עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by benor,

שלום יש לי WIN2K PRO ואלו הסרביסים שרצים עכשיו אחרי שהעפתי כמה יש לכם רעיון איזה אפשר להעיף ממה שיש לי ברשימה? כל הסרביסים האלו פועלים כרגע על Automatic COM+ Event System Computer Browser DHCP Client DNS Client Event Log Network Connections Norton AntiVirus Auto Protect Service Plug and Play Print Spooler Protected Storage Remote Access Connection Manager Remote Procedure Call (RPC) ScriptBlocking Service Server Still Image Service Symantec Event Manager System Event Notification Telephony Windows Installer Windows Management Instrumentation Driver Extensions WMDM PMSP Service Workstation

2. Started by Buffer,

היי, לשכן שלי יש בעיה קטנה, הוא קנה HDD חדש והוא רוצה לזרוק את הישן. הוא התקין XP חדש על הכונן הקשיח החדש, אבל ה-BOOT נמצא ב-XP הישן. לכן, אחרי שמוציאים את הכונן הקשיח הישן המחשב לא עולה. ניסיתי לכתוב BOOT חדש אבל הוא לא נותן. השתמשתי בכמה מדריכים מגוגל שאומרים לתקן את MBR אחרי זה להעתיק כמה קבצים מהדיסק ולהריץ את ה-FIXBOOT אבל זה לא עוזר. הוא אומר שהוא לא מוצא BOOT כל הזמן. מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה, אור.

3. הודה למי שידריך אותי כיצד אני מגדיל את גודל הפונט בווידדוס ככה שהכתב יהיה יותר גדול בתפריטים כמו { קובץ, מעודפים ,כלים ,עזרה ,וכו} תודה רבה למי שידריך אותי ...!

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  4. Started by shimronfio,

היום בבוקר שהפעלתי את המחשב הצלחתי לגלוש כרגיל בכל אתר שאני רוצה ללא בעיה. אחר כך כיביתי אותו ובצהריים שחזרתי לא הצלחתי להתחבר לאקפלורר שוב. המסנגר ושאר התוכנות עובדות לי כמו שצריך חוץ מהאקפלורר. המערכת רשמה לי שהיא עברה עדכון אחרון אבל אני לא בטוח אם זה קשור. כשאני מנסה לראות את הדוח שגיאות רשום לי שגישות הLAN שלי בסדר ושאני לא יכול להתחבר ל- http, https, ftp והוא רושם לי שלא היה אפשרות להתחבר לסרבר שגיאה 12029 איך אני מתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  5. הי יש ברשותי נייד מהעבודה, שחבר ברשת מבוססת דומיין. כרגע אני נמצא בחו"ל ורציתי לקשר אותו לרשת פנימית וורקגרופ, לכן שיניתי מדומיין לוורקגרופ. לאחר האתחול אינני מצליח להתחבר כלל ולכנס למערכת ההפעלה! ניסיתי את כל הסיסמאות האפשריות כברירת מחדל, כגון Admin, Administrator וכו'. דרושה עזרה בפריצה/שחזור סיסמא בדחיפות שכן כל החומר הקריטי נמצא שם -יש רק חשבון מנהל אחד, לכן לא עוזר להכנס דרך מצב בטוח תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  6. Started by parker8,

כשאני לוחץ כיבוי (SHUT DOWN).... עולה לי סיים משימה כזה של התהליך-explorer.exe... אם אני לא לוחץ ENTER המחשב לא נסגר.... זה קצת מציק... למישהו יש פתרון? תודה לעוזרים מראש נ"ב אם צריך עוד פרטים או תמונות רק תגידו אני אנסה להשיג...

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  7. יש לי 2 מחשבים שמריצים XP HOME עם אותו קוד חוקי, האם ניתן לשדרג את שניהם? האם ניתן להריץ 7 במקביל ל XP על מנת להחליט מי עדיף?

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  8. ואני לא מתכוון לסרגלי כלים אלא לטקסט המוצג באתר,וגם לשנות את הפונט. נסיתי באפשרויות אינטרנט לשנות את הפונט והוא מגביל אותי לששה פונטים בלבד. מרגע שהתקנתי את אקספלורר 7 הפונטים המוצגים באתר השתנו וגם קטנים יותר בנוסף לא חדים כמו שהיו באקפלורר 6 . אשמח לתגובות...

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  9. האינטרנט מקודם היה לי מהיר הרבה יותר והייתי מוריד על 200..... (עם sp1) עכשיו התקנתי sp2 ואני מוריד על 30-50 והאינטרנט לא מהיר כמו מקודם. שמעתי משהו ש-microsoft לוקחת 20% .... \ אולי צריך להגדיר משהו? עריכה: אופס בטעות שמתי את זה בפורום לא נכון. תעבירו לפורום Windows ד"א החיבורים מוגנים בפירוואל

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by psxr,

כשאני נכנס לסיפריה שיש בה קבצים עם סיומת avi הוינדוס פשוט נתקע. צירפתי את הודעת הטעות שאני מקבל. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  11. Started by IlanF,

מקווה שלא טעיתי בפורום, אם כן שמנהל יעביר... הפעלתי את המחשב מחדש ופתאום קפץ לי האייקון של windows security alerts (תמונה למטה) הוא אומר לי שהפייר וול של ווינדוס מכובה, לחצתי להפעיל אותו והוא נתן שגיאה ואמר שאני ינסה להפעיל אותו ידנית. פתחתי את הפיירוול והוא נתן לי שגיאה: והוא לא מביא לי לשנות הגדרות שלו ולא כלום :s05: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  12. Started by WarNet,

אני מעוניין לגבות ולשחזר על HD שני שיש לי. הנה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=453555.0 גיביתי עם החלון הזה שמתריע:http://img717.imageshack.us/img717/5048/fhd.jpg לתוך HD חיצוני שלי. איך הולך תהליך השחזור? תודה.[br]פורסם בתאריך: 12.03.2010 בשעה 17:48:28 אני צריך לפתוח את התרד הזה בתוכנה,כי נראה לי שזה לא קשור לפה.

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by sdyanir,

מצחיק, נכון? יש לי מחשב Thinkpad R61 עם מעבד Intel T7300 וחלונות וויסטה. הנה משהו מוזר: כשאני נכנס לחשבונות משתמשים בלוח הבקרה --> Change my system variables, אני רואה משתנה בשםPROCSSOR_ARCHITECTURE עם ערך AMD64. ויש עוד משתנה עם רמיזה ל-AMD. תוכנת בנצ'מרק מראה שהמעבד הוא אכן של אינטל. הכיצד?

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  14. Started by ELDAN RENT A CAR,

יש לי מעבד P4 630 64BIT ו 4GB זיכרון 800MHZ . הבנתי ש XP 64BIT תוכנה יותר קלה מויסטה 64 ... כרגע ה XP PRO 32BIT מצליח לזהות רק 3GB מה כדאי להתקין ?

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  15. Started by Doorman404,

התקנתי עכשיו את W2K ושניסיתי להכנס עם היוזר (שלפחות אני חושב) שהגדרתי בהתקנה - וזה לא עובד יש דרך לגלות את היוזר או להכנס ולשנות אותו ?

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  16. Started by huber,

עברתי לפני כשבוע מווינדוס ויסטה במחשב ישן לווינדוס 7 על מחשב חדשץ מאז כל פעם שאני מריץ משחק הוא נותן את הודעת השגיאה שבתמונהץ יש לי מחשב לא רע בכלל ככה שאני לא מבין איך זה שמערכת ההפעלה (ועוד 7 שנחשבת הרבה יותר חסכונית מויסטה) נתקלת בבעיית משאביםץ

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. יש לי WIN XP PRO ויש שם שירות שניקרא DIGITAL SIGNITURE ואני חייב לבטל אותו כי הוא מונע ממני התקנת דרייברים לכרטיס מסך ו דיירקטס בבקשה תעזרו!!! :'( :'( :'( תודה מראש לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. בלסטר וכל הקקה מייקה הזה ואני לא רוצה לעשות עידכון אלא פשוט שיהיה לי את הקבצים להתקין במחשב אחר תודה רבה רבה רבה!

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  19. DAEMON Tools Pro נחמדה, אבל ב-Windows 64-bit ה-Shell Integration שלה לא עובד. סתם תהיתי האם מיקרוסופט טרחו להטמיע כלי כ"כ חיוני במערכת ההפעלה הדנדשה שלהם... עוד שאלה קטנה: האם אפשר לשים אייקון של Control Panel בחלון של Computer (החלון של המחיצות), כמו ב-Windows XP?

• 9 תגובות
    • 873 צפיות
  20. Started by ben672,

שלום לגולשים היקרים! כרגע מותקנת אצלי גרסה 64 BIT ומאז שהתקנתי אותה האפשריות "צריכת חשמל" לא עובדת כלומר:זה ניתן להגדרה אך לא פועל. 1.בגרסה 32 שהיה לי לפני כן זה פעל כרגיל. 2.האם זה קורה גם אצליכם או שזה רק אצלי? תודה רבה לכם!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Ramboli,

שלום לכם, אני משתמש במערכת Windows Vista Ultimate SP1 32bit בעברית. כשיצא העדכון SP2 בגרסאת הבטא, התקנתי אותו והפעלתי את המחשב מחדש לאחר ההתקנה. רגע לפני עליית המערכת, הופיע מסך כחול. הפעלתי שוב את המחשב ושוב הופיע המסך הכחול. הפעלתי את המחשב במצב בטוח, הWINDOWS זיהתה שהSP2 לא הותקן כראוי והיא הלה בתהליך הסרה וחזרה לSP1. לאחר התלהיך הייתי יכול להשתמש במחשב במצב רגיל והמסך הכחול לא מנע ממני להשתמש במחשב. לאחר זמן מה, שוב הופיע המסך הכחול, למרות הסרת העדכון. רק שהוא לא מופיע באופן תמידי אלא לעיתים. אם הוא מופיע, זה בדרך כלל כמה שניות לאחר עליית המחשב, העכבר נתקע ומופיע המסך הכחול. (כמובן שזה אותו אחד כמו שהיה בSP2). תמונה של המסך הכחול מצורפת להודעה. אני מצרף לכם גם את קוב…

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  22. Started by poi17,

היי, בווינדוס יש את האפשרות של schudule task, שאיתה אפשר לתזמן משימות אוטומטיות במערכת ההפעלה. את השימוש הבסיס בפונקציה אני מכיר, אבל יש משהו ספציפי שאני מנסה לעשות אבל לא מצליח. אני רוצה להריץ סקריפט כלשהו, והטריגר של המשימה יהיה בעת הפעלת יישום מסוים שאבחר. לדוגמא בעת הפעלת היישום "בבילון" ע"י המשתמש, יורץ הסקריפט שהכנתי. תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Oranili,

אם עדכנתי את כל העידכונים עד עכשיו אני לא יצטרך להתקין אותו? הSP1 נועד שכל העידכונים עד עכשיו יהיו מובנים בתוך הווינדוס עם ההתקנה של 7?...

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  24. Started by dror_gh,

אני מנסה לפרמט לחבר שלי את המחשב דרך הדיסק של וינדוס, אבל הוא רושם לי שהוא לא מזהה שום הארד דיסק במערכת. שאני מעלה את הביוס הוא מזהה אותו ומראה שהוא מחובר (גם הוינדוס עולה...) אבל בדיסק שאני רוצה לפרמט הוא לא מזהה את ההארד דיסק. מה לעשות ? תודה

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  25. Started by daniel0089,

מי פה התקין SP2 בטא לויסטה? האם יש שיפור בביצועים וכו'.. או שעדיף לא להתקין בינתיים?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.