Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש לי מספר מערכות הפעלה xp ו98 ואני רוצה שישר הxp יעלה לי בלי אפשרות לבחור איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
כדי לנסות לפתור בעיה כלשהי חשבתי להסיר את LPT1 במנהל ההתקנים בחלונות 98 SE ולהחזיר אותו עם "הוספת חומרה חדשה". התברר לי להפתעתי שלא ניתן להוסיף אף התקן חדש למערכת (אין קובצי INF, לא ברור למה). כך שאני תקוע בלי LPT1 ובלי מדפסת עובדת. איך אפשר להתקין את היציאה מחדש? יש קבצים שאני יכול להעתיק לדיסקט מתקליטור התקנה של חלונות? (אין CDROM במחשב). הביוס קשור לזה? לא ראיתי שם שינוי בהגדרות ECP\EPP וכדומה או שזה לא המקום לבדוק? ד"א, אם הסרתי את LPT1 בחלונות יש סיבה שהמדפסת לא תדפיס גם ב-DOS? למעשה אני זקוק כרגע רק להדפסה ב-DOS, חשבשבת וכדומה. בתודה מראש, מקווה לעזרה מהירה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבעיה אצל חבר שלי ... יש לו WIN XP PRO וכשהוא עושה STURN OFF אחרי כמה זמן המחשב כותב לו שהוא יכול לחבות את המחשב ולא מחבא אותו אוטמטית ... מה הבעיה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום!!! הנה אתר שיש בו אינפורמציה על כל שמות קוד של מערכות הפעלה של מיקרוסופט! הנה: http://www.phm.lu/Documentation/Windows/Codenames.asp מקווה הנהנתם!!! תגובות???
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
התקנתי את המחשב מחדש ואני מעונין לחלק את הכונן הקשיח לשניים.חלק אחד עבור מערכת ההפעלה ודרייברים בלבד וחלק שני עבור כל השאר. גודל מערכת ההפעלה win xp pro כ-2G , חשבתי להקצות לכונן C כ-3G .ואז קראתי שצריך להשאיר ל-swap file שטח זכרון השווה בגודלו ל-3 פעמים הזכרון הפנימי, כלומר כ-1.5G . האם אכן זהו שטח הזכרון הנדרש?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בכל פעם שאני נכנס למשחק לשחק כשאני יוצא לדסקטופ אני מקבל התראה של low virtual memory!!! יש לי שתי שאלות:1)האם יכול להיות שזה משפיע כשאני משחק זה מאט את המשחק והכל זז בslow motion 2)איך מתקנים את זה למצב שזה לא יקרה עוד פעם המחשב שלי:מעבד 1.4 פנטיום 4 זכרון-256 rdram כרטיס מסך-אסוס gf4 64 mb ddr (עם דריברים מעודכנים) בתודה גל
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו התקין את ה Windows Media Player 9? האם הוא שווה משהו? שמעתי כל מיני שמועות שהוא מונע מהמשתמשים לעשות משהו בנוגע לתוכן (לא זוכר מה) ושאי אפשר להסיר אותו לאחר ההתקנה. האם זה נכון? תודה.
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני טכנאי רשתות ומבין מאוד במחשבים. (חומרה ותוכנה) ...רציתי שתבינו שאני לא "ירוק" בתחום. ואני מתחזק את המחשב שלי ברמה הכי גבוהה שאפשר. הבעיה שלי היא שבזמן האחרון ה- XP עולה ותמיד כאילו משהו מקרטע ומאיט את המחשב שלי וזה אומר: * העכבר זז לפעמים באיטיות *התוכנות פתאום עולות טיפה יותר לאט , המשחקים טיפה איטיים *כשאני שומע סאונד כלשהוא או צופה בסרט אז מרגישים באיטיות וגם הצלילים מקרטעים. וכו'.... וכל המאוורים עובדים במחשב אז זאת לא בעיה של חימום. רק שתבינו , האיטיות היא לא כל כך קריטית. אני מסוגל לעבוד ולשחק חופשי אבל זה מציק נורא. החומרה שלי היא: AMD ATHLON XP 1600+ 512MB SDRAM יונדאי לוח אם של ג'גהבייט (לא זוכר את הדגם) WD 40GB - שלושה מחיצות פנויית לפ…
-
- 40 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני מצליח להריץ את המסך פתיחה של ההתקנה אבל אז אני מקבל הודעת שגיאה שאי אפשר להתקין את 98 בגלל שהמערכת הפעלה הנוכחית היא WIN ME. פתרונות מישהו?
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היום שניתי את הכתבה בזה שהחלפתי תמונות! תהנו! לפני שבוע הורדתי את הדור הבא של מערכות העפעלה !!! למערכת קוראים בשם קוד והיא בנויה על פלטפורמת Windows xp professional. קוראים לה:: Microsoft Codename Longhorn 2004 או Microsoft Windows Longhorn XP Professional מערכת זו עוד בשלבי פיתוח אז היא עוד בגרסת Alpha. היום אני מפרסם עוד תמונות של אותה מערכת הפעלה נסיונית! ישום :Visual Basic, אתם יכולים לראות שלא כל הבקרים הם הבקרים בתצוגת Plex כאילו הסטייל. http://planet.nana.co.il/romadev/4%2E%2Ejpg הנה נטסקייפ : http://planet.nana.co.il/romadev/1%2E%2Ejpg ומה שהכי חדש ומדליק זה תקית או תפריט ה- My Hardware http://planet.nana.co.il/romadev/2%2E%2Ejpg והנה Office XP Professional http…
-
- 26 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב שכבר כמעט 3 שנים אצלי. מותקן עליו Win98 ואני רוצה גם להשאיר את המערכת הזאת. העניין הוא שעם הזמן צברתי על המערכת כל מיני שטויות, למרות שהשתדלתי להימנע, ועכשיו ניראה לי שהיגיע הזמן להתחיל מחדש. מישהו יכול לעזור לי ולהסביר איך מתקינים מחדש Win98 ? יש לי את CD מערכת ההפעלה, אני רוצה לפרמט הכל ולהתקין מחדש. אני צריך תיאור של צעד צעד, או הפניה לאתר אמין שמסביר. ניסיתי לחפש פה באתר ולא הצלחתי למצוא. תודה על העזרה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע קניתי XP PRO בגלל המערכת הדואלית שלא עבדה טוב עם גרסת ה HOME , התקנתי אותה ונרשמתי ב מיקרוסופט . אבל כשניסיתי להתקין את נורטון SYSTEM WORKS עם ה ANTIVIRUS המערכת מסרבת להתקין אותה,כלומר שהמערכת מתחילה להתקין את התוכנה...ומגיעה למצב 70% אני מקבל הודעת שגיאה שאי אפשר להתקין את AUTO UPDATE והתוכנית מתחילה לחזור בחזרה כאילו עושה רוורס ;D . האם למישהו יש מידע למה זה קורה ? תודה
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
התקנתי WINDOWS XP PROFOSIONASL ולא חילקתי לכוננים אז יצא שכל ה-80G הם בכונן C. מה אני עושה עכשיו? איך אני מחלק (אם אפשר) לכמה כוננים?
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
התקנתי גוזילה, לצערי. וגם אחרי ההסרה קפץ לי חלון ההורדה של התוכנה. חפשתי ומצאתי בספריית ההתקנה המקורית את הקובץ GoIEHlp.dll. הגעתי למסקנה שזהו קובץ אינטרגטיבי בIE שגורם להקפצה של החלון. מסתבר. אני מנסה למחוק אבל מן הסתם "הקובץ נצמא בשימוש וכו'...". תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולכם. אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה הזאת, כי אני לא בטוח בדיוק מאיפה הבעייה נובעת. בזמן האחרון האנטי-וירוס שלי מוצא בערך פעם ביום קובץ בשם upd44.exe שהוא טוען שהוא Backdoor.Trojan ומוחק אותו. היו עוד כמה שמות שהקובץ הזה הופיע לי תחתם, ותמיד האנטיוירוס גילה לי אותם ומחק אותם. הרצתי בדיקה מלאה על כל ההארד-דיסקים כמה פעמים אחרי שהוא התגלה, והאנטי-וירוס (Norton 2003) לא מצא כלום. בדקתי ב Registry שלי ושום דבר חשוד לא עולה ב Startup. מכאן שאני חושד שקיים לי איזה Security Leak במחשב, ושמישהו כל הזמן משתיל לי את הוירוס הזה במחשב. לא הרצתי שום דבר חשוד לאחרונה, לא קיבלתי אף דואר חשוד, והרבה פעמים הקובץ הופיע שוב שעות לאחר שהוא נמחק בלי שאפילו נגעתי במחשב. אז השאלה …
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון בעיה ישנה חזרה להופיע... באמצע העבודה עם עם המחשב הוא "קופא", אלא שחלק מהדברים ממשיכים לעבוד - למשל ה-WINAMP ממשיך לנגן, סרטוני פלאש וסרטים במדיה פלייר ממשיכים לרוץ וכו', אבל העכבר והמקלדת לא מגיבים. לפעמים זה נמשך כמה שניות ולפעמים צריך להפעיל מחדש. לפני כחודש החלפתי לוח אם בגלל שהמחשב היה נתקע בצורה דומה, אלא שאז הופיעו גם מסכים כחולים והודעות שגיאה. ניסיתי לפרמט, להחליף זיכרון ובסוף רק החלפת לוח האם פתרה את הבעיה... אבל עכשיו זה נראה שזה קורה שוב [למרות שבלי הודעות השגיאה]. ניסיתי לחפש שגיאות בכונן, לאחות, לסגור את כל התוכנות שפועלות ברקע... כלום לא עזר. המוזר הוא שהמחשב יכול להיתקע חמש דקות אחרי הפעלה מחדש או כמה שעות אחר כך, זה קורה פתאום :-\ …
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין מקודם WINDOWS XP,הכנסתי קודם לכונן הפלופי את הדיסקטים(BOOT),אח"כ חילקתי את הדיסק הקשיח שלי(80G) לארבע. שלוש פעמים 20G והרביעי מה שנשאר(בערך 16G כי המחשב מזהה משהו כמו 76G). אח"כ זה התחיל בפירמוט ואז נעצר ורשום משהו כמו DISK ERROR. מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני סוגר את הפרוסס אבל הוא כל הזמן חוזר והוא גורם למחשב לעבוד בcpu Usage 100% אפשר למחוק אותו?, למה זה קורה? תודה, HaimTS
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי איך עושים שיחזור רגיסטרי ל- WIN98?
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
לאחרונה הXP שלי רץ קצת לאט, זה מתבטא בעיקר בפתיחת חלונות אחרי מיזעור וכאלה... אתם בטח מכירים. אז לקחתי עניינים לידיים והתחלתי להוריד קצת מהSTARTUP באמצעות הMSCONFIG. גם הורדתי את הGAIN אבל נתקלתי במספר בעיות: 1. כמה תוכניות מתעקשות לחזור לSTARTUP גם אחרי שהורדתי אותם, איך זה קורה ואיפה צריך למחוק ע"מ להוריד אותם באמת? 2. במהלך הפעלה רגילה המחשב מפעיל כ-35 PROCCEים, זה נורמלי? כמה קבצים שהTASKMANAGER מראה כי אני כביכול המפעיל שלהם, אני בכלל לא מכיר. איך אפשר לבדוק את זה? 3. אילו SERVICEים אני יכול לבטל? לתשומת לבכם אני מחובר לרשת. 4. איזה עוד פעולות אפשר לבצע על מנת לשפר את הביצועים השגרתיים בהפעלה שוטפת של ווינדוז? 5. יש אפשרות לפנות זכרון דרך ווינדוז? בלי תוכנות …
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
ב-WIN XP יש בדיקה שנקראת win Xp logo test רציתי לדעת על הבדיקה שני דברים: 1) מה זאת הבדיקה הזאת? 2) איך לעז**ל מבטלים את הבדיקה? ??? תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי בעיה באתר הזה אני לא רואה את התפריטים של החלונות (איפה שצריך לבחור את סוג הרכב וכו') התופעה מופיעה רק ב WINDOWS XP (ב-WIN98 אין בעיה) הבעיה מופיע גם ב IE וגם ב-MOZILLA יש למישהו רעיון
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
בכניסה ל XP אני מתבקש להכניס סיסמת אדמיניסטרטור. אני המשתמש היחיד במחשב כך שהדבר מיותר. האם ניתן לבטל זאת? איך?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מחר אני הולך להתקין red hat 8 בשעה טובה עכשיו ההורים שלי לא מוכנים לותר על ווינדוס (וגם אני עדין) עכשיו יש לי עכשיו win2k ורציתי לדעת אם כבר אני יתקין האם כדי לעבור לwin xp או להישאר בwin2k ??
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במשחקים למשל אחרי שהתקנתי את האקספי התחילו לי להיות פינגים 150 בארץ ב98 הם היו 40. השאהל שלי האם האקספי עושה את הבעיה או שזו חברת הכבלים ואם כן האקספי עושה ת הבעיה האם יש פיתרון לכך?
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-