לויסטה אבל איך רואים את אותו לוח בקרה.? ויש עוד המון שאלות אלו לבינתיים.....תודה
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
א.אני לא צתליח לעשות חיפוש שאני נינכס לחיפוש מופיע לי רק הכלב וזהו לא מופיע לי שורה לרשום את ערך החיפוש ב.לא ניכנס לי לעזרה ותמיכה ג.וינדוס מדיה פלייר רושם שיש שגיאה פנימית בישום ולא עובד לי והתקנתי מחדש ועדיין אותו דבר תודה לעוזרים........
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין ויסטה דרך כונן וירטואלי .. וכשההתקנה מגיע ל 49% הוא מראה שגיאה שאי אפשר להעתיק איזשהו קובץ .. הדיסק פגום או שאי אפשר להתקין ויסטה דרך כונן וירטואלי ?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת האם יש דרך לגבות את כל האייקונים שלי המסנגר ולהעביר אותם למחשב אחר? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
לפני כמה שעות עליתי לחדר, ופתאום אני רואה על מסך כחול עם ההודעה הבאה: Stop: c0000221 {Bad Image Checksum} The image gdi32.dll is possibly corrupt. The header checksum does not match the computed checksum. ניסיתי להפעיל מחדש, וההודעה חזרה. ניסיתי להפעיל את הווינדוס ב-safe mode וגם אז ההודעה עלתה. ממש אין לי שמץ של מושג מה לעשות עכשיו. נ.ב. אין לי דיסק של ווינדוס, אז אם יש אפשרות לתקן את הבעיה בלי דיסק של ווינדוס אני אשמח.
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
זה יתן לי משהו או שעדיף רק להתקין את הדרייבר של הכרטיס רשת ?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני הולך לקנות גירסת הום פרימיום. שמעתי ש-64bit יותר טוב וממילא כל המעבדים תומכים בו... עכשיו נשאלת השאלה האם יש בעיות תאימות רציניות לתוכנות ומשחקים והאם אפשר להחליף אחרי ההתקנה ל-32bit (או הפוך)? וצריך לבחור כשקונים מה אני רוצה?
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3069407,00.html#n בכתבה שYNET שמו היה רשום את הדבר הבא: ובגלל שיש לי בעיות עם הפורטים רציתי לנסות את הדבר הזה - השאלה שלי היא האם יש רולס לפיירוול של XP ואיך\איפה אני מוחק את הRULES האלה בפיירול של XP ?
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי xp black edition,ומקבלים עם המערכת גם את תוכנת הwindowsblinds. אז שמתי סקין של AERO וזה שינה לי גם את הרקע לרקע תואם,וכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש הרקע הזה חוזר! מה עושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מה הקבצים הבאים? יש לי אותם בכונן C... sqmnoopt18.sqm יש הרבה כאלה... gdiplus.dll - מה זה?.. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
יש לי בעה במחשב שברגע שאני מפעיל ישום שצורך משאבים של גרפיקה כמו פוטושופ פרימייר ומשחקים למיניהם לאחר כמה דקות ולפעמים בעת ההפעלה התוכנה נתקעת וכתוב לי התוכנה הפסיקה להגיב ולכן עליה להיסגר הבעיה הזאת המשיכה גם לאחר פירמוט ואפילו מעבר לוינדוס ויסטה הישומים עצמם תקינים ועובדים על מחשבים אחרים אשמח לעזרה בתודה S_B54
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום חבר לי קנה כונן קשיח של WD 250gb 7200 16mb buffer בהתקנה של מערכת ההפעלה של win xp במסך הראשון הכחול הוא מציג לי רק 131gb מה הבעיה ואיך פותרים זאת ? החיבור הוא sata 2
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום כולם לא יודע למה הישתנה לי אבל זאת עובדה כשאני מכבה את המחשב לא עולה לי הסגירה הנורמאלית שהיתה עם שלושת האופציות של החלפת משתמש סגירה וריסטארט חברים איך אני מחזיר את זה למצב הקודם וחוצמיזה עכשיו שהמחשב עולה הוא נעצר ודורש סיסמא ואת אני עושה לא אוקיי אני לא רוצה את זה ולא אוהב את זה בבקשה עזרה !
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-