Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
הסרתי כמה מהיישומים בווינדוס עשיתי RESTART למחשב והוא מגיע למסך כניסה הכחול ממש לפני שווינדוס סיים לעלות ונתקע עליו... ניסיתי ב SAFE MODE ואין הבדל... תודה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
חברה התקנתי אתמול windows millennium ואחר כך win xp והכל עבד טוב עכשיו היתי מחובר כל הלילה לאינטרנט ובבוקר ריציתי לעשות ריסיט וזה לו עבד עד עכשיו אני צריך כל הזמן לילחוץ על הריסט של המארז כדי שזה יעשה לי ריסט חברה אני משתגע מה אני עושה :-\ ???
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי בעייה בכל פעם שאני מנסה להפעיל תוכנית מבוססת JAVA אני מקבל הודעה שאני צריך להוריד JAVA VIRTUAL MACHINE כאני מנסה להוריד מהקישור שמופיע לי אני מופנה לאתר של MICROSOFT ששם נאמר לי שלא ניתן להוריד רק את החלק הזה אלא צריך להוריד SP1 , ושכבר הורדתי את החבילה ההודעה אומרת שהSERIAL של WINXP לא חוקי ומפסיקה , יש למישהו פתרון?????- תודה ???
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
התקנתי XP והיה מקודם 98. הכל היה טוב! עד שבאתי לכבות את המחשב, זה נכנס לי לחלון כיבוי שאני צריך לכבות לבד (אין לי אפשרות לכבות לבד) אמרו לי ללכת לצריכות חשמל - ולשנות שמה את החלון, אבל אין לי את האפשרות הזאת! אם מי שהוא יודע שיגיד לי בבקשה...
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מלפני כמה ימים הרבה פעמים תמונות קטנות כמו למשל המעויינים שמופיעים כאן לפני תיאור של כל פורום פשוט מופיעים כ-X עד הרגע שאני לוחץ - Show Picture ואז זה מראה מחדש את כולם. עכשיו נגיד פתחתי את הפורומים ויש מעויין רק לפני משחקים ו-Windows - אלו המעויינים השחורים שאומרים שאין חדש אני חושב והירוקים לא מופיעים עד שאני לוחץ Show Picture. לא ברור למה... מישהו יודע מה הסיבה? Win XP.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן כשאני הולך ללוח הבקרה ולוחץ פעמיים על הוספה הסרה של תוכניות אני מקבל הודעת שגיאה מוזרה שכתוב בה: "value creation failed at line 472 " וכתוצאה מכך החלון של ההוספה הסרה אינו נפתח. מישהו יודע אולי מה הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה כי אני חייב להסיר תוכנה כלשהי.
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
ה-HD מוגדר בפורמט NTFS. עם דיסקט אתחול של 98 הוא לא מכיר את ה-HD בגלל הפורמט הנ"ל (יש הודעה כאילו יש וירוס או סתם BAD SECTORS, כמובן שזה קשקוש). איך אני יוצר דיסקט (3.5'') אתחול עבור פורמט NTFS. אני מבקש לא להפנות אותי ל-"7 דיסקטים של SETUP עבור WIN XP PRO" , כמו כן תוותרו על העיניין של "למה לך דיסקט אתחול, למה לא להתקין ישר מ- CD BOOTABLE". תחסכו את זה ממני. ממתין לתשובות ענייניות.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בהנחה שלא כל משתמשי XP מודעים לעניין ועקב חומרת הסיכון חשבתי לפרסם זאת כאן. הסבר מלא עם פאטצ' קטנטן כאן : http://grc.com/default.htm ד"א, גם התקנת SP1 אמורה, בין היתר,לחסום את הפירצה.
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
התקנתי ווינדווס XP על מחשב שלפני זה היה מותקן 98 ועכשיו יש לי בעיה כשאני מנסה לכבות את המחשב דרך התחל - כיבוי המסך של הכיבוי עולה אבל המחשב לא מתכבה מעצמו (ואי אפשר לכבות ידנית) אמרו לי שצריך לשנות משהו בביוס מה בדיוק צריך לעשות?
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
לאחרונה נוצרו שתי תיקיות חשודות בכונן C שנקראות FOUND.000 ו FOUND.001. אני עובד על ווינדוס 2000. אני מעוניין לדעת האם התיקיות שנוצרו הם חלק ממערכת ההפעלה או תיקיות זרות שאין להן קשר בכלל, אודה לכם אם תעזרו לי.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע מה ההבדל? כדאי לי להרויד מוזילה? יש לי כרגע IE ? יש הבדל בכלל?
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
dont know what happend but suddenly i cant write in hebrew it writes lite this ?גגגגג ?א? ?? ???? ?ך ?? HELP!!!!!!! i have XP pro and i tried everything nothing works
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה אני ואח שלי פה מתוכחים על איזה אפשרות להתקין את הwinxp אז תגידו אתם מה יותר שווה ולמה
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מבקש עזרה והסיפור הוא כזה. התקנתי לחבר מחשב ועליו חלונות XP היות והוא זקוק גם לדוס ( עבור חשבשבת) התקנתי לו תחילה את הBOOT של 98 בתחילה בכל האיתחולים של ה XP הופיע לי תפריט ה דואל בוט שנתן לי לבחור בין XP ל 98 והכל היה תקין. לאחר מספר ימים פתאום נעלם תפריט הדואל בוט ,נעלמו קבצי האיתחול של 98 מה ROOT של הכונן, השתנה קובץ ה Boot.ini ואין זכר לדואל בוט. המחשב ישר עולה ל XP. שאלתי היא כיצד אני מחזיר למחשב את האופציה לדוס של 98 שאוכל להגיע או ל XP או לפרומפט של 98 ניסיתי לערוך את ה Boot.ini אבל ללא הצלחה. לדיסק יש שתי מחיצות שתיהן Fat 32 המוזר שהעסק עבד ופתאום השתנה !! בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכלולם. ;D בזמן שגלשתי קצת מצאתי לינק לאתר הבא: http://games.telenet.be/index.php?view=classic&page=2 האתר מפרסם 11 תמונות ממערכת ההפעלה החדשה. בהחלט שווה לראות, זה נראה מדהים!
-
- 28 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הייתי רוצה להוסיף עוד TOOLBAR כמו שיש למטה, פעם הייתי מוסיף אבל שחכתי איך עושים את זה אני עובד על מערכת 2000. אשמח עם מישהו זוכר ויגיד לי
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי על המחשב Windows XP כשאני לוחץ על כיבוי המחשב מודיע לי שהוא מוכן לכיבוי ואני צריך לכבות אותו ידנית. לפני ה XP הייתי צריך ללחוץ רק על כיבוי והמחשב היה נכבה לבד ללא צורך בלחיצה נוספת על לחצן ה POWER במארז עצמו. ניסיתי לשנות את ההגדרות באפשרויות צריכת חשמל, אך לא מופיע לי שם התיקיה ניהול צריכת חשמל מתקדמת. מקווה שמישהו יוכל לעזור לי
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיצד אני רואה כמה משאבים יש לי פנוים בווינדוס 2000?(או xp)
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
-
אני רוצה להיכנס לצ'ט של נענע אבל הוא רוצה שאני אוריד את זה!!!! איך אפשר להתקין את זה,ולא דרך windows update????
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה-WIN XP PRO שלי נפל ושיקמתי אותו חלקית עם GHOST שהכנתי. "חלקית" כי מדי פעם יש לי התרסקויות לRESET, תוכנות נתקעות ויוצאות, משחקים הולכים לאט מדי. אולי חשוב לציין שכשאני מדליק את המחשב קופץ לי חלון שאומר לי ש GHOST CONFIGURATION SERVER לא מחובר (משהו עם ה DATABASE). חוץ מזה, עוד לפני מסך הפתיחה של WIN קופצת שורה שאומרת INVALID BOOT.INI ומשהו עלC: WINDOWS (???). בבקשה- עזרה. נראה אתכם...
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
המחשב פשוט עובד חלק, בינתיים אין בעיות(חוץ מבעיה עם החייגן של אינטרנט זהב שאני חושב שהסתדרה), וזהו, פשוט מדהים עוד לא הרצתי בנצ'ים לבדוק בכמה זה שיפר לי את 3DMARK, אבל המחשב פשוט עובד חלק ומדהים. אבל הכי טוב- העכבר כזה תלת-מימדי!אין עליו :lol:
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, מותקן אצלי במחשב Windows 2000 +Service Pack 3 והסמלים שב- Task לא מוצגים בכל הצבעים אלא רק ב16 צבעים בלבד מישהו יודע איך מתקנים את זה? זה היה לי ככה גם בהתחלה.... זה לא שעשיתי משהו ואז זה קרה... למי שלא מבין אז הנה:
-
יש לי מחשב עם חלונות 98 , ואני רוצה "לזרוק " את ה 98 ולעבור ל 2000 . קראתי בפורום שצריך לפרמט את המחיצה עליה מותקן 98 , ואז להתקין את ה 2000 אם אעשה זאת , המחשב לא יזהה את כונן ה cd ולא אוכל להתקין את 2000 . אז מה השלבים לעלי לבצע ? שמירת ה driver של ה cd על floppy ? ואז מה ? דבר נוסף :על המחשב מותקן גם לינוקס , ושהמחשב עולה יש תפריט בחירה בן שתי מערכות ההפעלה .
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את xp עם ה 98 שאני מדליק את המחשב יש לי אפשרות לבחור בין ה 98 ל xp!! אני רוצה להסיר את ה xp ולהשאר רק עם ה 98!! אין אני עושה את זה?? תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-