עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by shoval,

אני מנסה לאתחל את הויסטה והתהליך נתקע ב 27% למשך שעות עד שאני צריך לאתחל את המחשב יש לי רייד10 על המחשב. האם זו הסיבה שאני לא מצליח לאתחל?? אם לא יש סיבה או פיתרון למה אי אפשר לאתחל??? תודה

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  2. Started by avidan28,

שלום פורום חלונות יש לי זיכרון אחד גיגה מחולק ל2 של 512. אני רוצה להוסיף עוד 2 של 1024 כל אחד.כלומר סה"כ זיכרון של 3 גיגה.שאלתי היא האם חלונות XP 32 תתמוך בכזה נפח או שעליי לעבור ל 64 ביט ? .הבעיה היא שיש לי כמה תוכנות יחודיות של מוזיקה ווידאו שלא נתמכות ב 64 ואני חייב לצורך עבודתי להשאר עם 32. תודה רבה מראש :)

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  3. הכוונה היא שאני מצביע על קובץ אז שקופץ החלון הצהוב שיהיה בו הסבר שאני אכניס כי לפעמים אני שוכח מה קובץ מסויים פותח (הכוונה לדוגמא להוריד קובץ התקנה של cpu-z ובפתאום אחרי שנה לא לדעת למה הקובץ).

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  4. מישהו מכם נתקל בבעייה זו בויסטה? מערכת ההפעלה פשוט קופאת/נתקעת לגמרי מתי שהיא רוצה ולא חוזרת. כל ניסיון להחזיר אותה לפעולה אינו צולח. ctrl+alt+del אינו מגיב. המערכת יכולה להיתקע באמצע כל פעולה - אפילו בזמן העלייה (הקווים הירוקים) או במסך login, וכמובן בכל שלב בתוך המערכת. מה שמוזר הוא שבמצב בטוח - המערכת אינה נתקעת. אני אציין שהלוח שלי ישן (המחשב בין 4 שנים), יש לי גיגה זיכרון, כ.מסך fx 5200. אם מישהו נתקל בבעיה דומה ויכול לתרום בפתרון הבעייה - אשמח. תודה.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  5. Started by Silver Dragon,

עשיתי פירמוט, היה לי ויסטה והכל היה בסדר, ועכשיו התקנתי גירסא אחרת, כל המסמכי טסט, הרבה תוכנות וכו' כותבים בג'יבריש או סימני שאלה במקום עברית, באינטרנט לרוב אין לי בעיות.. ניסיתי להתקין את העברית מהעידכונים בתקווה שזה יפתור את הבעיות אבל זה לא פתר.. המערכת הפעלה פועלת בעברית כמו שהיא פועלת באנגלית, הרבה תוכנות לא מפענחות עברית תודה לעוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  6. מלך מי שיעזור לי לצאת מהסיפור הזה.. הקנתי ויסטה במחשב שלי ואחרי זה קניתי עוד זיכרון מה שגרם לשינוי בחומרה ואיתה הודעה בבוט של המחשב שווינדואס זיהה שינוי בחומרה ולא מעלה את הווינדואס עכשיו מה שאני לא עושה אני מגיע להודעת אררור כזאת! אפילו הוצאתי את הזיכרון שהוספתי ואז המחשב שוב עבד בסדר פירמטתי דרך ההתקנה של ווינדואס את הכונן של ווינדואס וסגרתי את המחשב להוסיף שוב את הזיכרון ושאני פותח אותו מחשב ומכנסי דיסק התקנה עדיין הוא אומר שיש שינוי בחומרה.. ( כאילו המידע על ההדיסק) עכשיומה שקורה זה שגם דיסק התקנה של כל גירסת ווינדואס קודמת לא עולה לי! איפה בדיוק הוא שם את המידע הזה? יכול להיות שלמרות הפירמוט המידע הזה עדיין על המחשב? מישהו יודע מה אפשר לעשות? עידכון : שוב דיסק ההתקנ…

7. שלום לכולם קודם כל מדובר בעסק של אבא שלי. היתה הפסקת חשמל, ולאחריה המחשב עלה עם הודעה: "NTLDR Missing". שחזרנו את הקובץ החסר, הכל הלך חלק, אך לאחר הפעולה הוינדוס לא עלה. בבדיקה שאנחנו עושים על המחשב שלי בבית, חברנו את ההארד-דיסק ב USB, ורואים שכאילו אין עליו כלום: http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/H.jpg אך בבדיקה שנייה ב Computer Manager, רואים שהוא מזהה שההארד-דיסק (H) פעיל, בריא, ויש לו 37G, כמו באמת. אך משום-מה ה capacity שלו היא 10 מגה, כמו בתמונה הקודמת... http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/H2.jpg ניסינו להפוך אותו לNTFS, בעזרת הפקודה שב Run, אך לאחר השלבים האלה: 1. http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/conv…

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  8. Started by Or94,

אוקיי יש לי בעיה במשחקים: לפעמים כשאני נכנס למשחקים אז בפעם הראשונה הם עובדים ואז כשנמאס לי לשחק אני יוצא ואז אחרי כמה זמן חוזר למשחק והוא מתחיל לעלות ופתאום מתמזער לבד ואי אפשר לפתוח אותו בחזרה וחייבים לסגור אותו ואז כדי שהוא יפעל צריך לעשות ריסט למחשב. מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  9. שלום לחברי הפורום רציתי לשאול האם עדיף להתקין windows Xp Media על פני Windows Xp Pro על מחשב של גרפיקאים מה ההבדל ביניהם בגדול? איפה אני יכול להשיג את הגרסה הזאת... שאלה שנייה: האם כשאני קונה Windows Server 2003 אני מקבל רשיונות "קלים" וכמה כאלו? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  10. Started by stalbetman,

שלום רב, יש לי בעיה כאשר אני פותח את הדפדפן, עולות לי הרבה הודעות ריגול ופופ אפ, ניסיתי להסיר אותן עם Adware וגם אם SpyBot 1.3 ושום דבר מהם לא עזר. למישהו יש תוכנה טובה לתת לי שתסיר אותם? יש דרך אחרת? תודה צראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  11. Started by Lirans,

שלום עניין אותי לבדוק את ההשפעה של שינוי dpi בוינדוס ולכן שיניתי את הdpi מnormal לlarge לאחר שראיתי את ההבדל החלטתי להחזיר לnormal. רק שלאחר ההחזרה לnormal הפונטים בוינדוס נהיו קטנים יותר ממה שהיה לפני השינוי. ניסיתי בcustom והגעתי למצב שב101dpi אני מקבל את אותו גודל פונטים שקיבלתי ב96dpi לפני שביצעתי את הבדיקה הראשונית. ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש לאחר השינוי בחזרה ל 96dpi אבל הפונטים עדיין קטנים ממה שהיו קודם. ממה נובעת הבעיה כאן? כיצד ניתן לחזור למצב הקודם? עריכה: לאחר ניסיון שינוי בcustom ל100% שזה 96dpi הטקסט חזר לגודל המקורי אבל ישנה תופעת לוואי: שמתי לב שהשורת כותרת בחלונות נשארה גדולה כמו בlarge dpi. עריכה2: טוב בסוף הצלחתי לפתור את הבעיה. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  12. Started by akunh121,

כשאני מנסה לפרמט אני נתקל בשלב שהוא אומר לי שהוא לא מוצא את הדיסק למרות שהדיסק בפנים אני עובד לפי מדריך הגעתי לשלב 7 (הבעיה נוצרת לאחר שעברתי משלב 7) אגב אמרו לי שהבעיה נוצרה בגלל שעשיתיRAID משהו כזה http://www.microsoft.com/israel/windowsxp/expertzone/columns/marlov/26dec05.mspx סרטון של הבעיה(סליחה על הרעש): http://www.fileflyer.com/view/aXhFsBe

13. Started by Dhell,

אז לפני בערך חודש קניתי מחשב חדש, ואיתו, אחרי שיקולים רבים, התקנתי Vista 64 bit. עד לפני יומיים המחשב עבד מצויין, בלי שום בעיות. אבל פתאום המחשב מתחיל להיתקע, בעיקר כשאני לא נמצא עליו (למרות שזה עדיין לפעמים קורה כאשר אני משתמש בו). מה זאת אומרת נתקע? העכבר עובד. כל החלונות הפתוחים נעשים Not Responding, אני יכול לעבור ביניהם אבל שום דבר לא מתפקד. אחרי כמה זמן, גם הדסקטופ עצמו נעשה לא מתפקד. האפשרות היחידה לכבות את המחשב היא דרך הכפתור, CTRL+ALT+DEL לא עובד. הרצתי סריקה עם הNod 32, בדקתי את הרג'יסטרי עם CCleaner, והרצתי בדיקות של Ad-Aware ו-Spybot: Search and Destroy. הנוד לא מצא כלום, הCCleaner מצא כמה בעיות, והאנטי-ספייוורים מצאו כמה דברים. מחקתי את הכל, אבל המ…

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  14. Started by swg,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=280147.new#new

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  15. שלום אני הגדרתי GMAIL של גוגל בחשבון דואר באאוטלוק 2019. ואח"כ אני יוצר כמה תיקיות אנשים מיילים באנשי קשר שלי. ואח"כ אני מנסה לישלוח מייל למישהו, באאוטולק אני לוחץ "דואר אלקטרוני חדש". בשורה "אל..." רושם שם לדוגמא "רפי" הוא לא נותן לי אוטומטי ליראות רשימה מיילים קיימים באנשי קשר שלי. איך עושים בשורה "אל..." אני רושם שם "רפי" יראה ויופיע לי כמה רשימה אנשי קשר קיימים שלי ? בתודה מראש! חג שמח

16. כאשר אני לוחץ על connect ישר אני מקבל את הודעת השגיאה : 'The call was blocked by the remote computer - error 775' הוא לא מספיק לחייג , זה קורה עם הלחיצה לפני ה open ports , ככה שאני לא מבין מה חוסם בדיוק. התקשרתי לתמיכה של בזק בינ"ל , שם שלחו אותי לעשות restart לכל מיני תהיליכים כמו telephony ו remote access control manager נסיון שנכשל שם התקבלה הודעת שגיאה 1035 , הם האשימו את ה registry וטענו שזאת בעיה שלי. הבעיה באה והולכת , פעם ריסט מסדר אותה ופעם לא, למה זה נגרם? דגש - מדובר על מודם רשת , לא על dial up , למרות שיש גם dial up ב pci אבל הוא כמובן , עומד ומחכה לפקס שישלח ממנו יום אחד בעתיד

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  17. Started by asafgolan,

אני מקבל את ההודעה הזאת כמה דקות אחרי הפעלת המחשב. בעקבות ההודעה האינטרנט מפסיק לעבוד עד שאני עושה ריסטארט. אני משתמש בWINDOWS XP SP3. מה אפשר לעשות? עריכה: לא משנה, מצאתי את הפתרון. זה פה למי שמעונין: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=1265497

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  18. טוב, יש לי ספריית מוזיקה די גדולה, בחלק מהתיקיות אני יכול לסדר את המוזיקה לפי שם אמן, מספר שיר וכו', ובחלק אני לא יכול. תמונה:

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  19. Started by siin,

לאחר התקנת המערכת כולל SP2 חומת האש של מיקרוסופט אינה מאפשרת לי להתחבר לרשת האינטרנט - לאחר התחברות עם החייגן. ללא שנגעתי בכלום, השארתי הכל כפי שהוא בברירת מחדל. מה הסיבה לכך?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  20. אי אפשר לעבור את זה וכלום זה תמיד מביא לי שגיאה כזאת מוזרה איך אני פותר את זה?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  21. איך אני משתמש באפליקציות של שרת 2008 בלי שאני יעשה LOGIN בשרת עצמו? אני יודע שב 2003 הייתי מתקין את ADMIN PACK 2003 והיה לי גישה להרבה דברים דרכו כמו AD.

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  22. יש לי כמה שאלות. 1. בוויסטה יש דבר כזה שנגיד אומרים לו "START" אז הוא נכנס לSTART, או אומרים לו להכנס למחשב שלי והוא נכנס למחשב שלי אז אם אני מתקין MUI בעברית אז יהיה את הדבר הזה בעברית? 2. אני זוכר פעם היה אתר כזה שמביא סריאלים מקוריים לוויסטה ואז הוא נסגר אז עכשיו שיש וויסטה סופי איך אפשר להוריד את ה30יום? 3. כל משחק/תוכנה שעובד בXP יעבוד בוויסטה? *כל השאלות מופנות לוויסטה הסופית שכבר יצא לחנויות ולא שום גרסה אחרת*

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  23. הרגע פירמטתי את המחשב כי היו לי בו וירוסים התקנתי בו את AVG האנטיוירוס ופתאום הוא מוצא לי 60 וירוסים טרויאנים אני לא מבין איך זה אם רק פירמטתי אותו ולא התקנתי כלום חוץ מה AVG חייב עזרה ומהר תודה

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  24. Started by Dano,

מזה איחוי? מה זה עושה ומה זה עוזר לי?

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  25. Started by psxr,

לפני כמה זמן התחילה להופיעה לי הודעת טעות כשאני יוצא המאינטרנט אספלורר מישהו יכול לעזור ? ההודעה בקובץ המצורף. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים