עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. עשיתי פירמוט למחשב Vista Ultimate עשיתי שתי מחיצות C ו D אחרי שסיימתי לפרמט את C ועליו הויסטה אין לי כונן D אך אני מוסיף אותו?

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  2. היום פירמטתי את המחשב ובטעות מחקתי את כונן C , יצרתי כונן חדש והוא לא נתן לי להגדיר יותר בסה"כ יש לי 1.4 ג'יגה בכל הכונן וכל המערכת הפעלה תופסת את הרוב ונותר רק 3 מגה , מה לעשות ? האם ניהול הדיסקים של ווינדוס יעזור לי ? PARTITION MAGIC ? והאם פרטישן מג'יק יתן לי להתקין אותו על D ולא על C? (כי אין לי מקום). זה ממש דחוף , בבקשה עזרה. תודה , VL.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  3. Started by kobibo,

ברשותי ויסטה (מקורי) ומידי פעם המע' פשוט קופאת ולא ניתן להזיז ואו להפעיל כלום ורק ריסט עוזר. הויסטה הינה עם SP1 אבל תופעה זאת קרתה לי גם ללא ה SP1 . שמתי לב שב EVENT לפני הריסט אני מקבל הרבה הודעות של 4226, נסיתי כמה פעמים להשתמש ב Patch שאמור לסדר בעיה זאת אבל הבעיה שכל פעם שהרצתי אותו המערכת לא עלתה והייתי אמור לבצע Repair למערכת. לפי מה שאני ראיתי התופעה מתרחשת שהאימיול גם פעיל.

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  4. Started by denzel12,

שלום אנשים, במחשב שלי מותקנת מערכת הפעלה winxp-sp2. היום כשהדלקתי את המחשב, מערכת הפעלה עלתה עד הרגע שהיא הייתה אמורה להיכנס ל- desktop, ושם נעצרה. ניסיתי לבחור באפשרות - Last Known Good Configuration אך נסיוני עלה בתוהו. האם ניתן להתגבר על בעיה זו בדרך אחרת?? תודה.

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  5. Started by shimon956,

שלום לכולם בכול פעם שאני מעלה את הוינדוס אני לא יכול לשנות רקע אני לוחץ על מאפינים ורוצה לשנות את הרקע אבל משום מה חסרה לי האפשרות להחליף תמונת רקע וזה מוזר הנה תמונה להמחשה איזו אופציות קימות ומה שחסר לי!! מה לעשות?? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  6. נתקלתי בבעיה שהוינדוס אינו עולה בגלל איזה קובץ דפוק. אני זוכר במערכות ההפעלה הקודמות היו יכולים ליצור תקליטור הצלה כדי להעלות את כונן \:A ומישם נכנסים לכונן \:C ורואים מה את הקבצים. תודה.

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  7. אני לא יודע אם זה בגלל זה אבל הונדווס שלי לא נפתח במקום זאת אני מקבל שגיאה >>>> Windows could not start because the following file is missing or corrupt: <windows_root>\System32\hal.dll Please re-install a copy of the above file.

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Windows XP SP3 אני נכנס ל "Folder Options" ומשנה את הסימון ל-"Show hidden files and folders" ולחוץ apply. אבל זה בעצם לא מבצע את הפעולה.... ובפעם הבאה שאני אכנס ל Folder Options אז הבחירה תחזור לקדמותה

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by berner,

חבריה שלום רכשתי מחשב נייד ובו הושתל מערכת ויסטה הום בייסיק כשחפשתי בפורומים השונים מידע התברר שיש עוד מספר גירסאות לויסטה כמו כן שרציתי להוריד אי אילו קבצי נשאלתי האם להוריד ב32BIT או 64 איך אדע איזה סוג קובץ להוריד ??? אשמח לקבל סיוע והדרכה ואיפה אנ מוצא לויסטה שביד ימדריך כמובן בעברית המחשב שלי מסוג דל סדרה 1545 מעבדT6400 בברכה :s05:

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  10. על HD שבסלייב

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  11. Started by emperor,

שלום, אני מנסה להתקין דרייבר של ATI בוינדוס XP והוא מציג את ההודעה הבאה :Setup will only run in administration mode. Setup is aborting יש לי רק יוזר אחד והוא אדמיניסטרטור למישהו יש רעיונות מה עושים?

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  12. הכתובת היא ads.msn ואז משהו והם מציפים את המחשב שלי איך פותרים את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  13. Started by tamir245,

הנידון הוא על מחשב נייד HP COMPAQ NX9030 שלא מצליח להעלות את XP שמותקן עליו. ניסיתי דרך הF8 - מצב בטוח או מצב טוב אחרון ללא הועיל.תמיד אני מגיע למסך שחור ריק,לאחר כמה דקות מופיע הודעת שגיאה משהו עם NTFS.SYS. ניסיתי להעלות את הRECOVERY CONSOLE ולנסות כמה פעולות מהסטיקי ללא הועיל.בנסיון לעשות DIR לכונן C מתקבלת השגיאה - An error occurred during directory enumeration. ניסיתי לתקן ע"י FIXBOOT\FIXMBR הושלם בהצלחה אבל לא פתר את הבעיה. CHKDSK לא מצליח לקרוא את הסקטורים ובעצם תקוע. יש לי את HIRENS BOOTCD למישהו יש רעיון אולי מה לנסות דרכו?או איזשהם רעיונות אחרים?

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  14. Started by Runny,

התקנתי את הVista על מחשב שעל אחד הHD-ים היתה התקנה מאד ישנה של XP. למרות שאת הVista התקנתי על כונן אחר (שהיה מוגדר כMaster, לצורך העניין) את הBoot ההתקנה שמה בכונן של הXP. הבעיה : ברצוני להסיר את הכונן עם הXP ... פתרון שלא צלח : העברה של קבצי הBoot הרלוונטים לכונן של הVista והרצה של הBoot Fixer (או מה שלא יהיה שמו) מדיסק ההתקנה. אשמח לשמוע עוד רעיונות לפתרון. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  15. Started by stas pug,

חברייה אנא עזרו לי יש לי בעיה בלהיכנס לכוננים במחשב, כאשר אני לוחץ עליהם המחשב שואל אותי עם איזו תוכנה לפתוח אוותם. איך אפשר לבטל את האפשרות הזאת ושזה יחזור למצב הקיים הרגיל תודה

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  16. Started by alons126,

אם אני יתקין WIN 7 על הנייד מה יקרה משהו לאחריות? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  17. Started by אריק9,

אהלן אנשים, אני חייב את המערכת הזאת ולכן יש לי מספר שאלות כי אני יודע שיש כאן כמה גאונים שאפשר להיעזר בהם יש לי כרגע וינדוס 7 אולטימייט 64 ביט מותקן על המחשב. כשאני מנסה להתקין את וינדוס סרבר 2008 אני רואה שבזמן ההתקנה זה שואל אותי על "Upgrade" או Custom מה שמשאיר אותי בהרבה סימני שאלה. האם ההתקנה של Windows Server 2008 תמחוק לי את הוינדוס הקיים או שתעשה לי בעיות ? האם ההתקנה הזאת היא בנוסף לוינדוס הקיים ? איך העיניין הזה עובד ? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by THE-MASTER,

כשאני לוחץ התחל ואח"כ חפש אני לא מוצא את האפשרות חפש מחשב זה לא שהיא נעלמה לי אלא פשוט היא לא הייתה קיימת. חבר שלי יש לו גם WINDOWS 98 וקיימת אצלו האפשרות הזאת אז איך אני מוסיף את האפשרות הזאת אני צריך אותה דחוף מצפה לתגובות תודה מראש לכל העונים!

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  19. אם אפשר הסבר קצר על כל גרסה... תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  20. Started by the kooks,

שלום. אצל חבר שלי כאשר הוא מנסה לשלוח מכתב דרך הOUTLOOK EXPRESS הוא מצליח, אך אם הוא מנסה לצרף קובץ עם המכתב הזה כגון: תמונה,מצגת וכדומה הוא מקבל הודעת שגיאה ניסיתי לעשות RESTART וכדומה מה ניתן לעשות בכדי לשלוח את המכתב עם הקובץ המצורף שהוא מצגת PPS אגב היא שוקלת 5MB יכול להיות שזה בגלל שהקובץ כבד מדי? ובנוסף אני מדעיף לא למחוק ולהתקין מחדש את הOUTLOOK אלא לחפש דרך לפתור את זה תודה מראש לעזורים. עיכדון: הוספתי תמונה שמתארת את מספר השגיאה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 942 צפיות
  21. יש ל יXP מקורי אך הדיסק התקנה נדפק. האם יש אפשרות להתקין מדיסק לא מקורי ולהשתמש בסיריאל המקורי? זה יהיה כאילו התקנתי מהדיסק המקורי?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. האים קיים דבר כזה באתר של מיקרוסופט?

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  23. Started by UltraWaveMUSA,

בבקשה אני חייב את העזרה שלכם בדחיפות אני לא יודע מה לעשות כבר. הינה הסיפור שלי : לפני יומיים התקנתי כל מיני תוכנות שמנקות את המחשב ואז החלטתי לעשות גם סריקת דיסק מחוץ לוינדאוז ומאז הכול השתבש לגמרי! בסריקה שלפני שהוינדאוז מתחיל פתאום זה אומר שזה מתקן קוצה $DIH או לפעמין HDI$ [או משהו כזה]לID XXXX בקובץ 9 או קובץ 9 לא כ"כ זוכר. וככה את זה זה מתחיל כזה להריץ מספרים מ1 עד אין סוף איפה ששמתי את ה XXXX. כשלחצתי על מקש כלשהו לפני שהבדיקה החלה קפץ לי מסך כחול עם ג'רביש ומה שהצלחתי להבין זה HIVE ותקיית סיסטם32 ועוד כמה... ניסיתי על מצב בטוח, אותו דבר! עשיתי חושבים ומכיוון שלא יכולתי להכנס לוינדאוז שלי החלטתי להתקין עוד אחד בארד דיסק שיושב בארון ולהכנס דרכו לארד דיסק שלי ולנסות ל…

24. Started by maxpen11,

אהלן חברה יש לי כרגע win 7 32 bit enterprise הורדתי win 7 ultimate 64bit שמתי בדיסק און קי (ההורדה כבר bootable) ולאחר שאני הגדרתי את הUSB שיעלה ראשון דרך הביוס זה עושה ריסט ורושם a disk read error occurd משהו כזה . מה אני צריך לעשות ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Seaninho10,

רציתי לשאול את השאלה המתבקשת, שאני בטוח ששאלו אותה פה אך פשוט לא מצאתי אותה, מה עדיף?? אני שמעתי הרבה דברים על כך שהויסטה עם באגים ולי כרגע יש XP ואני שוקל לעבור לויסטה.. אני מעוניים מאוד לשמוע דעתכם.. למנהלים, מצטער על השאלה אני חדש בתחום ואני פשוט חייב לדעת ולהבין מה עדיף פעם אחת ולתמיד ולמה??! תודה לעונים...

• 8 תגובות
    • 912 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.