עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום יש לי vista עם servise pack 1 rc . יש 2 דברים שהוא נהג להציג ופתאום הפסיק להציג : 1. שנכנסים למחשב שלי הוא היה כותב למטה "קבוצת עבודה : ...." "מעבד : ...." "זיכרון : .... " עכשיו הוא כבר לא מציג את הזיכרון ראם שיש אלא רק את קבוצת עבודה ואת המעבד . 2. בעיה נוספת היא שפתאום שעושים מאפיינים למחשב שלי הוא הפסיק להציג את קטגוריית ה"מערכת" , כלומר את הדירוג במספרים של המחשב ואת הראם והמעבד. (את הראם הוא מציג רק במנהל המשימות ואת המעבד רק במחשב שלי) כיצד מגדירים לו להציג את 2 הדברים האלה שוב? תודה...

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  2. Started by X-It,

http://img140.imageshack.us/img140/6971/1hv1.png http://img291.imageshack.us/img291/9316/2mf7.png http://img140.imageshack.us/img140/9199/3uh6.png יש לי intel pentuim 4 3.2 ghz 64 bit 1024 MB זיכרון Geil ASUS P5ld2-deluxe geforce 6600 gt לדעתכם VISTA פרימיום תפעל אצלי חלק? או שצריך לשדרג משהו?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  3. שלום לכולם , פעם שאני עשייתי מאיפיינים על שיר מסוים , יכולתי לשנות את שם האמן , ועוד דברים ועכשיו זה מה שקרה: מה עושים?

4. Started by ShaharSi,

יש לי 2 כוננים קשיחים, אחד ויסטה , אחד XP מה אני צריך לעשות בשביל שבBOOT יהיה לי בחירה איזה כונן אני רוצה? (שני הכוניים עובדים) והם SATA אם זה משנה משהו.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  5. הורדתי את כל ההגדרות אבטחה למינימום ועדיים זה לא מסתדר... מישהו?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  6. התקנתי הפצה של הוינדוס כשה SP1 מובנה. מאז אני לא מצליח לשנות את רמת האבטחה של הדפדפן לא במקסטון (מבוסס אקפלורר) ולא באקפלורר. הוא נותן לי שגיאה שאי אפשר לשנות. אני לא בטוחש זה קשור להפצה או ל SP1 כי גם בגרסאות של ה 2003 x64 היית לי את הבעיה. גם מצב בטוח לא עזר. HELP PLIZ

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  7. Started by Ac-Boy,

שלום יש לי שאלה דחופה! האם WINDOWS HOME EDITION הוא 32BIT או ?64BIT ואם יכול להיות שניהם אז איך אני אדע מה שלי??

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  8. Started by isra1222,

שמעו נשמות אני צריך להעביר את הווינדוס שלי מאנגלית לעברית . אבלל הכל כולל הכל כאילו שהתפריט התחל יהיה בצד ימין ולא בצד שמאל .. מישו יודע אייך ? תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  9. Started by Lirans,

שלום עניין אותי לבדוק את ההשפעה של שינוי dpi בוינדוס ולכן שיניתי את הdpi מnormal לlarge לאחר שראיתי את ההבדל החלטתי להחזיר לnormal. רק שלאחר ההחזרה לnormal הפונטים בוינדוס נהיו קטנים יותר ממה שהיה לפני השינוי. ניסיתי בcustom והגעתי למצב שב101dpi אני מקבל את אותו גודל פונטים שקיבלתי ב96dpi לפני שביצעתי את הבדיקה הראשונית. ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש לאחר השינוי בחזרה ל 96dpi אבל הפונטים עדיין קטנים ממה שהיו קודם. ממה נובעת הבעיה כאן? כיצד ניתן לחזור למצב הקודם? עריכה: לאחר ניסיון שינוי בcustom ל100% שזה 96dpi הטקסט חזר לגודל המקורי אבל ישנה תופעת לוואי: שמתי לב שהשורת כותרת בחלונות נשארה גדולה כמו בlarge dpi. עריכה2: טוב בסוף הצלחתי לפתור את הבעיה. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  10. היי, אני מתלבט בין שתי מערכות הפעלה של ויסטה, 64bit ו- 32bit. קניתי מחשב חדש שבעיקר מיועד למשחקים, ואני לא יודע איזו גרסה של ויסטה תנצל יותר טוב את המערכת שלי. והאם מערכת ההפעלה של ויסטה Ultimate תזהה 4GB? המפרט שלי כולל: E7200 HD4850 4GB SeaSonic 500W אני חושב שאלו הדברים החשובים, לפי מה שהבנתי הויסטה 32bit לא יכולה לזהות יותר מ- 3.5 ג'יגה, ול- 64bit יש זיהוי של עד 120+. אני רוצה שהמערכת הפעלה תנצל את כל הזיכרון שלי, איזו גרסה הכי תתאים לי? זה נכון שחבילת SP1 ב-32bit מזהה עכשיו 4GB, ואם כן.. אז האם היא מנצלת את מלוא הזיכרון? מצטער על כל החפירה, אני פשוט חייב לדעת =] שנה טובה לכולם!

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  11. Started by uzi_sch,

WINDOWS מציגה לי עידכון (במגן הצהוב) בשם "Windows CardSpace private desktop". קראתי בויקיפדיה וממש לא ברור לי אם אני צריך את העדכון הזה בכלל. אנא עזרו, תודה.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  12. Started by נריה,

יש לי 2 בעיות 1) הווינדוס XP PRO שלי חוקי אני מנסה להתקין SP2 אבל זה מראה לי את השגיאה הבאה setup could not verify the integrity og the file Update.inf. Make sure the Cryptographic service is running on this computer. מה לעשות???? 2) כאשר אני מנסה להפעיל את המיקרוסופט אפדייט זה מראה לי שיש לי בעיה עם הActiveX כי ההגדרות אבטחה לא מאפשרים לראות את זה למרות שבהגדרות של האקספלורר כן איפשרתי להשתמש בזה ואז כשאני לוחץ אישור זה מפנה אותי לדף הזה http://www.update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/default.aspx?ln=he שאומר שבכלל הפקד הזה לא מותקן לי. הוא אומר שאמור להיות לי איזה שורה מתחת לשורת הכתובת שעליה אני ילחץ ויתקין אבל אין לי לכן אני לא מצליח לעשות את העידכון למיקרוסופט מה…

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  13. Started by giladz,

באמצע החיים, ועבודה ב IE פתאום הופיעה הודאת שגיאה: procedure entry point SHRegQuevyUSValueW..... ובעיה בקובץ SHLWAPI.DLL המחשב עושה רסטרט לעצמו פעמיים- ואח"כ מעלה דסקטופ חלק ללא אייקונים וללא תגובה. מצב בטוח כנ"ל. החלפתי את הקובץ בחדש מהדיסק ועדיין אין תגובה. מישהו יציל אותי?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  14. Started by MadGhost,

למרות שהתקנתי את עדכון העברית ואני יכול לרשום בעברית - בקבצים כמו קבצי תרגום וכו' אני רואה ג'יבריש , ואני גם לא יכול לשנות את הגופן לעברית... מה שכן היה נראה לי מוזר שבמהלך ההתקנה לא נשאלתי לגבי שפות בכלל... אין הגדרות של שפה במהלך ההתקנה של הויסטה(ultimate) ? או שפיספסתי משהו ? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  15. Started by boogie,

כל פעם כשאני עושה ריסט והוינדוס מתחיל לסגור את כל היישומים הוא מוציא לי הודעת שגיא על DWWIN.EXE למישהו יש מושג מה זה אומר ואיך מסדרים את זה?

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  16. Started by Ro-K,

שלום תמיד שאני רואה סרטון באקספלורר אחרי כמה זמן זה נתקע ומופיעה שגיאה מה אפשר לעשות ? תודה.. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  17. Started by isra1222,

שלום , פירמטתי את המחשב , בהתחלה לא היה עברית.. התקנתי עברית , הכל טוב ויפה, ועכשיו העברית הפוככה. בתיקיות וכאלה .. מה לעשות ? אה וגם ה icq מופיע בסימני שאלללה ! תודה מראש

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  18. Started by muli90,

כל פעם שאני מדליק את המחשב זה עושה לי בעיה עם BOOT זה אומר שהBOOTא נכשל ולא עולה לי הWINDOWS ואין לי איך לתקן את זה.. מה זה יכול להיות ואיך אני יכול לתקן את זה???

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  19. Started by Home Boy,

יש לי וינדוס XP Pro ולאחרונה שיחקתי עם הגדרות התצוגה כי ניסיתי להפוך את הרקע באייקונים על שולחןהעבודה לשקוף כדי שיראו את הרקע יותר טוב לא רק שלא הצלחתי לעשות זאת גם משהו השתבש וכעת הרבה מהאייקונים של תוכנות, קבצים וכד הפכו להיות אייקון הלבן הסטנדרטי (כמו זה שיש לקובץ שאין לו תוכנה קבועה שפותחת אותו) הכל עובד רק ללא האייקון וזה מאוד מעצבן! אז קודם כל איך אני מתקן את המצב ושנית איך אני הופך את האייקונים לשקופים??? תודה!

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  20. שלום לכולם , לאחרונה אני חווה תופעה מאד מוזרה בווינדוס שלי. אני משתמש הרבה ב IE7 ובצורה מאסיבית (פותח הרבה טאבים) ובמקביל מריץ emule , outlook 2003 , messanger live , avast antivirus , ועוד... אהה וגם את החבילה של הויסטה טרנספורם (החבילה שעושה UI כמו של ויסטה). משום מה , באיזשהו שלב הווינדוס מתחיל לתפקד בצורה משוגעת... תוכנות שאני מנסה להריץ לא מתחילות , אני לא יכול לפתוח עוד טאבים , לינקים שאני לוחץ עליהם לא עולים , אני לא יכול לקבל מיילים וכו'. הנחתי שהתופעה קוראת עקב חוסר בזכרון ואכן ב TASK MANAGER ראיתי שלפעמים הפרוסס של iexplore מגיע למעל חצי ג'יגה זכרון והמסנג'ר לפעמים מגיע למעל 200 מגה וכך הלאה... רק כאשר אני מעיף את הפרוסס הכבד אז המחשב חוזר איכשהו ולזמן מוגבל ל…

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  21. Started by gshhar,

אני מתכוון לאפשרות הזו שאם אני עושה חיפוש ומקיש אות ראשונה אז אני מקבל את כל האפשרויות שחיפשתי באותה האות.

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  22. Started by gania23,

לפי מה ששמעתי אז המשחקים עובדים בויסטה יותר לאט מאשר ב xp אז רציתי לדעת ממה נובעת האיטיות של המשחקים בויסטה ועם יש איזו דרך לתקן את זה ..

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  23. הרגע פירמטתי את המחשב כי היו לי בו וירוסים התקנתי בו את AVG האנטיוירוס ופתאום הוא מוצא לי 60 וירוסים טרויאנים אני לא מבין איך זה אם רק פירמטתי אותו ולא התקנתי כלום חוץ מה AVG חייב עזרה ומהר תודה

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  24. Started by at,

יש לי כניסה לאתר שמחייב הגדרת של use automatic configuration script. אז הוא דורש יוזר וסיסמה, הבעיה שנשאר בשמירה שלו יוזר וסיסמה ישנים אני מעוניין להחליף אותם. השאלה היא איך אני מאפס את השמירה ב-IE6? (לא מדובר בקוקיס) תודה לעונים, טל

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  25. אין איזו אפשרות שההום אדישן כן יתמוך בליבה הכפולה כי המחשב חדש ווממש אין לי כוח לפרמט אותו......

• 1 תגובה
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.