Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
האם למישהוא יש מידע עליו הוא יודע מאיפה אני יכול להשיג מידע
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני יוצר כזה דיסקט,לדוס כדי לעדכן את הביוס של המערכת??????????
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מצליח להריץ את המסך פתיחה של ההתקנה אבל אז אני מקבל הודעת שגיאה שאי אפשר להתקין את 98 בגלל שהמערכת הפעלה הנוכחית היא WIN ME. פתרונות מישהו?
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אם זה לא הפורום המתאים, מתנצל מראש. יש לי תוכנית שפונה לקישורים ברשת לקבלת אינפורמציה מסויימת וניתן להזין את הקישורים ידנית לתוך התוכנית. אני צריך שאחד הקישורים יופנה בסופו של דבר לקובץ בדיסק הקשיח במקום לרשת. האם ניתן ליצור קישור שמתחיל ב-://http שזאת הקידומת היחידה שהתוכנית מקבלת אבל להפנות לקובץ בדיסק? לדוגמה http://c:\some file. בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 989 צפיות
-
-
התקנתי לדוד שלי WIN XP ולא היתה אפשרות להתקין את הממשק בעברית (הוא לא מבין אנגלית בכלל) מישהו יודע אולי מאיפה אני יכול להוריד את החבילה העברית הזאת? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני טכנאי רשתות ומבין מאוד במחשבים. (חומרה ותוכנה) ...רציתי שתבינו שאני לא "ירוק" בתחום. ואני מתחזק את המחשב שלי ברמה הכי גבוהה שאפשר. הבעיה שלי היא שבזמן האחרון ה- XP עולה ותמיד כאילו משהו מקרטע ומאיט את המחשב שלי וזה אומר: * העכבר זז לפעמים באיטיות *התוכנות פתאום עולות טיפה יותר לאט , המשחקים טיפה איטיים *כשאני שומע סאונד כלשהוא או צופה בסרט אז מרגישים באיטיות וגם הצלילים מקרטעים. וכו'.... וכל המאוורים עובדים במחשב אז זאת לא בעיה של חימום. רק שתבינו , האיטיות היא לא כל כך קריטית. אני מסוגל לעבוד ולשחק חופשי אבל זה מציק נורא. החומרה שלי היא: AMD ATHLON XP 1600+ 512MB SDRAM יונדאי לוח אם של ג'גהבייט (לא זוכר את הדגם) WD 40GB - שלושה מחיצות פנויית לפ…
-
- 40 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
התקנתי OFFICE 2000 ואת חבילת השפות. בתיבת "הגדרות שפה של MS OFFICE" בהתקנה בחרתי הן "הצג תפריטים" בעברית והן "הצג עזרה ב:" בעברית. אני עובד רק עם WORD כרגע וגם שם ב"כלים-שפה-הגדרת שפה" בחרתי עברית כברירת מחדל. התפריטים אכן בעברית אבל כל כרטיסיות העזרה (F1) עדיין באנגלית. מישהו יודע למה ואיך ניתן לקבל את כל העזרה בעברית? ד"א, יש לי XP עם עברית ENABLED. בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לשאול האם מישהו יודע כיצד לאתחל מחדש מחשב נייד מסוג COMPAQ EVO N800v ? כולל ניקוי של הרג'סטרים? אני מודה לכם מאוד בתודה אלי
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מערכת ההפעלה שלי, Windows XP, לא מוכנה להתכבות (תופעה שהחלה לפני זמן מה, אבל אני לא זוכר מתי אז אני לא רוצה להשתמש בשחזור המערכת) מתוך משתמש המחובר. (למעשה אי אפשר גם לנתק את המשתמש לחלוטין או להפעיל את המחשב מחדש) מה כן אפשר לעשות? צריך לבחור באפשרות ההתחברות כמשתמש אחר, ובכך לחזור למסך הראשי של המערכת (בו בוחרים איזה משתמש נכנס), ורק משם ניתן לכבות או להפעיל מחדש. מה עושים? לתשומת לבכם, המערכת מעודכנת בכל העדכונים שהציעה Microsoft. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
ובכן יש להם מסמך רשמי המתאר את זמני מותם של מערכות ההפעלה . ובכן לפי הצפי , מערכת חלונות 2000 , תפסק התמיכה של מייקרוספט באמצע 2008. http://www.microsoft.com/windows/lifecycle.mspx
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אקספלורר לא נכנס לכל האתרים לחלק מהאתרים הוא נכנס ובחלק מהם הוא פשוט זורק החוצה כלומר הוא סוגר את האינטנט אקספלורר והחיבור לאנטרנט נשאר עדיין מחובר ניתן להכנס שוב לתוך הדפדפן אבל כששוב פותחים את אותם אתרים דומים הוא זורק שוב החוצה אתר כדוגמת www.fibi.co.il אני משתמש במערכת הפעלה מסוג windows xp professional המערכת מעודכת מתוך אתר העידכון של windows update אני מחובר בחיבור adsl מפרט המחשב: פנטיום 4 2.4 זיכרון 256 תודהshiko
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מועניין להגביל משתמשים פשוטים מלמחוק קבצים. משום מה אין לי את תגית האבטחה כאשר אני בוחר "הגדרות" של ספריה או קובץ. איך אני מוסיף אותה?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
אני משתמש ב - WIN XP PRO. האם קיימות לדעתכם הגדרות שניתן לאפיין ב - WINDOWS שבעזרתן ניתן לשפר את פעילות המחשב? ובכלל, מה ניתן לעשות כדי לשפר את הביצועים (מבחינת הגדרות ותוכנות).
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
טוב, אז את את המחשב שלי כבר פירמטתי והתקנתי (מערכת באנגלית). נתבקשתי לשאול בשביל מישהו, כיצד יוצרים Boot Disks ל-WinXP עם תפריטים בעברית? האם ניתן להשתמש בקבצים של English Windows XP Home Edition, שאפשר להוריד מהאתר של מיקרוסופט: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;[LN];Q310994 (כדי לצפות בלינק, אנא העתיקו את השורה כולה לדפדפן) תודה רבה! נ.ב אגב, הרצתי חיפוש בפורום ולא מצאתי הודעה בנושא...
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
איך משנים את האיקון של סל המחזור ב - XP PRO?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מישהו שמע על הווינדווס הזה? אני יודע שהוא מיועד לשרתים גדולים.. אבל מה ההבדל בינו לבין 2000 סרבר?
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
-
כל הישומים שלי לא מדברים איתי בעברית. כלומר אני לא יכול לחפש בעברית בKAZAA או לראות את רשימת השירים שלי ב WINAMP 2.8 כמו כן אני לא יכול להפעיל קבצים של שמע או תמונה מתקיות ששמן הוא בעברית אני חייב עזרה אני יודע שיש דרך פשוטה להחזיר את זה לפעול, זה כבר קרה לי פעם והפתרון היה מאד פשוט אשמח לענות לכל שאלה ואשמח לקבל כל עזרה תודה מראש נ.ב בישומים כמו WORD אני יכול לראות עברית וגם אין בעיה ליצור קבצים או מסמכים בעברית
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים המחוברים ברשת. לשניהם יש WIN XP. עכשיו אני רוצה זה שאני אוכל לעבוד בדסקטופ של אחד מהמחשבים על המחשב השני ולהיפך. יש לציין שהייתי קרוב, כלומר הצלחתי להריץ דסקטופ של מחשב אחד "SERVER" מהשני "CLIENT" אבל לא כאשר יש משתמש שמחובר על ה "SERVER". מה ההמלצות שלכם, ואולי זה כבר לא קשור בדיוק לפורום, אבל אם יש לכם תוכנה ללינוקס שתעשה בדיוק אותו דבר על אחד ממערכות הווינדוס שיש לי.
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מנסה להעתיק קובץ (על קובץ שקיים כבר) לשרת הקבצים שלי הוא נותן לי הודאת שגיאה כאשר אני מנסה למחוק את אותו קובץ הוא לא נותן לי ואומר שיכול להיות שהוא בשימוש נכון שהקובץ בשימוש אצל אנשים אחרים אך כשאני מעתיק קובץ לשרת אחר (כאשר הקובץ פתוח ע"י משהו) הוא לא נותן לי שגיאה כנראה שזה בהגדרות של השרת או משהו כזה משהו יודע ??? תודה
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
בעיה של חבר שלי: הוא מפעיל את המחשב שלו (WINDOWS XP), מגיע למסך הזה של הסקאנדיסק (זה שבזמן הפעלת מערכת ההפעלה, לא מערכת ההפעלה עצמה) ואם הוא לוחץ על דלג -> ריסט. אם הוא ממשיך עם הסקאנדיסק, זה מבצע ואז עושה ריסט. אם הוא הולך לSAFE MODE, זה טוען את הקבצים של הSAFE MODE ו-> ריסט. ב-" last known good configuration", זה מגיע למסך של הסקאנדיסק ושוב.... רעיונות/הארות/הערות?
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש לי בעיה ב-netmeeting ב-xp . ברגע שאני מפעיל אותו המסך הופך לשחור לכמה שניות ואז חוזר למצבו הקודם (לעיתים קרובות הוא נתקע). כמו כן אני לא מקבל שיחות בנטמיטינג אלא יכול רק לחייג... אם אוכל לקבל הדרכה או פתרון לבעיה אשמח...
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לפרמט את המחשב שלי ולהתקין מחדש WinXP Home. איך בדיוק לפרמט וכיצד אני מתקין את מערכת ההפעלה אח"כ? אודה מאוד לתשובות המפרטות, ככל שניתן, את השלבים השונים בדרך אל האושר. תודה רבה! נ.ב הצעה לצוות המיומן של האתר: כדאי לשקול הוספת מדריך שכזה במדור "מדריכים". תודה.
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
שלום היום כשהעלתי את המחשב, הופיעה הודעה של הנורטון אנטי וירוס2002 שיש לי וירוס בקובץ הזה. ריסטטתי את המחשב וזה לא עלה. דיברתי עם חבר של אבא שלי שגם לו יש WIN2000, הוא חיפש את הקובץ ובא לשלוח לי. כשהוא בחר את הקובץ בתפריט החיפוש, הופיע בדיוק אותה הודעה אצלו, וגם לו יש את אותו אנטי וירוס. אני מעוניין לדעת אם זה בעיה ספציפית שלנו, או שזה משהו שמייקרוסופט שתלו. אז בבקשה, כל מי שיש לו XP\2000, תעשו ככה: start->search->for files and folders->kernel.sys אם יש לכם אנטי וירוס, תבחרו את הקובץ. אם מופיעה לכם הודעת הוירוס שאומרת שזה BACKDOOR.TROJAN או וירוס\טרוייאני אחר, וזה לא יכול להימחק, תודיעו פה. הקובץ נמצא בתיקייה C:\winnt\system32\drivers תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לא ידעתי אם לרשום את ההודעה הזאות בפורום של תמיכה טכנית אז כתבתי את זה פו כי זה קשור ל-windows חברה בעיה מוזרה שלא קרתה לי אף פעם ברגע שאני רוצה לרוקן את הסל המיחזור שלי הוא מפעיל את ה-cdrom שלי למה מה קרה??? האם למשהו יש אותו בעיה כדי שאני יפתור אותה לעצמי בבקשה אנהההה עיזרו לי אני בוכהההההההה חחחחחחחחחח :'( :'(
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-