Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
??? בווינדוז XP, במסך הכיבוי, מידי פעם מתחלף הכפתור של Hibernate ובמקומו מופיע כפתור כיבוי ואחרי כמה זמן זה חוזר חלילה... ??? בווינדוז 98, אקספלורר 5 נתקע כל פעם שנפתח popup או שהוא נתקע בפרקי זמן רנדומליים כאשר יותר מחלון אקספלורר אחד פתוח... ??? איך מלמדים את מוזילה לראות עברית בצורה נורמלית? (גם כשאני מצליח לראות עברית שבה האותיות לא הפוכות, אז המילים הפוכות בסדרן...
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
שלום! אני אמור לקבל מחשב חדש בקרוב,ואני מתכוון להתקין עליו את ה:xp pro. אני רוצה לחלק את ההארד דיסק לשני חלקים-של 10 ג'יגה ושל 70. איך עושים זאת? באיזה שלב? ועים איזו תוכנה?. אשמח לקבל תשובות-בתודה:ae
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אלא כCDROM רגיל!! מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
אז לפרמט את המחשב אני יודע. הבעיה היא אחרת... בתקופת ה Windows 98 היה דיסקט איתחול שהייתי שם לאחר הפירמוט וכך יכולתי להתחיל את תהליך ההתקנה דרך הדיסק. משום מה, אני לא מוצא את האפשרות ליצור דיסקט אתחול שכזה ב Windows 2000 ואני מת לפרמט כבר את המחשב. אז מה אתם אומרים? איך אני אמור להתקין את מערכת ההפעלה מחדש לאחר שאני מפרמט את המחשב? תודה מראש...
-
יש לי WIN XP ויש תוכנות שאני לוחץ על SETUP והתוכנה לא עובדת/עולה וזה קורה ברוב התוכנות אז מה הבעיה שלי ?
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
היי כולם! אני גם רוצה לבדוק את המחשב שלי ב3DMARK ... איך עושים את זה? זה תוכנה או משהו כזה? תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהתקנה של XP בהתקנה נקייה: השלב ההתחלתי של העתקת הקבצים לדיסק הקשיח (למרות שהם מועתקים מהדיסק הקשיח עצמו) לוקח כשעתיים. בחיים לא ראיתי דבר כזה. לאחר שסןף סוף הוא מעתיק את הקבצים אז ההתקנה רצה בקצב טוב. יש לי מחשב פנטיום 4 1.7 עם דיסק קשיח במהירות 7200. מישהו נתקל בבעיה כזו?
-
- 24 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מאז שעשיתי ghost ל- xp שלי, חלק מהדיסקים (בעיקר divx) לא עולים לי, ועולה לי שורה שיש בעיה של cdstart.exe . מה זה?
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לאחר התקנת BROWSER 6 בחלונות 98 מהדורה שנייה יש לי תופעה משונה כל התפריטים MENU BAR נעלמו אי אפשר להגיע ל- CUSTOMIZE בכדי לסדר את העניין ניסיתי F11 אך לא עזר האם יש לכם פיתרון מודה לכם מאד
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של GIGABYTE ושאני לוחץ F8 זה מעלה את הBIOS... איך אני מעלה את המצב בטוח?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לאקספלורר אני יכול לגלוש איזה 10 דקות ופתאום הוא נסגר לי לבד!!! מה הבעיה?? תודה, יאן
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום כולם! מותקן אצלי במחשב ווינדוס XP והוא לא כל כך פועל מהר... מפרט המחשב שלי הוא פנטיום 1500 לוח אם גריבלדי זיכרון 256 MB RDRAM .. כרטיס מסך GEFORCE 2 MX400 64 MB. למישהו יש רעיון איזה ווינדוס הכי יתאים למחשב שלי? אני מחפש משהו יציב מאוד. תודה מראש. מתן
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום רב ! גיליתי שכאשר אני מתקין את המערכת לזיהוי קול , שירות בשם : sapisrv.exe נטען באופן אוטומטי כאשר המחשב עולה וגורם להאטה מטורפת של המחשב. 1.איך מורידים את ה -service הזה ? 2.איך עושים uninstall לזיהוי קול ? תודה .
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לחבר שלי הארד דיסק חדש והוא רוצה להתקין עליו win xp pro ניסינו להפעיל את הדיסק התקנה דרך הדוס אך קיבלנו הודעה שהקובץ הזה רץ תחת ווינדוס בלבד. אמרו לי שצריך לשנות משהו בביוס כדי שהמחשב יידע לקרוא את הסי די במקום את ההארד דיסק בזמן ההפעלה מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום טוב הבנתי את הבעיה של הדולרים עם נורטון 2001 נא המליצו על תוכנה מבית אחר האם ניסיתם FIXIT4 של ONTRACK מה אתם מציעים למשתמש הביתי לתחזוקת המחשב SYMANTEC ONTRAC POWERQUEST תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום זו פעם רביעית שכל הקבצים המתויקים במחשב שהם בעברית הופכים לסימן דולר $$$ באם מישהו ניתקל בבעיה זו אשמח לשמוע פיתרון תודה
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי "ניהול הביצועים" של Windows XP - נכנסתי לכל מני Tweaking Guides (חלקם התפרסמו כאן)... והופתעתי כשראיתי שבכמה מהם ממליצים לעשות משהו, ובשני לגמרי את ההיפך. השאלה שלי היא לגבי הגדרות ה- Advanced Perormance Options... (Control Panel --> System --> Advanced --> Performance --> Settings --> Advanced) שם יש סעיפים כמו: Proccecor Scheduling ו-Memory Usage. (ראה תמונה) http://www.subzerotech.com/images/articles/guides/winxptweak/17.gif במדריך Tweaking אחד, ראיתי שמציעים לסמן את 2 הסעיפים ב- Programs, ובאחר ראיתי שממליצים לסמן את הProccesor Scheduling ב-Background Services (כמו בתמונה). מה באמת הכי מומלץ? תוכלו לפרט יותר מה כל אחת מהאפשרויות עושה? - …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צלמית שינוי השפה נעלמה לי בשורת המצב התחתונה משמאל (Win XP Home). נסיתי באמצעות "מקלדת" בלוח הבקרה בדומה ל- Win98 אולם לא קיימת האופציה להוספת הצלמית. אודה אם מי מהמשתתפים בפורום יעזור לי. תודה מראש דן
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי WIN 98 והתחלתי להתקין עליו את 2000 אבל מסיבות שונות ביטלתי את ההתקנה והמסך הזה (בחירה בין שני WIN) מופיע לי איך אני מבטל את המסך הזה של הבחירה בין הווינדוסים אבל אני רוצה ש 98 יפעל
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדרק הזה שתמיד קופץ עם השאלה אם אני רוצה לשלוח דיווח לM$ על תוכנה שלא מגיבה(מקווה שהבנתם למה אני מתכוון)...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי WIN XP וIE6 וכל פעם שאני לחוץ על לינק שפותח חלון חדש הEPLORER קורס יש למישהו רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
התקנתי וינדוס אקס פי (פרו) לפניי משהו כמו שנה בערך והכל היה בסדר , עד לפניי כמה ימים המחשב התחיל להיתקע אם אני בנט או משחק הוא נתקע ולפעמים הייתי צריך לעשות לו ריסטארט דרך הכפתור הקטן והמגעיל במארז שבכלל שכחתי שהוא קיים! נכנסתי למאחה הדיסק ובדיקה קצרה הראתה לי שאני צריך לעשות איחוי הדיסק....עשיתי וחשבתי שנפתרו כל הבעיות אבל כאן הייתה הטעות שלי לא רק שהבעייה לא נפתרה זה נהייה יותר חמור ממה שזה היה! :AR15: בדקתי שגיאות על הדיסק וזה לא מצא! אני לא יודע מה לעשות (אני לא רוצה לפרמט) תעזרו לי :'(
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, כל פעם שאני פותח את המחשב מופיעה ההודעה הבאה: Hardware Monitor found an error Enter Power setup menu for details. אני יכול ללחוץ F1 ולהמשיך לעבוד על המחשב כרגיל אבל אני לא יודע איך לבטל את ההודעה ומה היא אומרת. יש למשהו מושג?
-
משום מה נדפק לי משהו ב-ntuser.dat (תחת xp) - עבדתי בצורה רגילה על המחשב, כשלפתע היתה הפסקת חשמל, והמחשב נכבה באמצע עבודה עליו. מאז - כשאני מנסה לעשות logon עם משתמש מסויים (המשתמש שלי... העיקרי במחשב), הוא מתחיל לעשות logon כמו שצריך... וכשהוא מגיע לשלב של "Loading personal settings..." (או משהו כזה)... הוא פשוט נתקע. ניסיתי עם משתמש אחר - ופועל מצויין. מכאן הסקתי ש"הלך" לי ה-ntuser.dat של אותו משתמש... ויש לי בתוכו המון המון הגדרות, ו-keys ב-registry שאני פשוט חייב וייקח לי המון המון זמן לשחזר, אם בכלל. ודי צדקתי - כשהעתקתי לתוך אותו פרופיל בעייתי ntuser.dat של משתמש אחר - הכל פועל מצויין. (כמובן שגיביתי את הקודם...). יש איזו דרך לשחזר/לתקן ntuser.dat שנדפק? תודה רבה רבה…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי, אז ככה.. לא מזמן התקנתי את ה2000, ויש לאחר מכן עשיתי את כל העדכונים וכמובן התקנתי SP3.. עכשיו לאחרונה, ביומיים האחרונים, הוא עושה לי צרות.. אני משחק לי במשחקים כמו היטמן וכאלה..... אח"כ יוצא מהמשחק טיפה משוטט באינטרנט והוא עושה לי צרות. לדוגמא, אני בא לכתוב למישהו באיסיקיו, וזה ישר אומר שאין מספיק מקום בזכרון לביצוע פעולה זו, וסוגר מיד את האיסיקיו. עוד דוגמא, אני בא לפתוח אתר אינטרנט, והוא אומר "Not enougth quata for this operation" ותוקע את החלון.. עכשיו מספר חברים שאני מכיר אמרו לי שלהם הSP3 חולל צרות, אה, ועוד משהו, לא יודע אם יש בכלל קשר.. אבל לפני 3 ימים התקנתי היטמן2 על המחשב, בספק אם זה קשור אבל לא יזיק.. וגם עוד כמה דוגמאות, מעל ה PROGRAMS שיש בת…
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-