Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה בעת הדךקת המחשב נפתח חלון של msdos שגתוב בו משהו של regedit וmoo.reg שאמור להיות ב C:\moo.reg שלא נמצא ואז באה שגיאה שאין את הקובץ ואי אפשר לעשות לו import חיפשתי את הקובץ אבל הוא לא נמצא וכשניסתי ''ליצור'' טותו הדבר לא הועיל. עכשיו אני יכול להמשיך להשתמש במחשב אבל הדבר מעצבן למה הוא קורה אני לא יודע וגם איך לא להפסיק אותו מה לעשות.
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
אני משתמש בWIN XP ופשוט שאני בודק אחרי 5-6 שעות שהמחשב פועל את מצב משאבי המערכת אני מגלה ש220 מ"ב תפוסים ובגלל זה המחשב נעשה איטי... למישהו יש תשובה לזה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה דעתכם עליו ? לי יש אותו (XP Pro) כבר למעלה משנה המחשב בחיים לא קרס לי ! יש מלא אפשרויות אני פשוט אוהב את המערכת הפעלה הזו ! לדעתי זאת ההצלחה הכי טובה שהייתה ל-Microsoft! מה הייתם אומרים עליו? לדעתי אחלה שך דבר!
-
- 32 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
מישהו יודע איך מגדירים ל CD-ROM או צורב לעבוד עם DMA ב - 98 היה צריך פשוט צריך להכנס להגדרות של הכונן ולסמן וי... איך עושים את זה ב XP?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ניתן להתקין Win98 בנוסף ל- WinXP שכבר מותקנת במחשב? אם כן, כיצד ניתן לעשות זאת? תודה רבה!
-
- 25 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אחרי שפירמטתי(היה לי XP), ניסיתי להתקין ווינדואס98, הכנסתי את הדיסק, הרצתי דיסקט הפעלה... והוא אומר לי שכנראה שהמחיצה שלי(Parition) לא מוגדר... נכנסתי ל-FDISK, אך, כל אפשרות שאני בחרתי, המחשב היה נתקע... ולא מגיב לכלום... המליצו לי על - Parition Magic, הורדתי אותה, אך ההתקנה אומרת ככה Incompatible ver of RPC stub ... בבקשה עיזרו לי, אני נואש... ניסיתי כל דבר, כולל להתקין ווינדואוס XP שוב, וגם אפילו 95
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
hi , sorry i type in english but i have a hebrew problem. until now i pressed alt+shit and i could switch between the languages english and hebrew. in explorer i press alt and shit and i can only see english and i cant type in hebrew. i can see hebrew fonts but cant type . can some 1 help me please ? :-\ edit: i can type in hebrew in ICQ , but in explorer i cant , i can only type in english , the alt+shit option wont work :-\
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
כפי שאתם מכירים את מיקרוסופט חברה עשירה ומצליחה אני רוצה לספר לכם משהו דבר ראשון מערכות ההפעלה שלהם 99% מהזמן לפי מעבדות פותרת בעיות ועוד משהו רק שתידעו שמערכות ההפעלה היה רעיון של מקינטוש ומיקרוסופט גנבה את הרעיו ממקינטוש וגם מיקרוסופט מתקינה חכם תוכנות שאתם לא צריכים ומבזבזים לכן מקום ואת המהירות (כלומר למחשבים איטיים) הלוואי שיצא כבר MAC OS לPC ותראו מי תהיה החברה הכי טובה ולמי שלא יודע איך נראה MAC OS - JAGUAR הנה כמה תמונות: נכון יפה יותר מWIN XP תודו ואני יודה לכן אם תתנו תגובות תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
העתקתי בטעות את הקובץ ממחשב אחר ולאחר שהתחלתי את המחשב הכול השתגע שאלתי היא זו האם יש אפשרות איך שהו לחזיר את הקובץ שדרסתי תודה מראש לכול מי שיעזור מדובר במערכת הפעלה WIM 98SE
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מה זה? למה חלק מהקבצים מופיעים בכחול, ואיך אפשר לבטל את זה?
-
- 25 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לקבע את התצוגה (VIEW) של הקבצים בתקיות בEXPLORER? בכל פעם שאני נכנס לתיקיה אני רואה את הקבצים בTHUMBNAILS. כל פעם אני משנה את התצוגה ל DETAILS, אבל כשאני חוזר המצב חוזר לקדמותו. אתם יודעים איך לקבע את התצורה?
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והXP שם מעיין toolbar מעצבן על הdesktop (התמונה) עכשיו איך אני אמור לבטל את זה?
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
היה ווינדוס ME ושהתקנתי WIN XP הכיבו של המחשב לא מתבצע אוטומטית האם יש פיתרון? ועוד שאלה האם אפשר להוריד את עמוד ה-LOGIN בהדלקת המחשב תודה! ;D
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב שלי עושה RESTART במקום SHUT DOWN אמרו לי לעשות פורמט. עשיתי! על ההתחלה הכל עבד בסדר ואחרי שהתקנתי את כל הדברים זה התחיל לעשות את הדבר המעצבן הזה שוב ואני לא זוכר אחרי איזה תוכנה.דריבר שהתקנתי זה התחיל לעשות את ה RESTART במקום SHOT DOWN . אז בבקשה עיזרו לי :-\ נ.ב עוד משהו , לא יחלתי להשאיר תגובה/לייצור נושא אחרי הפירמוט פה בפורום זה ממש עיצבן אותי קשות ! אבל איך שהו הכל הסתדר (זה כתב לי שאני צריך להכנס למערכת למרות שכבר נכנסתי ) המנהלים לא עזרו לי
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע xp והוא עושה לי כמה בעיות , שגיאות מוזרות שבאות משום מקום , fifa 2002 לא עולה , cs עושה כמה בעיות , ועוד כמה תוכנות שפשוט לא רוצות לעלות ... שווה לי להתקין את win2k במקום ? האם תהיה בעיה למשתמשים אחרים ברשת הביתית לגלוש מאחר שיש להם winxp ? תודה מראש .
-
- 25 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע Windows2000Pro עם מערכת קבצים של NTFS איך אני מפרמט ל-Windows98 עם מערכת קבצים של FAT32?
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
נו טוב אז אולי הכותרת לא הכי נכונה בעולם (אבל זה הכי טוב שיצא לי). בכל מקרה, מהי הפקודה המקבילה ל- fdisk /mbr ב-WINXP. אני פשוט רוצה להעיף את GRUB שהוא BootLoader של לינוקס למי שלא יודע ולחזור לעבוד עם ה- Boot Loader של WINXP. מישהו?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
האם יש אפשרות ב WINDOWS XP PROFESSIONAL שלא יהיה בהתחלה את מסך ה-LOGIN
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
יש למישהו מושג מה עלול לדפדפן להיסגר באופן פתאומי? מדובר באקספלורר 6.
-
- 16 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
-
While initializing device VPICD : windows protection erorr. You need to restart your computer לאחר שאני מתחיל מחדש ומנסה לכנס למצב של safe mode אני מקבל את ההודעה הבאה: Himen.sys has detected unreliable XMS memory at address 02000002 XMS driver not installed Himen.SYS is missing, try to install it agein! תעזרו מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נכון שבחלונות XP אחרי שתוכנה נתקעת או משהו כזה ואתה אומר לסגור אותה אז נפתח החלון שיש שם איזה אפשר Send/Don't Send כאילו לשלוח למיקרוסופט את הבעיה וכו' אז יש איזשהי דרך לבטל את החלון הזה?
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
היום משום מה כשהפעלתי את הוינדוס XP שלי, כשהגעתי למסך הלוגין בו ישנן שתי אפשרויות בחירה למשתמשים, כאשר לחצתי על המשתמש שלי האייקון נהייה חזק יותר אבל כלום לא קרה... גם לאחר מספר שניות נראה כאילו כלום לא קורה, רק לאחר לחיצת ctrl+alt+del וחזרה למסך הכל עבד כרגיל, מה זה לכל הרוחות ?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-