עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, רציתי לשאול איך אפשר לשנות את שפת מערכת ההפעלה ב windows 7 home basic. תודה רבה, גלית

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by felixb,

שלום, אני מנסה לשנות את שפת התצוגה מעברית לאנגלית. בלוח בקרה -> שעון, שפה אזור -> שפה -> אפשרויות שפה אנגלית בחלק של "שפת התצוגה של WINDOWS" כתוב אצלי "בודק זמינות..." וכך כבר במשך יותר מחצי שעה. נראה שהוא לא עושה שום דבר בפועל. ניסיתי לכבות את ה ANTI VIRUS וה FIRWALL למקרה והם חוסמים את הגישה לשרתי מיקרוסופט אבל זה לא עזר. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום, יש לי Windows 7 Home Premium מקורי בעברית ואני מעוניין לשנות את שפת התצוגה לאנגלית. אני מדגיש - Home Premium ולא Ultimate.

• 1 תגובה
    • 10.3k צפיות
  4. היי! אני רואה שאין דרך מובנת כמו בגירסאות הULTIMATE והENTERPRISE להחליף שפה מתוך המערכת. האם יש אפשרות אחרת? להתקין MUI או משהו בסגנון? אשמח מאד לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  5. בינתים, שיניתי את התאריך ונראה שהפסיקו לקפוץ הודעות. יש מצב שזה יעבוד? (כעקרון, החל ממחר זה יתחיל לעשות כיבוי כל שעתיים) אשמח לתשובה זריזה - אחרת אני מפרמט ומתקין XP... תודה!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by mccartney,

שלום! לגבי כל קובץ בWINDOWS: אם מסתכלים על המאפיינים של הקובץ ניתן לראות 3 תאריכים: 1) נוצר 2) השתנה 3) נפתח שמתי לב שתאריך הצילום של תמונה מופיעה בשדה "השתנה". למישהו יש מושג איך אני יכול לשנות את התאריך בשדה זה? תודה

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  7. Started by holly man,

שלום לכולם התקנתי את אופיס 2000 וכעת הוא הברירת מחדל שלי אני רוצה שכל המכתבים שלי יפתחו בכתבן ולא עם ה word ולכן אני לא יודע איך לשנות את ההגדרות אני רוצה שהמסמכים יפתחו לי על הכתבן ולא עם ה word איך אני עושה את זה איך אני משנה את זה תודה רבה וחבר'ה אחלה שבוע טוב ;D

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  8. היי, דבר מעצבן בחלונות זה שכל פעם שאתה מתקין תוכנה אתה צריך לשנות את תיקית היעד של התוכנה. השאלה שלי היא, האם יש דרך לעשות ככה שכל מתקין שמופעל, ניגש לוינודוס ואז יודע שהכל אני מתקין לתיקיה X ..... יש דרך? תודה רבה!!, יאיר.

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  9. אהלן חבר'ה... אני לא יודע למה אבל אני לא מצליח לשנות את הסיסמא ב"חשבונות משתמשים"... הוא רושם שלא ניתן לשנות את הסיסמא... גם אחרי 20 ניסיונות !! יש עוד דרך לשנות אותה ?! אפילו דרך הCMD...

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  10. Started by dor444,

היי, קצת רקע, אני משתמש בXP. אני מעוניין לשנות תמונות של התיקייה, פעם ידעתי איך עושים את זה, היום כבר שכחתי.. לדוגמא, התיקייה של התמונות שלי ב"מסמכים שלי" משום מה נראית רגיל, בלי הסמל המובנה של windows לתיקייה של "התמונות שלי", איך אני מחליף אותה שכן תיראה ככה? ובכללי - תיקיות אחרות תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. לאחר פרסום המדריך הקודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=278985.0 קיבלתי מספר בקשות לכתיבת מדריך דומה עבור יישומי אופיס. המדריך החדש מצורף בלינק הבא: http://hofshi.blogspot.com/2007/08/blog-post_5575.html

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  12. Started by LOL,

טוב, המחשב שלי כנראה עובר משבר אישיות מסויים 2 בעיות מטרידות אותי מאוד, 1. מהתפריט יצירת קובץ חדש נעלם קובץ טקסט ורציתי לדעת אם מישהו מכיר דרך לערוך את התפריט ולהחזיר אותו לשם 2. כל הפונטים במחשב שלי שקשורים לעברית נראית עכשיו בהטיה וכל דבר שינו עברית מקבל הדגשה אוטומטית (לפעמים גם העברית עוברת הדגשה), תמונה מצורפת להסבר, המספרים והאותיות לא מודגשות,זה קורה בעיקר בדפדפן ובמסנג'ר [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  13. אנשים, רציתי לשאול אם יש שיפור משמעותי בגרפיקה ובFPS בין XP לWindows7? משהו ששווה שדרוג? אני עדיין בXP מטעמי נוחיות בעיקר ומעצלנות של פירמוט אשמח לתגובות...

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  14. Started by eyarit,

למרות שרובכם כאן כבר מדברים על וויסטה אני עדיין במועדון ה-5 של מחשבי הפנטיום 3. ומאחר וזו הסיבה, אני מוצא כי ממש קשה לי לגלוש בלי שהמחשב יצעק הצילו. ברשותי מחשב p-III עם 750 מגה ראם ו-HD 80 ג'יגה. אני מריץ עליו אקס פי פרו sp2. מישהו יכול להכוון אותי למדריך כיצד אוכל לבטל את כל התוספות והגרפיקה למינהן שמאיטים את המחשב. אני רוצה מחשב בתול מאופציות אבל שיהיה מהיר ויציב עד כמה שניתן. לגבי וירוסים/חומות אש/מזיקים/ותיקיות אשפה אני מסודר....תודה.

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  15. Started by 114508534,

התקנתי לסבא שלי חלונות XP PRO באנגלית אבל אני יודע שדיסק זה תומך רוסית ואני לא יודע איך משנים את שפת המערכת !

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  16. Started by maxwell10,

שלום, ברשותי XP SP3 ה setting של הwindws משתנה לפתע לאחר הפעלה של כמה דקות. ראשית, בכל הפעלה מופיעה הודעהdata execution Prevention - Generic Host Process for Win32 Servies. כבר פעלתי בנידון (ניתקתי את המדפסת HP, עשיתי restart ל process, עדכנתי .dll וכו') שנית, רוחב ה Taskbar משתנה לפתע משתי שורות לשורה אחת, 10 דקות בערך לאחר שאני מפעיל את המחשב פתאום הצורה של ה Taskbar משתנה להיות קלאסי לבן, יורד שורה ואז חוזר להיות כחול מודרני שלישית, ה (service - Firewall/Internet Connection Sharing (ICS נפסק לפתע, גם פה כבר פעלתי על מנת להחזיר את ה Service וזה אכן עובד אבל רק עד להפעלה הבאה שבה לאחר 10 דקות כל האמור לעיל חוזר על עצמו. בצעתי בדיקה של וירוסים בעזרת ה AVG ובדיקה בעזרת S&a…

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  17. Started by ~BaRaK~,

פשוט מופיע לי ה skin והמחשב מופעל מחדש... חשבתי לחבר עוד כונן ולשנות את זה אבל יש דרך מהירה יותר??? תודה!!!

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  18. שיניתי את הקוד כניסה לווינדוס ועכשיו שאני מנסה להכנס משום מה הססמא שגויה יש דרך לפתוח את זה בלי לפרמט ????

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Radeon38,

טוב אחרי השיעור בעברית נגיע לבעיה... התקנתי SP3 ואני רוצה להסיר אותו.הכל טוב ויפה וכולם יגידו לי ללכת ללוח בקרה הוספה\הסרה של תוכניות.הבעיה היא שליד החבילת שירות 3 אין את הכפתור "הסר".ניסיתי את CCLEANER אבל עדיין התוכנה עדיין על המחשב ואני רוצה לנקות אותה לגמרי ולהתקין את חבילת השירות SP2. נסיתי את הנקודת שיחזור של חלונות וגם לא הלך. אשמח לפתרונות. תודה

20. Started by jambo,

החלפתי את win98 ב win xp ב win98 היו דרכים\כלים לשפר את המערכת, כך שwin98 תנצל כמה שפחות את משאבי המערכת ותותיר משאבים פנוים לתוכנות אחרות. [כמו איחוי , סורק הדיסק ,רזולוציה נמוכה,הורדת תוכנות מתפריט התחלה ועוד ] לכן אני מבקש לקבל עיצות איך אני גורם ל winxp לצרוך כמה שפחות משאבים .בכדי שמשאבי מערכת רבים יהיו פנויים. חלק מהדבברים קיימים גם בwinxp למשל את סורק הדיסק לא מצאתי .הקובץ msconfig [ קובץ תצורת המערכת ] השתנה. אני לא מצליח להוריד תוכנות מקובץ התחלה המחשב שלי משמש בעיקר למשחקים ואינטרנט. הערה : כאשר השתמשתי במחשב ב win 98 לאחר הפעלת המחשב היו לי 94% משאבים פנויים ז"א 6% מנוצלים כיום ב win xp בהפעלת המחשב יש לי 12%--15% משאבים מנוצלים ז"א שרק 85%--8…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. דבר זה יעיל , אם לא ניגשים למחשב מעמדת עבודה מרוחקת. במקרה ומישהו כן הצליח לחדור למחשב, השליטה שלו בו תיהיה די מוגבלת. אופן ביצוע: לוח בקרה>אשף הגדרת הרשת>לחץ על בטל שיתוף קבצים ומדפסות. חומת האש של windows תחסום שיתוף קבצים ומדפסות ברשת. אם קיימים קבצים ומדפסות משותפים, השיתוף שלהם יופסק>השלם את יתר האשף. להימנע מהתקנת תוכנות חשודות, העלולות לבטל כניסה ל- msconfig. בהצלחה.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  22. Started by jitz,

יש לי שאלה לגבי "ניהול הביצועים" של Windows XP - נכנסתי לכל מני Tweaking Guides (חלקם התפרסמו כאן)... והופתעתי כשראיתי שבכמה מהם ממליצים לעשות משהו, ובשני לגמרי את ההיפך. השאלה שלי היא לגבי הגדרות ה- Advanced Perormance Options... (Control Panel --> System --> Advanced --> Performance --> Settings --> Advanced) שם יש סעיפים כמו: Proccecor Scheduling ו-Memory Usage. (ראה תמונה) http://www.subzerotech.com/images/articles/guides/winxptweak/17.gif במדריך Tweaking אחד, ראיתי שמציעים לסמן את 2 הסעיפים ב- Programs, ובאחר ראיתי שממליצים לסמן את הProccesor Scheduling ב-Background Services (כמו בתמונה). מה באמת הכי מומלץ? תוכלו לפרט יותר מה כל אחת מהאפשרויות עושה? - …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by HeaT-SinK,

איך אני אוהב תשחור לשקוף שלא יפריע לרקע אם אפשר? (ואם אפשר אז אפשר להפוך תכתב לשחור?) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  24. Started by tsahi10,

אהלן, מחפש אתר או מדריך לשיפור XP עם SP2. הכוונה למקום עם הוראות של איזה שרותים לכבות, איזה להשאיר וכו' בכדי שהמערכת תהיה מהירה ובטוחה. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  25. Started by tomchook,

לצערי הרב, נאלצתי לקנות מחשב נייד עם וויסטה (הצער הוא כמובן על הויסטה..) הייתי בכל אופן רוצה להוציא מהמערכת כמה שיותר בנוגע למהירות. אני יודע שקיימת האפשרות בוויסטה כמו בXP להתאים ל-BEST PERFORMANCES, אבל השאלה אם זו האופציה היחידה, או שיש עוד כמה דברים שאפשר להוריד שלא מועילים בכלום.. אני אשמח אם תפנו אותי למדריך מפורט, או שסתם תתנו הרבה טיפים ונהפוך את הת'רד הזה לסטיקי! אגב, המחשב שהזמנתי הוא HP pavilion dv9750EJ עוד שאלה קטנה - אם במחשב הנייד הישן שלי יש XP, האם יש אפשרות להעביר את הרשיון למחשב החדש? האם קיימים דרייברים גם לXP למחשב הזה למרות שהוא נמכר רק עם VISTA? תודה!

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.