עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by @guitarsuite@,

לילה טוב אח שלי עבד על המחשב והוא העלים לי את הקיצור דרך של ה-show desktop איפה הקובץ המקורי נמצא? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  2. איך אני משתמש באפליקציות של שרת 2008 בלי שאני יעשה LOGIN בשרת עצמו? אני יודע שב 2003 הייתי מתקין את ADMIN PACK 2003 והיה לי גישה להרבה דברים דרכו כמו AD.

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  3. Started by LeftRight,

מה יכולה להיות הבעיה? המחשב נהיה איטי בטירוף!

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  4. שלום לכולם .... האייקונים של הוויסטה מעצבנים אותי ורציתי לחזור לאייקונים של XP הקטנים הפשוטים האלה אז מצאתי אפשרות בFOLDER OPTIONS SHOW AS ICONS NEVER THUMBLAR משהו כזה ואז זה עושה לי אותם את האייקונים כמו שרציתי אבל התמונות לא מצוגות ! אני צריך לפתוח תמונה תמונה כדי שיציג לי הנה 2 תמונות דוגמא : [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  5. אהלן בשולחן העבודה לדוגמה, יש המון סמלים, וקיצורי הדרך מופיעים כמו סמלים רגילים, כלומר הצ'ופצ'יק הלבן עם החץ אינו מופיע, וכך איני יכול להבדיל בין קיצור דרך ללא קיצור דרך, מה אני צריך לעשות ? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  6. Started by PeaceWarrior,

הרגע התקנתי windwows 98 והבעיה היא שאני לא יכול לראות עברית משום שהיא לא מותקנת. איך לסדר את זה?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  7. אני משתמש בוייסטה וברגע שאני רוצה להפעיל מוזיקה או סרטים,הוא מראה לי את השגיאה הבאה: עד היום לא הייתה שום בעיה והיום שהדלקתי את המחשב זה קרה,אין לי מושג ממה זה נובע,חשבתי לעשות שיחזור מערכת אבל לא יודע אם זה כדאי. אפשר עזרה בבקשה? כשלחצתי על העזרה באינטרנט קיבלתי מידע על בעיה בהתקן השמע,אז כניראה בעיה בסאונד,אבל שהלכתי לפי ההוראות הבעיה לא ניפתרה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  8. Started by shloogy,

הי בכמה ראם תומך WIN SERVER 2003 32BIT? האם הוא תומך ב 8 גיגה? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  9. מריץ, פותח חלון של משהו, סוגר ומריץ מלא דברים שלא ניתן להבחין בהם(עושה את זה מהר) ואז מעלה את הויסטה. יש למישהו מושג מה זה?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  10. Started by tavor21,

היי עשיתי פורמט ועכשיו כאשר אני מתקין את הוינדוס . ההתקנה נתקעת לי ב94 ואני לא יודע מה לעשות ?? תעזרו לי ?????בבקה אני נואש

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  11. Started by MasterDK,

שלום יש לי בעיה אני מריץ WIN XP SP3, וגיליתי לאחרונה שהמחשב כן נכנס למצב של SCREENSVAER אבל לא נכבה ת המסך כאשר יש צורך (ליתר ביודק לאחר 15דקות לפחות ככה מוגדר בהגדרות) כלומר הוא יכול להיות במצב של שומר מסך אין סוף זמן אבל הוא לא יכבה את המסך (מה שנקאה POWER SAVING MODE). אני לא יודע מה מקור הבעיה כי אני נוהג להשתמש בלינוקס אבל בזמן האחרון יש צורך בחלונות. ד"א אותה תופעה קוראת גם כשאני עושה LOG OFF, הוא מדליק את השמור מסך אבל לא מכבה את המסך לאחר 15דקות. ההגדרות הן: Home/Office Desk Turn off monitor: After 15 minutes Turn off harddisks: Never Standby: Never תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  12. ואני מקבל הודעת שגיאה, כמצ"ב (את מסמך הפקס המקורי לא שיניתי ולא העברתי מקום) והשגיאה בכל מקום, בפקסים נכנסים, יוצאים, בהכל.. עוד בעייה: לא מצליח לקבל פקסים! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  13. Started by mickycohen,

אני מנסה להעביר דיסק קשיח ממחשב למחשב והמחשב והמחשב לא רוצה להעלות הוא מתחיל להעלות ואז הוא נופל באצע העליה מה שחשוב ביותר במסר הזה הוא שאני לא מעוניין לפמט את המחשב כי יש לי עליו תוכנה שאני לא מעוניין שהיא תמחק לי כי אין לי קובץ התקנה של התוכנה הזאת יש לציין שהחומרה שונה בשתי המחשבים המחשב שהיה מותקן עליו הארדיסק ושם הוא עולה זה לוח MSI מעבד 3 GIGA והמחשב שעכשיו אני מנסה להעביר אליו את הארדיסק הוא לוח INTEL G31 ומעבד של E2200 תודה רבה מראש לכל העוזרים אני מתחנן לעזרה בבקשה בבקשה

14. Started by Ac-Boy,

שלום יש לי שאלה דחופה! האם WINDOWS HOME EDITION הוא 32BIT או ?64BIT ואם יכול להיות שניהם אז איך אני אדע מה שלי??

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  15. קודם כל שלום לכולם.. יש לי בעיה בזמן האחרון ..שהקליק ימין שלי מאוד איטי..וזה בעיקר עם קבצי מדיה,כמו תמונות מוזיקה פי די אפים למיניהם ,קבצי וורד,וכמו כן הזמן שלוקח לי לפתוח תמונה בעזרת התוכנה של הווינדווס הוא די ארוך ,וחוץ מזה המחשב בסדר גמור ולא איטי לא נתקע ועובד חלק..אני הרבה זמן מנסה לתקן בעיה זאת ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ..תודה מראש לעוזרים

16. Started by yakir8,

שלום הורדתי תקיה שיש בה מלאה קבצים בסיומת של ico ועכשיו אני לא יודע אך להחליף אותם אף הקבצים שיש עכשיו במערכת אני רוצה נגיד לשנות את המראה של המחשב שלי של התקיות של הכול אך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  17. Started by club_501,

האם בwindows 2000 sp 4 יש פיירוול מובנה?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  18. היי אני לוחץ באתר של מיקרוסופט על COUSTOM או EXTREEM וזה ההודעה שאני מקבל: [Error number: 0x80004005] The website has encountered a problem and cannot display the page you are trying to view. The options provided below might help you solve the problem. For self-help options: Frequently Asked Questions Find Solutions Windows Update Newsgroup For assisted support options: Microsoft Online Assisted Support (no-cost for Windows Update issues) אם מישהו מכיר את זה ויודע לפתור ?

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  19. יש לי בעיה.. אחרי הפירמוט (רק כונן C) רק לכונן C יש את האיקון האמיתי ולשאר )D,E) אין איקון בכל.. אין באפשרויות שום אפשרות לשנות סמל.. מה עושים? (זה לא וירוס ולא ספייוור..)

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  20. Started by JohnnyBravo,

ישנה בעייה במנהל ההתקנים גבי ההתקן "6to4 adapter". הבנתי שזה משהו הקשור להתקני רשת וזו מסתבר בעייה די נפוצה בוויסטה למשהו יש פתרון?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  21. Started by Leo101,

לא ידעתי איפה לשים את זה, אז הגעתי למסקנה שכאן הכי מתאים.. הבעיה שלי היא שכאשר אני נכנס למשחק אונליין אני רואה את הכתב בסדר בפעם הראשונה, אך בפעם השנייה שאני נכנס אני רואה את האנגלית באופן משובש...זה כבר קרה לי בעבר עם הרבה משחקי אונליין וניסיתי קידוד, אבל זה לא עבד. הנה דוגמא לאנגלית שאני מקבל...(מסומן בכחול)

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  22. Started by stalbetman,

שלום רב, יש לי בעיה כאשר אני פותח את הדפדפן, עולות לי הרבה הודעות ריגול ופופ אפ, ניסיתי להסיר אותן עם Adware וגם אם SpyBot 1.3 ושום דבר מהם לא עזר. למישהו יש תוכנה טובה לתת לי שתסיר אותם? יש דרך אחרת? תודה צראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  23. Started by RX7,

כשאני נועל את המחשב להרבה זמן אז כשאני חוזר ונכנס למשתמש שלי אז האינטרנט והאיי סי קיו כאילו היו מנותקים וכשאני נכנס למשתמש שלי אז הם מתחברים מחדש.. איך אני עושה שהכל ישאר מחובר גם כשאני נועל את המחשב? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  24. Started by puuma1,

הווינדוס התחיל להראות לי כל רגע מסך כחול והמחשב מאתחל את עצמו. יש לי קובץ דאמפ שאני לא יודע אך לקרוא אותו ומה הבעיה. אם מישהו יוכל לעזור לי אז תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  25. שלום לכולם אני מנסה להכנס לאפשריות של הוינדוס XP לאפשריות של הפייר וואל המובנה של הוינדוס וזה נותן לי את הבעה הזו?? יש לי את כול העידכונים עד היום לשעה זו מוזר לא יודע כבר מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים