Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
חברה אני חייב עזרה דחוף!!! יש לי מסך lcd וקראתי בעיתון על איזה תוסף מהאתר של מייקרוסופט שמכוון את הכתב שיהיה בתצוגה אופטימלית. התקנתי את התוכנה והוא הרס לי את כל הכתב ב windows ולמרות שמחקתי את הדרייברים של המסך והכרטיס מסך אני לא מצליח להחזיר את המסך לקדמותו. חייב עזרה ותודה רבה לעונים!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
לאחרונה אני נתקל בבעיות איטיות ברשת ובכלל ניהול כללי של המחשב (על ידי מערכת ההפעלה) שגוי. העניין הוא שניסיתי לאתר את בעיית האיטיות בגלישה דרך ספק התשתית (כבלים) ודרך ספקית האינטרנט - ורק באחרונה התגלתה הבעיה של האיטיות, שלא נפתרה - כי הבעיה היא אצלי. הרצתי סריקת וירוסים מעודכנת וכו' וגם סריקת SpyBot וניקיתי וכו' והרצתי שוב - והמחשב נקי (מלבד העובדה שהוא גם הותקן רק לאחרונה מחדש בWin2k Sp4). ללא הFireWall עדיין הגלישה שלי איטית יחסית, וגם איתו הגלישה איטית... הeMule שלי משום-מה "מתחרפן" - לא רק שהוא שואב לי את כל הרשת (ואני מקצה לו 60% ואפילו פחות מרוחב פס הUpload האפשרי שלי - ופעם זה היה סבבה) אלא הוא גם לא מוריד בקצבים נורמליים (פעם היה מוריד ב20 ואפילו 30+, היום אפילו א…
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן התחלתי להשתמש במערכת ההפעלה Windows Vista ולכן אני חדש יחסית בתחום. ראיתי שבויסטה יש אפשרות "להכין תוכנית" Power Saving למחשב. יש לי כמה שאלות בעניין ואני מעוניין בהסברים לגבי כל מיני מושגים לא מובנים: 1. כיצד "מעירים" מחשב ממצב Sleep? אני נאלץ לבצע איתחול בכל פעם שהוא "ישן". 2. מה זה Hybrid Sleep? 3. מה עושה פונקציית Hibernate? 4. מה הכוונה Power Button Action? האם זה הכפתור במקלדת או הכפתור של המחשב? (והכוונה היא לא לכפתור ב- Start Menu) 5. מה עושה Adaptive Display? אם קצת הגזמתי בשאלות, אני אודה לכם אם תפנו אותי למקום שיש בו הסברים.
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
הסתכלתי במנהל המשימות שלי וראיתי כמה משימות שתופשות הרבה זיכרון ורציתי לדעת מה הן: svchost.exe ccaapp.exe
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
נגיד הורדתי איזה שיר שרשום בעיברית אז זה יוצא לי ככה ×רץ × ×××¨× ועוד כמה מיני חירטוטים וגם לפעמים שאני עושה העתק הדבק לאיזה מילה זה נהפך לגי'בריש.. מה עושים ??? תודה.
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
כשאני מנסה לעשות REPIAR לXP שלי, אז אני צריך קודם כל לרשום באיזה כונן הWIN נמצא, (כי מותק אצלי 3WIN) ואז למה משנה מה אני בוחר הוא אומר לי שאני צריך לשים סיסמה, אבל אין לי סיסמה בשום WIN! בקשה תעזרו לי!
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
דוד שלי רצה לזרוק שני מחשבים של WINDOWS 98 אז הוא יבואי לי אותן אז יש לי שאלה אם אני יוסיף דיסק קשיח לאחד מהם אז אני יוכל להתקין WINDOWS xp תודה מראש..!
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום הורדתי את הווידוס, העתקתי לדיסק כמו שכתוב, וכשאני מנסה לאתחל את המחשב מהדיסק, המחשב מתעלם ממנו וממשיך בהפעלה רגילה של הווידוס... איך אמורים להקין אותו?
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני רוצה שאקספלורר יראה לי אייקון של ".." (up one level) ברשימת הקבצים, כמו שזה נראה בfilezilla למשל (בתמונה). אני די בטוח שזה אפשרי, פשוט לא מצליח לחפש את זה בגוגל כמו שצריך. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
כל פעם שאני עושה ניתוק דרך "התחל" מופיע לי דוח שגיאות עם סימן של "המחשב שלי" ואני לוחץ על "אל תשלח" והוא עושה כאילו הוא מרענן לי את המחשב, מעלים אייקונים ומחזיר אותם, או לדוגמא שאני סוגר את האמיול מופיע לי הדו"ח שגיאות המעצבן הזה עשיתי בדיקת שגיאות והבעיה לא נפתרה למישהו יש פיתרון? הנה התמונות http://img262.imageshack.us/img262/1677/33517497fq1.jpg http://img262.imageshack.us/img262/695/10119890eu3.jpg
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום. יש לי מקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט מצורפת תמונה.. עכשיו הבעיה היא שלא כל הכפתורים של המולטימדיה עובדים, וחלקם מפעלים דברים שאני לא צריך. האם יש דרך לשנות את היעוד של הכתפורים ? כלומר שכל כתפור יעשה מה שאני ארצה? תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, התקנתי היום XP על מחשב חדש. הכל עבד כמו שצריך ואפילו הספקתי להתקין משחק, הכל היה טוב ויפה עד שפתאום באמצע המשחק המחשב עשה reboot ומאז ה- windows נתקע כל פעם מחדש שניה אחרי שמופיע הלוגו של XP ועושה reboot מחדש. ניסתי להעלות ב- safe mode אבל קרה לי אותו דבר. ניסיתי להתקין את ה- windows מחדש, אבל אחרי שהוא טוען את ה- kernel וכל הדברים הבסיסיים בהתחלה, הוא אומר שהוא לא מוצא כוננים להתקין עליהם, למרות שב- bios הדיסק מזוהה. אודה לכל מי שיכול לעזור.
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום , פירמטתי את המחשב , בהתחלה לא היה עברית.. התקנתי עברית , הכל טוב ויפה, ועכשיו העברית הפוככה. בתיקיות וכאלה .. מה לעשות ? אה וגם ה icq מופיע בסימני שאלללה ! תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אהלן..שאלה קצת טיפשית, אבל אני לא מצליח להבין איך עושים את זה. אני רוצה להכניס תמונה שתהיה על הדסקטופ באופן קבוע (לא כרקע, אלא פשוט תמונה קטנה יחסית שתהיה במרכז המסך, שוב - לא כרקע. איך עושים פעולה כזו בויסטה?? תודה מראש :
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב זה עושה לי בעיה עם BOOT זה אומר שהBOOTא נכשל ולא עולה לי הWINDOWS ואין לי איך לתקן את זה.. מה זה יכול להיות ואיך אני יכול לתקן את זה???
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי מצלמה של לוגיטק יחסית חדשה שעובדת מצוין על הויסטה שלי אך משום מה windows movie maker מסרב לזהות אותה להקלטה ב XP זה עבד מעולה יש פתרון???
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
איך אני משנה את הויסטה שלי לעברית? ואיך אני יודע איזה גרסה יש ברשותי 64 או 32 יש לי home priemum תודה
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
-
אין לי קול במחשב התקנתי את כל הדרייבירם ועדיין אין לי קול ניכנסתי למנהל התקנים וראיתי שלא מותקן שם PCI DEVICE איך אני מתקין את הדבר הזה ? תודה רבה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
???? ?ג???????? זה מה שרואים כאשר אני מנסה לכתוב.. לא יודע איך זה קרה פתאום...ולא שאין עברית יש לי אני עכשיו כותב את ההודעה בכתבן ואני יכול חופשי לרשום באי סי קיו אבל באף פורום או משהו אני לא יכול לרשום.. מישהו יודע מה הבעיה..? יש לציין שיש לי אקס פי הום אדישין מקורי בהחלט
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי מחשב חדש עם חומרה ממש חזקה לגיימינג... עכשיו רציתי לשאול אתכם איזו מערכת הפעלה הכי מומלצת לגיימינג ואינטרנט... אני אסביר את עצמי קצת יותר: יש לי זיכרון ראם של 4 ג'יגה OCZ 2X2GB 1600MHZ DDR3 וכרטיס מסך בעל 2 ליבות ו2 ג'יגה ראם SAPHIRE HD4870 X2 2GB GDDR5 DX10.1 כמובן מעבד בעל 4 ליבות Q9550... אני רוצה שתמליצו לי בבקשה על מערכת הפעלה שתפיק מקסימום ביצועים מהחומרה הזאת למטרת גיימינג ואינטרנט... דרך אגב אני מעדיף שלא להשתמש בווינדוס 7 מכיוון שאני משתמש בתוכנה PUNKBUSTER למשחק בשם COD4 ו ווינודס 7 לא תומך בתוכנה הזאת... (לפי מיטב ידיעתי... אני לא יודע לגבי הגרסאות החדשות אם הן תומכות או לא) כעת אני משתמש בXP 32BIT... ואני לא מרוצה, כי לדוגמא רק 3 GB ראם מנ…
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
כאשר אני פעיל תוכנות מסוימות כמו ICQ ועוד תוכנות כמו RIVA-TUNER אז קופצת ההודעה הזאת: ועד שאני לא לוחץ איזה 10 פעמים YES אז אותה התוכנה שאני רוצה להפעיל לא תעלה ורק אחרי כל הלחיצות היא תעלה..יש אפשרות לבטל את ההודעה הזאת? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שזה הפורום הנכון אוקי לפני איזה שעה גיליתי שפתאום נעלם לי מהמחשב כל התוכנות שבתקיית בידור בעזרים אני מתכוון למדיה פליר למקליט וכו' וכשאני אומר נעלמו אז אין זכר לתוכנות מה זה יכול להיות ואיך אני מחזיר אותם? תודה עריכה קודם כל תודה שכבר העברתם את זה לפורום הזה כי זה מה שבדיוק רציתי לבקש שנית גם המשחקים ועוד תיקיה בעזרים נמחקה אז אני ישר ניתקתי את האינטרנט והפעלתי כל תוכנה להגנה אבל הווינדוס גם ביקש שאני ישים דיסק להשלמת תוכנות שחסרות אז לפני שאני מטפל בזה אני רוצה לדעת מה גרם לזה ואיך אני מטפל האם זה היה מישהו שפרץ לי או וירוס וכו' תודה
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי, יש לי בעייה בזמן האחרון קופצים לי פופאפים של אקספלורר אפילו אם האקספלורר היה סגור קודם בנוסף עמוד הבית הוא קבוע על about:blank למרות ששיניתי אותי ב-internet options קספרסקי, spybot seek and destroy, Ad-aware לא הצליחו לעזור, קספרסקי קורס ואומר שיכול להיות שזה תוצאה של וירוס צירפתי processes ולוג של hijackthis מישהו רואה משהו שאני יכול לחסל מפה? תודה
-
תמונהההההה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-