עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by shimronfio,

היי הורדתי את חבלית ההתקנה דרך אפליקציית החנות. אחר ההתקנה בדרך כלל נתקע על 69 אחוז ומורה על תקלה 0x80246007 לאחר ההתקנה גם אני שם לב שכאילו חצי מחשב נמחק ולא עובד ורק לאחר ריסטרט הכל חוזר לטבעי.

2. Started by assaf990,

win xp pro sp2 hebrew שגיאה בעת ההתקנה של: Microsoft .NET Framework 3.0: ערכת שפה של x86 ‏KB928416 קוד שגיאה: 0x13EC ניסיתי להתקין שוב אך הבעייה חזרה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by davidcohen,

היי היום בבוקר הדלקתי את המחשב והופיעה לי השגיאה הזאת : מה הבעיה ומה צריך לעשות ?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  4. Started by yellow devil,

כל פעם שאני מדליק את המחשב אז כשהווינדוס עולה זה עושה לי הודעת שגיאה: explorer.exe נתקל בבעיה ועליו להיסגר. ואז יש שלח/ אל תשלח דו"ח שגיאות. זה כבר כמה שבועות באופן קבוע כל פעם שאני מפעיל את המחשב. מה זה אומר?מה הבעיה ואיך מתקנים את זה? תודה!

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  5. שלום, כשהווינדוס עולה אני מקבל אזהרה שרשום בה: The file or directory c:$MFT is corrupt or unreadable. please run chkdsk utility . לפני שהווינדוס עולה הוא עושה לעצמו צ'קדיסק כל פעם(מאז שהבעיה קיימת) ולא מוצא שום דבר, או לפחות לא מתקן שום דבר.. הבעיה החלה אתמול לאחר שניסיתי להתקין Internet Explorer 8 כאשר באמצע ההתקנה הופיע איזה ארור ולאחר מכן הוא לא יכל לסיים את ההתקנה. כיצד פותרים את הבעיה? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by I7210I,

שלום בזמן התקנת SP3 על המחשב מופיע לי שגיאת פנימית וזה קוד השגיאה 0x87FF054F לפי מיקרוסופט. חיפשתי בגוגל אחר פיתרון ראיתי באתר מיקרוסופט 3 פתרונות לפי 3 לוגים בקובץ לוג בתוך התיקייה WINDOWS שלושתם לא מופיעים לי בלוג לכן אני לא יודע מה הפיתרון מישהו יכול לעזור לי בעניין? תודה

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  7. Started by Bear Cub,

במהלך התקנת vista אני מקבל שגיאה: מישהו נתקל בזה/ יודע מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  8. Started by igal_nazar,

יש ברשותי מחשב נייד של חברת Dell מסדרת Vostro 3550, עליו מותקנת מערכת הפעלה win7 64bit. רכשתי מערכת הפעלה win 8 64bit וניסיתי להתקין על הנייד, במקום המערכת שקיימת. ניסיתי להתקין את מערכת ההפעלה החדשה באמצעות השדרוג (ולא דרך ה BOOT). הכל הלך ממש טוב, כמעט עד סוף ההתקנה. לאחר 3 הפעלות מחדש, המערכת כמעט ועלתה, אבל אז היה מסך שחור. חיכיתי לראות אם משהו ישתנה, אבל אחרי 10 דקות שלמות של המתנה, עשיתי restart ואז קיבלתי את ההודעה כי " windows installation was not succsessful. your previous version of windows is being reseted". ואז חזרתי למערכת win 7. הרצתי את Windows8-UpgradeAssistant וקיבלתי את התמונה הבאה: למיטב הבנתי, אחד או יותר מההערות שמופיעות בתמונה הן הגורמים לבעיה. …

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by ido567,

פירמטתי את המחשב וכשאני מתקין Windows 7 מופיעה לי שגיאה מספר 80070570 וכתוב שהדיסק פגום ניסיתי כמה דיסקים וכולם אותו דבר ועם הדיסק שלי הצלחתי לפרמט מחשב אחר מה אפשר לעשות?? אני תקוע עם מחשב ריק תודה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by guy878,

חיפשתי גם בגוגל במלא אתרים באנגלית ושומדבר שמצאתי לא עזר לי ממש. גם באתר פה חיפשתי ואני לא יודע מה לעשות. אני מקבל שגיאה מס' 0x80070750 כשההתקנה מגיעה בערך ל25% בהרחבת הקבצים. המחשב חדש, בלי שום ווינדוס עליו, הדיסק הקשיח של סמסונג F3 מה אני עושה?

11. Started by OmriF,

שלום לכם. ברשותי מחשב דיי ישן מסוג Pavilion zt3000 שברצוני להתקין עליו את מערכת ההפעלה Windows XP מחדש. ביצעתי בוט כרגיל מדיסק ההתקנה, קבצי ההתקנה עולים ולאחר שהוא נכנס להתקנה הוא מציג מסך כחול דיי מוזר (מצורף). יש למישהו מושג מה פשר השגיאה? יכול להיות שדיסק ההתקנה פגום או שאין קשר לשגיאה? תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  12. Started by maverick,

כאשר אני מנסה להפעיל מדיה פלייר אני מקבל את השגיאה הבאה: יש למישהו מושג מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  13. ניסיתי הכל. יש לי ווינדוס XP פרו. התקנתי מחדש את העידכונים האוטומאטיים, התקנתי מחדש SP3, ב"שירותים" הפעלתי אוטומאטית וווידאתי שהשירותים AUTOMATIC UPDATE וBackground Intelligent Transfer Service מאופיינים "אוטומאטי" ומופעלים, הקשתי net stop wuauserv ואחרי זה net start wuauserv - וכלום לא עוזר! עדיין כל פעם שאני מנסה לעדכן משהו, אפילו את מאגר הנתונים של Windows defender אני מקבל שגיאת 0x80244016. חיפשתי אחריה ברשת ומה שלא מצאתי לא עזר לי. האם יכול להיות שזה טורג'אן?! האם יכול להיות שאני חייב לפרמט? לא מבין מה קורה. מה שמצחיק הוא שבהתחלה הווינדוס הציק לי כל כמה דקות שהעידכונים אוטומאטיים מכובים למרות שראיתי בבירור שהם מוגדרים על הפעל (אצוי) אוטומאטית.. אז בדקתי שוב ב"שירותים…

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  14. Started by Hack,

שלום! יש לי מחשב ישן שאני מנסה להתקין בו WIN 98 וכשאני מתקין את הWIN דרך דיסקט איתחול הוא רושם לי: CDR101: Not ready reading drive E Abort , Rety , Fail? לחצתי לו R ואותו דבר הסידירום והדיסק תקינים(הסידירום הוחלף מכיוון שהישן היה מקולקל והחדש נבדק במחשב אחר , ולגבי הדיסק בדקתי עם כמה דיסקים ואותה הבעיה) ואני לא רואה כל בעיה במחשב , בבקשה תעזרו לי אני כבר מיואש מהמחשב הזה , מה לעשות? מה הבעיה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by I7210I,

שלום אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה בעת העידכון, אני לא יודע מה לחפש אין לי קוד שגיאה, יש רעיון? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by rroonnii,

תמונה http://img411.imageshack.us/my.php?image=1111z.jpg איך אני מחזיר אותו?

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  17. Started by IlanF,

אני מנסה לצלם סקרינשוט וכשאני מנסה להדביק לpaint אני מקבל את השגיאה: the information on the clipboard can't be inserted into paint כשאני לוחץ אישור אני מקבל עוד שגיאה: there is not enough memory or resources to complete operation. close some programs and try again. הקטע זה שאין תוכנות דלוקות... רק פיירפוקס ויש עוד הרבה זיכרון פנוי...

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום לכולם. לאחרונה שאני פותח תוכנות מסויימות אני מקבל הודעת שגיאה שלא נותנת לי אפשרות להמשיך בתהליך עם התוכנה. אין סוג של תוכנות מסויימות ומוגדרות, זה קורה בכל מיני תוכנות. למשל iso buster, ו- gamespy. אשמח אם תגידו לי איך לתקן את הבעייה הזאת. בתודה רבה, דודי.

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. זה השגיאה שאני מקבל: על פי הכלי בדיקה של מיקרוספט המחשב שלי תואם ל windows 10 ואין בעית של תוכנות או דריברים

20. Started by assafcohen1,

התקנתי קספרסקי 7.0 שהעיף לי המון וירוסים מהמחשב. עכשיו כשאני מנסה להסיר אותו וזה מגיע ל windows installer זה נותן לי שגיאה :\ עכשיו כל מה שמשתמש באינסטולר הזה (כמו כל תוכנה בעולם) זה מציג לי שגיאה וסוגר את הישום זה שגיאת: msiExec.exe איך אני מסדר את הגיאה הזאת אני ממש מתחרפן :'( הנה צילום של המסך: http://img236.imageshack.us/img236/77/errorba2.jpg

21. במחשב שלי (אני עכשיו אחר בבית) עשיתי ריסט ופתאום קפצה לי הודעה בדוס: WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM חסר או נעלם וצריך לשים את הדיסק התקנה של וינדוס בכונן ולהעשות תיקון שמתיאת הדיסק נכנסתי לאשפשרות תיקון בדוס...וזה הגיע לי לדף דוס חדש שצריך לשים כמה פקודות מה הפקודות האלה אם מישוו יודע מה אני צריל לעשות? תודה לעוזרים זה דחוף אני אבוד... :'( :'(

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  22. השגיאה: לאחר כמה נסיונות: * SYSTEM RESTORE לא עבד. * סריקה: לא נמצא שום ווירוס תיקיות + כוננים קשיחים לא נפתחים. אבל אם אני לוחץ מקש ימני ואז על OPEN IN NEW WINDOW זה כן נפתח. בדקתי בפורום אחר ואמרו שם שהרשאות התבלגנו לי " looks like your permissions are messed up.." מה עוד עושים?

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  23. Started by assafcohen1,

שבתי לי מ 28 יום בבסיס בחור בשטחים ליד ירושליים למחשב בבית ושמתי לב שכאשר אני נכנס לתיקיות שבהן נמצאים סרטים או קבצי וידאו כלשיהם הוינדוס קוקס ומוביל אותי לתיבת ה Send report או Dont send המוכרת שכל לחיצה עליה תוביל לאיפוס והפעלת ה explorer.exe מחדש :\ יש להוסיף ןלציין שזה קורה רק כאשר הסרטים נמצאים במצב של "תמונות ממוזערות" אם הם ב ICON או רשימה הדבר לא קורה :\ אין לי מושג מה גורם לבעיה. ניסיתי להתקין מחדש גם את ה Winamp קודדקים למינהם וכלום לא עובד :\ Help...

24. Started by NuXeR,

שלום! יש לי בעיה מוזרה באקספלורר, שאני חושב שקשורה לג'אווה.. באתרים מסוימים פשוט אני מקבל script error כזה שכתוב בו premission denied ולמעשה הוא לא נותן לי ללחוץ על דברים מסוימים. לדוגמא באתר emap.co.il כשאתם מקישים כתובת של מקום ובאים ללחוץ חיפוש..אני מקבל error. יש לא מעט אתרים שלא פועלים אצלי ומתחיל להימאס עלי המצב הזה, אם מישהו יודע משהו ויכול לעזור, אני מאוד אשמח! תודה רבה, תומר.

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  25. Started by idang,

צירפתי תמונה... מאיפה השגיאה הזאת מגיעה ? עשיתי סריקת וירוסים, AD-AWARE, SPYBOT ושום דבר חשוד לא נראה.. הכל היה תקין ! יש למישהו טיפ לתת לי? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 754 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.