עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by boludo,

שלום לכולם מהי הגירסה של java ל win xp64bit תודה אשמח ללינק

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  2. חלונות 7 שברשותי נוטה מדי כמה זמן להפסיק להגיב לקראת סיום הטעינה כאשר רואים את שולחן העבודה עם הסמלים, ואת חלק מהתוכנות הטעונות באיזור ההודעות. למה זה קורה?

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  3. שם התוכנה: Vista Ultimate 32bit MUI -ערכת שפה לויסטה בעברית מערכת הפעלה: Vista Ultimate 32bit תיאור: תוכנה שהופכת את הויסטה לשפה עברית , שהתכונה תתאים ל Vista Ultimate 32bit . חיפשתי בכל הפורום ולא מצאתי לינק נורמאלי.. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. צילמתי מסך כדי שיהיה לי יותר קל להסביר http://www.siz.co.il/my.php?i=mjhznkgd3jmz.jpg אממ מה לעשות? להגדיר גיבוי? ואם כן, למה? ואם אני לא אגדיר גיבוי, מה ההשלכות של זה? לתת ל Windows Defender לסרוק לי תמחשב? קחו בחשבון שאין לי ווינדוס חוקי.. (ווינדוס 7) אשמח לעזרה מהמבינים שפה.. ולא חסר P:

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, אני רוצה לקנות ויסטה 64 ביט, מישהו יודע אם יש צורך בשינוי הגדרות בביוס לפני ההתקנה? יש ברשותי לוח של ג'יגהבייט. תודה מראש...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by carman6,

הורדתי היום וינדוס מדיה סנטר (אם אפשר תגובות בנוסף) והוא שוקל 752 מגה ואני רוצה לצרוב אותו על דיסק רגיל... אני שואל אם יש דרך לצרוב את זה בצורה מיוחדת או מדריך לצריבה מעל 700 מגה... תודה לכל העוזרים, שמעון

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  7. Started by D.r Bit,

שלום לכולם אני רוצה לבדוק מה המצב מערכת ההפעלה שלי איך אני יכול להעלות לכאן את קבצי המיני דיפ מאפ ? והעם מישהו יכול לבדוק לי אותם ? :-\ תודה רום ! עריכה : מצאתי את התקיה התקייה ריקה זה יכול להיות ??? ___________________________________________ ועוד שאלה רשת מחשבים מחשב ראשי מחובר בכבילה והמחשבים המשניים מחוברים אלחוטית ..... כאשר אני מדפיס מהמחשב הראשי ההדפסה יוצאת בסדר ... המחשבים המשניים מחוברים דרך רשת אלחוטית עם שיתוף מלא בינהם כאשר אני שולח מהמחשב המשני הדפסה אני מאשר במחשב הראשי אני מקבל גיבריש על הדף בסיום ההדפסה ?! WTF אין לי שמץ מה יכולה להיות הבעיה ??? ניסיתי להדפיס מאתרים כמו יד שנייה גם אותו דבר פשוט גיבריש ! למישהו יש מושג ?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  8. ניסית לכתוב ב-RUN בווינדוס 2000 את הפקודה MSCONFIG אבל משום מה הוא לא מקבל את הפקוה הכל כך מוקרת בכל שאר גיראסות הווינדווס! אני אודה מאוד למי שיוכל להגיד לי מה הפקודה המקבילה בווינדווס 2000 בתודה Anas-Nanas בבקשה תעזרו לי.....בבקשה! אני חייב לדעת זה מאוד מאוד חשוב!

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  9. יש לי את המחשב משהו כמו חצי שנה ועד הבוע הכל עבד בסדר גמור אבל השבוע היו שני עדכונים לווינדוס ושלחצתי לו לעדכן אז הוא אמר שהעדכונים הותקנו בהצלחה ואחרי שאני סוגר את החלון עדיין מופיע לי הסמל של העדכונים של ווינדוס ואז כשאני פותח את החלון של העדכונים אז זה מראה לי את אותם עדכונים שהוא הרגע התקין וככה זה חוזר כל השבוע... מה לעשות? תודה לכל העוזרים! נ.ב מדובר על אותו עדכון,העדכון לא משתנה לעדכונים של תוכניות אחרות.

• 7 תגובות
    • 995 צפיות
  10. XP כמובן - 1 - איך מבטלים לגמרי את האופציה של הsticky keys? 2 - אני לא יודע איך הצלחתי לעשות את זה, אבל עכשיו כשאני גורר קבצי EXE ממחיצה למחיצה הdefault הפך להיות create shortcut - איפה מחזירים את זה לMove?

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  11. Started by Holy,

חיפשתי כבר ב-google וקראתי באתר של מיקרוסופט ככה שאל תגידו לי לחפש כל יום בערך אני מקבל כזה מסך כחול לפעמים כשאני מפעיל ומשהו ולפעמים סתם. החלפתי זיכרון וזה עדיין לא עוזר. למישהו יש מושג איך אני יכול לבדוק מה גורם לזה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by WUID,

השאלה שלי היא לגבי ה VISTA 64 או VISTA 32 . קראתי שיש חילוקי דעות , אך לא מצאתי דיון שעוסק אם לשימושים הסטנדרטים (אינטרנט אופיס וכו'...) נפעיל את המערכת דרך XP. ומשחקים שתומכים האם עדיף להפעיל דרך VISTA64/32 ?

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  13. לוח אם GA G31 \ GB G31 -אני לא יודע איזה אני אמור לקבל לפי המפרט שכתוב לי אולי אתם תגידו לי כי בטח רק שם אחד מבינהם קיים מעבד - E4500 זכרון - 2GB 800 DDR2 דיסק קשיח - 250GB כרטיס מסך - NVIDIA GEFORCE 8600GTS 512MB SPARKLE מסך - W1952TQ LG 19 רחב האם הוא מסגול להחזיק את ווינדוס ויסטה אבל שירוץ חלק לא שיהיה לו קצת כבד וברור יש עוד דברים כמו צורב וכו' אני גם מעוניין להביא משחקים ושמעתי שויסטה עדיין לא ממש תומך במשחקים יכול להיות בעתיד שאם חבילת העידכון של מיקרוסופוט הSP השונים הוא כן יקבל מחשקים או לא תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  14. כמו שכתבתי בכותרת, חיברתי טוסטר חדש שקניתי, לחשמל הפעלתי אותו וזה הקפיץ לי את החשמל בבית. לאחר כמה זמן, התפניתי לחזור למחשב (מפרט בצד), ראיתי שהוא כבויי (בגלל הפסקת החשמל), הדלקתי אותו ובאותו הרגע הוא כתב שיש בעיה במערכת הקבצים NTFS ושהוא מתקן אותה. אחרי התיקון הוא העלה את מערכת ההפעלה ולאחר מספר שניות מגיע לי מסך כחול (BSOD) ובוא כתוב שחסרים קבצי מערכת חשובים... עשיתי בהתחלה את התיקון שיש מובנה בלוח האם (בביוס), לא עזר. הכנסתי את דיסק ההתקנה עשיתי תיקון, התיקון הושלם בהצלחה (הגיע הזמן), הפעלתי את המחשב, הוא עבד כמו שצריך, היום בבוקר (6 בבוקר) הפעלתי את המחשב עוד פעם, אבל הוא כתב לי את אותה הבעיה (לא הבנתי למה), עשיתי תיקון עוד פעם, הבעיה הסתדרה, אבל מאז כל כיבויי של המחש…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by AmitDanan,

הרצת את התוכנה hijackthis עשיתי "חיפוש", לאחר מכן שמרתי את הלוג בשולחן עבודה, הרצתי את הלוג באתר של התוכנה, בלוג ישנם מספר קבצים "חשודים", רציתי קצת עזרה איזה תהליך קשור למערכת ואיזה הוא מרגל\וירוס, כמו שאפשר לראות תהליך אחד במיוחד: O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\aelupsvc.dll,-1 (AeLookupSvc) - Unknown owner - C:\Windows\system32\svchost.exe O23 - Service: @%systemroot%\system32\appinfo.dll,-100 (Appinfo) - Unknown owner - C:\Windows\system32\svchost.exe O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\audiosrv.dll,-204 (AudioEndpointBuilder) - Unknown owner - C:\Windows\System32\svchost.exe O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\audiosrv.dll,-200 (Audiosrv) - Unknown owner…

• 14 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. Started by nore0,

פתאום השגיאה הזאת עולה לי http://img241.imageshack.us/img241/6011/svchostlb7.jpg אחר כך המחשב מתחיל לעבוד בצורה לא טובה וה-svchost לוקח מלא זיכרון http://img151.imageshack.us/img151/5664/svds1.jpg

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  17. יש לי את התיקיה של הdropbox על השולחן העבודה וכל פעם שאני רוצה להעתיק לשם משהו אני גורר וזה מעביר לא מעתתיק. לתיקיות אחרות במחשב אני כן רוצה שזה יהיה ככה רק לתיקיה הזאת ספציפית לא... יש אפשרות לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. תמיד יש צריכת מערכת של 100 אחוז בידי הישומים svchost.exe ו system. בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות!

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  19. Started by dudik5,

התהליך הנ"ל לוקח המון משאבי זיכרון (רצ"ב תמונה) בד"כ סביב ה66500K וגורם להאטה של המחשב. איך אפשר לצמצם אותו למינימום ההכרחי ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  20. שלום חברים. יש לי מחשב נייד שקניתי לפני 4 שנים בערך עם ווינדוס 7 64BIT. ובשנה האחרונה שדרגתי ל10 ומשם יש רק בעיות לכן אני מעוניין לחזור ולפרמט לוינדוס 7 ורציתי לדעת איך עושים את זה כי לא קבלתי דיסק ווינדוס עם המחשב רק סיראל. האם זה אותו דבר פשוט ללכת לפי מדריך של פירמוט ווינדוס 7? או שיש משהו מיוחד שצריכים לעשות כדי לחזור מ10 ל7? אשמח לקצת מידע. והאם יש אפשרות לפרמט רק את הכונן C שעליו יש את הווינדוס מבלי לגעת בכונן D?

21. Started by Ortub,

היה לי ווינדוס 7 יחסית לתקופה ארוכה ולא היו לי בעיות תקשורת כלל. לאחר שהחלפתי מודם כדי לעבור לרשת NGN עם מהירות 10 מגה יש לי ים בעיות התחברות. אין את הבעיות האלה במחשבים האחרים רק אצלי על המחשב. ווינדוס 7 מערבב בין 2 רשתות אין לי מושג אילו אחת ציבורית אחת ביתית מה שקורה שבדר"כ אחרי כיבוי והפעלה של המחשב מופיעות לי 2 רשתות במקום אחת ועליי להתנתק ולהתחבר. בנוסף לבעיה הזאת לפעמים יש לי התנתקויות פתאומיות מהרשת ללא כל סיבה וגם אז עליי להתנתק ולהתחבר. בעיקרון אין לי בעיה להתנתק ולהתחבר כל פעם אבל בלילה שאני משאיר הורדות פתוחות זה לא משהו שאפשר לעשות וזה מציק לקום בבוקר ולגלות שהאינטרנט שוב התנתק מעצמו. מישהו יודע איך לטפל בבעיה ? תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. מישהו יודע מה הבעיה עם הרצת הUpdate...?? לא מצליח לעדכן את Windows.. נותן שגיאה של ActiveX מישהו מכיר את הבעיה?? תודה

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  23. Started by david86,

אני ניסיתי לעשות remote desktop ולא מצליך להירשם מה עלי לעשות? http://img195.imageshack.us/img195/2332/26394431.jpg

24. שלום לכולם, יש לי בעיית USB במחשב שלי: כאשר אני מחבר התקן נייד חדש למחשב (HD נייד, FLASH, מצלמה) - הוא עובד בסדר גמור. אבל לאחר מכן, כאשר אני מנסה לחבר אותו שוב - המחשב לא מזהה אותו יותר, או לעתים (באופן רנדומלי) מזהה כ-UNKNOWN ולא נותן לעבוד איתו. הבעיה לא קיימת עם ההתקנים האלו במחשבים אחרים, הבעייה היא בכל יציאות הUSB, הבעייה לא קיימת עם המקלדת והעכבר האלחוטיים ביצעתי הסרה והתקנה מחודשת של מנהלי ההתקנים ללא הצלחה. אשמח לעזרה תודה,איתי

• 1 תגובה
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.