Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה עם התקנת פיפא 2007 ועוד התקנות שאומרות לי שאני צריך להתקין את הגירסה החדשה ביותר של DIRECTX הלא היא 9.0C, התקנתי אותה אך ההודעה מופיעה שוב ושוב ומונעת ממני להתקין. איך אפשר להסיר את הDIRECTX כדי להתקינו שוב?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
חבר שלי מכניס דיסק ווינדוס XP ומגדיר BOOT FROM DVD בביוס , גם ה7 וגם הXP 32 BIT והוא אומר שזה לא עושה לו BOOT מה לעשות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
מרב שהכותרת עניינית לא נשאר מה לכתוב בתוכן ההודעה... מלך אני ממממלך!!! אבל אם מישהו בכל מקרה לא הבין (כנראה שממנו לא תבוא הישועה בכל מקרה) אני רוצה שהוא ישאר דולק בתודה מראש ובברכת יום טוב
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
בעיה מאוד מוזרה במערכת וינדוס 8 שלי שקוראת באופן רונדומלי. אני מדליק את המחשב וינדוס מתחיל לעלות ובמסך WELLCOM יחד איתו כתוב PREPERING WINDOWS שלא הייתה בBOOT רגיל של מערכת,עובר איזה 7 דקות לפחות והוא עולה לתוך מערכת הפעלה כאילו ריקה , שונה אפילו עם תמונה של דסקתוף שונה. אבל עם כל זה זה משתמש שלי עם שם שלי .כל תיקיות כמו MY DOCUMENTS למשל ריקות ואז אני עושה RESTART והכל חוזר חזרה כמו שהיה עם תמונה שלי דסקטוף והכל.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות WINDOWS XP חוקי (כי נמאס מהלא....) השאלה שלי היא איזו מהגרסאות של XP (HOME וPRO) יותר מתאימה למשחקים
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
כאשר אני גולש באתר שתומך בהצגת וידיו וקול בעזרת WMP אז אני מקבל וידיו מצויין ללא קול. מה עושים חיפשתי בכל הפורומים ברשת התקנתי קודקים הסרתי והתקנתי מחדש את WMP התקנתי מחדש אתIE7 מה עוד יכול להיות? מצפה לעזרתכם תודה. נ.ב. רציתי לציין שה- WMP מנגן מצוין כאשר הוא לא קשור לאתר כלשהו וכך גם תוכנות אחרות והמחשב בכלל!!!
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
התקנתי ווינדווס על המחשב החדש שלי ואין לי את רשימת התוכנות שמותקנות ב-add / remove programs. יש לי את החלון אבל אין שם תוכנות ! מה עושים ? איך מתקנים ? תודה
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם, פרמטתי כונן שלם והתקנתי עליו את וינדוס 7, הכל טוב ויפה רק שהכונן הפיזי השני לא מזוהה, אותו לא פירמטתי כי יש לי עליו מידע חשוב. מה שמוזר הוא שלפי מנהל ההתקנים הכונן עובד טוב אבל אני לא רואה אותו במחשב שלי, תמונה להמחשה:
-
- 8 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אהלן אנשים... בעיה שנולדה בשבוע האחרון במחשב... לאחר זמן עבודה מה, כל רגע קופצת הודעת השגיאה (המצורפת כתמונה ראשונה), ולאחר אישור מופיעה הודעת שגיאה נוספת (השניה) זה קורה 4-5 פעמים... ובפעם שלאחר מכן... המחשב נתקע וצריך לרסט . חשוב לציין: המחשב נקי ממזיקים, מאחורי אנטי וירוס+פיירוואל ומתבצע ניקיון מערכת ע"י CCLEANER מספר פעמים ביום ... אשמח לעזרה כי אני חושש מאוד מהתקנה מחודשת של מערכת ההפעלה (המון המון תוכנות ומשחקים שמותקנים וילכו לאיבוד) ... בבקשה עזרה. תודה רבה ומראש . [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
ווינדוס 7 עד עכשיו עבד אצלי בלי שום בעיות עד שהיום בצהריים קיבלתי מאמא שלי צעקות בפלאפון על זה ששוב הרסתי תמחשב... לוקח לו איזה 5 דקות במסך של הstartin windows עם הסמל המתנפנף של מייקרוסופט מה שלפני יומיים לקח פחות מחצי דקה ואז גם בברוך הבא לוקח לו זמן על ההארדיסק השני מותקן אקספי שעולה כרגיל ניסיתי סריקת וירוסים של avg free וניסיתי גם כמה רג'יסטרי קלינרים פשוטים אני לא ממש רוצה לפרמט עוד פעם תמחשב...איזה עוד פתרונות אפשר לנסות? עריכה: תיקון קטן, זה הרבה יותר מ5 דקות...
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם חומרה גבוהה מאוד אבל אני מגיע רק ל 7.7 בגלל המעבד והזכרונות נגיד שבאופן תיאורטי אני רוצה להגיע לתוצאה הגבוהה ביותר שהיא 7.9 מה אני צריך לעשות.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי,חיפשתי בהרבה מקומות ונראה שמיקרוספט עצמם לא משוכנעים שזה אפשרי... אם מישהו התנסה בזה או הצליח או חושב שהוא יודע איך לעשות את זה אשמח לקבל תשובות, יש ביוס שתומך בבוט מתוך usb , סידרתי כמובן את כל ההגדרות, פירמטתי את הדיסק או קי שלי עם תוכנה שמגיע איתו לעשות בוט ושום דבר לא עוזר לו, למעשה (לדעתי לפחות) אני לא רואה גישה של המחשב בכלל להתקן הוא כאילו מדלג עליו למרות שכל ההגדרות אומרות שיאתחל ממנו. במהלך החיפושים ניתקלתי במתכנת שיצר פרויקט חדש באמצעות כלים של לינוקס (image) וגם זה לא עובד , לאחר יצירת הדיסקט שלו ואיתחול שלו (בדיסקט) הוא פשוט מוציא הודעת שגיאה ולא ממשיך ...אולי מישהו ממכם יצליח טוב ממנ הנה הלינק. http://www.ncsu.edu/project/runt/ תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הבעיה הזאת כבר הרבה זמן, בעיקרון מאז שהתקנתי את הWIN7 (עוד משלבי הבטא שלה) הבעיה היא עם חיבור של כמה צגים. בWIN XP הכל עבד מעולה, עם כל דרייבר של NVIDIA, אך לאחר שעברתי לWIN 7 (אני מדבר על הגרסא הסופית) יש לי בעיות רזולוציה גם במחשב וגם בטלוויזיה. דבר ראשון, אם במחשב אני שם רזולוציה נמוכה יותר מ1280X1024, כל רזולוציה אחרת חוץ ממנה עושה לי בעיות (מציגה לי את המסך כרחב עם פסים שחורים מלמטה ומלמעלה, וכו'). בטלוויזיה הבעיה היא שכשאני עושה EXTEND או CLONE, זה מראה לי אותו כמו בתמונה שצירפתי. החלק האדום בתמונה זה איך ששולחן העבודה נראה על מסך הטלוויזיה. מצאתי פתרון לבעיה, שהוא להתקין את דרייבר 185.85, שאיתו אני יכול איכשהו להגדיל את המסך באפשרויות של ה-NVIDIA Con…
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
מחשב סלוני, בלי הרבה תוכנות. מה עדיף? 1. להתקין התקנה נקייה של חלונות 7 ? 2. לעשות שדרוג IN-PLACE לחלונות 7 מעל הוויסטה המותקנת כיום? האם החלונות 7 יידע לשדרג את הוויסטה וישמור את התוכנות והדרייברים כמו שצריך ולא יהיו לא בעיות? תודה! ןעןד שאלה, מחשב משרדי עם מעבד ATOM 1.6GHZ עם 2GB זיכרון, האם יריץ יותר טוב חלונות 7 מאשר את הוויסטה כיום?
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לפרמט כונן קשיח של 80GB (יש רק כונן פיזי אחד במחשב) וכרגע הוא כבר מחולק לשתי מחיצות : אחת של 20GB ואחת של 60GB. מסיבה שהיא אני מעוניין לפרמט רק את המחיצה של ה-20GB, ושאלותי הן כדלהלן: 1. האם יקרה משהו למחיצה השניה (כיוון שהן בעצם על אותו כונן פיזי) ? 2. האם המחיצות יישארו כמו שהן ? 3. איך עושים זאת בדיוק? אני מתקין מדיסק של וינדואוז מקורי, דרך BOOT. תודה, אני צריך תשובה באופן הזריז ביותר.
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם יש לי בעיה במחשב בכל מה שקשור לקטעי וידאו. זה התחיל אחרי שעשיתי ניקוי מלא למערכת של קוקיז וכאלה. עכשיו זה משפיע במשחקים ובכל קטע וידאו. המחשב מתחיל לקרטע ועד שאני לא סוגר אותו הוידאו זז לאט... יש לי ג'יגה זיכרון והמחשב חוץ מזה עובד חלק... אין לי בעיה בווינדוס חוץ מזה שאני לא מצליח לעדכן לסרביס פאק 2 (לא שזה מפריע לי)
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
לי דיסק און קי של 16 ג'יגה, אם אני אשתמש בו כרדי בוסט מה זה יעשה? יהיה שיפור בביצועים? שיפור במשהו? משחקים? יש לי מעבד 64 ו4גיגה זיכרון פנימי.
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
שלום , כאשר אני לוחץ על המחשב שלי "manage" אני מקבל error: This application has failed to start because apphelp.dll was not found. אשמח אם תוכלו לעזור לי. (ההודעה הייתה לי כבר די הרבה זמן , לא חשבתי שזה משנה במשהו , עד שהיום התחדשתי בhardisk ולצערי גיליתי שאני צריך את האפשרות הזאת..)
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מעבד: 2.66 ספק:450W כרטיס מסך:GF7600GS זכרון:1.50 ג'יגה דיסק קשיח:250 ג'יגה ..
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אוקי ככה.. היום החלטתי להתקין אז הורדתי צרבתי.. קיצר ההתקנה הייתה 25 דק' משו כזה היה ממש קל כמו להתקין תוכנה .. לאחר ההתקנה הווינדוס תפס אך ורק 600 מגה ולא כמו שכולם אומרים ג'יגה וזה כולל הארו והסיידרבאר וכל ה-uac לאחר ההתקנה הופתעתי לגלות שהוא זיהה את כל החומרה החיבור לאינטרנט היה תוך שנייה הוא חיפש עדכונים לווינדוס מצא הרבה הוריד תוך רגע ושעשיתי ריסט למחשב הוא התקין אותם ביעילות ובתוך העדכונים האלה היה עדכונים לדרייברים שלי והכל פועל מעולה,המחשב טס..ביטלתי בסוף את ה-uac כי זה מעצבן כמה אישורים זה יכול לבקש קיצר הורדתי אנטיוירוס אייסי מסנג'ר כמה תוכנות שהכל פועל זה סה"כ 730 מגה מהראם קיצר הכל טס ושטויות שלא יעבדו עליכים הכל פועל טוב ואין באגים לא יוצא האקספלורר.. קיצר הכ…
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני גולש באינטרנט(WIN XP, sp1) ופתאום יש לי שגיאה שלא ראיתי מימי ה WIN 98 (כמה שנים טובות), האקספלור מראה שגיאה ומפיל את כל החלונות. ניג חד פעמי אבל בשבוע האחרון זה קורה לי כל יום! אני משתגע מה הגורם לזה? SP1? או משהו אחר? תודה
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
יש אפשרות לאפליקציה כלשהי בוינדוס שמסמנת ויזואלית קבצים שונים בתוך תיקייה בצבעים שונים,כלומר אם יש לי תיקייה של 10 קבצים למשל אני רוצה ש-3 קבצים יהיו בצבע ירוק ,ועוד 3 קבצים בצבע אדום ועוד 4 קבצים בצבע צהוב,כך שתהייה אפשרות לגשת לקבצים הנחוצים במהירות אם יש לי תיקייה של מאות קבצים. האם יש תוכנה כזאת או אפליקציה כזאת? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
כיצד מגדירים בחלונות XP פרו משתמש ברירת מחדל (משתמש שלי למשל) במקום האדמיניסטרטור. כבר מחקתי ניטרלתי את החשבון שלו ועדיין כדי לעלות את המשתמש שלי אני חייב לכתוב אותו שהמחשב עולה וזה לא אוטומטי. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-