עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. ניסיתי לתקן את הבעיה דרך האתר שלהם עשיתי כל מה שהיה רשום וזה עדיין לא עובד

2. Started by a_nuke,

משהו מאוד מוזר קרה לי היום הדלקתי את האינטרנט אקספלורר ופתאום מי שלא שם לב זה כאילו האקספלורר זז למטה במצב של מקסימום.. בנוסף כשפותחים חלון "ממוקסז" חדש אז הוא מתעלם מהאייסיקיו שנמצא שם ופשוט נכנס מתחתיו אם מישהו יכול להסביר את התופעה ו/או איך מתקנים אותה אני אודה לו מאוד תודה

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  3. Started by db9,

איך אני מעביר את הרשימת אנשי קשר שקיימת לי בOUTLOOK לאנשי קשר של הgadgets ב- vista?? תודה ושבוע טוב

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  4. Started by Rule The Pc,

אהלן יש כמה חשובנות בווינדוס במשחב שלי אבל הקטע אני 90% מהזמן מתחבר וזה מעצבן כל פעם לבחור בשלי ולבזבז 10 שניות מהחיים האם יש דרך לעשות שזה יכנס לחשבון כלשהו אוטומטית שמתחברים?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  5. Started by Burned,

התקנתי XP SP3 לפני כמה שבועות ויש לי בעיה שחוזרת על עצמה כל פעם. אחרי כל הדלקה מחדש של המחשב אין קול וצריך ללכת ללוח הבקרה ולעוצמת רמקולים כדי לשנות את זה.. כל פעם המד של עוצמת הרמקולים על 0 כשאני פותח את המחשב.. זה ממש מעצבן, יש פתרון לזה?

6. Started by Semyon171,

שלום לכם, התקנתי ווינדווס אקס פי מחדש על כונן C ובכונן די לא נגעתי. עכשיו כשאני מריץ את הווינדווס המחשב מציג רק את כונן C שעליו מותקנת המערכת ולא מציג את כונן D. (בדקתי דרך ההתקנה של הווינדווס הכונן שם מופיע בלי בעיה) מה אפשר לעשות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  7. Started by akunh121,

כשאני מנסה לפרמט אני נתקל בשלב שהוא אומר לי שהוא לא מוצא את הדיסק למרות שהדיסק בפנים אני עובד לפי מדריך הגעתי לשלב 7 (הבעיה נוצרת לאחר שעברתי משלב 7) אגב אמרו לי שהבעיה נוצרה בגלל שעשיתיRAID משהו כזה http://www.microsoft.com/israel/windowsxp/expertzone/columns/marlov/26dec05.mspx סרטון של הבעיה(סליחה על הרעש): http://www.fileflyer.com/view/aXhFsBe

8. Started by wolf_silver,

המחשב שלי הוא סבבה לגמרי אבל בזמן האחרון הוא עובד לי ממש לאט וכול זה וזה משגע אותי מה אתם אומרים איך אני יכול לטפל במחשב שחי שהיה כמו שהוא היה פעם (לפני חודש חודשיים ) הוא מחשב חדש !! אז מה אני צריך תסתכלו אני עושה לו בדיקות ב ad aware יש לי הורדה של עידכונים לוידנוס אוטומטית כזאת ככה איך שיש עדכונים הוא מתחיל להוריד ולהתקין לי אותם יש לי אנטי וירוס שאני עושה בדיקטת מידי פעם מה עוד אני יכול לעשות כדי לשמור על המחשב שלי שיעבוד טוב כמו שהוא עבד לפני חודש משהו כזה תודה רבה אנשים

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  9. אורח Saar_G
    Started by אורח Saar_G,

טוב תמיד היה לי 4-5 ג'יגה פנוים ב-C אתמול שבאתי לבדוק כמה מקום נשאר לי ראיתי 350 מגה איך זה קרה??את כל הקבצים הגדולים אני שם ב-E למישהו יש פיתרון?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  10. אהלן, מישהו יודע אם (ואיך) אפשר לשנות את הנתיב של המחיצה "document and settings" בחלונות XP (או מחיצת USERS בויסטה). הרעיון הוא שאני רוצה להשתמש בבכל הדברים כמו "המסמכים שלי" "התמונות שלי", "הסרטים שלי" וכו', אבל אני לא רוצה שהם ימלאו לי את הכוננן הראשי שעליו יש לי את המערכת הפעלה. לכן אני רוצה לדעת איפה משנים את ההגדרות שהמערכת הפעלה תדע לחפש את "המסמכים שלי" במיקום אחר (כונן D לדוגמא). תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  11. Started by ofir38,

ראיתי שיש באתר את הכתבה על זה שבקרוב גרסאות הבטא של ויסטה הולכות לפוג.. עכשיו זה אומר שכל הגירסאות שקיימות כיום (ללא רישיון מקורי) לא יוכלו לעבוד גם?

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  12. Started by redead,

לא משנה איזה סוג של תמונות הוא לא מציג כמצגת.. למישהו יש פתרון ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  13. Started by yair71,

אמרו לי שיש בעיה של עידכון חלונות החדש שעושה צרות למי שאין מקורי. הבעיה שבהתחלה היה לי לא מקורי. אך קניתי רשיון של סטודנט ב-125 שקל שכולל גם אופיס לא עידכנתי אותם מחדש מה אתם מציעים ? למנוע את הבעיות?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  14. Started by niva401,

האם הטיפול יהיה באמצעות שחזור מ"ה הקיים בעזרים? באיזה מקרה רצוי בנוסף לשחזור האוטומטי , גם לגבות את רג'סטרי באמצעות תוכנת גיבוי ושחזור משם במידה וידרש?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  15. זה המפרט: Intel Dual Core E4300 @ 3.0Ghz OC BFG 8800GTS 320MB OC2 Gigabyte 965P-DS3 2GB Ram 800Mhz מה אתם אומרים שווה לשדרג לוויסטה?.. קראתי כמה וכמה מאמרים, אבל אנלא יודע איך המחשב שלי יחזיק בזה.. אני הרוב עובד עם תוכנות כגון: Cubase, Photoshop,Premiere. ופחות משחק בזמן האחרון...

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  16. התת-טפריט שמופיע כמקליקים על הכפתור הימני בעכבר לא מופיע בתפריט התחל! את התפריט ההוא שמשמש בין ביתר לאירגון האיקונען לפני שם

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  17. מאז שניכנסתי בשם המישתמש ADMINISTRATOR אני לא מצליח להיכנס בשם המישתמש OPERATOR. המחשב אומר שרק קבוצת ה- ADMINISTRATORS או שם המישתמש ADMINISTRATOR יכולים להיכנס למחשב המקומי. איך פותרים את הבעיה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  18. Started by tzolerguy,

שלום לכולם יש לי חבר שצריך את המערכת הפעלה שלו WINDOWS XP PRO בספרדית ורציתי לדעת האם יש דרך חוקית לקבל ממיקרוסופט את ההתקנה של ה MUI אולי מהאתר שלהם או משהו ואם לא אז אולי מישהו יכול להסביר למה זה ? כי סה"כ מדובר בשפה של המערכת לא משהו לא חוקי

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  19. Started by אביחי,

יש לי דפדפן Internet Explorer,כאשר אני מנסה להכנס לאתר: gamer.co.il מופיע השגיאה הבאה:

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  20. Started by davis5,

במחשב של חבר שלי הוינדוס עובר את החלון הראשון- שהוא כאילו נטען ואז נתקע במסך הכחול ניסינו לאפש ביוס או אפילו ניסינו להפעיל את דיסק הפעלה של ghost 9 אבל גם שם הוא נתקע בשלב מסויים מה יכול להיות הסיבה לכך לא הותקן שום תוכנה פשוט אתמול הוא כיבה את המחשב והיום הוא לא עולה תודה ???

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  21. Started by Rule The Pc,

אהלן....... פעם אחרונה שהשתמשתי במחשב - יום רביעי פתאום האקספלורר של הווינדוס וגם של האינטרנט נפתח לרגע ואז נסגר לבד... מתי שאני מנסה לפתוח את המחשב שלי זה נפתח לשבריר שניה נסגר וגם לכמה שניות נעלם הסרגל הזה למטה של הווינדוס...... עכשיו אני משתמש בפיירפוקס.... מה יכולה להיות הבעיה? וירוס? בבקשה אל תגידו לי שיש צורך לפרמט...... תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  22. התקנתי WIN VISTA 32 על הלוח הנ"ל, HD ב RAIDO לא הצלחתי להתקין את הדרייברים עבור הבקר, אבל כנראה המערכת של הויסטה הצליחה לזהות אותו לבד. התקנתי את הדרייברים שמגיעים עם ה MB C.D וראיתי שלא את כולם הוא מקבל, האם כדיי לי להתקין מחדש את המערכת ולא להתקין את הדרייברים מן הדיסק או שלא צריכה להיות בעיה עם זה

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  23. Started by domuzy,

בשבועות האחרונים, בלי להתקין תוכנות/חומרות חדשות, התחיל לקפוץ לי החלון של END TASK כמעט כל פעם שאני פותח חלון משני בתוך חלון האתר בו אני גולש, כלומר- רק כשאני לוחץ על קישור לכרטיס של לקוח או לראות פרטים מסויימים שפותחים לי חלון ספציפי לאותו אתר (לא החלון האקספלוררי הרגיל של האינטרנט, עם כל הBAR הסטנדרטי למעלה, אלא חלון ייעודי ולא מתפתח בלבד). כשאני מבקש לסגור אותו (ולהשאר רק עם החלון הראשי של האתר, נתקע החלון הקטן על חצי טעינה, וקופצת לי ההודעה של END TASK. מיותר לציין שכשאני מסיים (ולא שיש לי ברירות), אז כל הIEXPLORER באשר הוא נסגר. אני משתגע ולא יכול להמשיך לגלוש ככה. מה עושים ומה הגורם להתרסקויות האלה ??? נ.ב: אני מריץ 4 תוכנות ריגול כל יום, אנטיוירוס ופיירוול של מקפי…

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  24. Started by Aviv C,

למה אין לי את האפשרות להשתמש במסך כפול? (טלוויזיה או מסך מחשב)

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  25. Started by tomer74,

הבעיה שלי היא כזאת, אני מדליק את המחשב ואני לא מספיק לעשות כלום והוא נכנס למצב מתנה, וחוזר חלילה. זה התחיל פתאום. מה האפרויות במצב כזה? כרגע אני ב safe mode

• 0 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.