עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by asypeer,

הי. פירמטתי מחשב של חבר, וגיביתי את הדיסק ב-COPY רגיל (רק מסמכים רציתי תכלס לגבוות, כל השאר התקנתי מחדש). אני מחפש את הקובץ עם הגדרות החייגן שלו לרשת (היה לו קיצור דרךל חייגן לאינטרנט זהב על הדסקטופ). יש למישהו מושג באיזה קובץ נשמרות ההגדרות האלה ? (יוזר וסיסמא) כי בתיקיה DESKTOP תחת DOCUMENT AND SETTINGS מופיע רק הקיצור דרך. תודה לעוזרים. אסף

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  2. Started by ariel007,

בזמן האחרון שמתי לב שהמחשב שלי יוצר כל יום נקודת שחזור חדשה בשם windows modules installer. נדמה לי שזה לא היה בעבר. מישהו יודע למה זה קורה? מצורף צילום מסך של שחזור המערכת. מערכת ההפעלה היא וינדוס 10 בילד 1803

3. Started by yarivot26,

במחשבי ספרית בית הספר שלי, כל פעם שעושים ריסט, כל דבר חדש שנעשה במחשב (אם זה מסמך וורד או הורדה כלשהית) נמחק אוטומטית. איך עושים את זה?

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  4. Started by rjjb7,

כיצד ניתן לבצע שחזור מערכת עוד לפני שעלה הווינדוס???

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  5. Started by redti,

בטעות מחקתי את הסל מחזור..איך אני מחזיר אותו ? יש לי vista ultimate 64bit

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  6. שלום, יש לחבר שלי מחשב נייד Acer Aspire 5740G עם Windows 7 Home Premium. הוא התקין אובונטו על המחשב במקום הווינדוס 7, כעת הוא רוצה לחזור לווינדוס 7. ניסיתי להגיע למחיצה שקיימת ברוב הלפטופים שממנה אפשר לחזור למצב יצרן של המחשב. במחשבים של אייסר צריך לרסט את המחשב וללחוץ על Alt+F10 - כשעשיתי זאת הופיעה לי השגיאה הבאה: "hdd recovery validation failed press any key to continue". מצאתי דיסק מקורי של ווינדוס 7 בבית שלי והתקנתי לו אותה על המחשב. כאשר ההתקנה הסתיימה בדקתי את המחיצות במחשב וגיליתי שיש מחיצה של 4GB כמעט שלא פירמטתי אותה ואני חושב שזאת המחיצה ממנה אפשר לחזור למצב היצרן של המחשב. מה עליי לעשות כעת?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by free fraek,

אי מתכוון בלי שחזור מערכת כי אין לי נקודת שחזור. וכמובן בלי לפרמט.

8. יש לי קובץ גיבוי של מערכת ההפעלה XP PRO שהיתה במחיצה \:E בדיסק אחד ואני רוצה לשפוך אותה למחיצה ראשית \:C בדיסק אחר. שתי שאלות: 1. האם משנה שהמערכת היתה ב-E ועכשיו היא אמורה לפעול ב-C? 2. האם יש חשיבות להבדל בגודל המחיצות? מחיצה E בדיסק הראשון היא 5 ג"ב ומחיצה C בדיסק השני היא 40 ג"ב. בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  9. Started by weinman,

היום הופיעה על הצג הודעה "ספונטנית" על כך שנכשל נסיון לכתוב לדיסק הקשיח (דיסק מישני עם חלוקה לשלוש כאשר המדובר במחיצה העיקרית). הבדיקה העלתה שאין גישה למחיצה הזו והמחשב שואל אם אני רוצה לפרמט אותה. שאר המחיצות נמצאו תקינות. יתכן ומדובר בבעיית זיקנה כי מדובר בדיסק קשיח בן כמה שנים :-[ בכל מקרה, השאלה היא האם יש דרך לשחזר את הנתונים או חלקם לפני פירמוט? אם זה חשוב ה OS היא W2K

• 13 תגובות
    • 4k צפיות
  10. Started by Ewingum,

במהלך כל מיני נסיונות במסגרת בעיונת שנתקלתי בה (מי שמסתובב בתמיכה טכנית יודע ) קרסה לי מחיצה מסויימת. במהלך הנסיונות השתמשתי הרבה בpartition magic 8 (גרסת דוס) ועכשיו המחיצה הזו (שבעצם היא הארדדיסק של 10 ג'יגה, פשוט כולו מחיצה אחת) מופיעה לי בווינדוס (היא הופיע ככה גם בME וגם בXP כרגע אני על XP) אך כשאני מנסה להכנס אליה מופיעה הודעת שגיאה: "G:\ is not accessible The parameter is incorrect" ובפרטישן מג'יק מופיע bad בפס המייצג את הפרטישן הזה. הפרטישן הינו מסוג fat32 איך לשחזר אותו? אני מחפש דרכים ראשוניים כמו שחזור אולי של איזה חלק בסיסי בלבד, כמו שtomb הציע פה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=43787;start=0

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. אני רואה שהרבה קראו אבל אף אחד לא מגיב, אז בקצרה למי שאין כח לקרוא - לאחר הגדרות מחדש של פרטישנים,כולל הזזת אחד עם נתונים,התקנת WIN7 על פרטישן חדש והרצת chkdsk על הפרטישן שהוזז,נעלם כל המידע האישי שלא היה מגובה בשום מקום,ואני די אובד עצות לגבי איך אפשר לשחזר אותו. כל עצה תתקבל בברכה ! תודה ! למי שצריך יותר פירוט, אנסה לסכם מה קרה – 1. קיבלתי מדודה שלי את המחשב שלה לסדר - ה WIN XP לא עלה – נפל באמצע. בוצע chkdsk, אובחנו ונפתרו כמה דברים (לא ממש זוכר לצערי), וה OS עלה, אבל עם שגיאה לא מובנת של smc.exe שלא הצלחתי לפתור. 2. לאחר שלא מצא חן בעיניי תפקוד המחשב, לא הצלחתי להפעיל את ה Norton שהיה מותקן שם (שה smc חלק ממנו) וגם ה firewall סומן כלא עובד למיטב זכרוני, החלטתי…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. באחד המקרים בהם נהגתי בחוסר מחשבה קל ומצאתי את עצמי מתקין אימג' בעזרת התוכנה GHOST , ובמקום לבחור האפשרות של התקנה על פרטישן ספציפי , התקנתי על הדיסק כולו ....! המצב הנתון הוא : יש לי פרטישן בכונן C , עם המערכת הפעלה שירדה מהאימג' ואת שאר הדיסק הקשיח ללא פרטישן כלשהו ... יצרתי פרטישן ופירמטתי אותו דרך ה DISK MANAGER של ה WINDOWS 2000 . במצב המקורי היה לי פרטישן של C עם מערכת הפעלה , ופרטישן נוסף D שבו נמצא החומר החשוב . למישהו יש רעיון / דרך / הצעה / ניסיון במקרים דומים ויוכל לעזור לי ?? ראשי תלוי בכך ! המביא מידע מועיל יתוגמל בהתאם ...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by onn_the_vy,

כיודע לחלקכם אני משתמש במחשב הנייד שלי בביה"ס... מערכת ההפעלה היא WINXP. אני מדליק היום את המחשב ורואה שהמחשב חזר למצב כמו שנייה אחרי ההתקנה, וכל החומר הלך לעולמו. הדבר היחיד שישנו זה תקיות: found.000 - עם קובץ אחד. found.001 - עם מליון קבצים. שוקל ג'יגה וחצי. התקיה יש קבצים: file0000 עד file9999 רשום עליהם : Recovered fils Fagment. כל החומר של ביה"ס מכל השנה נמצא שם, ומאוד חשוב לי להוציא אותו, במיוחד שיש לי 8 בגרויות עוד חודש. אין לי גיבוי של החומר מהשנה, כך שזה ממש חיוני להוציא אותו. כל רעיון, לא משנה מהוא יתקבל. אני כותב כרגע מהמחשב הגדול, תודה מראש לכל העוזרים....

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  14. Started by .Infern0,

שלום לכולם, אני מקווה שאני שואל את זה במקום הנכון. התקנתי היום תוכנת הורדות ולאחר שהגדרתי את התיקיית יעד להורדות בהגדרות, התוכנה פשוט הוציאה את כל הקבצים שהיו קיימים כבר בתת-תיקיות של התיקייה אל התיקייה עצמה ויצרה בלאגן מטורף. התיקייה המדוברת היא תיקייה של בערך 70 ג'יגה עם מיליון קבצים מכל הסוגים ולכן רציתי לשאול האם קיימת איזושהי דרך להחזיר את הקבצים אל התיקיות המקוריות שלהן כמו שהם היו (מלבד לעשות זאת ידנית כמובן, שאלוהים יודע כמה זמן ייקח לי לעשות את זה...). תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by harel156,

נתקלתי בבעית שחזור מערכת מופיעה לי הודעה שחזור מערכת נמצאת בשמוש ע"י תוכנית אחרת נסיתי במצב בטוח ועוד אפשרויות ולא ניתן ועוד בעיה צירוף המקשים CTRL?ALT?DEL עולה תוכנה לסגירת תוכניות שנתקעות כעת זה לא עולה אם יש מי שיכול לעזור תודה מראש

16. Started by dudi4u,

לאחרונה א"א להשלים את שחזור המערכת. אני מקבל הודעה; "המערכת לא יכלה להשלים את השחזור" וזה קורא עם כל נקודות השחזור. יש למישהו עצה לזה? או הצעה לתוכנה טובה היודעת לבצע שחזור?

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  17. Started by harel156,

שלום כשאני מנסה לעשות שחזור מערכת עולה חלונית נמצא בשימוש ע"י תוכנית אחרת ניסיתי במצב בטוח גם לא נותן ניסיתי ע"י מדריכים ברשת ולא הועיל אולי מי מכם יצליח לפתור את אודה מראש (אני אדם מהשורה ולא תותח מחשבים לכן אם אפשר הסבר מפורט) אגב: יש עוד בעיה צירוף המקשים CTRL+ALT+DEL לא עובד אצלי תודה מראש harel313@gmail.com

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  18. Started by -Del Piero-,

שלום לכולם היום התקנתי דרייבר חדש ואני מעוניין לחזור לדרייבר הקודם שהיה לי לפניו, וחשבתי אולי עדיף לי לעשות שחזור מערכת במקום כל הפרוצדורה של למחוק-להתקין מחדש.. יש לי נקודת שחזור מלפני ההתקנה, השאלה היא האם זה יקח אותי לנקודה שלפני התקנת הדרייבר החדש? כלומר, האם זה ישחזר לי את הדרייבר?[בשביל להתקין את החדש היה צורך למחוק כליל את הקודם!] ועוד שאלה- נגיד ושיחקתי במשחק מסויים, והתקדמתי בו והעליתי את הדרגה ליותר גבוהה - האם לאחר השחזור הדבר יחזור ללפני ששיחקתי? תודה רבה לכל מי שעוזר, אבי.

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  19. Started by lilian,

צרבתי IMAGE לדיסק דרך אפליקציה של WIN7. רציתי לדעת מהם 3 הקבצים שנצרבו לי על הדיסק :boot, bootmgr, sources. ואיך מפעילים אותם במקרה ואני רוצה לשחזר את המערכת (זה עובד גם דרך ה- bios ?). האם יש עוד דבר שעלי לצרוב על הדיסק הזה כרגע?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by yossi harel,

שלום חברים רציתי בבקשה לדעת כיצד אוכל לשחזר ולהתקין את מערכת ההפעלה (ויסטה) המקורית שקיבלתי עם קניית המחשב ? אני ממש לא זוכר או יודע כיצד לעשות זאת.ניסיתי לחפש קצת בגוגל אך הלכתי לאיבוד. נכון לעכשיו מותקנת על המחשב מערכת הפעלה windows 7 ללא מפתח מוצר. ***חשוב לציין שאין ברשותי את דיסק ה recovery המקורי של ויסטה היות והוא אבד. האם ויסטה מזהה דרייברים בצורה מלאה כמו WIN 7 או שיהיה עלי להתקין ידנית ? מודה לכם מראש

• 38 תגובות
    • 5.7k צפיות
  21. Started by computer_freak,

1. כשאני מנסה לשחזר מערכת לא משנה למתי כשהמחשב מאתחל את עצמו הוא רושם שהאיתחול לא הצליח והווינדוס עולה כרגיל 2. פעם היה לי בתפריט התחל קיצור דרך לתיקייה תמונות שלי אבל היא נעלמה כשמחקתי את התיקייה אחרי שהחזרתי את התיקייה מסל המיחזור הקיצור לא חזר איך אפשר להחזיר אותו ניסיתי כבר להיכנס למאפיינים של התחל תודה

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  22. Started by azaz,

ניסיתי לשחזר מערכת וזה רשם לי בסוף התהליך: שחזור נכשל. כבר 5 פעמים בתאריכים שונים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ilanb0,

משום מה, הקשה על system restore לא מפעילה את היישום. אני המשתמש היחיד במחשב (אדמיניסטרטור) ובעבר כבר ביצעתי שיחזור (לפני כחודש) ועכשיו זה בכלל לא מגיב כשאני מבקש שחזור.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by tood,

חבריה, מחשב נייד hp וינדוס 7 כאשר התקנתי את מערכת ההפעלה עשיתי גיבוי ושחזור מתמונת מערכת גיביתי במחיצה אחרת 23 גיגה כעת אני מנסה לשחזר מתמונת מערכת איך ניגשים לשחזור מתמונת מערכת שנמצאת על מחיצה אחרת במחשב תודה

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  25. Started by kobi3211,

שלום מישהו נגע לחבר שלי במחשב כנראה בטעות ועשה לו סיסמת כניסה למחשב מכאן הבעיה : איך אני עושה שחזור סיסמא או מבטל אותה כי לSAFE MODE הוא לא נכנס הוא מעלה את הפקודות בדוס ונתקע שם לפני הSAFE MODE מה לעשות תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.