עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אז ככה יש לי VISTA HOME PREMIUM מקורי ואני מעוניין להתקין אותו.לפני שאני מתקין אותו אני חייב לדעת אם כדאי לי גם כן אני גיימר אז פשוט מה שאעשה זה במשחקים אבטל את ה AERO מפרט המחשב שלי הוא: PENTIUM 4 3 GHZ (כנראה שבקרוב ישודרג) READON X1950 GT זכרון: 1024 שפועל על תדר של 533 (גם כניראה ישודרג בקרוב) נ.ב יש לי דואל משהו חח שני סטיקים של 256 ואחד של 512. אז שווה לי לשדרג בבקשה תענו לי וגם כן אני מתחנן שתגידו לי איך לאחד מחיצות לדוגמא:יש לי כונן C וכונן D ושנים HARD DISK מפוצל אז אני רוצה שבמקום שניים של C ו D יהיה לי אחד של C ושמן הסתן הקיבולת תעלה כאילו שכונן D יכנס לכונן C אז אם מישהו הבין הוא מוזמן לעזור לפתור את הבעיה אני אעשה את זה ב XP אם זה משנה בבקשה תענו לי!!!!

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  2. Started by dogy,

אני רוצה להחל ערכת נושא אבל מפחד שאני לא אוכל לחזור בדיוק לאיך שהמחשב נראה קודם לכן. תמיד אוכל לחזור אחורה? בקלות?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  3. יש ברשותי קובץ - GHOST למערכת הפעלה שיצרתי לפני כשנה וחצי. ורציתי לדעת כיצד אני יכול לשמור את העידכונים, על מנת להוסיפם אחרי הפעלת הקובץ. במקום להוריד את כל העידכונים שוב. האם יש דרך לעשות כן? תודה מראש לכל המגיבים...

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  4. Started by Electric Boom,

שלום, 1.איפה הווין שומר את כל סיסמאות המשתמשים שלו?(אני מודע לכך שיש אליהם כניסה רק דרך אדמין...) 2.איך אני מגדיל את הגודל של כפתור ההתחל?????????? 3.איך אני מחזיר למועדפים באקספלורר הידוע לשמצה את הסמל של האתר לידם?....(שאלה טיפשית אבל זה מעצבן אותי כי אני רגיל לפיירפוקס). כול טוב,לכם ולכול משפחתכם יופי יופי(התקף נוסטלגיה למבינים,נראה מי ינחש מי זה....)

5. Started by nadav_11,

שלום, אני חדש כאן.. ויש לי בעיה..): באמת שאני חושב שניסיתי כל תוכנה אפשרית שקיימת להעיף את הסקייפ הזה וזה לא עוזר! (יש לי גם סרגל מעצבן, וגם אתר שכל כתובת שאני מקליד הוא נכנס אליו!!!) בבקשה תעזור לי! תודה, נדב!

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  6. המפרט רשום אצלי בפרופיל. זה מעצבן. אני עכשיו רואה את האתר ב800*600 על CRT של 17 אינץ'. מה יכול להיות מקור הבעיה? פעם זה לא היה ככה.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  7. Started by falxori,

שלום התקנתי ויסטה פרמיום 64 ביט ויש לי שאלה לגבי directX זה כבר בא מראש עם directx 10 או שצריך לעדכן משהו? באתר של מיקרוסופט הגירסא הכי עדכנית שניתן להוריד היא 9.20 או משהו כזה (והתקנתי אותה כי לא קראתי מה בדיוק כתוב...) אז מה הקטע אם DX10? אגב, יש לי 8800GTS אז זה אמור לתמוך ב 10 תודה אורי

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  8. עם הויסטה בעברית יצא גם האופיס 2007 בעברית? או שעדין לא יצא?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  9. אתמול התעוררתי למראה מחריד. נעלמו האייקונים של הHD. יש למישהו פיתרון? תמונה:

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  10. Started by Domovoi,

היי,אני זוכר שפעם היתי עושה למחשב stand by , וכל המאוררים היו נכבאים. לפני מספר ימים זה הפסיק פתאום (אין לי מושג למה) וכאשר אני עושה stand by המסך נכבה אך לא המאוררים. איך ניתן לתקן ולהחזיר את המצב לקדמותו? תודה

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  11. Started by CrossFire,

האם אני צריך וינדוס מקורי כדי להתקין את זה? וגם מה אני צריך לפני שאני מתקין?

12. Started by wolf_silver,

המחשב שלי הוא סבבה לגמרי אבל בזמן האחרון הוא עובד לי ממש לאט וכול זה וזה משגע אותי מה אתם אומרים איך אני יכול לטפל במחשב שחי שהיה כמו שהוא היה פעם (לפני חודש חודשיים ) הוא מחשב חדש !! אז מה אני צריך תסתכלו אני עושה לו בדיקות ב ad aware יש לי הורדה של עידכונים לוידנוס אוטומטית כזאת ככה איך שיש עדכונים הוא מתחיל להוריד ולהתקין לי אותם יש לי אנטי וירוס שאני עושה בדיקטת מידי פעם מה עוד אני יכול לעשות כדי לשמור על המחשב שלי שיעבוד טוב כמו שהוא עבד לפני חודש משהו כזה תודה רבה אנשים

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  13. Started by Froze,

יש לי ווינדווס XP בעברית, האם יש אפשרות להזיז את הסמלים בשולחן העבודה לצד שמאל של המסך והם יסתדרו אוטמטית באותה צורה, והם יש אפשרות שהרקע לכיתוב של האייקונים יהיה שקוף ולא בצבע? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  14. Started by RoverBoy,

כל פעם שאני מנסה להוריד משהו שהוא נגיד מעלה 30 מגה. למשל קבציפ מרפידשר. אז באיזה אחוז מסויים הוא פשוט ניתקע לי.. ולא ממשיך להוריד.. פעם זה לא היה ככה... אני מתוסכל כבר מה לא ניסיתי. ולגבי תוכנות הורדה יש לי אבל איתם אי אפשר להוריד מרפידשר.. יש פיתרון לזה?

15. שלום.... יש לי ג'יגה זיכון ואני לא משתמש בתוכנות כבדות שצורכות הרבה זיכרון ... הרצתי את הדבר שלוקח לי הכי הרבה זכרון(BF2) ולפיו אני אקבע את הזכרון הוירטואלי שלי.... יצאתי מהמשחק לאחר חצי שעה של משחק עשיתי "מנהל משימות" והיה כתוב לי ב PEAK 1,200,000 זאת אומרת שהוא עבר את הג'יגה וקוק לזיכרון ווירטואלי... הגדרתי את הזכרון ווירטואלי שלי על 1500-1500 עכשיו לשאלה שלי: שמעתי שLIMIT שנמצא מעל הPEAK מומלץ מאוד שלא יהיה קרוב אליו במספר... ואצלי הLIMIT הוא הרבה מעל הPEAK ! זה מצב טוב זה אמור להיות ככה? יש משהו חריג?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  16. Started by mostwanted,

אוקי אז ככה יש לי בעיה במחשב לאחרונה שאני לא רואה את הכונן DVD שלי בשום מקום חוץ מה-TASK MANAGER וזה לא רק שהמחשב לא מראה אותו שם גם עם אני מכניס דיסק לכונן הוא לא קורא אותו. מישהו יודע מה הבעיה ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  17. Started by Yaron-Cohen,

??. ואם אין אז האם מתכננים מתישהו שיהיה?? אולי יש איזה פאץ לעברית משהו בסגנון??

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  18. Started by kobi_af,

שלום לפעמים יש לי תקלות בעליית הוינדוס ואני צריך לעשות repair בהתקנת הוינדוס על מנת שזה יעבוד למזלי לא הצטרכתי כי הצלחתי להסתדר... השאלה שלי איך אני עושה repair דרך שם? אני לוחץ R ואז מופיע לי שאלות כמו מה סיסמת החשבון שלך ואין לי סיסמא ואז אני אמור לרשום משהו בחלון דוס כדי להגיע להתקנה ואין לי מושג מה לרשום... תודה מראש

19. Started by DeMoney,

אוקי אז ככה יש לי דיסק התקנה של תוכנה הבעיה שכאשר אני לוחץ על הדיסק האוטוראן (auturun) לא עובד משום מה אם תוכלו לעזור לי אודה לכם יכול להביות שהבעיה היא שהדיסק לא מותאם ל-xp? מה אני יכול לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  20. שוקל הנושא...אני חודש עם מחשב חדש > ושואל את עצמי עם אני נישאר עם הXP פרופשיונאל היציבה (כנירה 32 סיביות > לא ממש יודע איך בודקים?) או עובר לXP 64 (או מחכה שנה! לעובר כבר לויסטה) המלצות? THX

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  21. אי אפשר לעבור את זה וכלום זה תמיד מביא לי שגיאה כזאת מוזרה איך אני פותר את זה?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  22. Started by Stick2it,

שלום לכולם... רציתי לדעת אם אפשר להכניס 4GB זיכרון במערכת הפעלה vista בגרסת ה32 ביט? או שחייב 64 ביט. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  23. Started by axon,

יש לי בעיה לגשת לספריה של יוזר שלי אחרי שקרסה לי המערכת הפעלה- אני מקבל הודעות של access denied מישהו מכיר את הבעיה ? יש תוכנות שפותרות את העניין הזה ?

24. Started by Adir88,

טוב אז קניתי מחשב חדש (אחרי השישן עשה בעיות וכבר לא עובד). עכשיו חיברתי את ההרדיסק הישן כדי להעביר את כל הקצבים מהמחשב הקודם אך כשאני בא להכנס לתיקיה של המשתמש שלי שנמצ בהרדיסק השישן הווינדוס לא מאשפר לי להכנס(כנראה ההגבלת משתמשים נשמה). תמונה למי שלא הבין תהסבר: המחשב הישן כבר לא עובד אז אי אפשר להפעיל את הארדיסק במחשב הישן ולצרוב. ניסיתי גם שמחשב החדש יעלה מהארדיסק הישן אבל עוד לפני הטעינה של הווינדואס המחשב נכבה. בקיצוווררר אני חייב להכנס לתיקיה הזו, יש לי להעתיק הרבה קבצים מה'מסמכים שלי' ושולחן העבודה. בקשה עזרה.

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  25. Started by idofr,

היייי ייש לי בעיה מאוד מוזרה אז ככה שפותחים משימה אז היא מופיע בשורת משימות למטה עכשיו אם אני לוחץ על אחת המשימות עם הכפתור הימני של העכבר אמור להופיע תפריט אבל הבעיה היא שהוא לא מופיע =\ אני יודע שזה כניראה ערך ברג' אבל אין לי מושג מי ולמה למישו יש מושג?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים