עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, ברצוני לתרגל התקנה של חלונות במער' וירטואלית דרך DOS. בכדי לעשות זאת ברצוני לבצע תחילה הפעלה של המער' שתגיע למצב של DOS ולשם כך אני צריך דיסקט הפעלה. כמובן שבמחשב וירטואלי אין לי כונן דיסקטים, והאמת גם אין לי במחשב שלי אבל ארגנתי את קבצי הדיסקט הפעלה ואפילו אף יצרתי כבר את הכל בתוך קובץ אחד וירטואלי - כמובן שמתאים לדיסקט וירטואלי ואף הוספתי אותו למער' הוירטואלית. הבעיה היא שזה לא עובד וכאילו הדיסקט או משהו כזה לא טוב. האם יש למישהו רעיון או שהתנסה בזה בעבר? כל הנ"ל מתבצע תחת מעטפת של תוכנת ההדמיה Virtual PC תודה וחג שמייייח

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  2. Started by MDK,

שלום לכם אני לאחרונה נתקל בבעיה מוזרה של תקיעה אבל לא קפיאה לגמרי אלא רק של חלון או תוכנה נגיד WINDOWS WASHER או אתר כמו LIQUID GENERATION שניהם נתקעים לי בעוד ש הWINAMP עובד וממשיך לעבוד ורק כשאני עושה CTRL ALT DEL ומגיע לTASK MANAGER אני מסוגל לסגור את זה הרצתי בדיקת SPYWARES וזה מצא לי משהו כשניסיתי למחוק אותו זה תקע לי את הANTI SPYWARE : מה עושים? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  3. Started by gavriel_e,

שמעו התקנתי את הויסטה ואני יודע שכשאני פותח כמה חלונות על שולחן העבודה יש אפשרות ללחוץ על לחצן שמסדר לי את החלונות אחד אחרי השני .. משהו יפה כזה... בשורת המשימות יש לי לחצן שהוא עבור בין חלונות אבל הוא לא עושה את הפעולה שאני רוצה מישהו יודע איפה נמצא הקישור של הלחצן הזה ??

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  4. Started by Drazick,

ראיתי באתר מסויים שיש את התוכנה הזו מובנית בווינדוס אקס פי. איך מפעילים אותה? איפה היא בדיוק נמצאת? מה היכולות שלה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by IlanF,

אני לא יודע אם זה כבר ידוע, אבל הרגע קראתי את זה בMEGAGAMES.COM

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  6. היי לחבר שלי יש בעייה ... כל פעם שהוא מנסה לפתוח לינקים של אינטרנט זה רושם לו בווינדוס את השגיאה הבאה: "אין אפשרות להשלים את הפעולה, מכיוון שהתוכנית האחרת אינה פנויה. לחץ על "מעבר אל" כדי להפעיל את התוכנית שאינה פנויה ולפתור את הבעייה" כפתורים: מעבר אל נסה שנית ואי אפשר לסגור את זה זה לא נותן... איך פותרים? WindowsXP SP2 בעברית עם כל העידכונים הכי אחרונים.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by maxoirodi,

יש לי בעיה שמשגעת אותי עם כונן זה (היכן ש-WINDOWS מותקן). המקום הפנוי בכונן זה יורד ויורד לבד אפילו כשאני לא משתמש במחשב. כל 5 דקות שאני בודק כמה מקום פנוי יש בכונן C אני מגלה שזה ירד בלפחות איזה 100MB. כשעזבתי את המחשב דלוק לכמה שעות וחזרתי WINDOWS הציג התראה בה הוא אומר לי שאין מקום פנוי בכונן C. כשאני מאתחל את המחשב הכל חוזר תקין, אבל המקום הפנוי בכונן מתחיל לרדת לבדו עוד פעם. למישהו זה קרה? זה ממש מעצבן אותי! כונן D לא מושפע בכלל זה רק כונן C. יש לי בו 13GB פנויים לאחר כמה זמן אני מוצא רק 10GBואחר כך 8GB עד שזה יורד ל 150MB בלבד! ואני לא משתמש במחשב בזמן הזה! סרקתי לווירוסים ו-SPYWARE ועשיתי SCANDISK אבל זה לא עזר, אך עוד לא ניסיתי לעשות DEFRAGMENT. אם מישהו יודע את ה…

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  8. Started by Spider76,

שלום ניגשתי אתמול לאופציית ה- ADD/REMOVE תחת לוח הבקרה.. כאשר הדגשתי תוכנה מסויימת שאני רוצה להסיר ראיתי שלא מופיע הכפתור של ההסרה מצד ימין... על 80% מהתוכנות שמופיעות שם לא מופיע הכפתור הזה.. יש למישהו רעיון בנושא ?? ** שכחתי לציין שמדובר ב חלונות XP PRO SP2 באנגלית.

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  9. היי, נתקלתי בבעיה משונה. בתוכנות של אדובי (lightroom 3, photoshop cs5) כאשר אני פותח קובץ CR2 (קובץ תמונה בפורמט RAW), הצבעים שבתמונה נראים ממש רע. מעברי גוונים נראים פשוט נורא, כאילו שהתמונה מרונדרת ב-256 צבעים או משהו בסגנון (אני מקצין..). ברגע שאני עושה לאותו קובץ בדיוק EXPORT לפורמט "רגיל", התמונה מסתדרת ונראית מצויין. ניסיתי גם JPG וגם PNG, שניהם נראים מעולה. מבחינת ניהול צבעים, אני עובד עם sRGB בכל מקום. כמו כן ניסיתי להמיר/לשנות/לשחק עם זה במיליון מקומות ואפשרויות.. כלום לא עזר. והנה תוספת משעשעת: רציתי להכין screen shot בשביל להראות את ההבדלים, אז עשיתי printscreen על החלון של הפוטושופ כאשר הוא מציג את התמונה מצורה מעוותת. העתקתי את זה (את ה-printscreen!) למסמך פו…

10. אני רוצה ליצור ב-XP PRO שני משתמשים נפרדים לחלוטין. הכוונה שלי היא שלא יקרה מצב שבו אני מתקין תוכנה אצל משתמש אחד והיא תופיע אצל משתמש אחר. הסיבה לכך היא שאני רוצה ליצור USER שישמש לעריכת סאונד, ואני לא רוצה שיהיה מותקן אצלו כלום פרט לתוכנות העריכה. לא גישה לאינטרנט, לא אופיס כלום. ממש כאליו והיה מדובר במחשב נפרד. האם הדבר אפשרי?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  11. Started by tamiravigan,

כל הזמן המסך הופך לשחור לכמה שניות וחוזר לרגיל, וזו תופעה שחוזרת על עצמה. מה לעשות? דרייבר 169.25 מפרט בצד.. תודה!! זה דחוף בבקשה תגיבו עכמה שיותר מהר

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  12. יש לי אפשרות לקנות גירסת שידרוג ל-WIN 8 ב-60 שח באמצעות הסתדרות המורים, וכרגע אני מתלבט אם לקנות מחשב נייד עם אבונטו, ולהתקין ISO של WIN 7 ואז לשדרג ל-WIN 8 ע"י גרסאת השידרוג שאקנה. זה יעבוד? אני זוכר שכש-WIN 8 יצא הרבה שידרגו פה בפורום בצורה הזו, אך אני לא יודע אם זה גם אפשרי היום

13. Started by 1,

בדקתי בהגדרות של הSECONDARY IDE וראיתי שהסי די רום היה על PIO אז סימנתי DMA MODE IF AVAILABLE והוא שם את הסי די רום שהוא על SECONDARY SLAVE על molti-word dma mode 2. מה זה בדיוק והאם זה תקין? אם לא איך אפשר לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  14. אני עומד לקנות בקרוב מחשב ובגלל נושא הזיכרון החלטתי להתקין עליו OS של 64 ביט. זו תהיה ככל הנראה ויסטה 64. אני צלם חובב ובעקבות הצגת שאלה בפורום צילום התחיל ויכוח בנושא מעבדי 64 ביט. האם הם בכלל קיימים במחשבים ביתיים? האם הם נחוצים אם אתקין OS של 64 ביט? וכד'. http://d-spot.co.il/forum/index.php?showtopic=190058

• 9 תגובות
    • 871 צפיות
  15. רק עכשיו זה מתחיל,ווינדוס XP. אולי זה יסתדר אחרי ריסט,לט ניסיתי,בכל אופן רציתי לדעת עם יש אופציה שצריך לסמן\לבטל שבעצם פותחת את המאפיינים בעת ניסיון פתיחת התיקייה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  16. Started by shirNoshe,

שאלה שמעניינת אותי כבר הרבה זמן. האם ובאיזה מקרים ניתן/לא ניתן להעביר מע' הפעלה הל כונן?כלומר בואו נגיד שמה במחשב אני מחליף ומחייב התקנת WIN חדש?אני יודע(אבל זה משום מקור מוסמך) שאם מחליפים לוח אם חייבים התקנה חדשה,אלא אם הבקר זהה. בהחלפת זכרונות אין צורך.בהחלפת מעבד..יש/אין צורך? ואם אני לוקח את ה-HD שמותקנת עליו מע' למחשב אחר,הוא יעלה?או שצריך לשנות לעשות משהו?

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  17. Started by Moriz,

שלום אני לא מצליח לפתוח את הדואר האלקטרוני שלי. מקבל הודעת שגיעה : Outlook Express Outlook Express could not be started because MSOE.DLL could not be loaded איך ניתן לתקן זאת ? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  18. Started by yaron1000,

אני הבנתי ש WIN 2000 על שלל הגרסאות שלה ,הייתיה מערכת הפעלה לשרתים ולא לשוק הביתי ,חברים שלי טוענים שהיא גם הייתיה מערכת הפעלה לשוק הביתי מי צודק ? ואפשר להביא קישור לאתר כלשהו שמוכיח את זה

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  19. Started by Cooler-Master,

שלום לכולם.. אז ככה חבר שלי קנה מחשב חדש, עכשיו התקנתי עליו ווינדוס 7 PRO 64 . לאחר התקנת הדריבר של הכרטיס מסך וריסטארט הווינדוס מסרב לעלות בהתרעה שBOOTMGR IS MISSING ואומר לעשות CTRLּALTּDELETE אשמח לעזרה תודה רבה... עריכה: עכשיו גיליתי שיש בעיה בזיכרונות אחרי MEMTEST הוא עושה ריסטארט. נירא לי זה בעית חומרה

20. Started by חחgitech,

יש לי בעיה מוזרה עם וינדוס 7 64 יש לי זכרון 8 GB במהלך עבודה שם לב שהזכרון מתקצר ל- 5.99 GB בלי שום דבר שגרמתי לכך רק ריסטארט למחשב מחזיר לי 8 GB זיכרון ושוב במהלך העבודה הזכרון מתקצר ל- 5.99

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. נתקלתי במשהו שבחיים לא קרה לי מה זה יכול להיות ? שאני לוחץ ALT?CTRL?DELETE זה מה שאני רואה מה זה יכול להיות איפה כל הלשוניות למעלה נעלמו ?

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  22. Started by yossi051,

לכל הגולשים שלום! קיבלתי מחשב נייד -מסוג נוטבוק לכל מי שמכיר אבל הבעיה היא שלא קיבלתי את החלק התחתון שלו כלומר אין לו סי די ופלופי.. כרגע מותקנת עליו מערכת הפעלה אבל אני מפחד שאם יום אחד תיהיה לי בעיה ואני לא יצליח להיכנס לוינדוס תיהיה לי בעיה חמורה.. אני רוצה לברר האם ניתן שלפני הפעלת הוינדוס יהיה לי מצב שלבחור בין וינדוס לדוס? משהוא בסגנון כמו תקליטור איתחול אבל בלי להכניס תקליטור/ן בבקשה ממכם למי שיש פיתרון כל שהוא תרשמו לי. אין לי בעיה להכניס למחשב תוכנות וכאלה... או האם יש תוכנה שמפצלת ארד דיסק מבפלי לפרמט אותו.. ככה אני יתקין עליו גם 98 לכל מיקרה שלא יהיה...

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  23. Started by idoaa,

שלום רב התקנתי windows 10 64 bit ena על המחשב, התקנה נקייה, זאת אומרת לאחר פירמוט הדיסק קשיח. משום מה לפני כמה ימים התווספה לי תיקיית windows.old בנפח של כ - 11 גי'גה בייט, אני יודע שתייקיה כזאת נוצרת רק בהתקנה על מערכת הפעלה קיימת. האם התיקייה הזאת נוצרה בעקבות update ש win 10 עשתה או שאין קשר, ואם כן למה נוצרה התיקייה הזאת?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום לכולם.. הייתי רוצה לדעת איך לשים רקע אחר ממה שהוינדוס נותן לי בכניסה לווינדוס (LOG IN ו LOG OUT )בXP אשמח לקבל הוראות כי אני לא מבין בזה כלום דוגמא של רקע בכניסה לווינדוס של CRYSIS http://www.incrysis.com/forums/viewtopic.php?id=5928

• 3 תגובות
    • 754 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.