עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היי יש לי מחשב נייד לנובו עם win 10 pro education לאחרונה כאשר אני מנסה להפעיל אפליקציות מסוימות אני מקבל הודעת שגיאה the application was unable to start correnly (0xc0150002) יש הסבר באתרים שונים על בעיה במערכת הקבצים של המערכת הפעלה מיקרוסופט ממליצה לעדכן את המערכת ולהריץ איזה שהיא תוכנה בדיקה ללא הצלחה מישהו מכיר את התופעה והתשובה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by tecore,

יש לי מערכת חלונות 8. אני מחובר למשתמש שהוא אדמין לפחות לפי ה-User accounts בלוח בקרה. אך אין לי Full control על כונן C והתיקיות הנגזרות ממנו. אני לא מצליח להפוך את ההרשאות. מה ניתן לעשות? איך מסדרים זאת? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Anonymous1,

שלום, בהתקנת WIndows, על דיסק קשיח SATA הקשתי F6 המערכת העתיקה את הדריבר. לפני תחילת העתקת הקבצים הופיע שגיאה שההתקנה לא מוצאת את קובץ ה Driver. דילגתי על קבצים אלה, וההתקנה המשיכה, אך לאחר אתחול המחשב בשלב המשך ההתקנה הופיע מסך כחול שמציע הרצת בדיקה לדיסק הקשיח. האם יש קשר לזה שדילגתי או שמא הדיסק הקשיח התקלקל (על דיסק קשיח IDE, ההתקנה בוצעה)? תודה, דב.

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  4. Started by evy,

חבר'ה יש לי בעיה שכל סרט שאני מנסה להפעיל שהוא מסוג dvd rip xvid ,הוינדוס מקפיץ לי הודעת שלח\אל תשלח שאומרת שאקספלורר חייב להיסגר.. אז אנשים? איך אני נפטר מהבעיה הזאת?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. עכשיו אני בא להיכנס לתיקה...לכל תקיה..וגם המחשב שלי...אז הוא עושה לי את השגיאה הזאת..: עכשיו שאני נכנס לתקיות דרך לדוגמא הצייר...פתיחה...אז אני יכול...זה רק מתי שאני לוחץ על תקיה באופן ישיר.... מה אני עושה??. איזה שגיאה זאת??..באיזה זיכרון??. של המעבד??..הRAM??...ההרד דיסק?...או סתם נדפק הוינדווס..!!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. היי לפני כחודש התחילו להופיע לי שגיאות זיכרון מעצבנות בWindows תמונות לדוגמא: מאז המחשב עבר אצל מספר טכנאים שהספיקו לפרמט, להחליף כרטיס מסך ואת הדיסק הקשיח. אך עדיין השגיאה מופיעה במחשב, אם זה בעת התקנת עידכונים לWINDOWS, התקנת WINDOWS DIFFENDER אם סתם כניסה לקובץ שמע. אשמח לעזרה מכם, כי אני כבר התייאשתי תודה

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  7. Started by I7210I,

שלום. יש לי בעיה זה קורה בזמן הגלישה אני מקבל את ההודעה הזו= איך נפתרים ממנה?וממה היא נובעת? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  8. Started by menibi,

אני כל הזמן מקבל את השגיאה הזאת (יש לי xp ) וכשאני לוחץ על DEBODING הוא רושם לי משהוא על SCRIPT כפי שאתם מבינים אני לא מבין גדול אשמח לקבל עזרה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  9. פתאום השגיאה הזאת עולה לי http://img214.imageshack.us/img214/5027/svchostni9.jpg ואחר כך המחשב מתחיל לעבוד בצורה לא טובה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by jeyjey,

יש לי בעיה מעצבנת ביותר כשאני מנסה להפעיל תוכנה/משחק קופצת לי הודעה שאומרת: {שגיאת ישום} אתחול תקין של הישום נכשל (0xc0000005). לחץ על אישור כדי לסגור את הישום. חשבתי לסרוק ספייווארים ווירוסים אבל גם האנטיוירוס לא עולה וממש לא מתאים לי לפרמט עכשיו את המחשב, יש דרך לפתור תבעיה ללא פרמוט? תודה רבה לכל מי שיכול לעזור

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  11. שלום יש לי בעיה מאוד מעצבנת בWINDOWS,בכל פעם שאני מדליק או מכבה את המחשב קופצת לי שגיאה שאותה תוכלו ליראות בתמונה הבאה: ממה זה נובע ואיך אני פותר את העניין? תודה רבה חברים^^

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם אני חדש פה יש לי בעייה כל אייקון שאני לוחץ אם זה המחשב שלי icq וכד' מופיע לי הפקודה הבאה (מצורף תמונה) תודה על עזרתם [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 561 צפיות
  13. Started by ellell,

שלום. לפעמים מופיע הודעה "אירעה שגיאת מערכת" ieupdate.exe כזו. שגיאה.jpg מעצבנת ומה היא מרמזת. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  14. Started by elad-k1,

יש לי בעיה בזה! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 728 צפיות
  15. אהלן יש לי בעיה מוזרה, פעם אני מדליק את המחשב עובד בסדר פעם לא, כשלא הוא מציג לי מסך שחור וכותב משהו על תקלה של ה system32 , הייתי רוצה לדעת כיצד ניתן לסדר את זה , ניסיתי בעבר להכנס לREPAIR של חלונות אבל לא הצלחתי לעשות דבר כי לא ידעתי איך לתפעל את זה , אשמח לעזרה תודה ושסת שלום

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by idan79,

בסיום עידכון [64 ביט,הום פרימיום] מופיעה שגיעה 80070246 מצאתי את זה בקושי רב באתר מיקרוסופט : http://support.microsoft.com/kb/942968#top למישהו יש המלצה מה לעשות?לא נראה לי תקין בכלל....

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  17. Started by Dan1989,

סרקתי את המחשב עם McAfee SecurityCenter, ומחקתי את הקבצים שהוא מצא שהיוו סיכון (אך לא מצא בהם וירוס). עכשיו אני מקבל את ההודעה שגיאה שצירפתי בתמונה. מה לעשות? ואם זה מפסיק פשוט להתעלם? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  18. שלום רב, לאחרונה מופיעות לי הודעות שגיאה שאומרת ששינוי הרג'יסטרי מבוטל על ידי האדמין במחשב. המשתמש היחיד במחשב הוא אני ולא ערכתי שום אופציה כזו. השגיאה מופיעה בעיקר בהתקנת תוכנות(שמן הסתם דורשות התקנת/שינוי רג'יסטרי) ובנוסף אין ביכולתי לעשות merge לקבצי רג'יסטרי, הקובץ נפתח כמסמך. אשמח לקבל עזרה תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  19. שלום לכלום ותודה לעוזרים יש לי בעיה של שגיעת התקשרות שמופיעה לי רק כאשר אני לחוץ על תקייה מסויימת לפי הנתיב הבא C:\Documents and Settings\eli כאשר אני לוחץ על התקייה בשם ELI אז קופץ לי שגיעה כזו (מצורפת תמונה) חשוב לציין כי אין לזה שום השפעה שידועה לי לגבי הגלישה שלי אני מחובר דרך ראוטר וגולש תקין יש לי WIN XP SP3 מחשב נייד לנובו [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ofer_mat,

1The server {80EE4901-33A8-11D1-A213-0080C88593A5} did not register with DCOM within the required timeout. 1. מה זה אומר ה DCOM ? 2. אך מסדרים את זה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by thytyt32,

SQMAPI.DLL פגום או חסר בווינדוס 7 64 נפתר נפתרתי מהבעיה הזאת והתחיל שגיעה זאת 0xc000007b מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  22. A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. If this is the first time you`ve seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again` follow these steps: Check to be sure you have adequate disk space. If a driver is identified in the stop message` disable the driver or check with the manufacturer for driver updates. Try changing video adapters. Check with your hardware vendor for any Bios updates. Disable BIOS memory options such as caching or shadowing. If you need to use safe mode to remove or disable components, restart your computer, press F8 to select advanced startup options, and then select…

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  23. Started by nissim_y,

מזה מספר ימים בכל שדה של סיסמה מופיעה ציור של עין כשלוחצים עליו אז ניתן לראות את מה שמוקש בסיסמה מצורף צילום מסך איך נפטרים מזה ?

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  24. אהלן, שדרגתי את הלפטופ שלי היום לwin7 x64 (מפרט מלא בצד ימין) הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא דרייברים ללפטופ. ספציפית חסר לי השליטה דרך קיצורי הדרך במקלדת (ווליום, השתקה, פאוז וכו') אני מאמין שיש עוד דברים שפשוט לא שמתי לב אליהם. הדגם המלא הוא hp pavilion dv5 1190ej

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  25. Started by Liran Libovitz,

שלום, מנסה לבצע עידכון גירסא מ 8.1 ל 10. במהלך ההתקנה הוא מבצע 3 שלבים (אני מדבר אחרי שהוא מוריד את העדכון שהוא מגיע למסך שחור כזה שלמטה יש 3 אופציות ), בשלב השלישי הוא נתקע על 75% ולא ממשיך משם. ניסיתי לבצע עידכון כמה פעמים וכל פעם הוא נתקע באותם 75 אחוז. מה יכולה להיות הבעיה? לאחר שאני מרסט את המחשב הוא מחזיר ל 8.1 ורושם שהייתה שגיאה בעידכון. אשמח לפתרון!! תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.