עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by AciD RaiN,

כל פעם שאני מנסה להתקין קומפיילר לC למחשב במהלך ההתקנה מופיעה לי השגיאה הבאה. בבקשה בבקשה תעזרו... אני נואש. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  2. Started by DJ_Yaniv,

רציתי לשאול אם המחשב שלי יעבוד בסדר על Microsoft Windows Vista Ultimate 64Bit (המחשב בחתימה) וגם האם המשחקים יעבוד בסדר ללא תקיעות? כי שמעתי יש בעיות בויסטה 64BIT תודה מראש לעוזרים..

3. Started by shomiuyrtegdheywuw,

אני יכול לראות רק חלק מהעברית .....אני יכוך ךרשום בעברית .....אבל ב ICQ ובחלק מהאתרים והתוכנות אני רואה סתם סימנים.... אני פועל עם XP והתקנתי בו את כל השפות וגם עידכנתי FONTS אני לא יודע מה לעשות עזררררררררררררה

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  4. Started by Home Boy,

יש לי וינדוס XP Pro ולאחרונה שיחקתי עם הגדרות התצוגה כי ניסיתי להפוך את הרקע באייקונים על שולחןהעבודה לשקוף כדי שיראו את הרקע יותר טוב לא רק שלא הצלחתי לעשות זאת גם משהו השתבש וכעת הרבה מהאייקונים של תוכנות, קבצים וכד הפכו להיות אייקון הלבן הסטנדרטי (כמו זה שיש לקובץ שאין לו תוכנה קבועה שפותחת אותו) הכל עובד רק ללא האייקון וזה מאוד מעצבן! אז קודם כל איך אני מתקן את המצב ושנית איך אני הופך את האייקונים לשקופים??? תודה!

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  5. שלום יש לי הארד דיסק חיצוני עם סיסמה,,,,,הוינדוס זוכר את הסיסמה ופותח גישה להארד דיסק בלי לדרוש סיסמה. איך מבטלים את זה?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  6. זה המפרט: Intel Dual Core E4300 @ 3.0Ghz OC BFG 8800GTS 320MB OC2 Gigabyte 965P-DS3 2GB Ram 800Mhz מה אתם אומרים שווה לשדרג לוויסטה?.. קראתי כמה וכמה מאמרים, אבל אנלא יודע איך המחשב שלי יחזיק בזה.. אני הרוב עובד עם תוכנות כגון: Cubase, Photoshop,Premiere. ופחות משחק בזמן האחרון...

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  7. Started by ^Z^,

היי יש לי חלונות XP PRO באנגלית. הורדתי כמה תוכנות, כמו RADIOIN וFIRSTPAGE 2006, שכל פעם שהן מנסות להציג משהו בעברית יוצא להן ג'יבריש. משהו יודע איך אפשר "לגייר" תוכנות כאלה?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  8. אני מנסה להעתיק קובץ לתוך אחת התוכנות המותקנות אצלי בPROGRAM FILES בויסטה ואני מקבל הודעה שאני צריך אישור מיוחד מה חוסם אותי ואיך לבטל חסימה זו? תודה

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  9. ככה התקנתי ווינדוס חוקי בלי לפרמט!!! באנגלית והביאו לי יחד איתו דיסק שפות, התקנתי את העברית בלי לשנות את האנגלית. עכשיו כל הקבצים הישנים שלי בעברית כתובים בג'יבריש, וגם ישנם מקומות אינטרנט שאני רואה את זה, מישוה יודע איך אני מתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  10. Started by 1900GT,

שלום, יש לקרוב משפחה שלי בעיה. הוא כיבה את המחשב ויום למחרת הווינודס (XP) לא עולה. כלומר הוא כן מתחיל לעלות ואז אומר שצריך להכניס את הדיסק של הווינדוס כדי להתקין( ובכלל לא עשו משהו מיוחד במחשב רק כיבו אותו). בעקרון יש לו הרבה קבצים שהוא חייב לעבודה שלו וכמו שחשבתם הוא לא גיבה כלום ויש לו רק כונן אחד בלי מחיצות. בגלל שהוא בחו"ל (חי שם) הוא הביא את זה לכמה אנשים שאמורים להבין במחשבים ולפי דעתי הם התחילו לפרמט לו למרות שהוא אמר להם שאסור לפרמט את הארדיסק. לא משנה בקיצור ניסתי לעזור לו ואמרתי לו שהשתמש בתוכנה ERD COMMANDER BOOT CD והוא ניסה אותה ואמר שאין כלום בארדיסק (בגלל זה אני חושב שכן פירמטו לו). השאלה היא האם יש סיכוי לשחזר את המידע שאבד או לפחות חלק ממנו ואם כן אם איזה…

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  11. Started by Dman86,

שלום רב, נמאס לי מהויסטה! יש לי 2 שאלות: א. הויסטה על C. אם אני מתקין את ה XP על ה C מה קורה לויסטה? - היא נמחקת?! ב. יש לי XP מקורי על המחשב הנייח, אני יכול להתקין אותו על הנייד גם כן ועדיין לזכות בכל העדכונים של מייקרוסופט? בתודה מראש, דימה.

12. היי... יש לי בעייה דחופה במחשב: היה לי ויסטה, אבל בגלל שלא יכולתי להשתמש בתכונת ה-VIVO בכרטיס המסך שלי ועוד קצת בעיות החלטתי להתקין גם XP על הדיסק השני שלי (שיהיה לי בחירה של XP או VISTA בהפעלה של המחשב). אבל, אחרי שהתקנתי את XP הוא ישר מעלה את XP ללא בחירה ואני לא יודע איך להגדיר לו לטעון את הויסטה! תודה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  13. Started by Raul,

הייתה לי תיקייה שהכילה כמה מאות טראקים, שגובתה לפני פירמוט. לאחר הפירמוט והתקנת ווינדוס מחדש (אותו ווינדוס בדיוק) התיקייה הוחזרה אבל כל הסדר של השירים התבלגן ואי אפשר להתמצא ככה. תמיד לפני הפירמוט זה היה מסודר לפי תאריך הגעה, וככה גם אחרי הפירמוט... רק שעכשיו טראקים ישנים מסומנים כאילו עכשיו הם הגיעו. איך אפשר לסדר את זה?!

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  14. Started by bg1987,

שלום לכולם, היום אחרי שפירמטתי את המחשב המשפחתי שלנו, הבנתי שאני צריך להפעיל משטר דיקטטורי על המחשב הזה, הכוונה בגלל שהמשפחה מבינה במחשבים ובגלישה בטוחה באינטרנט כמו שאני מבין בבוטניקה וכשיש 3 אנשים שמתשמשים במחשב הם מצלחילם למלא אותו בכ"כ הרבה זבל ווירוסים שהוא לא שורד הרבה זמן. אז אני מחפש עכשיו דרכים לנעול פיצרים מסויימים במחשב. מה שאני אוצה לעשות זה: נעילה מוחלטת של IE וFIREFOX, אי אפשר לשנות כלום, לא HOMEPAGE לא להוסיף TOOLBARS שום הגדרות. רק להוסיף מועדפים נעילה מוחלטת של STARTUP, מניעה של כל תוכנה שהיא להוסיף את עצמה לSTARTUP, רק באישור סיסמא (יענו run as admin) אופציונאלי, הגבלת גישה של משתמשים לחלקים בדיסק הקשיח, זאת אומרת. אין אפשרות לשמור קבצים שלא בתקיות מסויי…

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  15. Started by gavriel_e,

אחים שלי יש לי מחשב נייד וכשאני לוחץ על קובץ מקש ימני=> שלח אל => נמען דואר צריך להיפתח לי תיבה של ה-outlook express אבל ניפתח לי חלון אחר .. הנה הוא: במחשב שלי כשאני לוחץ על הקובץ נמען דואר זה פותח לי את החלון של הoutlook הזה: איך אני יכול לשנות את ההגדרות כדי שגם במחשב הנייד כשאני לוחץ על נמען דואר זה יפתח לי את החלון של האוטלווק?? אני זוכר שפעם סידרתי את זה אבל שכחתי איך עשיתי... זה דחוף לי בבקשה תעזרו תודה מראשש

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  16. שלום חברים, אז זה המפרט של המחשב החדש שקניתי מ - TMS: מעבדים Intel Pentium E (C2D Technology) E2160 1.8Ghz@3.00 1MB FSB800 OEM Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L Compucase HEC 6A19 400TRT Black Arctic Cooling Freezer 7 Pro Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail והשאלה איזה מערכת הפעלה להתקין היעוד בעיקר משחקים, האם ללכת על 64/32 BIT? XP או ויסטה ?האם נכון שהמודם הישן שלי לא יעבוד עם 64B ? הערה: לא בנוי להעביר שעות בחיפוש דרייבירם / פאצ'ים / התאמות וכו' בכדי שרכיבים או משחקים יעבדו חלק... מה אתם אומרים ?

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  17. Started by yan_ymar,

עקב Autoclicker נפתח לי בSIDERBAR המון המון המון תאריכונים...וכל פעם שאני מוחק אחד ניתקע המחשב עד למצב של שומר מסך ואז שוב אני יכול למחוק אחד... האם יש דרך פשוט למחוק בבת אחת את כל הגדגטים של הSIDEBAR במכה אחת (יש לי עשרות פתוחים אם לא מאה לפחות) תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  18. Started by Meir787,

אני רוצה להתקין גם את ויסטה וגם את XP, על אותו HD, במחיצות שונות (כדי לשחק halo 2, אם זה כ"כ משנה). האם זה אפשרי ? איך אוכל לנווט בין מערכות ההפעלה בזמן הBOOT ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  19. Started by Boris_yo,
    • 0 תגובות
    • 618 צפיות
  20. כבר פתחתי אשכול בקשר לבעיה שלי.. אבל עכשיו אני די סגור על משהו, והייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות להתקין גירסת חלונות ישנה על חדשה, אבל בלי למחוק את הגרסה הקיימת. ליתר דיוק יש לי וינדוס ויסטה בטא 1 עכשיו ואני רוצה להתקין בנוסף אקס פי . כשאני מפעיל את ההתקנה המחשב לא נותן לי להתקין בגלל שיש מערכת חדשה יותר מותקנת. חשוב לי שהיו לי שני מערכות מותקנות ותיהיה אפשרות לבחור בניהם באתחול המחשב. (כמו שכל מי שמתקים אקס פי על 98, יכול לבחור באפשרות של שני מערכות) תודה לכל מי שעוזר!

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  21. Started by zglazer,

שלום לכולם !!! יש ברשותי מחשב בעל הנתונים האים: P-3 866 256MB 20GB-1- 2- כרטיס מסך G FORCE 2 MMX+TV 3-לוח אם JETWAY 694AS 4-WIN XP PRO SP1 אני הולך לבצע פירמוט למחשב (די מאוכזב ממע' XP) היה לי לפני כן ME שזוהי נפילה בפני עצמה. אני כרגע מתלבט מה להתקין WIN 2000או לחזור לWIN XP אני מודע לכך שפחות משחקים יעלו לי בWIN 2000-. מה שחשוב לי זה הקטע של היציבות. כרגע יש י בעיות נוראיות הדסק טופ מתחיל להשתגע ,(restore active desktop אפליקציות כל פעם נסגרות לי בקיצור חגיגה. דרך אגב איך רץ אימיול עם מע'הפעלה WIN 2000 אשמח לתגובות בנושא

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  22. מצטער עם הכותרת לא קולעת מספיק, הכוונה היא כשאתם בתיקית שירים שלכם למשל ואתם מסדרים אותה, כל פעם שאתם עומדים על שיר מסויים הוא מנגן אותו בצד ע"י המדיה פלייר איך אני מבטל את זה?

23. שלום לכולם ותודה מראש היו לי 2 מערכות הפעלה. win xp על כונן C. ו win xp 64 על כונן D הכל עבד טוב ויפה עד שאתמול התקנתי ויסטה על כונן C ועכשיו אין לי אפשרות boot מ winxp64 שנימצא על כונן D יש מצב לתקן תמצב?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  24. Started by Dante_9,

מאז שמיקרוסופט שינו את אתר ה- Windows Update שלהם אני פשוט לא מצליח לעדכן. ניסיתי את את הפתרון שהם מציעים בתמונה בעזרת ה- services.msc אך זה לא עוזר. יש למישהו רעיון?

• 4 תגובות
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים