Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי מערכת של 4 רמקולים קטנים ואחד מרכזי מדגם PCworks 4 point surround שמחוברים למחשב בשני שקעים - Front ו- Rear. למערכת עצמה יש רק ווליום וכל האיזון אמור להתבצע מהמחשב. השאלה שלי היא איך אפשר לאזן בין שני הקדמיים לשני האחוריים? יש לי כרטיס קול על לוח האם של Gigabyte, בקר אודיו nVidia 0059 ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
בכל הודעת שגיאה כמעט הוא מראה לי את הקובץ הזה. עכשיו יש לי בעיה בוורד שבכמעט בכל פעולת שמירה/הדפס וכד הוא נתקע. ניסיתי למחוק אותו אבל הוא נתקע במחיקה ומראה תהודעה הזאת: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
חברה למה אני לא מצליח להפעיל את השירות הנ"ל אני צריך להפעיל אותו כדי להשתמש בקבוצה הביתית ב windows 7 ואני לא מצליח מישהו יודע למה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום החלתי לפרמט את המחשב ומחדש והתקין את הWindows מחדש, בגלל שהיו הרבה וירוסים ותקיעות במערכת ההפעלה. אז התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה, ולאחר מכן מייד התקנתי את כול העדכונים הקריטים בwindowa Update, ולאחר מכן אנטי וירוס של norton. ומאז הגלישה בexplorer איטי, כאשר אני מדפדף בדפים, יש דלייטים ותקיעות קטנות ומעצבנות, מה יכול לגרום לזה? יכול להיות שעדכון אבטחה לExplorer דפקה קצת את העיניינים??
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ומחשב נייח. יצרתי מזוודה במחשב הנייד והעברתי אליה תיקיה מהמחשב הנייח. אם אני יוצר קובץ בתיקיה של הנייח אז הסינכרון של המזוודה יותר אותו בתיקיה של הנייד, אבל זה לא עובד בכיוון ההפוך - קובץ חדש בתיקיה שבנייד לא מתעדכן לתיקיה המקורית שבנייח. מה לעשות כדי שיהיה סינכרון דו-כיווני?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
ניסיתי לקרוא לאחרונה כמה כרטיסי SD שונים, כולם מעל 2GB, בחלק מהמיקרים וינדוס ויסטה ניתקע ולא מגיב עד שמוציאים את הכרטיס, בחלק אחר הוא מזהה 969 מגה ולא 2גיגה. מדובר בשלושה קוראי כרטיסים שונים - 2 יואסבי ואחד מובנה בנייד. בוינדוס אקספי הוא מזוהה כמו שצריך. התקנתי את כל הפטצ'ים של מיקרוסופט לנושא, בעיקר 936825, עדיין אותה בעיה. דיברתי עם התמיכה של MS ואמרו לי שם שהבעיה במחשב שלי (למרות שזה קורה לי גם על נייח עם ULTIMATE וגם על נייד עם PREMUIME) דיברתי עם התמיכה של SANDISK שאמרו לי שהכרטיס תקול למרות שהוא עובד נהדבר באקספי.. למישהוא יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
א. איך אני מגדיר שלא ישלח לי דף פתיחה בברירת מחדל? ב. יש לי 30 מסמכים ממתינים לפקס. איך אני מסיר אותם?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי שתי בעיות שאני כבר לא יודע מה לעשות מלבד לפרמט....ואני ממש לא רוצה 1. האיקון של כונן C נעלם ובמקומו מופיע איקון של דף לבן, כיצד ניתן לשחזר את האיקון של הכונן ללא תוכנת צד שלישי? 2. כאשר אני פותח את אחד מהכוננים שלי "במחשב שלי" במקום לראות את הקבצים נפתח לי החלון של חיפוש קבצים, כיצד ניתן לפתור את זה? רק קליק ימני עם העכבר ו OPEN עוזר. אודה לכל עזרה...מיואש.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
איך לשנות בויסטה שהאייקון של תיקיית מוזיקה שבתוכו יש לי שירים מאותו הזמר אבל מאלבומים שונים.. ושזה יראה על האייקון של התיקייה את כל התדפיסים של האלבומים שבפנים.. כי זה מראה לי את התדפיס רק של אחד מהאלבומים ולא יותר.. ופעם ראיתי בפורום מישהו שעשה לו בכל אייקון כמה אלבומים ולא רק אחד.. איך אפשר לעשות כזה דבר?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
קניתי לוח P55A-UD3. יש לי מערך רייד של 3 כונני 250 ועוד כונן של 2TB. אני מנסה להפעיל התקנה של windows 7 דרך דיסק ההתקנה מה-BOOT. כל הזמן הוא נתקע ברקע הכחול של ההתקנה ולא ממשיך אפילו לשלב הראשון של ההתקנה. מסתבר שזו בעיה מוכרת וחרשתי על אתרי האינטרנט ופשוט ניטרלתי את כל יתר הרכיבים בלוח ועדיין זה לא עוזר. בכל מקרה, ניסיתי להתקין ויסטה והוא מגיע לשלב ההתקנה עד שהוא מגיע לשלב ראשון שבו הוא מבקש שאני אשים דיסק דרייברים, כנראה של הכוננים עצמם. אני שם את הדיסק שקיבלתי עם הלוח והוא לא קורא אותו. נקצר את התהליך - העתקי את הדיסק לאחד הכוננים שלו ברייד ואפילו הורדתי מאתר היצרן את כל הדרייברם האפשריים. הלחתי להביא אותו למצב שהוא נותן לי רשימת אפשרויות של דרייברים ואף אחד לא מתאים..…
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
כברי כשבוע שהמחשב עולה לאט לאחר ההדלקה מחדש שלו. כלומר אם אניי מכניס את המחשב למצב שינה ומדליק אותו -תיקתק נדלק אם אני מכבה את המחשב לגמרי ומדליק אותו, הוא נכנס לווינדוס מראה לי את התמונה של המסך [איזה 2 מלאכיות ...] ואז אני צריך לחכות כמעט דקה ולא קורה כלום,רואים רק מסך חלק, אחרי דקה המחשב מתחיל להעלות את האייקונים ,אנטי וירוס וכו' ומוכן לשימוש. מה אפשר לעשות כדי לזרז את התהליך ומה יכולה להיות הבעייה?
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
ה-BOOT SCREEN שיש בויסטה הוא נורא משעמם, יש רק LOADING עלוב כזה, אפילו בלי סמל כמו ב-XP. אני מעוניין לשנות את זה, יש למישהו כמה יפים כאלה? אם אין, אשמח גם לתוכנה שיוצרת קבצים כאלה. תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
היי, התקנתי MUI למ"ה שלי שהיא באנגלית והתפריטים השתנו לעברית. האם לאחר התקנת MUI לOffice באנגלית חשתנו כם התפריטים של Office לעברית?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
please do me a favore if u have this file in ur hd (it should be in window?:\windows\system32\config directory please tell me
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב יש לי מערכת XP PRO service pack 2 באנגלית. ה- FIREWALL של מערכת ההפעלה מודלק. בהגדרות של האקספלורר: Security- medium low Privacy- medium Pop up blocker- medium במשך מספר חודשים רב גלשתי ללא בעיה וראיתי היטב את כל האתרים עם flash ללא בעיה. לפני כחודש התבקשתי על ידי "macromedia" לשדרד ל- flash player 8 החדש. התקנתי את ה- active x וה- flash ועשה רושם שהכל בסדר. כמה ימים לאחר ההתקנה תוך כדי גלישה, שוב מופיעה לי הודעה תחת סרגל האקספלורר שאומרת: This site might require the follwing active x control: macromedia flash player 8 שוב נתתי את הסכמתי להתקנה ששוב עשתה סימנים שעברה בהצלחה והאתר הופיע עם כל הקטעים של ה-flash באופן מלא אך לאחר מספר ימים התופעה חוזרת על עצמה ולא …
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היו לי בעיות עם הכפתור הימני בעכבר (כשהייתי לוחץ על הפתור הימני על איזה תיקיה נגיד אז זה היה קורס..) אז נכנסתי ל REGEDIT ומחקתי את הדברים מהתפריט של הכפתור הימני ועכשיו נעלמה לי האפשרות : OPEN WITH... איך אני יכול לשחזר את זה?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי חבר שאני מתקין לו במחשב ווינדוס 98 SE. השאלה שלי היא כיצד ניתן לעדכן לו את הווינדוס ללא חיבור לאינטרנט? אני יודע שה-SP1 פועל גם על ווינדוס 98 SE, האם זה נכון? אם כן, איפה אפשר להוריד הורדה מלאה שלו ולא פאטץ' של חיבור לאינטרנט אח"כ תוך כדי התקנה? ד"א אין אפשרות חיבור לאינטרנט או לרשת בכל מקרה. תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש בעיה בוינדוס במחשב של אבא .. הוא התחיל להתיקע במסך הפתיחה , כשהוא נכנס עשיתי סריקת וירוסים והסרתי אותם .. אבל הבעיה לא נפתרה . עשיתי "רייביאר" מהסידק של הוינדוס גם לא הצליח . כשאני נכנס לוינדוס הוא רושם לי שיש תקלה חמורה והוא צריך להתכבות , אחרי כמה דקות הוא עושה ריבוט עצמאי . מה זה יכול להיות ?? אפשר לתקן את זה בלי להתקין וינדוס חדש ?? תודהה
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
לא עובדים לי רדיו וטלוזיה דרך המחשב ברוב האתרים :'(
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב נייח חדש ללא מערכת הפעלה וקניתי גירסאת שידרוג והתקנתי את המערכת הפעלה. בעת ההתקנה ההיתי עם הכרטיס מסך המובנה של המעבד i5 3570k)hd4000 ) השבוע התחדשתי בכרטיס מסך gigabyte gtx660 oc 2gb חיברתי אותו והורדתי מאנוידיה דרווברים הכי עדכנים. המשחקים פועלים טוב אבל הממשק מטרו לא פועל כשורה הכל לחיץ ופועל אבל בתפריט מטרו הראשי ישנם המון חלקים במסך הופכים להיות שחורים וחוזרים לעצמם באקראי (הריבועים המתעדכנים לייב, לא האיקונים) ובנוסף שאר הממשק (נגיד בהגדרות) הושחר באקראיות ולא רואים את כל הפריטים במסך וכאשר עוברים עם העכבר זה ״נפתח״ בקיצור באג רציני כמו כן אין עידכונים בוינדוס אפדייט שלא בוצעו כיבתי את הכרטיס מסך המובנה דרך הביוס וזה לא עוזר , בשום אופציה אשמח…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה שקורה זה שלאחר הדלקה ראשונית של המחשב הוא מגיע למסך הפתיחה רק שהוא שחור. אני יכול להזיז את הסמן של העכבר ואני יכול לעשות LOG OF, להכנס למצב שינה או לעשות ריסטרט. ז"א שהמסך לא קפוא. רק לאחר הריסטרט הוינדוס עולה בצורה תקינה. קראתי מעט שזו בעיה מוכרת יש למישהו פיתרון לזה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנה יש תמונה מצורפת... ככה הוא מציג לי תמונות וסרטים פשוט........ תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני רוצה להעלים את השמות של קבצי התמונות שיש לי, איך עושים את זה? שיראו רק THUMBNAILS[br]פורסם בתאריך: 7.12.2006 בשעה 22:09:50 ?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
כ5 שנים ללא פרמוט (המערכת היא XP מן הסתם). אני לא רוצה לפרמט מכמה סיבות שאחת מהן היא שפשוט יש לי יותר מדיי דברים חשובים מותקנים ואין לי זמן וכוח להתקין הכול מחדש.האם יש דרכים רלוונטיות שפועלות על מנת לשפר את מהירות מערכת ההפעלה וזמן העלייה שלה? ניסיתי כל מיני תוכנות כגון tuneup utilities 2009,אבל הן לא עזרו גם לאחר שעשיתי דפרגמנט להארד דיסק וגם לאחר שניקי רג'יסטריי וחסמתי כמה תוכניות מעלייה יחד עם המערכת.יש לכם רעיונות\עצות? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-