Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי ניתקע....המחשב שלו עולה עד הקטע שהוא מגיע לטעינת XP ואז זהו הוא לא זז משם יותר...מחשב סופר על ככה שאין בעיה עם המחשב...הוא עורך ווידאו. וגם DJ..הווינדוס פתאום לא עולה לא והוא מכניס את הדיסק פירמוט והוא לא מגיב ולא כלום....יש דרך לפרמט? זה קצת דחוף
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני רוצה לשלוח קובץ מסוים לחבר,ברגע שאני לוחץ לחיץ ימני על הקובץ ובוחר "שלח אל" עולות האפשרויות של צריבה או שליחה לתקליטון ואין את האפשרות נמען דואר,ניסיתי לצרף את הקובץ דרך אווטלוק ולא מצרף-יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום יש לי vista עם servise pack 1 rc . יש 2 דברים שהוא נהג להציג ופתאום הפסיק להציג : 1. שנכנסים למחשב שלי הוא היה כותב למטה "קבוצת עבודה : ...." "מעבד : ...." "זיכרון : .... " עכשיו הוא כבר לא מציג את הזיכרון ראם שיש אלא רק את קבוצת עבודה ואת המעבד . 2. בעיה נוספת היא שפתאום שעושים מאפיינים למחשב שלי הוא הפסיק להציג את קטגוריית ה"מערכת" , כלומר את הדירוג במספרים של המחשב ואת הראם והמעבד. (את הראם הוא מציג רק במנהל המשימות ואת המעבד רק במחשב שלי) כיצד מגדירים לו להציג את 2 הדברים האלה שוב? תודה...
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אוקי לפני חודשיים עשיתי שיחזור מערכת לפני השחזור היה כרטיס רשת והאו עבד מצוין אחרי השחזור אני לא יכול להתקין תכרטיס רשת ברגע שהווינדוס מתחיל תהתקנת דריברים המחשב קורס יש תמסך הסגול ורשם שיש בעיה עם הקובץ הזה homeqos.sys מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
כלומר שלא יהיה סל מחזור על הדסקטופ תכלס לא כזה משנה לי שלא יהיה בכלל סל מחזור אבל לא חושב שקיימת כזאת אופציה
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
-
כל המכשירים שאני מחבר למחשב (מצלמה דיגיטלית, מצלמת וובקאם, סורק... וכ"ו) שמתחברים בחיבור USB לא נקראים אוטומטית. אני חייב לעשות ריסטארט למחשב כדי שהם יעבדו ואם אני מנתק ומחבר שוב אז שוב צריך לעשות ריסטארט. יש לי ווינדוז אקספי באנגלית. מה אני אמור לעשות? :-\ תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אם אפשר הסבר קצר על כל גרסה... תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לשים את זה, אז הגעתי למסקנה שכאן הכי מתאים.. הבעיה שלי היא שכאשר אני נכנס למשחק אונליין אני רואה את הכתב בסדר בפעם הראשונה, אך בפעם השנייה שאני נכנס אני רואה את האנגלית באופן משובש...זה כבר קרה לי בעבר עם הרבה משחקי אונליין וניסיתי קידוד, אבל זה לא עבד. הנה דוגמא לאנגלית שאני מקבל...(מסומן בכחול)
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
WINDOWS מציגה לי עידכון (במגן הצהוב) בשם "Windows CardSpace private desktop". קראתי בויקיפדיה וממש לא ברור לי אם אני צריך את העדכון הזה בכלל. אנא עזרו, תודה.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
קראתי נושאים רבים ברשת והבנתי מאותם נושאים שתוכנית בודד מבערכת הפעלה אשר עובדת על x32 לא יכולה לגשת ליותר מ 2 גיגה זיכרון (ועקב כך קורסת ) השאלה ההשארה הזו אמת ואם כן אם אני מתקין מערכת הפעלה X64 ובה משתמש בתוכנית של X32 האם התוכנית הנל תוכל להשתמש יותר מ 2 גיגה זיכרון (ישנןם תוכנות רבות אשר דורשות זאת ואינן יצאו בגירסת X64) תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של 200 ג'יגה שקיבלתי לפני שבועיים בהתחלה עשיתי מחיצה אחת שהיא C שלשם התקנתי את הווינדוס וקבעתי שיהיה בה 10 ג'יגה. עבדתי על המחשב כמה ימים עד שהגדרתי עוד מחיצה של 190 ג'יגה מה שקרה זה שהכונן קיבל את האות F כי D וE כבר נתפסו על ידי הצורבים. איך לשנות את האותיות אני יודע, אבל השאלה היא האם הPATHS לכל הדברים שיש לי בF ישתנו בהתאם?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
יש לי חלונות מסויימים, כשפותח נסגר באופן עצמאי למשל אני עושה קליק ימני על "My Comuter" פותח את Properties ופתאום פחות מ -3 שניות נסגר התקנה חדשה של XP, שדרך אגב אותו דיסק התקנה במחשב אחר לא עושה את בעיות האלה. וזה קורה גם לפני שאני מתקין את כל הדרייורים. אנא עזרו לי. ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
-
אני זוכר כשהוא רק יצא אז למי שהיה מעבדי פרסקוט c-0 לא היה יכול להתקין כי זה היה נתקע בחלון הטעינה. ורק אחרי כמה זמן מייקרוסופט פרסמו קובץ עדכון למעבדי פרסקוט. אז אם אני מוריד עכשיו sp2 כקובץ אחד האם זה כולל כבר בתוכו את העדכון הזה לפרסקוט? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי win98se. הדלקתי את מחשב היום ופתאום קיבלתי הודעה בשלב האתחול: the following file is missing or corrupted: c:\windows\himem.sys c:\windows\dblbuff.sys c:\windows\ifhlp.sys type the name of the command interpreter (e.g.,C:\windows/command.com) ניסיתי להעתיק בדוס את הקבצים האלה (לקחתי אותם ממחשב אחר) ולאחר שאתחלתי, שוב קיבלתי את ההודעה. מה עושים במצב הזה? ניסיתי להפעיל עם דיסקט אתחול ואני לא מצליח לצאת ל-WIN. כשאני מוציא את הדיסקט, אני מקבל שוב את ההודעה הזאת.
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
קראתי את המאמר על ויסטה וקראתי שהוא יצא בחודש ינואר בשנת 2007 http://hwzone.co.il/articles/teched/ מתי הוא יצא בגרסא עברית (שהכל יהיה כתוב בעיברית [מן הסתם...]) ?? באותו תאריך שהוא יצא באנגלית ?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד הרבה זמן והיא מעצבנת שאני פותח קצבים אז לפעמים יש לי את ההודעת שגיאה הזאת: ואני לא יודע למה זה קורה
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מה הכמות המקסימלית של זכרון sdram ש-win98se תדע לנצל בצורה אפקטיבית? תודה.
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
נא עיזרו לי
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
למה שאני מתקין חלק מהתוכנות והדרייברים זה לא מראה לי כמה מגה תופסת כל תוכנה, דרייבר. וזה גם לא מראה את האייקון של אותו דרייבר אלה סתם אייקון רגיל של תוכנה תוכנה... למה זה ככה...? ואם אפשר לשנות את זה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היו לי בעבר שתי גרסאות של XP מותקנות בו זמנית. לאחר מכן היה לי גם ויסטה. עכשיו אני רק עם גרסה אחת של XP, אבל כל פעם שאני מפעיל את המחשב אני צריך לעבור שני תפריטי בחירה מיותרים: אחד של ויסטה, ואחד כדי לבחור את הגרסה של XP שעדיין מותקנת. באיזה קובץ בווינדוס אני מוחק את כל זה?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום לכם, זו הודעת השגיאה שקיבלתי מספר פעמים לאחר התקנה של XP (כמובן לאחר פרמוט). כל פעם שאני מאתחל את המערכת הגופנים משתבשים וכך גם ערכת הנושא (THEME). יש מקום שממנו אוכל להוריד את התיקיה המקורית הזו? אני על XP PRO SP3. תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היכן ניתן להוריד את החבילה המלאה (בשביל שיהיה לי למחשב שאין בו אינטרנט) לגרסה העברית תודה
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-