Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
עדכנתי מWIN 7 OEM לWIN10. הכל פועל בצורה טובה ועוד לא נתקלתי בבעיות. לכל אורך ההתקנה הוא לא שאל כלום על מפתח. עכשיו אני רוצה לעשות התקנה מלאה ונקייה. אבל אני מפחד שיהיו בעיות עם הרישיון בגלל שזה עודכן ממהדורת OEM. אני רוצה לדעת לפני שאני מתחיל שלא יהיו עם זה בעיות. ועוד משהו, האם תהיה לי ערכת עברית מלאה כמו שהיה לי ב7PRO? העברית שכרגע היא חצי חצי. עריכה: התקנתי והכל טוב(וגם השתמשתי בהתקנה שמותאמת לעברית)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי כרגע Google desktop search ויש לי SP1 אז החלפתי גם את החיפוש של הווינדוס בזה של גוגל. הרשמים: הגוגל מחפש במהירות מדהימה, הSidebar מעולה ולא כבד כמו המקורי של ויסטה. הגדג'טים בsidebar לא כבדים בכלל. אפשר להגדיר שהגוגל יאנדקס גם כונני רשת (בתנאי שהם כבר Mapped). לדעתי חובה לכל בעל XP ובעיקר ויסטה להחליף את החיפוש המקורי בזה של גוגל. פשוט מדהים
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, במחשב שלי קיימים 2 דיסקים. על הראשון מותקן XP PRO. על השני התקנתי פדורה 7.. בכל פעם שאני מעלה את המחשב מתקבל תפריט של הפדורה ונותן לי 5 שניות לבחור אם להעלות מערכת הפעלה אחרת. האם ניתן לגרום לכך שבאתחול יופיע המסך בחירה של ה- XP ?? וגם שה- XP תהיה ברירת המחדל שלי ולא פדורה ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי בעיה בוינדוס שכשאני מכניס את הMP3 שלי הוא מראה שהוא מתקין את מנהל ההתקן(כל פעם שאני מכניס זה מראה מחדש שזה מתקין)אבל זה לא מראה לי את הכונן ב"המחשב שלי". ניסיתי לחבר את זה למחשב של אח שלי או כשהוינדוס השני שלי פועל(vista 64 bit)וזה פעל כרגיל והכל היה בסדר כך שהבנתי שהבעיה היא בוינדוס איך אפשר לסדר את זה? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אז ככה יש לי VISTA HOME PREMIUM מקורי ואני מעוניין להתקין אותו.לפני שאני מתקין אותו אני חייב לדעת אם כדאי לי גם כן אני גיימר אז פשוט מה שאעשה זה במשחקים אבטל את ה AERO מפרט המחשב שלי הוא: PENTIUM 4 3 GHZ (כנראה שבקרוב ישודרג) READON X1950 GT זכרון: 1024 שפועל על תדר של 533 (גם כניראה ישודרג בקרוב) נ.ב יש לי דואל משהו חח שני סטיקים של 256 ואחד של 512. אז שווה לי לשדרג בבקשה תענו לי וגם כן אני מתחנן שתגידו לי איך לאחד מחיצות לדוגמא:יש לי כונן C וכונן D ושנים HARD DISK מפוצל אז אני רוצה שבמקום שניים של C ו D יהיה לי אחד של C ושמן הסתן הקיבולת תעלה כאילו שכונן D יכנס לכונן C אז אם מישהו הבין הוא מוזמן לעזור לפתור את הבעיה אני אעשה את זה ב XP אם זה משנה בבקשה תענו לי!!!!
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שכיום יש לו קונפיגורצייה כזו: 2 כוננים קשיחים IDE 1 כונן קשיח SATA 2 צורבים IDE WINDOWS מותקן על אחד מכונני ה IDE שהאות של הכונן של הWINDOWS היא F. (שהוא דיסק 0 מחיצה 0) יש לי דיסק IDE שאני רוצה להוסיף, ומכיוון שאין לי מסילת IDE פנוייה, הורדתי את הצורב שהיה MASTER ושמתי במקומו את הדיסק הקשיח מג'ומפר כמסטר. בביוס הכל נראה תקין, אבל WINDOWS לא עולה. הפעלתי RECOVERY CONSOLE והרצתי את פקודת MAP וראיתי שכל הכוננים שינו את האותית שלהם. כונן F שעליו WINDOWS נהיה כונן C וכו' (הדיסק ה"חדש" הוא מכיל שתי מחיצות ושתיהן קיבלו אותיות) (החזרתי את הצורב במקום הדיסק והכל הסתדר) *** איך אני מוסיף דיסק ושומר על האותיות של הכוננים כך שWINDOWS יעלה? תודה
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
ביטלתי את השימוש ב- Clear Type, ולמרות זאת כמה תוכניות (IE9, בבילון ועוד) משתמשות בו. אודה מאוד על עזרה. http://answers.microsoft.com/he-il/windows/forum/windows_7-hardware/%D7%92%D7%95%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9D/1a2f2acb-5d73-4b5e-8c20-742682d27985
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם קניתי סטרימר MINIX Z64 עם ווינדוס 10. עשיתי "התקנה ראשונית" - בעצם פשוט חיברתי את המכשיר לחשמל והפעלתי, עניתי על כל השאלות כולל שפה וכדומה. עכשיו אני צריך לעשות אקטיבציה לווינדוס וכאשר אני מנסה הוא רושם לנסות מאוחר יותר. המכשיר מחובר לאינטרנט ע"י WiFi. בנוסף כשאני פותח את דפדפן האינטרנט ורושם כתובת של אתר מסוייםואז אנטר, הוא נותן הודעת הבטחה של איסור כניסה לכתובת, ואני צריך לאשר את הכניסה לאתר, אפילו בכניסה לגוגל. אשמח ללינק לסרטון אקטיבציה או הסבר איך עושים את זה תודה רבה לעונים. גיל רמה .
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/downloads/upgrade.asp
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
חבר שלי פה שואל: יש לי וינדואס 98 ו adsl כשאני עושה upload אחרי זמן קצר האינטרנט לא זז וצריך לעשות ריסטרט מה לעשות ולמה זה קורה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי תופעה מאוד מעצבנת לאחרונה, זה לא היה לפני זה ,אבל עכשיו כל פעם שאני נכנס לWORD יש לי את החלון של UAC וזה מתחיל כבר באמת לעצבן... יש דרך לבטל את זה? זה לא היה קודם לכן... לא משנה, פתרתי את הבעיה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום התקנתי ווינדוס חדש על המחשב לאחר שהלך לי ההארדיסק.. והוינדוס הזה עושה לי בעיות מוזרות.. יש קבצים (כמו הקונטר סטרייק ומירנדה 3) שמתי שאני מנסה לפתוח אותם הם פשוט לא נפתחים.. בתהליכים רשום את התהליך של אותו קובץ אבל אני יכול ללחוץ גם 10 פעמים על הקיצור דרך ושום דבר לא יקרה.. למישהו יש פתרון לזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מישהו הצליח להפעיל אותו? הדריבר שיש באתר של נוקיה לא מתאים לויסטה יש כל מיני שמועות שאפשר להתקין את ה-PC Suite וזה עובד אבל לא הצלחתי מישהו?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום. אני מרכיב את המחשב. לוח אם+מעבד+זכרונות+ספק+כרטיס מסך חדשים. 2 הארדיסקים, 250GBX2, יש לי כבר. אחד מחולק ל3 מחיצות, 2 עם חומר + 1 שהוא הSYSTEM. ועוד הארד דיסק מחיצה אחת מפוצץ בחומר. אני רוצה להעביר את החומר שבמחיצת SYSTEM למחיצה אחרת, ואז להתקין מחדש עליו וינדוס ולסגור GHOST. איך אני עושה את זה כי לחבר את הארדיסק למחשב אחר לא הצלחתי (אין תאימות, הלוח ישן מידי במחשבים אחרים בבית). תודה
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
מישהו משתמש עם התוכנה? אני מתקין אותה על מחשבים ציבוריים אצלי כדי שכל מחשב יתאפס בסוף היום. הבעיה שאני לא מצליח להשאיר את העדכונים של ווינדוס יש דרך להשאיר את התוכנה במצב של הקפאה אבל תעשה עדכונים של ווינדוס? או שכל פעם שאני רוצה להתקין אני צריך לפתוח את התוכנה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשמור את הסיסמא בdail-up בווידוס הצעות ופיתרונות יתקבלו בברכה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה קצת טיפשית יצרתי HOMEGROUP רשמתי סיסמאות והכל אבל כשאני ניגש להתחבר למחשב השני - הוא מבקש שם משתמש וסיסמה מה לעזאזל השם המשתמש ? , הסיסמה היא מה שרשמתי , אבל אין לי שמץ מה שם המשתמש .......... עריכה : לא חשוב הבנתי
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מישהו מכם נתקל בבעייה זו בויסטה? מערכת ההפעלה פשוט קופאת/נתקעת לגמרי מתי שהיא רוצה ולא חוזרת. כל ניסיון להחזיר אותה לפעולה אינו צולח. ctrl+alt+del אינו מגיב. המערכת יכולה להיתקע באמצע כל פעולה - אפילו בזמן העלייה (הקווים הירוקים) או במסך login, וכמובן בכל שלב בתוך המערכת. מה שמוזר הוא שבמצב בטוח - המערכת אינה נתקעת. אני אציין שהלוח שלי ישן (המחשב בין 4 שנים), יש לי גיגה זיכרון, כ.מסך fx 5200. אם מישהו נתקל בבעיה דומה ויכול לתרום בפתרון הבעייה - אשמח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שאני נכנס לדפים מסויימים פשוט רשום לי - Microsoft VBScript runtime error '800a000d' Type mismatch: '[string: ""]' /Programs/tools.asp, line 4 מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום אני משתמש Outlook Express 6+ Outlook 2003, אני רוצה לימצוא קובץ אחד של חשבונות של ספק אינטרנט. כדי לשמור גיבויי. איפה זה נמצא קובץ בתיקייה? אם קרס לי חלונות XP, אני מתחיל מחדש התקנה. ואז הגיבויי ששמרתי אותו, אוכל להחזיר חשבון ספק אינטרנט. ובלי לעשות לכתוב הגדרות ידני. רק קובץ אחד וגמרנו. אגב: ב- outlook express 6 נסיתי לשמור "ייצוא" חשבון ספק אינטרנט. והיתקנתי חלונות XP מחדש. ונסיתי ל"ייבא" את קובץ ששמרתי אותו. ופתאום הודיעה חלון שגיאה ושהקובץ פגום. זה לא עזר לי. תעזרו לי בבקשה, איפה נמצא קובץ אחד לשמור אותו גיבויי. כך בעתיד אוכל להחזיר אותו לתיקייה. כמובן גם outlook 2003, איפה זה נמצא תיקייה? בתודה מראש מיקי
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי קרה לי משהו מוזר יש לי 2 תיקיות של שולחן העבודה במחשב שלי איך אני יכול לסדר את זה כי ברגע שאני משנה את שם אחת התיקיות זה משנה גם את שם של תיקה השנייה יש לי WIN10
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב (נייד) ועליו מותקנת מערכת vista. בזמן האחרון התחילה לי בעיה מעצבנת ומטרידה. המחשב ננעל ויוצא למסך הכניסה (המשתמשים) אחרי מס' דקות (בערך 5) כשלא נוגעים בו. כך למשל כשאני רואה סרט אחרי 5 דקות המחשב ננעל לי, יש לציין שזה לא קשור בשום צורה לשומר המסך כי הוא לא עובד אצלי, מישהו יודע איך לבטל את "ההגדרה" הזאת?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כל הקבצי lnk (קיצורי הדרך) במחשב שלי נהרסו הם מופיעים כסמל של ווינדוס ולא מקשרים לאן שהם צריכים שאני לוחץ עליהם יש לי את הבחר תוכנית מרשימה... עזרה דחוף... אני לא יכול לעשות כלום , תודה :nixweiss:
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, וינדוס 8 פרו x64, על מחשב נייד hp probook 4330s. הוינדוס נתקע ב- page fault in non paged area BSOD, לא עולה ומבצע איתחול. מצליח להעלות במצב בטוח. כבר פעם שנייה שזה קורה, בפעם הקודמת לאחר ניסיונות לתקן את זה הצלחתי רק על ידי ביצוע Reset you PC מה- troubleshoot options. לאחר קריאה ברשת הרבה מכוונים לבעיית חומרה חדשה שהותקנה, במחשב לא הותקנה שום חומרה חדשה. אשמח לכיוון. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה שאם אני לא נוגע במחשב כמה דקות הוא עושה log out ואני לא רוצה שזה יקרה איך מבטלים את זה? ועוד משהו.. כשאני מדליק את המחשב הוא נכנס לי לחלון הwelcome ומראה לי את היוזר והוא רוצה שאני אלחץ עליו כדי להכנס והוא לא נכנס אוטומטית. איך אפשר לסדר את זה? (יש לי רק משתמש אחד במחשב...)
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-