Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
בוינדוס XP יש אפשרות ללחוץ על ctrl+alt+del ובמקום Task manger הוא נותן לך 6 אפשרויות שאחת מהן זה לנעול את המחשב הבעיה זה ששכחתי איפה אני מדליק ומכבה את הפונקציה הזו...
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
כשאני רואה סרט פתאום מתחיל לפעול השומר מסך, איך אני עושה שהוא יפעל רק כשאני לא משתמש במסך ולא כשאני רואה סרטים?
-
שלום לכולם. קראתי את המדריך לפיצול החמיצות בויסטה אך כאשר אני מנסה לפצל ובוחר באפשרות שויסטה יקבע לי כמה מקס' אפשר לפצל מתוך 100GB הוא מגיע רק עד 30GB (זה לא בסדר)אני רוצה שתיקיית ההפעלה OS תהיה 20-30GB ושכונן נגיד E יהיה 70 איך עושים זאת? ועוד שאלה האם להשאיר את מחיצת הגיבוי ללא פירמוט?כי גיביתי אותה על דיסק DVD.מדובר בגירסאת HOME,ואם יש תוכנה מסויימת שעושה זו אשמח לקבל לינק.
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אנשים בבקשה תעזרו לי. התקנתי את הווינדוס מחדש על הווינדוס הקיים (XP) ועכשיו כל הקבצים במחשב נעלמו לי. נישארו רק התיקיות שהיו בלי הקבצים , אבל בהגדרות של הכונן כתוב לי שיש 64GB בשימוש כמו שהיה לפני. כלומר שהקבצים קיימים אבל משום מה אני לא יכול ליראות אותם , והם לא מוסתרים. בבקשה ממי שיודע שיעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD-K6 מותקנת מערכת הפעלה Win98 מדי פעם מופיע מסך כחול עם הודעת שגיאה על בעיה בVxD כלשהו. כל פעם זה משהו שונה. בהתחלה זה היה NTKERN ובבדיקה באתר של מיקרוסופט המליצו להחליף זיכרון, החלפתי וזה עזר. אחר כך התקנתי את הצורב (AOpen) ושוב הופיע המסך עם תקלה אחרת אחרי המילה VxD. גם אחרי פירוק הצורב, המסך הכחול ממשיך להופיע מדי פעם עם מילים שונות אחרי הVxD שאפילו במיקרוסופט לא מצאתי הדרכה לזה. למשל: FIOLOG ,UPICD. מדובר במערכת שהרגע הותקנה (לאחר שהופיעו מסכים כאלה בעבר). אודה לכל מי שיכול לעזור.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
1. האם אני חייב להשתמש בHTPC או שאפשר מחשב רגיל? 2. האם המדיה סנטר מגיע עם גירסת הUltimate?
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
בעייה עם דרייברים של כרטיס x300 ati על ויסטה אולטימייט 64 ביט. התקנתי את הדרייבר הכי חדש כולל קונטרול סנטר והטלויזייה לא מזוהת בccc. שאני עובד על אקס פי הכל עובד יופי. מישהוא נתקל בבעייה או מכיר פיתרון? (חיפשתי דרייבר של אומגה ולא מצאתי)
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
איך אני משנה את הויסטה שלי לעברית? ואיך אני יודע איזה גרסה יש ברשותי 64 או 32 יש לי home priemum תודה
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם! מזה כחודש יש לי בעיה במערכת ההפעלה. אני משתמש ב Windows XP SP2 עם כל העדכונים ולפני חודש בערך קרה משהו מאוד מוזר. כשאני לוחץ בתוכנות על File -> Open או על File->Save אז ברגע שזה נותן לי את החלון של חיפוש הקבצים "file browser" התוכנה נסגרת לבד, מבלי שאני אספיק לשמור קובץ או לפתוח קובץ. זה קורה בכל התוכנות חוץ מתוכנות Office (שזה די מוזר) למישהו יש איזשהו פיתרון? או שמע על זה פעם? הורדתי עדכון ממיקרוסופט KB909486 - שלפי מה שהבנתי אמור לפתור בערך את הבעיה שלי אבל זה עוזר.. אתם תקוותי האחרונה!! :'( תודה רבה!![br]פורסם בתאריך: 22.02.2007 בשעה 11:35:21 מצטער על ההקפצה - אבל אולי מישהו בכל זאת יודע מה לעשות?או שהכי פשוט זה להתקין את הווינדוס מחדש? :-(
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
טוב, אז יש לי שלושה הארדיסקים, אחד 40ג'יגה אחד 60 ואחד 250. לפני זה היה מותקן XP על ה40 וויסטה על ה60 כאשר ויסטה הותקן אחרי XP.. עכשיו התקנתי XP מחדש על ה40 ולכן הבוט של ויסטה בעצם התבטל ואין לי שום דרך להיכנס לויסטה(הוינדוס עצמו עובד מצויין והכל בסדר) איך אני יוצר או גורם לויסטה לקבל בוט? בוט כמו שהיה לפניכן שגם הייתי יכול להיכנס לXP כEarlier Version of Windows, האם אני אצטרך להתקין ויסטה מחדש בשביל זה או שיש דרך הרבה יותר קצרה?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
???? ?ג???????? זה מה שרואים כאשר אני מנסה לכתוב.. לא יודע איך זה קרה פתאום...ולא שאין עברית יש לי אני עכשיו כותב את ההודעה בכתבן ואני יכול חופשי לרשום באי סי קיו אבל באף פורום או משהו אני לא יכול לרשום.. מישהו יודע מה הבעיה..? יש לציין שיש לי אקס פי הום אדישין מקורי בהחלט
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי ויסטה ולא נתקלתי בבעיות מיוחדות המחשב וכל המערכת הפעלה עבדה כמו שצריך. היום,אחרי הפסקת חשמל,הדפדפן הפסיק לעבוד. יש לי אינטרנט,וכל התוכנות הקשורות לאינטרנט (מסנג'ר,אייסיקיו,ביטורנט) עובדות ורק הדפדפן לא ניסיתי להשתמש גם בפייר פוקס וגם באקספולר הנה המפרט שלי אם הוא עוזר מעבד INTEL CORE 2 DUO S775 2.2GHz(E4500) 800MHz/FSB 2MB - BOX לוח אם GIGABYTE GA-P31-S3L כרטיס מסך CLUB3D ATI Radeon HD2600XT 256MB GDDR3Silent - CGAX-XT266ZDD דיסק קשיח WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS צורב DVD LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA SickBoy אומר/ת: זיכרון 2GB של קינגסטון לא יודע בדיוק איזה.. אה,חשוב להזכיר שאני מצליח לשלוח פינגים (אני החבר של הבנא…
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי מחשב חדש עם חומרה ממש חזקה לגיימינג... עכשיו רציתי לשאול אתכם איזו מערכת הפעלה הכי מומלצת לגיימינג ואינטרנט... אני אסביר את עצמי קצת יותר: יש לי זיכרון ראם של 4 ג'יגה OCZ 2X2GB 1600MHZ DDR3 וכרטיס מסך בעל 2 ליבות ו2 ג'יגה ראם SAPHIRE HD4870 X2 2GB GDDR5 DX10.1 כמובן מעבד בעל 4 ליבות Q9550... אני רוצה שתמליצו לי בבקשה על מערכת הפעלה שתפיק מקסימום ביצועים מהחומרה הזאת למטרת גיימינג ואינטרנט... דרך אגב אני מעדיף שלא להשתמש בווינדוס 7 מכיוון שאני משתמש בתוכנה PUNKBUSTER למשחק בשם COD4 ו ווינודס 7 לא תומך בתוכנה הזאת... (לפי מיטב ידיעתי... אני לא יודע לגבי הגרסאות החדשות אם הן תומכות או לא) כעת אני משתמש בXP 32BIT... ואני לא מרוצה, כי לדוגמא רק 3 GB ראם מנ…
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה. במחשב שלי מותקנת ויסטה - גרסת 32 ביט, מעודכנת בכל העדכונים, הבעיה העיקרית שלי היא כאשר אני נכנס לתיקיה עם סרטים לוקח זמן עד שאני יכול לפעול בתיקיה הזאת: יש את שורת מיקום התיקיה למעלה בסייר אש נצבעת כל פעם שמבצעים עדכון בספריה - מחיקה, העברה העתקה וכו'. האם יש דרך להאיץ את התהליך או למנוע את הפעולה הזאת. ובנוסף העתקת או העברת קבצים היא די איטית יחסית ל XP האם יש דרך לפתור גם את הבעיה הזאת? יש לציין שמותקנים לי שני העדכונים מתוך ה SP2 - עדכון ביצועים ועדכון תאימות.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מאז היום בבוקר שניכנסתי לאתר של סריאלים כל הזמן קופץ לי חלון של פרסומת לבאבילון וזה בא כל שניה מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי בעיה פתאום כל מה שכתוב לי במחשב נהיה לא חד כמו פעם.. זה התחיל היום פתאום.. WIN XP כמו ששמים רזולוציה 1024*768 בLCD 17" ככה רואים.. תעזרו לי בבקשהה..!
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי, יש לי בעייה בזמן האחרון קופצים לי פופאפים של אקספלורר אפילו אם האקספלורר היה סגור קודם בנוסף עמוד הבית הוא קבוע על about:blank למרות ששיניתי אותי ב-internet options קספרסקי, spybot seek and destroy, Ad-aware לא הצליחו לעזור, קספרסקי קורס ואומר שיכול להיות שזה תוצאה של וירוס צירפתי processes ולוג של hijackthis מישהו רואה משהו שאני יכול לחסל מפה? תודה
-
של אדימקס 7128G שפותר בעיה של קפיאת המחשב בהתקנת חומרה חדשה במחשב עם ווינדוס 7. לא מצליח למצוא את זה ואודה אם מישהו יוכל לעזור תודה
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
תמונהההההה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי אנשים ! המפרט שלי :מעבד INTEL PENTIUM D 930 לוח אם gigabyte GA-8i945P-G כרטיס מסך GeForce 7600GT זכרון PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL דיסק קשיח SAMSUNG SATA2 160GB 7200RPM פירמטטי את המחשב לפני כמה ימים לאחר שתוכנת אנטי ספאם מסוימת דפקה אותו. לפני כן, המחשב עבד בלי שום בעיות, הייתי מריץ כמה תוכנות כבדות במקביל בלי שום בעיה. מאז הפירמוט המחשב נתקע כל כמה דקות, לא מתכבה ולא סוגר יישומים. הבעיה היא שחבר שלי שנמצא עכשיו בחו"ל התקין לי את המחשב בפעם הראשונה. יחד עם הדרייברים של המחשב הוא התקין גם את הדרייבר הבא מדיסק פלופי שהוא יצר : The Intel® Matrix Storage Manager is designed to provide functionality for the fol…
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מחשב חדש. התקנתי ווינדוס -HOME EDITHION בהגדרת עידכונים הגדרתי שווינדוס יוריד עידכונים ויתן לי להחליט על התקנתם. ווינדוס הוריד את העידכונים אך לא התקין אותם עדיין ולמרות זאת הוא לא נותן לי את האופציה לברור את העידכונים אותם אני רוצה להתקין. כשאני מכבה את המכשב הו נותן לי אופציה במסך הכיבוי לכבות ללא התקנת עידכונים,או לתת למחשב להתקין את העידכונים ואז המחשב יכבה. לסיכום: איך אני מגיע למצב שאני יכול לברור את העידכונים שיותקנו במחשב ?
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
נא עיזרו לי
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
ואם כן בכמה יותר?. למה יש לי X64 והוא לא נותן כלום במשחקים וחשבתי אולי זה משתמש ביותר זיכרון של המחשב מ32 . ולכן אני יעדיף להתקין 32
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
בתקנתי 2 ווינדוסים על המחשב אחד בכונן C ואחד ב D מחקתי את התיקיות של הווינדוס מכונן D ופירמטתי את C ועכשיו עדיין יש לי 2 ווינדוסים ואחד ואחד לא עולה איך אני מוחק אותו משם??? אני מדבר על התפריט שעולה בדוס שיש 2 מערכות הפעלה על המחשב תודה.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-