Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
-
קראתי את המאמר על ויסטה וקראתי שהוא יצא בחודש ינואר בשנת 2007 http://hwzone.co.il/articles/teched/ מתי הוא יצא בגרסא עברית (שהכל יהיה כתוב בעיברית [מן הסתם...]) ?? באותו תאריך שהוא יצא באנגלית ?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
היי, לאחרונה הותקן לי ללא רצוני טולבאר באקספלורר שלא יכולתי להוריד. בסוף הצלחתי להוריד אותו דרך hijackthis אך עדיין יש לי בעיות: 1- שאני עושה באקספלורר למעלה בשורה של הכפתורים קליק ימני ומופיע לי כל ה standart buttons, adress bar, links וליד כל אחד וי הכל בלתי ניתן לשינוי כאילו אי אפשר לשנות שם כלום - זה חסום. 2- שאני גולש קורה הרבה פעמים שבמקום להגיע ללינק הנכון הוא מגיע ללניק כזה: http://85.255.117.75/click.php?PHPSESSID=566C049A870C4F83A7B8478764E8E4BF&qq=ᆰᄁᆰ?ᆰᆭᆰ?ᆰ?%20ᆰ?ᆰ?ᆰ゙ᆰᅠᆰ?ᆰ?%20ᆰ?ᆰ?ᆰ?ᆰᅠᆰ?&id=1&qnaes={566C049A-870C-4F83-A7B8-478764E8E4BF}&b=0&ZZ=2 או שלא מציג בכלל את האתר. כל זה קרה מאז שהותקן לי הטולבאר הזה. ניסיתי כמה פעמים את Ad Aware אבל לא …
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם , פעם שאני עשייתי מאיפיינים על שיר מסוים , יכולתי לשנות את שם האמן , ועוד דברים ועכשיו זה מה שקרה: מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלומות לפני שבוע בערך היו לי כמה הפסקות חשמל פתאומיות וכל כונן C שלי נדפק/נמחק. פירמטתי את המחשב, התקנתי את Windows XP SP2 עם כל העידכונים ואיזה אנטיוריוס. מאז יש לי קצת בעיות עם המחשב: למשל בתוכנות CUBASE 3 ו GUITAR RIG 3. בחלק מהתוכנות ההתקנה נתקעת באמצע או שאני מצליח להתקין ואז כשאני מנסה להפעיל את התוכנה אני מקבל הודעת שגיאה כזאת של "send / don't send" . ניסיתי שתי התקנות שונות של הווינדווס, כל התוכנות הותקנו מאותן התקנות שהשתמשתי בהן כדי להתקין את התוכנות לפני מה שקרה למחשב, בנוסף תהליך EXPLORER תקוע כשהווינדווס עולה(סימן שעון חול כשמעבירים את העכבר מעל הTASKBAR( וצריך ללכת למנהל משימות לסגור את התהליך מהתהליכים ולהתחיל אותו מחדש מהשורת פקודה. מה קרה למחשב …
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי דיסק של XP בלי BOOT (צרוב) איך אני משלב בו קובץ BOOT אני עובד עם Ultra ISO
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
התקנתי לפני יומיים את windows xp service pack 3 build 2 וכאשר נכנסתי לcontrol panel לשנות את הUNICODE מאנגלית לעברית , לחצתי על apply וזה רושם לי setup was unable to install the chosen locale . please contact your system administor /. משום מה אני לא מצליח להתקין את השפה הזאת ל UNICODE/ זה גורם לג'יבריש במקום עברית בכל מה שקשור להצגת שירים ישראליים בווינאמפ וכיוצ''ב
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אהלן במחשב XP שיש בו משתמש יחיד - אדמיניסטרטור, כל פעולה דורשת סיסמא. אמנם יש לנו אותה אבל איך מבטלים את זה ? אפילו לוח הבקרה מבקש סיסמא לפני שאפשר לפתוח אותו. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
המחשב שלי הפסיק לזהות את האייפוד, מופיעה לי ההודעה הבאה: מחשב אחר כן מזהה את האייפוד, כך שזו לא הבעיה באייפוד.. תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
בתפריט התחל לפני שלוחצים על ALL PROGRAMS יש מספר קיצורי דרך שמתחלפים לפי השימוש בתוכנות המדוברות. האם ניתן לקבע שם מספר לינקים קבועים שלא יתחלפו?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני צריך אתר של סקינים לXP שלא דורשים שום תוכנה. אני יודע שיש כאלה כי התקנתי אחד ממזמן אבל עכשיו עשיתי פורמט וכבר שחכתי מאיפה הורדתי אותו. ועוד משו - אם יש לכם סקינים לvisual studio 08 אני אשמח לקבל לינקים. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן התחלתי להשתמש במערכת ההפעלה Windows Vista ולכן אני חדש יחסית בתחום. ראיתי שבויסטה יש אפשרות "להכין תוכנית" Power Saving למחשב. יש לי כמה שאלות בעניין ואני מעוניין בהסברים לגבי כל מיני מושגים לא מובנים: 1. כיצד "מעירים" מחשב ממצב Sleep? אני נאלץ לבצע איתחול בכל פעם שהוא "ישן". 2. מה זה Hybrid Sleep? 3. מה עושה פונקציית Hibernate? 4. מה הכוונה Power Button Action? האם זה הכפתור במקלדת או הכפתור של המחשב? (והכוונה היא לא לכפתור ב- Start Menu) 5. מה עושה Adaptive Display? אם קצת הגזמתי בשאלות, אני אודה לכם אם תפנו אותי למקום שיש בו הסברים.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
למרות שהתקנתי את עדכון העברית ואני יכול לרשום בעברית - בקבצים כמו קבצי תרגום וכו' אני רואה ג'יבריש , ואני גם לא יכול לשנות את הגופן לעברית... מה שכן היה נראה לי מוזר שבמהלך ההתקנה לא נשאלתי לגבי שפות בכלל... אין הגדרות של שפה במהלך ההתקנה של הויסטה(ultimate) ? או שפיספסתי משהו ? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
הבנתי שבמחשבים ניידים החברות לוקחות משהו כמו 10 ג'יגה מהארד דיסק לטובת התקנת הווינדוס ושהמחיצה הזאת לא רואים ארותה וכאשר משהו מתקלקל אז באים ומתקינים משם את הווינדוס עכשיו השאלה היא כזאת אנ קניתי מחשב נייד של Dell דגם 7202 - 6400 ואני רוצה להתקין על המחשב ווינדוס XP האם אחרי שהתקנתי את ווינדוס XP אני יכול גם להשתמש במחיצה הזאת או שזה רק החברה ואם כן איך אני עושה את זה??? תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
http://img250.imageshack.us/img250/5725/48798808qg2.jpg נהיה לי באיקוניים בשולחן עבודה מין צל כזה לכל דבר, ניסיתי להיכנס למאפיינים->מראה->מתקדם ולשנות שמה אבל זה לא משנה לי בכלל. אם מישהו יודע איך עושים שזה יהיה שקוף, יעזור לי מאוד. תודה.
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היום פירמטתי את המחשב ובטעות מחקתי את כונן C , יצרתי כונן חדש והוא לא נתן לי להגדיר יותר בסה"כ יש לי 1.4 ג'יגה בכל הכונן וכל המערכת הפעלה תופסת את הרוב ונותר רק 3 מגה , מה לעשות ? האם ניהול הדיסקים של ווינדוס יעזור לי ? PARTITION MAGIC ? והאם פרטישן מג'יק יתן לי להתקין אותו על D ולא על C? (כי אין לי מקום). זה ממש דחוף , בבקשה עזרה. תודה , VL.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
הורדתי את כל ההגדרות אבטחה למינימום ועדיים זה לא מסתדר... מישהו?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
כשאני מנסה לעשות REPIAR לXP שלי, אז אני צריך קודם כל לרשום באיזה כונן הWIN נמצא, (כי מותק אצלי 3WIN) ואז למה משנה מה אני בוחר הוא אומר לי שאני צריך לשים סיסמה, אבל אין לי סיסמה בשום WIN! בקשה תעזרו לי!
-
- 5 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אז ככה פתאום התחיל לי בעיה מוזרה כל פעם שאני מדפדף באתרים או בתיקיות שאני משחק אם הגלגלת זה עולה ויורד נורא לאט מה זה יכול להיות הבעיה תודה ענקית לעזורים.
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
חבר שלי ניתקע....המחשב שלו עולה עד הקטע שהוא מגיע לטעינת XP ואז זהו הוא לא זז משם יותר...מחשב סופר על ככה שאין בעיה עם המחשב...הוא עורך ווידאו. וגם DJ..הווינדוס פתאום לא עולה לא והוא מכניס את הדיסק פירמוט והוא לא מגיב ולא כלום....יש דרך לפרמט? זה קצת דחוף
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
קיבלתי מייל מחבר עם איזה קובץ את הקובץ אני לא יכול לפתוח ורשומה ההודעה הזו: OE removed access to the following unsafe attachments in yourmail לפני כמה שבועות קיבלתי מייל מאחותי עם קבצים וקרה בדיוק אותו הדבר. לא קיבלתי שום מיילים אחרים עם קבצים, מה שלדעתי מוכיח שזה פשוט מסנן את כל המיילים שאני מקבל עם קבצים... למישהו יש מושג איך אפשר לבטל את זה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
לפי מה ששמעתי אז המשחקים עובדים בויסטה יותר לאט מאשר ב xp אז רציתי לדעת ממה נובעת האיטיות של המשחקים בויסטה ועם יש איזו דרך לתקן את זה ..
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
הווינדוס התחיל להראות לי כל רגע מסך כחול והמחשב מאתחל את עצמו. יש לי קובץ דאמפ שאני לא יודע אך לקרוא אותו ומה הבעיה. אם מישהו יוכל לעזור לי אז תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אהלן אני מקבל מחר מחשב חדש, לא קניתי אותו עם מערכת הפעלה ואני מתכנן להתקין XP. חבר שלי אמר לי שיש בעייה עם דיסק קשיח שהוא sata2 כי המע' הפעלה לא מזהה אותו ושאני צריך להגדיר את ה drivers המתאימים לפי הלוח אם בזמן ההתקנה ע"י שימוש ב floopy. בקיצור- אין לי מושג למה הוא התכוון, קניתי כרטיס לוח אם ga-p35-ds3l (ג'יגהבייט) והדיסק הקשיח WD-sata2 500GB 16MB למישהו יש מושג מה אני אמור לעשות?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם , לאחרונה אני חווה תופעה מאד מוזרה בווינדוס שלי. אני משתמש הרבה ב IE7 ובצורה מאסיבית (פותח הרבה טאבים) ובמקביל מריץ emule , outlook 2003 , messanger live , avast antivirus , ועוד... אהה וגם את החבילה של הויסטה טרנספורם (החבילה שעושה UI כמו של ויסטה). משום מה , באיזשהו שלב הווינדוס מתחיל לתפקד בצורה משוגעת... תוכנות שאני מנסה להריץ לא מתחילות , אני לא יכול לפתוח עוד טאבים , לינקים שאני לוחץ עליהם לא עולים , אני לא יכול לקבל מיילים וכו'. הנחתי שהתופעה קוראת עקב חוסר בזכרון ואכן ב TASK MANAGER ראיתי שלפעמים הפרוסס של iexplore מגיע למעל חצי ג'יגה זכרון והמסנג'ר לפעמים מגיע למעל 200 מגה וכך הלאה... רק כאשר אני מעיף את הפרוסס הכבד אז המחשב חוזר איכשהו ולזמן מוגבל ל…
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-