Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני לא כל כך מבין בהבדלים בין בוט לפירמוט וכל הבלאגן שיש בוינדוס אז אני מבקש סליחה מראש אם עברתי על חוק מסויים של הפורום. יש לי בעיה. מדי פעם אני צריך לעשות פירמוט למחשב (מכל מני סיבות) ושמעתי שיש אפשרות להתקין את הוינדוס על מחיצה ניפרדת, להכין לו דיסק גיבוי כלשהו עם כל הקבצים , ואז במידה ורוצים לפרמט פשוט מוחקים את הקבצים של הוינדוס ומעתיקים את הגיבוי... הגיוני? או שלא הבנתי נכון ומתכוונים ללעשות דיסק בוט? וחוצמזה מה זה בוט בכלל?? זה שוב התקנה של וינדוס או מה??? תודה.
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני יודע שיש כזאת אפשרות בהגדרות לעשות שלחיצה על כפתור הכיבוי שעל המחשב עצמו לא בווינדוס לא תכבה את המחשב ישר ולא תעשה כלום מישהו יכול להזכיר לי איך לעשות את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לא מזמן והתקנתי עליו win xp sp2 את אותו דיסק שהיה מותקן על המחשב הקודם. במחשב הזה יש לי בעייה כשאני מחבר התקנים כמו נגני mp3 diskonkey מצלמות דיגטליות, חלק עובדים בלי בעייה וחלק מקפיצים לי את החלון הכחול של האקס פי.. הwin קורס בעצם והמחשב תקוע עד לאיתחול... הבעייה היא לא בכניסות usb כי ניסיתי מכשירים אחרים על אותן כניסות ולא הייתה שום בעייה, והבעייה היא גם לא במכשיר כי במחשבים אחרים אין בעייה לחבר אותו כנראה הבעייה היא איפשהו בwindows... השאלה היא איפה ואם אפשר לסדר את זה או שצריך להתקין win אחר?
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
לילה טוב אח שלי עבד על המחשב והוא העלים לי את הקיצור דרך של ה-show desktop איפה הקובץ המקורי נמצא? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מקבל אותו כל פעם שאני משחק בפיפא . בעבר שיחקתי ולא קרה !! מה יכול להיות ???
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אי אפשר לעבור את זה וכלום זה תמיד מביא לי שגיאה כזאת מוזרה איך אני פותר את זה?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
מה ההודעה הזו אומרת: A disk read error occurred Press ctrl+alt+del to restart הבעיה לא אצלי ...אצל חבר...והוא אומר שזה קרה לו באמצע סריקה של הסורק ושהוא ניסה לעשות ריסט ופיתאום אי אפשר להיכנס לווינדוס ושההודעה הזו מופיעה בחלון דוס... אני צריך לתת תשובה עד מחר
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום חברים, בתאריך 22 ליולי השיקה מיקרוסופט את גרסאת הבטא לציבור הרחב (כנראה גרסא שנייה .....) הקובץ להורדה הינו קובץ זיפ, ההורדה והשימוש על אחריותכם. http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=25c7e9f0-97cf-4c95-b321-53b814ad82c4&DisplayLang=en
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה מאוד משונה. כל 10 דקות, ה - XP שלי עושה לעצמו SWITCH USER ומגיע למסך של הסטארטאפ שבו אני צריך לבחור USER. הוא לא עושה LOG OFF, כי התוכנות עדיין רצות ברקע, הוא פשוט יוצא ממערכת ההפעלה וכל פעם אני צריך להיכנס אליה מחדש. בדקתי את ה POWER OPTIONS אבל הכל נראה שם בסדר. המחשב נמצא בהגדרת ALWAYS ON וכיבוי המסך, כיבוי ההארד דיסקים, סטנד ביי, והייברנייט נמצא ב- NEVER. שכחתי לציין שזה קורה גם תוך כדי עבודה, בזמן שאני רואה סרט, פתאום הסרט מפסיק ועושה לעצמו PAUSE והמחשב עובר למצב SWITCH USER. למישהו יש רעיון???? P4 1.5 PROCESSOR 256 RDRAM WINDOWS XP SP2 ENGLISH תודה דורי
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אהלן, לא מזמן פרמטתי את המחשב והבעיות רק ממשיכות להצטבר נראה שיש לי בעיה עם האינטרנט. לא משנה באיזה דפדפן אני משתמש העמודים נטענים באיטיות בלתי נסבלת אבל כשאני רוצה להוריד קבצים המהירות היא סבירה לחלוטין... חיפשתי מה יכול לגרום לזה ונתקלתי בדרך במשהו מוזר בחומת האש של windows. חומת האש מבוטלת ואני לא יכול להפעיל אותה (צירפתי תמונה) אני ממש צריך עזררה עם זה כי האינטרנט זה השימוש העיקרי שלי במחשב תודה מראש, כפיר [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שאני מסירה אותו בהוספה והסרה של תוכניות הוא דורש מכל מיני קבצים שצריך בשבילם דיסק... אבל איכשהוא עשיתי התעלם וזה "הסיר" ואז שהדלקתי את המחשב נעלם כל שולחן העבודה, והייתי צריכה לעשות שחזור מערכת במצב בטוח. יש למישהו רעיון איך להסיר את IE7?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
אני מנסה לאתחל את הויסטה והתהליך נתקע ב 27% למשך שעות עד שאני צריך לאתחל את המחשב יש לי רייד10 על המחשב. האם זו הסיבה שאני לא מצליח לאתחל?? אם לא יש סיבה או פיתרון למה אי אפשר לאתחל??? תודה
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שידרגתי סופסוף את המחשב, ל- AMD 3000+ 64BIT, ומאז לא הצלחתי לעבוד כמו שצריך... הבעיה הראשונה היתה שלא הצלחתי להתקין ווינדוס - כל פעם הוא היתה בעיה עם קובץ אחר, או שבמהלך ההתקנה המחשב החליט להתקע לגמרי. בסופו של דבר, רגע לפני שהתייאשתי והחזרתי את המחשב לחנות, שישברו את הראש בעצמם ויתקינו את הווינדוס, זה הצליח, והכל עלה באופן תקין (או לפחות ככה חשבתי...). מכיוון שהדיסק עצמו לא מעודכן, הייתי צריך לעדכן דרך ה-windows update, דבר שעלה לי בלא מעט restart-ים פתאומיים, מסכים כחולים, ואיבוד מספר שנים מחיי. מאז שהתקנתי את העדכונים שהוצעו לי, הכל עובד בצורה סבירה, למעט כמה יוצאי דופן: 1. משום מה, לא מוצע לי ה-sp2 דרך ה-windows update, ו-2. תוכנות כמו NOD32 ו-ZoneAlarm לא עולות (אלו…
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
יש לוח של P4P800 WINDOWS XP מותקן גירסת SP2 כאשר אני ניכנס ל- DEVICE MANAGER אני לא USB 2 אלא רק USB רגיל לא מבין למה. עזרו לי בבקשה אחים שלי.
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום פורום חלונות יש לי זיכרון אחד גיגה מחולק ל2 של 512. אני רוצה להוסיף עוד 2 של 1024 כל אחד.כלומר סה"כ זיכרון של 3 גיגה.שאלתי היא האם חלונות XP 32 תתמוך בכזה נפח או שעליי לעבור ל 64 ביט ? .הבעיה היא שיש לי כמה תוכנות יחודיות של מוזיקה ווידאו שלא נתמכות ב 64 ואני חייב לצורך עבודתי להשאר עם 32. תודה רבה מראש :)
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אוקי לפני חודשיים עשיתי שיחזור מערכת לפני השחזור היה כרטיס רשת והאו עבד מצוין אחרי השחזור אני לא יכול להתקין תכרטיס רשת ברגע שהווינדוס מתחיל תהתקנת דריברים המחשב קורס יש תמסך הסגול ורשם שיש בעיה עם הקובץ הזה homeqos.sys מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום יש לי חבר שהתקין ויסטה 32
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם.. יש לי בעיה בזמן האחרון ..שהקליק ימין שלי מאוד איטי..וזה בעיקר עם קבצי מדיה,כמו תמונות מוזיקה פי די אפים למיניהם ,קבצי וורד,וכמו כן הזמן שלוקח לי לפתוח תמונה בעזרת התוכנה של הווינדווס הוא די ארוך ,וחוץ מזה המחשב בסדר גמור ולא איטי לא נתקע ועובד חלק..אני הרבה זמן מנסה לתקן בעיה זאת ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ..תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב וכל פעם שהוא עולה שהוא מגיע לקטע של המסך WELCOME הוא מבקש שאני אלחץ על היוזר שלי כדי שהוא יכנס ואני רוצה לשנות שהוא יכנס ליוזר הזה מיד אבל אני לא זוכר איך לעשות את זה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מאז שהתכנתי את הVISTA האנטרנט פועל נורא לאט ומוריד במהירות של 1KB בימקום 250KB וזה לא רק באתר אחד יכול להיות קשר בינהם? ואני לא התקנתי את הדיבר שאני הייתי מתקין בXP כי אנטרנט פעל בלי שהתקנתי יכול להיות שיש קשר?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה כאשר אני פותח את הדפדפן, עולות לי הרבה הודעות ריגול ופופ אפ, ניסיתי להסיר אותן עם Adware וגם אם SpyBot 1.3 ושום דבר מהם לא עזר. למישהו יש תוכנה טובה לתת לי שתסיר אותם? יש דרך אחרת? תודה צראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
פירסמתי את זה פה מזמן, אבל חלו "התקדמויות" ונערכו בדיקות... במקום שאני יכתוב פה שוב מה עשיתי ומה בדקתי - פרסמתי גם במקום אחד תבעיה שלי http://www.windowsforum.org/forums/index.php?showtopic=31597&st=0
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
פעם חלון המחשב שלי היה מחולק עם מחיצות כאלה לכוננים, דיסקים קשיחים, המסמכים שלי ועוד כל מיני דברים שיש לי שם ופתאום נעלמו המחיצות וכל האייקונים נמצאים עכשיו בקבוצה אחת... מישהו יודע איך אני מחזיר את זה למצב שהיה פעם?? תודה רבה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם בשעה טובה קבלתי את הנייד החדש שלי מה שמצריך אותי לעבור לעבוד עם ויסטה אני לא מצליח להתקין שום תוכנה לא "חוקית", בכל פעם שאני מנסה להתקין נפתחת לי חלונית אזהרה ואני נאלץ להפסיק את ההתקנה איך מבטלים את ההגנה הזו???? (אפילו office אני לא מצליח להתקין) תודה
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
המפרט פה בצד האלה היא אם יש תמיכה מלאה לדרייברים ולא גרסאות בטא
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-