Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
יש לי PROCESSES שהופיע לי פתאום משהו יודע אך להסיר אותו ? הוא לא מופיע בServices ולא ב MSCONIG האם הוא נחוץ ? בGOOGLE לא מצאתי פרטים ולוונטים לגביו
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
סירתי לי קצת ב Help And Support של Win Xp ואז ראיתי את Offer Remote Assistance אז מעניין אותי איך זה עובד ניסיתי כמה פעמים אבל לא הכי הצלחתי מישהו התנסה בזה פעם ? :
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
מהיא הפקודה בדוס להפעיל כמה תוכנות במכה אחת אבל שיפעלו בווינדוס
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מוסיפים אנשי קשר למסנג'ר מתוכנות כמו icq לדוגמא...והאם זה בכלל אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא רק מערכת ההפעלה ווינדוס מיליוניום עשתה בעיות רק תבדקו בפורומים כמה אנשים התלוננו בחודש האחרון על ווינדוס XP אני חושב ובעוד כמה חודשים יהיה כתה באתר ווינדוס XP צו איסור!!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר את השגיאה הזאת??? אני עובד עם WIN XP PRO ומלפני כמה ימים המחשב כל הזמן "נופל"!!! אני מקבל מסך כחול עם ההודעת שגיאה ו...זהו. מישהו יודע מה עלי לעשות? בדר"כ אחרי השגיאה לוקח המון זמן "לאושש" את המחשב ובתחילה הוא לא מגיב בכלל (כשאני מדליק את המחשב הוא כותב שלא אותרה מערכת הפעלה). בבקשה עזרו... :-\
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היום בבוקר בסביבות 9 אני גולש באינטרנט פתאום המחשב עושה RESET לבד טוב אני מפעיל בשנית את WINXP ודבר ראשון שמופיע לי (אחרי מסך הLOGON) חלון וכתוב בו: THE SYSTEM HAS RECOVERED FROM A SEIROUS ERROR עשיתי MORE INFORMATION ואני לא הבנתי מה כתוב: ERROR SIGNATURE: BCCode : d1 BCP1 : 00000246 BCP2 : 00000002 BCP3 : 00000000 BCP4 : 00000246 OSVer : 5_1_2600 SP : 0_0 Product : 256_1 והיה כתוב ששני הקבצים האלה: C:\WIN98\Minidump\Mini082302-01.dmp C:\DOCUME~1\axe\LOCALS~1\Temp\WER1.tmp.dir00\sysdata.xml היה להם חלק מהERROR למישהו יש מושג מה הדברים האלה אומרים תודה תודה למי שעונה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשמור ואחר כך לעבד מפה מהאינטרנט היא מורכבת מכמה חלקים ככה שאם אני שומר בתור שמור בשם אני רואה חלק קטן מאוד שלה איך אני שומר את כל מה שמופיע לי על המסך
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
שלום חברים, זה עתה התקנתי Wundows XP Proffesional. הבעיה היא שבאתרים מסויימים מתקבלת הודעה האומרת שיש צורך ברכיב JAVA למערכת ההפעלה (על-מנת לצפות באתר כראוי). העדכונים של מייקרוסופט ל XP לא מספקים יותר את הרכיב הזה (למרות שסיפקו בעבר). מה ניתן לעשות? למישהו יש מושג? זקוק לעזרה שולר
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נכון אחרי שאתם עושים TASK MANAGER יש את החלון שאם אתה רוצה לשלוח לשרת של מיקרוסופט את הREPORT והם י"טפלו" בזה אני אומר רמאות אחת גדולה למה: 1. אין להם איך להתקשר אליך (E-MAIL) 2. מה רק בשבילך הם יפתרו את הבעיה 3. מעצבן
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שזאת לא הבעיה הכי גדולה ב XP אבל זה ממש מעצבן, אני יכול לשים את זה על ALWAYS HIDE אבל זה תמיד חוזר. איך אני יכול להפטר מזה לנצח.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל בין סוגי ה WIN XP שהם OEM RETAIL MSDN מה כל אחד מהם אומר ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שיש פקודה שצריך לשנות באיזה קובץ INI ואז אני אוכל למחוק אותם. מה היא? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לכם, ובכן, הבעיה כי כדיקלמן: ברגע אחד, האייקונים נהפכו כולם ל256 צבעים. מערכת ההפעלה היא ווינדוס 2000, גירסת detonator היא 7.58 עם GTS 32 MB. מה שנוסה עד עכשיו בשביל לפתור זה, כולם לא עבדו: 1. להשתמש בTweak UI בשביל לעשות Repair לאייקונים. 2. במאפיינים בשולחן העבודה, Effects וסימון ה Show Icons using all Possible Colores. 3. הסרה והתקנה מחדש של הדרייברים, כולל הוצאת הכרטיס מסך מהמקום. 4. העברת האייקונים לדיפולט שוב פעם ללא הוצלחה. למישהו יש מושג מה הפתרון והאם זאת בעיה מוכרת? בתודה, גוסט.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הממ.... התיקייה הזאת תופסת לי קרוב ל-700mb, האם זה בטוח למחוק אותה? או להקטין אותה באופן כלשהו ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Actual Transparent Windows, תוכנה חדשה, לחלונות 2000\XP, נותנת לך את האפשרות לבחור באחוזים את רמת שקיפות החלונות של התוכנות השונות ושורת המשימות. התוכנה עצמה, אגב, היא רק מגה וחינמית לתקופת נסיון של 14 יום. אז אם תמיד חלמת על חלונות שקופים (אני יודע שאני תמיד קנאתי בחלונות השקופים של הסלון).. דף הבית של התוכנה. להורדה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז למה האתר של WINDWOSME במיקרוסופט עדיין פועל http://www.microsoft.com/israel/products/windowsme/default.asp
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אפשר לעבוד בצ'ט של האתרים הללו כשיש WINXP ואין יותר כבר את הVIRTUAL MACHINE
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי XP Home Edition כרגע אני לא צריך לפרמט אבל בכל זאת אני חייב לדעת לכל מקרה: ממש אין לי מושג איך כי אין שום גישה לדוס, ואין דיסקט איתחול - אז מה עוד נשאר? בקיצור - איך מפרמטים בווינדווס XP ? אני אשמח מאוד להסבר מפורט עד כמה שאפשר, וגם... שמעתי גם מאנשים שהיו להם בעיות עם ההתקנה מהדוס שלא עבדה אוטומטית והם היו צריכים לכתוב כל מיני פקודות בדוס בשביל להתקין כי setup.exe לא עובד - מה הפקודות האלה? (אם ההתקנה לא מתחילה אוטומטית)
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה XP ולפני שהמחשב מעלה את הווינדווס הוא רושם לי inviled boot.ini booting from /c/window בבקשה מי שיודע על מה אני מדבר בבקשה תעזרו לי!! אולי לא רשמתי בדיוק בדיוק נכון אבל בערך זה מה שהוא רושם! איך אני יכול לבטל את זה?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשעה טובה שידרגתי את המחשב שלי, החלפתי מה Pentium III 733Mhz עם לוח ASUS CUSL2 ו 320MB PC133 SDRAM וכרטיס מסך ASUS V7700 GeForce 2 GTS 64MB למפרט הבא: AMD XP1800+ 256MB DDR PC2100 MSI Geforce 3 Ti200 128MB GigaByte GA-7VRXP המסך נשאר אותו מסך MAG XJ810 19 ! אז הכל טוב ויפה, הייתה לי בעיית חום עם המעבד, אבל לאחר שהרכבתי את כל העסק במארז שלי נפתרה בעיה! (המעבד,במארז רגיל עם שני מאווררים ו Volcano 6, עבד על טמפרטורה של 55 עד 68 נכון להיום במארז שלי עם שני מאווררי 160 ענקיים אני עובד על 40 עד 48 מעלות!) נכון לעכשיו הצרות שלי הם: המסך התחיל לרצד!? אני עובד על 85Hz והוא מרצד!!! מה השתנה? החלפתי לחומרה טובה יותר וזה מה שאני מקבל? ויש לי מספר Services כמו SVCHOST and …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כי יש איזה אתר סקס ששולח לי הודעות לשם כל יום מאז שאני בכיתה ו וזב כבר משגע אותי!
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
בוקר טוב יש לי בעיה במראה התיקיות הבאות, המערכת מציגה אותם באופן מוזר, כאילו התיקייה מתחילה מהאמצע אולי לא הבנתם במילים אז הנה התמונות אודה עם תעזרו לי לסדר את הבעיה תמונות
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עובד עכשיו על הכנת דיסקט מיוחד שבעזרתו יהיה קל להתקין את ה- WINXP וגם מערכות WINDOWS אחרות, הדיסקט הוא דיסקט הפעלה אשר טוען אוטומטית דרייברים של: פונטים עבריים לדוס(למחיקת קבצי בעלי שם עברי בדוס או העברה) עכבר לדוס (רק PS2 [עד ההתקנה]) סידירום/מים SMARTDRV HIMEM.SYS וכן כולל עזרים שונים (שחלק מהם על הדיסקט וחלק מהם על ספריה שצורבים על CD[בגודל של 7מב']) כמו למשל: FORMAT SYS FDISK EDIT NORTON COMMANDER 5 NORTON DISK DOCTOR PMMAGIC 7 PRO לדוס - מדיסקט הצלה BOOTMAGIC לדוס- מדיסקט הצלה ATTRIB CHKDISK SCANDISK DELTREE BOABITE-משחק סנייק קטן שפעם הכנתי (בימי בית ספר....) וכן קובץ BATCH שמקליט לHD הריק (או ספרייה ראשית ריקה) את הקבצי הפעלה שהוא צרי…
-
- 61 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
אני משתמש יחיד שרשום על ה-XP, משום מה, כשעולה ה-XP , הוא פתאום מבקש שם משתמש (מופיע השם שלי אוטומטית), וסיסמה (ריקה=אין). רק אחרי שאני לוחץ ENTER עולה ה-XP. ??? יש לציין שמסך ה-LOGON שאני נתקל בו הוא שונה מהמסך הרגיל שבו רואים אייקון של המשתמש (המצב הסטנדרטי). אצלי זה מופיע בסגנון WIN2000 (למרות שאף פעם לא היה לי - אבל כך זה נראה). איך אני מבטל את הצורך באישרור שם משתמש, כדי שיגיע אוטומוטית ל-DESKTOP (כמו שהיה עד לא מזמן)? מקווה שהסברתי את עצמי טוב. : תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-