עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by amitdavidi,

שלום היה לי וינדוס XP והוספתי עוד דיסק קשיח אז התקנתי וינדוס על החדש.אבל בכל זאת,רציתי עדיין להיכנס לישן ולבדוק בו כל מיני דברים.הבעיה הייתה שמלא דברים לא עבדו והכל בקושי זז.אז התחלתי עם התקנת תיקון(שמתחילים כמו התקנה רגילה אבל בבחירת כונן יש אפשרות לתיקון)וזה פשוט נתקע לי על 34 דקות.השארתי את זה כל הלילה דולק ובבוקר זה היה לי על 33 דקות.אני ניסיתי להפעיל את ההתקנת תיקון כמה פעמים,והשתמשתי ב2 דיסקים מקוריים של וינדוס,אבל למרות זאת,זה לא הצליח. יש פיתרונות?

2. Started by Orsolomon,

היי, אני רץ כרגע על ויסטה, היא עושה לי המון! בעיות, יש לי מציחה של XP במחשב גם כן, אך היא די נהרסה, רציתי לדעת איך אני יכול למחוק את הויסטה והXP ולהתקין את הXP מחדש (מדיסק) אמרו לי שזה דרך הBIOS, הBOOT וכד'... איך זה אפשרי למחוק את שניהם, להגיע למצב נקי ולהתקין מערכת חדשה? תודה, אור

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  3. Started by X-It,

http://img140.imageshack.us/img140/6971/1hv1.png http://img291.imageshack.us/img291/9316/2mf7.png http://img140.imageshack.us/img140/9199/3uh6.png יש לי intel pentuim 4 3.2 ghz 64 bit 1024 MB זיכרון Geil ASUS P5ld2-deluxe geforce 6600 gt לדעתכם VISTA פרימיום תפעל אצלי חלק? או שצריך לשדרג משהו?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  4. אני לא רוצה להשתמש באתר שלהם, אני מעדיף להשאר עם התוכנה המובנת ב SP, אני מודע לאפשרות של לקבוע לה שעה מסויימת ביום, אבל זה לא עובד טוב בשבילי יש איזשהי פקודה או דרך להפעיל את ה"סריקת עדכונים" (או איך שתקראו לזה), ברגע שאני מבקש?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  5. האם זה ככה צריך להיות ? תראו בתמונה. [זה ווינדוס xp] [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  6. Started by yostal,

יש לי בעיה שבה המחשב מקפיץ לי מסך שחור ועליו הכיתוב C:\WINDOWS\SYSTEM32\RUNDLL32.EXE בכל הפעלת המחשב או בכל ניסיון שלי בלהיכנס לפריטים בלוח בקרה אפילו בלחיצה על "מאפיינים" בשולחן עבודה . בדקתי את המחשב לוירוסים או רוגלות למיניהם ולא מצאתי ( הבדיקה נעשתה גם במצב בטוח). אשמח לעזרה ולתשובה.

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  7. Started by pergola,

אני נכנס לביוס ובא לשנות שהמחשב יופעל ע"י הכונן דיסקים במקום הארד דיסק.. אבל כשאני לוחץ על הprimery זה מביא לי רק אפשרות של auto וuser ולא כמו במשחב החדש שלי שיש גם אפשרות של cdrom בsecondry זה מביא לי את הcdrom אבל אם אני מנסה שיתחיל מהsecondry ולא מהprimery הוא מביא לי הודעת שגיאה שאין hard disk פעיל או משהו כזה.. בכל מקרה איך אפשר לשנות שהמחשב יעלה את עצמו מהsecondry ולא מהprimery או לשנות שהprimery יהיה הcdrom למרות שאפשרויות היחידות הם auto או user..\ אז מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  8. Started by ofeky1,

השאלה למעלה^^ תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  9. אחרי שאני נכנס לוינדוס ובוחר משתמש הוא מכניס אותי והדבר היחידי שאני רואה זה את הרקע וככה הוא נשאר ולא זז .... הדבר היחידי שאני יכול לעשות זה ALT + CTRL + DEL יש למישהו רעיונות .... ? אני לא רוצה ללכת לכיוון הפורמט , זה הפתרון הקל ..

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  10. Started by QQQ,

בלפטופ שלי יש XP ובטעות מחקתי את הTHEME ההוא עם הצבעים כחול, ירוק, תכלת אם מישהו יכול בבקשה לעשות לי RAR ולהעלות אותו, או להפנות אותי לאתר שמימנו ניתן להוריד את הTHEME (נמצא בתיקייה system32>resources>themes) אגב, גם יש לי את הדיסק התקנה המקורי אבל לא הצלחתי לחלץ משם את הקבצים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  11. התקנתי הפצה של הוינדוס כשה SP1 מובנה. מאז אני לא מצליח לשנות את רמת האבטחה של הדפדפן לא במקסטון (מבוסס אקפלורר) ולא באקפלורר. הוא נותן לי שגיאה שאי אפשר לשנות. אני לא בטוחש זה קשור להפצה או ל SP1 כי גם בגרסאות של ה 2003 x64 היית לי את הבעיה. גם מצב בטוח לא עזר. HELP PLIZ

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  12. Started by kobibo,

שלום, היום אני פותח את My Computer ורואה שבמקום הצלמית ( Icon) של הכונן הקשיח של C אני רואה צלמית כמו של איזה קובץ ללא שייוך ,אין בעיה להכנס אליו אבל זה סתם מציק בעיינים. ה icon של כונן D בסדר ומופיעה בצורה תקינה. היכן ניתן לסדר זאת?

13. Started by MasteRoi,

טוב אז ככה יש לי פנטיום 3 1000Mhz , זכרון 256 SDRAM , שני הארדיסקים (40 ג'יגה + 20 ג'יגה) מאז שהתקנתי את האקספי בעברית עליתי על בעיה מוזרה שלא הייתה באקספי באנגלית. כאשר אני מסייר בתיקיות (מחשב שלי וכד') הכל נע לאט כ"כ והעכבר זז לאט. כמו כן רציתי לדעת מה העדכונים הכי חדשים עבורה? האם SP1 יש בגרסה העברית? או שפשוט כדאי לי להמתין ל SP2? או שבכלל דרוש התקנה קודמת של SP1??? בתודה!

• 7 תגובות
    • 576 צפיות
  14. שלום לכולם קודם כל מדובר בעסק של אבא שלי. היתה הפסקת חשמל, ולאחריה המחשב עלה עם הודעה: "NTLDR Missing". שחזרנו את הקובץ החסר, הכל הלך חלק, אך לאחר הפעולה הוינדוס לא עלה. בבדיקה שאנחנו עושים על המחשב שלי בבית, חברנו את ההארד-דיסק ב USB, ורואים שכאילו אין עליו כלום: http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/H.jpg אך בבדיקה שנייה ב Computer Manager, רואים שהוא מזהה שההארד-דיסק (H) פעיל, בריא, ויש לו 37G, כמו באמת. אך משום-מה ה capacity שלו היא 10 מגה, כמו בתמונה הקודמת... http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/H2.jpg ניסינו להפוך אותו לNTFS, בעזרת הפקודה שב Run, אך לאחר השלבים האלה: 1. http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/conv…

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  15. המפרט רשום אצלי בפרופיל. זה מעצבן. אני עכשיו רואה את האתר ב800*600 על CRT של 17 אינץ'. מה יכול להיות מקור הבעיה? פעם זה לא היה ככה.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  16. Started by lidor_abo,

חברה התמונות שהייתי פותח באקספי אני פותח אותם בויסטה והם נראות לי מטושטשות במסך מלא...וגם לוקח קצת זמן עד שהוא עובר למסך מלא ?תודה לעוזרים lidor_Abo

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  17. Started by Leo101,

לא ידעתי איפה לשים את זה, אז הגעתי למסקנה שכאן הכי מתאים.. הבעיה שלי היא שכאשר אני נכנס למשחק אונליין אני רואה את הכתב בסדר בפעם הראשונה, אך בפעם השנייה שאני נכנס אני רואה את האנגלית באופן משובש...זה כבר קרה לי בעבר עם הרבה משחקי אונליין וניסיתי קידוד, אבל זה לא עבד. הנה דוגמא לאנגלית שאני מקבל...(מסומן בכחול)

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  18. Started by cupidil,

אחרי נפילת מתח המחשב בקושי זז (CPU 100% כמעט כל הזמן). אני רוצה לעשות REPAIR ל WINDOWS XP HOME. הבעיה היא שיש לי מחשב של חברת NEC (מחשב ישן) שהגיע עם WINDOWS מותקן חוקי ולא קיבלתי תקליטור התקנה של מיקרוסופט. מה שקיבלתי זה 2 תקליטורי שיחזור של SST, היבואן של מחשבי NEC. בדרך כלל אפשר לבצע REPAIR בלי למחוק נתונים, אבל על התקליטורים של SST רשום שהם מוחקים את המידע מהדיסק הקשיח. למישהו יש רעיון מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  19. Started by dino,

אהלן אנשימים, יש לי בעיה... קניתי הארד-דיסק חדש (WD 80GB SATA ... אם זה משנה...), חיברתי אותו ללוח אם, חברתי חשמל והדלקתי את המחשב... התחלתי את ההתקנה של ה-Windows XP דרך הדיסק, לחצתי F6 והתקנתי את הדריברים של ה-SATA מהדיסקט... כשיש את ההודעה שההתקנה מתחילה את Windows אני מקבל את מסך השגיאה המפורסם... ניסיתי להשתמש במקור אחר להתקין את Windows XP, החלפתי גם את הזכרון, הארד-דיסק כמו שאמרתי חדש..., גם הלוח אם יחסית חדש (לא יותר משלושה חודשים). אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה רבה, מתן.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  20. Started by motir,

שלום, יש לי P4 עם Hyper Threading ולכן ה-Task Manager מראה שיש לי 2 CPUים במחשב. הבעיה היא שכשמעבד ב-100% CPU אני רואה רק כ-50% ב-Task Manager... למרות שברור שהמעבד עובד מלא. אני מצרף תמונה. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות? תודה מוטי [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  21. Started by CyberBot,

יש לי דיסק של XP בלי BOOT (צרוב) איך אני משלב בו קובץ BOOT אני עובד עם Ultra ISO

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  22. קראתי נושאים רבים ברשת והבנתי מאותם נושאים שתוכנית בודד מבערכת הפעלה אשר עובדת על x32 לא יכולה לגשת ליותר מ 2 גיגה זיכרון (ועקב כך קורסת ) השאלה ההשארה הזו אמת ואם כן אם אני מתקין מערכת הפעלה X64 ובה משתמש בתוכנית של X32 האם התוכנית הנל תוכל להשתמש יותר מ 2 גיגה זיכרון (ישנןם תוכנות רבות אשר דורשות זאת ואינן יצאו בגירסת X64) תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  23. Started by shahar07,

התקנתי לפני יומיים ויסטא אולטימייט ולאחר ההתקנה הורדתי את העידכונים דרך windows update האם אני עדיין צריך להוריד את החביחה sp1 ואם כן האם אני אמור להתקין משהו לפני זה כי פעם שעברה לפני שפרמטתי זה עשה לי קצת בעיות.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  24. קניתי מחשב חדש שאין עליו מערכת הפעלה ומוכר שיגאה שצרייך להתקין את הווינדוס דרך פלופי כי הוא לא מזהה דיסק קשיח שעובד בטכנולגיה הSATA מישהו יכול להסביר לי תודה

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  25. Started by galaloss,

צהרים טובים.. אנני מצליח להיכנס למערכת ההפעלה אוטןמטי וכן את מסך ברוך הבא אנני רואה. ביצעתי את המאמר של .http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;he;315231 יש לי צילום של הכניבה למערכת תודה מראש [attachment deleted by admin]

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.