עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. התחילו לי דיי הרבה בעיות עם הווינדווס, והבעייה הכי רצינית היא ההודעת שגיאה הזו. בבילון למשל נסגרת איך שהווינדווס עולה, אבל זה קורה גם בעוד תוכנות. מישהו יודע מה לעשות? דרך אגב, כשהבעיות האלה החלו הרצתי Memtest. סטיק אחד נמצא פגום, אבל הסטיק שבו אני משתמש עכשיו בסדר, ויש לי פחות ראם ויותר בעיות. אם אין פתרון אני אתקין ווינדווס מחדש, אבל אני רוצה משהו לפחות בנתיים. תודה רבה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  2. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3069407,00.html#n בכתבה שYNET שמו היה רשום את הדבר הבא: ובגלל שיש לי בעיות עם הפורטים רציתי לנסות את הדבר הזה - השאלה שלי היא האם יש רולס לפיירוול של XP ואיך\איפה אני מוחק את הRULES האלה בפיירול של XP ?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  3. Started by hadash,

איך אני משנה את הויסטה שלי לעברית? ואיך אני יודע איזה גרסה יש ברשותי 64 או 32 יש לי home priemum תודה

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  4. Started by VoliSuS,

יש לי ויסטה.. לא מקורי אם זה משנה קיצר אני רוצה לעבור ל-XP עכשיו יש לי רק כונן C.. לא יודע אם גם זה משנה אבל סתם שתידעו.. אני יכול להתקין את הווינדוס XP בלי לפרמט?? ויעני למחוק את הויסטה חשבתי למחוק את הויסטה איך שהוא לעשות לה כזה כמו לתוכנה חח Uninstall ואז אני יעשה ריסט למחשב ואז הוא ייבקש ממני דיסק לווינדוס ואז אני יכניס את ה-XP.. השאלה אם אפשר לעשות את זה איך שהוא??

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  5. אם כן האם גם למערכת זאת יש כבר SP2 ? ומה מיוחד במע' זאת ( כמובן לבעלי מעבד שתומך ב 64bit ) ?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  6. Started by the kon,

שלום אני מקווה שזה הפורום הנכון אוקי לפני איזה שעה גיליתי שפתאום נעלם לי מהמחשב כל התוכנות שבתקיית בידור בעזרים אני מתכוון למדיה פליר למקליט וכו' וכשאני אומר נעלמו אז אין זכר לתוכנות מה זה יכול להיות ואיך אני מחזיר אותם? תודה עריכה קודם כל תודה שכבר העברתם את זה לפורום הזה כי זה מה שבדיוק רציתי לבקש שנית גם המשחקים ועוד תיקיה בעזרים נמחקה אז אני ישר ניתקתי את האינטרנט והפעלתי כל תוכנה להגנה אבל הווינדוס גם ביקש שאני ישים דיסק להשלמת תוכנות שחסרות אז לפני שאני מטפל בזה אני רוצה לדעת מה גרם לזה ואיך אני מטפל האם זה היה מישהו שפרץ לי או וירוס וכו' תודה

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  7. Started by davidcohen,

היי אנשים ! המפרט שלי :מעבד INTEL PENTIUM D 930 לוח אם gigabyte GA-8i945P-G כרטיס מסך GeForce 7600GT זכרון PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL דיסק קשיח SAMSUNG SATA2 160GB 7200RPM פירמטטי את המחשב לפני כמה ימים לאחר שתוכנת אנטי ספאם מסוימת דפקה אותו. לפני כן, המחשב עבד בלי שום בעיות, הייתי מריץ כמה תוכנות כבדות במקביל בלי שום בעיה. מאז הפירמוט המחשב נתקע כל כמה דקות, לא מתכבה ולא סוגר יישומים. הבעיה היא שחבר שלי שנמצא עכשיו בחו"ל התקין לי את המחשב בפעם הראשונה. יחד עם הדרייברים של המחשב הוא התקין גם את הדרייבר הבא מדיסק פלופי שהוא יצר : The Intel® Matrix Storage Manager is designed to provide functionality for the fol…

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  8. Started by Eviljelly,

כבר די הרבה זמן יש לי בעיה כשאני מריץ קבצי WMV כמו שרואים בתמונה ... עכשיו הבעיה התפשטה גם לחלק מתוכני האינטרנט אז הגיע הזמן לפתור אותה , זה בטח בעיית קודק מישהו יודע איך לשחזר את הקודק ? אין בעיה בצפיה בשאר הפורמטים (AVI , MPEG , MOV וכו ) [attachment deleted by admin]

9. Started by asaf_a,

רציתי לשאול מה ההבדל בין 32 ביט ל-64? ומה מהם מתאים למחשב שלי יותר (מבחינת ביצועי משחקים וגראפיקה)..... מעבד: CORE 2 DUO E6300

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  10. Started by Yossi_Melamed,

הראשונה - אתר הבית שלי כל הזמן משתנה ל http://www.0websearch.com/ בסריקה שאני מריץ בAd aware 6 , יש 8 קבצים שמתקשרים לאתר הזה..משהו coolwebsearch..עכשיו, אני מוחק אותם כל הזמן, והם כל הזמן חוזרים. וירוס - גם לא (בדקתי). הם מופיעים בreg תחת explorer בkeywords ו titles נו, האתרים של אחי... :aktion031: מה אני עושה? איך אני מסיר את הקבצים האלה סופית? הם לא נמחקים משום מקום ! ובעיה נוספת - בשורת המשימות - העברית מתחלפת. במקום לכתוב תפוז זה כותב זופת. ניסיתי לשחק עם הגדרות שפה, פונטים וכו' - לא מצליח. אתם יודעים איפה הפיתרון? תודה מראש לכל מי שמגיב ועוזר!

11. קבעתי במערכת ההפעלה בעת ההתקנה שלוש מחיצות שונות, עכשיו אני רואה שטעיתי בהקצאת המקום.. יש מה לעשות? (אני רוצה להעביר חלק מהמקום ממחיצה אחת לאחרת..)

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  12. Started by tamr,

שלום לכולם, לאחרונה המחשב שלי נפגע קשה מוירוסים ומרגלים, עשיתי כמיטב יכולתי כדי לנקות אותו, עם תוכנות אנטי וירוס, אנטי ספייוואר וגם לא הצלחתי החלטתי לעשות התקנה חדשה למערכת ההפעלה, אני מתחיל להתקין ואחרי שמפעיל את המחשב מחדש, נכנס לתהליך התקנה שבו אני בוחר את הכונן אחרי שמסיים קריאה בהתחלה כותב לי פעם שההרד דיסק לא מחובר, ובפעם השניה כותב לי שיש וירוסים במחשב... בבקשה תעזרו לי לסדר את זה

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  13. Started by Syspot,

היום המחשב החל לעבוד על 4 צבעים (שחור, צהוב, לבן וכחול), תמונה להמחשה: http://www.img-il.com/up/og5myjizm1ki.jpg. יש לציין שאני עובד עם מערכת ההפעלה Windows XP, רק המעטפת היא בסגנון 'קלאסי'. תודה רבה לעוזרים, אביעד.

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  14. Started by ariel-ro,

שלום אנשים רציתי לשאול מה ההבדל בין וויסטה אולטימיט 64 ביט וויסטה אולטימיט 32 ביט? האם ההבדל הוא משמעותי? אם הוא מורגש? ובכללי מה ההבדל ומה כדי להוריד?(בלי קשר למפרט) https://www.scool.co.il/itu/index.asp?id=1066 כתוב פה שאפשר לקנות ב140 שקל וויסטה 32 אולטימייט. אבל כתוב שאפשר להתקין רק על ווינדוס מקורי... האם זה נכון באמת? או שאפשר גם על לא מקורי? תודה אריאל

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  15. אני יודע שאפשר דרך תוכנות TWEAK אבל האחרונה סתם עשתה לי המון בעיות יש איזה פקודה שם ברגיסטרי ??..משהו ?...... תודה

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  16. Started by thebestof2005,

חברה אני חייב עזרה... התקנתי ווינדוס על ווינדוס אני ועכשיו רוצה לפרמט הכל. הבעיה היא שיש לי כונן אחד וכשאני מגיע למסך הכחול הזה שאומר להתקין את הווינדוס אז אני לא יכול לפרמט את הכונן כי יש בו קבצי התקנה של הווינדוס החדש, בגלל שכאילו התחלתי את הפעולה דרך ווינדוס ולא דרך בוט CD וזה בגל שהמחשב בכלל לא מראה לי שאני יכול לעשת בוט דרך הCD למרות שהגדרתי זאת בביוס... אני יודע שזה קצת מבולגן מקווה שהבנתם...אם יש עוד דרך לפרמט את המחשב, חוץ ממה שעשיתי כבר, אתם יותר ממוזמנים להציע...

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  17. Started by Imtheman,

בהחלט אחד מהדרברים המרגיזים ביותר שיש במחשב. אני מנסה למחוק קובץ ששלחתי להדפסה אבל הוא לא מוכן להמחק מה לא ניסיתי ריסטרטי את המחשב ניסיתי אפילו למחוק את המדפסת אבל אותה בעיה מרגיזה , זה לא נמחק !! מה הבעיה למחוק בסך הכול למחוק !!! מישהוא יכול לעזור לי ??? [attachment deleted by admin]

18. מה קורה לחברה הרצינית הזאת? מדוע הם לא דואגים להוציא דריברים עבור העכברים שלהם למע' הויסטה? העכבר שלי מידי פעם נתקע לחלוטין ונראה לי שדריבר פה היה יכול לעזור.

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  19. Started by Dante_9,

מאז שמיקרוסופט שינו את אתר ה- Windows Update שלהם אני פשוט לא מצליח לעדכן. ניסיתי את את הפתרון שהם מציעים בתמונה בעזרת ה- services.msc אך זה לא עוזר. יש למישהו רעיון?

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  20. Started by danielpet,

אחרי שהתקנתי ויסטה ומחקתי אותו חזרתי לאקס פי ההתקנה עברה בשלום התקנות הדרייברים עברו בשלום אבל סאונד אין :\ מה שמוזר שאני בודק סראונד של הרמקולים דרך התוכנה של ג'יגה בייט (לוח האם שלי) יש סאונד אבל כשאני בא לפתוח את הווליום קונטרול הוא מראה לי את ההודעה הבאה (עשיתי את מה שהוא אומר לי, אבל אין לי שום דריבר לא מותקן, חוץ מדבר אחד SM BUS CONTROLLER שאין לי מושג מה זה) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  21. אין מה להוסיך השאלה הכותרת, תמליצו לי על תוכנה טובה, והסבירו לפרטי פרטים איך אני מבצע את הגיבוי. תודה !

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  22. שלום! קראתי את המדריך ורציתי לדעת אם אני יכול להוסיף את SP2 לדיסק שדרוג של וינדוס XP עם SP1? תיהיה בעייה בגלל שזה דיסק שדרוג?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  23. שלום. יש לי מקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט מצורפת תמונה.. עכשיו הבעיה היא שלא כל הכפתורים של המולטימדיה עובדים, וחלקם מפעלים דברים שאני לא צריך. האם יש דרך לשנות את היעוד של הכתפורים ? כלומר שכל כתפור יעשה מה שאני ארצה? תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  24. Started by The-Devil,

בוינדוס XP יש אפשרות ללחוץ על ctrl+alt+del ובמקום Task manger הוא נותן לך 6 אפשרויות שאחת מהן זה לנעול את המחשב הבעיה זה ששכחתי איפה אני מדליק ומכבה את הפונקציה הזו...

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  25. Started by Crash5,

שלום רב, בכל פעם שאני מעלה את המחשב במטרה לבצע התקנה של מערכת ההפעלה Windows XP כאשר ה BOOT הוא הסידירום ובו מערכת ההפעלה Windows XP קצת אחרי הטעינה ההתחלתית אני מקבל את ההודעה הבאה: .An unexpected error (804585536) occurd at line 1768 in d:\xpsp1\base\boot\setup\arcdisp.c press any key to continue וכאשר אני לוחץ פשוט מתבצע איתחול למחשב והכל חוזר חלילה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.