Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים קודם כול חבר'ה אתם עושים עבודה נפלאה ולבעיה: לדוד שלי יש בעיה במחשב מוכרת אני יעתיק את ה ציטוט שלו אם תוכלו לעזור אני אשמח הוינדוס שלי נהרס, לא היה אפשר להיכנס אליו, ניסיתי לעשות תיקון דרך הBOOT אבל לא הצליח. התקנתי חדש. ואני מנסה לגשת לC:\Documents and Settings\ofir שזה בעצם המיקום של ההגדרות ומסמכים של המשתמש(יוזר) במערכת הפעלה הראשונה (שעשתה לי בעיות) הוא לא נותן לי גישה לשם. יש איזושהי דרך לעקוף/לבטל את החסימה הזו?
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
שלום רב, יש לי בעיה כאשר אני פותח את הדפדפן, עולות לי הרבה הודעות ריגול ופופ אפ, ניסיתי להסיר אותן עם Adware וגם אם SpyBot 1.3 ושום דבר מהם לא עזר. למישהו יש תוכנה טובה לתת לי שתסיר אותם? יש דרך אחרת? תודה צראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על לכבות את המשחב אז תמיד מופיע לי הודעה שהוא סוגר משימה ל CCAPP. מה זה ואיך להעיף את זה?
-
יש לי דפדפן Internet Explorer,כאשר אני מנסה להכנס לאתר: gamer.co.il מופיע השגיאה הבאה:
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
לאחר התקנת המערכת כולל SP2 חומת האש של מיקרוסופט אינה מאפשרת לי להתחבר לרשת האינטרנט - לאחר התחברות עם החייגן. ללא שנגעתי בכלום, השארתי הכל כפי שהוא בברירת מחדל. מה הסיבה לכך?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
התת-טפריט שמופיע כמקליקים על הכפתור הימני בעכבר לא מופיע בתפריט התחל! את התפריט ההוא שמשמש בין ביתר לאירגון האיקונען לפני שם
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
משהו מאוד מוזר קרה לי היום הדלקתי את האינטרנט אקספלורר ופתאום מי שלא שם לב זה כאילו האקספלורר זז למטה במצב של מקסימום.. בנוסף כשפותחים חלון "ממוקסז" חדש אז הוא מתעלם מהאייסיקיו שנמצא שם ופשוט נכנס מתחתיו אם מישהו יכול להסביר את התופעה ו/או איך מתקנים אותה אני אודה לו מאוד תודה
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מאז שניכנסתי בשם המישתמש ADMINISTRATOR אני לא מצליח להיכנס בשם המישתמש OPERATOR. המחשב אומר שרק קבוצת ה- ADMINISTRATORS או שם המישתמש ADMINISTRATOR יכולים להיכנס למחשב המקומי. איך פותרים את הבעיה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
לאחרונה (לא שמתי לב בדיוק מתי זה התחיל) המחשב התחיל להיות איטי יותר.בקריאת ספריות עם קבצי ווידאו ויש לו דיליי של 10 שניות עד שהוא מראה את תכולת הספריה.גם פתיחת קובץ ווידאו מלווה בזמן המתנה ארוך. אם מישהו נתקל בבעיה זו ומכיר פתרון זה יעזור המווווווון.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אמרו לי שזה כצת יותר קשה להתקין מעבד AMD יותר מי INTEL זה נכון? או שזה בידיוק אותו דבר? יש לי מעבד amd לוח asus a7n8x-e אר דיסק SATA אני רוצה לפרמט את המחשב אני מכניס את הדיסק WIN XP אני נכנס לביוס עם כפתור DEL/DELETE ואז איפה ללחוץ ? שאתם אומרים לשנות בביוס שהCDROM יהיה ראשון אר דיסק שני כונן דיסקטים שלישי איך אני מגיע למקום הזה? ותגידו את השם כי בלוח שלי הביוס שונה מי כול הלוחות האחרים..
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי איזה קובץ מסוים שניסיתי להפעיל ושאני מנסה להפעיל אותו הוא רושם לי את ההודעה הזאת.... מה אני צריך לעשות כדי להפעיל את הקובץ???
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
נא עיזרו לי
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
ההודעה שמופיעה לי היא ++ microsoft runtime eror c וזה אחרי שאני סוגר תוכניות כמו סרטים ועוד כמה דברים ואחרי ההודעה אני לא יכול ליפתוח אותם יותר אני צריך להפעיל מחדש תמחשב כדי שזה שוב יעבוד איך אני פותר את הבעיה הזאת??? יש לי ווינדוס אקס פי פרופשיונל עם חבילת שרות 2 sp2 פנטיום 4 2.6 512 מגה זיכרון
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
הגיע לי מחשב חדש עם windows xp pro התקנתי את כל עדכוני WINDOWS כולל כמובן את SP2 יש לי בעייה כשאני מנסה להתקין תוכנות למשל נורטון אנטי וירוס או דמון טולס במהלך ההתקנה מופיע מסך כחול שכתוב בו על בעייה כלשהי שהתרחשה ולאחר מספר שניות המחשב עושה רסטרט זאת הסיבה גם שאני לא כותב את השגיאה כי אני לא מספיק לקרוא מה כתוב יש למשהו מושג מה הבעייה ואיך אני מתקן אותה תודה רבה ניר גלעד
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב מתיקון אצל אסוס עם וינדוס 11 בעברית. הורדתי ערכת שפה באנגלית ושיניתי את תצוגת וינדוס לאנגלית ומה שאני מקבל זה הכל מוזח לשמאל כמו באנגלית וחלק מהווינדוס באנגלית ורובו בעברית. נא עזרתכם האדיבה! תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי חבר שהתקין ויסטה 32
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק של וינדוז בשפה העברית. אולם, אני רוצה שכל התפריטים יהיו באנגלית. איך עושים את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אהלן חברה,אני בבעיה קטנה ישלי מחשב שלא מצליח להעלות את הפלופי דרייבר מסיבה כולשהיא,וכרגע יש עליו מערכת הפעלה 2000,אני רוצה לפרמט אותו ל98 או מי אבל הוא אומר שאפשר רק דרך דוס,ובשביל זה אני צריך פלופי,האם יש דרך לצרוב אותו על דיסק ולעלות אותו מהדיסק? אם כן מאיפה אני יכול להוריד אותו כי גם במחשב הזה הוא לא קורא אותו
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
יש לי מחשב קור 2 דו E8400 ו4 ג'יגה זיכרון, אם אני יתקין ווינדווס 32 ביט מה יעבוד לי פחות טוב? אני יודע שרק 3 ג'יגה ראם, אז רק הזיכרון לא יעבוד במלואו או שגם דברים אחרים כמו המעבד???
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלומות חברי פורום HwZone. המחשב של אחותי היקרה מפז, עושה המון בעיות בזמן האחרון. תחילה, המפרט/דברים חשובים: מעבד - AMD Athlon 64 3000 לוח אם - משהו של Abit, אני לא זוכר איזה בדיוק זיכרונות - MDT 256Mb DDR 400 * 2 הארד דיסק - W.D 80Gb 8Mb Buffer 7200RPM מערכת הפעלה - Windows XP SP2(מקורי וכשר למהדרין) And Now, הבעיה עצמה: לפני בערך שבוע התעסקתי קצת במחשב שלה(יש לה צורב DVD, לי אין) ושמתי לב שהוא "חורק"... הוא היה איטי בצורה מפחידה, ופתיחה של שני חלונות Explorer במקביל(אקספלורר רגיל, לא האינטרנט) גרמו להופעת חלון "Explorer encountered a serious problem בלה בלה בלה Send, Don't Send"... אז הרצתי avast! Antivirus והוא מצא וירוסים,אדוור וטרויאנים כבר בMemory Scan הרא…
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
מישהו מכם נתקל בבעייה זו בויסטה? מערכת ההפעלה פשוט קופאת/נתקעת לגמרי מתי שהיא רוצה ולא חוזרת. כל ניסיון להחזיר אותה לפעולה אינו צולח. ctrl+alt+del אינו מגיב. המערכת יכולה להיתקע באמצע כל פעולה - אפילו בזמן העלייה (הקווים הירוקים) או במסך login, וכמובן בכל שלב בתוך המערכת. מה שמוזר הוא שבמצב בטוח - המערכת אינה נתקעת. אני אציין שהלוח שלי ישן (המחשב בין 4 שנים), יש לי גיגה זיכרון, כ.מסך fx 5200. אם מישהו נתקל בבעיה דומה ויכול לתרום בפתרון הבעייה - אשמח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום פירמטתי את המחשב היום ועכשיו שאני נכנס לווינדוס אני צריך להכניס סיסמא למשתמש המשתמש זה המשתמש שאני נתנתי אבל הסיסמא אין. אז אני פשוט לוחץ אנטר וזה נכנס איך אני עושה שאני לא צריך להכניס?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
מה הכמות המקסימלית של זכרון sdram ש-win98se תדע לנצל בצורה אפקטיבית? תודה.
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
saftydefnder חטף לי את דף הבית באקספלורר. ניסיתי להסיר אותו על ידי spy sweeper ו ad-aware אבל זה לא עזר יש למישהו פתרון?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-