Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
לפעמים, כשמחפשים באימיול קבצים מתווספות להן 3 תוצאות, עם הרבה מקורות שעם הופעתן נפסק החיפוש. אל תוגעו בתוצאות האלה, אם הורדתם אל תתקינו. הדבר הזה מוריד משהו למחשב הבו הוא הותקן וזה לוקח לו כמה ימים במהלכם למחשב שבוזה הותקן אין יכולת ליזום שיחות בפרוטוקול tcp/ip, כמוכן אם המחשב מחובר בנתב שאר הנוכחים ברשת ירגישו בהאטה רצינית במהירות (מקצה הורדה של 250~ ל- 3~ ק"ב לשנייה). בהנחה וכן הורדתם: לתת לזה לסיים להוריד ולראות מה קורה (ללא יודע מה קורה, לא נתתי לו את האפשרות הזו) או לפרמט. שבת שלום
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר מספר וירוסים שגרמו לי להתקין את הוינדוס מחדש בגרסה המקורית שלו, אני מתקשה להתקין מחדש את חבילות העדכון (המחשב עובד כהלכה), השגיאה שאני מקבל היא שהקובץ NDIS.SYS נמצא בשימוש ולא ניתן להמשיך בהתקנה, אין לי מושג לאיזה תוכנה או תוסף הוא מתקשר ולכן אין לי מושג את מה לנטרל. אשמח לדעת מה הפתרון. נ.ב - האם ניתן להתקין את חבילת ה-SP3 מבלי להתקין את 2? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעת הפעלת הויסטה מופיע לי שגיאה של STRING כלשהוא איך אני יכול לבטל אותה??לא התקנתי שום דבר בחודש האחרון ופתאום זה נהיה לי לא יודע למה..ניסיתי את כל ההורדות מMICROSOFT ועדיין לא עוזר אודה לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
קניתי כ. קשיח חדש והתקנתי עליו את המערכת הפעלה (כי הוא SATA והשאר IDE), הבעיה היא שהשם שלו הוא F, איך אני מעביר את השם שלו לC?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעייה שכבר פתרו לי אותה פה בפורום, אבל נראה שהיא מסתבכת... אז ככה: במחשב שלי יש שני יוזרים: אחד מסווג כ-Administartor והשני כ-Limited. התקנתי את תוכנת ICQ במחשב והיא עובדת מצויין, אבל אצל ה-Limited היא לא עובדת, והמחשב מחזיר הודעה שרק Administrator יכול להפעיל את התוכנה. יעצו לי בעבר בפורום הזה לשנות את ה-Limited ל-Administrator, להפעיל פעם אחת את ה-ICQ (כדי "שישנה לעצמו את ההגדרות"), להחזיר שוב ל-Limited, ואז זה יעבוד כרגיל, וכך היה... היום נתקלתי שוב באותה בעייה, אבל ה"שיטה" לא עובדת הפעם. כמה שניסיתי, לא הולך... לכן שאלותיי הן: 1. האם יש פתרון אחר לבעייה? 2. חיטטתי קצת בלוח הבקרה והגעתי ל-: Control Panel > Administrative Tools > Local Security…
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי וינדוס XP Pro ולאחרונה שיחקתי עם הגדרות התצוגה כי ניסיתי להפוך את הרקע באייקונים על שולחןהעבודה לשקוף כדי שיראו את הרקע יותר טוב לא רק שלא הצלחתי לעשות זאת גם משהו השתבש וכעת הרבה מהאייקונים של תוכנות, קבצים וכד הפכו להיות אייקון הלבן הסטנדרטי (כמו זה שיש לקובץ שאין לו תוכנה קבועה שפותחת אותו) הכל עובד רק ללא האייקון וזה מאוד מעצבן! אז קודם כל איך אני מתקן את המצב ושנית איך אני הופך את האייקונים לשקופים??? תודה!
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
אני מנסה להעתיק קובץ לתוך אחת התוכנות המותקנות אצלי בPROGRAM FILES בויסטה ואני מקבל הודעה שאני צריך אישור מיוחד מה חוסם אותי ואיך לבטל חסימה זו? תודה
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שמעתי לאחרונה שמיקרוספט הוציאו עידכון אבטחה כושל. התקנתי תעידכונים של החודש האחרון והמחשב קרס לי אחרי כמה ימים פירמטתי ואני מפחד עכשיו להתקין עידכונים קריטים.אז מה להתקין ? ומה לא ?
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
לפי מה ששמעתי אז המשחקים עובדים בויסטה יותר לאט מאשר ב xp אז רציתי לדעת ממה נובעת האיטיות של המשחקים בויסטה ועם יש איזו דרך לתקן את זה ..
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום חברים קודם כול חבר'ה אתם עושים עבודה נפלאה ולבעיה: לדוד שלי יש בעיה במחשב מוכרת אני יעתיק את ה ציטוט שלו אם תוכלו לעזור אני אשמח הוינדוס שלי נהרס, לא היה אפשר להיכנס אליו, ניסיתי לעשות תיקון דרך הBOOT אבל לא הצליח. התקנתי חדש. ואני מנסה לגשת לC:\Documents and Settings\ofir שזה בעצם המיקום של ההגדרות ומסמכים של המשתמש(יוזר) במערכת הפעלה הראשונה (שעשתה לי בעיות) הוא לא נותן לי גישה לשם. יש איזושהי דרך לעקוף/לבטל את החסימה הזו?
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי כונן 120GB ויש לי עליו המון דברים חשובים, כשאני מנסה להפעיל את המחשב, הוא עושה ריסטרים כאלה כל הזמן. בעקרון יש עליו ווינדוס אבל אני לא יודע למה הוא לא נפתח. REPAIR יעזור? זה לא יפרמט לי וימחק לי את כל הכונן? מה לעשות??? תודה רבה רבה מראש, גיל
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם ווינדוס 7 תומך ב8GB זיכרון? ואם התקנתי כבר את ווינדוס 7 שהוא 32BIT יש אפשרות לעשות שדרוג ל64BIT (כאילו בלי למחוק את כל התוכנות וההגדרות שהתקנתי עד עכשיו)? כאילו Upgrade בהתקנה מהווינדוס. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
הרגע פירמטתי את המחשב כי היו לי בו וירוסים התקנתי בו את AVG האנטיוירוס ופתאום הוא מוצא לי 60 וירוסים טרויאנים אני לא מבין איך זה אם רק פירמטתי אותו ולא התקנתי כלום חוץ מה AVG חייב עזרה ומהר תודה
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם! קודם כל אני מקווה שבחרתי בפורום הנכון לנושא. אני מעוניין להיכנס לעובי הקורה של MCSA בצורה מסודרת יותר, עד עכשיו התקנתי VMWARE ועליו WS2003 וקצת שיחקתי עם זה אבל אני רוצה להתחיל מהבסיס ובצורה מסודרת. ולכן אני פונה אליכם מכיוון שראיתי המון ספרים באמזון ואני לא יודע במה לבחור ולכן אשמח לעזרתכם. חבר שלי שגם למד את זה לבד רכש את זה : http://www.amazon.com/MCSA-Windows-Server-Requirements-70-270/dp/0782144527/ref=pd_bbs_sr_4/002-6978000-1018447?ie=UTF8&s=books&qid=1194125338&sr=8-4
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה היה לי ויסטה 64 ביט ורציתי לחזור לאקס פי בויסטה היו לי שני מחיצות שאותם יצרתי בעזרת אשף ההתקנה של הויסטה ... עכשיו שאני רוצה להתקין את האקס פי הוא בהתקנה מזהה לי רק איזה 120 ג'ייגה ויש לי 500 זאמת אומרת שאת השאר שבמחיצה השניה הוא לא מזהה גם לאחר שהתקנתי את האקס פי ניסתי דרך מנג'מנט טולס למוצא את הכונן כמו שעשיתי בוויסטה והוא לא מוצא לי את הכונן... מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת כדי שאני יכול להתקין אקס פי ... וגם משהו מוזר הויסטה מציג לי רק 465 ג'ייגה מתוך 500 למה זה ככה? בבקשה עזרה אני כבר התייאשתי... תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
כשאני נכנס לאייקון בחלון אז אני רואה תמונה של קובץ ולא את התמונה של האייקון למשל שאני נכנס לתוכנה אז אני לא רואה את האייקון וזה קורה בכל תוכנה חוץ מMEDIA PLAYER ותיקיות רגילות. איך מסדרים את זה? תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
הייתה לי בעיה של יציאה מתוכניות דרך התהליכים, אמרו לי פה בפורום לעשות בדיקת תקינות של קבצי הווינדוס עם הדיסק של הווינדוס ואז כשעשיתי הפעלה מחדש לפני הכניסה לווינדוס הוא דורש אימות חוקיות של הווינדוס, והאפשרות היא התחברות לאינטרנט על מנת לאמת את המקוריות אבל כשלוחצים על זה אז ההתחברות לא מתבצעת ואי אפשר להכנס לווינדוס. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
המחשב שלי לא ישן ולא חדש הוא ממוצע זה המפרט AMD Athlon64 3000+ venice s939 1.8GHz CPU cooling : Gigabyte G-Power Lite MSI K8N Neo4-F platinum CEON 3x512MB DDR400 Redeon X600 xt 256 Mb Pci-E SAMSUNG 160GB SATA 8MB 7200RPM SANSUNG DVDX16 dual layer ורציתי לדעת אם כדאי להתקין וויסטה 64 ביט או 32 ביט כי כמו שראיתי תגובות פה ה 64 יותר מוצלח ובעיית הדרייברים ותוכנות שכיחה כמעט לחליוטין מה דעתכם? ואני לא ילד של משחקים
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
איך אני מבטל את השגיאה של הווינדוס שמבקש ממני לשלוח נתונים או לאתר באגים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
פירמטי את המחשב אבל אני לא זוכר איפה שמתי את הדיסק של הדרייבר של הקול.... מאיפה אני יכול להוריד ת'דרייבר הזה??
-
- 9 תגובות
- 572 צפיות
-
-
בניתי פקד Activex, ואני שם אותו על ה-Desktop בתור טפט. הבעיה היא, שבהרבה מצבים הפקד נטען מחדש, והגדרות ומצבים שהיו בפקד קודם לכן מתאפסים. הווינדוס בעצם מרענן את שולחן העבודה מדי פעם, וטוען תוך כדי גם את פקד ה-Activex מחדש. האם יש דרך כלשהי לבטל את האפשרות הזאת? שהווינדוס לא ירענן על דעת עצמו את שולחן העבודה? אני מקווה שההסבר מובן, תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
בהקשה לכניסה לכתובת שעלתה בגוגל,בתוך הגוגל, ניפתחת לי במקומו ,פורטל הפנייה מסחרי לשלל אתרים בניהם כלכלה סקס וכו.בכל פעם פורטל שונה אך חוזרים על עצמם. לדוגמא camouflageclosingonline.com,goodbookmarket.com,וכו כל תוכנות הנקיון לא עזרו אודה לפתרונות
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
-
חברה מה המצב יש לי מחשב חדש יחסית אני רוב היום באמיול וכאשר אני מתנתק מהאינטרנט (לוחץ על ניתוק) כל המחשב שלי פתאום נתקעת מה לעשות ?(יש לי מודם ADSL USB) מה אתם חושבים שהבעיה?( זה עושה לי בעיות גם בכיבוי זה תוקע אותו על שומר הגדרות).
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-