עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ma4351,

שמעתי שויסטה 32ביט אחרי ההתקנה של sp1 מסוגלת לזהות ולהשתמש במעל 4 ג'יגה זיכרון, זה נכון?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  2. זאת בעיה קלה שקל לפתור פשוט שכחתי לאן ניכנסים בשביל להפסיק את הבעיה הזאת... הבעיה היא כשמפעילים את המחשב אז רואים שני וינדווסים וצריך לבחור באחד שאנחנו רוצים להיכנס אליו... עכשיו מה אני צריך לעשות כדי שהמחשב יפעיל ישר את הוינדווס שאני רוצה בלי לשאול אותי את שתי האפשרויות... אם אני זוכר טוב זה דרך ניהול במחשב שלי אבל שכחתי כבר איך.. בטוח מישהו יודע אז תודה מראש על העזרה ;D

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  3. Started by shainov,

שלום לכולם, בעת הפעלת הויסטה מופיע לי שגיאה של STRING כלשהוא איך אני יכול לבטל אותה??לא התקנתי שום דבר בחודש האחרון ופתאום זה נהיה לי לא יודע למה..ניסיתי את כל ההורדות מMICROSOFT ועדיין לא עוזר אודה לעזרה.

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  4. Started by blanco,

שלום לכולם . יש לי בעיה קשה ומרגיזה בעליה של win xp . בכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מתחיל לעלות ומגיע למסך אם הריבוע הכחול שרץ ונתקע של בערך ל דקה ומשהו ! בעבר לא היתה לי בעיה כזואת.... לוכח למחשב לעלת לגמרי משהוא כמו 3 דקות שזה המון!! המחשב חדש כמעט בלי כלום עליו.... אין בכלל זבל במחשב!! בבקשה עזרו לי ליפני שאני משתגע מפרט המחשב הוא: P4 3Ghz ht 1 ג'יגה זיכרון 400 Mhz דיסק 80 ג'יגה 8 קאש דיסק 120 ג'יגה sata לוח אינטל rocklake 865perl כרטיס מסך ג'יפורס 5500 תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  5. Started by MoAv,

אני כבר שנים עובד על XP בלי שניסיתי לפרמט את ההארדדיסק או להתקין את המערכת מאפס, ככה שהצטבר לי המון תוכנות ומדיע על ההארדיסק שאני לא ממש רוצה שייאבד עם המעבר ל-XP 64 שאני תיכננתי. אז התקנתי XP 64 על כונן אחר ככה שיהיה לי שתי מערכות הפעלה אם אני ארצה להעביר משהו ששכחתי ממנו. הבעיה היא שכאשר הדיסק התקנה של XP 64 בתוך הכונן הווינדוס רואה את כל מערכות ההפעלה ומאפשר לי לבחור מבינהם (אחרי ההתקנה), אם הוא לא בפנים הוא ישר עובר ל-XP הישן. יש לי 3 HD של SCSI מחוברים לכרטיס אחד כשבאחד מהם המערכת הישנה ובאחד החדשה(אולי בגלל זה הבעיה). לא משנה איך אני משנה את סדר ההפעלה שלהם, המערכת הישנה עולה. למישהו יש מושג למה זה קורה ? האם יש קובץ כמו boot.ini כמן פעם שאני אוכל לשנות אותו לשתי מע…

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  6. Started by yossie17,

שלום לכולם!! יש לי מחשב שצריך להתקין עליו מערכת הפעלה, הבעיה שאין לו סי די! נסיתי להתקין דרך USB בלא הצלחה. אני יודע שייש אפשרות להתקין וונוס ממחיצה,למשל בהרבה מחשבים ניידים חדשים זה כך. השאלה של היא איזה וונדוס אני צריך בשביל זה? או שאפשר להפוך וונוס רגיל לכזה?? בתדה מראש!!

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  7. Started by @guitarsuite@,

לילה טוב אח שלי עבד על המחשב והוא העלים לי את הקיצור דרך של ה-show desktop איפה הקובץ המקורי נמצא? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  8. Started by icq27086783,

שלום. התקנתי לאחרונה מערכת הפעלה VISTA X64 ובינתיים התמודדתי עם כל הבעיות שבאו עם המערכת החדשה חוץ מבעיה אחת. המערכת לא מזהה את מצלמת האינטרנט שלי שהיא של חברת SILVERLINE ובחו"ל שם המותג הוא TRUST (ראה TRUST.COM ) - המצלמה מדגם SPACECAM 360. אמנם זאת מצלמה זולה יחסית וגם באתר היצרן מצוין שלא קיימים דריברים למצלמה שתומכים בויסטה. האם יש למישהו מושג מה לעשות חוץ מאשר לחכות ולקוות שהיצן יכתוב דריברים חדשים למצלמה? לכתוב מכתב לMS אולי? בעיה(סוגיה) נוספת היא בהקצאת הזכרון . הנני בעל מערכת עם 2 GB זיכרון RAM . שמתי לב שויסטה היא מערכת הפעלה זוללת זכרון ואולי עקב זאת היא מקצה את הזכרון לתוכנות שונות בצורה שונה מאשר WIN XP . שמתי לב שבמשחק BATTLEFIELD 2 . כשהמשחק טוען מפה הוא הת…

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  9. מי יכול לעזור לי ניסיתי לתקן את המדיה פלייר ,ומה שעשיתי נכנסתי להוספה או הסרת תוכנה ובצד ימין יש הוספה/הסרה של רכיביwindose סימנתי את מדיה פלייר בווי והמשך המדיה פלייר לא הוסרה.....אבל נגרמו נזקים אחרים האינטרנט אקספלור נעלם משולחן העבודה.....השאלה שלי אם זה הנזק היחידי שנגרם או שיש עוד? ואיך ניתן לתקן את הבעיה ..... (הצלחתי לתקן את המדייה פלייר ע"י הוספת מקודדים ) בברכת תודה דודי

10. Started by gggil,

יש לי כונן 120GB ויש לי עליו המון דברים חשובים, כשאני מנסה להפעיל את המחשב, הוא עושה ריסטרים כאלה כל הזמן. בעקרון יש עליו ווינדוס אבל אני לא יודע למה הוא לא נפתח. REPAIR יעזור? זה לא יפרמט לי וימחק לי את כל הכונן? מה לעשות??? תודה רבה רבה מראש, גיל

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  11. Started by dori_bashan,

אהלן יש לי בעיה מאוד משונה. כל 10 דקות, ה - XP שלי עושה לעצמו SWITCH USER ומגיע למסך של הסטארטאפ שבו אני צריך לבחור USER. הוא לא עושה LOG OFF, כי התוכנות עדיין רצות ברקע, הוא פשוט יוצא ממערכת ההפעלה וכל פעם אני צריך להיכנס אליה מחדש. בדקתי את ה POWER OPTIONS אבל הכל נראה שם בסדר. המחשב נמצא בהגדרת ALWAYS ON וכיבוי המסך, כיבוי ההארד דיסקים, סטנד ביי, והייברנייט נמצא ב- NEVER. שכחתי לציין שזה קורה גם תוך כדי עבודה, בזמן שאני רואה סרט, פתאום הסרט מפסיק ועושה לעצמו PAUSE והמחשב עובר למצב SWITCH USER. למישהו יש רעיון???? P4 1.5 PROCESSOR 256 RDRAM WINDOWS XP SP2 ENGLISH תודה דורי

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  12. Started by at,

יש לי כניסה לאתר שמחייב הגדרת של use automatic configuration script. אז הוא דורש יוזר וסיסמה, הבעיה שנשאר בשמירה שלו יוזר וסיסמה ישנים אני מעוניין להחליף אותם. השאלה היא איך אני מאפס את השמירה ב-IE6? (לא מדובר בקוקיס) תודה לעונים, טל

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  13. אז ככה! בסוף נכנעתי והתקנתי את וינדוס ויסטה אולטימייט בכל מקרה הקול עבד לפני שהתקנתי את הדריבר של הכרטיס קול (לדוגמא המוזיקה במידה פלייר) אחרי שהתקנתי את הדרייבר פיתאום במדיה פלייר אין צליל! יש קירטוע מוזר כזה ואין מנגינה ואין כלום חשבתי אולי צריך קודקים אז התקנתי וזה לא עובד. חוץ מזה יש צלילים ורק בוינדוס מדיה פלייר זה לא משמיע לי כלום! מה לדעתכם הבעיה? תודה מראש עריכה: עוןד בעיה שצצה כשהורדתי דרייבר לכרטיס מסך 88GT כל פעם הוא נכנס ל POWER SAVING MODE בקיצר רק כאב ראש עם הויסטה

14. בזמן האחרון המחשב שלי עבר הרבה הפסקות חשמל ואתמול הווינדוס הפסיק לעבוד. המחשב פעל כמו שצריך ואז הלכתי לרגע וכשחזרתי רק הווינאמפ נשאר דולק והאקספלורר היה סגור ולא היה ניתן להכנס לטאסק מנג'ר. מאז הווינדוס לא עולה. אני מפעיל את המחשב, יש Loading של הווינדוס ואז חלון כחול לפחות משנייה ואי אפשר לראות מה רשום שם. בבקשה תעזרו לי יש לים שם חומר חשוב ואני חייב לגבות אותו ואני גם לא רוצה לפרמט! תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  15. אין איזו אפשרות שההום אדישן כן יתמוך בליבה הכפולה כי המחשב חדש ווממש אין לי כוח לפרמט אותו......

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  16. Started by J0n1,

יש לי נייד של HP עם ויסטה שהגיע מהחנות, והיה במחשב דיסק של XP (שלי) אז אחותי הפעילה את המחשב והדיסק היה בפנים והוא התחיל להתקין XP והיא לא הבינה מה לעשות אז היא עצרה אותו באמצע. עכשיו אני לא יכול לעשות Recover או התקנה מחדש כי הוא לא מזהה את הHD אבל אם אני עושה בוט מהHD הוא שואל אותי לאיזה מצב להכנס ואז הוא נותן לי את המסך הכחול. אני יודע איך אפשר להתקין בכל זאת את הXP אבל זה ידרוש פרמוט, והקבצים שיש לי שם חשובים לי מאוד, יש אפשרות להתקין בלי לפגוע בהם?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  17. Started by mrraz,

לפני מספר שבועות שאלתי אם מישהו ניסה להעביר דיסק BOOT עם ויסטה 64 ממחשב למחשב מהתשובות שקיבלתי לא נראה לי שמישהו עשה את זה. היום שידרגתי את המחשב שלי AMD מבוסס NFORCE 4 סוקט 939 עם מערכת ויסטה 64 מותקנת ל- INTEL מבוסס P35 עם מעבד Q6600 (המארז הדיסקים וה-8800 נשארו מהמערכת הישנה) חיברתי את הדיסקים ממערכת AMD והדלקתי לתדהמתי ויסטה 64 עלתה כרגיל, מתפקדת 100%!! יצא חלון שביקש דיסק דרייברים של לוח האם ועוד חלון שביקש לעדכן את הדרייברים של הכרטיס הגרפי וזהו !! הכל עובד כרגיל, כאילו לא ביצעתי את השדרוג.

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  18. Started by solo53,

שלום לכולם הבעיה היא הגדרתי (בשולחן עבודה מחשב) את גודל הפונטים גודל איקונים צבעים . כאשר עובד על קבצי וידאו כבדים לצורך הכנה לקידוד מבצע כיבוי נורמלי . בהדלקה כל ההגדרות נעלמו הפונטים קטנים האיקונים קטנים , כל הצבעים ב .DEFAULT מה יכולה להיות הסיבה לבעיה מטרידה זאת? מערכת ההפעלה היא XP SP2 המחשב הוא P4 3.0 RAM 1024

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  19. Started by domuzy,

בשבועות האחרונים, בלי להתקין תוכנות/חומרות חדשות, התחיל לקפוץ לי החלון של END TASK כמעט כל פעם שאני פותח חלון משני בתוך חלון האתר בו אני גולש, כלומר- רק כשאני לוחץ על קישור לכרטיס של לקוח או לראות פרטים מסויימים שפותחים לי חלון ספציפי לאותו אתר (לא החלון האקספלוררי הרגיל של האינטרנט, עם כל הBAR הסטנדרטי למעלה, אלא חלון ייעודי ולא מתפתח בלבד). כשאני מבקש לסגור אותו (ולהשאר רק עם החלון הראשי של האתר, נתקע החלון הקטן על חצי טעינה, וקופצת לי ההודעה של END TASK. מיותר לציין שכשאני מסיים (ולא שיש לי ברירות), אז כל הIEXPLORER באשר הוא נסגר. אני משתגע ולא יכול להמשיך לגלוש ככה. מה עושים ומה הגורם להתרסקויות האלה ??? נ.ב: אני מריץ 4 תוכנות ריגול כל יום, אנטיוירוס ופיירוול של מקפי…

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  20. Started by Aviv C,

למה אין לי את האפשרות להשתמש במסך כפול? (טלוויזיה או מסך מחשב)

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  21. שלום לכולם , פעם שאני עשייתי מאיפיינים על שיר מסוים , יכולתי לשנות את שם האמן , ועוד דברים ועכשיו זה מה שקרה: מה עושים?

22. האם זה ככה צריך להיות ? תראו בתמונה. [זה ווינדוס xp] [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  23. Started by yostal,

יש לי בעיה שבה המחשב מקפיץ לי מסך שחור ועליו הכיתוב C:\WINDOWS\SYSTEM32\RUNDLL32.EXE בכל הפעלת המחשב או בכל ניסיון שלי בלהיכנס לפריטים בלוח בקרה אפילו בלחיצה על "מאפיינים" בשולחן עבודה . בדקתי את המחשב לוירוסים או רוגלות למיניהם ולא מצאתי ( הבדיקה נעשתה גם במצב בטוח). אשמח לעזרה ולתשובה.

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  24. שלום יש לי חבר שהתקין ויסטה 32

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  25. Started by DOR_2911,

האקספלורר התחיל היום בבוקר לדרוש 60% מהמעבד ושוב דבר לא עוזר עשיתי סריקות, ניקויים וריסטרטים... מה לעשות?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.