עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ofirterev,

יש לי שאלה כשאני לוחץ קליק ימני על המחשב שלי ומאפיינים ואני הולך לכללי כתוב לי רשומה עבור:חנות סקס אייך אני משנה את השם הזה זה לא שם משתמש אלה השם של המחשב עצמו לא הצלחתי יש לי xp תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by doviknohl,

שלום, קניתי מחשב נייד חדש עם וינדוס 7, וחבר שלי הגדיר את ההגדרות הראשוניות במחשב. חלק מההגדרות שהוא הגדיר זה- השם של המחשב - RUTH. השם שמופיע במסך פתיחה. ניסיתי בכל מיני דרכים לשנות את השם- דרך הלוח בקרה- משתמשים וכדו', ולא הצלחתי. יש לכם מושג איך אני יכול לשנות את השם? אני מצרף כמה תמונות שתבינו על מה אני מדבר- כמו שאתם רואים בתמונה השנייה, הצלחתי לשנות את השם מ Ruth-THINK\Ruth ל Dovi-THINK\RUTH אבל זה רק חצי עבודה. אני לא מצליח לשנות את זה לגמרי. יש למשהו רעיון? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. מקירים את האפליקציה הנוחה בוינדוס XP שאפשר בה לתת מספור רציפ למספר גדול של קבצים ולהתחיל את המספור בכל מספר שבא לכם? אז, מצאת לזה פיתרון בויסטה ? משום מה לא משנה איזה מספר דוחפים לו בסוגרים הוא מתעקש למספר מ1 הצעות לאיך אני יכול להתחיל את המספור במספר לבחירתי? ???

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  4. Started by duzap,

איך אפשר לשנות שם ל- Program Files Documents and Settings WINDOWS אני רוצה להתקין את הווינדוס מחדש ורק לשנות להם את השם שיהיו לי כגיבוי (יש לי מספיק מקום פנוי) ואז שיצור לי תיקיות חדשות של התקנה חדשה איך אני יכול לעשות את זה כשאני בתוך הווינדוס יש אפשרות? דרך ה-Recovery Console אני עושה ren "Program Files" name וזה לא עובד לי זה עושה לי Access denied (פעם זה עבד לי לא יודע מה קרה עכשיו) המערכת קבצים היא NTFS... למשהו יש רעיון מה אני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  5. שלום, שאלה אולי קצת שטותית - איך אני משנה את התיאור של הרשת בתמונות שצרפתי ל-"רשת" או "רשת 1" במקום "רשת 2"?

6. שלום רב, ברצוני לשנות את שם המחיצה עליה מותקנת מערכת ההפעלה מ- E ל- C. כעת C מייצג אצלי Removable device. האם ישנה דרך פשוטה לעשות זאת ללא פירמוט? לחליפין, כיצד ניתן לשנות Path התקנה של תוכנות המותקנות אוטומטית (קרי במקום C:/program files ל- E:/program files?)?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Yotam.B,

היי, לאחרונה התקנתי על כונן חדש וינדוס 10. באקטיבצייה הוא ביקש ממני את חשבון הMicrosoft שלי אז שמתי והכל טוב ויפה הוא באמת זיהה את המחשב מהתקנה קודמת והחזיר את כל ההגדרות. היום שמתי לב שהמשתמש שהוא קבע זה בעצם האותיות הראשונות של האימייל ולא כמו שהיה לי בוינדוס 8. הכוונה היא לתיקייה בC:\Users. האם יש אפשרות לשנות את השם משתמש וגם ששם התיקייה תתחלף? מעבר לזה שזה מפריע לי בעין (כי האותיות הראשונות של האימייל לא מייצגות כלום) אני צריך שזה יהיה לפי שם משתמש שאני קובע בגלל שיוכים של כל מיני קבצים. תודה ושבוע נהדר

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by איתןר,

שלום לכולם, יש לי שני סורקים Canon Lide110 שאני מחבר במקביל למחשב עם ווינדוס XP. בdevice manager אני רואה את שניהם עם אותו שם, וכשאני מנסה לסרוק (נגיד עם scanner wizard) הוא תמיד פונה לאותו סורק - האחרון שחיברתי למחשב - למרות שגם שם אני רואה שני סורקים. האם יש דרך לשנות את השם של הסורק, או דרך אחרת לפתור את הבעיה? דרך אגב, יש לי ניסיון טוב עם סורקים של אפסון - חיברתי 6 (!) במקביל למחשב אחד, ויכולתי לפנות כל פעם לסורק אחר.

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  9. אהלן משום מה אני לא מוצא אין משנים את השם של ה user account. כלומר אני מעוניין לשנות את השם שמופיע בקטע המודגש: C:\Users\(user-account)\ .... מה גם שניסיתי לשנות את שם התיקייה עצמה, ולא הצלחתי.. אשמח לעזרה

• 12 תגובות
    • 3.8k צפיות
  10. Started by a_a_aa,

חילקתי את הדיסק הקשיח למס' מחיצות. וכעת אני מעוניין לשנות את האותיות בהןמוצג כל כונן: לדוג' כונן E יהיה G. ישנה אפשרות לעשות זאת ללא תוכנה מיוחדת?

• 2 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. יש לי קבצי תמונה שכל אחד מהם עם שם אחר ואני מעוניין שכולם יהיו בשם זהה עם סדר עולה, למשל תמונה 1, תמונה 2, תמונה 3... אפשר לעשות את זה מבלי לעבור ולשנות כל קובץ בנפרד?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום חברים, שימו לב לכאב ראש הבא: בלפטופ שלי מותקן ווינדוס 7, כשקיבלתי אותו לקח לי טיפה זמן להתרגל למקלדת וה-TOUCHPAD, ולכן כשהמחשב ביצע את הקונפיגורציה הראשונית וביקש ממני להכניס שם משתמש, התחלתי להכניס אותו ובטעות נלחץ לי ה-ENTER ושם המשתמש שנוצר היה "K" (כלומר אות אחת בלבד) לאחר מכן התבקשתי להכניס ססמא ולא הייתה שום דרך לחזור אחורה ולבטל את השם שנוצר. לכן, ברגע שהמחשב התחיל, הלכתי ושיניתי את שם החשבון, וחשבתי שבכך תם העניין מסתבר אבל , ששם התייקיה ממשיך להיקרא "K" ולא שם המשתמש החדש זה לא כל כך הפריע לי, עד שגיליתי שהשם הזה הוא לא רק שם התיקייה, אלא גם המזהה של המחשב ברשת עבור שמות משתמש מה כוונתי? ברגע שניסיתי להיכנס מהמחשב השני שלי (דסקטופ), ל-SHARE בלפטופ , הוא אמר …

• 2 תגובות
    • 4.9k צפיות
  13. Started by sigma,

איך אפשר לשנות שם של תיקיית מערכת של windows ? ניסיתי לשנות את השם בדרך הרגילה , קיבלתי הודעה , שלא ניתן לשנות שם או להעביר את התיקיה .

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. התקנתי הארדיסק חדש, חילקתי אותו ל2, משום מה הוא החליט שהוא יקרא לו F, ולא C כמו שצריך להיות, חשבתי אחרי שאני אתקין הכל זה ישתנה באופן אוטמטי, אבל מסתבר שזה נשאר F בקיצור אני רוצה לשנות את השם של הכונן מF לC, תוך כדי שימוש במערכת הפעלה ללא איבוד מידע.. זה אפשרי? כי דרך הממשק הרגיל של הווינדוס(בניהול דיסקים) הוא לא נותן לי לעשות את זה, בגלל שהמערכת עצמה רצה מדובר בWIN XP SP3 הכי מעודכן. תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by PsyDream86,

יש לי 200 קבצים בשמות שונים מאותו סוג במקרה שלי DWG. אני מעוניין לשנות את השם של כולם ומצאתי שאפשרות היחידה המובנת בוינדוס זה לסמן הכל ולעשות RENAME לקובץ בודד לדוגמה DIMA אבל אז הוא ממספר אותם DIMA(1).dwg DIMA(2).dwg DIMA(3).dwg DIMA(4).dwg האם יש דרך לעשות את המספור בדרך שלי לדוגמא DIMA_1.dwg וכו' שאני יחליט איזה סיומת תרוץ על הקבצים?

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  16. Started by amits1995,

שלום לכולם, בזמן האחרון משום מה כשאני מחליף שפה מהר בעזרת SHIFT+CTRL השפה לא משתנה, לפעמים זה מצליח פעם ראשונה, לפעמים פעם שנייה ולפעמים אפילו רק פעם שלישית! למשל אני מתכתב בצ'אט בפייסבוק בעברית ואז פותח טאב חדש ומתחיל להקליד כתובת, אני שם לב שזה בעברית אז אני לוחץ ALT+A כדי לסמן את כל העברית ואז SHIFT+ALT כדי לשנות שפה לאנגלית ומתחיל לכתוב שוב, משום מה לפעמים זה לא עובד בפעם הראשונה... יש עצות? צודה מראש, עמית.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by elior021,

אהלן יש לי וינדוס ויסטה הום פרמיום בעברית ואני רוצה לשנות אותו לאנגלית מבלי לפרמט תמחשב אני יודע שיש חבילת שפה MUI אבל אני לא יודע מאיפה מורידים אותה תודה מראש

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by kalda01,

התקנתי WIN7 PRO 64 על מחשב חדש, ובזמן ההתקנה הגדרתי את שפת הממשק לאנגלית ובטעות את שפת המקלדת לעברית. כל פעם שמפעילים מחדש אז במסך הLOGIN אני מקבל ססמה שגוייה כי ברירת המחדל של המקלדת היא עברית. נכנסתי להגדרות השפה ושיניתי לאנגלית אבל שוב באיתחול הבא זה עולה עם עברית...איך פותרים את זה?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by CocainHore,

אהלן אנשים, מעוניין לשאול משהו - אני מתכוון לתת את המחשב שלי לאחותי ולקחת הפסקה של חודשיים בערך לגמרי מהמחשב מכיוון שיש לי איזה שני מבחנים בתקופה הזו ואחד מהם פסיכומטרי אז לא חסר לי מה לעשות כרגע, שאני יסיים אני כבר יקנה מחשב חדש לגיימינג. עכשיו יש לי win xp sp3 מעודכן, כל התוכנות שצריך אם זה אנטי וירוס \ אופיס וכו' - הכול פשוט מותקן וחבל לי לפרמט את המחשב רק בשביל לשנות את השפה לעברית אלא אם כן זו האופציה היחידה. אז השאלה שלי בעצם אם יש אפשרות להמיר או משהו את כל הווינדוס שיהיה עברית ? אני מתכוון התפריטים והכול.. פשוט ווינדוס שכולו עברית. תודה.

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by aavvgg,

שלום לכולם, התקנתי WIN XP SP 2 בעברית. אני רוצה לשנות את שפת הממשק של WINDOWS מעברית לאנגלית. לא מצאתי בהגדרות שפה את האפשרות הזו. האם מישהו יכול להגיד לי כיצד אני הופך את השפה מבלי להתקין WINDOWS מחדש? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 7.2k צפיות
  21. Started by dani k,

היי אנשים ! מותקן אצלי במחשב windows xp 64 bit באנגלית. מישהו יודע כיצד ניתן לשנות את שפת הממשק מאנגלית לעברית ? תודה לכל המשיבים

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  22. Started by LRa,

שלום, האם קיימת אפשרות להגדיר שכפתור ה-caps lock יעביר בין אנגלית לעברית במקדלת? תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by 111111,

לפני כמה ימים באתי להתקין SP2 אך הודאת שגיאה הודיעה לי שאני צריך וינדוס באנגלית כדי להתקין את העדכון הנ"ל (יש לי וינדוס בעברית ) רציתי לשאול מה אני יכול לעשות בנידון? האם יש אפשרות להחליף את השפה ללא מחיקת כל הקבצים במחשב ? או שיש SP2 להתקנה בוינדוס עברי? תודה רבה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  24. Started by maor848,

אני מנסה לשנות את השפה בויסטה אבל כשאני בוחר תיקיה הוא אומר שהיא ריקה ויש בה את הקובץ IP.CAB

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  25. שלום, מישהו החליף לי את הגדרות השפה במחשב לערבית, כך שכל טקסט בעברית המועבר ממחשב אחר הופך לערבית, כך שאפילו שמות קבצים חדשים שאמורים להופיע בעברית - מופיעים בערבית. כיצד אני מחזיר את המצב לקדמותו ? (עברית/אנגלית) תודה

• 3 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.