עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by liav12,

יש לי שתי משתמשים במחשב, אחד שלי ואחד של אחים שלי שקראתי לו "משחקים". עכשיו ב"משחקים" הגדרתי את וינדוס דרך Msconfig שרוב התוכנות לא יעבדו (Startup,Services) ככה שיתאפשר להם לשחק עם כמה שיותר זכרון בלי תוכנות שגונבות זיכרון סתם ברקע..(ראיתי את זה באיזה אתר, ואת האמת שזה מאוד עוזר לתפעול המחשב בזמן משחקים כבדים). הבעיה שכשאני מגדיר את זה אצלם, זה עובר גם למשתמש שלי ומשבית לי חצי מהמחשב..או שפשוט אני צריך להפעיל את ההגדרות מחדש. איך אפשר לעשות שרק ב"משחקים" ההגדרות האלו יהיו קבועות? אם זה משנה אני משתמש PRO.

2. Started by LTE,

שלום לכולם יש לי בעיה שצצה פתאום שכשאר אני מעוניין להיכנס למצב של MSCONFIG הוא נותן לי את ההודעת שגיאה שכתובה בצילום המצורף ! האם למישהו יש מושג אייך לפתור את זה ? בתודה מראש [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  3. Started by Gilad123,

אנשים בבקשה תעזרו לי. התקנתי את הווינדוס מחדש על הווינדוס הקיים (XP) ועכשיו כל הקבצים במחשב נעלמו לי. נישארו רק התיקיות שהיו בלי הקבצים , אבל בהגדרות של הכונן כתוב לי שיש 64GB בשימוש כמו שהיה לפני. כלומר שהקבצים קיימים אבל משום מה אני לא יכול ליראות אותם , והם לא מוסתרים. בבקשה ממי שיודע שיעזור לי.

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  4. Started by tiki1,

אהלן..שאלה קצת טיפשית, אבל אני לא מצליח להבין איך עושים את זה. אני רוצה להכניס תמונה שתהיה על הדסקטופ באופן קבוע (לא כרקע, אלא פשוט תמונה קטנה יחסית שתהיה במרכז המסך, שוב - לא כרקע. איך עושים פעולה כזו בויסטה?? תודה מראש :

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  5. Started by hadash,

איך אני משנה את הויסטה שלי לעברית? ואיך אני יודע איזה גרסה יש ברשותי 64 או 32 יש לי home priemum תודה

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  6. Started by Aviv C,

איך אני יכול להפעיל תוכניות מתוך דוס? בעזרת איזו פקודה?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  7. Started by zik125,

שלום לכולם יש ברשותי WINDOWS 2000 PROFESSIONAL ואני לא מצליח לפתור בעיה שקיימת כבר הרבה מאוד זמן.כשאני מנסה לפתוח תיקייה(לא משנה איזו) מכל מקום אני מקבל את ההודעה הבאה:IEXPLORER.EXE HAS GENERATED ERRORS AND WILL BE CLOSED BY WINDOWS.YOU WILL NEED TO RESTART THE PROGRAM הנקודה היא שאני רוצה לפרמט את המחשב ולשדרג ל-XP אבל לפני כן אני רוצה לגבות חומר שיש על המחשב(אגב גם אחרי RESTART המצב זהה וגם ב-SAFE MODE).איך פותרים את הבעיה הזו?אשמח לתגובה ועוד יותר לפיתרון בתודה מראשZIK

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  8. Started by nir4free,

שלום, לא מזמן קניתי מחשב חדש עם חומרה ממש חזקה לגיימינג... עכשיו רציתי לשאול אתכם איזו מערכת הפעלה הכי מומלצת לגיימינג ואינטרנט... אני אסביר את עצמי קצת יותר: יש לי זיכרון ראם של 4 ג'יגה OCZ 2X2GB 1600MHZ DDR3 וכרטיס מסך בעל 2 ליבות ו2 ג'יגה ראם SAPHIRE HD4870 X2 2GB GDDR5 DX10.1 כמובן מעבד בעל 4 ליבות Q9550... אני רוצה שתמליצו לי בבקשה על מערכת הפעלה שתפיק מקסימום ביצועים מהחומרה הזאת למטרת גיימינג ואינטרנט... דרך אגב אני מעדיף שלא להשתמש בווינדוס 7 מכיוון שאני משתמש בתוכנה PUNKBUSTER למשחק בשם COD4 ו ווינודס 7 לא תומך בתוכנה הזאת... (לפי מיטב ידיעתי... אני לא יודע לגבי הגרסאות החדשות אם הן תומכות או לא) כעת אני משתמש בXP 32BIT... ואני לא מרוצה, כי לדוגמא רק 3 GB ראם מנ…

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  9. כאשר אני פעיל תוכנות מסוימות כמו ICQ ועוד תוכנות כמו RIVA-TUNER אז קופצת ההודעה הזאת: ועד שאני לא לוחץ איזה 10 פעמים YES אז אותה התוכנה שאני רוצה להפעיל לא תעלה ורק אחרי כל הלחיצות היא תעלה..יש אפשרות לבטל את ההודעה הזאת? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  10. הרמקולים עבודו כמו שצריך כנראה בגלל עשכון כלשהו פתאום יש לי בעיה בהתקן microsoft UAA bus driver for high definition audio (הוא בסימן קריאה צהוב במנהל ההתקנים ) נסיתי להתקין ולהסיר דריברים להוריד את העדכון ממיקרוספט לא עזר מישהו מכיר את הבעיה הזו איך ניתן לפתור אותה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  11. אני מחפס את זה כבר יומים ( ומקווה למצוא)

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  12. Started by hedva,

לא מצליח למצא כותר מתאימה... כשאני עובד על 4 קבצי אקסל ופותח עוד משהו, המחשב מאחד את כולם למטה ובשביל לעבור בינהם צריך לפתוח את הרבעיה ולהיכנס למתאים. ניסיתי עכבר ימני ולפרוס אותם, אבל האופציה חשוכה, אפילו לא נותן לסגור את הרבעיה. מה לעשות

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  13. יש לי בעיה פתאום כל מה שכתוב לי במחשב נהיה לא חד כמו פעם.. זה התחיל היום פתאום.. WIN XP כמו ששמים רזולוציה 1024*768 בLCD 17" ככה רואים.. תעזרו לי בבקשהה..!

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  14. Started by a_a_aa,

מחשב חדש. התקנתי ווינדוס -HOME EDITHION בהגדרת עידכונים הגדרתי שווינדוס יוריד עידכונים ויתן לי להחליט על התקנתם. ווינדוס הוריד את העידכונים אך לא התקין אותם עדיין ולמרות זאת הוא לא נותן לי את האופציה לברור את העידכונים אותם אני רוצה להתקין. כשאני מכבה את המכשב הו נותן לי אופציה במסך הכיבוי לכבות ללא התקנת עידכונים,או לתת למחשב להתקין את העידכונים ואז המחשב יכבה. לסיכום: איך אני מגיע למצב שאני יכול לברור את העידכונים שיותקנו במחשב ?

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  15. Started by chenc,

לאחרונה אני נתקל בבעיות איטיות ברשת ובכלל ניהול כללי של המחשב (על ידי מערכת ההפעלה) שגוי. העניין הוא שניסיתי לאתר את בעיית האיטיות בגלישה דרך ספק התשתית (כבלים) ודרך ספקית האינטרנט - ורק באחרונה התגלתה הבעיה של האיטיות, שלא נפתרה - כי הבעיה היא אצלי. הרצתי סריקת וירוסים מעודכנת וכו' וגם סריקת SpyBot וניקיתי וכו' והרצתי שוב - והמחשב נקי (מלבד העובדה שהוא גם הותקן רק לאחרונה מחדש בWin2k Sp4). ללא הFireWall עדיין הגלישה שלי איטית יחסית, וגם איתו הגלישה איטית... הeMule שלי משום-מה "מתחרפן" - לא רק שהוא שואב לי את כל הרשת (ואני מקצה לו 60% ואפילו פחות מרוחב פס הUpload האפשרי שלי - ופעם זה היה סבבה) אלא הוא גם לא מוריד בקצבים נורמליים (פעם היה מוריד ב20 ואפילו 30+, היום אפילו א…

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  16. Started by rico,

לי יש מחשב ישן.. בן 4-5שנים פחות או יותר... ויש בו 3 כוננים (D,E,C) ואני צריך- רוצה לפרמט את כונן D איך ביכולתי לפרמט אותו? -ניסיתי דרך המחשב - לא הצליח = הייתה בעיה וסידרו אבל לא פירמטו. אמרו שצריך איזו פקודה לפירמוט, דרך דיסק או דיסקט ככול הידוע.. רק אני לא מוצא- יודע מה הפקודה או כל דבר נוסף שיכול לעזור. ודיסק מקורי לווינדוס XP יש לי, אבל אח שלי אמר שזה לא קשור ל כונן D אלה רק C איפו שהוא מותקן (הWINDOWS).. מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בזה באמת. תודה רבה לכם, ממני: אלעד

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  17. Started by Yossi_Melamed,

הראשונה - אתר הבית שלי כל הזמן משתנה ל http://www.0websearch.com/ בסריקה שאני מריץ בAd aware 6 , יש 8 קבצים שמתקשרים לאתר הזה..משהו coolwebsearch..עכשיו, אני מוחק אותם כל הזמן, והם כל הזמן חוזרים. וירוס - גם לא (בדקתי). הם מופיעים בreg תחת explorer בkeywords ו titles נו, האתרים של אחי... :aktion031: מה אני עושה? איך אני מסיר את הקבצים האלה סופית? הם לא נמחקים משום מקום ! ובעיה נוספת - בשורת המשימות - העברית מתחלפת. במקום לכתוב תפוז זה כותב זופת. ניסיתי לשחק עם הגדרות שפה, פונטים וכו' - לא מצליח. אתם יודעים איפה הפיתרון? תודה מראש לכל מי שמגיב ועוזר!

18. Started by manorking,

המחשב שלי הפסיק לזהות את האייפוד, מופיעה לי ההודעה הבאה: מחשב אחר כן מזהה את האייפוד, כך שזו לא הבעיה באייפוד.. תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  19. איך אני מעיף את הסמל של הסל מיחזור מהdesktop? ומחזיר לסירוגין

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  20. היום פירמטתי את המחשב ובטעות מחקתי את כונן C , יצרתי כונן חדש והוא לא נתן לי להגדיר יותר בסה"כ יש לי 1.4 ג'יגה בכל הכונן וכל המערכת הפעלה תופסת את הרוב ונותר רק 3 מגה , מה לעשות ? האם ניהול הדיסקים של ווינדוס יעזור לי ? PARTITION MAGIC ? והאם פרטישן מג'יק יתן לי להתקין אותו על D ולא על C? (כי אין לי מקום). זה ממש דחוף , בבקשה עזרה. תודה , VL.

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  21. Started by poop,

שלום לכולם! רציתי לשאול האם גם אצלכם הדיסק עובד כמעט כל הזמן כשאתם משתמשים בויסטה? התחלתי לעבוד עם זה רק בימים האחרונים, ועדיין לא הורדתי שום עדכון. האם זוהי תופעה שכיחה וידועה והאם יש משהו לעשות בנידון? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  22. Started by nimrods,

דוד שלי רצה לזרוק שני מחשבים של WINDOWS 98 אז הוא יבואי לי אותן אז יש לי שאלה אם אני יוסיף דיסק קשיח לאחד מהם אז אני יוכל להתקין WINDOWS xp תודה מראש..!

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  23. Started by ras81,

שלום הורדתי את הווידוס, העתקתי לדיסק כמו שכתוב, וכשאני מנסה לאתחל את המחשב מהדיסק, המחשב מתעלם ממנו וממשיך בהפעלה רגילה של הווידוס... איך אמורים להקין אותו?

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  24. Started by redead,

אני הולך לנסות להתקין את ויסטה ואני לא יודע אם יהיו לי דרייברים שיעבדו ללוח אם ( יש רק דרייברים כרגע לאקספי ואין לדעת אם הם יעבדו עם ויסטה) אז רציתי לשמור לעצמי אפשרות שלעשות גיבוי למצב העכשיו שלי לפני שאני מפרמט ומתקין ויסטה כדי שאני יוכל אם וכאשר אני ירצה לחזור למצב הקודם עם אקספי.. יש אפשרות כזאת עם איזה תוכנה?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  25. Started by Digitalx,

א. אם אני אתקין במערכת וינדוס 7 RC קיובייס, סאונדפורג' או תוכנות טורנטים למיניהם עלולה לצוץ בעיה כל שהיא עם דרייברים או בעיה בהתקנת תוכנה כלשהיא? ב. איך אני מסיר את ההודעות אבטחה של ויסטה בפתיחת מגוון תוכנות? (עליית חלון באמצע המסך על רקע שחור עמום -בקרת חשבון משתמש) ג. האם גם בוינדוס 7 עולה החלון בקרת חשבון משתמש שיש בויסטה? תודה רבה והמשך ערב נעים

• 1 תגובה
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.