Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום, כשאני מדליקה את המחשב כל מיני תוכנות מתאתחלות ומופיעות לי בצד ימין של המסך (ליד השעון). בדקתי את משאבי המערכת ולדעתי התוכנות האלה לוקחות לי הרבה משאבים. אני חושבת שאני צריכה לעשות שינוי ב-registry, אבל אין לי מושג איך. מישהו יכול להדריך אותי צעד צעד איך עושים זאת (יש לי win2k pro), ומה ממש לא רצוי לשנות? תודה מראש, הדר
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במנהל התקנים, Computer, שיניתי את ה ACPI ל Standard PC כדי לשנות את ה IRQ של רכיבים שונים. זה שינה (זה לא עזר במיוחד) ועכשיו אני לא מצליח להחזיר לACPI... שיניתי על ידי אפדייט דריבר ל Standard PC, וה ACPI לא קיים עכשיו ברשימה. תעזרו בבקשה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס 2000 באנגלית וברצוני כעת לשנות לעברית, יש דרך? תודה.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום.. שיחקתי קצת עם החשבונות משתמשים הוספתי, ומחקתי, ועכשיו השארתי רק משתמש אחד שהוא מנהל המחשב ! ומאז כול פעם שאני לוחץ איפה על כיבוי אז מופיע לי את האפשריות( הפעלה מחדש כיבוי וכ'ו) וגם שאני מעלה את המחשב אז הוא נותן לי להכניס סיסמא אפילו שמחקתי אותה אני רק לוחץ אינטר וזה עולה אבל אני רוצה ששזה יעלה ישאר.! תודה
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
פירמטתי והתקנתי את מערכת ההפעלה שלי על "סופר כונן" raid 0 המערכת הישנה הייתה מותקנת על אחד מכונני ה IDE שלי למרות שביטלתי בביוס את זיהוי ה IDE (כנראה שביטלתי משהו לא נכון) יצא שה XP החדש יושב על כונן F ואי אפשר לשנות את זה דרך "ניהול" במחשב שלי. האם בכל זאת יש דרך, או שאני אהיה חייב להתקין שוב, וממש לנתק את שני כונני ה IDE שלי בשביל שמערך ה RAID יזכה להיות C ? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה שחוזרת על עצמה בכל פעם שאני מחבר Disk On Key למחשב. באופן דיפולטי לאחר שאני מחבר אותו הוא מקבל את אות הכונן F. מוגר לי כונן רשת עם האות F. כלומר יש לי כאן שני כוננים עם אותו שם. כשניגשים ל My Computer, המחשב ממשיך לזהות את הכונן רשת כ F , ולא מזהה את ה Disk On Key. רק כאשר אני ניגש ל Computer Management -> Disk Management ומשנה שם את האות של ה Disk On Key המחשב מזהה אותו. שאלתי היא: האם יש דרך שה Disk On Key אוטומטית יקבל אות כונן אחרת שונה מ F??
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
עשיתי קצת חיפוש ולא מצאתי משהו בנושא הזה. אני עובד עם ווינדוס 7 ועובד הרבה עם הרדיסקים פנימיים, יש לי 2 מגירות וכל פעם אני שם הרדיסק אחר, מחליף בערך 5 כל פעם. לכל הרדיסק אני נותן אות ספציפית בכוונה וחשוב לי שזה ישאר ככה מכוון שאני עובד עם תוכנות שמחפשות את הנתיב הנ"ל. הבעיה מתחילה כאשר אני מחליף בין הדיסקים, בין אם זה דרך טכנלוגיית אכסון מהיר או כיבוי המחשב האות משתנה ולפתרון הזמני אני נכנס לניהול-ניהול דיסקים-שינוי אות ונתיב ומשנה את האות. (לא נח ובזבוז זמן) השאלה שלי היא איך אני גורם לדיסקים להיות אות קבוע, מבלי שיתחלפו? אשמח לתשובה. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה. כשהתקנתי את הווינדוס האותיות של הכוננים התפכו, מה שקרה בעצם שהמערכת עכשיו מותקנת על D והכונן עם כל הקבצים הוא C. האם אפשר להפוך את האותיות שלהם? תודה
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אניי מנסה לשנות את כונן D שלי ל C כי שם מותקן ווינדואס בפרטישן מגיק זה עושה קצת בעיות יש פתרון מהיר וללא השלכות רציניות???
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום! פירמטתי את המחשב, וכשהוא עלה מחדש אני רואה שהוא חילק את כוננים בצורה מוזרה. יש לי שני כוננים שמחולקים ל5 מחיצות. בהתחלה, הכונן הראשון קיבל את האותיות C,D והכונן השני קיבל E,F,G , ועכשיו, הכונן הראשון קיבל E,C והשני D,F,G . אני מעוניין להחזיר את זה למצב המקורי, אולם דרך הווינדוס אני לא יכול לשנות "אות כונן" של המחיצות על הכונן עליו מותקן הווינדוס. חשבתי לפרמט שוב, אבל זה לא יפתור את הבעיה מכיון שלא ניתן לשנות דרך ההתקנה את אותיות הכונן מבלי לחלק מחדש את הכוננים - דבר שיביא למחיקת כל החומר מהכוננים. יש דרך כלשהיא לשנות את האותיות של הכוננים, אפילו במחיר של התקנת הווינדוס מחדש?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. יש לי שלוש מחיצות בהארדיסק C,D,E ב- D וב E אני מאחסן קבצים שונים. וב-C את מערכת ההפעלה. פירמטתי את C ע"מ להתקין עליה שוב את ה-XP והופתעתי לגלות שעוד בשלב שלפני הפירמוט מחיצה D הפכה ל-C , כך שלא נותרה לי ברירה והתקנתי את המערכת על מה שנותר - וזהו D . עכשיו אני צריך להתרגל לכך שהווינדוס נמצא על D והייתי רוצה לשנות את האותיות בחזרה. איך עושים את זה ? אני מניח שצריך תוכנה צד שלישי. האם זה בכלל מומלץ ? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי לשנות את האות של הכונן וקיבלתי בהתחלה שגיאה שהפיירוול חוסם איזה פורט 135. פתחתי אותו ועכשיו אני מקבל את השגיאה שבתמונה. מה הבעייה? -----עריכה----- הצלחתי אפשר לנעול תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני מעוניין לשנות את האות של אחד מהכוננים במחשב שלי. אני יודע לבצע את השינוי, אבל האם יש תוכנה או דרך לשנות את ההגדרות של התוכניות המותקנות בכונן לאות החדשה ? אני יודע שעם PARTITION MAGIC ניתן היה לבצע את זה ב- XP, אבל אין לה גרסה לויסטה.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
ערב טוב, התקנתי חלונות XP על מחשב נייד ומשום מה הוא מזהה לי את הכונן הראשי באות E ולא באות C. מכיוון שהרבה תוכנות ומשחקים מחפשים קבצים בכונן C הרבה מהם פשוט לא עובדים. האם מישהו מכיר שיטה לעשות זאת? דרך וינדוס עצמה זה בלתי אפשרי, הוא נותן הודעה שאי אפשר לשנות את האות כונן של המערכת. אם יש לכם רעיונות איך לעשות את זה(אפיו מלינוקס) כי ממש אין לי כוח לפרמט עוד פעם.. תודה.
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, כמו שכתוב בכותרת , אני לא מצליח להפעיל סמלים שהורדו מהמקום הזה http://www.windows7icons.com/icons/cinema-icon-set/#more-883 ובעוד מקום. כשהסמלים לא פעולים , הם מופיעים בתקיה בתור הסמל של התמונה של הWIN7 כשאני מנסה להוסיף אותם לשנות אותם דרך שינוי סמל, הם לא מופיעים ,הם פשוט כיאלו לא קיימים , לאומת סמלים אחרים שהורדתי ,כן קיימים והצלחתי לשנות. תודה
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שידרגתי מנרו 7 לנרו 9. אחרי שהתקנתי מסתבר שNero Showtime השתלטה על כמה סוגי קבצים, לא היתה לי בעיה להגדיר אותם מחדש ככה שיפתחו ע"י WMP אבל אני לא זוכר איך אני משנה בחזרה גם את האייקון. יש לי XP. תודה.
-
- 2 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
איך אני יכול לשנות באופן כללי את האייקון של כל התקיות במחשב/כל הכוננים באופן קבוע במקום אייקון ברירת המחדל?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את האייקונים של הSHUT DOWN CONPUTER (בחלון שנפתח אחרי הלחיצה בSTART MENU) מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני מעוניין בפתרונות Low-Level ללא שימוש בתוכנה של צד שלישי לשינוי אייקונים ב-Windows 2000 Professional. האייקונים שאני רוצה לשנות הם אייקונים של תיקיות, אייקונים של ה-Control Panel, אייקונים של ה-Toolbar בתיקיות וכל אייקון אחר שההגדרה שלו חבוייה ולא ניתנת לשינוי באמצעים רגילים. אני מכיר תוכנות שמאפשרות לשנות חלק מהאייקונים הנ"ל. אולם, אני מעוניין בפתרונות Low-Level שמצריכים שימוש ב-Registry ובקבצי מערכת אחרים לצרכים לימודיים.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוינדוס אקס פי יש לי אפשרות של 32 או 16 ביט בלבד, אני רוצה להוריד את רמת הצבעים ל-256 ואף ל-16 צבעים איך אני מבצע את זה? יש אפשרות כזאת בכלל? האקס פי הזה ממילה עובד באימולטור ככה שאין צורך בכמות של 16 ביט
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי הארד דיסק חדש. ויצרתי בו שתי מחיצות. במחיצה אחת יש איקון של כונן ובשניה איקון של כונן CD מישו וידע איך אפשר לשנות את זה? תודה רבה אריאל
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
לאחרונה הצורה שבה נספר המידע שנשלח ומתקבל הפכה מ-bytes ל-packets. אני רוצה לשנות את זה חזרה ל-bytes. האם מישהו יודע איך? הנה התמונה:
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מוזרה בדפדפן אקספלורר מידי פעם החיפוש משתנה בדף הבית מגוגל רגיל לגוגל דרך משהו אחר והתוצאות משתנות,אין תוסף שמותקן או משהו שכזה,הפתרון הוא איפוס הגדרות הדפדפן ואז זה יכול לחזור שוב לאחר כמה זמן,איך אני יכול לדעת ממה זה קורה(זה בזמן גלישה רגילה ולא ע'י תוכנה שמופעלת)? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה בלפטופ מסוג IBM T61. (כן אני יודע שהוא ישן ) זה לפטופ ישן שתמיד שאני מביא לשטח למחנה קיץ של הצופים מדי שנה כדי שיעבדו איתו באקסל וורד. בכל מקרה, לפני המחנה בדקתי את הלפטופ, ופתאום אני שם לב שכשאני לוחץ על המקלדת באותיות "o" "i" "u" "y" אז זה רושם לי מספרים. וגם על האותיות "N" ו "M" זה מחליף למשהו אחר. כדי לבדוק שזה לא המקלדת עצמה, שמתי דיסק של סתם מ"ה unix בlive. וזה נראה שהמקלדת תקינה. אז אני יוצא מנוקודת הנחה שזו בעיה במ"ה. ניסיתי להשתמש ב"regkey" (או איך שלא קוראים לזה) מה xp admintools של מייקרוסופט. אבל זה נראה כאילו הכל שם בDefault וכרגיל. מה אתם חושבים שהבעיה? איך אני פותר את זה? האם יש עוד דרך זדונית לשנות את הקלט בווינדוס? תודה מר…
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום התקנתי מערך רייד בתצורת רייד 1.וזה יצר לי מערך שעובד ב mirror.אבל אני רוצה מערך שעובד mirror + stripe.יש לי בלוח בקר שני שיכול לעבוד ככה.השאלה שלי האם אפשר להעביר מערך קיים או חייבים להתקין את מערכת ההפעלה מחדש עם ההגדרה הרצויה ?? חשוב לציין שאני עובד רק שני דיסקים קשיחים.
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-