עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Rule The Pc,

אהלן....... פעם אחרונה שהשתמשתי במחשב - יום רביעי פתאום האקספלורר של הווינדוס וגם של האינטרנט נפתח לרגע ואז נסגר לבד... מתי שאני מנסה לפתוח את המחשב שלי זה נפתח לשבריר שניה נסגר וגם לכמה שניות נעלם הסרגל הזה למטה של הווינדוס...... עכשיו אני משתמש בפיירפוקס.... מה יכולה להיות הבעיה? וירוס? בבקשה אל תגידו לי שיש צורך לפרמט...... תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  2. Started by netivi,

Hello all , I just upgrade my windows to winfows vista ultimate ... all the programs run perfect and the internet connection. the only big problem that my sound off and all seen ok in the configuration i try to update the drivers with the program " Driver Scanner" and i finish the update procces & restart the computer but nothing with the sound . please tell me step by step what to do. thankx Barak

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  3. Started by johnny_hm,

היי..מישהו נתקל פעם בבעיה הזאת שאולי יוכל לעזור לי..? כשאני מנסה לכתוב בעיברית בתוך החלונות של אקספלורר אני מקבל גיבריש..החלונות שבתוך הדפדפן, לא שורת הכתובת.!! ניסיתי כל מיני דברים ושום דבר לא מצליח..יש למישהו מושג איך מתקנים את זה?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  4. שלום לכולם, קיבלתי היום מחשב חדש. האיש שמכר לי אמר לי שחשוב שלפני שאני מתחבר לאינטרנט אני יוריד ממחשב אחר ויעביר בדיסק את קובצי האבטחה הכי חדשים שיש על מנת לא לקבל וירוס. אחרי שיטוט קל פה בפורום הבנתי שיצא כבר SP2 לווינדואס. רציתי לדעת, אם אני מוריד את ה- SP2 זה במקום להוריד את העדכוני אבטחה כי הם נמצאים בו? אם כן, אסמך לקבל לינק ישיר להורדה - תודה מראש, יונתן.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  5. שלום לכולם יש לי כול הזמן בעיות בלראות כול מיני טרילרים של סרטים ולראות סרטים מצחיקים כאלה במקום הסרט רואים קטמים ירוקים כאלה אבל שומעים את המוזיקה מה עושים כי קודקים יש לי!! יש לי את klcodec271f.exe מותכן במחשב!!

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  6. היכן ניתן להוריד את החבילה המלאה (בשביל שיהיה לי למחשב שאין בו אינטרנט) לגרסה העברית תודה

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  7. Started by simbbam,

היי, לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את הבעיה שלי. יש לי תיקיות סרטים במחשב, שההגדרה בהן היא שרשימת הסרטים תוצג בתמונות ממוזערות. אני נתקל בבעיה שגם נתקלתי בה במחשב הקודם שלי - ביום בהיר אחד הסרטים מסרבים להציג את עצמם בתמונות ממוזערות ועל כולם יש סמל של נגן הווינדוס.... למישהו יש מושג איך לעזור לי?? תודה.

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  8. Started by rambo88,

שלום כשאני לוחץ על המחשב שלי קליק ימני עם העבר מופיע לי manage ואני זוכר שהיה שם ניהול פתאום נהפך לmanage עכשיו אני לוחץ על זה הוא רושם אין אפשרות לאתר את null וודא שהקלדת את השם נכון עשיתי חיפוש מצאתי ת'קובץ אני רואה אותו בתוך התיקיה של הווינדוס אז למה הוא רושם שהוא לא מוצא??תודה ונא לא לענות בשבת

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  9. אני לא רוצה להשתמש באתר שלהם, אני מעדיף להשאר עם התוכנה המובנת ב SP, אני מודע לאפשרות של לקבוע לה שעה מסויימת ביום, אבל זה לא עובד טוב בשבילי יש איזשהי פקודה או דרך להפעיל את ה"סריקת עדכונים" (או איך שתקראו לזה), ברגע שאני מבקש?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  10. אממ לא ידעתי איך להסביר בקצרה בכותרת.. אז ככה כשהיתקנתי את הויסטה 64 ביט היה אפשרות שם לעשות עוד מחיצה (חחח לפחות אני חושב שזו הייתה האפשרות) קיצר עשיתי מחיצה C כ60 גיגה.. ומה שנישאר מה320 גיגה.. עשיתי כD זה התקין לי ויסטה על הC... והכל מצויין.. אבל כשאני ניכנס למחשב שלי.. זה לא מראה לי את D.. כאילו כל השאר פשוט נעלם.. מה קורה פה?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  11. Started by curdi1,

היי, אתמול התקנתי sp3 דרך windows update ואז נדפק לי האופיס 2003 לאחר שהסרתי את האופיס 2003 וניסיתי להתקין אותו מחדש עדיין נתקלתי בבעיות עם האופיס . מה יכול להיות הפתרון ? למה זה קורה ? (אולי זה כי הwindows לא חוקי ? ) תודה רבה !!!

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  12. נפתח לי בלמטה של ה-windows בשורה הכחולה משהו בשם search assistant זה לא בעיה אבל זה מעצבן כל פעם לסגור ידנית את זה כשנפתח הווינדוס. יש דרך לגרום לזה לא לעלות כל פעם? צירפתי תמונה שאולי תעזור לכם אגב בטעות ההודעה נשלחה פעמיים סליחה... תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  13. Started by cateye,

שאלתי את זה ב"אינטרנט ורשתות" אבל אף אחד לא יודע אז אני ינסה להתקין אותה, אבל מישהו יכול להגיד לי מה אני יכול לעשות כדי שאם זה יעשה לי איטיות אז אני יוכל לשחזר את המצב הקודם? או איך אפשר לשחזר את המצב ללפני שהשימוש בתוכנה (ככה אני יוכל לנסות ומקסימום אני ישחזר) תודה מראש *עריכה : או האם אני יכול להתקין XP בנוסף לVISTA על אותו המחשב ולהעביר קבצים בינהם?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  14. מה קורה לחברה הרצינית הזאת? מדוע הם לא דואגים להוציא דריברים עבור העכברים שלהם למע' הויסטה? העכבר שלי מידי פעם נתקע לחלוטין ונראה לי שדריבר פה היה יכול לעזור.

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  15. קניתי כרטיס 8800GT ואני רוצה לנצל את הDX10, ולשחק בהרבה משחקים חדשים וגם ישנים יותר (אובליביון, MTW 2) , איזו גירסאת ויסטה עליי להתקין כדי להנות מהביצועים הטובים ביותר, לא אכפת לי ממראה מערכת ההפעלה, גאדג'טים בפנים ושטויות כאלה, על מנת לקבל את הביצועים והמהירויות הגבוהות ביותר האם עליי להתקין X64, X86 ? ואיזו גירסא מהגירסאות שמייקרוסופט שיווקה, אולטימייט? הום? הום פרמיום? תודה.

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  16. Started by TripMan,

לא משה..אפשר לנעול הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  17. פירסמתי את זה פה מזמן, אבל חלו "התקדמויות" ונערכו בדיקות... במקום שאני יכתוב פה שוב מה עשיתי ומה בדקתי - פרסמתי גם במקום אחד תבעיה שלי http://www.windowsforum.org/forums/index.php?showtopic=31597&st=0

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  18. Started by Jules Winnfield,

לא משנה איזה nero אני מתקין...ויש לי אחד מדיסק מקורי שתמיד עבר לי בxp המחשב דוחה אותו עוד לפני ההתקנה והוא רושם לי: או find a solution או close the program יש משהו שאפשר לעשות? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  19. בוקר טוב חברה! הבעיה המרכזית בכותרת... ביצאתי חיפוש ולא מצאתי את התשובה לשאלתי. תודה.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  20. Started by ndv,

הלכתי היום לחבר שלי ונתקלתי באופציה "זיהוי דיבור" בתפריט שפות. וינדוס XP כמובן. איך עושים את זה ? *לא הפעלתי את האפשרות אבל בהגדרות היה אפשרות להכתיב למחשב ועוד כמה אפשרויות נחמדות

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  21. Started by Tharbad,

לפעמים, כשמחפשים באימיול קבצים מתווספות להן 3 תוצאות, עם הרבה מקורות שעם הופעתן נפסק החיפוש. אל תוגעו בתוצאות האלה, אם הורדתם אל תתקינו. הדבר הזה מוריד משהו למחשב הבו הוא הותקן וזה לוקח לו כמה ימים במהלכם למחשב שבוזה הותקן אין יכולת ליזום שיחות בפרוטוקול tcp/ip, כמוכן אם המחשב מחובר בנתב שאר הנוכחים ברשת ירגישו בהאטה רצינית במהירות (מקצה הורדה של 250~ ל- 3~ ק"ב לשנייה). בהנחה וכן הורדתם: לתת לזה לסיים להוריד ולראות מה קורה (ללא יודע מה קורה, לא נתתי לו את האפשרות הזו) או לפרמט. שבת שלום

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  22. http://chsalmon.club.fr/index.php?en/Download זה אמור להיות משהו כמו בריל ללינוקס אבל לא מצאתי על זה הרבה מידע ברשת כך שאני חושש להתקין. אופיר

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  23. היה לי וינדוס ויסטה על המחשב ואחרי זה התקנתי אובונטו (לינוקס) על מחיצה אחרת, רציתי להסיר את האובונטו אז מחקתי את הפרטישן שלו דרך הויסטה (ב DISK MANAGEMENT), ואחרי ריסטרט יש הודעת שגיאה grub loading, please wait error 17 ניסיתי להריץ את ה STARTUP REPAIR הקיים בדיסק של הויסטה אבל זה לא עזר תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  24. התקנתי Irfanview ועכשיו כל האייקונים של קבצי הJPG מגעילים. אפשר להחליף אותם? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  25. Started by Lancer,

יש לי WINDOWS XP PROFESSIOANL ויש לי חיבור ADSL 750. הוא המתחבר בלי בעיה ,אבל כשאני רוצה להתנתק אז האייקון הקטן למטה נתקע הוא באמת התנתק אבל כאילו נשארו 'שאריות' ובגלל זה כשאני מכבה את המחשב אז הוא נתקע ב SAVING YOUR SETTINGS. יש לזה איזה שהו פתרון?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים