עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Chura,

היי, מצאתי בארון אוזניה BT (מוטורולה H700). החלטתי לחבר אותה למחשב כמיקרופון ואוזניה, הבעיה שלא הצלחתי. יש לי מתאם BT שמחבר את המקלדת והעכבר, של לוג'יטק (MX5500), והצלחתי לעשות PAIR ביניהם, אבל הוא מבקש דרייברים (ויסטה). למישהו יש מושג מה הוא רוצה ??

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  2. יש תוכנה שמאחזרת את הסיסמה של היוזרים בווינדוס דוגמה: יש עוד כמה

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  3. היי, יש לי פלאפון שנפל למים ונהרס לו המסך. הטאצ' עדיין עובד, ואפשרי לפתוח אותו והוא מגיב למגע. אני מנסה להציל את התמונות שיש בו, אז חיברתי אותו למחשב - אבל המחשב מזהה אותו כמטען ולא כהתקן USB. אתם מכירים דרך לקרוא את המידע שיש במכשיר גם אם אני לא יכול לשנות במכשיר עצמו את ההגדרה של אופן קריאת המכשיר מהמחשב?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by hellyeahmofo,

ייתכן שקבצי DBX inbox.dbx sent items.dbx לא באמת מייצגים את הגודל של הדוא"לים בתיבות כי מחקתי הרבה דוא"לים והגודל של הקבצים רק גדל

5. Started by nissim_y,

במחשב ניח חדש - לאחר התקנת xp הוגדר כבוי צג לאחר 10 דקות , לא הוגדר כבוי דיסקים או המתנה הצג נכבה אך לא מתעורר עם הזזת עכבר או מקלדת רק לחיצה של מספר שניות על לחצן ה power מעירה אותו

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  6. Started by Rafi921,

http://news.softpedia.com/news/Crack-Available-for-Windows-7-BitLocker-Hard-Drive-Encryption-128894.shtml או שכבר היה "פרוץ" http://www.computerworld.com/s/article/9141105/NSA_helped_with_Windows_7_development

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  7. מיקרוסופט מתעקשת ללכת עם הראש בקיר, אז נראה שכל החגיגות של "הנה, הצלחנו לעקוף את כל המגבלות" היו מוקדמות מידי. כלומר, אם ירצו, די ימררו את חיינו ... https://www.youtube.com/watch?v=jmrNG01Y9Hk

8. שלום , לאחרונה יש לי מסכים כחולים מפעם לפעם במערכת ההפעלה , אנא ראו את ההודעה שאני מקבל לאחר מכן ואודה לעזרתכם לפתרון בעיה זו בברכה , Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.768.3 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 1e BCP1: FFFFFFFFC000001D BCP2: FFFFF80003132495 BCP3: 0000000000000000 BCP4: FFFFF80002FFF900 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 768_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\103111-30747-01.dmp C:\Windows\Temp\WER-37721-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409 If the online pr…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by aviaderi,

שלום לכולם, קראתי פה : http://unattended.msfn.org/unattended.xp/view/web/28/ איך להכין דיסק התקנה אוטמטי, אשר יתקין את חלונות כולל כל התוכנות שלי בפעם אחת. הכנתי כבר את הספרייה עם כל התוכנות, הכנתי את ההתקנה האוטומטית של רובן, ועכשיו אני תקוע בקט של הדריוורים. כתוב שם שצריך קבצי INF ו-CAB, ולחלק המחומרה שלי מצאתי אותם, למרות זאת יש מספר רכיבי חומרה אשר בדיסק ההתקנה שקיבלתי יש רק קובץ EXE ללא קבצים נוספים. איך אני מחלץ/משיג את הקבצים שאני צריך? עוד שאלות: האם יש אפשרות להתקין את הFF עם כל התוספים שלי, המועדפים שלי והסקינים שלי? כנ"ל לגבי ThunderBird? האם יש עוד דרים שחשוב לשים אליהם לב כשאני מכין דיסק כזה? האם יש דרך לבטל את תהליך האקיטביציה של חלונות לאחר העליה הראשונה …

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  10. Started by QQQ,

יש לי קובץ DLL שאיכשהו נעלם לי מwindows/system32. מישהו יכול בבקשה להעלות לי לאיזה שרת את הקובץ 'shellapi.dll' (נמצא ב: C:\WINDOWS\system32). תודה.

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  11. Started by shirNoshe,

ואללה,היום קרה לי משהו שאני עוד משפשף את העיניים שלי. חבר הביא לי מחשב פנטיום 3 עם כונן קשיח ועליו WIN98.על המחשב שלו לאחר עלית ה-WIN הוא כאילו קורס ומנורת ה-HD לא מפסיקה להבהב,צריך לאפס..בלה..בלה.בקיצור לא ניתן לעבוד על המחשב. אמרתי לו,שמע..בוא ניקח את הכונן שלך למחשב שלי(זה שבמפרט) ונראה אם הביוס ומע' ההפעלה שלי מזהה,ואז ננסה להציל את החומר שלו. בקיצור עלה וכו' וצרבתי לו את כל החומר החשוב. עכשיו,אמרתי לו בוא נעלה את המע' שלך ונראה מה יקרה,הוא אמר בחיים לא יעלה לך מהכונן שלי על המחשב שלך,אמרתי לו..צודק!אבל..!!בוא ננסה. ניסינו והופ.. מע' ההפעלה שלו עלתה!אומנם במצב בטוח,אבל עלתה כמו גדול!עכשיו אני מנסה לבדוק מה דפוק שם.. איך יכול להיות שכונן קשיח ממחשב פנטיום 3 עם ח…

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  12. Started by ed1,

אני מתקין וינדוס XP PRO עם SP2 ומתלבט אם לא עשיתי טעות שלא התקנתי את הדרייבר SATA לפני התקנת הוינדוס? ההארד דרייב מחובר ב-SATA ללוח ASUS P4S800D M392 ולא נתבקשתי בשום שלב להכניס את הדיסקט ככה שאני לא בטוח אם בכלל יש בו צורך. איך בכלל אמורים להתקין דרייבר SATA מדיסקט עוד לפני התקנת הוינדוס? תודה למשיבים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by etzarfat1981,

שלום, יש לי כונן נייד שאני מחבר אתו ב-USB למחשב, בד"כ המחשב מזהה אותו בתור כונן E משום מה הוא החל לזהות אותו בתור כונן F, מישהו יכול להגיד לי איך אני מחזיר אותו חזרה לכונן E? תודה

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  14. האלה, מיקרוסופט שיחררה עדכונים קריטיים למערכות האלה החודש וגם בחודש שעבר בגלל החשיבות שלהם. (בעדכון האחרון של ה XP שלי הורדו 10 עדכונים חדשים.)

15. שלום ברצוני לקנות מחשב נייד של TOSHIBA דגם A200-13O והמחשב מגיע עם מערכת הפעלה WINDOWS VISTA HOME BASIC . רציתי לדעת אם זוהי מערכת הפעלה טובה לצפיה בסרטים או עדיף לשדרג לפרימיום?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  16. Started by yacovmateo,

יש לי בעיה עם הW7. שאני מנסה לצלם באיזה משחק עם PRINT SCREEN אז אחרי שאני בא לצייר ומדביק,זה פשוט דמביק לי תמונה לא של המשחק אלה של השולחן עבודה עם כל מה שיש עליו. ניסיתי גם עם FRAPS אבל לא עובד לי משום מה גם ולא מצלם שום דבר. זה נוסה בכמה משחקים. יש למישהו פתרון בשבילי?[br]פורסם בתאריך: 19.07.2009 בשעה 21:38:32 אפ'צי

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  17. שלום לכולם.. קניתי מחשב חדש לפני חודש וחצי + -. כמובן, התקנתי XP בשביל להנות מהביצועים.. שחקתי משחקים בכייף.. לא היה בעיה בכלום.. הכל רץ חלק.. גם שיש "פיצוצים" וכל מיני שטויות כאלו. אמרתי "אחלה" יש לי אחלה מחשב.. בוא נתקין VISTA.. כל המשחקים ב-ויסטה רצים ממש ממש לאט.. אם יש קצת איזה פיצוץ מעפן.. כבר המחשב מתחיל "לחשוב".. התקנתי את הדרייברים הכי מעוכנים לכל הרכיבים.. הכל ב-64Bit.. זה מערכת נקיה מאוד.. ממש חדשה "מהקופסא". למה המשחקים עובדים לי ככה? נ.ב. ראוי לציין שגם ניסיתי לבטל את כל האפקטים.. ממש ממש הכל.. הורדתי הכל ל-0. ועדיין המשחקים לא רצים טוב. הגדרתי זיכרון ויטואלי בכונן אחר שלא נמצא בו הווינדוז. המפרט הוא: CPU: AMD Phenom 9500 Quad-Core, 2.20 GHz Video: NVIDIA Ge…

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  18. פתאום ללא סיבה משתבשת הכתיבה בעברית בחלק מהאתרים למשל כרגע באתר מנטור בפורומים אני לא יכול לכתוב עברית אני מקבל ג'בריש, לעומת זו כאן הכל תקין אני עובד עם XP אך עליי לציין שגם ב WIN 2000 קרתה לי אותה התופעה ואז החזרתי גבוי של GHOST בדקתי וגם באתר PCTIP ו PCPRO אני לא מצליח לכתוב בעברית כך שאולי זו בעיה בתצורת פורמט האתרים שהאקספלורר לא מצילח לזהות. כך שכל מי שמבין בנושא כתיבת אתרים יוכל לעזור. בבקשה אם מישהו ( עומרי ?? ) נתקל בבעיה ויודע כיצד לפתור אותה אודה לו מאד על תשובה .

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Shacham,

יש לי WINXP PRO (יש לי את הבעיה גם ב SP1 וגם ב SP2 והיא נשארה אחרי כמה פירמוטים שלא קשורים לזה). ההגדרות של ההסתרת אייקונים ב TRAY (תמונה מצורפת) משתנות לבד. למשל האנטי-וירוס משתנה מ Always hide ל Hide when inactive והאייסיקיו משתנה מ Always show ל Hide when inactive. איך מסדר את זה ואיך אני מוחק דברים מהרשימה של ה PAST ITEMS? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  20. ההודעה היא: "A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer" לא הצלחתי להעלות צילום מסך. אשמח לדעת מה אני צריך לעשות, ואם צריך עוד פרטים אשמח לנדב אותם. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by lidor_abo,

חברה יש לי תהליך במנההל המשימות שתוקע לי את המחשב ואת האינטרנט הוא נקרא WLLoginProxy.exe איך אני מוחק את הדבר הזה ? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  22. זה ממש מעצבן, יש לי דברים בהורדה ואני לא יכול לעשות ריסטרט מתי שבא לי, וההודעה הזאת קופצת כל 5 דקות! איך נפטרים ממנה?!?!?!?!?!?! ניסיתי לעשות END PROCESS אבל זה ממשיך לחזור.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  23. Started by ofeky1,

אני מקווה שזה הפורום הנכון למה אני לא מצליח להדפיס מקובצי PRN שאני מכין הכנתי קובץ PRN מטופס של ביטוח לאומי ושאני בא להדפים אותו במדפסת עם DOK יוצאים לי מלא דפים עם שורה וכמה סימנים למעלה וכל השאר ריק לחצת בתוכנה של אדובה על הדפסה עשיתי לו וי ב"הדפס לקובץ" ושמרתי את הקובץ ככה עושים את זה? לא צריך לשנות עוד משהו שם? תודה!

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  24. התקנתי ויסטה ואני לא רואה את המסך של הבוט, הוא נמצא רק שהמסך כאילו לא מקבל אות. פתחתי את הקובץ BOOTSECT.BAK שנמצא בכונן של הXP ורשום שם "BOOTMGR is missing" משהו מאוד מוזר .... חשוב לציין, שפעם (כשהיה את גרסת הבטא 2) זה לא קרה ויכולתי לראות את את הבוט ומשום מה עכשיו לא. נראה לי שזה פרט חשוב: כשהפעלתי את המחשב ושמתי את הדיסק אז הוא אמר לי: "לחץ על כפתור כלשהו כדי לטעון את הCD", לחצתי ואז המסך נעלם- אותו מסך שאמור להיות הבוט וכמו שאמרתי, פעם זה לא היה קורה.. ד"א, זה קרה לי פעם ותיקנתי את זה ע"י התקנה מחדש של הXP אז אשמח לדעת אם יש דרך אחרת

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  25. Started by JohnClark,

אני רוצה להתקין Windows 64bit בנוסף לWinXP Home Edition שמותקן אצלי כרגע... אז אני מתקין אותו על פרטישן אחר באותו ההרדיסק של הוינדואוס הראשון. נתקלתי בבעיה כשההתקנה של הוינדואוס ביקשה את הדרייבר של הSATA. הדרייבר שהגיע עם לוח האם ישן מדי ולא פועל עם 64 ביט ניסיתי למצוא את הדרייבר הנכון אבל יש איזה אלף ואנלא יודע מה עובד מה לא עובד ואיך לשים את זה על דיסקט כמו שצריך! אז קיוויתי שתוכלו לעזור לי הצ'יפסט שלי הוא Via K8T800 והצ'יפ שאליו מחובר ההרדיסק הוא Via VT8237. אני מקווה שתוכלו לעזור לי כי אני מאד מבולבל. דרך על מנת למחוק את הוינדואוס אני פשוט מוחק את התיקייה שלו ואז הוא לא עושה ממנו בוט נכון? תודה לעוזרים הערה: ניסיתי לחפש בפורום לא מצאתי כלום :-\

• 0 תגובות
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.