Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אני נכנס לביוס ובא לשנות שהמחשב יופעל ע"י הכונן דיסקים במקום הארד דיסק.. אבל כשאני לוחץ על הprimery זה מביא לי רק אפשרות של auto וuser ולא כמו במשחב החדש שלי שיש גם אפשרות של cdrom בsecondry זה מביא לי את הcdrom אבל אם אני מנסה שיתחיל מהsecondry ולא מהprimery הוא מביא לי הודעת שגיאה שאין hard disk פעיל או משהו כזה.. בכל מקרה איך אפשר לשנות שהמחשב יעלה את עצמו מהsecondry ולא מהprimery או לשנות שהprimery יהיה הcdrom למרות שאפשרויות היחידות הם auto או user..\ אז מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום.. דבר ראשון תודה לכל מי שיעזור.. אז ככה יש לי מחשב נייד toshiba l300 כשאני מתקין את הוידוס הכל הולך חלק עד שהוא מגיה ל ''משלים התקנה'' ואז הוא ניתקע לי שם... ניסיתי כל מיני פיתרונות כמו לנתק את כל ה usb שמחוברים למחשב.. ועדיין לא עוזר לי חשוב לי לציין שהמערכת הפעלה הקודמת שלי היתה ויסטה ניסיתי להתקין וידנוס xp והיה לי כל מיני בעיות אז חזרתי לויסטה ואז התרוצצה לי הבעיה הזאת... שוב פעם תודה.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
כשאני מחבר את הDISK ON KEY שלי, עולה לי הודעה קטנה ליד השעון, כשאני לוחץ עליה, עולה העמוד הבא: (תמונה) נראה לי שהבנתי מה זה אומר... אבל אישמח אם מישהו בכל יסביר יותר לעומק, תודה ואיך אני פותר את זה? הבנתי שאני אמור להתקין משהו, מה זה? ואיפה אני משיג את זה? תודה רבה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
יש לי להגיש למורה שלי משהו בתוגנה ותראו מה הוא כותב לי כשאני מנסה להעלות אותו זה ב-xp ולפני כמה זמן יכלתי תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
מאז שהתכנתי את הVISTA האנטרנט פועל נורא לאט ומוריד במהירות של 1KB בימקום 250KB וזה לא רק באתר אחד יכול להיות קשר בינהם? ואני לא התקנתי את הדיבר שאני הייתי מתקין בXP כי אנטרנט פעל בלי שהתקנתי יכול להיות שיש קשר?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
אחרי פירמוט שבצעתי, התקנתי את כל הדרייברים האחרונים. הפעלתי מחדש את המחשב וכשהוא מגיע לווינדוס הוא מציג רק את התמונה מאחורה וחוץ מזה כלום. אני נכנס לתהליכים במנהל משימות והאקספלור תקוע שם על 4 ומשהו אלף ולא עולה יותר כשהוא בדרך כלל תופס יותר מ 4.. ורק לאחר שאני מסיים אותו ופותח מחדש את התהליך המחשב עולה. זאת בעיה ממש מציקה. יש אפשרות לתקן את זה? פירמוט נוסף ? :-\ והשאלה השניה.. כאשר אני מבצא עידכונים הוא מוריד את העידכונים והכל טוב ויפה אבל כשזה בא להתקין אז כל העידכונים נכשלים.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום לכם, הבעיה היא ששומר המסך אינו נכנס לפעולה וגם לא כיבוי מסך. האם מישהו מכיר בעיה דומה?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מחשב שני שכבר התקנתי עם דיסק XP ..נקי ללא תוספות (אבל לא מקורי) במהלך ההתקנה לא התבקשתי להכניס דרייבר ל-SATA וההתקנה עברה ללא בעיות . יש לי דיסק קשיח היטאצי 250 ג'יגה SATA + צורב SATA LG לא שיש לי תלונות , אבל לא ברור לי איך ההתקנה עברה ללא דרישת דרייבר , לאור הפוסטים הרבים שצריך דרייבר בדיסקט פלופי או לחילופין להטמיע את הדרייבר בדיסק ההתקנה עם תוכנת NLITE וכו' . מישהו יודע להסביר
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני רוצה שאקספלורר יראה לי אייקון של ".." (up one level) ברשימת הקבצים, כמו שזה נראה בfilezilla למשל (בתמונה). אני די בטוח שזה אפשרי, פשוט לא מצליח לחפש את זה בגוגל כמו שצריך. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
נגיד ויש לי XP בכונן C ואני רוצה להתקין ויסה בכונן D.. אני צריך שכונן D יהיה ריק לגמרי? או גם אם יש בו דברי םזה בסדר.. וזה לא ימחק אותם?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
עכשיו פירמטתי לחבר שלי אז חילקתי לו תHD לשתיים C 40 גיגה שזה הוינדוס ו D גם עכשיו C מראה הכל בסדר ו D רק כתוב LOCAL DISK ולא מראה מקום ולא כלום....אני לא זוכר מה צריך לעשות בשביל שזה יראה תמקום..
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום! כאשר אני פותח את ההפעלה ופותח משם את הרגיסטרי הוא נפתח לכמה שניות ואז נסגר אותו דבר על CMD COMMAND ועוד הרבה דברים איך אני יכול לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
ההודעה שמופיעה לי היא ++ microsoft runtime eror c וזה אחרי שאני סוגר תוכניות כמו סרטים ועוד כמה דברים ואחרי ההודעה אני לא יכול ליפתוח אותם יותר אני צריך להפעיל מחדש תמחשב כדי שזה שוב יעבוד איך אני פותר את הבעיה הזאת??? יש לי ווינדוס אקס פי פרופשיונל עם חבילת שרות 2 sp2 פנטיום 4 2.6 512 מגה זיכרון
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
-
שלום לכולם בשעה טובה קבלתי את הנייד החדש שלי מה שמצריך אותי לעבור לעבוד עם ויסטה אני לא מצליח להתקין שום תוכנה לא "חוקית", בכל פעם שאני מנסה להתקין נפתחת לי חלונית אזהרה ואני נאלץ להפסיק את ההתקנה איך מבטלים את ההגנה הזו???? (אפילו office אני לא מצליח להתקין) תודה
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אני עושה קליק ימני על ספריה כלשהי ובוחר חיפוש כשהמטרה שיחפש רק בתקייה זו. למרות זאת תיבת "חפש ב" נותרת ריקה למה זה?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
לפעמים, כשמחפשים באימיול קבצים מתווספות להן 3 תוצאות, עם הרבה מקורות שעם הופעתן נפסק החיפוש. אל תוגעו בתוצאות האלה, אם הורדתם אל תתקינו. הדבר הזה מוריד משהו למחשב הבו הוא הותקן וזה לוקח לו כמה ימים במהלכם למחשב שבוזה הותקן אין יכולת ליזום שיחות בפרוטוקול tcp/ip, כמוכן אם המחשב מחובר בנתב שאר הנוכחים ברשת ירגישו בהאטה רצינית במהירות (מקצה הורדה של 250~ ל- 3~ ק"ב לשנייה). בהנחה וכן הורדתם: לתת לזה לסיים להוריד ולראות מה קורה (ללא יודע מה קורה, לא נתתי לו את האפשרות הזו) או לפרמט. שבת שלום
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שמעתי שויסטה 32ביט אחרי ההתקנה של sp1 מסוגלת לזהות ולהשתמש במעל 4 ג'יגה זיכרון, זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
איזה זיכרון וירטואלי אני אמור לשים אם יש לי במחשב 1500 RAM 1.5 ! כמה VIRTUAL MEMORY צריך לשים ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי בעיה קשה ומרגיזה בעליה של win xp . בכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מתחיל לעלות ומגיע למסך אם הריבוע הכחול שרץ ונתקע של בערך ל דקה ומשהו ! בעבר לא היתה לי בעיה כזואת.... לוכח למחשב לעלת לגמרי משהוא כמו 3 דקות שזה המון!! המחשב חדש כמעט בלי כלום עליו.... אין בכלל זבל במחשב!! בבקשה עזרו לי ליפני שאני משתגע מפרט המחשב הוא: P4 3Ghz ht 1 ג'יגה זיכרון 400 Mhz דיסק 80 ג'יגה 8 קאש דיסק 120 ג'יגה sata לוח אינטל rocklake 865perl כרטיס מסך ג'יפורס 5500 תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
-
שלום יש לי הארד דיסק חיצוני עם סיסמה,,,,,הוינדוס זוכר את הסיסמה ופותח גישה להארד דיסק בלי לדרוש סיסמה. איך מבטלים את זה?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
זה המפרט: Intel Dual Core E4300 @ 3.0Ghz OC BFG 8800GTS 320MB OC2 Gigabyte 965P-DS3 2GB Ram 800Mhz מה אתם אומרים שווה לשדרג לוויסטה?.. קראתי כמה וכמה מאמרים, אבל אנלא יודע איך המחשב שלי יחזיק בזה.. אני הרוב עובד עם תוכנות כגון: Cubase, Photoshop,Premiere. ופחות משחק בזמן האחרון...
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי win98se. הדלקתי את מחשב היום ופתאום קיבלתי הודעה בשלב האתחול: the following file is missing or corrupted: c:\windows\himem.sys c:\windows\dblbuff.sys c:\windows\ifhlp.sys type the name of the command interpreter (e.g.,C:\windows/command.com) ניסיתי להעתיק בדוס את הקבצים האלה (לקחתי אותם ממחשב אחר) ולאחר שאתחלתי, שוב קיבלתי את ההודעה. מה עושים במצב הזה? ניסיתי להפעיל עם דיסקט אתחול ואני לא מצליח לצאת ל-WIN. כשאני מוציא את הדיסקט, אני מקבל שוב את ההודעה הזאת.
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-