עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by tomer74,

הבעיה שלי היא כזאת, אני מדליק את המחשב ואני לא מספיק לעשות כלום והוא נכנס למצב מתנה, וחוזר חלילה. זה התחיל פתאום. מה האפרויות במצב כזה? כרגע אני ב safe mode

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  2. Started by BigDragoon,

כשאני מנסה להתקין את הגרסא Nero.v7.9.6.0, הוא טוען שאין לי גרסא עדכנית של Direct X ורוצה שאני אתקין DirectX 9.0C. למה הוא רוצה גרסא ישנה יותר? (אני עובד עם VISTA 64BIT) האם לאשר לו להתקין??

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  3. Started by davidz85,

שלום, יש לי בעייה קטנה בווינדוס ויסטה, אני לא יכול לראות THUMBNAILS של קבצי WMV. הגדרתי את מדיה פלייר 11 כDEAFULT של כל קבצי המדיה... קבצי AVI ותמונות על שלל הפורמטים אני כן רואה. יש איזה פיתרון? תודה.

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  4. Started by gavriel_e,

אחים שלי יש לי מחשב נייד וכשאני לוחץ על קובץ מקש ימני=> שלח אל => נמען דואר צריך להיפתח לי תיבה של ה-outlook express אבל ניפתח לי חלון אחר .. הנה הוא: במחשב שלי כשאני לוחץ על הקובץ נמען דואר זה פותח לי את החלון של הoutlook הזה: איך אני יכול לשנות את ההגדרות כדי שגם במחשב הנייד כשאני לוחץ על נמען דואר זה יפתח לי את החלון של האוטלווק?? אני זוכר שפעם סידרתי את זה אבל שכחתי איך עשיתי... זה דחוף לי בבקשה תעזרו תודה מראשש

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  5. יש לי מחשב דל זיכרון. יש לי עכבר ומקלדת מתוחכמים כאלה שכדי להפעיל את כל הפונקציות שלהם צריך להתקין דרייברים. השאלה: אם אתקין והתכונות יהיו פעילות זה יכביד על המחשבף יצרוך יותר זיכרון? (כרגע XP מזהה אותם במקלדת ועכבר רגילים)

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  6. יש לי פנטיום 3 800 מגה 80גיגה הרץ גרוטאה אבל אם יש למה לא לנצל טוב אני יסביר את הבעיה אני מנסה להתקין את ווינדוס XP על המחשב ההתקנה בהתחלה חלקה בחרתי מחיצה הוא פירמט אותה התקין את רכיבי ההתחלה של הווינדוס אם מישהוא יודע למה אני מיתכוון ואז הוא כיבה את המחשב וממשיך להתקין את הווינדוס הוא טוען ואז ניכבה פיתאום וככה בלי סוף הוא מיתכבה מגיע להתקנת הווינדוס וניכבה שוב ניסיתי גם את ווינדוס 200 וגם לא הלך ניסיתי את ווינדוס 98 הוא התקין אותו וזה ניכנס לווינדוס אבל כמה שניות ואז הוא מיתכבה. אני מאודד מאוד ישמח אם מישהוא יעזור לי זה דחוףףףף תודה

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  7. מלך מי שיעזור לי לצאת מהסיפור הזה.. הקנתי ויסטה במחשב שלי ואחרי זה קניתי עוד זיכרון מה שגרם לשינוי בחומרה ואיתה הודעה בבוט של המחשב שווינדואס זיהה שינוי בחומרה ולא מעלה את הווינדואס עכשיו מה שאני לא עושה אני מגיע להודעת אררור כזאת! אפילו הוצאתי את הזיכרון שהוספתי ואז המחשב שוב עבד בסדר פירמטתי דרך ההתקנה של ווינדואס את הכונן של ווינדואס וסגרתי את המחשב להוסיף שוב את הזיכרון ושאני פותח אותו מחשב ומכנסי דיסק התקנה עדיין הוא אומר שיש שינוי בחומרה.. ( כאילו המידע על ההדיסק) עכשיומה שקורה זה שגם דיסק התקנה של כל גירסת ווינדואס קודמת לא עולה לי! איפה בדיוק הוא שם את המידע הזה? יכול להיות שלמרות הפירמוט המידע הזה עדיין על המחשב? מישהו יודע מה אפשר לעשות? עידכון : שוב דיסק ההתקנ…

8. Started by Meir787,

אני רוצה להתקין גם את ויסטה וגם את XP, על אותו HD, במחיצות שונות (כדי לשחק halo 2, אם זה כ"כ משנה). האם זה אפשרי ? איך אוכל לנווט בין מערכות ההפעלה בזמן הBOOT ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  9. Started by bigbosf,

אז ככה יש מסך שבו בעצם בוחרים אם להתקין את הווינדוס במחיצה הקיימת או לפתוח עוד ראיתי הרבה מדריכים שאם מה שרשום בהתחלה [ c: partition1 [fat32 מופיע ככה הם ישר מוחקים את המחיצה על ידי delete ורק שמופיע ככה unpartitioned space והקיבולת הם נכנסים ומתחילים את ההתקנה השאלה שלי אם זה נחוץ ? זאת אומרת אם נניח במסך הראשוני מופיע לי c: partition1 [fat32 אני חייב למחוק? או שאני יכול להמשיך עם זה? תודה רבה ואני מקווה שהבנתם למה התכוונתי

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  10. Started by MasteRoi,

טוב אז ככה יש לי פנטיום 3 1000Mhz , זכרון 256 SDRAM , שני הארדיסקים (40 ג'יגה + 20 ג'יגה) מאז שהתקנתי את האקספי בעברית עליתי על בעיה מוזרה שלא הייתה באקספי באנגלית. כאשר אני מסייר בתיקיות (מחשב שלי וכד') הכל נע לאט כ"כ והעכבר זז לאט. כמו כן רציתי לדעת מה העדכונים הכי חדשים עבורה? האם SP1 יש בגרסה העברית? או שפשוט כדאי לי להמתין ל SP2? או שבכלל דרוש התקנה קודמת של SP1??? בתודה!

• 7 תגובות
    • 608 צפיות
  11. יש לי להגיש למורה שלי משהו בתוגנה ותראו מה הוא כותב לי כשאני מנסה להעלות אותו זה ב-xp ולפני כמה זמן יכלתי תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  12. Started by solidus,

אני צריך אתר של סקינים לXP שלא דורשים שום תוכנה. אני יודע שיש כאלה כי התקנתי אחד ממזמן אבל עכשיו עשיתי פורמט וכבר שחכתי מאיפה הורדתי אותו. ועוד משו - אם יש לכם סקינים לvisual studio 08 אני אשמח לקבל לינקים. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  13. מישהו מכיר את התופעה שהתוכנה הנ"ל לא עובדת טוב או לא עובדת בכלל עם מעבד אתלון 64? ניסיתי לבצע המרה של סרט רגיל לפורמט WMV והתוכנה לא מגיבה ולא זזה, עם מעבדים נחותים יותר לא היתה לי הבעיה הזאת(אתלון XP, פנטיום 4) וגם חבר שלי שגם לו יש אתלון 64 נתקל בדיוק באותה בעיה עם התוכנה הזאת.

14. יש לי שני מחשבים אחד amd ואחד אינטל בamd64 3000 המחשב אף פעם לא עושה scandisk דרך אגב ההרדיסק הוא sata במחשב של האינטל פרסקוט 2800 המחשב כן עושה scandisk שם ההרדיסק לא sata אלה ide מישהו יודע למה זה ?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  15. אני רוצה שאקספלורר יראה לי אייקון של ".." (up one level) ברשימת הקבצים, כמו שזה נראה בfilezilla למשל (בתמונה). אני די בטוח שזה אפשרי, פשוט לא מצליח לחפש את זה בגוגל כמו שצריך. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  16. שמורכב משני קבצי MSI

17. כי מצאתי את זאת Windows 7 Little Tweaker 1.1 אבל נראה שהיא עובדת רק עבור WIN7 32BIT וכל השאר שאני מוצא הן תוכניות ל VISTA שגם עובדות עבור WIN7 אבל לא במחיוד בשבילו.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  18. Started by noam12,

תודה

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  19. שלומות חברי פורום HwZone. המחשב של אחותי היקרה מפז, עושה המון בעיות בזמן האחרון. תחילה, המפרט/דברים חשובים: מעבד - AMD Athlon 64 3000 לוח אם - משהו של Abit, אני לא זוכר איזה בדיוק זיכרונות - MDT 256Mb DDR 400 * 2 הארד דיסק - W.D 80Gb 8Mb Buffer 7200RPM מערכת הפעלה - Windows XP SP2(מקורי וכשר למהדרין) And Now, הבעיה עצמה: לפני בערך שבוע התעסקתי קצת במחשב שלה(יש לה צורב DVD, לי אין) ושמתי לב שהוא "חורק"... הוא היה איטי בצורה מפחידה, ופתיחה של שני חלונות Explorer במקביל(אקספלורר רגיל, לא האינטרנט) גרמו להופעת חלון "Explorer encountered a serious problem בלה בלה בלה Send, Don't Send"... אז הרצתי avast! Antivirus והוא מצא וירוסים,אדוור וטרויאנים כבר בMemory Scan הרא…

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  20. Started by eyalha,

במידה ואני קונה ויסטה אולטימייט על כמה מחשבים אני יכול להתקין אותה? וXP?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  21. אני מנסה את הפקודה הזאת בחלון הפעלה וזה אינו פועל אני אמור לרשום את זה Control Powercfg.cpl? ואז עולה לי חלון אבל זה אינו מגיב!!! מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  22. Started by shahar07,

התקנתי לפני יומיים ויסטא אולטימייט ולאחר ההתקנה הורדתי את העידכונים דרך windows update האם אני עדיין צריך להוריד את החביחה sp1 ואם כן האם אני אמור להתקין משהו לפני זה כי פעם שעברה לפני שפרמטתי זה עשה לי קצת בעיות.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  23. Started by NIVTOL,

לצוות הפורום שלום מזה ככחודש יש לי בעיה חמורה בWINDOWS בהתחלה זה התחיל בתוכנת המסנגר - כל הזמן שכאשר הייתי מקליק על האיקון שיפתח תתוכנה הוא היה מתחיל להראות לי תדף סיסמא USER ואז החלון היה ממוזער בסרגל כלים . בין השעון להתחל את פתרתי על ידי התקנה של מסנגר יותר ישן הבעיה שעשכיו הוא עושה לי את זה גם בWORD כל הזמן שאני פותח תתוכנה WORD הוא ממעזר לי אותה לסרגל כלים ואני לא יכול לראות תתוכנה האם מישהו נתקע בבעיות אלה. הרצתי את כל האנטי וירוסים והאנטי טרואינים שיש בשוק וכלום לא עזר. אשמח מאוד עם תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  24. Started by Ro-K,

שלום תמיד שאני רואה סרטון באקספלורר אחרי כמה זמן זה נתקע ומופיעה שגיאה מה אפשר לעשות ? תודה.. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  25. אם אני יכול להתקין את ויסטה דרך הכונן קשיח של האייפוד? כלומר לחלץ לשם את הקבצים ולעשות שהוא יהיה בBOOT הראשון, או שרק דרך הדיסק?

• 4 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים