עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by eladbu,

שלום כולם התקנתי ממש לפני שעה את הויסטה אולטימט שלי שתי שאלות 1.איך אני שם את הקיצורי דרך הראשוניים של המחשב שלי,רשת,אקפלורר,המסמכים שלי מה ש"פעם"היה קליק ימני מאפינים ואז סימון של כולם להופעה על הדסק. 2.ויסטה עדכנה לי את הכרטיס קול אך אין לי שליטה על ה SPDIF בתודה נראש

2. נדבר קצר ולעניין קיבלתי מחשב חדש, מותקן על ההארדיסק(שהוא חדש) וינדוס אקספי יש לי שלוש הארדיסקים מחוברים יחדיו בסאטה, על הארדיסק שהיה המאסטר במחשב הקודם היה לי משתמש עם סיסמא העניין הוא שבהארדיסק שעכשיו הוא מאסטר אני רוצה להיכנס איתו לתיקיית משתמש שהיה האדמין בהארדיסק שהיה המאסטר במחשב הקודם העניין הוא שזה לא מביא לי להיכנס, ובמאפיינים של התיקייה רשום שהיא לוקחת 0 בייטים של מקום כשזה לא נכון(אני יודע את זה בודאות, הדסקטופ של המשתמש שהיה האדמין במחשב הקודם מלא בהמון קבצים אז כבר זה שולל את העניין שזה ריק) עכשיו הבנתי שזה בגלל שיש סיסמא, כנראה התיקייה חסומה, יש איזושהי אפשרות לפרוץ אותה? נ.ב זה דחוף לי, יש שמה קבצים חשובים במיוחד ומצטער אם זה לא הפורום בשביל זה, לא הבנתי איפ…

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  3. Started by רן.ט,

פעם חלון המחשב שלי היה מחולק עם מחיצות כאלה לכוננים, דיסקים קשיחים, המסמכים שלי ועוד כל מיני דברים שיש לי שם ופתאום נעלמו המחיצות וכל האייקונים נמצאים עכשיו בקבוצה אחת... מישהו יודע איך אני מחזיר את זה למצב שהיה פעם?? תודה רבה לעוזרים...

4. נמצא ב CONTROL PANEL במקום הדפדפן ( XP SP2 ? מה עושים? תודה

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  5. Started by amitdavidi,

שלום היה לי וינדוס XP והוספתי עוד דיסק קשיח אז התקנתי וינדוס על החדש.אבל בכל זאת,רציתי עדיין להיכנס לישן ולבדוק בו כל מיני דברים.הבעיה הייתה שמלא דברים לא עבדו והכל בקושי זז.אז התחלתי עם התקנת תיקון(שמתחילים כמו התקנה רגילה אבל בבחירת כונן יש אפשרות לתיקון)וזה פשוט נתקע לי על 34 דקות.השארתי את זה כל הלילה דולק ובבוקר זה היה לי על 33 דקות.אני ניסיתי להפעיל את ההתקנת תיקון כמה פעמים,והשתמשתי ב2 דיסקים מקוריים של וינדוס,אבל למרות זאת,זה לא הצליח. יש פיתרונות?

6. Started by מאור247,

אם יש לי כמה דיסקים קשיחים.. 1)אפשר שהם יהיו כמחיצה אחת? 2)אם אני עושה כמה מחיצות.... זה יגרום לבלבול או משהו כזה ???

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  7. Started by dima_ga,

אני מחבר נגן אמפי4 למשחב והוא מופיע לי בלוח בקרה בmedia devices איך אני מעביר אותו שיהיה במחשב שלי בכוננים נשלפים..כי אז אפשר גם לשמוע ישירות שירים בלי להעתיק למחשב..

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  8. Started by crazyfreak,

נכון שמפרמטים תמחשב אז אתה מוחק כונניים אז את הכונן הראשי C הוא לא נותן לך למחוק כי זה NFEC משו כזה אז איך מוחקים את C? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  9. Started by Impreza,

שלום, היה לי וירוס שמחק לי את ה NOTEPAD. התקנתי את הווינדוס מחדש, יש לי את הקובץ NOTEPAD.exe אך שאני מנסה לפתוח קבצי טקסט הווינדוס פותח לי אותם עם Wordpad ניסיתי לעשות Open With ואז חיפשתי את ה Notepad.exe, אבל זה מסמן לי אותו כ Wordpad הנה תמונה, אני שם לו את הNotepad כאפשרות הפתיחה והוא לא מכניס אותו[br]פורסם בתאריך: 14.10.2007 בשעה 20:25:19 תודה הסתדרתי כבר. הקובץ היה ב C:/Windows ולא ב C:/Windows/System32[attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  10. Started by mazoneli,

שלום שאני רואה סרט בסטרימינג דרך הדפדפן ה WMP קופץ למסך מלא וא"א לסגור אותו, רק ע"י log off מישהו מכיר יודע עזרה בבקשה.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  11. התקנתי WIN VISTA 32 על הלוח הנ"ל, HD ב RAIDO לא הצלחתי להתקין את הדרייברים עבור הבקר, אבל כנראה המערכת של הויסטה הצליחה לזהות אותו לבד. התקנתי את הדרייברים שמגיעים עם ה MB C.D וראיתי שלא את כולם הוא מקבל, האם כדיי לי להתקין מחדש את המערכת ולא להתקין את הדרייברים מן הדיסק או שלא צריכה להיות בעיה עם זה

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  12. היי... יש לי בעייה דחופה במחשב: היה לי ויסטה, אבל בגלל שלא יכולתי להשתמש בתכונת ה-VIVO בכרטיס המסך שלי ועוד קצת בעיות החלטתי להתקין גם XP על הדיסק השני שלי (שיהיה לי בחירה של XP או VISTA בהפעלה של המחשב). אבל, אחרי שהתקנתי את XP הוא ישר מעלה את XP ללא בחירה ואני לא יודע איך להגדיר לו לטעון את הויסטה! תודה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  13. אני מתקין וויסטה והוא עושה לי שגיאה של 0xe0000100 אחריי שהוא כמעט ומסיים את ההתקנה והווינדוס מקורי מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  14. היו לי בעבר שתי גרסאות של XP מותקנות בו זמנית. לאחר מכן היה לי גם ויסטה. עכשיו אני רק עם גרסה אחת של XP, אבל כל פעם שאני מפעיל את המחשב אני צריך לעבור שני תפריטי בחירה מיותרים: אחד של ויסטה, ואחד כדי לבחור את הגרסה של XP שעדיין מותקנת. באיזה קובץ בווינדוס אני מוחק את כל זה?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  15. Started by emilio,

יש לוח של P4P800 WINDOWS XP מותקן גירסת SP2 כאשר אני ניכנס ל- DEVICE MANAGER אני לא USB 2 אלא רק USB רגיל לא מבין למה. עזרו לי בבקשה אחים שלי.

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  16. Started by at,

יש לי כניסה לאתר שמחייב הגדרת של use automatic configuration script. אז הוא דורש יוזר וסיסמה, הבעיה שנשאר בשמירה שלו יוזר וסיסמה ישנים אני מעוניין להחליף אותם. השאלה היא איך אני מאפס את השמירה ב-IE6? (לא מדובר בקוקיס) תודה לעונים, טל

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  17. Started by @guitarsuite@,

לילה טוב אח שלי עבד על המחשב והוא העלים לי את הקיצור דרך של ה-show desktop איפה הקובץ המקורי נמצא? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  18. Started by domuzy,

בשבועות האחרונים, בלי להתקין תוכנות/חומרות חדשות, התחיל לקפוץ לי החלון של END TASK כמעט כל פעם שאני פותח חלון משני בתוך חלון האתר בו אני גולש, כלומר- רק כשאני לוחץ על קישור לכרטיס של לקוח או לראות פרטים מסויימים שפותחים לי חלון ספציפי לאותו אתר (לא החלון האקספלוררי הרגיל של האינטרנט, עם כל הBAR הסטנדרטי למעלה, אלא חלון ייעודי ולא מתפתח בלבד). כשאני מבקש לסגור אותו (ולהשאר רק עם החלון הראשי של האתר, נתקע החלון הקטן על חצי טעינה, וקופצת לי ההודעה של END TASK. מיותר לציין שכשאני מסיים (ולא שיש לי ברירות), אז כל הIEXPLORER באשר הוא נסגר. אני משתגע ולא יכול להמשיך לגלוש ככה. מה עושים ומה הגורם להתרסקויות האלה ??? נ.ב: אני מריץ 4 תוכנות ריגול כל יום, אנטיוירוס ופיירוול של מקפי…

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  19. Started by Leo101,

לא ידעתי איפה לשים את זה, אז הגעתי למסקנה שכאן הכי מתאים.. הבעיה שלי היא שכאשר אני נכנס למשחק אונליין אני רואה את הכתב בסדר בפעם הראשונה, אך בפעם השנייה שאני נכנס אני רואה את האנגלית באופן משובש...זה כבר קרה לי בעבר עם הרבה משחקי אונליין וניסיתי קידוד, אבל זה לא עבד. הנה דוגמא לאנגלית שאני מקבל...(מסומן בכחול)

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  20. שלום לכולם קודם כל מדובר בעסק של אבא שלי. היתה הפסקת חשמל, ולאחריה המחשב עלה עם הודעה: "NTLDR Missing". שחזרנו את הקובץ החסר, הכל הלך חלק, אך לאחר הפעולה הוינדוס לא עלה. בבדיקה שאנחנו עושים על המחשב שלי בבית, חברנו את ההארד-דיסק ב USB, ורואים שכאילו אין עליו כלום: http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/H.jpg אך בבדיקה שנייה ב Computer Manager, רואים שהוא מזהה שההארד-דיסק (H) פעיל, בריא, ויש לו 37G, כמו באמת. אך משום-מה ה capacity שלו היא 10 מגה, כמו בתמונה הקודמת... http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/H2.jpg ניסינו להפוך אותו לNTFS, בעזרת הפקודה שב Run, אך לאחר השלבים האלה: 1. http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/conv…

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  21. ^כותרת.למשל שאני לוחץ ריסטרט בטעות ורוצה לעצור את זה.

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  22. Started by Boris_yo,
    • 0 תגובות
    • 562 צפיות
  23. Started by neo690,

הורדתי את ההתקנה של חבילת השפה העברית ל WINDOWS VISTA הפעלתי את ההקנה וזה מה שאני מקבל:

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  24. Started by Or94,

אוקיי יש לי בעיה במשחקים: לפעמים כשאני נכנס למשחקים אז בפעם הראשונה הם עובדים ואז כשנמאס לי לשחק אני יוצא ואז אחרי כמה זמן חוזר למשחק והוא מתחיל לעלות ופתאום מתמזער לבד ואי אפשר לפתוח אותו בחזרה וחייבים לסגור אותו ואז כדי שהוא יפעל צריך לעשות ריסט למחשב. מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  25. אני מתכוון להתקין עוד מערכת הפעלה בנוסף אל הויסטה בנוחות הכי מרבית שניתן, מבחינתי, הכי נוח זה שהמערכת ויסטה תעלה ראשונה בכל מקרה ורק ממנה אני אוכל להפעיל או לסגור את XP, הסיבה: VISTA לא תומכת בכל משחקי המירוצים וההתאמה שלהם ל FORCE בהגה משחק שלי תודה רבה לעוזרים! פורום ענק

• 1 תגובה
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.