עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי וינדוס חוקי ישן וגרסת שדרוג חוקית לוינדוס 7. אין לי סבלנות להתקין את הוינדוס הישן ואח"כ את העדכון. האם יש דרך להתקין את גרסת השדרוג ישירות על כונן נקי בלי להסתבך עם האקטיביזציה אח"כ? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. הקובץ\הטקסט לא נגזר\מעותק גם אי אפשר לגרור קבצים... ווינדאוס אקס פי...

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  3. יש לי מערכת 32 ביט של XP ואני משתמש במחשב די ישן.. P4 עם 3GHZ ועוד 1GB פנימי המחשב שלי לאחרונה מתחיל להתקע באופן קבוע שאני מפעיל את הדפדפן או סתם שאני מפעיל תוכנות בדקתי במנהל המשימות ואני רואה ה-COMMIT CHARGE ממש גבוה בערך 60-70% מהמגבלה ואני רואה שהתוכניות ברקע בקושי פועלות מישהו יודע איך פותרים את הבעיה. נ.ב: המחשב שלי לפעמים רואם שגיאת מערכת זכרון וירטואלי מועט

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  4. הי, בעקבות המעבר הקרוב לויסטה אני צריך להרחיב את מחיצת מערכת ההפעלה שלי שכרגע עומדת על 22 גי'גה, הבעיה היא שהארד-דיסק דיי מלא ואין לי ממש לאן להעביר את כול הדברים לכן אני שואל אם ישנה אפשרות לשנות את גודל המחיצה תוך כדי שהקבצים נשארים על הארד-דיסק ונשמרים בצורה בטוחה? ד"א כמה להקצות לויסטה? 60 זה טוב?

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  5. Started by king ping,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך עושים צילום מסך ואחרי שאני יראה את התמונה במערכת הפעלה 98 וxp

6. יש לי שני משתמשים בחלונות 10 אדמין ופרטי ללא הרשאות כל פעם שאני נכנס לתיקייה בD הוא מבקש סיסמא אני לא מצאתי גם מידע על איך מבטלים את הסיסמא בגישה לD. אשמח לשמוע מכם

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. בהדלקת מחשב- מתקבל מסך לבחירת SAFE MODE או NORMALLY בחירה או המתנה ללא בחירה תמציגה סמל ווינדוס לשניה ולאחר מכן מקבלים מסך של לוח האם ,וחוזר חלילה דיסק התקנה מציג לאחר מספר דקות: a problem detect and windows shut down plug and play detect an error caused by faulty driver disable BIOS memory options as caching or shadow מה ניתן לעשות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. הכרטיס של NVIDIA , הויסטה RC2 האם אפשר לעבוד עם הכרטיס הזה ב-AERO ?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  9. שלום רב, מחפש מערכת טובה בטוחה ומהירה וגם יפה... על הדרך... . מה עדיף כיום להתקין לטווח ערוף כלומר בלי להתחיל כל שנייה לפרמט וכו' ואם אפשר קצת מידע חיוני להבנת העניין כגון כל ה"UPDATES" החדשים שממהירים לויסטא ולXP אם יש.... בקשר לגיימר משחק בעיקר (FSX) משחק כבד אבל בינוני... ככה שיש להתחשב שזה משחק כבד בבחירה... תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  10. נתחיל ונציין שהמחשב עבר פירמוט מלא של כונן הוינדוס בתקווה שזה יעזור אבל זה חזר כמה שבועות אחרי הפירמוט . הבעיה הראשית היא שהמחשב נתקע מידיי פעם שאני מתכוון נתקע אני רוצה לציין שברגעים אלו שאני כותב את ההודעה המחשב תקוע . שורת ההתחל לא מגיבה שולחן עבודה לא מגיב והכי גרוע גם מנהל המשימות לא מגיב בשביל לאתחל תהליך אקספלורר וכו' . אין לי מושג למה זה קורה לא בטוח שזה בגלל עומס או בגלל מה זה אני רוצה לקוות שזה לא תקלת חומרה אבל כבר אין לי מושג . בנוסף בעיה קטנה נוספת היא שגאדג'ט של מזג האוויר מציג לי "השירות אינו זמין " יש למישהו פיתרון ? הבעיה הראשונה הרבה יותר קריטית .

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by orelzion,

הורדתי איזה theme לויסטה אבל המדיה פלייר לא תואם בצבע בכלל, האם יש אפשרות לשלוט בצבעים שלו, או יותר טוב, לעשות אותו שקוף?

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  12. ולא מראה כלום רק את התמונה וזהו ואחרי זה המחשב לא מגיב כלומר העכבר זז ואני יכול להיכנס למנהל משימות אבל עדיין לא עובד... ניסיתי את ה "מצב בטוח" אבל גם זה ניתקע באותו מצב יש למישהו עצה? אאא ועוד משהו אני מצליח להיכנס לכוננים של במחשב שנידפק בעזרת הרשת דרך מחשב אחר.. (אם זה משנה משהו) אא ועוד משהו שראיתי עכשיו אני מצליח להפעיל כמעט הכל דרך ההפעלה במנהל משימות מישחקים תוכנות... אבל זה נישאר תקוע על השולחן עבודה...

13. ה TASK BAR קפץ לי לצד ימין של המסך. ואני לא מצליח להחזיר אותו לתחתית המסך. לא בדאבל קליק ולא לחיצה וגרירה. מישהו יודע איך להחזיר אותו? תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by e.s,

כשאני מתקין דרייברים מסוימים מבקשים ממני לבחור את סוג ההתקן ויש לי 4 אפשרויות איזה מהם אני בוחר??? יכול להיות שאם לא בחרתי באחד הנכון החומרה לא תעבוד כמו שצריך??..

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  15. Started by matizami,

הלפ טופ שלי התחיל להיות נורא איטי בזמן האחרון(הפעלה, כיבוי,הרצת תכונוות). שמתי לב שיש הרבה ישומים רצים ברקע הנה ישומים שעולים עם האיתחול, יש משהו שאפשר לבטל? הנה רשימה של הישומים במנהל המשימות. לא זהיתי משהו שיכול להיות וירוס

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  16. יש לי עוד מחשב והוא די מעפן פנטיום 3 550MHz זיכרון 160 SDRAM 13.2 ג'יגה כרטיס מסך ממש מעפן TNT2 32MB אקס פי לא יילך לי פה כמו שצריך זה בטוח... 2000 יש עליו ואני לא מרוצה כל כך ממנו והוא ממש לא נוח... יש לכם מה להציע? (מערכות הפעלה של מייקרוסופט)

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  17. נכנסתי לה regedit NtfsDisableLastAccessUpdate כתבתי את זה בה HKEY_LOCAL_MACHINE-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEMHKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\FileSystem שם עשיתי ערך חדש בשם NtfsDisableLastAccessUpdate 1 עכשיו זה האיץ לי את הארדיסק ואת כל השטיות .... הבעיה היא אני חושב שזה מאיט את האיטרנאט זה נכון

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  18. Started by ביצה,

אהלן! החלפתי מחשב חדש והעברתי את ה-HDD מהמחשב הישן עם המערכת הפעלה עליו עכשיו ה-WIN לא עולה. הוא טוען ובאמצע הטעינה מבצע ריסט. מה שכן, ה-WIN עולה במצב SAFE MODE. משהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  19. Started by iakovl,

יש אפשרות להוריד ידנית את השפה העברית לWIN8? ההורדה האוטומטית פשוט לא עובדת

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ido567,

מה קורה? משום מה קופצות לי הרבה שגיאות זיכרון שפשוט הורסות לי את המחשב: פעם בכמה זמן המחשב עושה קול ארוך של שגיאה, המסך נמרך בצבע אפור ואז הוא מתרסט הרבה פעמים קופצת השגיאה הזאת : http://imageshack.us/photo/my-images/851/56471000.png/ באינטרנט כשאני באתרים שצורכים Flash אז תמיד התוסף נופל ותוקע את האינטרנט והבעיה הכי גרועה כל פעם שאני מנסה להיכנס לתיקייה במחשב - כולל המחשב שלי כתוב לי "ממשחק מסוג זה לא נתמך"!! ובנוסף אין שמע במחשב תודה מראש

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  21. Started by XDude,

אני מתכוון אם היא הגירסא הסופית או משהו אחר? כי יש לי דיסק עם SP2 מוכן כבר בתוכו ואני רוצה לדעת אם הSP2 שבו זה הגירסא הסופית, בשהיל לדעת אני חייב להתקין אבל איך בודקים את זה אחרי ההתקנה? איפה רשום?

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  22. חבר שלי התקין לי חלונות 7 על המחשב נייד של DELL והכל הלך בסדר גמור,כל הדרייברים הכל! אחרי זה ביקשתי ממנו שיעשה לי שלושה מחיצות במחשב,בקיצור הוא הישתמש בתוכנה partition magic שלבסוף חילוק המחיצות במחשב נכשל. כתוצאה מכך נדפקה המערכת והייתי צריך להתקין אותה שוב. עכשיו יש לי חלונות 7 על המחשב אחרי שהתקנתי אותה שוב,אבל יש לי בעיה: כל פעם שעולה המחשב,בדוס הוא שואל אותי איזה מערכת הפעלה להריץ ורשום פעמיים: windows 7 windows 7 דבר נוסף שמחזק את הדעה שלי זה שבשני הכוננים גם C וגם D ראיתי שמותקנת מערכת ההפעלה windows 7. - השאלה שלי היא איך אני יכול למחוק אחת מהם ?,או שאם אין אפשרות אז איך למחוק את שניהם ולהתקין שוב הכל מחדש.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Walter Samuel,

שלום, ברשותי Win7 ואין לי שמץ איך לבצע בו חיפוש.. האם זו תקלה או שצריך להיות מהנדס פצצות גרעיניות בשביל לחפש קבצים במערכת ההפעלה החדשה? צירפתי תמונת מסך של התפריט התחל והמחשב שלי חסרי אפשרות החיפוש. אגב: ניסיתי להפעיל ולכבות ולהפעיל ולכבות ושוב להפעיל את אפשרות הIndexing Service מההוספה\הסרה של רכיבי הווינדוס ווידאתי כמובן שהשירות על Automatic והוא מופעל. -ללא הועיל. אשמח לעזרה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. האם אפשר לעשות חיפוש (בתקייה מסויימת) של כמה קבצים במקביל (נגיד מ-EXCEL...)? יהיה בכלל מצויין אם יש איזשהי תוכנה שמראה thumbnails של הקובץ שאני מחפש... (שוב מרשימה של ערכים לחיפוש). אגב, מדובר בחיפוש ב-WIN XP.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  25. Started by dudidu08,

חברה התקנתי WIN7 היום חוקי עם רישיון כמובן שבא איתו הWINDOWS MEDIA CENTER אך יש לי בעיה קטנה שאני לא מוצא אותו בכל המחשב... לא דרך תפריט ההפעלה ולא דרך חיפוש מתקדם... רק כשאני בא לסרט ואני עושה לו פתח באמצעות מדיה סנטר היא נפתחת לי..... מה אפשר לעשות? איך אני מגיע למדיה סנטר פשוט ככה?

• 3 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.