עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, אני רוצה להתקין ויסטה עם אקספי, עכשיו הבעיה היא שיש לי שתי מחיצות שהם משתוות בגודל. בקיצור יש לי 600 ג'יגה וכל אחד מחולק ל300 ג'יגה. עכשיו אני רוצה ליצור עוד מחיצה בשביל להתקין תויסטה ואני לא יכול כי אין לי יותר מקום. איך אני יכול לעשות בלי שאני יבנה ת'מחיצות מחדש עוד מחיצה? להעביר מדי נגיד למחיצה הזאת כמות של ג'יגהבייטים. תודה לעוזרים! אם לא קיימת דרך שכזו אשמח בכל זאת שתגיבו!

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  2. המדפסת משותפת והכל עובד טוב ויפה. רק ברגע שאני לוחץ OK להדפיס, זה פשוט לא עובד! לעומת זאת דרך המחשב שבו המדפסת נמצאת פיזית, אפשר להדפיס והכל עובד. כל האשף הלך לי טוב, הצלחתי להוסיף (אפילו אני משתמש בתוכנה לרשתות-NETWORK MAGIC-מרוב יאוש!) רק מה, אני לא מצליח להדפיס! מחכה לתשובה, GigaDude

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  3. טוב, יש לי ספריית מוזיקה די גדולה, בחלק מהתיקיות אני יכול לסדר את המוזיקה לפי שם אמן, מספר שיר וכו', ובחלק אני לא יכול. תמונה:

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  4. Started by longhorn,

כשאני לוחץ על האיקון הוא לא נפתח ואני לא יכול לגלוש למישהו יש פתרון לבעיה בבקשה תודה

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  5. Started by Dark Tetris,

הורדתי power date recovery ולאחר שהורדתי וניסיתי לשחזר (ללא הצלחה) האקספלואר שלי לא עובד! בנוסף גם משחקי רשת כמו WOW 9 dragons גם לא עובדים .... פתחתי את האקספלואר whitout add ons וזה עדיין נסגר לי..... מה הבעיה?

6. Started by HaEsrimVeArba,

התקנתי לאחרונה WINDOWS VISTA 32BIT ULTIMATE ואני סובל בבעיה מאד מאד מוזרה. המחשב עושה מדי פעם קולות הזהים לחלוטין לקולות של אתחול המחשב. זה לא ממש מפריע אבל זה כן מוזר, רעיונות מישהו?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  7. Started by boogie,

איך מחזירים אותו. מפעילים ידנית????

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  8. שאני מנסה להתקין או לשדרג את הוינסוד שלי אז הדיסק של הוינדוס או המחשב [לא יודע] לא מזהים את את הכוננים ככה שאני לא יכול להתקין מחדש את הוינדוס .. מה אפשר לעשות בנדון .. ? אשמח לתשובה מהירה כי מחר אני חוזר לצבא ..

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  9. Started by Dano,

מזה איחוי? מה זה עושה ומה זה עוזר לי?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  10. Started by elad76,

התקנתי את WINDOWS PRO SP2 פעמיים..פעם אחת על הקודם ופעם שניה פירמטתי את C והתקנתי אותו עליו.עכשיו אני אחרי הפירמוט ואחרי ההתקנה.. יש לי את 1900GT והתקנתי את הדרייבר האחרון שלו 6.8. אני מנסה להיכנס למשחקים שתומכים בDX9 ומופיעים לי שגיאות.. התקנתי את הDX9 אבל שהוא מתקין הוא עושה את זה לשניה.. מה לעשות?? נגיד WINNING ELEVEN 9 עובד לי אבל COD2 וMOST WANTED לא... אפשר אולי קישור להורדת הדרייברים הכי עדכניים למחשב שלי...?.

• 8 תגובות
    • 612 צפיות
  11. Started by shoval,

אני מנסה לאתחל את הויסטה והתהליך נתקע ב 27% למשך שעות עד שאני צריך לאתחל את המחשב יש לי רייד10 על המחשב. האם זו הסיבה שאני לא מצליח לאתחל?? אם לא יש סיבה או פיתרון למה אי אפשר לאתחל??? תודה

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  12. זה ממש מעצבן, יש לי דברים בהורדה ואני לא יכול לעשות ריסטרט מתי שבא לי, וההודעה הזאת קופצת כל 5 דקות! איך נפטרים ממנה?!?!?!?!?!?! ניסיתי לעשות END PROCESS אבל זה ממשיך לחזור.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  13. Started by the crazy boy,

יש לי שני כוננים במחשב. אחד של הווידנוס ואחר הרגיל. שניהם NTFS. יש לי בעייה שכמעט כל המחשב דחוס למרות שלא אמרתי לו לדחוס. ואני מניח שבגלל זה יש לי בעייה קטנה של זיכרון (כי הדחיסה משתמשת בזיכרון) איך אפשר לתקן את זה?? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  14. Started by marlboro,

מותקן לי JAVA הוא עובד ב 2 מתוך 3 היוסרים מחקתי את היוסר ה 3 פתחתי חדש והתקנתי שוב עדיין לא עוזר

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  15. Started by iurkin,

שלום לכולם, יש לי בעיה בווינדווס עם הצורב. כנראה שצרבתי איזה משחק שקלקל לי את הצורב וכשאני מכניס דיסק DVD רגיל אז במאפיינים הווינדווס קולט אותו כדיסק DVD-RAM והצורב שלי לא תומך בדיסקים כאלה, ולכן הוא מראה שזה דיסק CD. הוא גם כותב שיש 0 מקום פנוי ו-0 מקום כללי. יש לציין שבדקתי בעוד תוכנות והן מזהות את הדיסק בלי הבעיה. ניסיתי להתקין מחדש את ה-Nero וזה לא עזר, הסתכלתי ב-Nero והוא הודיע לי שדרייבר ה-ASPI במערכת שלי דפוק. הורדתי את התוכנה ForceASPI וגם היא הראתה אותו דבר, לכן התקנתי את ה-ASPI מחדש. לאחר-מכן הפעלתי את המחשב מחדש, אך ללא הצלחה. אני יכול לצרוב את הדיסקים של ה-DVD אך הבעיה מעצבנת כי לאחר שאני צורב ב-Nero אז במקום להראות לי אפשרויות הוא מראה מסך ריק. צירפתי תמונה כ…

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  16. Started by avi2014,

כל פעם שאני מכבה את המחשב הוא רושם לי בכיבוי "שומר את ההגדרות" ופשוט לא נכבה. הבנתי שזה קשור איכשהוא לadsl, יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  17. שלום יש לי חבר שהתקין ויסטה 32

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  18. שלום חברים, אז זה המפרט של המחשב החדש שקניתי מ - TMS: מעבדים Intel Pentium E (C2D Technology) E2160 1.8Ghz@3.00 1MB FSB800 OEM Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L Compucase HEC 6A19 400TRT Black Arctic Cooling Freezer 7 Pro Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail והשאלה איזה מערכת הפעלה להתקין היעוד בעיקר משחקים, האם ללכת על 64/32 BIT? XP או ויסטה ?האם נכון שהמודם הישן שלי לא יעבוד עם 64B ? הערה: לא בנוי להעביר שעות בחיפוש דרייבירם / פאצ'ים / התאמות וכו' בכדי שרכיבים או משחקים יעבדו חלק... מה אתם אומרים ?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  19. Started by QQQ,

בלפטופ שלי יש XP ובטעות מחקתי את הTHEME ההוא עם הצבעים כחול, ירוק, תכלת אם מישהו יכול בבקשה לעשות לי RAR ולהעלות אותו, או להפנות אותי לאתר שמימנו ניתן להוריד את הTHEME (נמצא בתיקייה system32>resources>themes) אגב, גם יש לי את הדיסק התקנה המקורי אבל לא הצלחתי לחלץ משם את הקבצים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  20. Started by nadav_11,

שלום, אני חדש כאן.. ויש לי בעיה..): באמת שאני חושב שניסיתי כל תוכנה אפשרית שקיימת להעיף את הסקייפ הזה וזה לא עוזר! (יש לי גם סרגל מעצבן, וגם אתר שכל כתובת שאני מקליד הוא נכנס אליו!!!) בבקשה תעזור לי! תודה, נדב!

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  21. Started by Or94,

אוקיי יש לי בעיה במשחקים: לפעמים כשאני נכנס למשחקים אז בפעם הראשונה הם עובדים ואז כשנמאס לי לשחק אני יוצא ואז אחרי כמה זמן חוזר למשחק והוא מתחיל לעלות ופתאום מתמזער לבד ואי אפשר לפתוח אותו בחזרה וחייבים לסגור אותו ואז כדי שהוא יפעל צריך לעשות ריסט למחשב. מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  22. אורח
    Started by אורח,

איך אני עושה שאני אראה את כל הקבצים בכל התיקיות כ LARGE ICONS כי אני רואה הכל כ DETAILS וכל פעם לשנות תיקייה תיקייה זה באסה.

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  23. Started by galaloss,

ערב טוב . יש לי את התוכנה והיא מסומנת .)ראה צילום). איםה שמסומן באדום רשום שם >האדמינסטור לוח בקרה >שנה אופן הכניסה >מה צריך ליות מסומן?(הסתכלתי במחשב אחר לא מסומן כלום) עדיין אותה בעיה . תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  24. Started by a_nuke,

משהו מאוד מוזר קרה לי היום הדלקתי את האינטרנט אקספלורר ופתאום מי שלא שם לב זה כאילו האקספלורר זז למטה במצב של מקסימום.. בנוסף כשפותחים חלון "ממוקסז" חדש אז הוא מתעלם מהאייסיקיו שנמצא שם ופשוט נכנס מתחתיו אם מישהו יכול להסביר את התופעה ו/או איך מתקנים אותה אני אודה לו מאוד תודה

• 2 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים