עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by alfus73,

שלום רב, ברשותי מדפסת Lexmark 2550X חדשה עם דרייברים המעודכנים ביותר. המדפסת היא משולבת (מדפסת, סורק ומכונת צילום). כאשר היא מחוברת למחשב עם כבל ה- Usb, לאחר שאני מעלה את המחשב, שולחן העבודה "קופא" למשך 3-4 דקות ורק אחר כך משתחרר. כאשר כבל ה- Usb של המדפסת מנותק, המחשב עולה ומוכן לשימוש ברגע שאני רואה את שולחן העבודה. החלפתי אפילו כבל Usb וזה לא פתר לי. נכנסתי ל-"התקנים" והפכתי ל- "לא זמין" את "Lexmark2550" אשר נמצאת מתחת לקטגורית "הדמייה". ועכשיו, כאשר אני מאתחל את המחשב, אין לי את בעיית שולחן העבודה "הקפוא". המדפסת מדפיסה בלי בעיות רק שאני מנסה לסרוק הוא נתן לי הודעה שישנה בעיה ולכן לא מצליח לסרוק ("נא בדוק כבל Usb וחיבורי חשמל...) אודה לכם על כיווני פתרון.

2. Started by Dmoney,

אוקיי..תתכוננו לדבר הכי מוזר ששמעתם בתחום הבעיות בווינדווס. בתור הקדמה אני רוצה להגיד שהכל אמת ואני לא מנסה לעבוד על אף אחד. ברשותי Windows Xp Pro. בטעות מחקתי את התיקייה c:\windows\system. המחיקה נעשתה במצב בטוח ורק הקבצים בתוך התיקייה נמחקו..התיקייה עצמה נשארה שם. כשהפעלתי את המחשב מחדש הכל היה בסדר..הגעתי למסך שרשום "ברוך הבא" אך לאחר מכן נהיה מסך שחור. כלומר, לא רואים את השולחן עבודה. בעקרון המחשב עובד בסדר..אני מריץ תוכניות דרך ה- task manager והן רצות ללא כל בעיה. (winamp, החייגן של האינטרנט וכו'..) אבל בכל זאת..כשאני ממזער את הכל אני עדיין מגיע לשולחן עבודה שחור. המחשב לא מגיב ללחצן ה'התחל'. ניסיתי להריץ את המחשב עם האפשרות של שיחזור ההגדרות האחרונות שעבדו אבל זה ל…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום קניתי HTPC וחיברתי אותו לטלוויזיית הLCD שלי עם כבל HDMI עכשיו אני עובד עם WIN 7 ולא יודע למה יש לי כמו מסגרת שחורה מסביב לכול שולחן העבודה שלי. עכשיו כשחיברתי לפה מחשב עם WIN XP ובכבל DVI לא הייתה המסגרת הזאת וגם כאשר צופים בטלווזיה(בחיבור RCA) אין את השוליים ככה שאני חושב שזה בהגדרות... הרזולוציה שאני עובד איתה היא FHD אך אני מעלים את השוליים האלה הם משהו כמו 3 ס"מ תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Master of puppets,

שאני מפעיל את המחשב מחדש ועולה הווינדוס עטחה רק הרקע של המחשב שלי ושום דבר לא עולה איתו ( אייקונים, שורת ההתחל וכד') הדרך היחידה להפעיל את הכל היא להיכנס לשורת המשימות וליצור משימה חדשה בשם explorer והכל חוזר להיות רגיל . זוהי בעייה ספציפית שיש לה פתרון ? או אולי איזושהי תוכנת ריגול גרמה לזה ? ???

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  5. Started by TermiNal,

מוזר, מוזר מאוד.. פתאום בלי הודעה מוקדמת שומר המסך פשוט לא נטען לאחר הזמן שהקצבתי לו. זה מעצבן ולא טוב למסך, הסקתי שבטח איזו תוכנה מפריעה לו, איזו תוכנה יכולה לעשות זאת? או האם זו בכלל בעיה אחרת? תודה.

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  6. Started by zohar678,

אני עובד עם WINDOWS 7 64 BIT ב XP לא היתה לי את הבעיה הזאת מישהו יודע לפתור לי אותה?

• 26 תגובות
    • 5.2k צפיות
  7. Started by jean-paul,

שלום לכם, הבעיה היא ששומר המסך אינו נכנס לפעולה וגם לא כיבוי מסך. האם מישהו מכיר בעיה דומה?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  8. Started by Boomer,

יש דרך לעשות שהשומר מסך לא יופעל בזמן שמשחקים פועלים?? (חוץ מלעשות שיקח יותר זמן עד שהוא יפעל) זה פשוט ממש מעצבן, אם אני בתוך משחק והולך ל-15 דקות השומר מסך פועל ואז לוקח איזה 2 דקות עד שאני מצליח לחזור למשחק כי אחרי השומר מסך עשיתי שיהיה את המסך של ה-Switch Users. וכשמשחק רץ ברקע כל העניין פועל מאוד לאט. בכל ה-Windows הקודמים השומר מסך לא פעל כשמשחקים פעלו! אז מה קרה הפעם?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by morans,

היי חברים, יש לי בעיה קטנה עם השומר מסך - יש לי XP PRO SP3 לפעמים השומר מסך לא פועל, רק אם אני מכבה אותו ומפעילה שוב אז הוא פועל, אבל שוב אחרי פעמיים-שלוש שאני מסיימת לעבוד על המחשב הוא לא פועל. חשבתי בהתחלה זה קשור לכניסות USB מסיומות, אבל זה לא העניין יש לי 10 כניסות ובכולן יש את הבעיה הזאת. שום דבר לא מחובר ב-2 הכניסות הקדמיות בזמן שהשומר מסך לא מתחיל לפעול. וגם חשבתי שזה קשור לסט האלחוטי שמחובר אבל זאת גם לא הבעיה, לפחות לפי מה שקראתי למישהו יש פתרון? תודה רבה על העזרה! מורן

• 22 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by mokisho,

יש לי בעיה כאשר אני מפעיל סרט בויסטה בעזרת אחד הנגנים אפילו המדיה פלייר אז אחרי זמן קצוב השומר מסך מתעורר למרות שלא מסומן לו לעבוד אם אותם צוכנות מישהוא יודע משהוא בנוגע לבעיה זו

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  11. חיפשתי בגוגל, אבל כנראה שאין מה לעשות. מישהו יודע על פתרון?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by shemiraz,

שומר מסך לא עובד ב win 7 7100 rc יש למישהו מושג למה? עדכנתי דרייברים התקנתי directx פירמטתי והתקנתי מחדש ניסיתי אפילו את גרסת ה 64 ביט ועדיין לא עובד....

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by morans,

היי! קודם כל רציתי להגיד תודה על העזרה! אני לומדת פה הרבה! מאתמול השומר מסך שלי לא רוצה לפעול, בדקתי את ההגדרות של השומר מסך ושל הצריכת חשמל אבל שום דבר! שיניתי את הדקות אפילו, גם זה לא עזר. הסרתי מMSCONFIG את התוכנות שלא היו מקודם כדי לראות אולי אחת מהן מפריעה, אבל עדיין הבעיה נמשכת. אפילו התקנתי מחדש את העכבר והמקלדת כי הם BLUETOOTH ומישהו אמר לי שאולי זאת הבעיה, שהעכבר לא מפסיק לעבוד אז השומר מסך לא נכנס לפעולה. למי יש עוד הצעות? פתרון לבעיה? תודה!!! מורן[br]פורסם בתאריך: 2.08.2008 בשעה 11:16:38 סליחה לא ידעתי לאן הנושא הזה שייך

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by nissim_y,

במחשב חדש עם לוח asus mx/1333 לאחר התקנת xp במאפייני תצוגה אין לשונית שומר מסך ??

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  15. Started by stass,

היי, לאחרונה התקנתי windows 7 ultimate 64bit על מחשבי היקר. אומנם שמתי לב שלמרות שהגדרתי את השומר מסך וגם כיבוי מסך אוטומטי אחרי 20 דקות. זה לא קורה. אני מחכה ומחכה והwindows פשוט לא מפעיל את השומר מסך ואפילו לא מכבה את המסך. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים של כרטיס המסך (gts 450) חשבתי אולי זה איכשהו קשור אך ללא כל שינוי. מה אתם חושבים שהבעיה?

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. לא ניתקלתי בבעיה הזאת עד היום , בזמן שראיתי סרט פיתאום הופיע שומר המסך , לא הבנתי למה הוא הופיע אז פשוט הזזתי את העכבר קצת כידי שהוא יעלם והמשכתי ליצפות בסרט, אבל זה חזר על אצמו ולא פעם אחת. מישהו יודע מה גורם לזה? אני מישתמש ב Vista Ultimate 64bit וצפיתי דרך WMP 11 ואני ידגיש עוד פעם , זאת הפעם הראשונה שזה קורה ובזמן שהשומר מסך הופיע הסרט לא נעצר אלה המשיך להיתנגן.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by shay820,

שלום לכולם מערכת ויסטה עם שני מסכים (שהם בעצם מתפקדים כמסך אחד )האם יש אפשרות שבכול מסך השומר מסך תהייה תמונה אחרת?? קראתי לפני כמה חודשים בגוגל שזה אפשרי ,רק אני לא מוצא את זה שוב! תודה שי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולכם אני משתמש בwinxp והשומר מסך פשוט לא מתחיל לפעול, לא משנה לכמה זמן אני מכוון אותו. מה אפשר לעשות בהנחה שאין אף תוכנה שעובדת ברקע ו/או מוגדרת לבטל את הפעולה שלו?

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  19. Started by liav12,

אהלן, אני חושב שזה הפורום הכי מתאים, סתם רציתי לדעת איפה אפשר למצוא איזה שומר מסך חמוד תלת מימדי.. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אאוץ': עולם המחשבים האישיים ספג ירידה של יותר מעשרה אחוזים בהיקף המכירות ברבעון האחרון של שנת 2015 לעומת מקבילו ב-2014 זוכרים על ההתכווצות במכירות המחשבים האישיים שהגיעה באמצע שנת 2015, לפני ההשקה של חלונות 10? ובכן, דיווח חדש של חברת חקר השוק IDC מסכם את השנה שעברה, ומגלה שהשקתה של מערכת ההפעלה לא תרם לשיפור המצב, ואולי אפילו להיפך. לפי הנתונים העדכניים, ברבעון הרביעי של 2015 קצת פחות מ-72 מיליון מערכות מחשב שולחניות וניידות – לעומת כ-80 מיליון יחידות שנמכרו בתקופה המקבילה ב-2014, כלומר ירידה תלולה מאוד של 10.6 אחוז, אשר משלימה שנה חלשה עם מכירות כוללות של כ-276 מיליון יחידות. הכי פחות מאז שנת 2008 וירידה כללית של כ-10.4 אחוזים לעומת כמות היחידות שנמכרה בעולם ב…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Rockstatement10,

אז הבנתי שהמערכת הזו יצאה רשמית ואפשר להתקין אותה דרך האתר של מיקרוסופט. אני כרגע על 8.1 ואת האמת די מפתה לעבור אליה. מה דעתכם? האם באמת אפשרי לשדרג מבלי לאבד מידע ולאחר מכן גם לחזור ל-8.1?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני לא יודע לאיזה תכונה זה שייך? של מה זה? תודה רבה! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by sherlock1212,

חברה שלי קנתה מחשב חדש, dell inspiron n5110, מההתחלה יש פס בחלקה העליון של המסך והוא יוצר מסגרת חדשה, ניסיתי לשחק ברזולוציה וזה לא עזר. הוספתי תמונה כדי להבהיר על מה אני מדבר, עזרה בבקשה.. תודה. [attachment deleted by admin]

24. בריצה הקודמת שלי עם ויסטה עבדתי עם 64 ביט, עכשיו אני מתלבט שוב האם להתקין את ה 64 ו ה 32 מהסיבה שאני לא יודע מה יותר יעיל לי המחשב שאני אתקין עליו הינו E6600 עם 2ג'יגה זכרון ולוח ABIT AB9 PRO... אגב, אולי זה המקום לשאול על בעיות תאימות ל 64 ביט? או שלפתוח בשביל זה הודעה בפורום לוחות אם...

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  25. אורח ShanyA
    Started by אורח ShanyA,

אהלן :] אמממ... אתמול המחשב שלי חזר מתיקון, מחשב מסדרת HP Pavilion ... כמובן מפורמט והכל עם מ"ה Windown Vista והבעיה עם השורת משימות ממש מוזרה :s05: כשאני ממזערת את כל החלונות ככה שרואים את השולחן עבודה, היא פתאום רועדת\רוקדת ! ורק היא האייקונים על השולחן עבודה או הגאדג'טים בסדר גמור ...

• 1 תגובה
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.