עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by idDFdd,

אני לא מוצא אותו בעזרים, כאילו הוא נמחק או משהו ואני חייב לשחזר את המחשב ניסיתי לשחזר עם הדיסק של וינדוס לא עזר לי מה אפשר לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  2. Started by onn_the_vy,

כיודע לחלקכם אני משתמש במחשב הנייד שלי בביה"ס... מערכת ההפעלה היא WINXP. אני מדליק היום את המחשב ורואה שהמחשב חזר למצב כמו שנייה אחרי ההתקנה, וכל החומר הלך לעולמו. הדבר היחיד שישנו זה תקיות: found.000 - עם קובץ אחד. found.001 - עם מליון קבצים. שוקל ג'יגה וחצי. התקיה יש קבצים: file0000 עד file9999 רשום עליהם : Recovered fils Fagment. כל החומר של ביה"ס מכל השנה נמצא שם, ומאוד חשוב לי להוציא אותו, במיוחד שיש לי 8 בגרויות עוד חודש. אין לי גיבוי של החומר מהשנה, כך שזה ממש חיוני להוציא אותו. כל רעיון, לא משנה מהוא יתקבל. אני כותב כרגע מהמחשב הגדול, תודה מראש לכל העוזרים....

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  3. שלום. ניסיתי להתקין מדפסקת hp4510 בשרת 2003std DC ההתקנה נכשלה באמצע ומאז השרת מדפסות לא עובד! מסתבר שהדרייבר לא מתאים לשרת וזה גם דפק את הסרוויס ואת כל שאר המדפסות שכבר מותקנות בשרת. מכיוון שהדרייבר לא הותקן בהצלחה ניסיתי להסיר אותו דרך הregistry מכל מה שראיתי שקשור לhp4510. ניסיתי להסיר את הprinter role עצמו של השרת ולהתקין מחדש וזה גם לא סידר את התקלה. אני מצליח לעשות restart לסרוויס אבל הוא נופל שוב אחרי דקה. למישהו יש רעיונות? ??? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by CTTA,

קניתי ספק חשמלי חדש למחשב. חיברתי אותו כפי שהספק הקודם היה מחובר. משהו מוזר קרה: בהפעלה ראשונית, עוד לפני שעלתה מערכת ההפעלה, קפץ מסך כחול בו היה איזכור ל-BIOS. לא הספקתי לקרוא מה בתוכן המסך. בהפעלה השנייה ה-windows עלה כרגיל. בהפעלה שלישית (ואחרונה), קפץ שוב מסך כחול ובו היה רשום driver iqrl not less or equal ולא יותר מדי. היה אזכור לחומרה חדשה שהותקנה עוד תוכנה חדשה - בכל אופן אין לי מושג. בכל ההפעלות לפני שעלתה מערכת ההפעלה קפצה לי השורה הבאה: Windows Could Not Start Because the Following File Is Missing or Corrupt: SYSTEM32/drivers/ntfs.sys מה ניתן לעשות? איך לא התקנתי נכונה את ספק החשמל, אם המחשב אכן נדלק? אשמח לתשובה. תודה-רבה.

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  5. ברשותי לוח גיגהבייט 8SQ800 ULTRA עם ביוס מעודכן כרטיס מסך ATI 9500PRO דריברים מעודכנים להיום 512mb memories hunday כרטיס קול וכרטיס רשת מובנה 2 כוננים קשיחים בסך כולל 160 מגה צורב תקליטורים LG WIN XP PRO SP2 מעודכן לפני כמה ימים <<< System Summary >>> -------------------------------------------------------------------------------- Warning 100: Large memory sizes should be made of Registered/Buffered memory. <<< Mainboard Information >>> -------------------------------------------------------------------------------- Warning 2533: Disabled host contr…

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  6. Started by רן.ט,

i have had a problem in my cumputer that made me reinstall windows in an english version do anyone know how can i change my english windows work in hebrew??

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  7. Started by ofir2000,

ההרד דיסק שלי מחולק ל-3 כוננים והם מסומנים באותיות C-D-E. יש לי במחשב צורב די וי די והוא מסומן ב-F. חוץ מהכוננים/צורבים האלו אין לי שום כוננים/צורבים נוספים. כאשר אני נכנס ל"מחשב שלי" אני רואה עוד כונן שמסומן באות G. הכונן הזה בכלל לא קיים. השאלה שלי מה הסיבה שוינדוס 7 מראה לי כונן שלא קיים - האם יכול להיות שזה סוג של וירוס? והכי חשוב איך אני מוחק את תצוגת הכונן הזה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. יש לי ווינדוס XP PRO עם סיראל מקורי והכל. כשתצא הגרסא החדשה בעוד כשבועיים (64 ביט) אני אוכל להשתמש בסיראל שיש לי או שצריך אחד חדש? אם צריך חדש,כמה יעלה בערך?

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  9. Started by TeaTime,

אני רוצה להתקין את הMedia center edition של XP בשביל סטרימניג ל360 (זו התוכנה היחידה שמאםשרת סטרימנג אליו כרגע) האם אפשר להפעיל אותה בדואל בוט? או בצורה פחות מסובכת (כמעין תוכנה בתוך הוינדוס אולי..?) מה האפשרויות לעבוד איתה?

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  10. שלום, יש לי Windows 7 ultimate 64bit ויש לי בעיה שמלווה אותי כבר זמן רב: כאשר אני מוחק קובץ מתיקייה מסוימת, הקובץ ממשיך להופיע ברשימת הקבצים. רק לאחר ריענון (F5), הקובץ נעלם. אני חושב שזה קורה בתיקיות שקשורות למסמכים, תמונות וכו' (כלומר libraries), ולא בכל תיקייה. הדבר המיוחד היחיד שעשיתי זה העברת ה-libraries לכונן הלוגי D, כאשר Windows מותקן ב-C (כך אני שומר על כל הקבצים החשובים גם כאשר אני מפרמט את C ומתקין מחדש Windows). ניסיתי לחפש על זה מידע באינטרנט וגיליתי שאני לא היחיד שסובל מהבעיה, אבל לא מצאתי הסבר או פיתרון. אשמח לעזרה, תודה!

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  11. ויסטה 64 ביט שלי לא מצליחה להריץ תוכנה מסויימת (ישנה יחסית) דרך האמולציה הטבעית של ויסטה, וגם לא כאשר ניסיתי דרך המאפיינים לקבוע שהיא תואתת ל XP. איזה אמולטור מומלץ להתקין על ויסטה 64 ביט, ע"מ להריץ תוכנות סוררות ?

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  12. Started by roeesnir,

ב- XP הייתי יכול לנגן שיר, עם מדיה פלייר, יוטיוב וכל מקור פנימי אחר, ולכוון בהגדרות של כרטיס הקול שיאזין למקור הזה (Stereo Mixer) ולהקליט עם כל תוכנת הקלטה. עכשיו יש לי Win 7 בנייד ובPC, ובהגדרות כרטיסי הקול יש לי רק מיקרופון או קו נכנס. אני צריך להקליט איה צליל מאיזה אתר. אני משתגע!!! בנייד יש לי Sound Max וב- PC - יש לי Realtek.

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  13. כשאני עושה כיבוי ויש תוכנה מסויימת שרצה ברגע מופיע לי אל תשלח ושלח או משהו כזה איך אני עושה שהסגירה של התוכנית תיהיה אוטומטית? תודה...

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  14. הבעיה שלי די מוכרת ברשת "Windows XP Log On/Log Off Loop" והיא התחילה לי לאחר שהסרתי עם התוכנה Spybot משהו שנקרא Rightmedia (אם אני לא טועה זה היה מזמן) מצב זה קרה לי בעבר, אז השתמשתי בלייב סידי-ERD COMMANDER על מנת לעשות שיחזור מערכת-ריסטור הבעיה עכשיו היא, שאין לי נק' שחזור זמינות (אין בכלל) אז זאת היא לא אופציה. אלו הדברים שניסיתי כבר ולא עובדים: safe mode ,Last Known Good Configuration בכל המצבים. ניסיתי לעשות התקנת תיקון אבל אין אפשרות כזאת אצלי (ניסיתי מכמה דיסקים בגרסאות SP2\SP3). להחליף את הקובצים ntdetect.com\winlogon.exe ניסיתי לבצע את המדריך הזה עד דף 9 http://thinkinginpixels.com/quick-fixes/fix-windows-xp-log-onlog-off-loop אבל לא הצלחתי להתחבר. (אותה התקלה) …

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  15. שלום הורדתי את התוכנהשל העדכון מהאתר של מיקרוסופט, התקנה הוא שואל אותי אם אני רוצה למחוק לשמור חלק או לשמור הכל, אבל הוא מונע ממני ללחוץ על שמירה כוללת. בהערות הוא רושם לי את הסיבה שזה לא אפשרי כי הווינדוס שלי באנגלית והתוכנה בעברית(למרות שהורדתי אותה ממיקרוסופט האמריקאי). איך מסדרים עדכון לווינדוס 10 מבלי למחוק כלום עזרההה בבקשההה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. היי חבר'ה שאני רוצה להיכנס לחנות האפליקציות הוא לא מגיב לי בכלל, יש פתרון? תודה

17. התקנתי את גירסת LAST XP בדיסק נפרד. עכשיו זו המערכת היחידה שעולה באיתחול ! מדוע לא קיבלתי אפשרות בחירה באיתחול המחשב? איך אני חוזר למערכת ההפעלה הראשונה? במידה ולא ניתן ליצור תפריט בחירה באיתחול, האם ואיך ניתן לבטל את השניה LAST XP ולחזור כרגיל למערכת הראשונה? ה-LAST XP הותקנה כניסיון.

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  18. שאני מפעיל את הוינדוס אז כל התוכנות נטענות לTRAY נכון? אז לפני כמה זמן כל התוכנות נטענות אבל לא לTRAY זה עוד בסדר אבל הם גם כאילו לא עובדות אני צריך להפעיל את כל מה שלא בTRAY מחדש כדי שיעבוד מה זה????? :s05:

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  19. Started by zvkel,

יש לי כרגע במחשב 4 משתמשים כאשר אחד הוא האדמין והשאר lmited users אני רוצה לעשות שהמשתמשים בקבוצת הלימטיד לא יוכלו לעשות ריסט למחשב אלא רק log off כדי שאם איזה תוכנה מסוימת רצה ברקע (על הuser של האדמין ) המשתמשים האחרים לא יוכלו לעשות למחשב ריסט או לכבות אותו למישהו יש מושג איך עושים את זה או אם זה בכלל אפשרי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. בדיוק כמו XP PRO, לא שקל יותר, מחיר לדוגמא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3316 יש חנויות שישמחו לקחת גם 1190 שקל על אותו מוצר: http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=1904&p=123 הערה: אני לא מאיץ באף אחד לרוץ לקנות ולהתקין, לא יזיק לחכות עוד חודשיים שלושה, מצד שני גם אין סיבה להימנע אם אין אף בעיה של מנהלי התקנים או יישום מסוים שעלול לעורר בעיות. תוכנית החלפת הרשיונות של מיקרוסופט בין xp pro ל x64 אמרוה לפעול רק עד סוף חודש 7, גם זה שיקול. כתוב בחנות "עם מחשב חדש בלבד" אבל לפחות מבחינת מיקרוסופט זה תופס גם למוצר חומרה

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  21. Started by zeroone,

שלום במערכת הפעלה חלונות אקס פי נעלם לי האייקון של אינטרנט אקספלורר שהיה בשולחן עבודה ובקוייק לנש. איך אני מחזיר אותו או יוצר קיצור דרך?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by JUVE,

מישהו מכיר או יודע למה משמש ה- BDE(borland database engine)administrator שנמצא ב CONTROL PANEL או איזו תוכנה התקינה אותו הודה מאוד על כל עזרה

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  23. Started by 7k9af,

אני כל כך מתגעגע לזה, אין בכלל אפשרות להפעיל את זה ? תוכנה כלשהיא ? משהו ? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  24. כאשר אני מעתיק פיסקה מסוימת מאתר אינטרנט אל וורד או אקסל, פעמים רבות הכתב המתקבל הינו הפוך. כיצד ניתן לסדר זאת?

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  25. ממש לפני הכניסה לWIN יש לי כסה מסף שחור ששואל אותי לאיזה ווינדואס אני רוצה להיכנס ויש לי שם כבר 3 אפשרויות .. איך אפשר לעשות שתיהיה רק אפשרות אחת ואז אני מאמין שזה פשוט ידלג על המסך נכון? יש אפשרות לעשות את זה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.