עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by nivster,

שלום לכולם, אני מתחיל בהתקנת ויסטה, ולאחר כארבעים דקות עבודה הוא מגיע לשלב שבו הוא מבקש דרייבר ל-CD ROM (?!) ומסרב להמשיך בלעדיו... מישהו נתקל בזה? כמו כן ההתקנה איטית בטירוף אם מפעילים אותה ישירות מה-CD, וטיפה יותר מהירה אם מפעילים מתוך XP תודה!

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  2. אחרי שאני נכנס לוינדוס ובוחר משתמש הוא מכניס אותי והדבר היחידי שאני רואה זה את הרקע וככה הוא נשאר ולא זז .... הדבר היחידי שאני יכול לעשות זה ALT + CTRL + DEL יש למישהו רעיונות .... ? אני לא רוצה ללכת לכיוון הפורמט , זה הפתרון הקל ..

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  3. קודם כל שלום לכולם.. יש לי בעיה בזמן האחרון ..שהקליק ימין שלי מאוד איטי..וזה בעיקר עם קבצי מדיה,כמו תמונות מוזיקה פי די אפים למיניהם ,קבצי וורד,וכמו כן הזמן שלוקח לי לפתוח תמונה בעזרת התוכנה של הווינדווס הוא די ארוך ,וחוץ מזה המחשב בסדר גמור ולא איטי לא נתקע ועובד חלק..אני הרבה זמן מנסה לתקן בעיה זאת ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ..תודה מראש לעוזרים

4. Started by bigbosf,

אז ככה יש מסך שבו בעצם בוחרים אם להתקין את הווינדוס במחיצה הקיימת או לפתוח עוד ראיתי הרבה מדריכים שאם מה שרשום בהתחלה [ c: partition1 [fat32 מופיע ככה הם ישר מוחקים את המחיצה על ידי delete ורק שמופיע ככה unpartitioned space והקיבולת הם נכנסים ומתחילים את ההתקנה השאלה שלי אם זה נחוץ ? זאת אומרת אם נניח במסך הראשוני מופיע לי c: partition1 [fat32 אני חייב למחוק? או שאני יכול להמשיך עם זה? תודה רבה ואני מקווה שהבנתם למה התכוונתי

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  5. Started by MasteRoi,

טוב אז ככה יש לי פנטיום 3 1000Mhz , זכרון 256 SDRAM , שני הארדיסקים (40 ג'יגה + 20 ג'יגה) מאז שהתקנתי את האקספי בעברית עליתי על בעיה מוזרה שלא הייתה באקספי באנגלית. כאשר אני מסייר בתיקיות (מחשב שלי וכד') הכל נע לאט כ"כ והעכבר זז לאט. כמו כן רציתי לדעת מה העדכונים הכי חדשים עבורה? האם SP1 יש בגרסה העברית? או שפשוט כדאי לי להמתין ל SP2? או שבכלל דרוש התקנה קודמת של SP1??? בתודה!

• 7 תגובות
    • 599 צפיות
  6. Started by yirmio,

האם כדאי להתקין ווינדווס ויסטה על המערכת הבאה? פנטיום 3 2.8 1 ג"ב ג'יפורס FX5200 ואיזו גירסא עדיף להתקין? תודה!

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  7. Started by SilverCivic,

שלום חברים , בזמן האחרון למחשב שלי הופיעו הרבה בעיות. אני יכתוב אותם בקטגוריות : 1. כשאני רוצה להפעיל את מנהל המשימות , ע"י CTRL+ALT+DELETE , מופיע לי הדבר הזה :http://img110.imageshack.us/img110/8315/dkdkdl0sx.jpg 2. לפעמים המקלדת לא מגיבה , וצריך לנתק ולחבר אותה למארז על מנת שתפעל ( המקלדת בסדר גמור וגם החיבור ). 3. לפעמים כאשר אני מזיז טיפה את המארז .. תופעה מוזרה מתקיימת : http://img160.imageshack.us/img160/8338/djdjkdi51cu.jpg 4. המחשב מתחמם בטירוף , אתמול לאחר יומיים שהוא פעל רצוף נגעתי בו והוא רתח! ממש רתח! המאוורר עובד אבל הוא לא ממש חזק למען האמת. אולי זה יעזור , המחשב הוא פנטיום 4 2.6 גיגה הרץ , 512 ראם , וכרטיס מסך רדאון ספייר 9600XT , ו128 מגה בייט. וינדוס XP …

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  8. Started by 1000Rr,

אהלן חברה,אני בבעיה קטנה ישלי מחשב שלא מצליח להעלות את הפלופי דרייבר מסיבה כולשהיא,וכרגע יש עליו מערכת הפעלה 2000,אני רוצה לפרמט אותו ל98 או מי אבל הוא אומר שאפשר רק דרך דוס,ובשביל זה אני צריך פלופי,האם יש דרך לצרוב אותו על דיסק ולעלות אותו מהדיסק? אם כן מאיפה אני יכול להוריד אותו כי גם במחשב הזה הוא לא קורא אותו

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  9. Started by db9,

איך אני מעביר את הרשימת אנשי קשר שקיימת לי בOUTLOOK לאנשי קשר של הgadgets ב- vista?? תודה ושבוע טוב

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  10. Started by uzi_sch,

WINDOWS מציגה לי עידכון (במגן הצהוב) בשם "Windows CardSpace private desktop". קראתי בויקיפדיה וממש לא ברור לי אם אני צריך את העדכון הזה בכלל. אנא עזרו, תודה.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  11. עם הויסטה בעברית יצא גם האופיס 2007 בעברית? או שעדין לא יצא?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  12. Started by Moti11,

האם תוכנת מסרים כמו ICQ/MIRANDA יגרמו WIN להיות יותר פגיע לוירוסים ורוגלות?

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  13. שלום!(אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אם לא אז להעביר בקשה) מישהו שלח לי באיסיקיו את הווירוס הזה: w95.cih.dameged (לא יודע למה האנטי ווירוס לא נעמר כששלחו לי אות הקובץ) האנטי ווירוס מצא אותו ובסיר אותו(יש לי נורטון 2003) אבל עכשיו אני מקבל כול מיני הודעות שגיאה קטנות(שלא משפיעות על הביצועים או ההפעלה של המחשב) ולא חשובות...ואני מפחד שהוא אולי השאיר לפני שנמחק כמה רוגלות או סוסים טרואיינים או סתם מחק קבצים לפני שמחקתי אותו...וגם אולי הוא השאיר עותקים של עצמו בגלל שקיבלתי את ההודעה שהווירוס אותר ונמחק פעמיים אז??מה אני צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  14. הי, חילקתי לשתי מחיצות ואחת מהן לא מזוהה ע"י XP? עצות? תודה חבר'ה, אין עליכם !!

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  15. שלומות חברי פורום HwZone. המחשב של אחותי היקרה מפז, עושה המון בעיות בזמן האחרון. תחילה, המפרט/דברים חשובים: מעבד - AMD Athlon 64 3000 לוח אם - משהו של Abit, אני לא זוכר איזה בדיוק זיכרונות - MDT 256Mb DDR 400 * 2 הארד דיסק - W.D 80Gb 8Mb Buffer 7200RPM מערכת הפעלה - Windows XP SP2(מקורי וכשר למהדרין) And Now, הבעיה עצמה: לפני בערך שבוע התעסקתי קצת במחשב שלה(יש לה צורב DVD, לי אין) ושמתי לב שהוא "חורק"... הוא היה איטי בצורה מפחידה, ופתיחה של שני חלונות Explorer במקביל(אקספלורר רגיל, לא האינטרנט) גרמו להופעת חלון "Explorer encountered a serious problem בלה בלה בלה Send, Don't Send"... אז הרצתי avast! Antivirus והוא מצא וירוסים,אדוור וטרויאנים כבר בMemory Scan הרא…

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  16. Started by lm,

שאני מדליק את המחשב הוא מתחיל להעלות את הוינדוס ושהוא גומר להעלות אז במקום להיכנס לוינדוס הוא מראה לי משתמש אחד ואני צריך ללחות עליו כדאי להיכנס לוינדוס זה משו קטן אבל זה דיי מציק לי ד"א יש לי וינדוס אקס פי פרו 32 ביט עברית

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  17. המפרט פה בצד האלה היא אם יש תמיכה מלאה לדרייברים ולא גרסאות בטא

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  18. הבקשה למעלה תודה

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  19. Started by shahar07,

התקנתי לפני יומיים ויסטא אולטימייט ולאחר ההתקנה הורדתי את העידכונים דרך windows update האם אני עדיין צריך להוריד את החביחה sp1 ואם כן האם אני אמור להתקין משהו לפני זה כי פעם שעברה לפני שפרמטתי זה עשה לי קצת בעיות.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  20. הwindows של חבר שלי עבד מצויין ואז הוא הוריד את divx 6 (מהאתר הרשמי של divx), אחרי שהוא התקין את הקובץ שירד לו פתאום נעלמו לו כל האייקונים בשולחן עבודה וגם שורת המשימות ולכן הוא לא יכול לגשת לשום דבר במחשב הדבר היחיד שהוא כן הצליח לעשות זה להיכנס למנהל המשימות (דרך alt+ctrl+del). הוא ניסה כבר לעשות איתחול וגם הוא ניסה במנהל המשימות לסיים את תהליך הexplorer ולהתחיל אותו מחדש (קראתי שבחלק מהמקרים זה עוזר) אף אחד מהדברים לא עזר מה עושים?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  21. אהלן, מישהו יודע אם (ואיך) אפשר לשנות את הנתיב של המחיצה "document and settings" בחלונות XP (או מחיצת USERS בויסטה). הרעיון הוא שאני רוצה להשתמש בבכל הדברים כמו "המסמכים שלי" "התמונות שלי", "הסרטים שלי" וכו', אבל אני לא רוצה שהם ימלאו לי את הכוננן הראשי שעליו יש לי את המערכת הפעלה. לכן אני רוצה לדעת איפה משנים את ההגדרות שהמערכת הפעלה תדע לחפש את "המסמכים שלי" במיקום אחר (כונן D לדוגמא). תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  22. Started by dima_ga,

אני מחבר נגן אמפי4 למשחב והוא מופיע לי בלוח בקרה בmedia devices איך אני מעביר אותו שיהיה במחשב שלי בכוננים נשלפים..כי אז אפשר גם לשמוע ישירות שירים בלי להעתיק למחשב..

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  23. כאשר ה BOOT יכולל אפשרות ל format מלא של מחיצה נבחרת תודה

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  24. xp p sp1 heb הסרגל שפה בשורת משימות מיד חוזר לי איך שהוא פתאום למרות שאני מסיר אותו. (אני עושה נעל שורת משימות) וגם הסרגל "קישורים" ב"טול באר" למעלה, בדפדן, תמיד מופיע לי בכל דף חדש למרות שאני מסיר. איך מסירים לצמיתות?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים