Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
האם כדאי להתקין ווינדווס ויסטה על המערכת הבאה? פנטיום 3 2.8 1 ג"ב ג'יפורס FX5200 ואיזו גירסא עדיף להתקין? תודה!
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מאז שהתכנתי את הVISTA האנטרנט פועל נורא לאט ומוריד במהירות של 1KB בימקום 250KB וזה לא רק באתר אחד יכול להיות קשר בינהם? ואני לא התקנתי את הדיבר שאני הייתי מתקין בXP כי אנטרנט פעל בלי שהתקנתי יכול להיות שיש קשר?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
היי אני לוחץ באתר של מיקרוסופט על COUSTOM או EXTREEM וזה ההודעה שאני מקבל: [Error number: 0x80004005] The website has encountered a problem and cannot display the page you are trying to view. The options provided below might help you solve the problem. For self-help options: Frequently Asked Questions Find Solutions Windows Update Newsgroup For assisted support options: Microsoft Online Assisted Support (no-cost for Windows Update issues) אם מישהו מכיר את זה ויודע לפתור ?
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אחרי פירמוט שבצעתי, התקנתי את כל הדרייברים האחרונים. הפעלתי מחדש את המחשב וכשהוא מגיע לווינדוס הוא מציג רק את התמונה מאחורה וחוץ מזה כלום. אני נכנס לתהליכים במנהל משימות והאקספלור תקוע שם על 4 ומשהו אלף ולא עולה יותר כשהוא בדרך כלל תופס יותר מ 4.. ורק לאחר שאני מסיים אותו ופותח מחדש את התהליך המחשב עולה. זאת בעיה ממש מציקה. יש אפשרות לתקן את זה? פירמוט נוסף ? :-\ והשאלה השניה.. כאשר אני מבצא עידכונים הוא מוריד את העידכונים והכל טוב ויפה אבל כשזה בא להתקין אז כל העידכונים נכשלים.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
איך אני מבטל את השגיאה של הווינדוס שמבקש ממני לשלוח נתונים או לאתר באגים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
פירמטי את המחשב אבל אני לא זוכר איפה שמתי את הדיסק של הדרייבר של הקול.... מאיפה אני יכול להוריד ת'דרייבר הזה??
-
- 9 תגובות
- 605 צפיות
-
-
לא משנה איזה nero אני מתקין...ויש לי אחד מדיסק מקורי שתמיד עבר לי בxp המחשב דוחה אותו עוד לפני ההתקנה והוא רושם לי: או find a solution או close the program יש משהו שאפשר לעשות? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי דיסק של XP בלי BOOT (צרוב) איך אני משלב בו קובץ BOOT אני עובד עם Ultra ISO
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי שתי משתמשים במחשב, אחד שלי ואחד של אחים שלי שקראתי לו "משחקים". עכשיו ב"משחקים" הגדרתי את וינדוס דרך Msconfig שרוב התוכנות לא יעבדו (Startup,Services) ככה שיתאפשר להם לשחק עם כמה שיותר זכרון בלי תוכנות שגונבות זיכרון סתם ברקע..(ראיתי את זה באיזה אתר, ואת האמת שזה מאוד עוזר לתפעול המחשב בזמן משחקים כבדים). הבעיה שכשאני מגדיר את זה אצלם, זה עובר גם למשתמש שלי ומשבית לי חצי מהמחשב..או שפשוט אני צריך להפעיל את ההגדרות מחדש. איך אפשר לעשות שרק ב"משחקים" ההגדרות האלו יהיו קבועות? אם זה משנה אני משתמש PRO.
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
משום מה הפעלתי את המחשב יום אחד והערכת נושא השתנתה .. ניסית להחזיר אותה אבל אין לי אתזה.... (XP STYLE) עכשיו הערכת נושא שלי היא כמו ב win 98 ..איך אני יכול להחזיר זאת חזרה ל xp הרגיל??
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אני לא כ"כ מבין בקטע הזה אז יש לי כמה שאלות: 1. אין בעיה שXP תהיה בכונן C וויסטה בD, נכון? 2. במידה ואני לא אמשיך עם הויסטה, זה מסובך להסיר אותה לחלוטין?
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אהלן, מישהו יודע אם (ואיך) אפשר לשנות את הנתיב של המחיצה "document and settings" בחלונות XP (או מחיצת USERS בויסטה). הרעיון הוא שאני רוצה להשתמש בבכל הדברים כמו "המסמכים שלי" "התמונות שלי", "הסרטים שלי" וכו', אבל אני לא רוצה שהם ימלאו לי את הכוננן הראשי שעליו יש לי את המערכת הפעלה. לכן אני רוצה לדעת איפה משנים את ההגדרות שהמערכת הפעלה תדע לחפש את "המסמכים שלי" במיקום אחר (כונן D לדוגמא). תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
ראיתי שיש באתר את הכתבה על זה שבקרוב גרסאות הבטא של ויסטה הולכות לפוג.. עכשיו זה אומר שכל הגירסאות שקיימות כיום (ללא רישיון מקורי) לא יוכלו לעבוד גם?
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
שמעתי שויסטה 32ביט אחרי ההתקנה של sp1 מסוגלת לזהות ולהשתמש במעל 4 ג'יגה זיכרון, זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אני מתכוון להתקין עוד מערכת הפעלה בנוסף אל הויסטה בנוחות הכי מרבית שניתן, מבחינתי, הכי נוח זה שהמערכת ויסטה תעלה ראשונה בכל מקרה ורק ממנה אני אוכל להפעיל או לסגור את XP, הסיבה: VISTA לא תומכת בכל משחקי המירוצים וההתאמה שלהם ל FORCE בהגה משחק שלי תודה רבה לעוזרים! פורום ענק
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
נכון שמפרמטים תמחשב אז אתה מוחק כונניים אז את הכונן הראשי C הוא לא נותן לך למחוק כי זה NFEC משו כזה אז איך מוחקים את C? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מה ההודעה הזו אומרת: A disk read error occurred Press ctrl+alt+del to restart הבעיה לא אצלי ...אצל חבר...והוא אומר שזה קרה לו באמצע סריקה של הסורק ושהוא ניסה לעשות ריסט ופיתאום אי אפשר להיכנס לווינדוס ושההודעה הזו מופיעה בחלון דוס... אני צריך לתת תשובה עד מחר
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
בכונן C מותקנת לי XP ובכונן D מותקנת לי ויסטה והם רצות בסדר גמור ביחד יש לי בעיות במערכת XP ורציתי להתקין אותה מחדש רציתי לדעת אם אני אנסה לפרמט את C ולהתקין XP מחדש אם זה ייגרום בעיות נ.ב. למישהו יש מושג איך אני יכול לקבוע לעצמי הרשאות של כתיבה\מחיקה וכו' בויסטה? היא כל פעם מציקה לי על שינויים שאני מנסה לעשות בתיקיית System32 ובתיקיות מערכת תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעיה מוזרה אני מתחבר לאינטרנט וכשאני מנסה לגלוש דרך הדפדפן ( firefox אן explorer ) אני לא מצליח לגלוש, זאת אומרת שהדף לא עולה למרות שיש התחברות לספק ולרשת. דבר נוסף כשאני מנסה לגלוש ממחשב אחר עם אותו מודם באותה צורה אני מצליח לגלוש והכל עובד מצויין אשמח אם מישהו יתן לי כיוון או פתרון לבעיה
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אהלן, לא מזמן פרמטתי את המחשב והבעיות רק ממשיכות להצטבר נראה שיש לי בעיה עם האינטרנט. לא משנה באיזה דפדפן אני משתמש העמודים נטענים באיטיות בלתי נסבלת אבל כשאני רוצה להוריד קבצים המהירות היא סבירה לחלוטין... חיפשתי מה יכול לגרום לזה ונתקלתי בדרך במשהו מוזר בחומת האש של windows. חומת האש מבוטלת ואני לא יכול להפעיל אותה (צירפתי תמונה) אני ממש צריך עזררה עם זה כי האינטרנט זה השימוש העיקרי שלי במחשב תודה מראש, כפיר [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אז ככה! בסוף נכנעתי והתקנתי את וינדוס ויסטה אולטימייט בכל מקרה הקול עבד לפני שהתקנתי את הדריבר של הכרטיס קול (לדוגמא המוזיקה במידה פלייר) אחרי שהתקנתי את הדרייבר פיתאום במדיה פלייר אין צליל! יש קירטוע מוזר כזה ואין מנגינה ואין כלום חשבתי אולי צריך קודקים אז התקנתי וזה לא עובד. חוץ מזה יש צלילים ורק בוינדוס מדיה פלייר זה לא משמיע לי כלום! מה לדעתכם הבעיה? תודה מראש עריכה: עוןד בעיה שצצה כשהורדתי דרייבר לכרטיס מסך 88GT כל פעם הוא נכנס ל POWER SAVING MODE בקיצר רק כאב ראש עם הויסטה
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה מוזרה ב-XP שהשעון חול ליד הסמן של העכבר כל הזמן מהבהב פעם ראשונה שאני רואה את זה וזה מרגיז רצח מה עושים ??? בכדיי להוריד את זה תודה
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזו גירסה מומלצת למשתמש ביתי רוב העבודה על המחשב הינה גלישה/הורדות, צפייה בסרטים+קידוד, משחקים. איזו גירסה תתן ביצועים טובים אל מול יציבות?
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-