עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by db9,

איך אני מעביר את הרשימת אנשי קשר שקיימת לי בOUTLOOK לאנשי קשר של הgadgets ב- vista?? תודה ושבוע טוב

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  2. עם הויסטה בעברית יצא גם האופיס 2007 בעברית? או שעדין לא יצא?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  3. Started by QQQ,

לא יודע למה, אבל תמיד הייתה לי בעיה עם הדרייבר של הכרטיס מסך. מדי פעם (לא תמיד) שאני שם את המחשב על מצב שינה, הוא מתכבה בסדר, ואז שאני מדליק הוא עושה את הזה עם ה RESUMING WINDOWS ואחריי זה הוא עושה לעצמו ריסט ומדליק את עצמו עוד פעם. ואז מופיע הודעה של ווינדוס "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה" משהו כזה ואז יש את האפשרות לשלוח דו"ח שגיאות. שלחתי את הדו"ח שגיאות וזה הוביל אותי לכאן: http://oca.microsoft.com/en/response.aspx?SGD=87696da1-4aca-44b4-9049-a5639d2ff378&SID=10 בקשר לדרייבר שהתקנתי, לא מזמן מחקתי את הדרייבר שבא עם הכרטיס מסך (יש לי GF 6600 AGP) והורדתי אחד מהאתר שלהם והתקנתי (בדקתי שהוא מתאים לכ. מסך שלי ולמערכת הפעלה) וקוראים לדרייבר 91.47 FORCEWARE טוב אז השאל…

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  4. ב-IE6 שיהיה דף אחד שאבחר alwase on top "תמיד עליון"

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  5. Started by ameermoadi,

שלום יש לי בעיה קטנה ומעצבנת במערכת הפעלה WIN XP SP2 חלק ניכר מהמילים מופיעות באנגלית ולא בעברית דוגמת רענן מופיע לי REFRESH במקום סדר מופיעה לי המילה באנגלית , זה מחשב של חבר שלא יודע כלל אנגלית איך ניתן לעשות שהכל אבל הכל יהיה עברית , שחקתי בלוח בקרה באפשריות שפה שניתי התקנתי מחדש את השפה וזה לא פתר לי את הבעיה , אני מודה לעוזרים מראש.

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  6. Started by yair71,

אמרו לי שיש בעיה של עידכון חלונות החדש שעושה צרות למי שאין מקורי. הבעיה שבהתחלה היה לי לא מקורי. אך קניתי רשיון של סטודנט ב-125 שקל שכולל גם אופיס לא עידכנתי אותם מחדש מה אתם מציעים ? למנוע את הבעיות?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  7. שוקל הנושא...אני חודש עם מחשב חדש > ושואל את עצמי עם אני נישאר עם הXP פרופשיונאל היציבה (כנירה 32 סיביות > לא ממש יודע איך בודקים?) או עובר לXP 64 (או מחכה שנה! לעובר כבר לויסטה) המלצות? THX

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  8. Started by raya,

ערב טוב! אני נתקלת בבעיה שאי אפשר להוריד את העדכון הזה. לדעתי זה גורם גם לעדכונים אחרת לא לרדת, ועלי לעשות עדכון ידני. מצורפת תמונת מסך של מה שמתקבל באתר העדכונים של מייקרוסופט. מחפשת רעיון איך לגרום לעדכון הסרבן לרדת או להעלים אותו. תודה, רעיה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  9. Started by tzolerguy,

שלום לכולם יש לי חבר שצריך את המערכת הפעלה שלו WINDOWS XP PRO בספרדית ורציתי לדעת האם יש דרך חוקית לקבל ממיקרוסופט את ההתקנה של ה MUI אולי מהאתר שלהם או משהו ואם לא אז אולי מישהו יכול להסביר למה זה ? כי סה"כ מדובר בשפה של המערכת לא משהו לא חוקי

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  10. Started by Oranl,

היי, מופיעות לי הודעות השגיאה הבאות כשאני מנסה להתקין את שני העידכונים שבתמונה.. לא מצאתי לזה פתרון. יש למישהו רעיון? ;D [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  11. Started by moshe_91,

לנעול, הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  12. שלום לכולם! כל פעם שאני מדליק את המחשב מוצגת לי הבעיה הזאת: ואז אני לוחץ על quit ומוצגת לי ההודעה הבאה: מישהו אולי יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה?? תודה לעונים ושבת שלום! =]

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  13. Started by PeaceWarrior,

הרגע התקנתי windwows 98 והבעיה היא שאני לא יכול לראות עברית משום שהיא לא מותקנת. איך לסדר את זה?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  14. Started by חרגולאיש,

שלום, רכשתי לוח P5N-D של אסוס. לפניו היה לי לוח של גיגהבייט. כשאני בודק את התוצאות אז הכל סבבה חוץ מהזיכרון שהחליט לצנוח ל-5.1 במקום ה-5.6 שהיה לי כשהייתי עם הלוח של גיגהבייט. אני משתמש באותו זיכרון. מה יכולה להיות העיה? מפרט: Q6600 4GB DDR2 800MHZ P5N-D 750i תודה.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  15. Started by veredaniel,

מנסה להתקין xp על דיסק חדש והwindows לא מזהה את הדיסק הדיסק sata 2 הלוח GIGABYTE GA-8I915P DUO PRO ניסיתי כמה דריברים של sata גם כאילו שעבדו בעבר הדיסק מזדהה תקין בביוס כmaster ניסיתי שתי גירסאות שונות של xp אחת עם sp0 ואחת עם sp2 למישהו יש רעיון? [br]פורסם בתאריך: 17.05.2007 בשעה 22:17:05 לא משנה הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  16. Started by yoxo,

כשאני נכנס לאייקון בחלון אז אני רואה תמונה של קובץ ולא את התמונה של האייקון למשל שאני נכנס לתוכנה אז אני לא רואה את האייקון וזה קורה בכל תוכנה חוץ מMEDIA PLAYER ותיקיות רגילות. איך מסדרים את זה? תמונה: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  17. Started by assaf990,

האם זה יעבוד? הגדרות מיוחדות?

• 7 תגובות
    • 610 צפיות
  18. שלום אני חדש כאן וזאת ההודעה הראשונה שלי...לצערי אני אפתח בהודעה של בעיה שיש לי במחשב... דבר ראשון תראו... אני רואה באינטרנט לבן...כאילו בלי רקע וגם ככה אני רואה בוואלה נענע והכל...בדקתי כבר וזה לא הפיירוול וגם לא התקנתי כלום בזמן האחרון זה סתם ככה נדפק... הנה תמונה...התמונה היא מפורום אחר שביקשתי שם עזרה גם... ודבר שני... איך אני מוריד את הכחול המעצבן הזה שמסמן לי את הפריטים בשולחן עבודה? אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי :'(

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  19. Started by Do As Infinity,

יש לי שאלה ב-IE, נכון כשממלאים טפסים באינטרנט (כמו הרשמות, פרופילים וכו') יש אפשרות לשמור את המידע שאתה מכניס בתיבות הטקסט ואחר כך במקום להקליד אותו אתה יכול להקליד רק את האות הראשונה וזה ישלים את מה שרשמת לבד? רציתי לדעת איך מבטלים את זה כי בטעות לחצתי אישור שהדפדפן שאל אותי אם אני מעוניין להשתמש בפיצ'ר הזה.

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  20. שלום לכולם קודם כל מדובר בעסק של אבא שלי. היתה הפסקת חשמל, ולאחריה המחשב עלה עם הודעה: "NTLDR Missing". שחזרנו את הקובץ החסר, הכל הלך חלק, אך לאחר הפעולה הוינדוס לא עלה. בבדיקה שאנחנו עושים על המחשב שלי בבית, חברנו את ההארד-דיסק ב USB, ורואים שכאילו אין עליו כלום: http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/H.jpg אך בבדיקה שנייה ב Computer Manager, רואים שהוא מזהה שההארד-דיסק (H) פעיל, בריא, ויש לו 37G, כמו באמת. אך משום-מה ה capacity שלו היא 10 מגה, כמו בתמונה הקודמת... http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/H2.jpg ניסינו להפוך אותו לNTFS, בעזרת הפקודה שב Run, אך לאחר השלבים האלה: 1. http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/conv…

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  21. Started by shahar07,

יש לי ויסטא על המחשב עם 2 כוננים בצורת raid 0 אני מנסה להתקין XP על הויסטא וגם שיפרמט לי את הכוננים, אך אני מקבל שגיאה שהוא לא מוצא כונן להתקין עליו גם ניסיתי להתקין עם boot 98 בפקודת פורמט אךהוא לא מצליח למצוא את הכונן בהתחלה חשבתי שזה בגלל הraid אז הסרתי אותו וגם זה לא עזר אחרכך פרקתי את 1 הכוננים וגם זה לא עזר, מה אתם חושבים הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  22. Started by def,

שלום לכולם! אבקש את עזרתכם בבעייה חמורה שנוצרה לי : אני משתמש באאוטלוק אקספרס 6 בעברית כבר המון זמן . היום אחרי שמשיהו מהמשפחה שלי נגע באאוטלוק עלה לו חלון שאומר שהתיבה מלאה וצריך לדחוס את הקבצים , הוא רשם O.K והמחשב דחס את הקבצים . הגעתי הביתה וראיתי שקיבלתי את המכתבים של היום אבל אין בתיבת דואר נכנס את המכתבים של 4 החודשים האחרונים . הם לא נמצאים גם בפריטים שנמחקו וגם לא בתיקיית גיבוי שלי . בדקתי וראיתי שגודל התיבה עכשיו הוא רק 84 מגה בייט . אני ממש חייב את המכתבים הללו לעבודה , איפה אני מוצא אותם ? לאיפה המחשב המקולל דחס אותם ? באיזה תיקייה ? איפה? איפה?! איפה?!?!?! עוד נתון על המחשב, אין כל כך הרבה מקום על ההארד דיסק אז כל שבוע מגיעה הודעה שאומרת שצריך לדחוס קבצים…

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  23. Started by Lirans,

שלום עניין אותי לבדוק את ההשפעה של שינוי dpi בוינדוס ולכן שיניתי את הdpi מnormal לlarge לאחר שראיתי את ההבדל החלטתי להחזיר לnormal. רק שלאחר ההחזרה לnormal הפונטים בוינדוס נהיו קטנים יותר ממה שהיה לפני השינוי. ניסיתי בcustom והגעתי למצב שב101dpi אני מקבל את אותו גודל פונטים שקיבלתי ב96dpi לפני שביצעתי את הבדיקה הראשונית. ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש לאחר השינוי בחזרה ל 96dpi אבל הפונטים עדיין קטנים ממה שהיו קודם. ממה נובעת הבעיה כאן? כיצד ניתן לחזור למצב הקודם? עריכה: לאחר ניסיון שינוי בcustom ל100% שזה 96dpi הטקסט חזר לגודל המקורי אבל ישנה תופעת לוואי: שמתי לב שהשורת כותרת בחלונות נשארה גדולה כמו בlarge dpi. עריכה2: טוב בסוף הצלחתי לפתור את הבעיה. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  24. ניסיתי להקליט בתוכנה Camtasia Studio וידאו ולא הצלחתי כלומר אחרי שסיים להקליט פשוט זה לא הקליט את ההסרטון הזה מהאינטרנט זה הקליט שחור...... מן מסך כזה שחור למישהו יש מושג איך מסדתרים את זה?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  25. אני רוצה להתקין IE7 (בלי קשר להודעה הקודמת שלי בנושא) בשפה עברית וה XP באנגלית מה הסיבה שהוא לא נותן לי להתקין? והאם ניתן לפתור אותה? תודה בן

• 0 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים