עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by noambaum,

שלום לכולם! קודם כל אני מקווה שבחרתי בפורום הנכון לנושא. אני מעוניין להיכנס לעובי הקורה של MCSA בצורה מסודרת יותר, עד עכשיו התקנתי VMWARE ועליו WS2003 וקצת שיחקתי עם זה אבל אני רוצה להתחיל מהבסיס ובצורה מסודרת. ולכן אני פונה אליכם מכיוון שראיתי המון ספרים באמזון ואני לא יודע במה לבחור ולכן אשמח לעזרתכם. חבר שלי שגם למד את זה לבד רכש את זה : http://www.amazon.com/MCSA-Windows-Server-Requirements-70-270/dp/0782144527/ref=pd_bbs_sr_4/002-6978000-1018447?ie=UTF8&s=books&qid=1194125338&sr=8-4

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  2. שלום. יש לי כרטיס טלוויזיה PVR 150 ואני מקליט איתון תכנים מהטלוויזיה באמצעות המדיה סנטר בוינדוס ויסטה. הכל נהדר ונוח. אך יש לי בעיה אחת : לא משנה באיזו איכות אני מקליט (best,better,good,fair) הוא תמיד יוצר לי קובץ עם הסיומת של dvr-ms. את הסוג קובץ הזה אני יכול לנגן רק במדיה פלייר של ויסטה. ב XP אני לא יכול לצפות בקובץ הנ"ל. מה אני עושה כדי להקליט בסיומת אחרת ? תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  3. שלום יש לי vista עם servise pack 1 rc . יש 2 דברים שהוא נהג להציג ופתאום הפסיק להציג : 1. שנכנסים למחשב שלי הוא היה כותב למטה "קבוצת עבודה : ...." "מעבד : ...." "זיכרון : .... " עכשיו הוא כבר לא מציג את הזיכרון ראם שיש אלא רק את קבוצת עבודה ואת המעבד . 2. בעיה נוספת היא שפתאום שעושים מאפיינים למחשב שלי הוא הפסיק להציג את קטגוריית ה"מערכת" , כלומר את הדירוג במספרים של המחשב ואת הראם והמעבד. (את הראם הוא מציג רק במנהל המשימות ואת המעבד רק במחשב שלי) כיצד מגדירים לו להציג את 2 הדברים האלה שוב? תודה...

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  4. Started by Meir787,

אני רוצה להתקין גם את ויסטה וגם את XP, על אותו HD, במחיצות שונות (כדי לשחק halo 2, אם זה כ"כ משנה). האם זה אפשרי ? איך אוכל לנווט בין מערכות ההפעלה בזמן הBOOT ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  5. Started by kobi_af,

כל פעם שאני מפרמט ומתקין מחדש תוינדוס הבלו סקרן מופיע כבר שנה שאני עם אותו בלו סקרן הוא רושם לי bug usb driver והוודעה הרגילה שלו ניסיתי לעדכן להתקין מחדש תדרייברים לא הולך עדיין בעיה צריכים קבצי minidump ?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  6. Started by solo53,

שלום לכולם הבעיה היא הגדרתי (בשולחן עבודה מחשב) את גודל הפונטים גודל איקונים צבעים . כאשר עובד על קבצי וידאו כבדים לצורך הכנה לקידוד מבצע כיבוי נורמלי . בהדלקה כל ההגדרות נעלמו הפונטים קטנים האיקונים קטנים , כל הצבעים ב .DEFAULT מה יכולה להיות הסיבה לבעיה מטרידה זאת? מערכת ההפעלה היא XP SP2 המחשב הוא P4 3.0 RAM 1024

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  7. Started by galaloss,

צהרים טובים.. אנני מצליח להיכנס למערכת ההפעלה אוטןמטי וכן את מסך ברוך הבא אנני רואה. ביצעתי את המאמר של .http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;he;315231 יש לי צילום של הכניבה למערכת תודה מראש [attachment deleted by admin]

8. נמצא ב CONTROL PANEL במקום הדפדפן ( XP SP2 ? מה עושים? תודה

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  9. Started by redead,

יש כאן אנשים עם לוחות אם של GIGABYTE שהתקינו VISTA והסתדרו עם הדרייברים? זאת אומרת דרייברים לויסטה אין השאלה היא האם הדרייברים של XP עובדים? ?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  10. מישהו נתקל הזה? זה עובד לי טוב ב-IE אבל לא עובד ב-FF, למרות שניסיתי להתקין. 1. איך מבטלים את הקטע של האבטחה שמבקש אישור לכל שטות שאני מנסה לעשות במחשב. 2. איזה חבילת קודקים עובדת ב-VISTA? 3. ה-Windows Media Center אמור לעבוד טוב בגרסת RC? 4. היה לי עוד משהו, נקווה שניזכר.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  11. Started by isra1222,

שמעו נשמות אני צריך להעביר את הווינדוס שלי מאנגלית לעברית . אבלל הכל כולל הכל כאילו שהתפריט התחל יהיה בצד ימין ולא בצד שמאל .. מישו יודע אייך ? תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  12. Started by Jenia24,

יש הבדלים משמעותיים? אני לא משחק במשחקים חוץ מפיפא ... ואיך ה64Bit? יש לו תמיכה ברוב התוכנות המוכרות? יש לי AMD 4000X2 64Bit

13. חברה מה המצב יש לי מחשב חדש יחסית אני רוב היום באמיול וכאשר אני מתנתק מהאינטרנט (לוחץ על ניתוק) כל המחשב שלי פתאום נתקעת מה לעשות ?(יש לי מודם ADSL USB) מה אתם חושבים שהבעיה?( זה עושה לי בעיות גם בכיבוי זה תוקע אותו על שומר הגדרות).

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  14. Started by Leo101,

לא ידעתי איפה לשים את זה, אז הגעתי למסקנה שכאן הכי מתאים.. הבעיה שלי היא שכאשר אני נכנס למשחק אונליין אני רואה את הכתב בסדר בפעם הראשונה, אך בפעם השנייה שאני נכנס אני רואה את האנגלית באופן משובש...זה כבר קרה לי בעבר עם הרבה משחקי אונליין וניסיתי קידוד, אבל זה לא עבד. הנה דוגמא לאנגלית שאני מקבל...(מסומן בכחול)

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  15. Started by WaRez.,

במחשב של אח שלי יש בעיה, ואין לי ממש ממה זה נגרם ומתי התחיל.. היום הוא בא אליי בבוקר ואומר לי שכל פעם שהוא מדליק את המחשב המחשב מגיע לרגע שהוא אמור להעלות ת'WINDOWS ועושה לעצמו ריסט.. אז כן, כל פעם המחשב עולה יפה, בא להיכנס לWINDOWS, נותן הודעה במסך כחול ועושה ריסט. [ חשוב לציין שאי אפשר לראות את ההודעה, זה עובר מאוד מאוד מהר! ] אז.. תהיתי מה לעשות.. לא מצאתי פתרונות, בSAFE MODE אי אפשר להיכנס גם. לא ניראה לי קשור לטמפ למה הוא על 39 מעלות.. [ CPU ] לנקות אותו עוד לא ניסיתי .. כי הוא די נקי.. וזאת לא ניראת כמו בעיית חומרה, וממש לא בא לי לפרמט =[ אבל למישהו יש פיתרון אחר?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  16. כי קראתי שה XP HOME מבוסס על WIN 98/ME , מה שהופך XP PRO ליותר עדיף ויציב , האמנם ?

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  17. Started by blanco,

שלום לכולם . יש לי בעיה קשה ומרגיזה בעליה של win xp . בכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מתחיל לעלות ומגיע למסך אם הריבוע הכחול שרץ ונתקע של בערך ל דקה ומשהו ! בעבר לא היתה לי בעיה כזואת.... לוכח למחשב לעלת לגמרי משהוא כמו 3 דקות שזה המון!! המחשב חדש כמעט בלי כלום עליו.... אין בכלל זבל במחשב!! בבקשה עזרו לי ליפני שאני משתגע מפרט המחשב הוא: P4 3Ghz ht 1 ג'יגה זיכרון 400 Mhz דיסק 80 ג'יגה 8 קאש דיסק 120 ג'יגה sata לוח אינטל rocklake 865perl כרטיס מסך ג'יפורס 5500 תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  18. Started by jj516,

מחשב של ידיד שלי, ישן מאוד כפי שצויין, באתי עליו וראיתי INVALID SYSTEM DISK REPLACE... = אין WINDOWS באמתי להתקין WINDOWS 98 SE אחרי פורמט והכל עבד טוב עד שהגיע לאחוז 6 ואמר לי שיש CRITICLE ERORR ב DRIVE C והפתרון היחידי היה RESTART. עכשיו כשאני מפעיל את המחשב אין לי WINDOWS או יכולת לפרמט את C בגלל שהוא רושם לי ל C הוא UNABLE TO FORMAT והתקנה מחודשת של WINDOWS גם כן לא עוזרת מכיוון שיש בעיה ב DISK PARTITION. אני רוצה לעשות FDISK מ DRIVE A אבל כשאני מפעיל אותו הוא רושם לי ERROR RUNNING FIXED DISK. אני חושב שזה בסך הכל SYSTEM DISK פעום ועם אני אמצא חדש, אוכל לעשות מחיצות ואז הכל מחדש וזהוא, אני צודק או שיש פה עוד בעיה?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  19. שלום לכולם. יש לי בעייה שכבר פתרו לי אותה פה בפורום, אבל נראה שהיא מסתבכת... אז ככה: במחשב שלי יש שני יוזרים: אחד מסווג כ-Administartor והשני כ-Limited. התקנתי את תוכנת ICQ במחשב והיא עובדת מצויין, אבל אצל ה-Limited היא לא עובדת, והמחשב מחזיר הודעה שרק Administrator יכול להפעיל את התוכנה. יעצו לי בעבר בפורום הזה לשנות את ה-Limited ל-Administrator, להפעיל פעם אחת את ה-ICQ (כדי "שישנה לעצמו את ההגדרות"), להחזיר שוב ל-Limited, ואז זה יעבוד כרגיל, וכך היה... היום נתקלתי שוב באותה בעייה, אבל ה"שיטה" לא עובדת הפעם. כמה שניסיתי, לא הולך... לכן שאלותיי הן: 1. האם יש פתרון אחר לבעייה? 2. חיטטתי קצת בלוח הבקרה והגעתי ל-: Control Panel > Administrative Tools > Local Security…

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  20. Started by דנינו,

שמעתי לאחרונה שמיקרוספט הוציאו עידכון אבטחה כושל. התקנתי תעידכונים של החודש האחרון והמחשב קרס לי אחרי כמה ימים פירמטתי ואני מפחד עכשיו להתקין עידכונים קריטים.אז מה להתקין ? ומה לא ?

21. אני לא כל כך מבין בהבדלים בין בוט לפירמוט וכל הבלאגן שיש בוינדוס אז אני מבקש סליחה מראש אם עברתי על חוק מסויים של הפורום. יש לי בעיה. מדי פעם אני צריך לעשות פירמוט למחשב (מכל מני סיבות) ושמעתי שיש אפשרות להתקין את הוינדוס על מחיצה ניפרדת, להכין לו דיסק גיבוי כלשהו עם כל הקבצים , ואז במידה ורוצים לפרמט פשוט מוחקים את הקבצים של הוינדוס ומעתיקים את הגיבוי... הגיוני? או שלא הבנתי נכון ומתכוונים ללעשות דיסק בוט? וחוצמזה מה זה בוט בכלל?? זה שוב התקנה של וינדוס או מה??? תודה.

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  22. הwindows של חבר שלי עבד מצויין ואז הוא הוריד את divx 6 (מהאתר הרשמי של divx), אחרי שהוא התקין את הקובץ שירד לו פתאום נעלמו לו כל האייקונים בשולחן עבודה וגם שורת המשימות ולכן הוא לא יכול לגשת לשום דבר במחשב הדבר היחיד שהוא כן הצליח לעשות זה להיכנס למנהל המשימות (דרך alt+ctrl+del). הוא ניסה כבר לעשות איתחול וגם הוא ניסה במנהל המשימות לסיים את תהליך הexplorer ולהתחיל אותו מחדש (קראתי שבחלק מהמקרים זה עוזר) אף אחד מהדברים לא עזר מה עושים?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  23. זה בסיפריית SYSTEM32 של וינדוס אקס פי תודה

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  24. Started by kimko,

היי אני משום מה לא מצליח להפעיל את הסיסמא של המחשב הנייד שלי ניסיתי להיכנס גם דרך F8 ומשום מה אני לא מצליח להיכנס ב SAFEMODE כאדמינסטרטור אם זה יעזור אז המחשב הוא HP מערכת הפעלה וויסטה הום שנה טובה לכולם

25. המפרט רשום אצלי בפרופיל. זה מעצבן. אני עכשיו רואה את האתר ב800*600 על CRT של 17 אינץ'. מה יכול להיות מקור הבעיה? פעם זה לא היה ככה.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.