Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
נגיד הורדתי איזה שיר שרשום בעיברית אז זה יוצא לי ככה ×רץ × ×××¨× ועוד כמה מיני חירטוטים וגם לפעמים שאני עושה העתק הדבק לאיזה מילה זה נהפך לגי'בריש.. מה עושים ??? תודה.
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם ניקיתי היום את המקלדת וכשסימתי שמתי לב שכול הטפריטים\הודעות במסן\הכפתורים למעלה וכול השאר השתנה לגודל קטן ומעיק (ממתי יש לזה קיצורי מקלדת?) יש איזה אפשרות להחזיר את זה לdefult? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
איך אני מעיף את הסמל של הסל מיחזור מהdesktop? ומחזיר לסירוגין
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
במקרה שלי הוא F... יש דבר כזה? דרך הרג'סטרי אולי ?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
נפתח לי בלמטה של ה-windows בשורה הכחולה משהו בשם search assistant זה לא בעיה אבל זה מעצבן כל פעם לסגור ידנית את זה כשנפתח הווינדוס. יש דרך לגרום לזה לא לעלות כל פעם? צירפתי תמונה שאולי תעזור לכם אגב בטעות ההודעה נשלחה פעמיים סליחה... תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אחרי פירמוט שבצעתי, התקנתי את כל הדרייברים האחרונים. הפעלתי מחדש את המחשב וכשהוא מגיע לווינדוס הוא מציג רק את התמונה מאחורה וחוץ מזה כלום. אני נכנס לתהליכים במנהל משימות והאקספלור תקוע שם על 4 ומשהו אלף ולא עולה יותר כשהוא בדרך כלל תופס יותר מ 4.. ורק לאחר שאני מסיים אותו ופותח מחדש את התהליך המחשב עולה. זאת בעיה ממש מציקה. יש אפשרות לתקן את זה? פירמוט נוסף ? :-\ והשאלה השניה.. כאשר אני מבצא עידכונים הוא מוריד את העידכונים והכל טוב ויפה אבל כשזה בא להתקין אז כל העידכונים נכשלים.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין ויסטה דרך כונן וירטואלי .. וכשההתקנה מגיע ל 49% הוא מראה שגיאה שאי אפשר להעתיק איזשהו קובץ .. הדיסק פגום או שאי אפשר להתקין ויסטה דרך כונן וירטואלי ?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי מ"ה XP. משום מה, אם לא משתמשים במחשב יותר מ20 ד' ואז חוזרים להשתמש בו הוא נהיה ממש איטי. במצב כזה, אני ניגשת למנהל המשימות של windows ושם אני רואה כי קובץ svchost.exe רץ ומשתמש באיזה 98% תפוסה מהמעבד. אני עושה סיים משימה וזה אכן מסתדר אך לא ברור לי מדוע זה נגרם מראש ואיך ניתן למנוע את זה? מישהו יודע מה זה ויוכל לעזור לי? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכל החברים לאחרונה שידרגתי את ההארד דיסק במחשב הנייד שלי ל HITACHI 80GB והתקנתי עליו וינדוס XP PRO זה כבר כמה פעמים שהמחשב מאתחל באופן פתאומי וכשהוא מנסה לעלות הוא נתקע במסך הפתיחה ואחרי שהוא כבר עולה זה מוציא את ההודעה הבאה . האם ההארד דיסק מקולקל או שזה קשור לווידוס? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
איזה ווינדוס ואיזה גירסא הכי מתאימים למחשב נייד הזה2GHz 120gb Dell inspiron 6400
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
יש לי חלונות 98 מהדורה שנייה באנגלית. לוח אם של אסוס עם כרטיס מסך מובנה. כשמדליקים את המחשב והוא מתחיל לעלות - המסך פתאום ניכבה ונכנס ל- stand by ולא ניתן להדליקו אלא רק לאחר כמה איתחולים מחדש של המחשב. בדקתי שהשדרייבר של הכרטיס מסך מותקן כמו שצריך וגם המחשב מזהה את דגם המסך. מה יכול לגרום לזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
יש לי שתי משתמשים במחשב, אחד שלי ואחד של אחים שלי שקראתי לו "משחקים". עכשיו ב"משחקים" הגדרתי את וינדוס דרך Msconfig שרוב התוכנות לא יעבדו (Startup,Services) ככה שיתאפשר להם לשחק עם כמה שיותר זכרון בלי תוכנות שגונבות זיכרון סתם ברקע..(ראיתי את זה באיזה אתר, ואת האמת שזה מאוד עוזר לתפעול המחשב בזמן משחקים כבדים). הבעיה שכשאני מגדיר את זה אצלם, זה עובר גם למשתמש שלי ומשבית לי חצי מהמחשב..או שפשוט אני צריך להפעיל את ההגדרות מחדש. איך אפשר לעשות שרק ב"משחקים" ההגדרות האלו יהיו קבועות? אם זה משנה אני משתמש PRO.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
כשאני רואה סרט פתאום מתחיל לפעול השומר מסך, איך אני עושה שהוא יפעל רק כשאני לא משתמש במסך ולא כשאני רואה סרטים?
-
תראו מה מופיע לי בתפריטים הדרייבר הוא קאטאליסט 5.4, הגרסה הרגילה בלי הCCC. מה יכולה להיות הסיבה? תודה
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום! התקנתי ווינדוס ועשיתי את הדבר הזה עם המחיצות, עשיתי שתהיה לי מחיצה של 40 ג'יגה, ומחיצה של 120(כל השאר) התקנתי את הווינדוס על המחיצה של ה-40 ג'יגה. עכשיו נכנסתי לווינדוס, ואין את המחיצה השנייה במחשב שלי! מה זה? איך מתקנים? אמאלה! תודה.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
יש לי VISTA ULTIMATE ובו WIindows Media Center. הVISTA באנגלית (אך המיקום ישראל) ובכל זאת בOnline Media (מדיה מקוונת) אני רואה את הערוצים האמריקאים ולא הישראלים.. מישהו יודע איך אני משנה את זה?! או מוסיף את הערוצים הישראלים.. דבר נוסף יש לי כרטיס טלוויזיה (יחסית פשוט.. מחברת PHILIPS) התקנתי אותו ואת התוכנה שמגיעה איתו ואני רואה את כל הערוצים שיש לי בבית בלי בעיה.. אבל אני מעוניין למשל להקליט תוכניות (אני יודע שזה אפשרי בעזרת הmedia center) לכן ניסתי לקנפג את הכרטיס עם המדיה סנטר אבל הוא לא מזהה לי את הכרטיס בכלל.. הוא כותב שאין כרטיס טלוויזיה ומציע לי אפשרות לרכוש אחד דרך מיקרוסופט.. אז רציתי לדעת אם המדיה סנטר תומך ועובד רק עם מספר כרטיסים מוגבל? או שמשהו בהגדרות שלי …
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אהלן אני מקבל מחר מחשב חדש, לא קניתי אותו עם מערכת הפעלה ואני מתכנן להתקין XP. חבר שלי אמר לי שיש בעייה עם דיסק קשיח שהוא sata2 כי המע' הפעלה לא מזהה אותו ושאני צריך להגדיר את ה drivers המתאימים לפי הלוח אם בזמן ההתקנה ע"י שימוש ב floopy. בקיצור- אין לי מושג למה הוא התכוון, קניתי כרטיס לוח אם ga-p35-ds3l (ג'יגהבייט) והדיסק הקשיח WD-sata2 500GB 16MB למישהו יש מושג מה אני אמור לעשות?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם! מזה כחודש יש לי בעיה במערכת ההפעלה. אני משתמש ב Windows XP SP2 עם כל העדכונים ולפני חודש בערך קרה משהו מאוד מוזר. כשאני לוחץ בתוכנות על File -> Open או על File->Save אז ברגע שזה נותן לי את החלון של חיפוש הקבצים "file browser" התוכנה נסגרת לבד, מבלי שאני אספיק לשמור קובץ או לפתוח קובץ. זה קורה בכל התוכנות חוץ מתוכנות Office (שזה די מוזר) למישהו יש איזשהו פיתרון? או שמע על זה פעם? הורדתי עדכון ממיקרוסופט KB909486 - שלפי מה שהבנתי אמור לפתור בערך את הבעיה שלי אבל זה עוזר.. אתם תקוותי האחרונה!! :'( תודה רבה!![br]פורסם בתאריך: 22.02.2007 בשעה 11:35:21 מצטער על ההקפצה - אבל אולי מישהו בכל זאת יודע מה לעשות?או שהכי פשוט זה להתקין את הווינדוס מחדש? :-(
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
במהלך התקנת SP2 ההתקנה מגבה קבצים שונים ואת הקובץ PINBALL יש בעיה והוא לא יכול לגבות לאחר מכן אני אומר לו להמשיך את ההתקנה בלי הקובץ הזה ולאחר שהוא גיבה את שאר הקבצים ויצר נקודת שיחזור הוא רושם שלא ניתן לקרוא ממסד הנתונים והתקנת SP2 נכשלה. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אין לי קול במחשב התקנתי את כל הדרייבירם ועדיין אין לי קול ניכנסתי למנהל התקנים וראיתי שלא מותקן שם PCI DEVICE איך אני מתקין את הדבר הזה ? תודה רבה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
שלום, לא מזמן קניתי מחשב חדש עם חומרה ממש חזקה לגיימינג... עכשיו רציתי לשאול אתכם איזו מערכת הפעלה הכי מומלצת לגיימינג ואינטרנט... אני אסביר את עצמי קצת יותר: יש לי זיכרון ראם של 4 ג'יגה OCZ 2X2GB 1600MHZ DDR3 וכרטיס מסך בעל 2 ליבות ו2 ג'יגה ראם SAPHIRE HD4870 X2 2GB GDDR5 DX10.1 כמובן מעבד בעל 4 ליבות Q9550... אני רוצה שתמליצו לי בבקשה על מערכת הפעלה שתפיק מקסימום ביצועים מהחומרה הזאת למטרת גיימינג ואינטרנט... דרך אגב אני מעדיף שלא להשתמש בווינדוס 7 מכיוון שאני משתמש בתוכנה PUNKBUSTER למשחק בשם COD4 ו ווינודס 7 לא תומך בתוכנה הזאת... (לפי מיטב ידיעתי... אני לא יודע לגבי הגרסאות החדשות אם הן תומכות או לא) כעת אני משתמש בXP 32BIT... ואני לא מרוצה, כי לדוגמא רק 3 GB ראם מנ…
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
עד לא מזמן עבדתי עם XP שם יכולתי להשתמש ב2 כרטיסי מסך(אחד של הלוח אם ואחד חיצוני) משום מה בויסטה אני לא מצליח לגרום לשניהם לעבוד יש לי אפשרת או לעבוד על החיצוני או לעבוד על הכרטיס של הלוח אם. אני אשמח אם משהו יוכל לעזור
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי הביא לי את המחשב שלו כדי לסדר לו שם כמה דברים בנוסף , הוא ביקש ממני ליצור לו מחיצה נוספת . יש לו הארד דיסק אחד (כונן C ) בגודל של 75 GB הוא רוצה לחלק את הכונן לשני מחיצות. אני צריך תוכנה מסוימת כדי לפצל את הכונן בתוך הוינדוס ? או שאפשר לעשות את זה דרך הוינדוס ב manage או משהו ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-