עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by X-It,

http://img140.imageshack.us/img140/6971/1hv1.png http://img291.imageshack.us/img291/9316/2mf7.png http://img140.imageshack.us/img140/9199/3uh6.png יש לי intel pentuim 4 3.2 ghz 64 bit 1024 MB זיכרון Geil ASUS P5ld2-deluxe geforce 6600 gt לדעתכם VISTA פרימיום תפעל אצלי חלק? או שצריך לשדרג משהו?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  2. Started by Yossi_Melamed,

הראשונה - אתר הבית שלי כל הזמן משתנה ל http://www.0websearch.com/ בסריקה שאני מריץ בAd aware 6 , יש 8 קבצים שמתקשרים לאתר הזה..משהו coolwebsearch..עכשיו, אני מוחק אותם כל הזמן, והם כל הזמן חוזרים. וירוס - גם לא (בדקתי). הם מופיעים בreg תחת explorer בkeywords ו titles נו, האתרים של אחי... :aktion031: מה אני עושה? איך אני מסיר את הקבצים האלה סופית? הם לא נמחקים משום מקום ! ובעיה נוספת - בשורת המשימות - העברית מתחלפת. במקום לכתוב תפוז זה כותב זופת. ניסיתי לשחק עם הגדרות שפה, פונטים וכו' - לא מצליח. אתם יודעים איפה הפיתרון? תודה מראש לכל מי שמגיב ועוזר!

3. Started by manorking,

המחשב שלי הפסיק לזהות את האייפוד, מופיעה לי ההודעה הבאה: מחשב אחר כן מזהה את האייפוד, כך שזו לא הבעיה באייפוד.. תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  4. Started by Sweet_Tooth,

אחרי שהסרתי את התוכנה היא עשתה "ריסט" לכל מה ש קשור למראה של הוינדוס הכל נראה תקין חוץ מזה שהאייקון של Microsoft Office Outlook בתפריט ההתחלה (זה שמתחת ל IE) הוא אותו אייקון של ה Outlook Express ולא האייקון המקורי שלו איך אפשר לתקן את זה ??

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  5. Started by AmL1,

לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל בכל זאת...=] כל פעם מופיעה לי השגיאה המצורפת...זה לא בדיוק שיגאה זה תיבת אישור איך מעיפים את זה?? תודה=] [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  6. Started by JohnnyBravo,

יכול להיות שיש וונדוס שמתאים ספציפית לסוג מעבד אחד?-נגיד AMD?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  7. Started by CoronaXtra,

היי יש לי שאלה - יש באמת אבל באמת הבדל באבטחה בין האבטחה ב Xp Pro ו Xp Home ???

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  8. Started by 1000Rr,

אהלן חברה,אני בבעיה קטנה ישלי מחשב שלא מצליח להעלות את הפלופי דרייבר מסיבה כולשהיא,וכרגע יש עליו מערכת הפעלה 2000,אני רוצה לפרמט אותו ל98 או מי אבל הוא אומר שאפשר רק דרך דוס,ובשביל זה אני צריך פלופי,האם יש דרך לצרוב אותו על דיסק ולעלות אותו מהדיסק? אם כן מאיפה אני יכול להוריד אותו כי גם במחשב הזה הוא לא קורא אותו

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  9. מחשב שני שכבר התקנתי עם דיסק XP ..נקי ללא תוספות (אבל לא מקורי) במהלך ההתקנה לא התבקשתי להכניס דרייבר ל-SATA וההתקנה עברה ללא בעיות . יש לי דיסק קשיח היטאצי 250 ג'יגה SATA + צורב SATA LG לא שיש לי תלונות , אבל לא ברור לי איך ההתקנה עברה ללא דרישת דרייבר , לאור הפוסטים הרבים שצריך דרייבר בדיסקט פלופי או לחילופין להטמיע את הדרייבר בדיסק ההתקנה עם תוכנת NLITE וכו' . מישהו יודע להסביר

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  10. Started by shira234,

יש לי מ"ה XP. משום מה, אם לא משתמשים במחשב יותר מ20 ד' ואז חוזרים להשתמש בו הוא נהיה ממש איטי. במצב כזה, אני ניגשת למנהל המשימות של windows ושם אני רואה כי קובץ svchost.exe רץ ומשתמש באיזה 98% תפוסה מהמעבד. אני עושה סיים משימה וזה אכן מסתדר אך לא ברור לי מדוע זה נגרם מראש ואיך ניתן למנוע את זה? מישהו יודע מה זה ויוכל לעזור לי? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  11. Started by DontTouch,

תקשיבו יש לי בעיה אני שמתי ארת המראה של FlyakiteOSX על ה XP שלי ככה זה היה ניראה פעם http://www.siz.co.il/my.php?file=mdtchoy45mnl.jpg עכשיו אין אייקונים פשוט... רק כתב ... מה אנ י עושה? ת!דה לע!זר+ם

12. Started by vali13,

שלום לכולם בשעה טובה קבלתי את הנייד החדש שלי מה שמצריך אותי לעבור לעבוד עם ויסטה אני לא מצליח להתקין שום תוכנה לא "חוקית", בכל פעם שאני מנסה להתקין נפתחת לי חלונית אזהרה ואני נאלץ להפסיק את ההתקנה איך מבטלים את ההגנה הזו???? (אפילו office אני לא מצליח להתקין) תודה

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  13. Started by et_gershon,

אוקיי יש לי ווינדוס אקס פי אום אדיישון ואין לי cd key יש מצב אפשר להתקין בלי או לעשות עם זה משהו כדי שזה ייעבוד?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  14. אם אני יכול להתקין את ויסטה דרך הכונן קשיח של האייפוד? כלומר לחלץ לשם את הקבצים ולעשות שהוא יהיה בBOOT הראשון, או שרק דרך הדיסק?

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  15. xp p sp1 heb הסרגל שפה בשורת משימות מיד חוזר לי איך שהוא פתאום למרות שאני מסיר אותו. (אני עושה נעל שורת משימות) וגם הסרגל "קישורים" ב"טול באר" למעלה, בדפדן, תמיד מופיע לי בכל דף חדש למרות שאני מסיר. איך מסירים לצמיתות?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  16. Started by galaloss,

צהרים טובים.. אנני מצליח להיכנס למערכת ההפעלה אוטןמטי וכן את מסך ברוך הבא אנני רואה. ביצעתי את המאמר של .http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;he;315231 יש לי צילום של הכניבה למערכת תודה מראש [attachment deleted by admin]

17. Started by pc100,

יש לי מחשב AMD-K6 מותקנת מערכת הפעלה Win98 מדי פעם מופיע מסך כחול עם הודעת שגיאה על בעיה בVxD כלשהו. כל פעם זה משהו שונה. בהתחלה זה היה NTKERN ובבדיקה באתר של מיקרוסופט המליצו להחליף זיכרון, החלפתי וזה עזר. אחר כך התקנתי את הצורב (AOpen) ושוב הופיע המסך עם תקלה אחרת אחרי המילה VxD. גם אחרי פירוק הצורב, המסך הכחול ממשיך להופיע מדי פעם עם מילים שונות אחרי הVxD שאפילו במיקרוסופט לא מצאתי הדרכה לזה. למשל: FIOLOG ,UPICD. מדובר במערכת שהרגע הותקנה (לאחר שהופיעו מסכים כאלה בעבר). אודה לכל מי שיכול לעזור.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  18. Started by edenbd,

http://img250.imageshack.us/img250/5725/48798808qg2.jpg נהיה לי באיקוניים בשולחן עבודה מין צל כזה לכל דבר, ניסיתי להיכנס למאפיינים->מראה->מתקדם ולשנות שמה אבל זה לא משנה לי בכלל. אם מישהו יודע איך עושים שזה יהיה שקוף, יעזור לי מאוד. תודה.

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  19. Started by davis5,

במחשב של חבר שלי הוינדוס עובר את החלון הראשון- שהוא כאילו נטען ואז נתקע במסך הכחול ניסינו לאפש ביוס או אפילו ניסינו להפעיל את דיסק הפעלה של ghost 9 אבל גם שם הוא נתקע בשלב מסויים מה יכול להיות הסיבה לכך לא הותקן שום תוכנה פשוט אתמול הוא כיבה את המחשב והיום הוא לא עולה תודה ???

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  20. Started by nsasseon,

רציתי לדעת אם ווינדוס 7 תומך ב8GB זיכרון? ואם התקנתי כבר את ווינדוס 7 שהוא 32BIT יש אפשרות לעשות שדרוג ל64BIT (כאילו בלי למחוק את כל התוכנות וההגדרות שהתקנתי עד עכשיו)? כאילו Upgrade בהתקנה מהווינדוס. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  21. Started by tomer74,

הבעיה שלי היא כזאת, אני מדליק את המחשב ואני לא מספיק לעשות כלום והוא נכנס למצב מתנה, וחוזר חלילה. זה התחיל פתאום. מה האפרויות במצב כזה? כרגע אני ב safe mode

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  22. שלום רב, יש לי בעיה שכבר קרתה בעבר. אני מדליק את המחשב, ופתאום שזה מגיע לשולחן עבודה , אז הקבצצים שם מוצגים בתור קובץ שווינדוס לא יכול לפתוח, כמובן שזה פתאומי כי לפני הכל היה עובד כרגיל, והווינדוס זיהה יפה מאוד הכל... דבר כזה כבר קרה לי מספר פעמים בעבר.. באותן פעמים פשוטות עשיתי פירמוט ואני יודע שיש לזה פתרונות אחרים, בבקשה תעזרו לי. תודה. עוד דבר: win xp pro sp2

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  23. Started by ZivX,

טוב אז התקנתי ווינדווס על המחשב ומאז כל פעם שאני מדליק אותו הוא מבקש ממני תדיסק של ווינדווס כדי לעשות בוט.. כשהדיסק בפנים הוא לא עושה שום בוט וכשאין דיסק הווינדווס לא עולה עכשאני אני חושב שזה משהו בלוח אם כי התקנתי תווינדווס במחשב אחר ואין בעיה משהו עם boot agent לוח אם - K8NF-9 מה לעשות? תודה

24. Started by isra1222,

שמעו נשמות אני צריך להעביר את הווינדוס שלי מאנגלית לעברית . אבלל הכל כולל הכל כאילו שהתפריט התחל יהיה בצד ימין ולא בצד שמאל .. מישו יודע אייך ? תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  25. אז ככה: יש לי שני HD-ים. על אחד מותקן XP ועל השני VISTA. (ב BOOT אני יכול להפעיל את איזה מערכת שאני רוצה) אני צריך להחזיר את ה HD עם ה VISTA לחבר אז קניתי HD חדש ואני רוצה להתקין VISTA עליו. השאלה שלי איך הכי כדאי לעשות את זה? (אני לא רוצה לראות 3 מערכות הפעלה ב BOOT) תודה.

• 2 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים