עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by kame,

מעוניין להבל הדרכה בהתקנת windows 2000 על דיסק מפורמט תודה מראש

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  2. התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה ומשום מה איני מצליח לקבע את גודל הקבצים בחלון. בכל פעם כשאני פותח חלון אני נאלץ להגדיר מחדש ממצב של View > Tiles ל- Icons בנוסף, לא תמיד זה נשמר. תודה

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  3. Started by mrraz,

אני רואה כאן הרבה שמתלהבים מחלונות 2000 בעוד שידוע לי שחלונות XP היא גירסה משופרת של 2000 האם מישהו יכול לתקן אצלי את הרושם ?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by ofir123,

בלילה הורדתי את הדרייברים הכי עדכניים פה באתר ואני לא מצליח להתקין אותם הוא מראה את השגיאה הבאה. the contents of this file cannot be unpacked. the executable you are attempting to run has been corrupted. please obtain another copy of the file, verify its integrity, and try again. מחקתי את הדרייברים הישנים וניסיתי להתקין לא הלך מה הבעיה? WIN XP PRO.

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  5. Started by X - DreaM,

איך אני מתקין WINXP מה-DOS אני לא מצליח זה נותן איזשהיא הודעה שהקובץ הוא של וינדוס אני מצליח להפעיל את ההתקנה מה-WIN98 אבל אני מעדיף לא לבצע שדרוג אלא התקנה נקיה

6. Started by jitz,

לאחרונה התחילה אצלי בעיה מוזרה ב-IE... ואני ממש ממש לא מצליח למצוא לה פיתרון... פתאום כל הפונטים ברוב האתרים שאני נכנס אליהם השתנו ונהיו Italic (נטויים)... זה ממש ממש מעצבן... יש למישהו מושג איך לפתור את זה? בתודה מראש, דודי.

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  7. Started by man,

יש לי windows xp u פרופשאונל בגרסא העברית ולפני זמן קצר עשיתי windows update ועכשיו האינטרנט אקספלורר הוא רק באנגלית. הורדתי את אותה גרסא דל אינטרנט אקספלורר בעברית אבל אני לא יכול להסיר בהסרת והתקנת תוכניות את האינטרנט אקספלורר (הוא פשוט לא מופיע שם). דבר נוסף שקרה שכול הממשק של האקספלורר (גם חוץ מהאינטרנט) הפך מעברית לאנגלית. נסיתי פשוט הכול להפוך אותו בחזרה לעברית. שכחתי לציין שאין לי את דיסק ההתקנה של הווינדוס אבל בכל זאת למישהו יש רעיונות איך להחזיר את האסקפלורר לעברית?

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  8. Started by X - DreaM,

מה ההבדלים בין ה-WIN XP PRO ל-HOME ומה עדיף למשחקים ואינטרנט?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by BenK,

שלום.. יש לי בעיה שאני רוצה לנסות לפתור ע"י התקנה נוספת של WinXp על אותו עותק... ככה שהקבצים החשובים יוחלפו.. האם אני צריך פשוט ללחוץ על Install בSetup של הדיסק ואז לעשות Upgrde? אולי יש הצעות אחרות? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Real_Me,

לפני כמה ימים התחלתי לקבל במהלך אתחול המחשב, לפני עליית XP, בחלון DOS, הודעה כדלהלן : "INVALID BOOT.INI, USING COPY FROM C:\WINDOWS". משהו רע קרה כנראה לקובץ המקורי אם כי האתחול מסתיים ללא בעיה עם הקובץ החליפי. חיפשתי את הקובץ הנ"ל בדיסק והיחידי שהצלחתי למצוא נקרא BOOT.INI.BACKUP שנמצא ב-C:\WINDOWS\PSS. האם BOOT.INI המקורי נמחק איכשהו וזאת הסיבה להודעת הטעות? האם זה עלול להיות אינדיקציה למשהו חמור יותר בפתח? אודה על כל עזרה שתינתן.

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  11. Started by MONORAIL,

שלום לכולם אני מנסה להריץ תוכנת דוס בעברית תחת WIN XP HOME, אך משום מה אני רואה רק ג'יבריש. יש למישהו פתרון? תודה מראש....

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by FatherBoard,

עשו טובה, תענו לי מהר כי אני כבר נואש!!! מאיפה, לעזאזל אפשר להוריד את ה-Q306676 לוינדוס בעברית???

13. Started by FatherBoard,

מאיפה אני יכול להוריד את ה-Q306676 (ערכת SP1) לוינדוס XP בעברית? ואל תגידו לי שלא קיים כזה דבר, כי הורדתי פעם מאיזה אתר.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by FatherBoard,

ניסיתי להוריד את ה-JVM של סאן, ובכלל לא הבנתי מה זה הדבר הזה. ז'תומרת, זה לא פלאג-אין אלא תוכנה, וחוץמזה שזה בכלל אל עזר לי. הוינדוס עדיין מבקש JVM. מישהו מכיר JVM לא של סאן?

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  15. Started by juve12,

האם ישנה דרך להפוך את הwindows לעברית ולא באנגלית אני מתכוון ל xp pro

16. Started by juve12,

הגיע לי אימייל עם קובץ WORD אבל ברגע שאני שאני פותח אותו הכול כתוב בג'יברייש במחשב אחר שאני פותח את הקובץ אין בעיה במחשב בעושה בעיות אני מחובר ברשת כך שיש הגנה במחשב השני גם יש הגנה אבל הוא לא באותה רשת שאלתי היא כזאת האם יכול להיות שאנטיוירוס של חברת 012 פוגע בקובץ אם לא אז מה יכולה להיות הבעיה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  17. Started by cabriolet,

שלום כל פעם שאני בא להתקין את WINDOWS XP HOME בעברית אז מופיעה לי ההודעה הבאה ואחרי שאני לוחץ עליה מופיעה הודעה הבאה אני מתקין את WINDOWS XP HOME בעברית על WINDOWS XP PRO באנגלית האם זה קשור תודה רבה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by testi,

שלום אנשים... אתמול לאחר אתחול המערכת התחילו הצרות. הווינדוס עולה עד למסך ה WELCOME הכחול ואז מאתחל ושוב עולה למסך ההוא ומאתחל (בלולאה), המצב קורה גם כשאני מעלה ב SAFE MOSE ונכנס ליוזר ההוא (הוא כן מצליח להיכנס ליוזר ADMIN). ניסיתי לתקן את המצב ע"י בחירת LAST GOOD KNOWN CONFIGURATION במסך הפתיחה של ווינדוס (F8) וגם ע"י הרצת המערכת אחורה כמה ימים ע"י SYSTEM RESTORE - גורנישט. הרצתי SCANDISK ובדקתי ווירוסים ולא נמצאו שום בעיות שכאלו. בשביל להמשיך לעבוד יצרתי יוזר חדש/זמני ע"י כניסה ב SAFE MODE ל ADMIN, אבל כל ההתקנות של התוכנות והמשחקים וגם הגישה ל"מסמכים שלי" מתאפשרים רק מהיוזר ה"חסום" (מהיוזר הנוכחי ומה ADMIN הוא לא מאפשר גישה). יש למישהו רעיון מה יכול לגרום למצב ואולי דר…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by eli_hori,

:-[

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי מחשב חדש לחלוטין p-4 עם לוח-אם ATX של ECS, ומותקנת עליו (windows xp pro (upgrade. נתקלתי במספר בעיות שלא מצאתי להן פתרון בשום מקום אחר ואודה מראש לכל מי שיכול לסייע לי: 1) בכל כיבוי של המחשב המערכת מבצעת סגירה רגילה ומודיעה על סיום, אלא שבסוף תהליך הכיבוי המחשב מאתחל עצמו מחדש במקום להכבות. אין לי וירוסים, אין לי סקטורים פגומים ב-HD, ב-bios מצב ה-acpi מסומן כ-enabled, כך שגם אין לי לשונית APM בהגדרות צריכת החשמל. הורדתי דרייבר עדכני מאתר האינטרנט של החברה, אבל גם הוא לא השפיע. מה עוד ניתן לבדוק? 2) כרטיס קול o/b פועל היטב עם הפעלת המחשב - אבל ברגע שאני עובר לגלישת אינטרנט ו/או אחרי גלישה, הוא מפסיק לעבוד, וחוזר לתפקד רק אחרי איתחול מחדש.…

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  21. Started by ONKYO,

יש לי win2k pro ויש לי איזה תוכנית שכל הזמן עולה עם הוינדוס, ואני רוצה לבטל אותה, בstart-programs-startup היא לא מופיעה... אני מחפש את התפריט שדומה ל msconfig (במערכות הפעלה אחרות) מישהו יודע איך נכנסים?

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  22. Started by NetSpider,

טוב אז ככה ... יש לי windowsXP Pro SP1 . עד היום הכל היה טוב ויפה ... רק שעכשיו יש איזו תופעה מוזרה שפשוט אפשר להשתגע . אז הסיפור הוא כזה , אני מפעיל תמחשב ניכנס לי לWindows עד כה הכל טוב , אבל שאני רוצה להכנס ל My Computer הוא פשוט לא פותח שום חלון כאילו כלום ... אני מנסה לפתוח IE גם אותו הדבר , אני בנתיים יכול לשמוע מוזיקה ולעשות הכל אבל החלון פתאום נפתח רק אחרי איזה דקה !!! כלומר אני כל פעם שפותח חלון נוסף של IE צריך לחכות דקה שלמה עד שיפתח , אני לא יכל לסבול את זה . אני לא יודע מה גורם לתופעה זו ... אולי מישהו ניתקל בה ויודע אולי איך לפתור את זה ..? תודה .

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. נתוני המחשב שלי: P166MMX, 96sdram100 with HD 20g מן הראוי לציין שבכל מערכות ההפעלה הקודמות הכול עבד מצויין, ומדובר בכמה יישומים סימולטנית כולל צריבה עם צורב סקאזי. הבעייה היא בלבד בהגדרות תקשורת האיי.די.אס.אל מבחינת גודל הכיסים, ובשל כך המליצו לי לעבור למערכות אנ.טי תודה מראש לכל העוזרים!

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  24. חברה, הנה הפיתרון לבעיית התקיעות. פתחתי הודעה חדשה, למרות שזוהי למעשה הפיתרון לשאלה ששאלתי ועכשיו מצאתי את הפיתרון שלה. חשוב שאף אחד, אבל אף אחד לא יפספס את המאמר, ומומץ מאוד שתתקינו את התוכנה הנ"ל. היא רצה אצלי כבר שבוע, ואני ממש מרוצה עד הגג ממנה. גיליתי ומצאתי כי הבעיה של התקיעות והנפילות נובעת מסיבה פשוטה, חוסר בזיכרון. כבר שהמחשב עולה הוא טוען הרבה תכניות שרות שמותירות לו עשרות בודדות של מגה בייט. לאחר שאני מפעיל יישום או 2, הזיכרון יורד לרמה מבהילה של מגות בודדות, ואז הוא קורס. ובכן, מצאתי כי תכנית מוזרה שנקראת save now, גוזלת לפחות כ 40 מגה זיכרון בההעלאת המערכת והיא מגדילה את תצרוכת הזיכרון משמעותית עבור כל יישום שנפתח. פשוט העפתי אותה, ע"י הסרה, ובעיית הזיכרון הש…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. הווינדואס XP שלי החליט להפתיע אותי. נחמד מצידו. המסך של הווינדואס כשהוא נטען עולה לשניה ואז הווינדואס עובר למצב כחול שם כתוב מלא בולשיט וששם הטעות הוא משהו כמו: UNMOUNTABLE_VOLUME_BOOT ושעלי לאתחל את המחשב ואם זה לא עובר אז להתעסק עם הBIOS. נראה לו. מישהו חווה משהו דומה/מסוגל לתת עצה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.