עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שעה אני משק עם התוכנה וכל מה שאני מוצא זה קיצורי דרך לכל מיני דברים מפגרים של התוכנה עצמה....איך אני מוסיף קיצור דרך למה שאני רוצה? ומישהו יודע איך אני עושה שנגיד אם יש לי קיצור דרך לכונן שלי אז יראו כמה אחוז ממנו בשימוש וכמה מקום פנוי יש? בdescription של האייקון על הדקסטופ?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  2. משהו מוזר... בלחצן הימני בעכבר איפה שאפשר ליצור ספריה קובץ WORD וכ"ו נעלמה לי האופציה של יצירת קובץ BMP ו- JPG,חיפשתי באתר של מיקרוסופט ולא מצאתי איזכור לבעיה... המחשב הוא WIN XP PRO עם SP1,המחשב לא עבר שום שינוי או התקנה חדשה. מחכה לתשובותיכם.

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  3. אהלן, לאחרונה אני לא מצליח לפתוח את חנות האפליקציות בWIN 10. לא התקנתי משהו חריג לאחרונה, ולא זכור לי עדכון גדול כלשהו שבוצע במערכת. פשוט סתאם רציתי להיכנס לחנות ולראות מה חדש, והאפליקציה פשוט לא נפתחת. אני לא מקבל שום הודעת שגיאה, פשוט לוחץ על האפליקציה וכלום לא קורה. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  4. עדכון בבלוג הרשמי של מיקרוסופט חשף את תאריך ההשקה ל-Anniversary Update של חלונות 10, ואז הוסר 11 חודשים של זמינות חינמית עבור חלק גדול מהמשתמשים (לצד לחצים והצקות בלתי פוסקים) סייעו למערכת החלונות 10 החדשה לשבור את כל השיאים בשוק, ולצבור מעל ל-300 מיליון מחשבים שבהן היא מותקנת, לנתח שוק של בין 15 ל-20 אחוזים מיקום ה-PC כולו. כל זה עתיד להשתנות במידה בלתי מבוטלת בעוד כחודש מהיום, כשבמיקרוסופט יעמדו בהצהרה המקורית שלהם ויפסיקו להציע את הגירסה החדשה כשידרוג חינמי לבעלי חלונות 8 וחלונות 7 (במקום זה תהיה זמינה גירסת Home במחיר של 120 דולר) – ומה שיסמל את השינוי האסטרטגי הזה יהיה עדכון חדש ומאסיבי העונה לשם המתבקש Anniversary Update. אם להתבסס על פוסט בבלוג הרשמי של ע…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Eden 6600,

אני משתמש ב-IE7 ורוב הפעמים שאני מחליף בין טאבים הסימן של העכבר משתנה למין לוגו של "אין גישה" או משהו כמו זה ואני חייב ללחוץ סתם לחיצה אחת בשביל שזה יעלם ושאני יוכל לחזור לפעילות רגילה עם העכבר. אני חושב שזה בגלל שאני לוחץ על טאב מסוים וגם בטעות גורר אותו קצת, יש דרך לבטל את הדבר הזה? (אני יודע שזה מנוסח בצורה דפוקה אבל אני זה לא ממש קל להסביר את השטות הזאת. אם אתם לא מבינים רק תגידו ואני ינסה לנסח את זה אחרת)

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  6. Started by Dorimani,

שלום לכולם, התקנתי היום מחדש את WINXP לאחר שפירמטתי אותו אתמול, ולמרבה הפליאה הוא לא קורא פונטים בעברית. כלומר, לכתוב בעברית אני יכול, וגם לראות עברית אני יכול, אבל אם למשל אני פותח מסמך ישן שנשמר לפני הפירמוט כקובץ TXT (למשל) אז כל העברית שלו נהיית ג'יבריש. כנ"ל לגבי תפריטים של תוכנות - למשל, כאשר אני מפעיל את אאוטלוק (בעברית) אז כל התפריטים מופיעים בג'יבריש. מה עושים? תודה מראש. נ.ב מצורפת תמונה להמחשת התופעה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1006406784&start=0]תוכנה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Tomerb1,

שלום לכולם, התקנתי היום ווינדוס 7 ויש לי שאלה: שאני נכנס לתיקיה כל השמות של התיקיות ושל הקבצים המצוגים נורא ארוכים, זה מציג כמעט את כל השם ויוצר תצוגה לא נוחה. האם אפשר לשנות את זה? [לשנות בעצם את מספר השורות שזה יציג בשם] תודה

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  9. שלום לכולם, התחשק לי לחזור לנוסטלגיה ולהכניס את כל הצילומים שלי מפעם למחשב, חיברתי כרטיס פיירוואר למשב והוינדואז התקין אותו עכשיו כשאני מחבר את המצלמה הוינדואז כאילו לא מזהה שמחוברת מצלמה וככה אני לא יכול לדגום שוב דבר למחשב למישהו יש רעיון?< המצלמה היא מצלמה ישנה יחסית של סוני מצלמת וידאו

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  10. Started by Jar with me,

?

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  11. Started by idan1836,

יש קבצים שאני רוצה לפתוח ומופיעה לי הודעת שגיאה שרשום בה משהו שלא ניתן לפתוח את הקובץ במצב WIN32, מה זה אומר? איך מבטלים אם אפשר?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  12. היי, יש הרבה תוכנות עיצוב לXP למשל Aston,Customizer XP,Style XP ועוד אז איזה מהן הכי טובה הכי נוחה ולא מאטה את הביצועים של המחשב... תודה רבה מראש, ניר.

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  13. Started by Da-Funk,

שמעתי שיש עידכונים שמהווים תחליף ל Windows update ומתקינים הכל בפעם אחת.. מאיפה ניתן להשיג כאלו ? והאם זה יכול להיות קריטי למערכת הפעלה ?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  14. Started by חרגולאיש,

שלום, רכשתי לוח P5N-D של אסוס. לפניו היה לי לוח של גיגהבייט. כשאני בודק את התוצאות אז הכל סבבה חוץ מהזיכרון שהחליט לצנוח ל-5.1 במקום ה-5.6 שהיה לי כשהייתי עם הלוח של גיגהבייט. אני משתמש באותו זיכרון. מה יכולה להיות העיה? מפרט: Q6600 4GB DDR2 800MHZ P5N-D 750i תודה.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  15. Started by dannygnh,

לעיתים קרובות כדי להיכנס לווינדוס, עלי להקליד סיסמא. למרות שלא הגדרתי זאת ואין לי סיסמא.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  16. Started by Tal86,

אהלן יש לי מספר שאלות, עשיתי שדרוג לאחרונה לווינדואס 10 ורציתי לשאול מספר שאלות , אשמח אם תעזרו לי 1. איך אני מעלים את המסך LOGON שדורש סיסמא בכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש ? אני פשוט רוצה שהוא יעלה אוטומטית לשולחן עבודה. חיפשתי ומצאתי להיכנס לרגיסטרי ולעשות משהו אבל זה לא עבד. משהו עם GROUP POLICIES. 2. לתוכנת ה MAIL לוקח הרבה זמן לעשות סינכרון עם החשבון GMAIL שלי , היום חזרתי מעבודה ואני רואה שכל המיילים הם עוד מאתמול , לסנכרון לקח משהו כמו 5 דקות מלאות. כמו כן מדוע הוא לא עושה סינכרון אוטומטי ואני צריך פיסית להיכנס וללחוץ על סנכרון ? 3. האם יש דרך להפסיק את ההודעות של ה GOOGLE ONE DRIVE או איך שלא קוראים לזה , או למחוק את זה לחלוטין ? 4. האם הדפדפן EDGE…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by warezman,

שלום יש לי מחשב נייד של של טושיבה עם ווינדוס ויסטה יש לי אותו כבר שנתיים וחצי בזמן האחרון הוא נעשה איטי כל החלונות עולים בצורה איטית האינטרנט עובד לאט. עשיתי סריקה של וירוסים ולא מצא לי אף וירוס מישהו יודע כיצד אפשר לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  18. Started by ciauai,

כשאני מסתכל בתהליכים הוא משתמש בסך הכל ב278 מגה מהזיכרון ויש לי גיגה אז לא יכול להיות שבגלל זה המעבד ב10% אז למה המחשב איטי? כל פעם שהוא ככה הארדיסק עושה רעשים אולי זה הארדיסק? או הזיכרון וירטואלי?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  19. למרות שאני יכול לרשום בעברית במקלדת. גם כשאני נכנס לפונט בכדי לבחור עברית אז אין לי שם עברית. איך אני מסדר את זה ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי לכולם, התקנתי ווינדוס 8 pro 64 bit. ההתקנה הלכה מצוין והתקנתי את כל הדריברים. התקנתי לראשונה המון עדכונים מווינדוס update והמחשב התקין אותם ועשה 2 איתחולים וכאשר עלה המסך נהיה שחור. כאשר לוחצים על ctrl,alt,del רואים את התפריט של מנהל המשימות וגם את הסמן של העכבר רואים כרגיל חוץ מהמסך של שולחן העבודה הרגיל. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם,קוראים לי דולב ואני רוצה לקנות מחשב חדש. המפרט שאני כנראה אקנה הוא : מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1036 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg ₪526 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP55WB כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪285 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪463 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBRL כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD4850 HDMI 512MB DDR3 PCIe ₪547 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C3D-HD4850-512D3E-HDMI מארז…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Imtheman,

טוב חברים אז יש לי בעיה קטנה שמטרידה אותי איך אני חוסם גישה ללוח הבקרה בלי להוריד את אפשריות האדמין (זאת אומרת שהיוזר ימישיך להיות אדמין...) איך??? זה אפשרי ראיתי את זה...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by shaidope,

שלום לכולם! אני סטודנט להנדסת חשמל, ובמסגרת הפרוייקט שלי אני רוצה לכתוב תוכנה (עצמאית או פלאג אין), שישלח את הdata שמגיע לכרטיס קול (מהווינדוס) גם להתקן USB כלשהו. כמה שאלות: 1) אניר וצה לכתוב את הדרייבר לUSB אבל בפועל אין לי את ההתקן USB שאני רוצה שהדרייבר יתאים לו. האם אפשר לכתוב את הדרייבר גם אם אין לי את החומרה? 2) מישהו יכול לתת כמה קווי מנחה לכתיבת הדרייבר? בעיקרון אני פשוט רוצה להעביר חבילות של DATA שייצאו דרך הפורט של הUSB (כמה זה מסובך?!) 3)ספרות מומלצת? לינקים רלוונטים? 4)מה יהיה יותר פשוט, לכתוב תוכנה שתעשה את ההעתקת המידע שנשלח לכרטיס קול ושולחת אותו גם לUSB או פשוט לכתוב איזה נגן ששולח את הקבצים עצמם? אני רוצה בעיקרון להעביר את כל הסאונד מהווינדוס לUSB ולא רק…

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  24. זמן קצר לאחד ההדלפות בנוגע למערכת ההפעלה הבאה של החברה, ווינדוס 9, מיקרוסופט שולחת הזמנות לאירוע בנוגע לעתיד המערכת שתתקיים ב-30 לספטמבר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%94%d7%96%d7%9e%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%94%d7%a6%d7%a6%d7%94-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99%d7%aa-%d7%9c%d7%95%d7%95%d7%99%d7%a0%d7%93%d7%95%d7%a1-9-%d7%91%d7%a1%d7%95%d7%a3/

25. Started by Shiker,

היי חבר'ס אני מחפש את הפאטץ שפותח את הפורטים ב- TCP בויסטה ULTIMATE

• 0 תגובות
    • 542 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.