Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
http://img259.imageshack.us/img259/450/61754371is2.jpg מישהו אמר לי שאם אני מוחק את הקובץ הזה אני יכול להפטר מבעיית ה-LOGIN במשחק WARROCK. זה יכול להזיק למחשב??
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
תקראו ותחוו דעתכם מה אהבתם, מה לא . . . http://www.bit-tech.net/bits/2008/03/26/windows_vista_sp1_core_performance/1
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
רכשתי לפני שנה מחשב עם מערכת הפעלה חלונות 7, אני מעוניין לפרמט, השאלה היא אם זה משנה אם אני מוריד חלונות 7 home premium מהרשת ומשתמש בסיריאל שמודבק לי מתחת למחשב (לפטפופ) יעשה בעיות?
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מאז אתמול אני לא רואה אנימציות גיף באקספלורר בדקתי ב tools>internet options>advance>multimedia ולפי מה שרשום שם לא אמורה להיות בעיה חשוב לציין שנדבקתי בבלאסטר שלשום והורדתי אותו, אולי יש לזה קשר? זה מאוד מציק, אשמח אם למישהו יש פיתרון
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני שלושה ימים התקנתי את ה-WINDOWS 7 ULTIMATE, העברתי את כל הקבצים שאני זקוק להם מ-C ל-D, מחקתי את C, פתחתי מחדש והתקנתי עליו את WINDOWS 7 ULTIMATE שהורדתי ישירות מאתר מייקרוסופט. המערכת הינה 64 ביט, והמפרט שלי הוא: Intel E8400 Gigabye EP45-DS3R ATI HD4850 HEC 550W 4GB KINGSTON DDR2 800MHZ בפעם הראשונה שפירמטתי הבעיה הייתה חמורה עוד יותר, המחשב כיבה את עצמו ועשה ריסטרט אחת ל-10 דקות בערך, אתמול התעצבנתי ממש על הקטע הזה ופירמטתי שוב, בלילה, ועכשיו המחשב נכבה אחת לשעה בערך ולא עושה ריסטרט, בד"כ כשהמחשב מתכבה הוא בהליך של משהו קטן כמו להוריד משהו או סתם לגלוש באינטרנט, ולא משהו רציני ומכביד. אני אובד עצות ולא יודע מה לעשות, ההודעה שאני מקבל כשהמחשב נדלק אחרי שהו…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, פירמטתי והתקנתי את Win XP מחדש וביטלתי כמה צלילים ב Sound Scheme. (שנמצא ב Sounds and Audio Devices בלוח הבקרה) בכל מקרה, כל פעם שאני עושה ריסט כל הצלילים חוזרים לברירת המחדל וזה משגע אותי כי אני צריך כל פעם לבטל צלילים מסוימם מחדש. ניסיתי גם לשמור sound scheme משלי אבל זה לא עזר. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
כשאני מריץ NETSTAT בחלונות אני מקבל תמיד (לא משנה מה אני עושה או מריץ ברשת) את שתי השורות הבאות שלא מוצאות חן בעייני Proto Local Address Foreign Address State PID TCP x-xxxxxxxxxxxxxxx:epmap 123spywar.com:0 LISTENING 1008 TCP x-xxxxxxxxxxxxxxx:microsoft-ds 123spywar.com:0 LISTENING 4 החלפתי את הכתובת שלי בXXX איך אני יכול להפטר מזה? ידוע לי ש123spywar.com הוא לא דבר טוב, העניין הוא שאף שהרצתי תוכנות אנטי וירוס כמו NOD32 וכו' וגם תוכנות SPYWARE כמו ADWARE וכו' עדיין לא מצליח להפטר מן השורות האלו יש למישהו רעיון? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
יש משהו כזה ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שתי בעיות שונות אחת: יש לי לפטופ עם מעבד L7300 עם 1 ג'יגה זיכרון כרגע מפעיל XP גרסא 32ביט, כדאי לי לעשות מעבר לווינדוס 7 64ביט או 32 ביט? על המחשב הביתי ראיתי שדרוג מהותי במערכת ההפעלה בין ה XP ל-7, אז גם על הלפטופ אני מאמין שיהיה שדרוג משמעותי, רק מה שמדאיג אותי זה שאין מספיק זיכרון לצורך פעילות תקינה של ה-7 שתיים: על המחשב הביתי יש לוח אם של אסוס M2N-E באתר החברה אין דרייברים לווינדוס 7, אז בלית ברירה אני מתקין את הדרייברים שווינדוס 7 מספק, והכל מעודכן ומתואם חוץ ממודול ACPI של הלוח אם לא מצאתי דרייברים באתר של ASUS, לא מצאתי מידע על זה ב GOOGLE אולי מישהו נתקל בזה ויודע לתת לזה פיתרון ייתכן שקשור או לא, אבל מדי פעם, כאשר המחשב נכנס למצב שינה, הוא לא מצליח לצאת, רק כיבו…
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אהלן. יש אפשרות לעשות Pin ב Windows 7 לתיקיות מסוימות, אבל זה נכנס לתוך הציור של התיקיה בשורת משימות. ואם רוצים להיכנס לתיקיה שעשיתי לה Pin אז צריך ללחוץ מקש ימני על ציור התיקיה הכללית הזאת בשורת משימות ומשם להיכנס לאיזו תיקיה שבחרתי לנעוץ אותה. יש אפשרות לשים תיקיה בשורת משימות מבלי לנעוץ אותה לתוך התיקיה הכללית הזאת? כמו שהיה ב Windows XP? תודה רבה..
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
בשבועות האחרונים, בלי להתקין תוכנות/חומרות חדשות, התחיל לקפוץ לי החלון של END TASK כמעט כל פעם שאני פותח חלון משני בתוך חלון האתר בו אני גולש, כלומר- רק כשאני לוחץ על קישור לכרטיס של לקוח או לראות פרטים מסויימים שפותחים לי חלון ספציפי לאותו אתר (לא החלון האקספלוררי הרגיל של האינטרנט, עם כל הBAR הסטנדרטי למעלה, אלא חלון ייעודי ולא מתפתח בלבד). כשאני מבקש לסגור אותו (ולהשאר רק עם החלון הראשי של האתר, נתקע החלון הקטן על חצי טעינה, וקופצת לי ההודעה של END TASK. מיותר לציין שכשאני מסיים (ולא שיש לי ברירות), אז כל הIEXPLORER באשר הוא נסגר. אני משתגע ולא יכול להמשיך לגלוש ככה. מה עושים ומה הגורם להתרסקויות האלה ??? נ.ב: אני מריץ 4 תוכנות ריגול כל יום, אנטיוירוס ופיירוול של מקפי…
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי מסך Dell 2709w, ויסטה 64. הגדרתי שהמסך יתכבה אם המחשב לא בשימוש במשך 25 דקות. עם זאת, המסך נשאר עם השומר מסך ומסרב להתכבה. צירפתי צילום מסך עם ההגדרות. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אל באמת זה נכון שSP1 אוSP1a מאיטים את המחשב? עם כן אז המלצה שלכם למחוק אותו? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם, לחברה שלי יש XP Home (גרסת OEM) והיא התחילה לעבוד Avid שבעקרון דורש Pro. בנתיים הכול עובד כמו שצריך אבל רצינו לבדוק כמה בכלל יעלה השדרוג הזה. חיפשתי ולא הצלחתי למצוא שם ערכת שדרוג. האם שדרוג כזה אפשרי? כמה בערך הוא עולה? האם יש צורך לפרמט מחדש את הכונן או שניתן פשוט להתקין את השדרוג ולהמשיך כרגיל. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש עבור משרד, בעל 4 מחשבים, מערכת ווינדוס חוקית. עדיף בעברית. וכמובן - כמה שיותר זול כמו כן, האם כדאי להמתין לווינדוס 8? אשמח לשמוע המלצתכם. וכמו תמיד - תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לי דיסקט איתחול של WIN98. אני רוצה שאחרי שהמחשב שואל אם אני רוצה תמיכה בכונן הCD יהיה אותה טבלה עם שלוש אפשרויות שאני קובע מה יהיה כתוב באפשרויות ומה כל אפשות תפעיל... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מחשב חדש:e8400\gtx260\4gbx1333\msi-p45d3 neo-f\antec 500w התקנתי ויסטה אולטימייט X64... דרייברים...-והמחשב עובד ללאאטט!! כל דבר שאני מתקין המעבד לא עובר את ה20 אחוז ליותר משניה וברגיל (בזמן התקנה) הוא על 2\3\6 אחוז.... הראם על 1020 ככה זה סבבה... אפילו התקנתי את הויסטה שוב וזה אותו דבר... הרצתי את התוכנה סופר פי אי וזה עושה שגיאה.. הרצתי S&M ושזה סיים את הבדיקה הוא אמר שיש שגיעה אחת בזכרונות.. אולי זה?? אולי הספק חלש למחשב הזה??(אבל זאת יכולה להיות שהוא איטי??)
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ויסטה טרי (כמה ימים מאז שקיבלתי את המחשב) ונתקלתי בבעיה היום כשניסיתי לשתף תיקיה). אני כבר ארשום שבNetwork and sharing center ביטלתי את הPassword protected sharing המפגר אז זה לא הבעיה. שיתפתי שתי תיקיות במחשב שלי, שתיהם לכל המשתמשים (אחת גם עם זכויות מלאות, כולל כתיבה). ניסיתי להתחבר למחשב שלי דרך שני מחשבים אחרים, שניהם מזהים את המחשב שלי וכשנכנסים אליו מזהים את התיקיות אבל כשאר מנסים להיכנס לתיקיות מקבלים Access is Denied. ניסיון להיכנס ישירות דרך \\yomach\storage (כאשר yomach זה שם המחשב וStorage זה שם התיקיה\שיתוף) הביאו כמובן לאותה תוצאה. בין הדברים הראשונים שעשיתי עם הוינדוס החדש (חוץ מלמחוק את כל השטויות שdell התקינו פה) זה לעבור על מדריכים לעשות כ…
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה שסיקרנה אותי היא מדוע העברה של הרבה קבצים במכה אחת לוקחת זמן רב בהרבה מאשר העברה של אותם קבצים אבל בחלקים? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
לחבר שלי קרתה בעיה מוזרה המחשב נתקע לו, הוא עשה הפעלה מחדש והמון קבצים נעלמו לו! בנוסף, אותו גודל של הקבצים שנמחקו לא התפנה מההארדיסק כאילו הם עדיין נמצאים במחשב אבל אין גישה אליהם! הם לא מוסתרים כי אני רואה את הקבצים המוסתרים ובדיקת שגיאות לא שינתה כלום. למישהו יש רעיון? הפתרון העדיף הוא שבמידה והקבצים עדיין נמצאים על ההאדיסק הם יחזרו להיות נגישים או שלפחות אפשר יהיה לפנות את המקום כדי שאני יוכל לשחזר חזרה את החומר כי כרגע המחשב "מלא"
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
המאמר לא עובד עעם SP1+ ויסטה עיברית לטענת האתר לא תומך בשפה הזאת למה המאמר הזה? http://hwzone.co.il/news/1200294709/74440/
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
רציתי לדעת איפה ניתן למצוא את חבילת הפונטים הכי מקיפה של עברית להורדה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אז ככה עשיתי פורמט לחבר שלי והכל היה יפה וטוב התקנתי וינדווס והכול עובד רק הבעיה היא ככה : היו כמה קבצים (קבצי WORD ) מסויימים שהעברתי ל D ואחרי שפירמטטי את ה C והתקנתי את הוינדוס רק הקבצים הספציפים שהעברתי נעלמו (אבל שאר הD נשאר הכל חברה עזרה דחוווווף
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
XP מנתק את בקר הרשת עקב ריבוי מחוברים לאחר זמן מה מתחבר חזרה היה לי איזהשהו פאץ שפתר את הבעיה הזאת, אבל מה לעשות לא יודע איפה הוא. האם יש למישהו לינק או את הפאץ XP SP2 הודעה ב EVENT VIEWER TCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attempts. הודעה נוספת בזמן החיבור מחדש The system detected that network adapter \DEVICE\TCPIP_{8D84E658-9BD4-4E41-90D0-68DF04A61D00} was connected to the network, and has initiated normal operation over the network adapter
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-