Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
כאשר אני פעיל תוכנות מסוימות כמו ICQ ועוד תוכנות כמו RIVA-TUNER אז קופצת ההודעה הזאת: ועד שאני לא לוחץ איזה 10 פעמים YES אז אותה התוכנה שאני רוצה להפעיל לא תעלה ורק אחרי כל הלחיצות היא תעלה..יש אפשרות לבטל את ההודעה הזאת? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אוקיי אז היום התקנתי את IE7 ומאז המחשב השני שמופיע במפרט אצלי לא מפסיק לקרטע מכל הבחינות ובעיקר מבחינת ביצועי אינטרנט (גם פייר פוקס) ואין לי מושג למה.. למישהו יש רעיון
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה אולטימט 32 (ריטייל מקורי) כבר בהתחלה הוא לא רצה להתקין דרך BOOT נקי והודיע שחסר לו דרייבר לDVD או ל CD אז התקנתי XP ומהXP התקנתי את הויסטה. הכל הלך חלק וכרגע הכל עובד טוב פרט לזה ששני כונני הCD שלי (אחד LG GSA H12L והשני צורב יש כלשהו) מזוהים אך לא עובדים כלל!!! אם שמים דיסק באחד מהם הוינדוס פשוט מנסה לקרוא אותו שעות ולא מזהה דבר...... ניסיתי לשחק עם הג'ימפור של המאסטר וסלייב, ניסיתי להתקין דרייברים של הצ'יפסט, עדכנתי FW לצורב של LG (שגם אמר שהעדכון יתמוך בויסטה) וגם ניסיתי לעדכן את הדרייברים של שני בקרי ה RAID וה IDE שיש על הלוח (ראו מפרט מחשב). כרגע דיי נגמרו לי הרעיונות.............. מישהו שמע על משהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם , כשאני פותח חלון ראשון של דפדפן אינטרנט אקסלורר , החלון נפתח תקין על כל המסך , אבל כשני פותח חלון נוסף , הוא נפתח רק על כחצי מהמסך ואז אני צריך ללחוץ MAXIMIZE כדי שיפתח על כל המסך. בעבר לא הייתה לי הבעייה הזו (שקצת מציקה הייתי אומר) . באוונט ובפיירפוקס כמובן שאין את הבעייה הזו כי שם זה נפתח ע"פ לשוניות בטאבים . למישהו יש פתרון לזה ?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני הולך לנסות להתקין את ויסטה ואני לא יודע אם יהיו לי דרייברים שיעבדו ללוח אם ( יש רק דרייברים כרגע לאקספי ואין לדעת אם הם יעבדו עם ויסטה) אז רציתי לשמור לעצמי אפשרות שלעשות גיבוי למצב העכשיו שלי לפני שאני מפרמט ומתקין ויסטה כדי שאני יוכל אם וכאשר אני ירצה לחזור למצב הקודם עם אקספי.. יש אפשרות כזאת עם איזה תוכנה?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
ב WINDOWS XP כשאני מבצע ALT CONTROL DEL מתקבל המסך המצורף ללא כל הלשוניות שצריכות להיות [br]פורסם בתאריך: 14.07.2007 בשעה 22:03:59 מצורף הקובץ[attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
64 ביט או 32 ביט? המחשב בעיקר למשחקים כבדים ולעבודה מינימלית בפוטושופ [בלי רינדורים ודברים רציניים, סתם עריכות פשוטות, העיקר שהתוכנה תעבוד]. שמעתי ש 64 ביט לא נותן להתקין תוכנות בלי חותמת דיגיטלית או משהו בסגנון וזה עלול להיות מאוד מתסכל ושהמון משחקים לא פועלים.. :\ מצד שני 2 ג'יגה ראם על 32 ביט וויסטה יהיה לא הכי משהו לא? Processor: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX CPU Cooling: Thermaltake Big Typhoon VX Monitor: Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel Motherboard: Gigabyte GA-P35C-DS3R Case: Gigabyte Aluminium 3D Aurora Black Blue Led w/ Net Panel GFX Card: Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe Memory: OCZ 2GB DDR2 800Mhz Special Ops Edition Urban Elite Pow…
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה המחשב שלי נפגע קשה מוירוסים ומרגלים, עשיתי כמיטב יכולתי כדי לנקות אותו, עם תוכנות אנטי וירוס, אנטי ספייוואר וגם לא הצלחתי החלטתי לעשות התקנה חדשה למערכת ההפעלה, אני מתחיל להתקין ואחרי שמפעיל את המחשב מחדש, נכנס לתהליך התקנה שבו אני בוחר את הכונן אחרי שמסיים קריאה בהתחלה כותב לי פעם שההרד דיסק לא מחובר, ובפעם השניה כותב לי שיש וירוסים במחשב... בבקשה תעזרו לי לסדר את זה
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני מעביר את הכונן הקשיח שלי למחשב אחר עם חומרה אחרת, בהרד דיסק שלי יש ווינדוס שעליו התקנתי את כל סוגי הדביירים שנחוצים למחשב הנוכחי שלי אבל למחשב השני צריך דרייברים אחרים. יש דרך לנקות את התקנות הדרייברים האלה? דרייברים כגון motherboard chipset driver לא מופיעים ברשימת התוכנות להסרה, אז מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
לא מצליח למצא כותר מתאימה... כשאני עובד על 4 קבצי אקסל ופותח עוד משהו, המחשב מאחד את כולם למטה ובשביל לעבור בינהם צריך לפתוח את הרבעיה ולהיכנס למתאים. ניסיתי עכבר ימני ולפרוס אותם, אבל האופציה חשוכה, אפילו לא נותן לסגור את הרבעיה. מה לעשות
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אחרי פירמוט שבצעתי, התקנתי את כל הדרייברים האחרונים. הפעלתי מחדש את המחשב וכשהוא מגיע לווינדוס הוא מציג רק את התמונה מאחורה וחוץ מזה כלום. אני נכנס לתהליכים במנהל משימות והאקספלור תקוע שם על 4 ומשהו אלף ולא עולה יותר כשהוא בדרך כלל תופס יותר מ 4.. ורק לאחר שאני מסיים אותו ופותח מחדש את התהליך המחשב עולה. זאת בעיה ממש מציקה. יש אפשרות לתקן את זה? פירמוט נוסף ? :-\ והשאלה השניה.. כאשר אני מבצא עידכונים הוא מוריד את העידכונים והכל טוב ויפה אבל כשזה בא להתקין אז כל העידכונים נכשלים.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום רב אני משתמש במערכת הפעלה ויסטה באנגלית + SP1 משום מה יש בעיה לתוכניות כמו WINRAR לטפל בסיפריות עם שם בעברית מברור שביצעתי הבנתי כי אני צריך להתקין ערכת עברית האם זה נכון? המחשב כותב בפונט עברי כמו כן משום מה WINDOWS UPDATE לא מצליח להוריד עדכונים למרות שזה נראה כאילו הסיריאל תקין ואין בעיות מישהו???
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
יש לי ויסטה.. לא מקורי אם זה משנה קיצר אני רוצה לעבור ל-XP עכשיו יש לי רק כונן C.. לא יודע אם גם זה משנה אבל סתם שתידעו.. אני יכול להתקין את הווינדוס XP בלי לפרמט?? ויעני למחוק את הויסטה חשבתי למחוק את הויסטה איך שהוא לעשות לה כזה כמו לתוכנה חח Uninstall ואז אני יעשה ריסט למחשב ואז הוא ייבקש ממני דיסק לווינדוס ואז אני יכניס את ה-XP.. השאלה אם אפשר לעשות את זה איך שהוא??
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
הרמקולים עבודו כמו שצריך כנראה בגלל עשכון כלשהו פתאום יש לי בעיה בהתקן microsoft UAA bus driver for high definition audio (הוא בסימן קריאה צהוב במנהל ההתקנים ) נסיתי להתקין ולהסיר דריברים להוריד את העדכון ממיקרוספט לא עזר מישהו מכיר את הבעיה הזו איך ניתן לפתור אותה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
בלפטופ שלי יש XP ובטעות מחקתי את הTHEME ההוא עם הצבעים כחול, ירוק, תכלת אם מישהו יכול בבקשה לעשות לי RAR ולהעלות אותו, או להפנות אותי לאתר שמימנו ניתן להוריד את הTHEME (נמצא בתיקייה system32>resources>themes) אגב, גם יש לי את הדיסק התקנה המקורי אבל לא הצלחתי לחלץ משם את הקבצים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
היי, אני רץ כרגע על ויסטה, היא עושה לי המון! בעיות, יש לי מציחה של XP במחשב גם כן, אך היא די נהרסה, רציתי לדעת איך אני יכול למחוק את הויסטה והXP ולהתקין את הXP מחדש (מדיסק) אמרו לי שזה דרך הBIOS, הBOOT וכד'... איך זה אפשרי למחוק את שניהם, להגיע למצב נקי ולהתקין מערכת חדשה? תודה, אור
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
מה הקבצים הבאים? יש לי אותם בכונן C... sqmnoopt18.sqm יש הרבה כאלה... gdiplus.dll - מה זה?.. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
איך אני משנה את הויסטה שלי לעברית? ואיך אני יודע איזה גרסה יש ברשותי 64 או 32 יש לי home priemum תודה
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם... לפני כמה ימים (אני לא יודע אם זה קשור)... התקנתי הדבר הזה שהופך את הממשק של ה-xp לממשק של vista (שחכתי שמו).. אני לא זוכר אם זה קרה בדיוק מאז, לפני או אחרי... אבל יש לי כרגע בעיה בסאונד, של המחשב, כל הצלילים של הווינדוס וגם של המדיה פלייר... נשמעים לא טוב!! יש כאילו הד בכל שלהם... והקול שלהם גם מתגלגל (כמו ר' מתגלגלת)... אני לא יודע בדיוק איך להסביר את זה במילים אבל מקווה שהבנתם.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שהופכת את תפרית ההתחל של XP לתפריט של vista? להפוך מ ל ?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
איך אני זוכר לפני כמה שנים כל עולם המחשבים קפץ ונעמד לקראת כניסתם של מעבדי ה64BIT אמרו יהיה שיפור ביצועים ניכר וכו'וכו' אבל וואלה מאז היה לי לפחות שני מעבדים בעלי תמיכה כזאת ולא השתמשתי פעם אחת אפילו בפונקצייה אז אני שואל אותכם אם כדאי בכלל להתקין את המערכות האלו שלוותר<?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
כל קובץ גדול שאני מנסה לראות אותו או להעביר אותו זה עושה לי תDONT SEND המעפן הזה של וינדוס אני רק בוחר תקובץ הוא כבר עושה ליDONT SEND מה זה החרטה הזה? איך אני פותר את זה?@!#
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=222136&TypeID=1&sid=127 מה אתם אומרים על המדריך הזה ויש לכם מה להוסיף?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
היי, איך אני מגיע לרשימת התכניות שעולה עם המחשב (בעצם כמו ה-msconfig שיש ב-XP) בווינדוס 2000?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
זה נכנס לי..נותן לי לבחור "מהיר" או מותאם אישית" ואז שאני בוחר זה עובר לי לשגיאה צירפתי תמונה
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-