Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לשפר את המראה של האייקונים במחשב ישן שלי. מותקנת על המחשב מערכת ההפעלה Windows 98SE. יש לי חבילת אייקונים (קבצי ico) מקצועית ברמה גבוהה בפורמט של Windows XP, עם צלליות ושקיפות חלקית. באמצעות tweak, שיניתי את גודל האייקונים במחשב מ-32X32 ל-48X48. החלפתי את האייקונים הישנים במחשב באייקונים החדשים, אבל הבעיה היא ש-Windows 98 לא יודע להציג צלליות ושקיפות חלקית כמו Windows XP (מישהו יודע אם Window 2000 יודע?), כך שחלק מהאייקונים נראים בצורה משובשת (רקע שחור במקום שקיפות חלקית), ואייקונים אחרים (בגודל של 48X48) משתבשים כאשר לוחצים עליהם עם העכבר. מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת ל-Windows 98SE ול-Windows 2000 Professional SP4 להציג אייקונים כמו Windows XP? שאלה נוספת: לפעמים ה…
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שיצא SP3 לווינדוס XP הוא יכלול בתוכו גם את כל העידכונים עד אותה תקופה?
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניינת לנסות ולתקן את בעיית הריסטים האינסופיים שנכנסה אליהם המערכת. לפני עליית הדסקטופ המחשב כבה ונדלק שוב. באיזה פקודות יש להשתמש ב- RECOVERY CONSOLE ? עשיתי HELP ולא כל כך הבנתי איך להמשיך. תודה לכם.
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך את עזרתכם משום מה המסך שלי הפך לשיקוף ראי אני לא מדבר על מצב שהמסך מתהפך אלא למשל שהסמל של הפיירפוקס- השועל הוא לכיוון ימין במקום לכיוון שמאל גם כשאני מדפיס זה גורם לעברית להתפך מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה? מדובר בוינדואס 7
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
משום מה השירות הבא סוינדוס 2000PRO החל להציג ארורים כל כמה דקות, בינתיים הפסקתי תמידית את השירות, מה תפקידו בכלל ?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום כאשר אני מעלה את הוינדווס, עולות לי באופן אוטומטי אין ספור (כ-40) תוכנות שונות. המחשב חדש ולא פוצצתי אותו בתכנות סתמיות מותקנות עליו תוכנות גרפיות של אדובה, אוטוקאד, מקס וכ"ו האם תוכלו להמליץ לי לגבי תוכנות 'שירותים' שניתן לוותר על הרצה אוטומטית שלהם? כל זאת, כמובן, כדי לזרז על עגלת הויסטה תודה
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
לפעמים קורה לי במדיה פלייר (גרסא 10) שאחרי ששיר נגמר הוא מתנגן שוב ואחרי כמה שניות הוא מתחיל להתנגן מהתחלה ואז ממשיך רגיל. אתמול פירמטתי את המחשב וזה קרה גם לפני הפירמוט? יש לכם רעיון למה זה קשור? יש מצב שלזכרון? ??? תודה
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שירים שנתקעים בעת ניגון,לא משנה באיזו תכנה. הם נקטעים בכל שניה וחצי-שתיים.WIN7 מחקתי וירוסים באמצעות Malwarebytes' Anti-Malware + SUPERAntiSpyware החינמיים. היו, בערך, 105 בסה"כ. נכנסתי לMSCONFIG, הורדתי את כל מה שלא צריך, נכנסתי להסרת תכניות, הסרתי משם המון דברים, הסרתי את הדרייבר של הכ.קול. כמובן שלאחר כל פעולה עשיתי ריסטארט. יש עוד עצות כדי להפסיק את העונש הזה? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש איזושהי דרך לגרום לזה שכל המשתמשים במחשב יוכלו לראות את האינבוקס של OE? המצב שלי הוא כזה: אני האדמין, ויש עוד יוזר שהוא כרגע על power user. עכשיו אם מישהו מתחבר לאחד מהם ומושך דואר (שרת POP3, בזק בינלאומי), אז הכל עובר לאינבוקס של האאוטלוק של היוזר שלו. זתומרת, ההודעות נשמרות תחת היוזר. נוצר מצב שאם אני מתחבר ליוזר אחד, כשמישהו משך דואר מהיוזר השני, אני לא יכול לראות את ההודעות האלה (אלא אם כן אני עושה import וכאלה...). אני רוצה שכולם יוכלו לראות את אותו אינבוקס, לא משנה מאיזה חשבון הם מתחברים, אבל של-power user לא תהיה גישה לשאר המסמכים שאין לו גישה אליהם כרגע, או לאפשרויות שיש (או יותר נכון אין...) לו. ואני לא מתכוון לזהויות באאוטלוק, כי אני רוצה שתהיה רק זהות …
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם ! מי מכם מבצע שיתוף אינטרנט בין מספר מחשבים ברשת ביתית אחת ? במה אתם משתמשים ? (Wingate,Windows internet sharing,WinRoute או אחר ? ) נתקלתי בבעיה מוזרה תחת Windows XP ו Wingate 4.4.2 , כאשר החיבור מתנתק, למרות שה Wingate מוגדר לחיוג אוטומטי, הוא מפסיק להגיב כלל, ומנתק את שירות החיוג שלו. רק אתחול של מנוע ה Wingate באופן ידני מחזיר את החייגן שלו לפעולה. עוד מישהו מכיר את התופעה ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר אופציה לשתף קבצים או תיקייה ברשת של 4 מחשבים אבל שהתיקייה תהיה משותפת רק בין 2 מחשבים ספצייפים והשאר לא יראו אותה? מבחינת הרשאות זה בעייתי כי כולם זה EVERYONE אז מה עושים במצב כזה? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
ובכן היה לי ווינדוז 7 , ביצעתי שדרוג לווינדוז 8 פרו - לאחר מכן ביצעתי עדכונים וניסיתי להתקין את ה8.1 (חייב עדכון כדי שיהיה לך את האופציה) לאחר שביצעתי את העדכונים והפעלה מחדש ניסיתי לשדרג . הכל טוב ויפה מוריד את הקובץ ומבצע שדרוג , אבל בום פתאום עושה בעיה ונותן את השגיאה שכתבתי בכותרת עם תוספת של I/O UNEXPECTED ERROR בדרך כלל זה מרמז על דיסק קשיח לא תקין או דיסק חיצוני שמחובר להתקן . שחזרתי אחורה - ממליץ להצטייד בדיסק של ווינדוז 8 לפני ההרפתקאה כי אולי תצטרכו לשחזורים - ובדקתי את המערכת שלי , הדיסקים היו תקינים שום התקן לא היה מחובר , וביצעתי sfc /scannow וcheckdisk /f /r שזה בדיקה מעמיקה ותיקון - לא נמצאו תקלות . בוצעו גם בדיקות עם תוכנות חיצוניות לא היה לי שום סקטור פג…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייח+נייד, יצרתי homegroup, כדי לשתף את המדפסת שמחוברת לנייח וזה עובד נפלא. העניין הוא שעכשיו אני רוצה לשתף את כל כונן D, באופציות של הקבוצה הביתית יש רק אופציות לשתף מסמכים,תמונות,וידאו (את הספריות המוגדרות), אז עברתי למאפיינים של הכונן ושיתפתי אותו, הבעייה היא שבמחשב השני (הנייד) כשאני נכנס לקבוצה הביתית אני לא רואה את הקבצים... מישהו יודע מה הבעייה? תודה1
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
איך אני משתף מדפסץץ בויסטה ?חברה בבקשה תעזרו לי..!
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
השתמשתי במדריך הזה http://www.netcheif.com/Articles/W7-XP-NET/W7-XP-NET.htm אני לא מצליח לראות ב ב WIN 7 את המחשב ההשני וככה גם להפך. למרות ששתי המחשבים מוגרים תחת אותה קבוצת עבודה. למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר יש לי מחשב XP שאליו מחוברת מדפסת Lexmark E232, המדפסת משותפת ברשת - עד פה הכל טוב ויפה. יש לי מחשב אחר עם WIN7 שמזהה את המדפסת ברשת, אבל המ"ה לא מוכנה להתקין - דורשת דרייברים. הורדתי דרייברים מהאתר מהצ'וקמק של Lexmark, אין דרייבר יעודיי עבור 7 אלא משהו שנקרא: Lexmark Universal Driver - Microsoft Windows 2000 and Microsoft WHQL Certified Windows XP / Server 2003 / Vista / Server 2008 / Windows 7 PCL XL Emulation driver וה-WIN לא מזהה את הדרייברים כמובן מישהו מכיר או נתקל בתקלה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המדפסת שלי מחוברת למחשב עם ווינדוס 7 ב USB. אני רוצה לשתף אותה עם מחשב שיש בו ווינדוס XP, איך עושים את זה? הצלחתי לשתף עם מחשב אחר שיש בו ווינדוס 7 ללא בעיה, דרך הקבוצה הביתית.
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כל הזמן קופצת לי בקשת ססמא, איך אני עושה שיתוף ללא ססמא? וינדוס 7 נדמה לי הום פרימיום. וינדוס אקס פי נדמה לי הום אדישן. תודה.
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית שני מחשבים אחד ליד השני, ואני משתף את כונן C ו D בשניהם (כולל כתיבה). רציתי לשאול לגבי הנושא האבטחתי של זה. האם לכל מי שיש לו את ה IP שלי יכול לגשת אלי או שזה רק לרשת הביתית שלי? דרך אגב, יש לי XP
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשת שלי 4 מחשבים ואני רוצה לתת למחשב אחד ברשת הרשאה להכול ואי אפשר יש אפשרות רק EVERYONE אי אפשר לעשות משתמש ספציפי ! יש בכלל אפשרות לעשות את זה ? דוגמא : אלה המשתמשים ברשת : AA - אני AB - אני רוצה לשתף AC AD ואי אפשר אפשר לתת הרשאה לכולם או כלום !
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום ,אני רוצה ליצור שיתוף ברשת מקומית שאליה אני מחובר עם windows xp אך אין לי אפשרות ליצור סיסמה איך אני יוצר סיסמה לכל ספריה משותפת וכנל לגבי סיסמה למחשב עצמו ברשת בבקשה תעזרו תודה... :-[
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
יש לי וינדוס 7 על שלושה מחשבים בבית, חיברתי אותם ל homegroup. השאלה שלי היא איך אני יכול לשתף רק משתמש מסוים באחד המחשבים בתיקיות מסוימות?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
סליחה על ההקפצה אבל יש לי בעיה דומה, רק לא עם שיתוף קבצים ברשת. יש לי ווינדוס 7 וXP על אותו מחשב. בXP יש לי 2 יוזרים שאחד מהם נעול עם סיסמא והמסמכים הם אישיים. אני מעוניין לגשת את המסמכים האלו בווינדוס 7, ישנה אפשרות שאוכל לעשות יוזר אחד ל2 מערכות ההפעלה ולגשת לקבצים? תודה וסליחה אם ההקפצה הייתה לא במקום.
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים שמחוברים בכבל רשת. ברגע שחיברתי את המחשב המשני, האינטרנט בו עבד מיד. במחשב הראשי יש לי מספר ספריות שהגדרתי אותן כSHARED. שאלתי היא כיצד אני מציג את הספריות במחשב המשני? נ.ב. הספריות מוגנות ע"י סיסמא תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה לחבר שני מחשבים, אחד עם ווינדוס 7 והשני עם אקספי בעזרת כבל מוצלב. הגדרתי הכל וזה עובד רק כאשר אני מבטל את הפיירוול של ווינדוס 7. איך אני מגדרת לפיירוול לאפשר שיתוף קבצים עם המחשב השני מבלי לבטל אותו? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-