Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם הבעיה היא הגדרתי (בשולחן עבודה מחשב) את גודל הפונטים גודל איקונים צבעים . כאשר עובד על קבצי וידאו כבדים לצורך הכנה לקידוד מבצע כיבוי נורמלי . בהדלקה כל ההגדרות נעלמו הפונטים קטנים האיקונים קטנים , כל הצבעים ב .DEFAULT מה יכולה להיות הסיבה לבעיה מטרידה זאת? מערכת ההפעלה היא XP SP2 המחשב הוא P4 3.0 RAM 1024
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
למה אין לי את האפשרות להשתמש במסך כפול? (טלוויזיה או מסך מחשב)
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזאת, אני מדליק את המחשב ואני לא מספיק לעשות כלום והוא נכנס למצב מתנה, וחוזר חלילה. זה התחיל פתאום. מה האפרויות במצב כזה? כרגע אני ב safe mode
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם , פעם שאני עשייתי מאיפיינים על שיר מסוים , יכולתי לשנות את שם האמן , ועוד דברים ועכשיו זה מה שקרה: מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה קטנה בווינדוס ויסטה, אני לא יכול לראות THUMBNAILS של קבצי WMV. הגדרתי את מדיה פלייר 11 כDEAFULT של כל קבצי המדיה... קבצי AVI ותמונות על שלל הפורמטים אני כן רואה. יש איזה פיתרון? תודה.
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם ניקיתי היום את המקלדת וכשסימתי שמתי לב שכול הטפריטים\הודעות במסן\הכפתורים למעלה וכול השאר השתנה לגודל קטן ומעיק (ממתי יש לזה קיצורי מקלדת?) יש איזה אפשרות להחזיר את זה לdefult? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין גם את ויסטה וגם את XP, על אותו HD, במחיצות שונות (כדי לשחק halo 2, אם זה כ"כ משנה). האם זה אפשרי ? איך אוכל לנווט בין מערכות ההפעלה בזמן הBOOT ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי פנטיום 3 1000Mhz , זכרון 256 SDRAM , שני הארדיסקים (40 ג'יגה + 20 ג'יגה) מאז שהתקנתי את האקספי בעברית עליתי על בעיה מוזרה שלא הייתה באקספי באנגלית. כאשר אני מסייר בתיקיות (מחשב שלי וכד') הכל נע לאט כ"כ והעכבר זז לאט. כמו כן רציתי לדעת מה העדכונים הכי חדשים עבורה? האם SP1 יש בגרסה העברית? או שפשוט כדאי לי להמתין ל SP2? או שבכלל דרוש התקנה קודמת של SP1??? בתודה!
-
- 7 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום רב יש לי XP PRO באנגלית. לאחרונה כשאני רוצה לסגור את המחשב מופיע לי הודעת שגיאה הבאה: power meter not responding כיצד ניתן לפתור בעיה זו? תודה
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לשים את זה, אז הגעתי למסקנה שכאן הכי מתאים.. הבעיה שלי היא שכאשר אני נכנס למשחק אונליין אני רואה את הכתב בסדר בפעם הראשונה, אך בפעם השנייה שאני נכנס אני רואה את האנגלית באופן משובש...זה כבר קרה לי בעבר עם הרבה משחקי אונליין וניסיתי קידוד, אבל זה לא עבד. הנה דוגמא לאנגלית שאני מקבל...(מסומן בכחול)
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מחשב שני שכבר התקנתי עם דיסק XP ..נקי ללא תוספות (אבל לא מקורי) במהלך ההתקנה לא התבקשתי להכניס דרייבר ל-SATA וההתקנה עברה ללא בעיות . יש לי דיסק קשיח היטאצי 250 ג'יגה SATA + צורב SATA LG לא שיש לי תלונות , אבל לא ברור לי איך ההתקנה עברה ללא דרישת דרייבר , לאור הפוסטים הרבים שצריך דרייבר בדיסקט פלופי או לחילופין להטמיע את הדרייבר בדיסק ההתקנה עם תוכנת NLITE וכו' . מישהו יודע להסביר
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
פירסמתי את זה פה מזמן, אבל חלו "התקדמויות" ונערכו בדיקות... במקום שאני יכתוב פה שוב מה עשיתי ומה בדקתי - פרסמתי גם במקום אחד תבעיה שלי http://www.windowsforum.org/forums/index.php?showtopic=31597&st=0
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
במחשב של אח שלי יש בעיה, ואין לי ממש ממה זה נגרם ומתי התחיל.. היום הוא בא אליי בבוקר ואומר לי שכל פעם שהוא מדליק את המחשב המחשב מגיע לרגע שהוא אמור להעלות ת'WINDOWS ועושה לעצמו ריסט.. אז כן, כל פעם המחשב עולה יפה, בא להיכנס לWINDOWS, נותן הודעה במסך כחול ועושה ריסט. [ חשוב לציין שאי אפשר לראות את ההודעה, זה עובר מאוד מאוד מהר! ] אז.. תהיתי מה לעשות.. לא מצאתי פתרונות, בSAFE MODE אי אפשר להיכנס גם. לא ניראה לי קשור לטמפ למה הוא על 39 מעלות.. [ CPU ] לנקות אותו עוד לא ניסיתי .. כי הוא די נקי.. וזאת לא ניראת כמו בעיית חומרה, וממש לא בא לי לפרמט =[ אבל למישהו יש פיתרון אחר?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
האם תוכנת מסרים כמו ICQ/MIRANDA יגרמו WIN להיות יותר פגיע לוירוסים ורוגלות?
-
שלום!(אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אם לא אז להעביר בקשה) מישהו שלח לי באיסיקיו את הווירוס הזה: w95.cih.dameged (לא יודע למה האנטי ווירוס לא נעמר כששלחו לי אות הקובץ) האנטי ווירוס מצא אותו ובסיר אותו(יש לי נורטון 2003) אבל עכשיו אני מקבל כול מיני הודעות שגיאה קטנות(שלא משפיעות על הביצועים או ההפעלה של המחשב) ולא חשובות...ואני מפחד שהוא אולי השאיר לפני שנמחק כמה רוגלות או סוסים טרואיינים או סתם מחק קבצים לפני שמחקתי אותו...וגם אולי הוא השאיר עותקים של עצמו בגלל שקיבלתי את ההודעה שהווירוס אותר ונמחק פעמיים אז??מה אני צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
המפרט פה בצד האלה היא אם יש תמיכה מלאה לדרייברים ולא גרסאות בטא
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
לצוות הפורום שלום מזה ככחודש יש לי בעיה חמורה בWINDOWS בהתחלה זה התחיל בתוכנת המסנגר - כל הזמן שכאשר הייתי מקליק על האיקון שיפתח תתוכנה הוא היה מתחיל להראות לי תדף סיסמא USER ואז החלון היה ממוזער בסרגל כלים . בין השעון להתחל את פתרתי על ידי התקנה של מסנגר יותר ישן הבעיה שעשכיו הוא עושה לי את זה גם בWORD כל הזמן שאני פותח תתוכנה WORD הוא ממעזר לי אותה לסרגל כלים ואני לא יכול לראות תתוכנה האם מישהו נתקע בבעיות אלה. הרצתי את כל האנטי וירוסים והאנטי טרואינים שיש בשוק וכלום לא עזר. אשמח מאוד עם תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני החלטתי לחזור ל XP מה-Vista אחרי כמה חודשים של שימוש מאחר שעדיין אין תמיכה נרחבת מספיק בדרייברים לדעתי. בתכלס, הדבר שהכי כואב לי לאבד במעבר חזרה אחורה זה את ה Vista DVD Maker. התפריטים ש פשוט מדהימים... ולא מצאתי שום תוכנה חינמית או מסחרית שאפילו מתקרבת לרמה הזו... מישהו יכול אולי להמתיק לי את הגלולה ומכיר איזו תוכנה שעונה על התאור?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר מספר וירוסים שגרמו לי להתקין את הוינדוס מחדש בגרסה המקורית שלו, אני מתקשה להתקין מחדש את חבילות העדכון (המחשב עובד כהלכה), השגיאה שאני מקבל היא שהקובץ NDIS.SYS נמצא בשימוש ולא ניתן להמשיך בהתקנה, אין לי מושג לאיזה תוכנה או תוסף הוא מתקשר ולכן אין לי מושג את מה לנטרל. אשמח לדעת מה הפתרון. נ.ב - האם ניתן להתקין את חבילת ה-SP3 מבלי להתקין את 2? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
זאת בעיה קלה שקל לפתור פשוט שכחתי לאן ניכנסים בשביל להפסיק את הבעיה הזאת... הבעיה היא כשמפעילים את המחשב אז רואים שני וינדווסים וצריך לבחור באחד שאנחנו רוצים להיכנס אליו... עכשיו מה אני צריך לעשות כדי שהמחשב יפעיל ישר את הוינדווס שאני רוצה בלי לשאול אותי את שתי האפשרויות... אם אני זוכר טוב זה דרך ניהול במחשב שלי אבל שכחתי כבר איך.. בטוח מישהו יודע אז תודה מראש על העזרה ;D
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אני יודע שיש כזאת אפשרות בהגדרות לעשות שלחיצה על כפתור הכיבוי שעל המחשב עצמו לא בווינדוס לא תכבה את המחשב ישר ולא תעשה כלום מישהו יכול להזכיר לי איך לעשות את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
היום נתקלתיבבעיה שכשניסיתי להדליק את המחשב היה לי מסך שחור ברגע שהיה אמור לעלות הווינדווז והיה רק הסמן של העכבר ברקע בסופו של דבר הסתדר הדבר בעזרת startupfix אבל המחשב טוען שזה בגלל שהתקנתי משהו הדבר היחיד שהתקנתי זה האקספלורר החדש והservicepack החדש שיצא (vista) בנוסף על כך מאז שהתקנתי את האקספלורר המחשב ממש ממש זוחל ונתקע מדי פעם מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
טוב אז קניתי מחשב חדש (אחרי השישן עשה בעיות וכבר לא עובד). עכשיו חיברתי את ההרדיסק הישן כדי להעביר את כל הקצבים מהמחשב הקודם אך כשאני בא להכנס לתיקיה של המשתמש שלי שנמצ בהרדיסק השישן הווינדוס לא מאשפר לי להכנס(כנראה ההגבלת משתמשים נשמה). תמונה למי שלא הבין תהסבר: המחשב הישן כבר לא עובד אז אי אפשר להפעיל את הארדיסק במחשב הישן ולצרוב. ניסיתי גם שמחשב החדש יעלה מהארדיסק הישן אבל עוד לפני הטעינה של הווינדואס המחשב נכבה. בקיצוווררר אני חייב להכנס לתיקיה הזו, יש לי להעתיק הרבה קבצים מה'מסמכים שלי' ושולחן העבודה. בקשה עזרה.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אהלן בשולחן העבודה לדוגמה, יש המון סמלים, וקיצורי הדרך מופיעים כמו סמלים רגילים, כלומר הצ'ופצ'יק הלבן עם החץ אינו מופיע, וכך איני יכול להבדיל בין קיצור דרך ללא קיצור דרך, מה אני צריך לעשות ? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-