Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי בעיה בווינדווס עם הצורב. כנראה שצרבתי איזה משחק שקלקל לי את הצורב וכשאני מכניס דיסק DVD רגיל אז במאפיינים הווינדווס קולט אותו כדיסק DVD-RAM והצורב שלי לא תומך בדיסקים כאלה, ולכן הוא מראה שזה דיסק CD. הוא גם כותב שיש 0 מקום פנוי ו-0 מקום כללי. יש לציין שבדקתי בעוד תוכנות והן מזהות את הדיסק בלי הבעיה. ניסיתי להתקין מחדש את ה-Nero וזה לא עזר, הסתכלתי ב-Nero והוא הודיע לי שדרייבר ה-ASPI במערכת שלי דפוק. הורדתי את התוכנה ForceASPI וגם היא הראתה אותו דבר, לכן התקנתי את ה-ASPI מחדש. לאחר-מכן הפעלתי את המחשב מחדש, אך ללא הצלחה. אני יכול לצרוב את הדיסקים של ה-DVD אך הבעיה מעצבנת כי לאחר שאני צורב ב-Nero אז במקום להראות לי אפשרויות הוא מראה מסך ריק. צירפתי תמונה כ…
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי בעיה שבה המחשב מקפיץ לי מסך שחור ועליו הכיתוב C:\WINDOWS\SYSTEM32\RUNDLL32.EXE בכל הפעלת המחשב או בכל ניסיון שלי בלהיכנס לפריטים בלוח בקרה אפילו בלחיצה על "מאפיינים" בשולחן עבודה . בדקתי את המחשב לוירוסים או רוגלות למיניהם ולא מצאתי ( הבדיקה נעשתה גם במצב בטוח). אשמח לעזרה ולתשובה.
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אז ככה יש מסך שבו בעצם בוחרים אם להתקין את הווינדוס במחיצה הקיימת או לפתוח עוד ראיתי הרבה מדריכים שאם מה שרשום בהתחלה [ c: partition1 [fat32 מופיע ככה הם ישר מוחקים את המחיצה על ידי delete ורק שמופיע ככה unpartitioned space והקיבולת הם נכנסים ומתחילים את ההתקנה השאלה שלי אם זה נחוץ ? זאת אומרת אם נניח במסך הראשוני מופיע לי c: partition1 [fat32 אני חייב למחוק? או שאני יכול להמשיך עם זה? תודה רבה ואני מקווה שהבנתם למה התכוונתי
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
האם כדאי להתקין ווינדווס ויסטה על המערכת הבאה? פנטיום 3 2.8 1 ג"ב ג'יפורס FX5200 ואיזו גירסא עדיף להתקין? תודה!
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
המפרט רשום אצלי בפרופיל. זה מעצבן. אני עכשיו רואה את האתר ב800*600 על CRT של 17 אינץ'. מה יכול להיות מקור הבעיה? פעם זה לא היה ככה.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי! יש לי שאלה בקשר לסיריאל המקורי של הווינדוס (xp). יכולה להיות בעייה שכתוב שהשתמשו הרבה בסיריאל?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
אהלן חברה,אני בבעיה קטנה ישלי מחשב שלא מצליח להעלות את הפלופי דרייבר מסיבה כולשהיא,וכרגע יש עליו מערכת הפעלה 2000,אני רוצה לפרמט אותו ל98 או מי אבל הוא אומר שאפשר רק דרך דוס,ובשביל זה אני צריך פלופי,האם יש דרך לצרוב אותו על דיסק ולעלות אותו מהדיסק? אם כן מאיפה אני יכול להוריד אותו כי גם במחשב הזה הוא לא קורא אותו
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם! אבקש את עזרתכם בבעייה חמורה שנוצרה לי : אני משתמש באאוטלוק אקספרס 6 בעברית כבר המון זמן . היום אחרי שמשיהו מהמשפחה שלי נגע באאוטלוק עלה לו חלון שאומר שהתיבה מלאה וצריך לדחוס את הקבצים , הוא רשם O.K והמחשב דחס את הקבצים . הגעתי הביתה וראיתי שקיבלתי את המכתבים של היום אבל אין בתיבת דואר נכנס את המכתבים של 4 החודשים האחרונים . הם לא נמצאים גם בפריטים שנמחקו וגם לא בתיקיית גיבוי שלי . בדקתי וראיתי שגודל התיבה עכשיו הוא רק 84 מגה בייט . אני ממש חייב את המכתבים הללו לעבודה , איפה אני מוצא אותם ? לאיפה המחשב המקולל דחס אותם ? באיזה תיקייה ? איפה? איפה?! איפה?!?!?! עוד נתון על המחשב, אין כל כך הרבה מקום על ההארד דיסק אז כל שבוע מגיעה הודעה שאומרת שצריך לדחוס קבצים…
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי יש ברשותי Laptop שאחי השאיר וטס לחו"ל אבל... .הוא נעול לי ,ניסיתי להפעיל אותו ב Safemode F8 ולא הצלחתי להיכנס בתור אדמינסטרטור אם זה יעזור אז מערכת הפעלה היא וויסטה והמחשב הוא של HP תודה לכל העוזרים יום טוב
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום איך אני מוחק תמונות שיש לי ברקע שאם עושים קליק ימיני על המסך מאפינים שולחן עבודה יש לי שם תמונות ואני לא רוצה אותם איך אפשר לימחוק?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי בעיה בשיחות וידאיו/קול כאשר אני בא לדבר הצד השני אינו שומע אותי מהמיקופון אלא את מה שקורה לי במחשב לדוגמא: אני מקבל הודעה חדשה אז יש "הו הו" הוא שומע אותו אני שומע אותו טוב והכול רק מיקרופון אני לא מצליח לדבר ואני כבר ניסתי 3 מיקרופונים כרטיס הקול שלי הוא Realtek AC97 Audio האם אפשר לסדר זאת? (התקנתי כבר את הדרייבר של הכרטיס קול)
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
איך אני מעביר את הרשימת אנשי קשר שקיימת לי בOUTLOOK לאנשי קשר של הgadgets ב- vista?? תודה ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה שלי היא כזאת על כונן C מותקנת לי מערכת הפעלה XP לא מזמן התקנתי על כונן H מערכת הפעלה וינדוס סרבר 2008 עכשיו את כונן H כולל מערכת ההפעלה 2008 פירמטתי פה מתחילה הבעיה בעלליית המחשב עדיין עולה לי המסך של בחירת מערכת הפעה שואל אם אני רוצה בוינדוס 2008 הוא במערכת הפעלה ישנה יותר שזה אומר האקספי ובגלל שוינדוס 2008 כבר לא עובד על הקובץ BOOT INI לא הצלחתי להסיר את הבחירה כי התוכנה שעובדת בויסטה ובסרבר שמטפלת בבוט לא קיימת באקס פי איך פותרים תבעיה תודה לכולכם
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי 2 בעיות 1) הווינדוס XP PRO שלי חוקי אני מנסה להתקין SP2 אבל זה מראה לי את השגיאה הבאה setup could not verify the integrity og the file Update.inf. Make sure the Cryptographic service is running on this computer. מה לעשות???? 2) כאשר אני מנסה להפעיל את המיקרוסופט אפדייט זה מראה לי שיש לי בעיה עם הActiveX כי ההגדרות אבטחה לא מאפשרים לראות את זה למרות שבהגדרות של האקספלורר כן איפשרתי להשתמש בזה ואז כשאני לוחץ אישור זה מפנה אותי לדף הזה http://www.update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/default.aspx?ln=he שאומר שבכלל הפקד הזה לא מותקן לי. הוא אומר שאמור להיות לי איזה שורה מתחת לשורת הכתובת שעליה אני ילחץ ויתקין אבל אין לי לכן אני לא מצליח לעשות את העידכון למיקרוסופט מה…
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
-
שלום. התקנתי XP,והשורה המעצבנת הזאת לא יורדת לי מהדסקטופ,איך אפשר להסיר אותה?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
כי מצאתי את זאת Windows 7 Little Tweaker 1.1 אבל נראה שהיא עובדת רק עבור WIN7 32BIT וכל השאר שאני מוצא הן תוכניות ל VISTA שגם עובדות עבור WIN7 אבל לא במחיוד בשבילו.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
הי, חילקתי לשתי מחיצות ואחת מהן לא מזוהה ע"י XP? עצות? תודה חבר'ה, אין עליכם !!
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אז זה הסיפור: התקלקל לי ההארדיסק, שלחתי להחלפה, קיבלתי אחד חדש וריק. בינתיים השתמשתי באחד של 8GB ישן.. השאלה היא האם אני יכול לחבר את החדש כSLAVE ולהתקין מהWINXP שקיים עכשיו בהארדיסק הישן, התקנה חדשה להארדיסק החדש? ואם כן, איך? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום כולם התקנתי ממש לפני שעה את הויסטה אולטימט שלי שתי שאלות 1.איך אני שם את הקיצורי דרך הראשוניים של המחשב שלי,רשת,אקפלורר,המסמכים שלי מה ש"פעם"היה קליק ימני מאפינים ואז סימון של כולם להופעה על הדסק. 2.ויסטה עדכנה לי את הכרטיס קול אך אין לי שליטה על ה SPDIF בתודה נראש
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום! יש לי כרטיס קול xfi fatality progamer --לא מזמן קניתי אוזניות גיימרים ב300 שקל עם רטט באקס פי האיכות שמיעה היתה מפוצצת -פשוט תענוג -מאז שהתקנתי את וויסטה -האיכות שמיעה חרא-גם נורא חלשה גם באונייה אחת שומעים יותר חזק מהשנייה בהשוואה לאקס פי וגם לא עובד לי בכלל הרטט -כאילו אין ניצול מלא של הסאונד מהכרטיס קול .... התקנתי תדרייבר הכי חדש של הכרטיס מהאתר של קריאייטיב ניסיתי בהגדרות הכל פשוט כלום לא עוזר... בחיפוש בגוגל ראיתי שלהרבה מאוד יש בעיות סאונד עם וויסטה וראיתי שם שנתנו לכרטיס שלי פתרון כזה שניסיתי אותו וגם הוא לא עוזר..מישהו אולי יודע מה הבעיה אני עומד להתחרפן :s05:
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
ראיתי שיש באתר את הכתבה על זה שבקרוב גרסאות הבטא של ויסטה הולכות לפוג.. עכשיו זה אומר שכל הגירסאות שקיימות כיום (ללא רישיון מקורי) לא יוכלו לעבוד גם?
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
כאשר ה BOOT יכולל אפשרות ל format מלא של מחיצה נבחרת תודה
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
xp p sp1 heb הסרגל שפה בשורת משימות מיד חוזר לי איך שהוא פתאום למרות שאני מסיר אותו. (אני עושה נעל שורת משימות) וגם הסרגל "קישורים" ב"טול באר" למעלה, בדפדן, תמיד מופיע לי בכל דף חדש למרות שאני מסיר. איך מסירים לצמיתות?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-