Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
לאחר שהתקנתי את המעטפת אני לא יכול להכנס במצב אקספלורר איזה שם אני צריך להקיש במנהל המשימות כדי להפעיל אותו לפני שאני נכנס לווינדוז.
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
חברה מה המצב יש לי מחשב חדש יחסית אני רוב היום באמיול וכאשר אני מתנתק מהאינטרנט (לוחץ על ניתוק) כל המחשב שלי פתאום נתקעת מה לעשות ?(יש לי מודם ADSL USB) מה אתם חושבים שהבעיה?( זה עושה לי בעיות גם בכיבוי זה תוקע אותו על שומר הגדרות).
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
האם מישהו ביצע פעולה כזאת בעבר? מה הדברים שיש לקחת בחשבון ובכלל מה התהליך? אנחנו מדברים פה על דומיין דיי גדול... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אהלן במחשב XP שיש בו משתמש יחיד - אדמיניסטרטור, כל פעולה דורשת סיסמא. אמנם יש לנו אותה אבל איך מבטלים את זה ? אפילו לוח הבקרה מבקש סיסמא לפני שאפשר לפתוח אותו. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
איזה זיכרון וירטואלי אני אמור לשים אם יש לי במחשב 1500 RAM 1.5 ! כמה VIRTUAL MEMORY צריך לשים ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
1. האם אני חייב להשתמש בHTPC או שאפשר מחשב רגיל? 2. האם המדיה סנטר מגיע עם גירסת הUltimate?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של 200 ג'יגה שקיבלתי לפני שבועיים בהתחלה עשיתי מחיצה אחת שהיא C שלשם התקנתי את הווינדוס וקבעתי שיהיה בה 10 ג'יגה. עבדתי על המחשב כמה ימים עד שהגדרתי עוד מחיצה של 190 ג'יגה מה שקרה זה שהכונן קיבל את האות F כי D וE כבר נתפסו על ידי הצורבים. איך לשנות את האותיות אני יודע, אבל השאלה היא האם הPATHS לכל הדברים שיש לי בF ישתנו בהתאם?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
במהלך התקנת SP2 ההתקנה מגבה קבצים שונים ואת הקובץ PINBALL יש בעיה והוא לא יכול לגבות לאחר מכן אני אומר לו להמשיך את ההתקנה בלי הקובץ הזה ולאחר שהוא גיבה את שאר הקבצים ויצר נקודת שיחזור הוא רושם שלא ניתן לקרוא ממסד הנתונים והתקנת SP2 נכשלה. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
טוב, אז יש לי שלושה הארדיסקים, אחד 40ג'יגה אחד 60 ואחד 250. לפני זה היה מותקן XP על ה40 וויסטה על ה60 כאשר ויסטה הותקן אחרי XP.. עכשיו התקנתי XP מחדש על ה40 ולכן הבוט של ויסטה בעצם התבטל ואין לי שום דרך להיכנס לויסטה(הוינדוס עצמו עובד מצויין והכל בסדר) איך אני יוצר או גורם לויסטה לקבל בוט? בוט כמו שהיה לפניכן שגם הייתי יכול להיכנס לXP כEarlier Version of Windows, האם אני אצטרך להתקין ויסטה מחדש בשביל זה או שיש דרך הרבה יותר קצרה?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי מחשב חדש עם חומרה ממש חזקה לגיימינג... עכשיו רציתי לשאול אתכם איזו מערכת הפעלה הכי מומלצת לגיימינג ואינטרנט... אני אסביר את עצמי קצת יותר: יש לי זיכרון ראם של 4 ג'יגה OCZ 2X2GB 1600MHZ DDR3 וכרטיס מסך בעל 2 ליבות ו2 ג'יגה ראם SAPHIRE HD4870 X2 2GB GDDR5 DX10.1 כמובן מעבד בעל 4 ליבות Q9550... אני רוצה שתמליצו לי בבקשה על מערכת הפעלה שתפיק מקסימום ביצועים מהחומרה הזאת למטרת גיימינג ואינטרנט... דרך אגב אני מעדיף שלא להשתמש בווינדוס 7 מכיוון שאני משתמש בתוכנה PUNKBUSTER למשחק בשם COD4 ו ווינודס 7 לא תומך בתוכנה הזאת... (לפי מיטב ידיעתי... אני לא יודע לגבי הגרסאות החדשות אם הן תומכות או לא) כעת אני משתמש בXP 32BIT... ואני לא מרוצה, כי לדוגמא רק 3 GB ראם מנ…
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
מקבל אותו כל פעם שאני משחק בפיפא . בעבר שיחקתי ולא קרה !! מה יכול להיות ???
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
כאשר אני פעיל תוכנות מסוימות כמו ICQ ועוד תוכנות כמו RIVA-TUNER אז קופצת ההודעה הזאת: ועד שאני לא לוחץ איזה 10 פעמים YES אז אותה התוכנה שאני רוצה להפעיל לא תעלה ורק אחרי כל הלחיצות היא תעלה..יש אפשרות לבטל את ההודעה הזאת? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אין לי מושג למה זה.. הקבצים פשוט לא עובדים דרך התוכנה הזאת של הווינדוס כשמדליקים את התוכנות.. היא מראה לי את כל סוגי התמונות אפילו סרטים היא גם מראה.. אבל קיבצי גיף היא לא...
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מאז היום בבוקר שניכנסתי לאתר של סריאלים כל הזמן קופץ לי חלון של פרסומת לבאבילון וזה בא כל שניה מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את הוינדווס 7 אבל הבעיה שאני מפחד שתוכנות ודרייברים לא יתמכו בו
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום יש לי vista עם servise pack 1 rc . יש 2 דברים שהוא נהג להציג ופתאום הפסיק להציג : 1. שנכנסים למחשב שלי הוא היה כותב למטה "קבוצת עבודה : ...." "מעבד : ...." "זיכרון : .... " עכשיו הוא כבר לא מציג את הזיכרון ראם שיש אלא רק את קבוצת עבודה ואת המעבד . 2. בעיה נוספת היא שפתאום שעושים מאפיינים למחשב שלי הוא הפסיק להציג את קטגוריית ה"מערכת" , כלומר את הדירוג במספרים של המחשב ואת הראם והמעבד. (את הראם הוא מציג רק במנהל המשימות ואת המעבד רק במחשב שלי) כיצד מגדירים לו להציג את 2 הדברים האלה שוב? תודה...
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי 2 כוננים קשיחים, אחד ויסטה , אחד XP מה אני צריך לעשות בשביל שבBOOT יהיה לי בחירה איזה כונן אני רוצה? (שני הכוניים עובדים) והם SATA אם זה משנה משהו.
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
מריץ, פותח חלון של משהו, סוגר ומריץ מלא דברים שלא ניתן להבחין בהם(עושה את זה מהר) ואז מעלה את הויסטה. יש למישהו מושג מה זה?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
לאחרונה אני נתקל בבעיה הבאה באופן קבוע : כל פעם שאני לוחץ על כפתור הכיבוי בתפריט הכיבוי של הווינדוס או לוחץ על הכפתור שנמצא על המארז לחיצה קצרה, במקום שהמחשב יתכבה, הוא מופעל מחדש. חשבתי לנסות ללחוץ על כפתור ההפעלה מחדש בתפריט הכיבוי של הווינדוס בתקווה שהוא אולי יעשה את עבוד הכיבוי, אך הדבר לא כך. כמו כן, ניסיתי הורדת עידכונים למחשב ומתקן שגיאות של הווינדוס, אך אלה לא הועילו כלל וכלל... אודה לכם על עזרה בנושא... עריכה: גם ניסיתי לכבות את המחשב דרך פקודה הכיבוי המורצת ב-Run הבאה: shutdown -r -t 10, אך גם במקרה זה המחשב הופעל מחדש... למעשה, אני לא מצליח לכבות את המחשב אלא ע"י לחיצה על כפתור הכיבוי שעל המארז ישר אחרי הריסטרט... תודה לעוזר...
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש וברצוני להתקין עליו ויסטה, הבנתי שיש שתי גרסאות של 64 ו-32 ביט. מה ההבדלים ביניהם ואיזה אני צריך להתקין על המחשב שלי כשהמעבד הוא Q8200, כרטיס מסך: geforce 9500GT זכרון 2048MB DDR II 800Mhz תודה!
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני לא מוכן לעזוב את הXP שלי. עכשיו אני קונה מחשב חדש עם מעבד E8400 ו4 גיגה זכרון. הבנתי שלא יהיה הבדל כזה גדול בין 32 לבין 64 ביט. אבל לטווח הארוך חשבתי להתקין 64 ביט XP. מישהו יודע מה הבדל בין XP 32 לבין 64 ביט? חוץ מגודל הקבצים... מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
נפתח לי בלמטה של ה-windows בשורה הכחולה משהו בשם search assistant זה לא בעיה אבל זה מעצבן כל פעם לסגור ידנית את זה כשנפתח הווינדוס. יש דרך לגרום לזה לא לעלות כל פעם? צירפתי תמונה שאולי תעזור לכם אגב בטעות ההודעה נשלחה פעמיים סליחה... תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
דוד שלי רצה לזרוק שני מחשבים של WINDOWS 98 אז הוא יבואי לי אותן אז יש לי שאלה אם אני יוסיף דיסק קשיח לאחד מהם אז אני יוכל להתקין WINDOWS xp תודה מראש..!
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=222136&TypeID=1&sid=127 מה אתם אומרים על המדריך הזה ויש לכם מה להוסיף?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אלה קבצי לוג שנאי לא יודע איך למחוק כי הם בשימוש והם ניתנים למחיקה פעם הצלחתי.....
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-