Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום... מישהו יכול לתת לי ממשק עברית לוינדוס בכדי להפוך את הווינדוס לכל שפה אחרת חוץ מאנגלית ..?? תודהה
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אי אפשר לעבור את זה וכלום זה תמיד מביא לי שגיאה כזאת מוזרה איך אני פותר את זה?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
נכון שמפרמטים תמחשב אז אתה מוחק כונניים אז את הכונן הראשי C הוא לא נותן לך למחוק כי זה NFEC משו כזה אז איך מוחקים את C? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום רב. לחבר שלי יש ווינדוס XP. לאחרונה הוא החל לשים לב שהמחשב שלו איטי יותר. בדיקה ברשימת המשימות העלתה את הדבר הבא: שימו לב - ה"תהליך" הזה לוקח בין 50 ל80 אחוז מעוצמת העיבוד. כאשר הוא מנסה לסגור אותו, הוא מקבל את הודעת השגיאה הבאה: אני מעולם לא ניתקלתי בכזה דבר - למישהו יש מושג במה מדובר וכיצד מטפלים בזה? אודה על תגובתכם המהירה בנושא.
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם ווינדוס 7 תומך ב8GB זיכרון? ואם התקנתי כבר את ווינדוס 7 שהוא 32BIT יש אפשרות לעשות שדרוג ל64BIT (כאילו בלי למחוק את כל התוכנות וההגדרות שהתקנתי עד עכשיו)? כאילו Upgrade בהתקנה מהווינדוס. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי... יש לי בעייה דחופה במחשב: היה לי ויסטה, אבל בגלל שלא יכולתי להשתמש בתכונת ה-VIVO בכרטיס המסך שלי ועוד קצת בעיות החלטתי להתקין גם XP על הדיסק השני שלי (שיהיה לי בחירה של XP או VISTA בהפעלה של המחשב). אבל, אחרי שהתקנתי את XP הוא ישר מעלה את XP ללא בחירה ואני לא יודע איך להגדיר לו לטעון את הויסטה! תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
במחשב השני שלי אני לא רואה עיברית אני רואה גיבריש כזה מה אני צריך להוריד או לעשות כדי שלא יהיה לי את זה בבקשה :-\
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
לפני מספר שבועות שאלתי אם מישהו ניסה להעביר דיסק BOOT עם ויסטה 64 ממחשב למחשב מהתשובות שקיבלתי לא נראה לי שמישהו עשה את זה. היום שידרגתי את המחשב שלי AMD מבוסס NFORCE 4 סוקט 939 עם מערכת ויסטה 64 מותקנת ל- INTEL מבוסס P35 עם מעבד Q6600 (המארז הדיסקים וה-8800 נשארו מהמערכת הישנה) חיברתי את הדיסקים ממערכת AMD והדלקתי לתדהמתי ויסטה 64 עלתה כרגיל, מתפקדת 100%!! יצא חלון שביקש דיסק דרייברים של לוח האם ועוד חלון שביקש לעדכן את הדרייברים של הכרטיס הגרפי וזהו !! הכל עובד כרגיל, כאילו לא ביצעתי את השדרוג.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שידרגתי סופסוף את המחשב, ל- AMD 3000+ 64BIT, ומאז לא הצלחתי לעבוד כמו שצריך... הבעיה הראשונה היתה שלא הצלחתי להתקין ווינדוס - כל פעם הוא היתה בעיה עם קובץ אחר, או שבמהלך ההתקנה המחשב החליט להתקע לגמרי. בסופו של דבר, רגע לפני שהתייאשתי והחזרתי את המחשב לחנות, שישברו את הראש בעצמם ויתקינו את הווינדוס, זה הצליח, והכל עלה באופן תקין (או לפחות ככה חשבתי...). מכיוון שהדיסק עצמו לא מעודכן, הייתי צריך לעדכן דרך ה-windows update, דבר שעלה לי בלא מעט restart-ים פתאומיים, מסכים כחולים, ואיבוד מספר שנים מחיי. מאז שהתקנתי את העדכונים שהוצעו לי, הכל עובד בצורה סבירה, למעט כמה יוצאי דופן: 1. משום מה, לא מוצע לי ה-sp2 דרך ה-windows update, ו-2. תוכנות כמו NOD32 ו-ZoneAlarm לא עולות (אלו…
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזו גירסה מומלצת למשתמש ביתי רוב העבודה על המחשב הינה גלישה/הורדות, צפייה בסרטים+קידוד, משחקים. איזו גירסה תתן ביצועים טובים אל מול יציבות?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מריץ, פותח חלון של משהו, סוגר ומריץ מלא דברים שלא ניתן להבחין בהם(עושה את זה מהר) ואז מעלה את הויסטה. יש למישהו מושג מה זה?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
-
אני רוצה להתקין גם את ויסטה וגם את XP, על אותו HD, במחיצות שונות (כדי לשחק halo 2, אם זה כ"כ משנה). האם זה אפשרי ? איך אוכל לנווט בין מערכות ההפעלה בזמן הBOOT ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם קודם כל מדובר בעסק של אבא שלי. היתה הפסקת חשמל, ולאחריה המחשב עלה עם הודעה: "NTLDR Missing". שחזרנו את הקובץ החסר, הכל הלך חלק, אך לאחר הפעולה הוינדוס לא עלה. בבדיקה שאנחנו עושים על המחשב שלי בבית, חברנו את ההארד-דיסק ב USB, ורואים שכאילו אין עליו כלום: http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/H.jpg אך בבדיקה שנייה ב Computer Manager, רואים שהוא מזהה שההארד-דיסק (H) פעיל, בריא, ויש לו 37G, כמו באמת. אך משום-מה ה capacity שלו היא 10 מגה, כמו בתמונה הקודמת... http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/H2.jpg ניסינו להפוך אותו לNTFS, בעזרת הפקודה שב Run, אך לאחר השלבים האלה: 1. http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/conv…
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
המחשב שלי לא ישן ולא חדש הוא ממוצע זה המפרט AMD Athlon64 3000+ venice s939 1.8GHz CPU cooling : Gigabyte G-Power Lite MSI K8N Neo4-F platinum CEON 3x512MB DDR400 Redeon X600 xt 256 Mb Pci-E SAMSUNG 160GB SATA 8MB 7200RPM SANSUNG DVDX16 dual layer ורציתי לדעת אם כדאי להתקין וויסטה 64 ביט או 32 ביט כי כמו שראיתי תגובות פה ה 64 יותר מוצלח ובעיית הדרייברים ותוכנות שכיחה כמעט לחליוטין מה דעתכם? ואני לא ילד של משחקים
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
היי, לאחרונה הותקן לי ללא רצוני טולבאר באקספלורר שלא יכולתי להוריד. בסוף הצלחתי להוריד אותו דרך hijackthis אך עדיין יש לי בעיות: 1- שאני עושה באקספלורר למעלה בשורה של הכפתורים קליק ימני ומופיע לי כל ה standart buttons, adress bar, links וליד כל אחד וי הכל בלתי ניתן לשינוי כאילו אי אפשר לשנות שם כלום - זה חסום. 2- שאני גולש קורה הרבה פעמים שבמקום להגיע ללינק הנכון הוא מגיע ללניק כזה: http://85.255.117.75/click.php?PHPSESSID=566C049A870C4F83A7B8478764E8E4BF&qq=ᆰᄁᆰ?ᆰᆭᆰ?ᆰ?%20ᆰ?ᆰ?ᆰ゙ᆰᅠᆰ?ᆰ?%20ᆰ?ᆰ?ᆰ?ᆰᅠᆰ?&id=1&qnaes={566C049A-870C-4F83-A7B8-478764E8E4BF}&b=0&ZZ=2 או שלא מציג בכלל את האתר. כל זה קרה מאז שהותקן לי הטולבאר הזה. ניסיתי כמה פעמים את Ad Aware אבל לא …
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה יש לי בעייה כל אייקון שאני לוחץ אם זה המחשב שלי icq וכד' מופיע לי הפקודה הבאה (מצורף תמונה) תודה על עזרתם [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם,לכל מי שיכול לעזור... ברשותי מחשב נייח יחסית חדש בן פחות מחצי שנה עם מערכת הפעלה windows xp home.היום כשהפעלתי את המחשב הא פשוט קפא עוד בטרם נטען ווינדוס. כיביתי דרך כפתור reset,וכשעלה המסך המורה לי לבחור באיזו צורה ארצה להפעיל את המחשב ניסיתי כמה פעמים להפעיל את ווינדוס normaly וגם כמה פעמים בשיטת safe mode.המחשב המשיך ליקפוא,ותמיד הפסיק לעבוד כשהגיע לטעינת הקובץ mup.dll חשבתי לנסות ולהתקין את מערכת ההפעלה מחדש אך הדיסק התקנה מריץ בדיקת מערכת ומגיע לשלב טעינת ווינדוס,ואז שוב המחשב קופא. שאלותי הן כאלו: 1.מה זה קובץ MUP.DLL,על מה הוא אחראי במעכת ההפעלה? 2.כיצד קורה שפתאום ביום בהיר המחשב יוצא מכלל תפקוד בגלל בעיית תוכנה כזו? 3.מה יכולה להיות הסיבה לקיפאון ולתקל…
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
אוקיי יש לי ווינדוס אקס פי אום אדיישון ואין לי cd key יש מצב אפשר להתקין בלי או לעשות עם זה משהו כדי שזה ייעבוד?
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני עושה קליק ימני על ספריה כלשהי ובוחר חיפוש כשהמטרה שיחפש רק בתקייה זו. למרות זאת תיבת "חפש ב" נותרת ריקה למה זה?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
הwindows של חבר שלי עבד מצויין ואז הוא הוריד את divx 6 (מהאתר הרשמי של divx), אחרי שהוא התקין את הקובץ שירד לו פתאום נעלמו לו כל האייקונים בשולחן עבודה וגם שורת המשימות ולכן הוא לא יכול לגשת לשום דבר במחשב הדבר היחיד שהוא כן הצליח לעשות זה להיכנס למנהל המשימות (דרך alt+ctrl+del). הוא ניסה כבר לעשות איתחול וגם הוא ניסה במנהל המשימות לסיים את תהליך הexplorer ולהתחיל אותו מחדש (קראתי שבחלק מהמקרים זה עוזר) אף אחד מהדברים לא עזר מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
לפעמים, כשמחפשים באימיול קבצים מתווספות להן 3 תוצאות, עם הרבה מקורות שעם הופעתן נפסק החיפוש. אל תוגעו בתוצאות האלה, אם הורדתם אל תתקינו. הדבר הזה מוריד משהו למחשב הבו הוא הותקן וזה לוקח לו כמה ימים במהלכם למחשב שבוזה הותקן אין יכולת ליזום שיחות בפרוטוקול tcp/ip, כמוכן אם המחשב מחובר בנתב שאר הנוכחים ברשת ירגישו בהאטה רצינית במהירות (מקצה הורדה של 250~ ל- 3~ ק"ב לשנייה). בהנחה וכן הורדתם: לתת לזה לסיים להוריד ולראות מה קורה (ללא יודע מה קורה, לא נתתי לו את האפשרות הזו) או לפרמט. שבת שלום
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
האם מישהו ביצע פעולה כזאת בעבר? מה הדברים שיש לקחת בחשבון ובכלל מה התהליך? אנחנו מדברים פה על דומיין דיי גדול... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני מחבר נגן אמפי4 למשחב והוא מופיע לי בלוח בקרה בmedia devices איך אני מעביר אותו שיהיה במחשב שלי בכוננים נשלפים..כי אז אפשר גם לשמוע ישירות שירים בלי להעתיק למחשב..
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-