עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by BlackDragon,

I know that win 2000 isn't the best SO for games Is it true or just a legend? What about new games - all of them have drivers for 2000 Is it recommended to have two SO - one for applications and one for games? Thanks Black Dragon

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  2. Started by cellular777,

לא מצליח לעבור מעברית לאנגלית ולהפך רק לחיצה על האיקון וסימון וי מעביר אותו ניסיתי בכל השיטות ולא הצלחתי עכשיו בלחיצה CAPS LOCK הוא נשאר ירוק ונכבה רק שלוחץ SHIFT שמאלי ו-CTRL האם יש למשהו פיתרון יש לי XP נא להדריך אותי שלב שלב

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by TomTom,

שלום! אני פרמטתי את המחשב, התכנתי חלונות 2000 וזה לא היה טוב. אז התכנתי על זה חלונותXP . ועכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב, המחשב שואל אותי אם אני רוצה חהכנס לחלונות 200 או לXP ועכשיו אני רוצה לפרמט רק את חלונות 2000. אם מישהו יודע שיגיד לי איך מפרמטים רק את חלונות 2000? (בלבד) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by izikd,

יש לי בעיה מאוד מוזרה בהתקנת הXP זה אומר שיש לי בעיה משהו בביוס עם השעון הנה תראו תמונה 1 ואז כשאני לוחץ על OK זה מה שזה מראה לי: תמונה 2 וזה מה שזה רושם לי אם מישהו לא הבין מה כתוב שם: Error: Setup has encountered an error (system file time out of sync, error code is 800b0101). Please verify that your computer is using the correct date and time and re-run Setup. This can be done by accessing the BIOS during system startup. *** Fatal Error: Setup failed to install the product catalogs. This is a fatal error. The setup log files should contain more information. *** תודה לעוזרים

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by Doorman404,

היי יש לי בWIN2K צליל נקישה מעצבן וצורם כשלוחצים על לינקים ... כפתורים מסויימים, קיצורי דרך ... וכו ... חיפשתי את הצליל בהגדרות הצלילים של חלונות ולא מצאתי אותו - ואני כבר משתגע מהצליל ... מישהו יודע מאיפה אפשר להפטר ממנו ?

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  6. Started by puNani,

אוקיי אז התחלתי להתקין והוא אמר לי שהעותק שלי לא חוקי! זו לא בעיה יש לי סי די קי חוקי שקניתי, אבל WINXP HOME. החלטתי לעבור לPRO אבל הCD KEY לא התאים, אז השתמשתי באחד שחבר שלי נתן לי. איך בדיוק אני משנה את המספר סי די קי שלי? אני רוצה להכניס את המקורי כדי להתקין את ה SP1.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by imac,

הארד דיסק 20 GB WINXP

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by ybe,

מדובר בעדכון כבד שלוקח להוריד אותו הרבה זמן(חיבור רגיל לאינטרנט) ובנוסף מסתובבים כאן כל מיני סיפורים שונים על בעיות בהתקנה.האם יש כאן מישהו שהוריד והתקין ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by shimon956,

משהו מוכן לפרש לי מזה fat32 ו ntfc ומה ההבדלים בינהם

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by ^oz,

אהלן לכולם, כבר די הרבה זמן אני נתקל לפעמים בהודעת שגיאה כאשר אני מנסה להפעיל יישומים מסוימים (ולא כל כך חשובים האמת), והתעלמתי ממנה, עד שלפני כחצי שעה הורדתי את העדכונים למנהל ההתקן של VIA ניסיתי להתקין אותו ווהודעה המחורבנת צצה שוב, ואין לי מושג איך אפשר לפתור אותה. היא מגיע בחלון של :"NTVDM KERNEL:missing 16-bit system module" ובגוף ההודעה רשום:"please reinstall the following module to your system32 directory:user.exe" טוב, אז יצאתי וחיפשתי אחרי ה USER.EXE בספריית הסיסטם32 לא שמעו עליו בכלל, ובדיסק של XP אין שום זכר לחרא הקטן, מה לדעתכם אני צריך לעשות (חברה הימנעו מהמילה פירמוט, את זה תמיד אפשר לעשות...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by hagai-,

מהיום בבוקר נתקלתי בתופעה מוזרה, קודם כל השארתי את המחשב מחובר לאינטרנט בלילה ובבוקר הופתעתי לגלות שהוא עבר ריסט, ומאז כל פרק זמן שונה אני מקבל ריסט למחשב באמצע העבודה עליו. יש לציין שהריסט הוא מיידי כמו שלוחצים על כפתור ה RESET במחשב ולא יציאה מסודרת ל Restart .. נשמע כמו בעיית חומרה אבל זה לא קרה עד עכשיו כאשר ה XP מותקן במחשב כמעט חודש.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by hamoodit,

יום טוב לכולם.... מישהו זוכר איך עושים הגנת סיסמא לתיקייה ספציפית (למנוע גישה בקיצר....) ב XP Pro ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. מה עם מק מה עם לינוקס מה קרה עזבו אותם בצד?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by giliboy,

מישהו יכול להגיד לי מאיפה אני מוריד את התוסף שהופך את xp לעיברית? :-\

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. לפי התמונה הזאת אני יכול להוריד את הזיכרון הוירטואלי ? http://forums.ort.org.il/scripts/repost.asp

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  16. חייב דחוף זה משגע אותי הדבר הזה כל פעם שאני מדליק את המחשב איך שעולה לי הwin xp המחשב מתחבר לאינטרנט לבד בלי שאני מפעיל אותו ניסיתי הכל בבקשה helppppppppppppp

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by G-FoRcE,

מהזה ה SYSTEM RESOURCES? מהזה ה USER RESOURCES? מהזה ה GDI RESOURCES? איפה המחשב תוקע אותם? ולמה הם תמיד נגמרים לי אחרי יומיים אפילו אחרי שאני סוגר את כל התוכנות הפועלות ברקע? תודה מראש נ.ב יש לי WINDOWS 98

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by G-BOY10,

רציתי לדעת האם אפשר ליצור קיצור דרך מבלי שיהיה את האיקון (הציור) שיש לו ויהיה מעין ריבוע שקוף או שלא יהיה בכלל ריבוע

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. שלום לכל חברי הצוות. יש לי מחשב P4 1.4 של אינטל וזיכרון 255 RDRAM. המחשב כולל פקס מודם, ADSL מודם , GFORCE2, SB criative, וכרטיס טלויזיה וידאו fly video. מאז שאני זוכר את המחשב עובד בעת חיבור לאינטרנט, גם מהמודם הטלפוני. מדי פעם, בתכיפות די גבוהה, המחשב פשוט נתקע, בד"כ רק בחלונות האקספלוררים. אולם גם הרבה כולו. לאחר כדקה ומשהו, פתאום הוא משתחרר ומבצע את כל הפעולות ברצף (אלו שנלחצו כשהיה תקוע, כגון פתיחת דפדפן חדש או סגירה של קיים וכן פתיחה של תוכניות אחרות). מעניין וחשוב לציין כי התקיעות המרחשות בד"כ כאשר קורה שפעולה בדיוק מתחילה ואז "הפרעתי" לה ע"י ביצוע פעולה נוספת, דוגמא, בדיוק הגיע הודעה ב- ICQ באותה שניה שלחצתי לפתוח דפדפן. כמובן שזה קורה גם כאשר נשלח מי…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום, מתי שאני פותח נגיד את האקספלורר אז הוא לא נפתח עד הסוף. אתם יודעים איך אפשר לעשות שהוא יפתח עד הסוף?

• 19 תגובות
    • 5.1k צפיות
  21. Started by ravid,

http://download.microsoft.com/download/whistler/SP/SP1/WXP/en-us/xpsp1_en_x86.exe

• 38 תגובות
    • 5.2k צפיות
  22. Started by GIL100,

האם ניתן לשדרג מ-win מילניום בעזרת גירסת XP מלאה, או שחייבים גירסת שידרוג של win xp?

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  23. Started by G-BOY10,

אני משתמש בחלונות XP וכשאני נכנס לאתר שדורש את ההתקן של Microsoft Java Virtual Machine אז הוא נותן לי חלון להוריד אותו וכשאני לוחץ הורד אז הוא נכנס לי ל-Windows Update ורושם שכבר לא מורידים את ההתקן משם אז מאיפה אני יכול להוריד אותו?

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  24. Started by nicirnTAL,

אני יודע שצריך להוריד פאטץ' בשביל לראות JAVA בXP, אבל אני לא יודע מאיפה להוריד?!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by nicirnTAL,

WINXP PRO אני זקוק לעזרה דחוף: ממש בתחילת ההתקנה, הוא כותב לי שהוא לא מזהה כונן מידע המוני (או משהו כזה), אני מניח שהוא מתכוון לצורב שמחובר לבקר SCSI, לחצתי על האפשרות לפרט לו איזה באיזה כונן מדובר, אבל הוא מבקש דיסקט, והדריברים נמצאים על תקליטור! בבקשה עזרה, אני עדיין באמצע ההתקנה ואני לא יודע מה לעשות... ??? ???

• 3 תגובות
    • 989 צפיות

דיונים חדשים בפורומים